Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Simonas Stankevičius

2017 Vas 18 22:14

Pasirašė 3 metų kontraktą su Norvegijos Mjøndalen IF.

http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n637 ... oleja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.miffotball.no/nyheter/signerte-ny-spiss" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Vas 19 04:03

Panašu, kad Žalgiris vis tik kažką už jį gavo

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Simonas Stankevičius

2017 Vas 22 19:43

Atviras S.Stankevičiaus atsisveikinimas
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n638 ... nimas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusį sezoną FK „Žalgiryje“ pradėjęs, o vėliau Kroatijos HNK „Šibenik“ komandai išnuomotas Simonas Stankevičius šiais metais vėl rungtyniaus užsienyje. 21-erių metų puolėją iš Lietuvos čempiono įsigijo „Mjondalen“ ekipa.

Antrame pagal pajėgumą Norvegijos divizione rungtyniaujanti komanda netruko įsitikinti S.Stankevičiaus galimybėmis ir netrukus pasiūlė lietuviui sutartį, po kurios šis įgavo kiek išsekusio pasitikėjimo savo jėgomis. Lietuvis jau nekantriai laukia stovyklos Ispanijoje ir balandžio mėnesio pradžioje startuosiančių pirmenybių, trokšdamas vėl pajausti kiek primirštą įvarčių skonį.

Po sutarties pasirašymo su „Mjondalen“ klubu S.Stankevičius kuriam laikui grįžo į Vilnių, kur stebėjo paskutinę žalgiriečių kontrolinę dvikovą su Talino „Flora“ futbolininkais. Prieš išvykdamas, puolėjas papasakojo apie įspūdį palikusią Kroatiją, apkartusį periodą HNK „Šibenik“ ekipoje, viltis, susijusias su Norvegija, bei padėkojo „Žalgirio“ vadovybei ir treneriams, linkėdamas puikaus jubiliejinio 70-ojo sezono.

– Kokį įspūdį paliko Kroatija ir Šibenikas?
– Kroatija buvo nepakartojama patirtis, gal šiek tiek kartoka, bet visada tai galima dėti į patirties krepšelį. Pagyventi tokioje šalyje, kaip Kroatijoje, tikrai labai įdomu, susipažinti su kultūra, kalba, žmonių būdu ir, žinoma, futbolu. Mano miestelis buvo visiškai kurortinis, šilto sezono metu jame labai daug žmonių, turistų ir įvairių paslaugų jiems. Sakoma, kad šis miestelis gyvas tik dėl turistų. Vasaros sezonui pasibaigus, vaizdas visiškai pasikeičia, viskas užsidaro, niekas nedirba, miestelis tuščias, o gatvės ir visas miestelis yra tvarkomas. Labai džiaugiuosi, kad vykau į Kroatiją su savo automobiliu, todėl laisvomis dienomis pavyko nemažai pakeliauti ir pamatyti tą nuostabią Kroatijos gamtą! Labiausiai įsiminė Krka nacionalinis parkas, mes ten praleidome visą dieną, teko kopti kalnais ir vaikštineti per miškus, kuriuose – įspūdingi kriokliai.

– Kodėl, tavo nuomone, Kroatijos klubo pozicijos, lyginant su praeitu sezonu, smuko?
– Užsiminiau, kad Kroatija buvo kartoka patirtis. Tai – ne tik dėl asmeninių rezultatų, bet ir dėl pačios tvarkos ir profesionalumo klube. Būdavo, kad kai kurie žaidejai sau leisdavo neateiti į treniruotę ar pasidavę emocijoms susirinkti bucus ir išeiti iš klubo. Man visa tai buvo nesuprantama, nes nesu to matęs, nesu susidūręs, kai yra toleruojami tokie dalykai, tačiau tikriausiai tokia tvarka ir nieko čia nepadarysi, bet, manau, nuo to prasideda rezultatai ir pasiekimai. Nebuvo tvarkos rūbinėje nuo pat sezono pradžios, nebuvo ir rezultatų, komanda buvo visiškai subyrėjusi į šipulius, vieni nebenorėjo žaisti, kiti – protestavo del algų, trečius – blaškė pastovus trenerių keitimas. Per mano laiką ten pasikeitė net trys treneriai. Tai buvo dar viena gera patirtis, dar vienas įrodymas man pačiam, kaip tokios smulkmenos, požiūris turi įtakos rezultatams ir komandos dvasiai.

