...

Paplūdimio futbolas

2012 Rgs 04 14:25

Mažeikių „Olimpas“ – antroje vietoje
| 2012-08-06 12:12 | Autorius: Vidas STANKUS


Antrą kartą Klaipėdoje vykusiame mėgėjų paplūdimio futbolo turnyre „Švyturio“ taurei laimėti sėkmingai pasirodė Mažeikių „Olimpo“ futbolo komanda, kuri iškovojo antrąją vietą, o mažeikiškis Antanas Tautvydas pripažintas geriausiu turnyro žaidėju.

Pateko į turnyro finalą

Antrus metus Klaipėdos futbolo mėgėjai surengė paplūdimio futbolo turnyrą „Švyturio“ taurei laimėti, kuris pakeitė iki tol vykusius ir pernai nutrūkusius Lietuvos paplūdimo futbolo čempionatus. Šiemet dėl taurės varžėsi penkios uostamiesčio ekipos bei po vieną Panevėžio ir Mažeikių komandas.
Savo pogrupyje užėmęs pirmąją vietą mūsiškis „Olimpas“ pusfinalyje susitiko su Klaipėdos futbolo mokyklos auklėtiniais, kuriuos treniruoja buvęs šalies rinktinės žaidėjas Saulius Mikalajūnas. Mažeikiškiai iškovojo nelengvą pergalę rezultatu 1:0 ir pateko į turnyro finalą, kur jų laukė pirmojo turnyro nugalėtojai „Titaniko“ futbolininkai.
Finale sportinė fortūna nusisuko nuo mažeikiškių: pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis rezultatu 1:1, o taurės likimą lėmė vienas Klaipėdos komandos vartų sargo Dainiaus Žernio atmuštas baudinys. „Titanikas“ baudinių seriją laimėjo rezultatu 3:2.

Mažeikiškis pripažintas geriausiu žaidėju

Mažeikių „Olimpo“ komanda apdovanota antrosios vietos taure, o geriausiu turnyro žaidėju pripažintas mažeikiškis Antanas Tautvydas.
„Olimpo“ komandai tai buvo paskutinė repeticija prieš sekmadienį prasidėsiantį antrąjį Sekmadienio futbolo lygos ratą. Mažeikiškiai tarp dvylikos komandų šiuo metu užima septintąją vietą, antrąjį ratą mūsų komanda pradės sekmadienį žaisdama namuose su šeštąją poziciją užimančia Klaipėdos „FK Baltai“.
Su šia komanda mūsų ekipa neseniai susitiko Sekmadienio futbolo lygos taurės varžybose, mažeikiškiai nugalėjo rezultatu 2:1 ir pateko į taurės turnyro pusfinalį.
_______________________________________________________________
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... e-vietoje/" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Paplūdimio futbolas

2012 Rgs 19 11:35

Vilniuje uždarytas paplūdimio futbolo sezonas

http://www.futbolo.tv/video/52-lff-vide ... lo-sezonas" onclick="window.open(this.href);return false;


Paplūdimio futbolo sezonas baigėsi, tačiau tuo pačiu pradėta galvoti apie ateitį. Lietuvoje lankėsi FIFA specialistas iš Šveicarijos. Apie tai ir sezono pabaigą - mūsų reportaže

...

Re: Paplūdimio futbolas

2012 Rgs 26 15:45

Teisėjai paplūdimio futbole sprendimus priima greičiau

http://futbolo.tv/video/114-lff-video/k ... i-greiciau" onclick="window.open(this.href);return false;


PF yra atskira sporto šaka. 8-)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Paplūdimio futbolas

2012 Rgs 26 16:00

PF yra atskira sporto šaka.
Sutinku. Bekentas pradėjo rinkti vaikus ir mokyti juos tik salės futbolo. Gal atsiras pasiryžusių mokyti tik paplūdimio fulės paslapčių?

...

Re: Paplūdimio futbolas

2013 Rgp 16 14:57

Šeštadienį - lemiamos paplūdimio futbolo čempionato kovos
http://kaff.lt/page2229" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį, rugpjūčio 17 dieną, Palangoje paaiškės šių metų Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato nugalėtojas. Dėl stipriausios ekipos titulo Palangos paplūdimyje susigrums šeimininkų, Kazlų Rūdos ir dvi sostinės komandos.

Stipriausiųjų ketverte geriausioje situacijoje yra šeimininkų Palangos „Sporto lizdo" komanda savo sąskaitoje turinti 11 taškų. Antroje vietoje žengia sostinės „Rings" su trimis taškais mažiau, o 3-4 vietas dalijasi po šešis taškus savo sąskaitoje turintys "STIHL" ir "Igol" klubai.

Lemiamų paplūdimio futbolo kovų sukūryje žiūrovai turės galimybę išvysti ir dvikovą tarp stereotipus laužančio judėjimo " Moterys už futbolą" atstovių ir "Heineken dream team" komandos.

Taip pat paplūdimio futbolo aikštėje virs kovos ir dėl individualių žaidėjų prizų. Į rezultatyviausio čempionato žaidėjo prizą pretenduoja "Sporto lizdas" atstovas Robertas Poškus, kurio sąskaitoje 11 įvarčių ir J.Dudėnas („Igol") - 8 įvarčiai bei A.Rebdžys (STIHL) - 7 įvarčiai.

