wrc2004
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2010 Lap 02 21:27
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: Pirmoji Armada

2012 Geg 18 15:46

Plakatėlio autorius trispalvės motyvais sudarė turinį. Nuo viršaus į apačią...

wrc2004
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2010 Lap 02 21:27
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: Pirmoji Armada

2012 Rgp 05 15:15

cl vilnius.jpg
cl vilnius.jpg (152.08 KiB) Peržiūrėta 10355 kartus(ų)

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Kov 07 12:39

Čempionų fanų aktyvumas mažėja
Sportas.info

„Kiekvienam sezonui atėjant prie starto, aktyviausieji tribūnos nariai sujuda ir pradeda generuoti mintis ir idėjas. Šis sezonas - ne išimtis. Pernai tribūnoje pasirodė džemperiai, marškinėliai, šalikai, šiemet turėtų atsirasti nauja vėliava, nauji marškinėliai, o rudeniop gal ir naujo modelio džemperiai,” – apie Panevėžio “Ekraną” palaikančios “Pirmosios armados” tarpsezonio idėjas pasakojo vienas jos lyderių Aurimas Baronas.

“Pirmosios armados” sezono startas buvo 51 žmogus per Supertaurės mačą Marijampolės “Arvi” futbolo manieže. Iš jų panevėžiečiai grįžo nusivylę: “Ekranas” per pratęsimą pralaimėjo Vilniaus “Žalgiriui” 0:1.

Tokiu skaičiumi ir savo grupės artimiausios ateities perspektyvomis A. Baronas nėra labai patenkintas: “Žmonės yra kviečiami prisijungti prie “Pirmosios armados”, kviečiama keliauti kartu, bet aktyvumas mažėja kasmet. Matome jau kelerių metų skaičių mažėjimo tendenciją ir šiame sezone ji išliks. Bet stengiamės išlaikyti nors pagrindinį tribūnos branduolį.”

Panevėžio aistruolių grupei didelį nuostolį daro miestiečių emigracija. Nemažai “Pirmosios armados” narių yra išvykę į užsienį, dalis jų dirba ar studijuojuoja kituose Lietuvos miestuose. Jau kelis metus į rungtynes išvykoje “Ekrano” fanai renkasi iš dviejų Lietuvos taškų: gimtojo Panevėžio ir vis daugiau panevėžiečių sutraukiančio Vilniaus.

“Iš komandos tikimės pačių geriausių rezultatų, kovos ir užsispyrimo. Kadangi komandą po žiemos paliko nemažai žaidėjų, čempionų titulą bus sunku išlaikyti, bet tikimės, kad komanda nenuleis rankų ankščiau laiko,” – kalbėjo A. Baronas apie “Ekrano” aistruolių viltis 2013-ųjų sezone.

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Bal 18 13:37

Mes čempionai, po 2013 metų A lygos sezono teks keisti į MES ŠEŠTI IR MERDINTYS... varguolių skanduotė... :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 07 12:14

Nuotykiai ir lygiosios Majamyje…
FK Sūduva – FK Ekranas 2013.10.05 (0:0)
Spalis 6th, 2013 | Author: Aurimas