– Kaip atsidūrei Norvegijoje? Kaip buvai priimtas „Mjondalen“ klube ir kokia jo infrastruktūra?
– Su norvegų klubu viskas įvyko labai netikėtai: gavau žinutę iš agento ir dėl pasiūlymo važiuoti į Mjondaleną kiek abejojau, nes buvau tik ką grįžęs iš Suomijos, bet pagalvojau, kad neturiu ką prarasti, nes tuomet „Žalgiris“ buvo išvykęs į Turkiją, o Norvegijoje sakė, jog reikės apsižiūrėti tik porą dienų ir sužaisti rungtynes, todėl pagalvojau, kodėl gi ne. Nuvykus ten, buvau labai maloniai nustebintas. Puikiai pasitiko, viskuo pasirūpino ir iškart isryškėjo tas malonus norvegų temperamentas ir rūpestingumas, kas mane labai sužavėjo. Nuvykus į treniruotę, labai nustebino, kad klubas turi savo didelę bazę vienoje vietoje: stadioną, tris treniruočių aikštes, sporto klubą, restoraną bei savo kliniką – viskas, ko reikia. Kadangi komandai nereikia nuomuoti patalpų, todėl vyksta daug invidualaus darbo kada tik nori – tiek salėje, tiek aikštėje su treneriu, kuris padeda ties tuo, kur norėtum patobulėti.

– Kaip atrodo Mjondaleno miestelis bei kaip pavyko įsitvirtinti komandoje?
– Miestelis mažas, bet ten tik visa treniruočių bazė, visi žaidejai gyvena Dramene, šeštame pagal dydį mieste Norvegijoje, nuo kurio yra tik 15 minučių kelio. Praėjus vos porai dienų, treneris pasikvietė ir pasakė, kad norėtų mane matyti komandoje. Paklausiau apie rungtynes, o jie atsakė, kad sprendimą jau padarė ir rungtynėse norėtų pristatyti fanams. Buvo labai maloni žinia, nes tai sugrąžino kruopelę pasitikėjimo, jog įvertino. Svariausia priežastis sutikti su pasiūlymu buvo ta, kad jie nori mane matyti kaip pagrindinį puolėją ir nori žaisti tokiu stiliumi, kurio mokiausi ilgą laiką Anglijoje, todėl dabar jaučiuosi tikrai sugrįžęs į savo vėžes ir nekantrauju laukdamas stovyklos Ispanijoje, o tada – sezono pradžios! Norvegai pasakiški žmonės, klubas labai rūpinasi žaidėjais, viskuo pasirūpina, padeda ne tik aikšteje, bet ir už jos ribų. Šis klubas man labai primena Anglijos sistemą, tikriausiai dėl to, nes tiek direktorius, tiek treneris yra žaidę Anglijoje.

– Įvertink savo patirtį ir laiką, praleistą Lietuvos čempionų ekipoje.
– Apibendrinus sezoną „Žalgiryje“, tai buvo geras spyris man į užpakalį, turėjau daug gerų pamokų. Manau, kad „Žalgiryje“ man nepavyko parodyti viso savęs, buvo labai sunkių akimirkų, tačiau tai papildys patirties krepšelį. Esu žmogus, kuris reaguoja ganėtinai stipriai į aplinkinių spaudimą, žinoma, tai neprofesionalu, tačiau kai pradedi nepasitikėti savimi, tas spaudimas iš piktų žmonių ar kitos aplinkos tikrai padaro didelę įtaką. Tačiau pabuvojęs „Žalgiryje“, supratau, koks tai didelis klubas: valdžia, žaidėjai, treneriai, treniruotės. Viskas aukščiausiame lygyje ir, žinoma, truputį gaila, kad nepavyko įsitvirtinti tokioje komandoje. Šiuo metu galvoje daug įvairių minčių, daug abejonių, daug apmąstymų apie tai, kas laukia ir tai, ar galiu susigrąžinti pasitikėjimą savimi, bet tikiu, kad dar išauš ta diena, kai visa tai bus puiki istorija, kuri mane tik pastūmejo į priekį.

– Klubas šiais metais švenčia skambų 70-mečio jubiliejų. Ko ta proga palinkėtum?
– Visų pirma norėčiau padėkoti už tai, kad turejau galimybę vilketi Lietuvos čempionų marškinėlius ir atstovauti klubui, kuris turi tokią istoriją. Taip pat treneriams ir valdžiai, kurie visada palaikė ir rūpinosi kiekviena smulkmena, ar aikštėje, ar už jos ribų. Esu be galo sužavėtas „Žalgirio“ profesionalumu, valdžios sprendimais, rūpestingumu ir visu tuo, kaip visi atiduoda visą save del šio klubo. Neveltui visi jaučiasi šiame klube kaip šeimoje! Ačiū visiems žaidėjams, kurie visada reikalavo maksimumo ir maloniai priėmė nuo pat atvykimo pradžios! Linkiu pačio geriausio 70-mečio sezono, kad kiekvieno atsidavimas ir darbas klube atsipirktų tiek puikiais rezultatais Lietuvoje, tiek Čempionų lygoje. Kiek leidžia mano kompetencija, aš įsitikinęs, kad „Žalgiris“ jau pasiruošęs žengti žingsnį į istoriją!

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 09 20:44

Antrojoje Norvegijos lygoje neįsitvirtinęs S.Stankevičius skolinamas trečiosios lygos klubui
Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/401330/ ... gos-klubui" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 01:38

Kas jam yra ? kas šiam žaidėjui yra ? ar gali kas paaiškinti :D

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 07:06

Evaldas Razulis 2 (blogesnė versija?) Paauglystėje dėl fizinių gabumų išsiskyrė iš kitų. Su laiku to pranašumo nelieka, o daugiau nelabai ko ir yra.

