bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Rinktinės apranga

2010 Rgp 13 13:58

Tik ta juoda vertikali juosta ant kojinių vaizdą kažkiek išfokusuoja...
- O man ji kaip tik patinka. Bet dėl skonio nesiginčysiu..

The Miz

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:24

gal zinote kur galima internetu isigyt Lietuvos rinktines marskinelius ?

The Miz

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:26

Gal kas galetu pasakyt kur internetu butu imanoma isigyt Lietuvos futbolo rinktines marskinelius ? hummel

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:32

http://www.hummel.lt/special%C5%ABs/lff ... -produktai" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:39

Prie produkto komentaras, jog tai ne internetinė parduotuvė. :mrgreen: Kaip suprantu, tai žmogus nori apsišopinti, o ne pasižiūrėti madų šou. :mrgreen:
Team spirit polo
produkto nuotrauka
Stilius:
02-097-9001
Tipas:
Marškinėliai
Spalva:
Balta
Kolekcija:
LFF
Audinys:
Medvilnė 80% - Poliesteris 20%
Dydžiai:
S-M-L-XL-XXL-XXXL

Interneto svetainėje rodomas daugelio "hummel" siūlomų prekių asortimentas, tačiau tai nėra internetinė parduotuvė.
Svetainėje rodomų perkių asortimentas įvairiose parduotuvėse gali skirtis, arba prekės gali būti jau išparduotos.

The Miz

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:45

internetines parduotuves adersiuko reikia, kad i anglija atsisiust galima butu

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 24 11:48

O kada LT rinktinė su tokia apranga žaidė??? Nepamenu..

Paveikslėlis

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 25 11:26

DĖMESIO! Naujas Lietuvos atributikos prekių asortimentas jau parduotuvėse!
Didžiausias nacionalinės atributikos asortimentas LIETUVOJE!
Čia yra iš ko pasirinkti...

Suvenyrų su Lietuvos simbolika taip pat galite įsigyti
IVEGA parduotuvėse Vilniuje PPC "Akropolis" ir "Ozas".

LINK: http://www.ivega.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 25 11:35

Bliuzonas su gobtuvu Lietuva (art.530014)
Vieneto Kaina (dalis):
119.90 LT

Užduoti klausimą susijusį su šiuo produktu
Nuo kada plastmasinis bliuzonas kainuoja 120 LTL... geriau išsirengt :) arba vien tik su šaliku :)
Bliuzonas su gobtuvu LIETUVA.

Dydis: M,L,XL,XXL
Sudėtis: 50% medvilnė, 50% poliesteris

Marens
Pranešimai: 388
Užsiregistravo: 2012 Vas 06 14:54
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Šiauliai

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 28 08:04

Jei sintetika aukstos kokybes,nera blogai,tik kad skalbti daznai reikes.

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 28 10:14

Poliubomu į plastmasę prakaituojama labiau ir oda nekvėpuoja.
Bet gerai tiems, kas turi žmonas (iš bėdos tinka ir turintiems skalbiankę ir sugebantiems savarankiškai, be žmonos ar uošvienės pagalbos, apsiskalbti). :mrgreen:

Marens
Pranešimai: 388
Užsiregistravo: 2012 Vas 06 14:54
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Šiauliai

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 29 07:39

Poliubomu į plastmasę prakaituojama labiau ir oda nekvėpuoja.
Bet gerai tiems, kas turi žmonas (iš bėdos tinka ir turintiems skalbiankę ir sugebantiems savarankiškai, be žmonos ar uošvienės pagalbos, apsiskalbti). :mrgreen:
Vot Cezi nezinai ka sintetika sugeba geru brendu sintetika,nu cia gal nertinka zvejybos drabuziai ir t.t sintetika labai puikiai isgarina prakaita,ir kunas lieka visiskai sausas,aisku tokie drabuziai kainuoja ne viena simta,pasiskaityk ka gali goretex,polartek gaminiai,tokie rubai gaminami slidininkams ir net laisvalaikiui,bet va skalbti taip pat reikia dazniau,va as ziema naudoju termoveave apatinius kel;nes ir golfukas po apacios pasirengti,fantastiskas dalykas,kaip ir sakau paprasciausiai zmones daug ko nezino,man kai aktualesne tema tai domiuosi.Paieskok batu su goretex audiniu,pamatysi kokios kainikes,bet kaina atitinka kokybe.

