...

Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 27 18:43

Salės futbolo rinktinės treneris K.Rudžionis: "Džiaugiamės gavę anglų kvietimą"
http://www.lff.lt/lt/article/sales_futb ... u_kvietima" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienį Lietuvos salės futbolo rinktinė išskrenda į Didžiąją Britaniją, kur lapkričio 28-29 dienomis sužais dvejas kontrolines rungtynes su Anglijos futbolininkais.

Iš viso rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis draugiškame mače su anglais tikisi išbandyti 15 žaidėjų, tarp kurių net šeši užsienyje rungtyniaujantys futbolininkai - Anglijoje žaidžiantys Mindaugas Labuckas, Vladimir Derendiajev, Darius Girdvainis, Eimantas Meidus, Karolis Burinskas ir Vokietijos aukščiausios lygos klubui atstovaujantis Jurijus Jeremejevas.

"Šioms rungtynėms pakvietėme ir penkis žaidėjus, kurie rungtyniauja Anglijos salės futbolo lygoje ir kiek teko girdėti gana sėkmingai. Norime patys pamatyti kaip jie atrodys rinktinės lygmenyje. Aišku, gaila, jog prie rinktinės dėl įvairių priežasčių prisijungti negalėjo tokie žaidėjai kaip Artūras Rimkevičius, Nerius Mačiulis, Jaunius Juozaitis, Pavelas Smolkovas ar Vaidas Garšvinskas", - LFF.lt sakė Lietuvos salės futbolo nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Rudžionis.

Lietuvos ir Anglijos komandos sausį susitiko Europos salės futbolo čempionato atrankos turnyro Kaune. Tuomet mūsiškiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 3:4.

"Ši dvikova bus puiki proga patikrinti savo jėgas su pajėgiu varžovu. Džiaugiamės gavę Anglijos rinktinės kvietimą ir jo ilgai nesvarstę priėmėme. Žinome, jog varžovai rimtai žiūri į kontrolines rungtynes ir planuoja surinkti savo stipriausius futbolininkus", - pasakojo salės futbolo rinktinės treneris.

Grįžusi iš Anglijos Lietuvos rinktinė gruodžio 6-8 dienomis planuoja dalyvauti Baltijos salės futbolo taurės turnyre su Latvijos ir Estijos rinktinėmis.

Kontrolinės rungtynės su anglais vyks Lapkričio 28 ir 29 dienomis Londono priemestyje Barkinge, „Sporthouse" arenoje nuo 21:30 val. (19:30 vietos laiku) (bilietai į rungtynes).

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 27 18:44

Lietuvos salės futbolo nacionalinės rinktinės sudėtis rungtynėms su Anglija:
(Vardas, pavardė, komanda)

Vartininkai:
Mindaugas Labuckas (Londono FC „Baltic", Anglija)
Vitalij Baj (Vilniaus "Bekentas").

Aikštės žaidėjai:
Vladimir Derendiajev (Londono FC "Baltic", Anglija)
Darius Girdvainis (Londono FC "Baltic", Anglija)
Karolis Burinskas (Londono FC "Baltic", Anglija)
Justas Gulbinas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Arūnas Šteinas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Donatas Paulauskas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Tomas Bučma (Kauno "Celsis-Nautara")
Artūras Karmazinas (Kauno "Celsis-Nautara")
Audrius Juozaitis (Kauno "Inkaras")
Marius Bezykornovas (Kauno LSU-FRK "Atletas")
Aurimas Tamaliūnas (Vilniaus "Bekentas")
Jurijus Jeremejevas („Futsal Hamburg", Vokietija)
Eimantas Meidus (Londono FC "Kaunas", Anglija)

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 27 18:46

Lapkričio
28
Ketvirtadienis


Tarptautinės kontrolinės salės futbolo rinktinių rungtynės
19:30 | Anglija VS. Lietuva, Barkingo "Sporthouse" arena

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 27 18:47

Lapkričio
29
Penktadienis


Tarptautinės kontrolinės salės futbolo rinktinių rungtynės
19:30 | Anglija VS. Lietuva, Barkingo "Sporthouse" arena

