Įskaityk XVII turo mano birželio 28 dienos spėjimą, Ačiū14 ture trys veikejai "grybavo", dabar 17 ture vel trys. Apsedimas kazkoks. Tu man gali pasakyti: ka su Tavimi tokioje situacijoje daryti?
Įskaityk XVII turo mano birželio 28 dienos spėjimą, Ačiū14 ture trys veikejai "grybavo", dabar 17 ture vel trys. Apsedimas kazkoks. Tu man gali pasakyti: ka su Tavimi tokioje situacijoje daryti?
Kaip sako Kabibu piratai: derekimesĮskaityk XVII turo mano birželio 28 dienos spėjimą, Ačiū14 ture trys veikejai "grybavo", dabar 17 ture vel trys. Apsedimas kazkoks. Tu man gali pasakyti: ka su Tavimi tokioje situacijoje daryti?
tvarkojKaip sako Kabibu piratai: derekimesĮskaityk XVII turo mano birželio 28 dienos spėjimą, Ačiū14 ture trys veikejai "grybavo", dabar 17 ture vel trys. Apsedimas kazkoks. Tu man gali pasakyti: ka su Tavimi tokioje situacijoje daryti?Pasitaisei, sureagavai, lengvinanti aplinkybe. Perziuresiu spejima. Rytojaus spejimai bus a la birželio 28 dienos, o del sios dienos dar pagalvosiu. Kai po rungtyniu yra zinomi rezultatai, sakyti, kad sis spejimas teisingesnis butu nesazininga. Man taip atrodo. Ka galvoji tu?
TAIPS@muel rašė:
S@muel » 2011 Bir 28 19:29
Kaunas 1:1 Mažeikiai - sito neskaiciuoju
Klaipėda 1:2 Dainava - sito neskaiciuoju
--------------------------
Žalgiris 2:1 Šiauliai
Tauras 3:0 Atlantas
Ekranas 3:2 Kruoja
Sūduva 3:1 Banga
Lieka tik rytojaus rungtyniu sulaukti. Vis tiek abiem atvejais statei uz favoritus![]()
Laukiu patvirtinimo, kad sutinki.
SutartaTAIPS@muel rašė:
S@muel » 2011 Bir 28 19:29
Kaunas 1:1 Mažeikiai - sito neskaiciuoju
Klaipėda 1:2 Dainava - sito neskaiciuoju
--------------------------
Žalgiris 2:1 Šiauliai
Tauras 3:0 Atlantas
Ekranas 3:2 Kruoja
Sūduva 3:1 Banga
Lieka tik rytojaus rungtyniu sulaukti. Vis tiek abiem atvejais statei uz favoritus![]()
Laukiu patvirtinimo, kad sutinki.
labai bloga cie tavo mintis ponas ADMONISTRATORIAUSPRENDIMAS.
slasher paskelbe demarsa, tai jis braukiamas is spejiku sarasu, o taskai anuliuojami.
Kitiems primenu, kad prizas tik vienas, ir nugaletojas bus vienas. O pravaikstininkus be ispejimo i pavesi guldysiu. Isnagrinejau praejusiu metu totalizatoriu, tai ji garbingai uzbaige tik 11 dalyviu. Sekmes spejikams.
Visu pirma, as ne administratorius, o tik kuklus savanoris, kuris moka skaiciuoti. Ruli, kai as pradejau skaiciuoti taskus, tu buvai 20 pozicijoje, pentadieni buvai 10, o mano juodrastyje jau pakilai i 9 vieta. Ir vis dar verki. Laikykis vyriskailabai bloga cie tavo mintis ponas ADMONISTRATORIAUSPRENDIMAS.
slasher paskelbe demarsa, tai jis braukiamas is spejiku sarasu, o taskai anuliuojami.
Kitiems primenu, kad prizas tik vienas, ir nugaletojas bus vienas. O pravaikstininkus be ispejimo i pavesi guldysiu. Isnagrinejau praejusiu metu totalizatoriu, tai ji garbingai uzbaige tik 11 dalyviu. Sekmes spejikams.nebepaleki man nedgi teorines galimybes aplenkti bent viena varzova