Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 12 20:11

Panašu, kas būtent ši daina ir įkvėpė Arlauskį :D

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 09:01

Socialiniame tinkle „Twitter“ užfiksuotos Anglijos futbolo rinktinės sirgalių ir ekspertų mintys:
„Dar vienas puikus mūsų jaunojo futbolininko Harry Kane‘o įvartis. Net galingoji Lietuva negali atlaikyti šios Anglijos rinktinės“, – antrąjį įvarti paskubėjo įrašyti į H. Kane'o sąskaitą, lietuvių pajėgumą pašiepęs buvęs futbolininkas Gary Linekeris

„Ar Giedriui Arlauskiui bus įteiktas „Auksinis batelis“, – šaipėsi Anglijos rinktinės sirgalius soc. tinkle „Twitter“ po paskelbimo, jog Lietuvos rinktinės vartininkas tapo 50-ojo įvarčio į savus vartus autoriumi, žaidžiant prieš Anglijos rinktinę.

„Anglai muša, kiek tik nori. Bet Lietuva yra blogiausia pogrupio komanda iš to, ką aš mačiau. Jei anglai panorės, jie gali įmušti kiek tik nori“, – tiesiogiai iš Vilniaus raportavo „BBC Radio 5“ komentatorius Chrisas Waddle po trečiojo anglų įvarčio į lietuvių vartus.

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/an ... d=69258302" onclick="window.open(this.href);return false;
bl.. kodl jie taip raso? :o Zurnalistai is ne krepsinio salies? :o Gal tiesiog nezino, kad pas rinktine zaidzia del SAVES :!: :!: :!: Tikuosi zurnalistikos ekspertas, surengs Vatforde spaudos konferencija ir pamokys tuos netiksas :evil:

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:19

Giedrius A. rezultatyvumu greitai pralenks ir Spalvį ir Danilevičių..

O gal jau aplenkė??? :D

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:30

Česka (pavardė redakcijai žinoma) FB sienon pasiklijavo:
Konkretus žioplys tas Lietuvos rinktinės vartininkas :D

https://www.youtube.com/watch?v=BqeHsKu ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;



***

- Čia talentas. :P Jo nepragersi, sako maskoliai.. :mrgreen:

***

Marius. Rubine zaisdamas verke kodel manes neleidzia losti o ant suolo laiko? nu tai kaip toki galima leisti losti?

Davydas Arlauskis. I save pirma reiktu pasiziureti, rasant apie kitus..

Marius. Nieks nieko blogo ir nesako.. visi mes gauname kritikos, sportas ir kritika neatsiejama dalis..

Davydas Arlauskis Tik niekas taip nekritikuoja..

- Joo, reikia pasveikinti Giedrių su įvarčiu. Greitai taps rezultatyviausiu visų laikų Lietuvos futbolistu. Tuoj Danilevičių aplenks. Su tuo ir sveikinu. Lietuvos rinktinės puolimo lyderis, jis net už Spalvį puolime pastebimesnis.

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:37

V.B.

Pirmą kartą per savo 26 metų LF fano istoriją , be komentaro atpažinau mažiau futbolininkų, negu varžovų 3-ios sudėties.
Gal aš jau durnas, ar kiti laikai atėjo?
- Kiti laikai.. man sako į akis, kad senas vilkas.. senamadiškas, o ir į anglų rinktinę nauja karta ateina, nes zwiozdos yra tingios ir apkerpėjusios. Be jų rezultatus daro, juk yra net ir tarp anglų gabių vaikinų, kurie nori kažką įrodyti ir žaidžia ne dėl savęs, o gina karalienės garbę.

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:42

Ultrinas. Ačiū LFF už anglus ir dujas mūsų tribūnoje.

R. kodel Anglai sedejo issibarste po visa stadiona? Kodel jie nebuvo sugrusti i viena tribuna?

U. Todėl. Kad LFF labai norėjo riaušių. Ar ne taip, Edvinas Eimontas? Kerštas už San Mariną?

J. Tai, kad anglai čia mažiausiai kalti. Buvo girti ir dainavo. Kalti tik tuo, kad neturi nė mažiausio supračiaus apie futbolo kultūrą. O labiausiai kaltinčiau organizatorius, kurie sugeba nuo estų mus geležinėmis tvoromis atitverti, prieš mačą dėl saugumo užtverti eismą ir per atskirus įėjimus suleisti skirtingų komandų gerbėjus... į vieną sektorių. Dabar galvoju ar čia tokie mūsų saugumo strategistų supuvę smegenai ar čia taip tyčia buvo padaryta, norint kažkaip mums pakenkti. Viskas gerai, kas gerai baigiasi!

