Nerijus Valskis

Moderatorius: Respublik

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: įvairūs

2020 Kov 14 12:49

Jei rasit stream'ą, pasidalinkit.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2020 Kov 14 17:30

Jei rasit stream'ą, pasidalinkit.
http://cdn.livetv280.me/webplayer.php?t ... =1258&si=1

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2020 Kov 14 17:56

Pralaimėjo finalą. 1-3

Valskis pasižymėjo įvarčiu.
Nežiūrėjau, bet buvau įsijungęs kai rezultatas buvo 1-2, tuo metu Valskis pramušė gerą su galvam bet vartininkas iš kampo ištraukė.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Nerijus Valskis

2020 Kov 14 18:14

Abi Indijos lygas laimėjo Kalkutos komandos, kurios po sezono susijungs į vieną klubą.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2020 Kov 14 20:00

N.Valskis pralaimėjo finalą Indijoje, bet tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/411061/ ... os-zaideju

Šiandien Indijoje įvyko Indijos Super Lygos (ISL) finalas. Dėl koronaviruso jis vyko tuščiame stadione, o jame ginklus surėmė ATK klubas ir Nerijaus Valskio atstovaujamas „Chennaiyin“ klubas.
Visgi tai buvo ne lietuvio komandos vakaras, kuri finalą pralaimėjo rezultatu 1:3. Visas rungtynes žaidęs N. Valskis finale pelnė vienintelį savo komandos įvartį. Puolėjas pasižymėjo 69 rungtynių minutę ir sušvelnino rezultatą iki 1:2, bet varžovai per pridėtą rungtynių laiką galiausiai įmušė trečią įvartį ir trečią kartą istorijoje triumfavo Indijos lygoje.
Nors N. Valskis ir nelaimėjo Indijos lygos finalo, tačiau jo pelnytas įvartis finale jam leido tapti rezultatyviausiu lygos žaidėju. Per šį sezoną puolėjas iš Lietuvos įmušė net 15 įvarčių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Įdomu tai, kad tokią pačią statistiką šiandien pasiekė ir ATK puolėjas Roy Krishna, bet N. Valskis tokius skaičius užfiksavo sužaisdamas mažiau minučių, todėl ir tapo „Auksinio batelio“ savininku.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Bal 09 18:48

Milijardinėje Indijoje triukšmavęs Valskis nenustebtų sulaukęs skambučio iš Kataro
https://delfi.lt/sportas/futbolas/artic ... d=83973891

Po Indijos futbolo čempionato finalo Nerijus Valskis nespėjo nė deramai atsisveikinti su komandos draugais bei atšvęsti sėkmingus debiutinius futbolo metus milijardinės valstybės čempionate: po paskutinių rungtynių lietuvio laukė 48 valandų kelionė į karantino pradėtą kaustyti gimtinę. Į Lietuvą 32-ejų puolėjas grįžo ne tuščiomis: krepšyje – masyvus „Auksinio batelio“ apdovanojimas, skirtas rezultatyviausiam Indijos lygos žaidėjui.

20 rungtynių, 15 įvarčių bei 6 rezultatyvūs perdavimai – tokia asmeninė puolėjo statistika, o jo atstovaujama „Chennaiyin“ ekipa trečią kartą klubo istorijoje pasiekė lygos finalą, bet jame apmaudžiai nusileido 1:3.

„Nemaniau, kad karjeroje dar kada nors būsiu rezultatyviausias lygos žaidėjas, tad šis įvertinimas man labai brangus“, – laidoje „Sportinė forma“ prisipažino N. Valskis, kuris į Indiją persikėlė praėjusių metų vasarą iš Tel Avivo „Hapoel“ klubo.

Pirmuose 4 turuose pratylėjęs N. Valskis įsibėgėjo žiemą, ypač nesulaikomai rungtyniavo sausio mėnesį. 7 įvarčius per keturis turus pelnęs legionierius iš Lietuvos kilo rezultatyviausiųjų sąraše, o galiausiai po sezono rankose laikė „Auksinio batelio“ prizą.

– Nerijau, rezultatyviausiu sezono žaidėju tapote antrą kartą karjeroje, tą padarėte ir žaisdamas Lietuvoje, 2013 metais atstovaudamas Marijampolės „Sūduvai“ pelnėte 27 įvarčius. Kuris rezultatyviausio žaidėjo titulas brangesnis, pirmasis žaidžiant “Sūduvoje” ar dabar Indijoje?

