Nerijus Valskis

Moderatorius: Respublik

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2018 Bir 21 13:00

Vaslkis kaip žinia persikėlė į Tailandą ir debiutavo komandoje. Prapylė 1-4, o Valskis sužaidė pirmą kėlinį.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2018 Rgp 01 12:02

ĮVARČIUS MUŠANTIS N.VALSKIS: „NORIU ŽAISTI RINKTINĖJE”
https://lff.lt/news/5152/ivarcius-musan ... inktineje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmuoju Lietuvos futbolininku, rungtyniaujančiu Tailando čempionate, tapęs Nerijus Valskis džiugina rezultatyviu žaidimu. Per 10 Tailando čempionato ir taurės turnyro rungtynių „Ratchaburi“ klubo gretose N. Valskis įmušė jau 6 įvarčius.

„Puolėjui svarbiausia mušti įvarčius. Džiaugiuosi, kad pavyko greitai „atidaryti įvarčių sąskaitą” Tailando čempionate. Tikiuosi liksiu rezultatyvus ir toliau“, - LFF svetainei sakė 30-metis Lietuvos rinktinės futbolininkas, nacionalinės komandos gretose sužaidęs 18 rungtynių ir įmušęs 1 įvartį.

- Ar žaidimas tolimojo Tailando čempionate nesutrukdys atvykti į pirmas Lietuvos rinktinės Tautų lygos rungtynes su Serbija, kurios vyks rugsėjo 7 dieną Vilniuje?

- Labai noriu žaisti Lietuvos rinktinėje, noriu išbandyti jėgas pirmą kartą organizuojamoje Tautų lygoje. Mūsų laukia stiprūs varžovai. Jau pirmose rungtynėse susitiksime su pasaulio čempionato dalyve Serbija. Apie galimybes atvykti į rinktinę kalbėjome ir su Lietuvos rinktinės treneriu Edgaru Jankausku. Tačiau Azijos šalių čempionatų tvarkaraščiai nesuderinti su Europos rinktinių grafikais ir gali kilti sunkumų. Kaip tik tuo metu vyks Tailando čempionato rungtynės ir man tektų praleisti dvejas arba net trejas klubo rungtynes. Tikiuosi, kad su klubo vadovais ir treneriais pavyks rasti bendrą sprendimą ir galėsiu žaisti Lietuvos rinktinėje.

- Kaip karjera nuvedė į Tailandą, kas lėmė tokį pasirinkimą?

- Praėjęs sezonas Izraelyje „Bnei Yehuda“ komandoje buvo gana sėkmingas man asmeniškai ir turėjau pasiūlymų iš šios šalies klubų. Derybas su Izraelio klubais vedė agentas, bet viskas pasisuko netikėta linkme. Po sezono su šeima atostogavau Tailande ir sulaukiau agento skambučio, kad patrauklų pasiūlymą ir garantuotą kontraktą siūlo šios šalies „Ratchaburi“ klubas. Visas detales dėl kontrakto suderinome per dieną ir dar po dienos jau atvykau į Račaburį. Norėjosi naujų iššūkių, be to visos klubo siūlomos sąlygos tenkino, tad pasirašėme sutartį iki sezono pabaigos su galimybe ją pratęsti dar metams.

- Koks yra Tailando čempionato lygis, lyginant su Izraelio, kur rungtyniavai iki tol?

- Galbūt Izraelyje lygis aukštesnis, tačiau Tailando čempionate žaidžia daug stiprių legionierių iš tokių futbolo šalių, kaip Brazilija, Vokietija, Prancūzija ir kitos. Tailando klubai pasiekia vis geresnius rezultatus Azijos Čempionų lygoje, kur kaip lygūs kovoja su daug gilesnes tradicijas turinčiais Japonijos, ar didžiulių pinigų negailinčiais ir visame pasaulyje garsius futbolininkus viliojančiais Kinijos klubais. Tailando čempionato lygis kyla. Namų rungtynes žaidžiama moderniame, 10 tūkstančių žiūrovų talpinančiame stadione. Tik žiūrovų tribūnose norėtųsi daugiau, jų susirinka apie 3 tūkstančius. Tailando lygos vadovai priėmė sprendimą, kad didins legionierių limitą bei mažins aukščiausiose lygoje žaidžiančių komandų skaičių. Iš 18 komandų liks 16. Todėl vyksta labai atkakli kova. „Ratchaburi“ komanda su dar trimis ekipomis dalijamės 7-10 vietas. Tačiau pora pralaimėjimų gali skaudžiai atsiliepti, o pergalės leistų kilti aukščiau, nes skirtumas tarp komandų nėra didelis. Tik lyderių ketvertas yra daugiau atsiplėšęs.