Lemiamos Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato kovos startuoja šį sekmadienį, 11 val., Palangoje.

Rugpjūčio 17 d. rungtynių tvarkaraštis

11:00 val. "Sporto lizdas" (Palanga) - STIHL (Kazlų Rūda)
12:00 val. "Rings" (Vilnius) - "Igol" (Vilnius)
13:00 val. "Moterys už futbolą" - "Heineken dream team"
14:00 val. STIHL (Kazlų Rūda) - "Rings" (Vilnius)
15:00 val. "Igol" (Vilnius) - "Sporto lizdas" (Palanga)

Informacija - KAFF.lt

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Sau 30 16:29

Pasiruošimas Vilniaus miesto paplūdimio futbolo turnyrui vyksta intensyviai. Sumontuoti ir paruošti iš FIFA gauti paplūdimio futbolo vartai. Paruoštos specialios linijos, vėliavėlės ir kita aikštės įranga.

Turnyras startuoja Vasario 10 d.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Sau 30 17:47

O tai čia papludimį jį žais vasario 10 ?

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Sau 30 18:06

Salė paruošta. :)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Sau 30 18:09

Tai galėtu paplūdimį geriau

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Sau 30 18:26

Pripučiamo maniežo tik trūksta ir bus paplūdimio futbolas. Keista, kad visame tame nėra nei paplūdimio, nei futbolo.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Paplūdimio futbolas

2017 Vas 10 13:49

Pirmosios žiemos paplūdimio futbolo pirmenybės ruošiasi startui
http://lff.lt/news/2575/pirmosios-ziemo ... i-startui/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmą kartą Vilniuje bus rengiamos paplūdimio futbolo žiemos pirmenybės. Varžybos vyks „Smėlio arenoje“ ir prasidės jau šį penktadienį.

Varžybas organizuoja Lietuvos paplūdimio futbolo asociacija kartu su Lietuvos futbolo federacija. Turnyro tikslas - populiarinti paplūdimio futbolą, didinti sportuojančių paplūdimio sporte skaičių, pritraukti sportuoti jaunus žmones, užimti jų laisvalaikį ir gerinti fizinę būklę. Kadangi čempionate dalyvaus nemažai jaunų futbolininkų, taip pat bus siekiama surasti žaidėjų, kurie galėtų atstovauti Lietuvos paplūdimio futbolo rinktinei.

Varžybose dalyvaus aštuoni klubai, iš jų du yra tikri paplūdimio futbolo senbuviai. „Igol“ ir „Rings“ jau yra dalyvavę tarptautiniuose turnyruose ir yra sukaupę nė vienerių metų patirtį šioje sporto šakoje. Čempionate bus galima išvysti ir kituose Lietuvos futbolo sluoksniuose besivaržančių komandų, pavyzdžiui, salės futbolą rungtyniaujantį „Granitą“, „Nerealą“ ar „Imperialą“ (Sekmadienio futbolo lyga) ir „Audros“ futbolo akademiją.

Turnyras bus vykdomas vieno rato sistema, tad visos komandos po kartą sužais tarpusavyje. Pagal užimta vietas, vėliau jos bus suskirstytos į du pogrupius: 1-4 vietą užėmusios komandos žais A grupėje, o 5-8 vietas užėmę klubai varžysis B grupėje. Rungtynės bus žaidžiamos kiekvieną penktadienį nuo vasario 10 d. iki balandžio 28 d. Susitikimus sudarys trys kėliniai po 10 minučių. Turnyro nugalėtojai bus apdovanoti pagrindine Vilniaus miesto taure ir piniginiu prizu.

„Neabejojame, kad šis turnyras nebus vienkartinis ir tęsis toliau. Susidomėjimas juo yra didelis – vien Vilniuje surinkome tiek komandų, kiek paprastai žaidžia Lietuvos čempionate. Galėjome surinkti ir daugiau komandų, įskaitant didžiojo futbolo klubus – „Trakus“ ir „Žalgirį“ – bet jiems netiko turnyro formatas, kuris trunka kiek ilgiau nei jie norėtų. Tikimės, jog šios varžybos bus puiki pradžia tolimesniems metams“, – teigė turnyro organizatorius Darius Laucevičius

Oficialus pirmenybių atidarymas numatytas šeštadienį nuo 11 valandos Visą pusdienį vyksiančioje šventėje dalyviai bus supažindinti su paplūdimio futbolu, paplūdimio futbolo rinktinės žaidėjai ir brazilų treneris praves paplūdimio futbolo technikos pamoką, o tarpusavyje jėgas išbandys Lietuvos žurnalistų ir „Prelegentų“ komandos.

1 turo tvarkaraštis:
(vasario 10 d.)
1. 18:05-18:40 „Granitas“ – „Nerialas”
2. 18:50-19:25 „Imperialas” – „Audra”
3. 19:35-20:10 „Rings“ – „Alfa”
4. 20:20-20:55 „IGOL” – „Politechnikumas”

Grįžti į