– Šis titulas tikrai yra vertingesnis, nebemaniau, kad kažkada tapsiu rezultatyviausiu čempionato žaidėju. Likus keliems turams iki pirmenybių Indijoje pabaigos pradėjau tikėti, kad tikrai galiu ir bandžiau tai pasiekti. Tai ypatingas prisiminimas ateičiai ir gyvenimui. Šis apdovanojimas ypatingas tuo, kad žinai, jog tie įvarčiai pelnyti tikru prakaitu. Lietuvoje, žinant lygos ypatumus, pasižymėjęs tu ne visada supranti, ar įmušei tikrą įvartį, ar kažkas tyčia praleido. Dėl to tas titulas Indijoje yra daug kartų svarbesnis ir artimas širdžiai. Džiaugsmas kur kas didesnis, nei laimėjus pirmą kartą.

– Indija nėra labai populiari kryptis futbolo prasme, su kokiais lūkesčiais atvykote į milijardinę valstybę?

– Izraelyje buvau pasirašęs sutartį pusmečiui su galimybe dar metams pratęsti kontraktą. Likti norėjau, bet komandoje keitėsi treneriai, teko man atsisveikinti su ekipa. Šiai dienai galiu pasakyti, kad priėmiau tikrai gerą sprendimą.

Dvejopas sezonas Indijoje, slogi pradžia ir puiki antra čempionato pusė, kurioje pradėjau mušti įvarčius, o komanda – skinti pergales.

Prieš priimant sprendimą padėjo visagalis Google, pasiskaičiau, pasidomėjau, kur keliauju. Patirties Azijoje turėjau, žaidžiau Tailande, dėl to buvo kažkiek lengviau. Tad žinojau, kur keliauju ir nebuvo didelio kontrasto atvykstant, kaip kad pirmą kartą iš Europos atvykstant į Aziją. Žinoma, nebuvo lengvas sprendimas, turiu šeimą, du vaikus, žmona iš pradžių buvo kategoriškai prieš, bet vėliau pavyko rasti bendrą sprendimą. Šiai minutei visi laimingi, patenkint ir sveiki.

– Kuo pasižymi Indijos lyga lyginant su kitomis, kuriose jums teko rungtyniauti?

– Neįmanoma lyginti Indijos ir Europos lygų, nes Indijoje beveik visus metus labai karštas klimatas. Tiesiog fiziškai neįmanoma visas rungtynes išlaikyti tokio intensyvumo, koks vyrauja Europos lygose.

Taip, Izraelyje lygis aukštesnis, ten intensyvumas didesnis, vietiniai žaidėjai stipresni. Lyginant su Tailando čempionatu, panašus meistriškumas, atvyksta stiprūs legionieriai, vietiniai bando juos stebėti ir stiebtis.

Indijos lyga su laiku tik stiprės, nes turi finansinių resursų, čempionato komunikacija, įvaizdis remiasi Anglijos „Premier“ lygos modeliu, prieš mačą – prognozės, analizės, aptarimai, po rungtynių – puikios kokybės apžvalgos. Spėju, kad laukia šviesi ateitis.

– Po blankios sezono pradžios komanda pateko į stipriausiųjų ketvertą, tik finale nusileista Kolkatos ATK. Lemiamo mačo pradžioje turėjote gerą progą išvesti ekipą į priekį, visgi šansas liko šansu, sunku buvo užmigti po finalo?

– Žinoma, nusivylimas didžiulis. Mačą pradėjome labai gerai, pirmas penkias minutes žaidėme įspūdingai, turėjome dvi puikias progas. Gaila, varžovai po kontratakos pelnė įvartį ir mus nubaudė už neišnaudotas galimybes. Tai keitė žaidimo planą. Turėjome didesnėmis pajėgomis varžovus pulti, o jie pasinaudojo mūsų spragomis. Skaudu, kai atrodo, sužaidi neblogą mačą, bet kelios klaidos nulėmė prastą rezultatą. Pavyko sušvelninti rezultatą, po minutės galėjau išlyginti jį, bet tą vakarą varžovų vartininkas darė stebuklus. Su keliais draugais kalbėjau, sakė, jei būčiau turėjęs gerą dieną, galėjau pasižymėti 3-4 kartus. Tačiau kamuolys tiesiog nenorėjo skrieti į vartų tinklą, teko sveikinti varžovus su pergale.