- Kaip sekėsi pritapti komandoje, ar reikėjo daug laiko priprasti prie komandos?

- Jau per antras rungtynes „Drakonų“ (taip vadinama „Ratchaburi“ komanda) gretose pelniau įvartį. Puolėjui kiekvienoje naujojoje komandoje labai svarbu kuo greičiau įmušti ir atidaryti įvarčių sąskaitą. Pradžia nebuvo labai lengva, tačiau svarbiausia, kad rezultatyvi, o aš po truputį įsibėgėju. Įvarčiai padeda geriau įsilieti į komandą, nes kai gerai sekasi aikštėje, tai ir už aikštės ribų komandos atmosfera yra gera. Komanda tikrai priėmė gerai. Aišku, kaip ir daugelyje komandų, geriausia sutariame su legionieriais, nes ne visi vietiniai moka anglų kalbą. Be manęs komandoje yra dar keturi legionieriai: vokietis, prancūzas, portugalas ir Filipinų rinktinei atstovaujantis anglas.

- Ar užsieniečių trenerių daug dirba Tailande, ar vyrauja vietiniai treneriai?

- Dabar komandą treniruoja iki tol ilgai vyriausiojo trenerio asistentu dirbęs tailandietis Somchai Maiwilai. Prieš tai „Ratchaburi“ vadovavo keli ispanai. Šių metų pradžioje „Ratchaburi“ vairą buvo perėmęs garsus vokietis Christianas Ziege, kuris per savo karjerą yra rungtyniavęs tokiuose klubuose, kaip Miuncheno „Bayern“, „AC Milan“, „Liverpool“, „Tottenham Hotspur“ ir Vokietijos rinktinėje sužaidė net 72 rungtynes. Tačiau jo karjera Tailande nesusiklostė ir truko vos dvejas oficialias rungtynes. Klube neužsibuvo ir C. Ziegę pakeitęs belgas.

- Per savo karjerą esi žaidęs Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Lenkijos, Rumunijos, Izraelio klubuose – palygink kaip skiriasi treniruotės bei žaidimas Tailande ir Europoje?

- Aišku, labiausia neįprastas yra karštis. Vidutinė temperatūra dieną retai nukrenta žemiau 34 laipsnių, kartais pakyla net iki 38 ir daugiau. Bet aš jau pripratęs prie tokio karščio, nes ir Izraelyje panašios klimato sąlygos. Šiek tiek skiriasi ir treniruočių metodika. Komandą treniruojantis vietinis specialistas turi savitą braižą. Jis treniruotėse visada išnaudoja visą aikštės plotą, kai Europos klubuose treniruotės vyksta mažesniuose plotuose. Labai daug dėmesio skiriama standartinėms situacijoms, panašiai, kaip ir Marijampolės „Sūduvoje“ (juokiasi).

- Po standartinių situacijų ir pats pelnai įvarčius?

- Nemažai įmušiau smūgiais galva. Nors varžovai ūgiu nenusileidžia, jiems gal trūksta koncentracijos. Jie mažiau stebi kamuolį, o visą dėmesį skiria varžovui, todėl stengiuosi pasinaudoti jų klaidomis ir išsilaisvinti iš gynybos. Vyksta bekompromisė kova ir susidūrimų būna labai rimtų. Vienas tokių man kainavo net penkiolika siūlių, nes buvo stipriai prakirsta lūpa. Turėjau žaisti su specialiu tvarsčiu. Už tokius veiksmus varžovas sulaukė dvejų rungtynių diskvalifikacijos.

- Kokias sąlygas klubas suteikė, ar viskuo esi patenkintas?