R. ''Geras geimas, didziaja dali jo tiesiog reikejo saugotis, kad asariniu duju nepapultu i akis kai lietuvos tragipolicija nupurskineja zmones kurie tiesiog stovi pakele rankas i virsu ir nieko nedaro"

M. Organizatoriu bukumui nėra ribų :)

L. Net noredamas durniau negaletum suorganizuoti...

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:53

Paulius Jakelis
12 val. · Vilnius ·
Mūsų teisėsauga ašarinėmis dujomis atakuoja... mūsų rinktinės gerbėjus...
***

A. Tai gal dėl to. kad gerbėjai negerbia mūsų rinktinės smile emoticon

Algirdas Pagarbą reik nusipelnyt

A. Apie ką ir kalba eina

- Gi, lochus ašarinėmis dujomis nuodijo... galima, nes viskas pagal zakoną.. yra susirinkę lochai, tai dawaj juos dujomis nuodyti, pagal geriausias gestapo tradicijas. Tučyzna į akis, į plaučius, kad žinotų, locha, kad už bazarą reikia ataskyti.. už tai, kad lochai.. Mentai, užtat geri šunys, visiems tarnauja, kas kaulą sukoms numeta..

****

Debilai mentai, pempes jiems nučiulpinėti.. irgi mat Berkutas.. :P :evil:

***

Ciocė, tokia graži. Aš stoviu nusipirkus bilietą savo sektoriuje ir esu įžeidinėjama ir viskuo meto, o Lietuvos policija kuri turi mus saugot mus stumia kaip šunis, purškia dujomis

- Blin, sukos mentai, mažas mergaites skriaudžia, nieko nesaugo, tik vaikšto pasipūtę ir laukia momento, kad duoti į kailį.. Galėjo gi atvežti normalių mentų.. airių kokių, o ne džibrilių iš pataisos namų ohhrankės.. :evil:

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 10:55

futbolas.lt
2 val. ·

Šįryt gautas laiškas:
Atsivedžiau draugę į rungtynes, nusipirkęs abonementą į PB sektorių. Šalia sėdėjo pora, kuri prieš tai buvo su šveicarais ir San marinu. Anglai mus užpuolė. Gindamas merginą kritau per kelias eiles. Nubėgau prie ultrų vesdamasis merginą po smugiu į galvą. Tvarkos sergėtojas man bėgant sudavė į nugarą.

Prieš daug mėnesiį pirkau abonementą, kad parodyčiau savo draugei futbolą. Spėkit ar jai patiko, kai mane muse? Gal galit nuo manęs paklaust lff, už ką aš mokėjau daug eurų, pirkdamas iš anksto? Už tai, kad būčiau sumuštas?

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:02

Po Arlauskio akibrokšto žurnalistas rinktinės vartininkui metė iššūkį
http://www.alfa.lt/straipsnis/49922361/ ... ete-issuki" onclick="window.open(this.href);return false;
Apklausa: kaip vertinate Arlauskio poelgį?
Po Giedriaus Arlauskio akibrokšto spaudos konferencijoje žinomas Lietuvos sporto žurnalistas Tautvydas Vencevičius pasiūlė rinktinės vartininkui lažybas.

T. Vencevičius, kuris taip pat yra sporto žurnalistų komandos „Press'as“ vartininkas bei buvusio Lietuvos rinktinės saugo Donato Vencevičiaus brolis, socialiniame tinkle „Facebook“ išdėstė tokias iššūkio sąlygas:

„Kaip iki šiol gyvenime neapsisprendęs, kuo norėčiau būti – „futbolistu“ ar sporto žurnalistu, siūlau Arlauskiui lažybas – jis muša dešimt 11 metrų baudinių man, po to aš mušu dešimt baudinių jam.