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 10:33

Come on, Raziulis vienu metu buvo A lygos top scoreris Atlante, kai jie dar i antra vieta kabinosi :) O sitas jaunas vyrukas rodo, kad ir A lyga jam gal truputi per aukstai. Nors as ta pati apie ji sakiau, kai jis dar "zaide" nacionalineje rinktineje, bet ka jau cia - treneriai geriau supranta koks jis geras :D

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 10:39

Jeigu Igoris kada nors pasikvies į "Panerį", tai galėsim sakyti, kad treneriai jį pastebi. :roll:

Nežinia, kas į įkišo į rinktinę ir už kokius nuopelnus. Kažkas norėjo paturbinti jo CV, bet akivaizdu, kad jam ir A lyga, ir Pirma lyga, ir norvegų Antra lyga yra per aukštas levelis. :roll:

Laikas kabinti bucus, jeigu nieko nesugeba įrodyti. :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 10:59

Come on, Raziulis vienu metu buvo A lygos top scoreris Atlante, kai jie dar i antra vieta kabinosi :) O sitas jaunas vyrukas rodo, kad ir A lyga jam gal truputi per aukstai. Nors as ta pati apie ji sakiau, kai jis dar "zaide" nacionalineje rinktineje, bet ka jau cia - treneriai geriau supranta koks jis geras :D
Nežinau ar žinai, bet Razulis buvo paauglys parduotas į Samarą, kaip labai talentingas jaunuolis. Ir tada gali suskaičiuoti kiek metų nuo to laikotarpio iki A lygos top scorerio praėjo.
Stankevičius labai panašiai, tik kad jis dar jaunas ir nežinom kokį lygį rodys būdamas pilnai subrendęs. Gal irgi Alygos top scorreriu pabus.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Lie 10 13:14

Niekuo tas jūsų Simonas Stankevičius nebebus, akivaizdu, kad kur jis papuola, ten jo lygmuo per žemas, net ir Anglijoje jį į įvairias N-tasias lygas siuntinėjo, kažko tikėdamiesi, bet kaip nieko nebuvo, taip ir dabar nieko nėra. Panašu, kad jo perspektyvos ties čia ir pasibaigia, vietoje Norvegų įdomumo dėlei nusiųsčiau jį ant nuomos į kokia žiauriai silpna lyga, nu į kokia Gibraltaro lygą, kokia galine komandą, tiesiog patikrinti ar jie ant tiek pasimovė imdami šį žaidėją, nes panašu, kad tikrai pasimovė ir žiauriai pasimovė, jo nėra tiesiog kur kišti. Gali būti ir kitas dalykas, kad jam Europinis futbolas netinka, reikėtu jam kur nors gal Azijoje prasibandyti, Kaip ten bebūtų, bet šio žaidėjo atributai net ir ant football managerio yra labai prasti, tai gali būti, kad jis tiesiog prastas produktas ir tiek, pamenu ant football manager 2014 buvau jį paėmęs į Žalgirį, su geriausiais treneriais stengiausi kokį progresą išgauti, tai gavosi taip, kad po dviejų metų jį tiesiog atleidau, nes jis buvo beviltiškas, tai net jei ant žaidimo jis nulis yra tai jaučiu ir realybėje tas pats su juo .

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Rgp 06 09:28

2017 Egersund (Norvegija) 2nd Division -
2017 Mjøndalen (Norvegija) 1st Division - 6 rungtynės (185minutės);
2016/2017 Šibenik (Kroatija) 2 HNL - 13 rungtynių (752 minutės), 1 raudona kortelė;
2015/2016 Oldham Athletic (Anglija) League one - 4 rungtynės (110 minučių);
2014/2015 Nuneaton Town (Anglija) National league - 5 rungtyės (187 minutės);

Simonas Stankevičius
1995 01 03
Puolėjas

_________________________________________________________________

Simonas Stankevičius debiutavo startinėje sudėtyje Egersunde. Rungytniavo iki 66minutės.
Egersunds 0-1 Notodden

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2017 Rgs 03 15:34

Kaip tam grybui sekasi ? ar jo jau apskritai nebe apsimoka sekti ? :D

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2019 Sau 01 21:23

Kiek pastebėjau ar kažką praleidau galbūt, be klubo kol kas

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Simonas Stankevičius

2019 Sau 02 06:28

Kiek pastebėjau ar kažką praleidau galbūt, be klubo kol kas
Neblogai visai 16 ivarciu per 10 rungtyniu.. :)

http://www.vilniausfutbolas.lt/zaidejas ... 13051/1/20" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Simonas Stankevičius

2019 Sau 02 12:00

Čia mėgėjų lyga, girdėjau, kad su mėgėjais ten kol kas malasi. Realiai nieko nereiškia tie jo skaičiai toje mėgėjų lygoje, absoliučiai nieko iš profesionalaus futbolo pusės žiūrint.

Grįžti į