- Klubas suteikė viską, kas būtina, viskuo esame patenkinti. Klubas skyrė namą, tai ir visa šeima – žmona su metukų sūnumi ir 3 metų dukra atvyko į Tailandą. Netoli yra Bankokas, sostinę galima pasiekti per 2 valandas, panašiai keliauti ir iki jūros. Yra kur leisti laisvą laiką su šeima, nors jo neturiu daug. Didžiausias dėmesys sutelktas futbolui.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Nerijus Valskis

2018 Spa 01 07:42

N. Valskis pridėto laiko metu išplėšė pergalę savo komandai
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/404353 ... o-komandai" onclick="window.open(this.href);return false;

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Sau 01 19:03

Oficialu: N. Valskis tapo „Hapoel“ nariu
2019.01.01
https://www.futbolas.lt/naujiena/404863 ... A_PjWwUhXU" onclick="window.open(this.href);return false;

Ilgą laiką sklandę gandai apie galimą Nerijaus Valskio sugrįžimą į Izraelį tapo realybe.

Jau pirmą 2019-ųjų metų dieną Lietuvos rinktinės puolėjas tapo oficialiu Tel Avivo „Hapoel“ klubo nariu. 31-erių metų puolėjas su Izraelio klubu pasirašė sutartį iki sezono pabaigos su galimybe ją pratęsti ir ateinančiam sezonui.

Pernai lietuvis rungtyniavo Tel Avivo „Bnei Yehuda“ komandoje, o vėliau išvyko į Tailandą, kur atstovavo „Ratchaburi“ klubui. „Hapoel“ Izraelio lygoje šiuo metu užima dvyliktą vietą tarp keturiolikos komandų.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Sau 01 20:27

Pakankamai garsus klubas, tačiau jau smukęs

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Sau 01 20:32

Kažkokios diskusijos verda Hapoelio facebooko paskyroje apie Valskį, įdomu būtų paskaityti jei suprasčiau tą žydų kalbą. Įdomu jie ten apie jį gerai ar blogai kalba

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Sau 27 11:15

Valskis sužaidė pirmas rungtynes nuo pirmos minutės iki 61min.
Hapoelis nugalėjo Zubo ir savo ex komandą 3-2

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Geg 14 20:14

N. Valskis palieka „Hapoel“ gretas
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/405776 ... oel-gretas

Lietuvos rinktinės puolėjas Nerijus Valskis turės ieškoti kitos karjeros stotelės. Tel Avivo „Hapoel“ klube pastarąjį pusmetį žaidęs lietuvis pats pranešė, kad atsisveikina su komanda. Į Izraelį N. Valskis sugrįžo po savo karjeros periodo Tailande. Sausio pirmą dieną jis su „Hapoel“ ekipa pasirašė pusės metų sutartį. Puolėjui prireikė laiko kol jis susigrąžino savo sportinę formą, bet per 10 lygos rungtynių jam pavyko įmušti tik vieną įvartį. Sezono pabaigoje lietuviui nesusiklostė sėkmingai. Jis patyrė traumą ir komandai jau kurį laiką negalėjo padėti. Tel Avivo komanda turėjo galimybę pratęsti sutartį su 31-erių metų puolėju, tačiau, kaip galima suprasti, šia galimybe nepasinaudojo ir N. Valskiui reikės ieškoti naujos komandos.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Geg 15 00:07

Na, čia jau jam spręsti gali grįžti namolio ir kažką įrodinėti arba maltis bele kur, kur tik dar ima jį, o šiaip meteliai kiti ir niekas nebeims, tada papildys kokį Atlantą. Savo laiku buvo neblogas puolėjas, o šiai dienai jau gęstanti Lietuvos futbolo žvaigždė. Aišku rašau būtent ne futbolo žvaigždė, bet pažymiu, kad Lietuvos futbolo žvaigždė, nes būti futbolo žvaigžde ir savo šalies futbolo žvaigžde visiškai skirtingi dalykai.