...

Re: Rinktinės apranga

2013 Geg 29 10:15

Vot Cezi nezinai ka sintetika sugeba geru brendu sintetika,
Ne Mantukas (Petruškevičius) esu, tai ir nežinau. :mrgreen: GORTEX`o man po kaldra tikrai nereikia, žiemą varinėju taip, kaip vasarą ir neprakaituoju. 8-) Cool ice man :)
Na, bet jeigu prakaituočiau, tai pasidomėčiau lengvais drabužėliais. Brandai gamina tokį produktą, kad negadintų savo vardo ir paimtų atitinkamas babkytes...
Bet juk litvinai j`ama visokį kinietišką drabužį, nes pigiau. Va, kai prireiks man kokio drabužėlio, tai žinosiu į ką kreiptis. :roll:

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Rinktinės apranga

2016 Bal 04 19:58

A.Pogrebnojus: „Jei Lietuvos futbolininkai nori tapti milijonieriais – jiems tereikia patekti į Pasaulio čempionatą“
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/apog ... onataldquo" onclick="window.open(this.href);return false;

Dar praėjusiais metais žinomas Lietuvos dizaineris ir futbolo mylėtojas Aleksandras Pogrebnojus pažadėjo, kad nebeis į nacionalinės futbolo rinktinės rungtynes, kol federacijai vadovaus Julius Kvedaras. Pastarojo Lietuvos futbole nebėra trys mėnesiai, tad dizaineris, nenusižengdamas savo nuostatoms, vėl gali ramiai mėgautis nacionalinės komandos žaidimu. Ir ne tik žaidimu, tačiau ir naujojo vyriausiojo trenerio aprangos stiliumi.

Tiesa, tik trenerio, bet jokiu būdu ne komandos. Pastarajai A.Pogrebnojus netgi nupaišė eskizą, norėdamas parodyti, kad aprangos gali būti ir kitokios.

Paveikslėlis

„Mano eskizo tikslas – parodyti, kad dabartinė rinktinės apranga yra beviltiška. Nenoriu, kad mano žodžiai skambėtų taip, jog atrodytų, kad noriu įsisiūlyti siūti jai aprangas. Nieko panašaus. Siūti gali bet kas, svarbu, kad jos neatrodytų taip, kaip dabar atrodo“, - portalui futbolas.lt pasakojo dizaineris.

„Man nesuvokiama, kodėl tokioje paprastoje situacijoje lietuviai bando būti išskirtiniai. Aš nekalbu apie vieną ar kitą gamintoją, bet norisi, kad būtų bent šiek tiek estetikos. Aš nesakau, kad mano eskizas yra nuostabus. Jis, apskritai, yra padarytas labai greitai. Tačiau net ir padarytas labai greitai, jis yra geresnis nei dabartinė apranga.

Manau, kad Lietuvos rinktinės aprangos eskizas buvo sukurtas per vieną minutę. Įsivaizduoju, kad federacija paprašė pagaminti ką nors, o „Hummel“ ėmė ir pagamino.. ką nors.

Futbolininkai neturi atrodyti, kaip paskutiniai lepšiai – jie juk šoumenai. Aš nenoriu pasakyti, kad ši apranga pati baisiausia, kokia tik yra buvusi. Tiesiog ji jokia. Neturinti absoliučiai jokio nacionalinio kvapo. Pažiūrėkite į buvusį trenerį ir esamą. Skirtumą matote? Tai yra tai, ką aš noriu pasakyti“ – pastabų futbolininkų parinktam įvaizdžiui negailėjo dizaineris.

Aleksandrai, sutinkate, kad ne aprangos žaidžia?
Kol kas daugiau neturiu dėl ko kritikuoti (šypsosi). Tiesą sakant, ir nenoriu to daryti. Tegul jie ramiai ruošiasi atrankos varžyboms. Kadangi blogiau būti nei buvo negalėjo, tad manau, kad nuo šiol viskas kils į viršų. Jei tik įgaus pasitikėjimo.

O iš kur jiems jo įgauti?
Daug nereikia. Užtenka gerai sužaisti su anglais. Tada iškart kažkuriam žaidėjui atsivertų durys į Angliją, kaip kad kažkada tokios pat durys į Italiją atsivėrė Mariui Stankevičiui.

