Respublik
Pranešimai: 8669
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

SK Nemenčinė

2023 Spa 27 01:13

2023.08.29

Norint Vilniaus rajone didinti vaikų užimtumą, skatinti sveiką gyvensenos būdą, lavinti vaikų futbolo įgūdžius, mūsų įsteigtos Futbolo Akademijos TransINVEST vadovas Salvijus Barevicius ir SK Nemencine vadovas Vladimiras Pivovaras pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Glaudžiai bendradarbiaudami su SK Nemencine, sieksime, kad futbolo treniruotės būtų tobulesnės ir prieinamos kiekvienam Vilniaus rajono vaikui ir jo jaunimui, gabesni vaikai iš nepasiturinčių šeimų būtų klubų remiami. Organizuoti skirtingų amžiaus grupių vaikų komandas bei organizuoti šių vaikų grupių turnyrus Vilniaus rajono ribose bei už jo ribų. Talentingiausi SK Nemencine auklėtiniai turės galimybę patekti į mūsų aukšto meistriškumo Futbolo Akademijos TransINVEST komandas. Tai galės būti didelis žingsnis, pereinant iš jaunimo futbolo į profesionalų lygą bei atstovauti mūsų pagrindinę Futbolo Klubo TransINVEST komandą.

Kartu su SK „Nemenčinė“ esame įsitikinę, kad šis bendradarbiavimas leis formuoti talentingų sportininkų ir atsakingų piliečių kartą bei turės teigiamą poveikį mūsų visai Vilniaus rajono bendruomenei.

Grįžti į