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Nerijus Valskis

2019 Geg 15 16:41

Vis dar vertingas rinkoje. Manau, vel keliaus kur nor i egzotine sali, kur potencialiai gali primusti daug ivarciu. Kitu atveju, nieko gero nenusimato, nes tiek kiek jis noretu, geri LT klubai turbut nemokes, o pas apatinius zaisti tiesiog neapsimoka. Nebent iki metu pabaigos su viltimi gauti padoru kontrakta ziema.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Lie 13 11:21

Lietuvos rinktinės futbolininkas Nerijus Valskis karjerą tęs Indijoje
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... s-indijoje

Lietuvos futbolo rinktinės puolėjas Nerijus Valskis keliasi iš Izraelio į Indiją – futbolininkas sudarė sutartį su Čenaujaus „Chennayin“ klubu.

31-erių atletas praėjusį sezoną vilkėjo Tel Avivo „Hapoel“ marškinėlius. Izraelyje lietuvis per 41 mačą pelnė 9 įvarčius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Tai ne pirmas kartas, kai puolėjas keliasi į egzotišką šalį – N. Valskis praėjusio sezono pirmą pusę praleido Tailande.

Čenajaus klubas Indijos pirmenybėse triumfavo 2018 ir 2015 metais.

Lietuvos rinktinėje N. Valskis yra pelnęs vienintelį įvartį – 2016 metais į Estijos vartus.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Lap 13 11:32

N. Valskis: „Po pertraukos sugrįšime stipresni“
https://www.futbolas.lt/naujiena/407128 ... -stipresni

Indijoje nuo šio rudens žaidžiantis Nerijus Valskis vis dar nėra įmušęs įvarčio „Chennaiyin“ ekipoje, o jo komanda po keturių turų turi tik vieną tašką ir užima paskutinę vietą. Praėjusį savaitgalį „Chennaiyin“ ekipa išvykoje 0:3 nusileido „Bengaluru“ ekipai ir po šio pralaimėjimo lietuvis atsiprašė komandos fanų. „Atsiprašau mūsų fanų. Tai buvo sunkios rungtynės, praleidome du greitus įvarčius ir jau buvo sunku atsitiesti šiame mače“, – sakė N. Valskis. „Varžovams suteikiame per daug erdvės standartinių situacijų metų ir neišnaudojame šių galimybių“, – kaip pagrindinę priežastį kodėl nepavyksta įmušti įvarčių įvardino puolėjas. Indijos Super lygoje dabar bus dvejų savačių pertrauka ir N. Valskis tikisi, kad po jos jo komandai pavyks sugrįžti stipresnei. „Žinoma, norėjome laimėti rungtynes ir papildyti savo taškų kraitį, bet dabar turėsime pertrauką ir tikimės, kad po jos sugrįšime stipresni“, – interviu po rungtynių užbaigė N. Valskis.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2019 Lap 26 10:10

Pirmasis N. Valskio įvartis Indijoje

Po trumpos pertraukos Indijos Super lygoje buvo tęsiamas sezonas. Po pertraukos Nerijus Valskis žaidė startinėje „Chennaiyin“ komandos sudėtyje ir žaidė visas rungtynes, o lietuvio atstovaujamas „Chennaiyin“ klubas sugebėjo iškovoti dramatišką pergalę rezultatu 2:1 prieš priešpaskutinėje vietoje tuo metu buvusią „Hyderabad“ ekipą. N. Valskis šiame mače ir pelnė pergalingą įvartį, bet neįtikėtina tai, kad visi trys mačo įvarčiai buvo įmušti per pridėtą rungtynių laiką. Antrą pridėto laiko minutę „Chennaiyin“ išsiveržė į priekį, bet svečiai penktą pridėto laiko minutę rezultatą išlygino. Tačiau dar po dvejų minučių, tai yra septintą pridėto laiko minutę, N. Valskis pelnė savo pirmąjį įvartį Indijoje ir jis atnešė jo komandai pirmąją sezono pergalę. Po jos „Chennaiyin“ ekipa su 4 taškais pakilo į devintą vietą, o į paskutinę poziciją nustūmė 3 taškus turinčią „Hyderabad“ ekipą.

Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/407205 ... e-a-lygoje

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: įvairūs

2020 Kov 14 10:19

Kelintą valandą kas kur žais ? Labiausiai domina Valskį ir jo triumfą pamatyti (ir aišku lygį įvertinti kas ta Indiją futbole) Chernycha pamatyti. Kelintą valandą Valskis ir Chernych žais ?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2020 Kov 14 11:09

valskis 16h
Orenburg 13h

Grįžti į