– Ar spėjote su komandos draugais atšvęsti sezono pabaigą ir ta kelionė iš Indijos į Lietuvą COVID-19 pandemijos metu, ar kovo viduryje pavyko sklandžiai grįžti namo?

– Su keliais žaidėjais pavyko aptarti sezono pabaigą. Po rungtynių kitą rytą iš Goa miesto, kuriame vyko finalas, skridome į Čenajų. Būtent tuomet ir prasidėjo mano 48 valandų kelionė namo. Iš Goa į Čenajų, iš ten vakare į Delį, iš Delio – į Maskvą, iš Maskvos – į Rygą. Nuo ten taksi į Palangą, kurioje dviem savaitėms karantinavausi. Svarbiausia – pasiekiau Lietuvą.

– „Instagram’e“ mačiau jūsų nuotrauką, kurioje su komandos draugais po stadiono veją vaikštote su stilingais, dalykiniais kostiumais. Į kiekvienas rungtynes komandos nariai keliauja dėvėdami kostiumus?

– Klubą remia kostiumus siuvanti kompanija, tad kostiumus dėvėdavome prieš savo namų akistatas. Su jais keliauti kažkur į išvykos rungtynes būtų tiesiog per karšta, sudarytų didelių problemų. Šiaip, sakyčiau, sveikintinas dalykas pasirodyti su kostiumu prieš rungtynes. Atrodai elegantiškai, auga pasitikėjimas savimi, juk kaip atrodai, vėliau taip turi ir žaisti.

– Koks klubo požiūris į žaidėjus, ar administracijos darbuotojai padėjo jums, kaip legionieriui įsikurti Čenajuje?

– Kalbant apie klubo administracijos personalą, kiek teko karjeroje patirti, nemačiau tokio rūpestingumo, kurio sulaukiau Indijoje. Pirma mano kelionė į Indiją buvo kelionė į Ahmadabadą, kuriame vyko treniruočių stovykla. Tik atskridus, pasiekus viešbutį po penkių minučių man atnešė vietinę SIM kortelę, nereikėjo nė klausti. Ir taip visais klausimais, viskas paduota, pasirūpinta, padaryta. Kažko paprašius sulauksi ne rytoj, o per artimiausias 10-15 minučių arba tą pačią dieną. Klubo darbuotojai dėl žaidėjų viską galėjo padaryti.

Nors klubas savos treniruočių aikštės neturi, bet išsinuomojo puikų aikštyną, sąlygos tikrai geros. Kalbant apie gyvenimo sąlygas, buvome apsistoję 5-ių žvaigždučių viešbutyje. Žinoma, 7-i mėnesiai viešbutyje – nelengvas dalykas, bet visa kita – aukščiausio lygio. Štai, treniruotėse kiekvienas žaidėjas turėjo savo vandens buteliukus, ant jų ne vardus, o marškinėlių numerius užrašydavo, ir taip – kiekvienoje treniruotėje. Iš finansinės pusės, taip pat neturiu jokių priekaištų, viskas sutartą dieną laiku sumokama. Džiaugiuosi, kad man pasisekė, nes ankstesniuose klubuose pasitaikydavo visko.

– Pasibaigus sezonui feisbuke po jūsų nuotrauka sirgaliai komentaruose prašė jūsų likti Čenajuje, gal sulaukėte iš klubo pasiūlymo likti ir kitam sezonui?

– Žaisti dar noriu, porą metų tikrai, nėra jokių abejonių. Į Lietuvą planuoju grįžti tuomet, kai dukrytė pradės lankyti pirmą klasę, norėsiu būti kartu, viską matyti, padėti.

Dėl likimo Indijoje dar slidus reikalas. Esu gavęs pasiūlymą iš Čenajaus klubo, bet šiai dienai jis manęs tikrai netenkina. Laukiu iš jų antro pasiūlymo, laiko klausimas, kada jį pateiks. Esmė tame, kad šiai dienai nenoriu priimti skuboto sprendimo, nežinia kas bus ateityje, šiuo metu visos lygos sustabdytos. Indijos čempionatas startuos tik rugsėjį ar spalio pradžioje.

