bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Rinktinės palaikymas

2010 Rgp 17 12:26

Kuriasi Lietuvos futbolo rinktinės fanų grupė

Šis , kolkas pradinis ,puslapis skirtas žmonėms norintiems palaikyti arba palaikantiems Lietuvos futbolo rinktinę. Jame skelbsime naujienas susijusias su aktyviausios fanų tribūnos reikalais. Teiksime informaciją ne tik apie namų mačus bet ir išvykas. Ieškosime pigesnių ir patogesnių būdų vykti į kitas šalis palaikyti Lietuvos. Taip pat tapus organizacijos nariu bus teikiamos nuolodaidos abonementams į A tribūną . Joje susivieniję daugelio Lietuvos futbolo klubų sirgaliai palaiko Nacionalinę rinktinę. Jei susidomėjai tapk šios organizacijos dalimi.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 8595688882

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Rgs 09 18:28

Lietuvos trispalvė Europos sporto arenose draudžiama?
2010 rugsėjo 09 d., ketvirtadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.252 ... ziama.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienio sėkmingi Lietuvos sportininkų pasirodymai tarptautinėse arenose džiugino ne visus sporto aistruolius. Prieš Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės rungtynes su Čekijos rinktine ir Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes su Kinijos komanda, sirgaliams einantiems į arenas iškilo problemų su renginių apsauga. Čekijos, Olomouco mieste antradienio futbolo rungtynes iš Lietuvos atvyko stebėti keli šimtai šios sporto šakos gerbėjų. Prieš rungtynes mieste tikrai netrūko lietuviška atributika pasipuošusių sirgalių, o prie stadiono jų susirinko dar daugiau. Aistringiausi rinktinės sirgaliai gavę „asmeninę apsaugą“ buvo palydėti į atskirą tribūną. Atskirai į stadioną bandę užeiti lietuviai susidūrė su rungtynių apsauga. „Su vėliava į stadioną neįeisite. Meskite ją čia ant laiptų ir tik tuomet įleisime jus į stadioną“ – angliškai grupei lietuvių aiškino apsaugos darbuotojas ir sustabdęs neleido eiti toliau. Į klausimus kodėl, apsaugininkas rado daug atsakymų. „Vėliavą jūs galite padegti ir taip sukelti pavojų stadione susirinkusiems žiūrovams. Taip pat užrašas ant vėliavos mums nesuprantamas“ – absurdiškus pasiaiškinimus, dėl ko neleidžia įsinešti Lietuvos valstybinės vėliavos su užrašu „DANILA“, bėrė čekas. Ši ir dar kelios Lietuvos valstybinės vėliavos į stadioną pateko kitu keliu, pagelbėjus Lietuvos futbolo federacijos darbuotojams.

Daugeliui nesuprantamas sprendimas turi ir savo priešistorę. Prieš daugiau nei dešimtmetį, Teplice mieste vykusių rungtynių tarp Čekijos ir Lietuvos rinktinių metu, Čekijos rinktinės aistruoliai sudegino Lietuvos valstybinę vėliavą, tačiau tuomet jokių sankcijų nebuvo imtasi. Šįkart priimtas daug paprastesnis sprendimas, lietuviškų vėliavų į stadioną neįleisti, nors čekiškų jame tikrai netrūko

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Rgs 15 23:55

Kodel budamas Cekijoje nieko panasaus negirdejau? Kas nors pabuvojusiu tenai gali tai patvirtint?