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 30 15:22

Lapkričio
28
Ketvirtadienis


Tarptautinės kontrolinės salės futbolo rinktinių rungtynės
19:30 | Anglija VS. Lietuva, Barkingo "Sporthouse" arena
Anglija - Lietuva 2:1 (0:0)
Teisėjai - Aleksandras Sliva ir Robertas Valikonis (Lietuva) ir Peter Georgiou (Anglija)
Barkingo „Sporthouse" arena, 400 žiūrovų
Įvarčiai: 22 min. Guillermo Wallace (1:0), 38 min. Ian Parkes (2:0), 40 min. Jurij Jeremejev (2:1)
Įspėti: 15 min. Luke Ballinger, 39 min. Ian Parkes (Anglija); 20 min. Aurimas Tamaliūnas (Lietuva)


Lietuva: Mindaugas Labuckas, Vitalij Baj; Audrius Juozaitis, Marius Bezykornovas, Jurij Jeremejev, Aurimas Tamaliūnas, Artūras Karmazinas, Donatas Paulauskas, Tomas Bučma, Karolis Burinskas, Justas Gulbinas, Eimantas Meidus, Vladimir Derendiajev

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 30 15:23

Salės futbolo rinktinė po atkaklios kovos nusileido anglams
http://www.lff.lt/lt/article/sales_futb ... do_anglams" onclick="window.open(this.href);return false;

Kontrolinėse rungtynėse Lietuvos nacionalinė salės futbolo rinktinė, ketvirtadienį Londono priemestyje, po atkaklios kovos 1:2 turėjo pripažinti šeimininkų Anglijos futbolininkų pranašumą.

„Manau, jog kontrolinis testas pavyko. Šiandien išbandėme nemažai naujų rinktinės žaidėjų su kuriais pasitreniruoti turėjome tik kelias dienas, bet vaizdas aikštėje suteikia vilties ateities kovoms", - po rungtynių LFF.lt sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Rudžionis.

Pirmasis kėlinys atkaklus, bet be įvarčių

Lietuviai rungtynes pradėjo tokiu startiniu penketu: Mindaugas Labuckas, Justas Gulbinas, Jurij Jeremejev, Audrius Juozaitis ir Marius Bezykornovas.

Dėl dvikovos išvakarėse patirtos traumos aikštėje nepasirodė vienas iš rinktinės lyderių Arūnas Šteinas.

Dvikovos pradžioje netrūko pavojingų progų prie abiejų komandų vartų. Kamuolį kiek ilgiau ir daugiau kontroliavo aikštės šeimininkai, tačiau lietuviai stengėsi neatsilikti ir rungtyniavo pavojingai greitose atakose.

Per pirmas dvidešimt minučių anglų rinktinės vartininką spėjo patikrinti M.Bezykornovas, J.Jeremejev, J.Gulbinas ir aikštėje vėliau pasirodęs Eimantas Meidus.

Po pertraukos - greitas anglų įvartis

Deja, bet antrasis kėlinys Lietuvos salės futbolo rinktinei prasidėjo nesėkminai. 22 min. įvartį, po apmaudžios lietuvių klaidos gynyboje, pelnė anglų rinktinės žaidėjas Guillermo Wallace.

Po pelnyto įvarčio šeimininkai nemažino tempo ir kūrė pavojingas atakas prie lietuvių vartų. Mūsiškių vartus patikimai saugojo varžovus gerai pažįstantis ir Didžiojoje Britanijoje rungtyniaujantis M. Labuckas.

Baigiantis dvikovai Anglijos rinktinės futbolininkai dar kartą nubaudė lietuvius, kurie bandė rungtyniauti penkiese prieš keturis. Visgi K.Rudžiono vadovaujamai rinktinei pavyko sėkminga gaida užbaigti rungtynes - 40 min. gražiu smūgiu paguodos įvartį pelnė Vokietijoje rungtyniaujantis J.Jeremejev.

Pasak rinktinės trenerio, šias rungtynes galima vertinti teigiamai, atsižvelgiant į tai, jog komanda yra naujai sukomplektuota ir kartu treniravosi vos keletą kartų.