Noriu palaukti tokių šalių kaip Kataras ar Jungtinių Arabų Emyratų pasiūlymo, nes tikrai gali atsiverti man keliai ten, nes laimėjus „Auksinį batelį“ visai kitaip žiūrima. Jei būčiau koks brazilas ar serbas, patekti į tas lygas nebūtų sunku, kai esi lietuvis, turi kažką laimėti, kad tavim patikėtų. Nesakau, kad neliksiu Indijoje, bet laukiu tikrai tvirto, gero pasiūlymo, nes tai gali būti mano paskutinis ar priešpaskutinis kontraktas, tad dabar tikrai neskubu.

O kalbant apie Čenajaus sirgalius, žinoma, smagu matyti jų norą, jei sutarsime su klubu, galbūt liksiu Indijoje. Šiuos darbus esu palikęs agentui, kuris ieško geriausio sprendimo.

– Tačiau pasiūlymų laukiate iš Azijos ir arčiau namų Europoje žaisti neplanuojate?

– Suprantu, kuriame esu lygyje, Europoje man neįmanoma gauti tokius pinigus, kuriuos galiu uždirbti Azijoje. Arba reiktų žaisti kokioje Rusijos „Premier“ lygoje. Kaip tik dabar su Čenajaus klubu derinate 2 metų trukmės kontraktą, jie dėl termino sutinka, derybų objektas – finansiniai dalykai: kokios jų galimybės, ko aš noriu, bandome rasti aukso viduriuką.

Dar kitas dalykas, kodėl man Indija patraukli vieta žaisti. Čia gana trumpas sezonas, 7-8 mėnesiai. Kone ketvirtį metų galiu praleisti Lietuvoje su šeima, be to, mano amžiuje turiu prižiūrėti kūną, kitose lygose 11 mėnesių būti puikios formos, gerame tonuse būtų iššūkis. Kai mažiau mėnesių reikia žaisti, gali sportinę formą išlaikyti aukštesniame lygyje ir dar karjerą tęsti iki 35-36-erių metų.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2020 Bal 09 20:18

Labai jau nuvylė tas interviu su juo, ar dar įmanoma kaip nors akivaizdžiau pasakyti, kad žaidžia grynai už pinigus ir dėl pinigų? :D
Suprantama, žaidėjai nori užsidirbti ir gerai uždirbti, bet aš nesuprantu ar jis dar pakankamai neuždirbo ? šlykščiausias dalykas kai jau nebekalbama apie kokybę, o paspirtimi judėti toliau tampa didesni pinigai.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Nerijus Valskis

2020 Bal 10 06:36

Valskiui 32 metai, tokiam amžiuje iš esmės ir būna du motyvai: arba pinigai, arba titulai. Na dar kai kurie žaidėjai gali grįžti į kokį "gimtąjį" klubą pabaigti karjerą, bet tai irgi jeigu yra pakankamai užsidirbę. O Valskis tikrai nemanau kad daug pinigų uždirbo, o karjera eina į pabaigą, tai reikia naudotis progra kad turėti kažkokį finansinį pagrindą gyvenimui po futbolinininko karjeros.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Geg 18 17:22

N.Valskis: „Auksinis batelis“ Indijoje ir keistenybės Tailande
https://youtu.be/k8RMtFrPKiI


Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Nerijus Valskis

2020 Rgp 04 23:10

Jamshedpur FC set to sign Nerijus Valskis
https://www.goal.com/en-in/news/isl-jam ... s5csvde1yt

The ISL 2019-20 season Golden Boot winner is all set to leave Chennaiyin FC to join the Men of Steel...
Jamshedpur FC are all set to sign Lithuanian international and former Chennaiyin striker Nerijus Valskis FC on a two-year deal, Goal can confirm.

The 33-year-old striker made a name for himself in his debut season in India and picked up the Golden Boot Award in the 2019-20 Indian Super League (ISL) scoring 15 goals in 20 matches for Chennaiyin FC. He also had six assists to his name.