Jeigu pralaimiu, skiriu 1000 (tūkstantį) eurų Alytaus sporto mokyklos futbolo vartininkų pirštinėms įsigyti, nes tik Alytuje gimę vartininkai – a. a. V. Martinkėnas, G. Staučė, Žydrūnas Karčemarskas – tinkamai gynė Lietuvos rinktinės vartus. Be to, į visas kito atrankos ciklo rungtynes išvykose važiuosiu su plakatu: „Arlauskis – Lietuvos futbolo Rubinas.“

„Jeigu laimiu – Arlauskis skiria 1000 (tūkstantį) eurų Vilniaus vaikų onkologiniam skyriui ir per kitą atrankos ciklą prieš kiekvienas rungtynes namuose per apšilimą išbėga su marškinėliais: „MYLIU Lietuvos sporto žurnalistus.“

Primename, jog rungtynių su anglais išvakarėse G. Arlauskis apkaltino žurnalistus, kad šie, neva nerašydami apie Lietuvos futbolą teigiamų straipsnių, kenkia futbolui ir nuteikia sirgalius prieš futbolininkus. Galiausiai vienam žurnalistui, tiesa – ne T. Vencevičiui, vartininkas pasiūlė ateiti į aikštę ir pademonstruoti, kaip sugeba spirti kamuolį.

Vėliaus T.Vencevičius patalpino šią nuotrauką su prierašu: „Na ką gi, pasiruošęs!“:

Skaitykite daugiau: Po Arlauskio akibrokšto žurnalistas rinktinės vartininkui metė iššūkį | Alfa.lt http://www.alfa.lt/straipsnis/49922361/ ... z3oQu3OkJ8" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:10

Anglų žurnalistai išsijuokė iš LFF stadiono: primena 1960-uosius

Anksčiau į Lietuvą atvykę Anglijos žurnalistai jau sekmadienį šmirinėjo po LFF stadioną, kuriame bus žaidžiamos Europos čempionato atrankos rungtynės.

„Sky Sports“ televizijos atstovas žiūrovams parodė, kas laukia jo tėvynainių arenos rūbinėje.

VIDEO: http://www.skysports.com/watch/video/10 ... or-england" onclick="window.open(this.href);return false;

„Dabar užsuksime į būsimą Anglijos ekipos persirengimo kambarį. Įspėju - tai daugiau primena “Sekmadienio" lygą, o ne „Premier“ čempionatą. Labai skiriasi nuo „Wembley“ stadiono", - kalbėjo laidos vedėjas.

„Masažavimo stalas primena 1960 metus. Suolai kieti, o duše, tikėkimės, po rungtynių bus karšto vandens, nes temperatūra čia gali nukristi iki minus 1-2 laipsnių. Taktikos lentelė yra mačiusi ir geresnių dienų“.

„Žaidėjams bus gerokai šalta sėdėti ant nešildomų kėdžių“, - įspūdžiais jau šalia vejos dalijosi žurnalistas.

Skaitykite daugiau: Anglų žurnalistai išsijuokė iš LFF stadiono: primena 1960-uosius | Alfa.lt http://www.alfa.lt/straipsnis/49922187/ ... z3oQvuOhn2" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:27

Lietuvos futbolininkai žiniasklaidai paskelbė tylos karą
http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-533661" onclick="window.open(this.href);return false;
Jau prieš mačą vartininko Giedriaus Arlauskio paskelbtas savotiškas karas Lietuvos žiniasklaidai po rungtynių pasiekė absurdo ribą. Futbolininkai po rungtynių pro žiniasklaidą ėjo tiesiog tylėdami ir nesiteikė atsakyti į klausimus.
Po mačo su Anglija G.Arlauskis pro žurnalistus praėjo aukštai iškelta galva ir užriesta nosimi, nereaguodamas į jokius prašymus pakomentuoti rungtynes ar atsakyti į bet kokį klausimą.

Prieš rungtynes vykusioje spaudos konferencijoje G.Arlauskis apkaltino visą Lietuvos žiniasklaidą nemotyvuota kritika Lietuvos rinktinei ir jos žaidėjams, neigiamais straipsniais, menku palaikymu ir net sukiršinimu su sirgaliais.

Keli Lietuvos rinktinės futbolininkai, pirmadienį eidami pro žiniasklaidą, lyg tyčia kalbėjo mobiliaisiais telefonais.