„Šiandien norėjosi išbandyti visus į rinktinę pakviestus futbolininkus. Vieni gavo daugiau laiko pažaisti, kiti mažiau. Rungtynes vertinčiau teigiamai, aišku rezultatas neigiamas, tačiau vertinu, tai, jog pavyko pasižiūrėti dauguma futbolininkų ir jiems perteikti norimą informaciją", - kalbėjo rinktinę treniruojantis K.Rudžionis.

Tai buvo jau antroji Lietuvos ir Anglijos rinktinių akistata šiemet. Sausį komandos susitiko Europos salės futbolo čempionato atrankos turnyro Kaune. Tuomet mūsiškiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 3:4. Trečiasis susitikimas tarp šių ekipų vyks penktadienį, lapkričio 29 dieną.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 30 15:24

Lapkričio
29
Penktadienis


Tarptautinės kontrolinės salės futbolo rinktinių rungtynės
19:30 | Anglija VS. Lietuva, Barkingo "Sporthouse" arena
Anglija - Lietuva 0:2 (0:1)
Teisėjai - Aleksandras Sliva ir Robertas Valikonis (Lietuva) ir Marc Birkett (Anglija)
Barkingo „Sporthouse" arena, 500 žiūrovų
Įvarčiai: 10 min. Marius Bezykornovas - iš 6 m. baudinio (1:0), 29 min. Jurij Jeremejev (2:0).



Lietuva: Vitalij Baj; Audrius Juozaitis, Marius Bezykornovas, Jurij Jeremejev, Aurimas Tamaliūnas, Artūras Karmazinas, Donatas Paulauskas, Tomas Bučma, Karolis Burinskas, Justas Gulbinas, Eimantas Meidus, Vladimir Derendiajev.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Lap 30 15:25

Antroje kontrolinėje dvikovoje Lietuva pranoko Angliją
http://www.lff.lt/lt/article/antroje_ko ... ko_anglija" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos salės futbolo rinktinė, Londono priemestyje Barkinge, antrose kontrolinėse rungtynėse įveikė Anglijos futbolininkus rezultatu 2:0 ir atsirevanšavo už pirmoje dvikovoje patirtą nesėkmę.

Lietuviams pergalę lėmė pirmajame kėlinyje Mariaus Bezykornovo įmuštas 6 m. baudinys bei antrajame kėlinyje pelnytas Jurij Jeremejev įvartis.

„Išanalizavome pirmąsias rungtynes ir sumažinome savo klaidas bei sugebėjome apriboti varžovų laisvę puolime. Džiaugiuosi, jog nepraleidome įvarčio. Ir jeigu meistriškumu laimėti dar negalime, tai šią dvikovą pavyko laimėti taktiškai gera gynyba bei žaidėjai pademonstravo, jog turi „didele širdį", - LFF.lt po rungtynių sakė Lietuvos salės futbolo rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis.

Antrajame kontroliniame mače rinktinės treneriai buvo priversti verstis be traumą patyrusio pagrindinio komandos vartininko Mindaugo Labucko, į jo vietą stojo Vitalij Baj. Vis dar negalėjo žaisti Arūnas Šteinas.

Pirmasis rungtynių įvartis buvo pasiektas dar prieš pertrauką. Dvikovos 10 minutę buvo skirta pražanga prieš lietuvius ir 6 metrų baudinį stojo mušti patyręs Marius Bezykornovas. Jo smūgis buvo neatremiamas - 1:0.

Po pertraukos šeimininkai ėmėsi gelbėti situaciją ir suaktyvino savo veiksmus puolime. Netrukus lietuviams teko atremti keletą pavojingų anglų atakų. Sėkmingai apsigynę K.Rudžiono auklėtiniai surengė greitą ataką, kurios metu krito antrasis įvartis į šeimininkų vartus. 29 min. tiksliu smūgiu pasižymėjo Jurij Jeremejev - 2:0.

Per likusį laiką lietuviams teko pražangomis stabdyti anglų išpuolius ir atmušinėti pavojingus smūgius. 35 minutę šeimininkų pavojingą 10 metrų baudinį atlaikė V.Baj. 36 minutę Lietuvos rinktinės vartininkas gavo traumą ir į jo vietą stojo M.Bezykornovas, kuris netrukus išgelbėjo lietuvius nuo ypač pavojingo anglų smūgio.