http://www.pirmoji-armada.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiltą šeštadienio popietę į Marijampolę pajuda 18 PA atstovų. Prie Kauno vienas asmuo paleidžiamas “tranzui” į Klaipėdą, bet už kelių kilometrų prisijungia kitas PA narys. Marijampolė pasiekta likus geram pusvalandžiui iki mačo, kur prisijungia ekipažas iš Vilniaus ir sektoriuje turime 22 asmenis. Palaikymas pradedamas garsiai su mėlynai raudonais dūmais ir padorų lygį išlaikė beveik visą pirmą kėlinį. Aikštėje komanda atrodo galingai, gyvybingai ir su ugnimi akyse. Trenerių štabo sprendimu aikštėje pasirodė itin jauna sudėtis, kuri po mačo tiek mums, tiek visiems mačiusiems paliko gerą įspūdį. “Mūsų balsai – treneriams į ausis” – tokią mintį galima buvo išgirsti prieš mačą, kai ant vejos nebematėme mūsų jau pavargusių “senelių“,o noru žaisti degantį jaunimą. Antras kėlinukas prasidėjo abiejų komandų noru įmušti, bet nei mums, nei Sūduvai įmušti nepavyko, nors atakų pavojingų buvo sukurta vos keletas. Palaikymas antrame kėlinyje buvo kiek prastesnis, nei pirmame. Daugiau energijos žmonės skyrė pašaliniams dalykams. Reikia pripažinti, kad nors žmonių kiekis nebestebina, bet be būgno dainuoji greitesnius ir linksmesnius gabalus darosi sunku, o ir paploti nebe visi sugeba. Rungtynės baigėsi lygiosiomis, reikia tikėtis, kad jų ateityje užteks, o komandą rankų nenuleis ir kovos iki paskutinio teisėjo švilpuko lapkričio 9d. Tauragėje. Na, o dabar apie tai, ką vieni matė per TV, antri skaitė internete, treti patys dalyvavo.

Sušvilpus finaliniam teisėjo švilpukui kaip visad dėkojome komandai, o jie mums. Vienas PA narys žaidėjus sveikino būdamas ant žaliosios vejos, paspaudė rankas, persimetė keliomis frazėmis, padėkojo už kovą ir keliavo atgal į sektorių. O tada…vienam apsaugos komandos (dėsime pastangas, kad jo veidą išvystų ir kiti) “Kvintencija” darbuotojui šovė mintis, kad reikia panaudoti dujas prieš minėtąjį asmenį. Taip jis ir padarė. Tik deja ne laiku ir ne vietoje. Po šio veiksmo įvyko didesnis ir skaudesnis incidentas šios apsaugos firmos atstovams, kurie tikėkimės pasimokė ir kitą kartą elgsis taip kaip turi elgtis. Na, o kelionė namo buvo įdomi. Netilo kalbos, juokai, gėrimai. Panevėžys pasiektas jau naktį. Vieni patraukė namo, kiti toliau tęsti savaitgalio.

Ačiū visiems, kurie vakar buvo kartu!
P.S A.C.A.B
P.S.S Laukite tęsinio:)
Pirmyn mėlynai raudoni!

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 07 13:31

Kur šios istorijos moralas? :roll:

Tas kur tranzavo, gal nieko nesutranzavo? :mrgreen:

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 14:59

„Ekrano“ fanų muštynės su apsauga sudomino ir policiją

Policija pradėjo tyrimą dėl futbolo sirgalių elgesio per A lygos rungtynes tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Panevėžio „Ekrano“ komandų.
Žiniasklaidos priemonėse (LRT laidoje „Šiandien“, transliuotoje 2013-10-08, LRT laidoje „Labas rytas, Lietuva“, transliuotoje 2013-10-09, internetinio naujienų portalo DELFI 2013-10-08 publikacijoje „Ekranui bauda už chuliganišką Panevėžio fanų elgesį“) buvo išplatinta informacija, kad po Lietuvos futbolo čempionato A lygos mačo tarp „Sūduvos“ ir „Ekrano“, vykusio spalio 5 d. „Arvi“ stadione, kilo muštynės tarp stadiono apsaugos darbuotojų ir „Ekrano“ fanų.
Įvertinus filmuotą incidento medžiagą nustatyta, kad „Ekrano“ fanų veikoje galima įžvelgti nusikalstamos veikos požymių, todėl Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

LR baudžiamasis kodeksas 284 straipsnis. Viešosios tvarkos pažeidimas:
1. Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
Policija atkreipia dėmesį, kad pareigūnai nesitaiksto ir ateityje nesitaikstys su tokiu sporto sirgalių elgesiu.
* * *
DELFI primena, kad „Ekrano“ klubui už chuliganišką aistruolių elgesį spalio 5 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“ (0:0) skirta 3 tūkstančių litų piniginė bauda.
Pasikartojus panašiems atvejams, klubui gali būti skirta didesnė bauda, o komandos fanai neįleidžiami į rungtynes išvykose. Šis sprendimas gali būti skundžiamas ne vėliau kai per 7 dienas nuo jo įteikimo.

http://sportas.delfi.lt/futbolas/ekrano ... z2hE1vL1JN" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 15:06

Tokias teroristines grupuotes kaip PA (čia- sutrumpintai nuo papai(?)) reikia visai uždrausti, nes ten propaguoja jie juodąsias mišias, zoofiliją, bei žiaurumus.