Žodį pasakyti teikėsi vienintelis Fedoras Černychas. Paprašytas pakomentuoti rungtynes, saugas tepasakė „Atsiprašau, negaliu.“

Paklaustas, kodėl, F.Černychas dar kartą atsiprašė ir pasakė „Taip yra.“

G.Arlauskis šeštadienį garsiojoje spaudos konferencijoje teigė, kad „Lietuvoje visi myli krepšinį ir visi nemyli futbolo.“

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:41

Lietuva – Anglija: reportažas iš karo lauko LFF stadiono tribūnose
Karolina Stažytė http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-533713" onclick="window.open(this.href);return false;

Spalio 12 diena. 21:30. LFF stadiono prieigos. Prie įėjimo kramsnoju sumuštinį. Šalta. Reikia energijos. Pamatęs, kaip jį kemšu (liko dešimt minučių iki rungtynių), netoli stovėjęs nepažįstamas vyras nupirko arbatos. Spėju išgert du gurkšnius. Apsauga sutrukdo toliau šildytis. Peržengiu patikrinimo zoną.

Papuolu į karo zoną. Pusšimtis žmonių blaškosi, nežinodami, kur nusileisti į sėdimas vietas. Suinkščia minios baimę, matyt, jaučiantis policininkų šuo. Pasidaro jo gaila. Vienas anglas tiesia ranką (kažkodėl) į mano kepurę. Bėgdama numanomo nusileidimo į tribūnas link, linkteliu ir išvengiu jo grybštelėjimo. Atsitrenkiu į besišypsantį anglą kraujuotu veidu. Rankose jis laiko savo dantį. Trumpam persigąstu.

Nepažįstama mergina mane perspėja, kad čia neičiau. Čia ta, „pavojingiausioji zona“. Pietų IV-oji. Padėkoju už išgelbėtą sveikatą. Čia tikrai neisiu.

Staiga prasiveria vartai ir įžingsniuoja greitojo reagavimo būrys. Vilkšunis toliau inkščia. Baisu ir jam. Keletas susenusių anglų bando kabinti: „Yey, lady“. Ką sako toliau, nebegirdžiu. Girdžiu, kaip groja Lietuvos himnas. Aš vis dar karo zonoje.

Prieš akis policininkas iš „pavojingosios zonos“ išveda dar vieną kraujuotą Jungtinės Karalystės (tiksliau, Jungtinės girtųjų ir išsiplikinusiųjų karalystės) veikėją.

Per žmonių krūvą imu brautis, kur, neva, man reikia brautis. Randu savo vietą. Rytų E tribūnoje visi stovi. Prasideda karas ir tarp lietuvių: „Sėskit, asilai, debilai, nieko nematau“. Ir taip vienas kitam jie svaidosi pirmąsias penkiolika mačo minučių. Nesveikai šalta. Mūsų švieslentė atrodo juokingai.
Pietų IV-ojoje žemėje nusidriekia demarkacinė linija.
Pietų IV-ojoje žemėje nusidriekia demarkacinė linija. Keletas dešimčių greitojo reagavimo būrio narsuolių stoja tarp LT bei JK ultrų.

Anglai kažkaip sugebėjo bilietus susipirkti šalia aršiausių mūsų fanų. Didžioji jų dalis, manau, net nesuvokia, kur pateko. Didžiosios jų dalies tikslas – provokuoti už šalmuotų policininkų esančius lietuvių fanus. Reikėjo padaryti žurnalistinį tyrimą: po mačo apklausti anglus, kaip jis baigėsi. Spėju, retas pasakytų, kiek įmušta įvarčių.

„Vilniau, Vilniau, we are taking your place“, „You are shit“. Prasideda žodžių grumtynės. Taip pat ir kumščių. Ore pasklinda ašarinės dujos. Daugelis lietuvių ima braukti gailias ašaras.

Pietų IV-osios lyderis puola visų raminti. Juk rungtynės vyksta. Tai svarbiausia. Ir visi apsiramina. „Ant kalno mūrai, joja lietuviai“. Tačiau anglai, tie niekadėjai, toliau provakuoja. Vienas praeina ir Rytų E tribūna. Šelmiškai šypsosi. Tarsteli kažką apie tai, jog mes „lūzeriai“. Keletas lietuvių strykteli iš vietos. Ginti savo garbės. Vienas ima šaukti savižudžiui anglui kažką apie tai, kad kažką padarys su jo gimdytoja.

