Respublik
Pranešimai: 8662
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: „Snaigės“ turnyras

2021 Sau 27 16:26

Sausio 30 d. turėtų startuoti legendinis ir vienas seniausių Vilniaus futbolo turnyrų - Snaigės taurė. Numatoma, kad turnyras finišuos vasario 27-28 dienomis, nes jau kovo viduryje numatytas LFF I-os lygos startas, todėl planuojama, kad bus sužaisti ne mažiau kaip penki turai.

Turnyre jau pareiškė norą dalyvauti LFF I-os lygos pirmenybėms besiruošiančios Žalgiris B ir BFA ekipos, taip pat dalyvaus LFF II-os lygos pirmenybėms besiruošiantys Žalgiris C, svarsto galimybę turnyre dalyvauti ir Vilniaus Riteriai bei kelios kitos komandos.

Turnyras bus puiki proga klubams pasiruošti naujam Lietuvos futbolo sezonui, jis atitinka aukšto sportinio meistriškumo varžybų kriterijus, tačiau siekiant padidinti saugumo reikalavimus planuojama apriboti naudojimąsi rūbinėmis.

Tradiciškai turnyre nėra jokios žaidėjų registracijos, gali dalyvauti visi LFF A, I-os ir kitų lygų žaidėjai, net ir atvykę peržiūroms į pagrindines klubų sudėtis, keitimų skaičius taip pat neribojamas.

Rungtynės, kurių trukmė bus 2 x 45 su 5 min pertrauka, bus rengiamos tik šeštadieniais, planuojama, kad jos vyks LFF, BFA ir Senvagės stadionuose, nuo 11 iki 14 val.

Grįžti į