„Pirmose rungtynėse traumą patyrę Mindaugas Labuckas, o šioje dvikovoje likus žaist keturioms minutėms aikštę buvo priverstas palikti ir V.Baj. Į jo vietą leidome M.Bezykornovą, kuris mūsų nenuvylė ir reikiamu momentu išgelbėjo komandą. Ačiū Dievui, mūsų daktaro dėka V.Baj po kelių minučių grįžo ginti vartų", - kėblią situaciją dvikovos pabaigoje pakomentavo rinktinės strategas K.Rudžionis.

Lietuvos komanda išsaugojo persvarą ir padovanojo pergalę gausiai ir garsiai juos palaikusiems sirgaliams.

„Džiaugiuosi, jog nepraleidome įvarčio. Ir jeigu meistriškumu laimėti dar negalime, tai šią dvikovą pavyko laimėti taktiškai gera gynyba bei žaidėjai pademonstravo, jog turi „didele širdį. Šioje kelionėje pasiekėme savo tikslus - išbandėme nemažai naujų rinktinės kandidatų bei įgavome naudingos patirties. Beje po rungtynių buvo smagu sulaukti pagyrų iš Anglijos komandos trenerio bei šios šalies salės futbolo specialistų", - sakė K.Rudžionis.

Grįžusi iš Anglijos Lietuvos rinktinė gruodžio 6-8 dienomis planuoja dalyvauti Baltijos salės futbolo taurės turnyre su Latvijos ir Estijos rinktinėmis.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 05 16:00

Salės futbolo rinktinė Latvijoje trečią kartą žais Baltijos taurėje
http://www.lff.lt/lt/article/sales_futb ... os_taureje" onclick="window.open(this.href);return false;

Šį savaitgalį Uogrės mieste, Latvijoje, startuos tradicinės salės futbolo Baltijos taurės varžybos. Trečią kartą organizuojamame turnyre gruodžio 6-8 dienomis dėl stipriausios komandos vardo susikaus šeimininkų, Estijos ir Lietuvos rinktinės.

Prieš turnyrą Lietuvos rinktinė turėjo progą išbandyti jėgas dvejose kontrolinėse rungtynėse su Anglijos futbolininkais. Britų salyne vykusių susitikimų metu lietuviai ir anglais pasidalino po pergalę. Pirmosios dvikovos metu pajėgesni buvo anglai 2:1, o antroje pranašesni buvo Lietuvos futbolininkai 2:0.

„Kuo daugiau rinktinė gali sužaisti tarptautinių rungtynių, tuo didesnė galimybė futbolininkams eiti į priekį ir tobulėti. Kiekvienose Baltijos taurės rungtynėse sieksime tik teigiamo rezultato bei geresnio komandos žaidimo", - LFF.lt svetainei sakė Lietuvos salės futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Rudžionis.

Rinktinės treneriai šiam turnyrui pakvietė 12 žaidėjų. Tarp jų - trys rinktinės naujokai ir devyni žaidėjai, kurie rungtyniavo Anglijoje.

Komandos gretose turėtų debiutuoti vartininkai Aidas Skeiverys ir Simonas Sabonis. Jie pakeitė traumas mače su anglais patyrusius pagrindinius rinktinės vartininkus Mindaugą Labucką ir Vitalijų Bajų. Taip pat rinktinės treneriai tikisi išbandyti Kauno „Celsis-Nautara" klube rungtyniaujantį Luką Sendžiką.

"Sieksime nušlifuoti taktinius komandos žaidėjų veiksmus atakoje bei gynyboje. Žaidėjai rinktinėje gauna daug naujovių, todėl reikia laiko jas įsisavinti bei įgyvendinti. Dėl įvairių aplinkybių vis keičiasi kai kurie rinktinės žaidėjai, todėl tai šiek kėblu. Bet kartu ir naudinga, nes didesnis skaičius žaidėjų gauna informacijos bei patirties", - kalbėjo sales futbolo rinktinės treneris.