Rytų E tribūnoje visiems įdomiau stebėti mūšį tribūnose nei aikštėje. Visi šifruoja, ką naujo skanduoja anglai. Lietuviai angliškai į prašaliečius prabyla tik po valandos. „F*** you“. Tik tiek sugalvoja. Matyt, tik tiek temoka. Skanduočių karas ima vykti aktyviau.

Visiems akys užkliūva už švieslentės. Laimingi laiko neskaičiuoja? 0:3. Matyt, ir nelaimingi. Pirmą kartą tarptautinių rungtynių metu matau, kad švieslentėje netiksi sekundės. Trikdžiai. Nieko, Slovėnijoje dingo šviesos.

Staiga po vieno stipraus smūgio Dievui į langus kamuolys perskrodžia tribūnas ir, atsitrenkęs į šalia stadiono styrančių medžių šakas, kažkur nukrinta tamsoje. To jokių tarptautinių rungtynių metu nacionaliniame stadione tikriausiai nepamatysi. Kamuolys medžių šakose. Kažin, kas jį rado?

Vilkšunis vis dar inkščia. Stresuoja. Ima kramsnoti žolę. Krūva žmonių, vis dar nerandančių kur sėstis, stovi blokuodami praėjimą. Vyriškas balsas pro garsiakalbius liepia jiems sėstis, tačiau niekas negirdi. Girdi anglų skanduotę apie tai, kad mes esame „shit“.

LFF stadionas toks mažas, o niekas nieko neranda. Užtat fotografų sektoriuje – karšta. Primena skruzdėlyną.

Apie rungtynes ir įvarčius geriau nekalbėti. Spaudos konferencija taip pat buvo įdomi. Dar likus dešimčiai minučių iki mačo pabaigos, žmonės ėmė skirstytis. Iš Rytų E žygiuoju ir aš. Kažkoks vyras renka bilietus. Kam jam jie? Galbūt kolekcionuoja. Kitas vyras renka bilietus jau už stadiono ribos. Kvepia kažkokia afera.
Karšta naktis buvo Vilniuje. Vilniečiai, kaip atlaikėte anglus?
Dar nemačiau policijos suvestinės, bet, joje turėtų skambėti Great Britain veikėjų inicialai.

Karšta naktis buvo Vilniuje. Vilniečiai, kaip atlaikėte anglus? Nors gal jau jų atlaikyti nebereikėjo: nemaža dalis nepastovėjo ant kojų.
Atsitrenkiu į besišypsantį anglą kraujuotu veidu. Rankose jis laiko savo dantį.

Ore pasklinda ašarinės dujos. Daugelis lietuvių ima braukti gailias ašaras.

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:53

Vitalijus. Net tiems arkliams, kurie prišiko prie išėjimų buvo aišku, kad anglai po tribunas pasiskirstys ir reikėjo tai numatyti, o ne po to, nežiūrint kas kaltas visiems iš eilės dujas į veidą...labai gaila tų žmonių kurie sumokėjo nemažus pinigus ir gavo tokį "servisą" ir pagaliau šita klounada baigėsi, nors prisižadėjau kad nežiūrėsiu šito "alei" futbolą bet visgi pažiūrėjau...ir jau pradžia transliacijos ir matėsi kad kilo konfliktas, nes kamera buvo nukreipta i anglų sirgalių pusę o jie visi žiūrėjo į Pietų IV tribunos pusę, bet kažkodėl transliacijos režisierius nutarė nerodyti kaip mūsų "omonas" talžo savus, jaučiu buvo "komanda" kad savo "omona" apsaugoti nuo pyktų žodžių

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 11:57

Anglams nepatiko mūsų spintelės.. rūbinės.. aikštė..

Jiems gali nepatikti ir mūsų žaidimas..

Todėl, vyrukai (čia LTU rinktinės žaidėjams sakau..) nesikulklinkit - siųskit juos tiesiai šiknoo.. :mrgreen:

...

Re: Subtilus humoras apie rinktinę

2015 Spa 13 12:00

Na, galit pykt arba nepykt, bet aš taip ir nesupratau - kam reikėjo daryt tą "pompastiką", kviesti žiūrovus, giedoti himnus ir t.t. :idea: :roll:

Ar viskas dėl tokio apgailėtino reginio???