O nemanote, kad tada buvo lengviau? Juk Lietuvos rinktinė buvo pajėgesnė?
Tikrai buvo geresnė? Gal truputį, bet tuo metu situacija buvo sunkesnė dėl legionierių limito. Dėl to išvykti kažkur iš Lietuvos irgi buvo labai sudėtinga.
Apskritai, manau, kad viskas juda į priekį. Na, ir kas, kad pralaimėjo draugiškas rungtynes. Tegul visas draugiškas pralaimi. Svarbu, kad oficialiose laimėtų.

Aleksandrai, apie buvusią federaciją turėjote labai griežtą nuomonę. Ką galvojate apie naująją?
Visų pirma, manau, kad naujuoju prezidentu išrinktas tas jaunas žmogus (Edvinas Eimontas) nėra niekieno marionetė. Kaip tik manau, kad tai yra žmogus, turintis nemažai ambicijų ir noro jas realizuoti. Jeigu viską gerai darys, viskas su juo bus gerai.

O jis jums kelia pasitikėjimą?
Jeigu atvirai, tai labiau pasitikėjimą man kelia Deividas Šemberas, bet nematau ir dabar problemų. Jei E.Eimontas dirbs blogai, ateis D.Šemberas ir viskas bus gerai. Kita vertus, dabartinis prezidentas po truputį atsikratys pensininkų ir viskas su juo bus gerai.
Dar žinau, kad kol Lietuva reitinge lenkia Svazilandą, tol nėra dėl ko išgyventi. Galvoti reiks, kai jis aplenks Lietuvą.

Grįžkime prie rinktinės. Stebėjote rungtynes su Rumunija ir su Rusija?
Taip.

Kokį paliko įspūdį?
Su rusais, panašu, kad neužteko jėgų, o su rumunais buvo viskas gerai. Juk jei pažiūrėtumėm, kokiuose klubuose žaidžia rumunai ir kokiuose lietuviai – turėjome pralaimėti 0:10.
Kalbant apie būsimą atrankos etapą, tai grupė gera. Reikia kelti tikslą – patekti į Pasaulio čempionatą. Visai smagu būtų iš Nidos nulėkti į Kaliningradą, į Pasaulio čempionato grupės varžybas.

Ar tikrai verta kelti uždavinį, kurio beveik nėra galimybių įgyvendinti?
O kokia prasmė dalyvauti atrankoje, jeigu nesitiki niekur iš jos pakliūti? Tada geriau išvis nedalyvauti. Aš nekalbu apie Lichtenšteiną arba San Mariną, tačiau paimkime, pavyzdžiui, Šiaurės Airiją. Ką ji stipresnė už Lietuvą?
Ir toje būsimoje mūsų grupėje tik Anglija yra stipresnė. Aš tikrai nemanau, kad tokia Škotija labai jau stiprus varžovas Lietuvai. S.Mikoliūnas nukris baudos aikštelėje ir laimėsime (šypsosi).
Iš tikro, prieš kiekvieną atranką aš žiūriu su dideliu optimizmu.

Per tiek metų neatsibodo tas optimizmas?
Iki pensijos dar turiu du atrankos ciklus, tad tiek dar galiu palaukti.
Iš kitos pusės, pažiūrėk į E.Jankauską. Jis važiuoja stažuotis į „Bayern“ klubą. Tai yra treneris, su kuriuo Europoje skaitosi. Tad nematau priežasčių, kodėl jis negalėtų priversti mūsų žaidėjų žaisti. O ne traumas gauti.
Kitas dalykas – kur jiems pakelti savo kainą? Juk niekas į Kazachstaną nevažiuos jų stebėti. Tad jeigu Lietuvos futbolininkai nori tapti milijonieriais, tegul patenka į Pasaulio čempionatą.

Bet šiaip labai naivus požiūris. Tos pačios Šiaurės Airijos žaidėjai pastoviai žaidžia Anglijos Premier ar Championship divizionuose, o lietuviai ten net nedatraukia...

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Rinktinės apranga

2016 Rgp 29 13:05

MARŠKINĖLIŲ PRISTATYMAS IR RINKTINĖS SPAUDOS KONFERENCIJA

16.30 val.:
http://futbolo.tv/live/marskineliu-pris ... nferencija" onclick="window.open(this.href);return false;

Geltoni/žali ar raudoni bus? Kokio siuvėjo drabužėliais bus?

Grįžti į