Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Peržiūrose dalyvaujantys žaidėjai

2021 Kov 16 21:31

BE1 NFA užsienio klubų radare
https://be1.lt/futbolo-akademija/2021/0 ... bu-radare/

16 metų, vienas perspektyviausių savo kartos žaidėjų, Ernestas Gudelevičius jau kuris laikas į save kreipia užsienio klubų žvilgsnius. BE1 NFA atstovaujantis žaidėjas, šiuo metu yra išvykęs į peržiūrą Parma Calcio 1913 futbolo akademijoje, Italijoje. Bandomajam laikotarpiui žaidėją peržiūrai pasikvietęs klubas, turi vieną stipriausių Italijoje futbolo akademijų, ugdančių jaunuosius futbolo žaidėjus. Parma Calcio 1913 jau kuris laikas stebi BE1 NFA auklėtinių pasirodymus. Ernestas Gudelevičius BE1 NFA gretose, jaunimo čempionato metu, buvo vienas rezultatyviausiai rungtyniaujančių futbolininkų ir susilaukė dėmesio iš Europoje gerai žinomų klubų.

Patirtis A.S. Roma peržiūroje
https://be1.lt/futbolo-akademija/2021/0 ... erziuroje/

Šeštadienį, kovo 6 dieną, Ernestas Gudelevičius žaidė kontrolines rungtynes atstovaujant A.S. Roma akademijos komandą. Praėjusią savaitę Parma Calcio 1914 akademijos peržiūroje dalyvavęs Ernestas iš Italijos išvykti neskuba. Šiuo metu jaunasis futbolininkas dalyvauja peržiūroje ir treniruojasi su A.S. Roma akademijos komanda. Jau po pirmųjų treniruočių BE1 NFA futbolininko įgūdžiai buvo įvertinti ir akademijos sprendimu Ernestas prisijungė prie metais vyresnių futbolininkų komandos.

Pats Ernestas sakė, jog labai džiaugiasi turėdamas galimybe dalyvauti užsienio klubų peržiūrose. „A.S. Roma akademijoje treniruotės tikrai intensyvios – sunkios dvikovos, žaidėjai yra itin techniški.“ – teigė žaidėjas. Paklaustas kaip tvarkosi su jauduliu Ernestas sakė, jog dažniausiai jį jaučia tik prieš pirmą treniruotę. „Šiek tiek jaudulio yra prieš pirmąją treniruotę, nes kyla klausimų kokie bus žaidėjai, koks bus treneris, bet prasidėjus treniruotei koncetruojamasi į žaidimą ir tas jaudulys išgaruoja“.

Šeštadienį, kovo 6-ą dieną Ernestas žaidė kontrolines rungtynes, atstovaudamas A.S. Roma akademijos komandą. Jų metu pelnė vieną įvartį, bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2021 Rgs 01 17:59

OFICIALU: BE1 NFA ŽAIDĖJAS ERNESTAS GUDELEVIČIUS KELIASI Į ACF FIORENTINA!
https://be1.lt/futbolo-akademija/2021/0 ... iorentina/

Šią savaitę oficialiai įsigaliojo tarptautinis Ernesto Gudelevičiaus perėjimas iš Be1 NFA į ACF Fiorentina.

Vienas talentingiausių savo kartos jaunųjų Lietuvos žaidėjų Ernestas Gudelevičius (2005 m. gim.) praėjo medicininę patikrą naujame savo klube ACF Fiorentina ir su klubu sudarė ilgalaikį profesionalų kontraktą.

„Šis perėjimas atėmė labai daug jėgų ir pareikalavo daug sunkaus darbo. Kad Ernestas gali žaisti aukščiausiame lygyje, supratome jau prieš pusantrų metų, kai žaidėju pradėjo domėtis aukščiausio lygio užsienio akademijos. Tačiau prireikė pusantrų metų, kad galėtume surasti Ernestui klubą, kuriame, mūsų manymu, jis atsiskleis geriausiai, klubą, kuris tikrai mato Ernestą kaip svarbią savo komandos dalį, o ne įsigytų tik tam, kad jis negalėtų atstovauti konkurentų klubams. Didžiausias sąlygas derybose su kitais klubais kėlėme dėl Ernesto ateities perspektyvų. Taip pat, Ernestui vienam iš nedaugelio jaunųjų Lietuvos žaidėjų buvo įteiktas pilnai profesionalus ilgalaikis kontraktas, kurio finansinės sąlygos žaidėjui suteikia galimybę pilnai koncentruotis tik į futbolą ir, būnant tik šešiolikos metų, finansiškai prisidėti prie savo šeimos gerovės. Mažai šešiolikmečių italų akademijose turi pilną profesionalo sutartį – tai reiškia, kad klubas tikrai tiki Ernestu, o šiuo jo karjeros laikotarpiu tai yra svarbiausia.

Noriu padėkoti visiems Ernesto Gudelevičiaus treneriams, prisidėjusiems prie žaidėjo tobulėjimo. Pirmiausia, padėką reiškiu pirmajam Ernesto treneriui Raimondui Žilinskui, taip pat, treneriui Diogo Botas. Tačiau labiausiai norėčiau padėkoti treneriui Fabio Mazzone, kuris ne tik metus laiko Ernestą treniravo, tačiau ir prisidėjo prie akademijos auklėtinio išvykimo bei pats asmeniskai lydejo Ernestra atrankose, kol suradome žaidėjui tinkamiausią klubą. Fabio yra pažadėjęs ir toliau aktyviai rūpintis Ernestu – tai yra labai svarbu, norint užtikrinti visapusį žaidėjo tobulėjimą, o ne tik išvykimą.

Tikimės, kad mūsų pasirinktas kelias rūpintis žaidėjų tobulėjimu kartu su užsienio klubais ateityje suteiks naudos ne tik žaidėjams asmeniškai, tačiau ir Lietuvos futbolui. Tokį kelią pasirinkome, jog Be1 NFA žaidėjus matytume ne tik Lietuvos jaunimo rinktinėse, bet ir Lietuvos vyrų rinktinių sudėtyje ar žaidžiančius pajėgiausiose Europos futbolo lygose.

Ernestą Gudelevičių jau išlydėjome į Italiją, tačiau artimiausiu metu vedame derybas dėl dar kelių žaidėjų perėjimo į užsienio klubus – apie tai tikimės pranešti netolimoje ateityje.“ – išsamiai perėjimo aplinkybes apibūdino Be1 Nacionalinės futbolo akademijos vadovas Andrius Markevičius.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Ernestas Gudelevičius

2024 Bal 05 17:32

Pergalės prieš Prancūziją herojus – Italijos „Primavera“ taurės laimėtojas
https://www.sportas.lt/naujiena/496487/ ... laimetojas

Prieš savaitę du įvarčius į Prancūzijos U-19 rinktinės vartus įmušęs Ernestas Gudelevičius su „Fiorentina“ U-19 iškovojo Italijos „Primavera“ taurės turnyrą.

Lemiamose rungtynėse „Fiorentina“ po baudinių serijos nugalėjo bendraamžius iš „Torino“ klubo. Pagrindinis laikas ir pratęsimas baigėsi be įvarčių, o baudinių serijoje „Fiorentina“ buvo tiksli visus penkis kartus.
--
Keista nepaminėti, kad pasirodė aikštėje 82 minutę, baudinių mušti neteko.


Grįžti į