Pernai su KRUOJA vidury rungtynių į aikštę subėgo gyvuliai.. FKE turėjo tada būti užskaitytas techninis pralaimėjimas... ir jokių čempionų titulų nebūtų gavę.

Su teroristais reikia griežtai kovoti. ARO snaiperiai turėtų tupėti ant stogų ir juos nudėti.. kol maža raudono PYPT krūva nepradėjo žiauriai smirdėti...


ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 16:35

Oj cezi negalvojau kad nesovietmeciu tokiu atsilupeliu dar like.

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 17:41

Oj cezi negalvojau kad nesovietmeciu tokiu atsilupeliu dar like.
Oi, ledinuk, tu dažniau galvok. dar geriau, tu nuvažiuok į Panevėžiuką prie Ekrano. O ten pilnas miestas lupenų...

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 17:42

„Ekranui“ bauda už chuliganišką Panevėžio fanų elgesį

Panevėžio „Ekrano“ klubui už chuliganišką aistruolių elgesį spalio 5 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“ skirta 3 tūkstančių litų piniginė bauda. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komitetas nagrinėjo inspektoriaus ataskaitą po savaitgalį Marijampolėje žaistos 32 turo dvikovos tarp „Sūduvos“ ir „Ekrano“. Po rungtynių „Ekrano“ aistruoliai įbėgo į aikštę, užsipuolė apsaugos darbuotojus.
Atsižvelgiant į LFF Drausmės kodekso 48 str., 30 str. 1, 2 c) dalį, 30 str. 4, 5 punktą. 3 str. 4 punkto i) dalis, Panevėžio klubui skirta 3 tūkstančių litų piniginė bauda.
Pasikartojus panašiems atvejams, klubui gali būti skirta didesnė bauda, o komandos fanai neįleidžiami į rungtynes išvykose. Šis sprendimas gali būti skundžiamas ne vėliau kai per 7 dienas nuo jo įteikimo.


http://sportas.delfi.lt/futbolas/ekranu ... z2hEh7VnrT" onclick="window.open(this.href);return false;

ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 17:46

O tu nuvaziuok i Marijampole ir pasiziurek kokia ten apsauga, tada snekek. Neduok dieve fanai po rungtyniu pasisveikins su zaidejais, neduok dieve uzlips ant zoles...

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 17:53

FKE skirta 3 tūkstančių litų piniginė bauda.
Pasikartojus panašiems atvejams, klubui gali būti skirta didesnė bauda, o komandos fanai neįleidžiami į rungtynes išvykose.


O kodėl tik į svečius, ne namų rungtynes?

Iš viso PA negalima leisti į futbolą, nes jie nesiprausę ir smirdintys yra. :mrgreen:
Dar nepriaugę iki A lygos... PA nariai galėtų vaikščiot į II-os lygos varžybas, jeigu kitais metais FKE žais II-oje lygoje, tai ten jų fanams kaip tik vieta.
Su Ventukais galės santykiauti, muštis..

...

Re: Pirmoji Armada

2013 Spa 09 17:58

O tu nuvaziuok i Marijampole ir pasiziurek kokia ten apsauga, tada snekek. Neduok dieve fanai po rungtyniu pasisveikins su zaidejais, neduok dieve uzlips ant zoles...
Jeigu aš į mylimą Tauragę nevažiuoju, tai į Mar`ę nesiūsk manęs. :mrgreen:

Nėra reikalo ten lįsti visur. Visi normalūs futbolo žmonės tuo metu pokylių salėje sumuštinius valgo, ar VIP ložėje šeimininkauja, o ne su PIRO (dūminiais užtaisais slankioja) ir lyg protiškai atsilikę nori paspausti ranką kažkokiam futbolistui.. nerimti tai burtai yra. :mrgreen: .