The Lithuanian spearheaded Chennaiyin’s attack last season and had played a crucial role in the club’s miraculous turnaround under the tutelage of Owen Coyle who led them to the final of the competition. He is now all set to reunite with the head coach who also recently joined Jamshedpur. The former Bolton Wanderers manager has penned a two-year deal with Jamshedpur FC.

Jamshedpur, on the other hand, endured a disappointing campaign despite starting the season on a positive note. But injuries to their key players at important junctures in the season meant they missed out on a play-off spot for the third season in a row. With the ISL finalists on board for the upcoming season, Jamshedpur will be hoping to land their first-ever playoff spot.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Rgp 21 12:22

Valskis šiandien turėtų būti oficialiai pristatytas Jamshedpuros.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Rgp 25 05:36

N.Valskis: „Iš Indijos Super lygos gavau net daugiau nei tikėjausi“
https://www.sportas.lt/naujiena/419151/ ... -tikejausi

Rezultatyviausiu praėjusio sezono Indijos Super lygos žaidėju tapęs Nerijus Valskis persikėlė į „Jamshedpur“ ekipą, kur jį pasitiko šimtai sveikinimo žinučių iš klubo fanų.

15 įvarčių ir 6 rezultatyvius perdavimus praėjusiame sezone atlikęs N.Valskis su „Jamshedpur“ klubu sudarė dvejų metų sutartį, taip parodydamas, kad Indijoje jis kol kas ir mato savo ateitį. Patyręs puolėjas apie tai ir kitus dalykus pakalbėjo pirmajame savo interviu „Jamshedpur“ klubo žurnalistams.

- Pasakyk mums, kodėl nusprendei prisijungti prie „Jamshedpur“?
- Klubo vadovybė parodė didžiulį susidomėjimą manimi. Apie šį projektą pasikalbėjau ir su treneriu Owenu Coyle‘u ir tai man dar labiau pastūmėjo prisijungti prie „Jamshedpur“. Man tai naujas iššūkis, nes šis klubas niekada nėra patekęs į pirmąjį ketvertą. Taip pat man atrodė logiška vėl dirbti su Owenu Coyle‘u, nes mes turime gerą vienas kito supratimą.

- Kokią įtaką tavo sprendimui turėjo Owenas Coyle‘as?
- Jis turėjo didžiulės įtakos. Owenas yra puikus treneris ir gali tau padėti pasiekti maksimumą. Man visada patiko dirbti su juo ir mes vienas kitą puikiai suprantame. Jis puikiai užmotyvavo buksuojančią „Chennaiyin“ ekipą ir padėjo mums pasiekti finalą. Tikrai tikiu, kad su juo ir čia galime būti sėkmingi. Owenas ir jo asistentas Sandy sugeba žaidėjus priversti atiduoti visas jėgas ir man tai patinka.

- Ar šiam sezonui turi išsikėlęs individualių tikslų?
- Negaliu sakyti, kad mano tikslas yra įmušti 20 ar 30 įvarčių. Aš tiesiog noriu padėti komandai laimėti rungtynes. Taigi net aš jei įmuščiau 8 įvarčius, bet padėčiau komandai iškovoti maksimaliai taškų, tai būtų tobula. Tai mano tikslas.

- Kaip „Jamshedpur“ klubas galėtų patobulėti kaip komanda?
- Aš pasistengsiu padėti jauniesiems komandos žaidėjams tobulėti. Matau, kad turime daug jaunų žaidėjų, o valdyba ir treneriai kviečiasi patyrusius žaidėjus ir tai yra puiku. Tikiu, kad toks mišinys padės mums kovoti dėl vietos pirmajame ketverte.

- Kuris iš „Jamshedpur“ žaidėjų patraukė tavo dėmesį?
- Atsimenu, kaip žaidžiau prieš Narenderį ir jis yra nuostabus žaidėjas. Jis yra protingas, kokybiškas žaidėjas, bet jam reikia žaisti dar daugiau. Jis jaunas, bet kai žaidi prieš jį, taip neatrodo. Atrodo, kad tau tenka žaisti prieš patyrusį gynėją. Taip pat Amarjitas, dar vienas klasiškas žaidėjas. Tikrai geras saugas.