Baltijos taurės varžybas penktadienį pradės šeimininkai latviai ir estai. Šeštadienį nuo 16 valandos lietuviai susikaus su estais, o sekmadienį 14 val. pabaigs turnyrą rungtynėmis su Latvija. Visos turnyro rungtynės bus žaidžiamos Uogrės miesto sporto centre.

„Manau, jog neabejotina turnyro favoritė bus Latvijos rinktinė, kurios žaidėjai ir čempionatas yra kiek aukštesnio lygio nei mūsų ir estų. Tuo labiau, kad jie žais namie, o tai irgi privalumas. Latvių žaidėjai mums gerai pažįstami, o nuomonę apie Estijos rinktinę susidarysime penktadienį, kuomet jie rungtyniaus su latviais", - sakė K.Rudžionis.

Turnyro metu teisėju dirbs ir lietuvis FIFA kategorijos arbitras Robertas Valikonis, kuris debiutavo tarptautiniame lygmenyje praeitą savaitę kontrolinėse rungtynėse tarp Anglijos ir Lietuvos.

Trečią kartą organizuojamose Baltijos taurės varžybose nugalėtojų titulą sieks apginti Latvijos rinktinė. Šeimininkai yra tapę ir šių varžybų nugalėtojais 2008 ir 2010 metais, kai turnyras taip pat vyko Latvijoje.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 05 16:01

Baltijos sales Futbolo taurės tvarkaraštis:

Gruodžio 6 d. (penktadienis)
19:00 val. Estija - Latvija (Uogrės sporto centras)

Gruodžio 7 d. (šeštadienis)
16:00 val. Lietuva - Estija (Uogrės sporto centras)

Gruodžio 8 d. (sekmadienis)
14:00 val. Latvija - Lietuva (Uogrės sporto centras)

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 05 16:02

Lietuvos salės futbolo nacionalinės rinktinės sudėtis:
(Vardas, pavardė, komanda)

Vartininkai:
Aidas Skeiverys (Panevėžio "Baltija")
Simonas Sabonis (Vilniaus "Bekentas").

Aikštės žaidėjai:
Lukas Sendžikas (Kauno "Celsis-Nautara")
Justas Gulbinas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Arūnas Šteinas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Donatas Paulauskas (Radviliškio "Lokomotyvas")
Tomas Bučma (Kauno "Celsis-Nautara")
Artūras Karmazinas (Kauno "Celsis-Nautara")
Audrius Juozaitis (Kauno "Inkaras")
Marius Bezykornovas (Kauno LSU-FRK "Atletas")
Aurimas Tamaliūnas (Vilniaus "Bekentas")
Jurijus Jeremejevas (Hamburgo "Panthers", Vokietija)

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 09 16:46

Salės futbolo Baltijos taurės starte - latvių ir estų lygiosios
http://www.lff.lt/lt/article/sales_futb ... _lygiosios" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečią kartą organizuojamos salės futbolo Baltijos taurės varžybos startavo rezultatyviomis lygiosiomis. Turnyro starte favoritais laikyta Latvijos rinktinė sužaidė taikiai su estais - 5:5.

Atkakliose ir permainingose rungtynėse pirmieji į priekį išsiveržė estai, kurie pirmajame kėlinyje pirmavo du kartus, tačiau šeimininkai sugebėjo pasivyti varžovus ir iki pertraukos rezultatą persverti savo naudai.

Antrajame kėlinyje intrigos buvo dar daugiau. Vos prasidėjus kėliniui estai išlygino rezultatą, o 28 minutę išsiveržė į priekį. Likus žaisti 4 minutes Estijos rinktinė jau buvo priekyje - 5:3. Tačiau šeimininkai sugebėjo pademonstruoti charakterį ir išlyginti rezultatą. Du įvarčius Latvijos rinktinė pelnė per paskutines tris minutes.

Latvijos rinktinės gretose tris kartus pasižymėjo Maksims Seņs bei du įvarčius pelnė Vadims Ļašenko. Estijos komandos gretose po du kartus pasižymėjo Vladislav Tšurilkin ir Rasmus Munskind.