...

Re: Pirmoji Armada

2015 Vas 11 11:54

2015-02-08, Panevėžys
http://pirmoji-armada.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

Esame „Pirmosios Armados“ fanų grupė, vienijanti daugiau nei 50 aktyvių narių, palaikančių Panevėžio „Ekrano“ futbolo klubą. Viena tituluočiausių Lietuvos komandų jaučia „Pirmosios Armados“ palaikymą jau daugiau nei 13 metų ir artėjant kritiškai svarbiam sprendimui dėl klubo egzistavimo, norime išreikšti savo poziciją.

Su pasididžiavimu norime pabrėžti, kad futbolo klubas „Ekranas“ yra vienintelis Lietuvos futbolo klubas, dalyvavęs visuose šalies čempionatuose nuo pat Nepriklausomybės atkūrimo. Pernai sukako net 45 metai, kuomet vienas seniausių Lietuvos futbolo klubų be pertraukų rungtyniauja aukščiausioje šalies futbolo lygoje ir tai yra vienintelis toks klubas Lietuvoje. Be to, „Ekranas“ niekada nebuvo iškritęs iš geriausiųjų diviziono, niekuomet nėra pakeitęs savo pavadinimo, todėl daugiau nei užtikrintai galime tvirtinti, jog legendinis Panevėžio klubas yra labai svarbi viso Lietuvos futbolo dalis.

Panevėžio „Ekranas“ yra ryškiai matomas Lietuvos visuomenėje ir žiniasklaidoje ne tik dėl pasiekimų aikštėje, bet ir dėl klubui atsidavusių darbuotojų, kurie, visų pirma, yra komandos fanai, aukojantys be galo daug savo laiko vardant mylimos komandos. Jie nepaliko klubo esant didžiulėms finansinėms bėdoms ir yra pasiryžę tęsti darbus ir toliau. „Ekrano“ klubo veikla už aikštės ribų visada buvo laikoma pavyzdžiu kitiems klubams ir kokybės kartelė nebuvo nuleista net ir pačiais sudėtingiausiais klubo egzistavimo mėnesiais praėjusiame sezone.

Žinant, jog mūsų futbolo tradicijos ir galimybės yra labai trapios ir kai kone kasmet netyla kalbos apie sunkumus, su kuriais susiduria daugelis kitų klubų, iš kurių nemaža dalis savo problemų neretai ir neišsprendžia dingdami iš futbolo žemėlapio, „Ekranas“ visada buvo stabilus lietuviškos futbolo šeimos narys. Todėl esame įsitikinę, kad Panevėžio sporto simbolis nusipelno sulaukti paramos šiuo sunkiu laikotarpiu.

Kritinėje finansinėje situacijoje atsidūrusį „Ekrano“ klubą gali išgelbėti vienintelė galimybė – naujas strateginis investuotojas, o klubo problemas sprendžiantiems vadovams pastaruoju metu pavyko rasti naujus investuotojus, pasirengusius panaikinti susidariusias skolas bei užtikrinti klubo tęstinumą, tačiau visiems reikalingiems procesams įgyvendinti reikia papildomo laiko. Apie rimtus naujųjų klubo rėmėjų ketinimus byloja ir faktas, jog pradedama komplektuoti komandos sudėtis artėjančiam sezonui, o jie patys yra atvykę į Lietuvą.

Atsižvelgiant į istorinę „Ekrano“ vertę ir reikšmę visam šalies futbolui, prašome išimties tvarka suteikti klubui A lygos licenciją, kuri yra būtina, norint išsaugoti klubą. Mes tikime rimtais naujųjų investuotų ketinimais ir neabejojame, kad jau šią savaitę bus galima pamatyti realius jų darbus. Iki sezono pradžios liko beveik trys savaitės ir mes prašome suteikti lietuvių kilmės investuotojams galimybę realizuoti savo ketinimus, nes neigiamas Vykdomojo komiteto narių sprendimas gali tiesiogiai prisidėti prie vieno ryškiausių Lietuvos futbolo klubų žlugimo.

Grįžti į