Vienintelis geras dalykas ką mūsų rinktinė padarė - išmoko himno žodžius ir "neapsipazorino" prieš tuos, kurie žiūrėjo..
(šioj vietoj, jie, ko gero, davė "rimtų kruopų" ir krepšininkams)

Bet tai buvo viskas.. Apie pirmą kėlinį kalbėjau.. "Autobusas" stovėjo, bet jo langai ir durys buvo gan atviri.. ir, jei ne Giedrius, galėjo būt "biški" daugiau..
Kita vertus iš trijų golų tikrai "netraukiamas" buvo tik pirmas, kurį kalė Ros'as.. Antras golas, kaip bebūtų - Giedriaus.., o trečias toks.. vidutinis.. Tačiau Giedrius šiandien iš viso padarė 10 "seivų" (estukų vartininkas prieš porą dienų ant Wembley žolės - 6-is) ir rinktinės gretose jis tikrai buvo geriausias.
Kažkiek įdomu palyginti šį mačą su prieš porą dienų anglų žaistu maču Londone, kurį taip pat atidžiai stebėjau...

Ir ten, ir čia žaidėjai iš futbolo tėvynės turėjo panašią pozicinę (kamuolio kontrolės) persvarą (60:40), tačiau negalima nepasakyti, kad Vilniuj, iki trečio golo, anglų poz. persvara buvo 70:30.. Prie to reikia pridėti, kad jie juk - žaidė išvykoje ant neįprastos sau dangos..

Panaši abiejuose mačuose ir smūgių statistika: 19:5 Vilniuj ir 18:3 Wembley.., tačiau va estukų gynėjai blokavo 7 smūgius, lietuviai gi - 3..
Londone anglai kėlė 10 kampinių (prieš 3-s estų), Vilniuj gi jie kėlė 7-is, prieš 1-ą mūsiškių.. (taigi Londone estai sugebėjo 3 kart nors kažkiek "paspausti" varžovus, kai tuo tarpu mūsiškiai savo stadione pirmą kampinį kėlė tik rungtynėms baigiantis..)

Ir dar du pastebėjimai: pirmas - akivaizdžiai matėsi, kad po "ribinio" mačo (sužaisto ant daugumos žaidėjų organizmų galimybių ribos) mūsiškiai paprasčiausiai buvo "mirę".. Jie pakenčiamai bėgiojo gynyboje poziciškai, bet pralošė liūto dalį visų pagreitėjimų.. (apie puolimą aplamai nėra ko pasakyt..)
Anglai gi, po mačo su Estija pakeitė 8 (!) to mačo startinės sudėties žaidėjus (iš žaidusių tame mače starte šiandien tik žaidė Barkley, Lallana ir H. Kane(visi trys vėliau buvo pakeisti)..

Tačiau ne tame esmė.. Kaip jau kalbėjau, jie, jei norėtų, lengvai surinktų bent tris tokio lygio rintines..
Todėl tikrai reikia džiaugtis, kad tik 0:3..

Daug kartų matėsi, kad svečiai, paprasčiausiai, "nesusitvarko" su "žole".. t.y. su žolės nebuvimu.. Žaidžiant ant plastmasės reikia laiko priprast kaip danga "bendrauja" su kamuoliu.. Be to tu negali įjungt maksimalių apsukų, nes kiekvienas toks "exteem'as kvepia rimta trauma..
Ar mes turim už ką padėkot mūsų rinktinei..?

Iš tikro bet kuriuo atveju reikia padėkot vien už tai, kad atvažiavo.. Ir padėkot reikėjo savo audringu palaikymu nuo pat pirmos minutės..
Kur buvo jūsų palaikymo dopingas rungtynių pradžioj.., kai reikėjo paskatint kiekvieną gerą pasą, perimtą kamuolį ar vartininko įsikišimą? Anglai dainavo, o lietuviai, turbūt, kaip mums įprasta, burbėjo ir keikėsi..

Todėl labai juokingai nuskambėjo tas - "ant kalno mūrai", kai buvo jau 0:3.. Tokios dainos laidotuvėms netinka..

Per laidotuves tinka tyla..

Grįžti į