- Pasidalink savo patirtimi Indijos futbole ir Indijoje apskritai...
- Kalbant nuoširdžiai, iš Indijos Super lygos gavau net daugiau nei tikėjausi. Tai garsi lyga su tikrai aukšto lygio žaidėjais – tiek indais, tiek užsieniečiais. Pačioje Indijoje man kol kas viskas patinka, čia teko susipažinti su daug kultūrų ir kalbų.

- Kokios tavo mintys apie Džamshedpuro miestą ir klubo infrastruktūrą?
- Geriausias dalykas yra tai, kad klubas turi sau priklausančią infrastruktūrą. Jie turi viską, ko reikia profesionaliam futbolininkui – treniruočių aikštę, sporto salę, baseiną ir pilnutėlį stadioną. Žolės kokybė čia yra numeris 1 Indijoje. Pats miestas taip pat priverčia netekti amo. Tai nedidelis ir švarus miestas su nuostabiais žmonėmis.

- Kokia būtų tavo žinutė fanams?
- Būkite kantrūs ir tikėkite mumis. Esame čia, kad sukurtume gerus prisiminimus. Tikiuosi, kad kartu su jumis visais čia būsiu sėkmingas.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Lap 14 18:11

Motivated to win titles, not Golden Boot: Valskis
https://timesofindia.indiatimes.com/cit ... 216757.cms

PANAJI: Nerijus Valskis didn’t really know what to expect from India when he packed his bags to join Chennaiyin FC, although he never really forgot what Andrija Kaluderovic told him.

Kaluderovic spent a season at Delhi Dynamos FC and knew about the Indian Super League (ISL). Like many foreign players, he had good things to say: about the facilities, the fans, and even the money. But for Valskis – and we know how goals are football's currency – it was what he said about the ‘goals’ that stayed with him.

“I didn’t know anything. When I asked about India, Kaluderovic told me ‘if you score goals, people will love you, you will enjoy.’ That’s exactly what happened to me,” said Valskis, now with Jamshedpur FC.

Valskis took some time to get into the groove but Chennaiyin’s bet on a player who had experience of playing in many countries was worth it. Once the Lithuanian striker got going, it only ended with the Golden Boot, thanks to his 15 goals and six assists in 20 matches.

For many, it came as a surprise. For Valskis, he simply believed in himself; after all, he’s the same player who once scored 27 goals in the A Lyga -- Lithuania's top division -- and has experience of playing in Belarus, Romania, Poland, Latvia, Thailand and Israel.

“I expected to have a good season here but didn’t expect to win the Golden Boot. The top target was always to get into the playoffs,” said Valskis

That Valskis – initially not approved by the ISL as a foreign player – won the Golden Boot ahead of celebrated strikers like Ferran Corominas, Bartholomew Ogbeche and Roy Krishna speaks volumes of his persistence on the field. And now that he has moved to Jamshedpur on a two-year deal, the goals have remained unchanged.

“The motivation for me is to take Jamshedpur FC to the playoffs, and then anything can happen. Winning the ISL title motivates me, not the Golden Boot,” said Valskis.

For different reasons since their debut in 2017, Jamshedpur have not managed to qualify for the playoffs. They started well last season, even defeated league champions FC Goa away at Fatorda, but then injuries crippled them. They tried, never really recovered.

This time with the inspirational Owen Coyle at the helm of affairs and an impressive mix of foreign players – led by former Motherwell FC defender Peter Hartley – Jamshedpur look as good as anyone else.

Valskis agrees.

“We have a good team. We have Owen, the most important factor why I came here. We have a very good project. It’s possible that we can drive Jamshedpur to the top four. Then everything is possible,” said Valskis.

If he strikes the same form that took Chennaiyin from the bottom to the final, Jamshedpur should brace themselves for their most impressive season.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Nerijus Valskis

2020 Lap 24 20:51

Valskis šiandien Indijos lygos starte žaidė 90min ir įmušė įvartį prieš C.Laszlo treniruojamą ekipą, bet klubas pralaimėjo 1-2.

Rapolas255
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2018 Spa 22 21:52
Palaikoma komanda: Polonia Varšuva
Miestas: Varšuva

Re: Nerijus Valskis

2020 Lap 25 12:47

Apskirtai kodėl jis nežaidžia rinktinėje? Jo paskutinis mačas birželį 2019 m. (1-4 prieš Serbiją).

Grįžti į