...

"Šiaulių" fanai

2013 Kov 07 12:45

Kvies naujokus plakatais ir lipdukais

Šiaulietis Deividas Petraitis tvirtino, kad futbolo gerbėjų klubo „Šiaulių fanai“ nariai tarpsezonį nesėdėjo sudėję rankų: „Gaminame lipdukus, plakatus, pirmoms rungtynėms organizuojam „choreo“ (fanų tribūnose sukuriamas minispektalis - aut. past.). Gaminame šalikus. Jų nuo sezono pradžios gal dar nebus, bus pagaminti šiek tiek vėliau.“

Lipdukai ir plakatai, anot vieno „Šiaulių“ komandos palaikymo organizatorių, turėtų informuoti miesto jaunimą, pakviesti jį į aktyviųjų aistruolių tribūną.

„Tikimės, kad žmonių tribūnoje daugės. Tam skirsime dėmesio vaizdinei agitacijai, gal dar kažką panašaus sugalvosime,“ – kalbėjo D. Petraitis.

Pernai „Šiauliai“ užėmė penktą vietą. Šiemet ši komanda atrodo silpnesnė, praradusi kelis pernykščius lyderius, tarp jų ir geriausią 2012-ųjų A lygos futbolininką Artūrą Rimkevičių. „Šiaulių fanai“ pripažįsta, kad komanda silpnesnė nei pernai, bet iš jos reikalauja ne ką mažiau, nei ji pasiekė 2012-aisiais.

„Visų pirma tikimės, kad nebus gėdingų rezultatų. Aišku, mūsų komanda susilpnėjo, bet manome, kad tikrai nebūsime lentelės apačioje,“ – kalbėjo D. Petraitis.

Grįžti į