Šeštadienį Baltijos taurės varžybose vyks antrosios rungtynės, kuriose tarpusavyje susitiks Lietuvos ir Estijos rinktinės. Šių rungtynių pradžia - 16 val. Turnyras baigsis sekmadienį, 14 val., rungtynėmis tarp Latvijos ir Lietuvos futbolininkų.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 09 16:48

Lietuva - Estija 2:1 (2:1)
Teisėjai - Kert Kuuttis (Estija), Robertas Valikonis (Lietuva), Edgars Martinsons (Latvija)
Uogrės sporto centras
Įvarčiai: 1 min. Ervin Stuf (0:1), 16 min. Janek Remmelgas - į savo vartus (1:1), 20 min. Lukas Sendžikas (2:1)
Įspėti: 4, 31 min. Arūnas Šteinas, 5 min. Aidas Skeiverys, 34 min. Jurij Jeremejev (Lietuva); Jevgenij Merkurjev (Estija)
Pašalintas: 31 min. Arūnas Šteinas (Lietuva)


Lietuva: Aidas Skeiverys, Simonas Sabonis; Lukas Sendžikas, Tomas Bučma, Justas Gulbinas, Arūnas Šteinas, Donatas Paulauskas, Artūras Karmazinas, Marius Bezykornovas, Aurimas Tamaliūnas, Jurij Jeremejev.

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 09 16:49

Baltijos taurė: Lietuva 2:1 Estija (santrauka)
2013-12-09

LINK: http://futbolo.tv/lietuvos-futbolas/201 ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Salės futbolo rinktinė

2013 Gru 09 16:50

Salės futbolo rinktinė pergale prieš estus pradėjo Baltijos taurės turnyrą
http://www.lff.lt/lt/article/sales_futb ... es_turnyra" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos salės futbolo rinktinė pergale pradėjo Baltijos taurės turnyrą. Šeštadienį mūsų futbolininkai Latvijoje, Uogrės sporto centre, rezultatu 2:1 įveikė Estijos rinktinę.

Varžovai pirmieji šiame mače išsiveržė į priekį. Jau pirmają minutę įvartį į mūsiškių vartus pasiuntė Ervin Stuf. Lietuviams prireikė beveik 16 minučių rezultatui išlyginti. Pusiausvyrą rungtynėse buvo atstatyta, kuomet Estijos rinktinės gynėjas pasiuntė kamuolį į savo vartus - 1:1.

Tuo įvykiai iki pertraukos nesibaigė ir beveik su pirmojo kėlinio sirena Lietuvos rinktinę į priekį išvedė jos debiutantas Lukas Sendžikas - 2:1.

Antrojo kėlinio viduryje Lietuvos rinktinės futbolininkui Arūnui Šteinui buvo parodyta antroji geltona kortelė ir ant suolelio sedėjęs žaidėjas buvo pašalintas į rūbinę.

Šis įvykis šiek tiek išmušė iš vėžių lietuvius, kuo pasinaudoję estai puolė lyginti rezultatą. Rungtynių pabaigoje netruko įtampos, tačiau Lietuvos rinktinė sugebėjo atlaikyti varžovų atakų bangą ir švęsti pergalę šiose nelengvoje dvikovoje.

"Nors ir laimėjome šias rungtynes, tačiau aš jų nebenorėčiau prisiminti ir tikiuosi, jog rytoj žaisime kur kas geriau. Aišku, nugalėtojai neteisiami, tačiau šiandien turėjome ir privalėjome sužaisti kur kas geriau. Džiugu, jog į žaidmą puikai įsiliejo rinktinės debiutantai Aidas Skeiverys ir Lukas Sendžikas", - po rungtynių LFF.lt sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Rudžionis.

Rytoj Lietuvos rinktinės laukia lemiama Baltijos taurės varžybų dvikova su šeimininkais Latvijos futbolininkais. Lietuviams norint užimti pirmąją vietą turnyre užtenka nepralaimėti. Šios dvikovos pradžia - 14 val.

"Rungtynės su latviais bus daug sunkesnės, nes šeimininkai po nesėkmingo starto turnyre norės reabilituotis prieš savo žiūrovus ir trečią kartą laimėti Baltijos taurę. Aš labai tikiuosi, jog mes pademonstruosime geresnį futbolą", - sakė K.Rudžionis.

Grįžti į