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Rgs 15 23:59

Supratau kodel negirdejau. Siame straipsnelyje kalbama apie vipinius. Pas mus, kaip supratau jokiu problemu su veliavomis nebuvo.

hmmm...
Pranešimai: 144
Užsiregistravo: 2010 Vas 21 14:42
Palaikoma komanda: Nėra

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Rgs 16 00:02

Nu buti neteko, bet istoriju visokiu girdejau... Ten sake dar pries maca jus pasistumdet, o paskui ARO kuopa padet palaikyt lietuvius dar gavot :lol: Del to per TV taip gerai girdejosi ;)

tpc
Pranešimai: 265
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 13:25
Palaikoma komanda: FBK KAUNAS

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Gru 10 21:32

http://www.kaff.lt/page1259" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaunas Lietuvos širdis http://www.kaunas-ultras.com" onclick="window.open(this.href);return false;

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Gru 12 20:28

Jo, šitas ir man patiko. Gaila biškį paskubėjau su kalėdinėm dovanom, rugpjūtį nusipirkau :)
Bet esmė, kad kai „kalėdinė dovana“ (150-škotai), tai bent facebook'e besipiktinančių kainomis nebėra

laurenz
Pranešimai: 220
Užsiregistravo: 2010 Vas 23 20:14
Palaikoma komanda: FK Sūduva

Re: Rinktinės palaikymas

2010 Gru 15 20:20

LFF skirta 3 tūkst. eurų bauda už sirgalių elgesį Ispanijoje
http://www.lrytas.lt/-12924218901291421 ... nijoje.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) Kontrolės ir Disciplinos komitetas neatsižvelgė į Ispanijos teisėsaugos veiksmus už nedrausmingą sirgalių elgesį Salamankoje Lietuvos futbolo federacijai (LFF) skyrė 3 tūkstančių eurų baudą.

LFF prezidentas Liutauras Varanavičius buvo nusivylęs tokiu sprendimu, tačiau pridūrė, jog bent pavyko atkreipti dėmesį į ydingą situaciją. „Neneigiame, kad buvo neramumai, tačiau tikėjomės, kad bus atsižvelgta į aplinkybes. Saugumas stadione neturėtų reikšti agresijos iš pareigūnų pusės. Tai minėjau ir UEFA Vykdomojo komiteto metu. Pavyko atkreipti dėmesį, tačiau baudą sumokėti teks.“

UEFA Drausmės inspektoriai svarstė fanų veiksmus spalio 28 d. vykusiose EURO 2012 atrankos rungtynėse tarp Ispanijos ir Lietuvos nacionalinių rinktinių. Oficialiame rungtynių raporte buvo teigiama, jog 55 rungtynių minutę kilo neramumai svečių (Lietuvos rinktinės) sirgalių sektoriuje ir dėl to dvikova buvo 20 sekundžių sustabdyta.

LFF savo atsakyme Drausmės komitetui pažymėjo, jog vietos policija ir stadiono tvarkdariai buvo labai agresyvūs, naudojo perdėtą jėgą ir taip išprovokavo lietuvių fanų reakciją. Kaip pavyzdys buvo pateiktas ir vaizdo įrašas.

Salamankoje buvęs vienas sirgalių atstovų Ingvaras Butautas pasakojo, kad ispanų pareigūnai elgėsi negarbingai ir neprofesionaliai.

„Dar per Lietuvos himną sulaukėme jų agresijos. Rungtynių metu viskas prasidėjo po mūsų pelnyto įvarčio. Lietuvių sektoriuje kilo džiaugsmo banga, priekyje pora sirgalių iškrito iš sektoriaus. Juos iš karto puolė pareigūnai su guminėmis lazdomis. Policininkų įniršis liovėsi, tik, kai ispanai vėl ėmė pirmauti. LFF vienintelė pabandė išsiaiškinti realią situaciją ir nepasmerkė Lietuvos fanų, tuo metu, kai kitos instancijos, į tai nesureagavo“, - teigė I.Butautas.

Vis tik Drausmės komitetas peržiūrėjęs minėtą vaizdo įrašą teigė, jog „įvertino policijos elgesį, tačiau dėl to, kad neaišku, ką areštuotas gerbėjas pasakė policijos pareigūnams, neišeina spręsti apie šių veiksmus.“ Sprendime taip pat pažymima, jog komitetas nesvarsto valstybinių tarnybų veiksmų, o UEFA negali kištis į nacionalinės policiijos veiklą.“ Kadangi už savo sirgalius atsako federacija (ar klubas), LFF skirta 3 tūkstančių eurų bauda.

Grįžti į