Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: Straipsniai

2014 Rgp 22 13:17

Toks gyvenimas Rusijoj.... :mrgreen:
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.



...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 03 18:51

4-4 :mrgreen: čia toks rezultatas bus.. jeigu per naktį kas penkių lemonų svarų neužpeckins..

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 04 10:28

LFF atskleidė „Ekrano“ ir „Klaipėdos granito“ žaidėjus, įtariamus sukčiavimu
„Banga“ įkliuvo jau antrą kartą
Mindaugas Augustis, http://www.DELFI.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
2014 m. spalio 3 d. 17:27 © fkekranas.lt

Nebaudžiamumu įtikėję ir lengvo uždarbio panūdę futbolo atstovai pagaliau gali gauti per nagus. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) drausmės komitetas penktadienį suspendavo septynis A lygos žaidėjus, įtariamus dalyvavus susitarimuose dėl rungtynių baigties. Tokios sankcijos susilaukė ne tik pastarosiomis savaitėmis linksniuoto Panevėžio „Ekrano“, bet ir „Klaipėdos granito“ futbolininkai, o Gargždų „Banga“ jau pretenduoja į recidyvistų statusą.

Lažybų skandalą narpliojusiam LFF tyrimų komitetui įkliuvo „Ekrane“ rungtyniaujantys Martynas Dūda, Lukas Žukauskas ir brazilas Elderis da Silva bei „Klaipėdos granito“ atstovai Ernestas Veliulis, latvis Michailas Zizeliovas bei ukrainiečiai Olegas Dmitrenka ir Aleksandras Tarasenka.

Įtarimų šešėlis ant šių futbolininkų krito dėl pasirodymo rugsėjo 18 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse tarp „Ekrano“ ir „Šiaulių“ (2:3) bei rugsėjo 28 d. mače tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir „Klaipėdos granito“ (3:0).

Futbolininkai buvo suspenduoti iki tol, kol LFF Drausmės komitetas priims galutinius sprendimus dėl nuobaudų. Kitas jo posėdis vyks ateinantį trečiadienį.

„Tokie dalykai negali laukti posėdžio. Priėmėme tam tikras sankcijas, kurios galios, kol vyksta tyrimas“, – DELFI teigė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Kaip nustatyti žaidėjai, galimai susigundę lažybomis, ir ką konkrečiai jie padarė, E. Eimontas neatskleidė.

„Yra surinkta tam tikra informacija ir jau atlikti tam tikri veiksmai. Yra raportai, gauti iš UEFA, yra apklausos. Yra labai objektyvių įrodymų, šitas dalykas nepaimtas „iš lempos“. Bet daugiau negaliu nieko pasakyti, vyksta tyrimas. Nepasakyčiau, kad įrodyti kaltę tokiais atvejais lengva“, – kalbėjo vienas LFF vadovų.

Jis pripažino, kad situacija dėl manipuliavimo rungtynių rezultatais Lietuvoje jau kelia nebe nerimą, o rimtą grėsmę sporto integralumui.

„Ženklai – labai blogi, gauta ir daugiau informacijos, kuri bus perduota teisėsaugos pareigūnams“, – neslėpė E. Eimontas.

Kaip DELFI teigė LFF sąžiningo žaidimo pareigūnas Gerhardas Dunauskas, „Klaipėdos granito“ savininkai noriai bendradarbiauja su LFF tyrimų komitetu, o „Ekrano“ klubo poziciją kilus skandalui jis pavadino pasyvia.

Kiek tęsis tyrimas, G. Dunauskas nesiėmė prognozuoti. Sprendimas suspenduoti žaidėjus per 7 dienas gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui.

„Banga“ tiriama antrą kartą

„Ekranu“ ir „Klaipėdos granitu“ LFF neapsiribojo: penktadienį pradėtas ir dar vienas naujas tyrimas.

Šįkart jo epicentre atsidurs „Bangos“ komanda, kurios pasirodymas praėjusio sekmadienio akistatoje su „Trakais“ badė akis ne tik tyrėjams, bet ir paprastiems futbolo mėgėjams.

Begalę progų sukūrę lygos naujokai gargždiškius nugalėjo 4:0. LFF tyrimą pradėjo sulaukusi perspėjimo signalo iš lažybų rinką analizuojančios agentūros „Sportradar“.

Primename, kad LFF tyrimų komitetas šį sezoną darbo ėmėsi nebe pirmą kartą.

Birželį DELFI pranešė apie tą pačią „Bangą“ užgulusius įtarimus tyčia pralaimėjus „Atlantui“ rezultatu 0:2. Atlikusi tyrimą LFF uždraudė „Bangos“ viceprezidentui iš Rusijos Dmitrijui Baidai dvejus metus verstis veikla, susijusia su futbolu, jo tautietį vartininką Soslanbeką Aršijevą diskvalifikavo iki sezono pabaigos, o klubui skyrė 50 tūkst. litų baudą. Pateikus apeliaciją, pastaroji buvo sumažinta penkis kartus, bet diskvalifikacijos liko galioti.

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/lf ... z3F9uKoFA4" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 04 10:31

LFF Drausmės komitetas suspendavo septynis žaidėjus
http://www.lff.lt/lt/article/lff_drausm ... s_zaidejus" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komitetas iki atskiro sprendimo suspendavo po kelis Panevėžio „Ekrano" ir „Klaipėdos granito" žaidėjus, dėl kurių galimų sąžiningo žaidimo principų pažeidimų vyksta tyrimas.

LFF DK nagrinėjo tyrimo duomenis dėl galimo neteisėto rezultato įtakojimo 2014 m. rugsėjo 18 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse tarp Panevėžio „Ekrano" ir Šiaulių „Šiaulių" bei 2014 m. rugsėjo 28 d. rungtynėse tarp Klaipėdos „Atlanto" ir „Klaipėdos granito".

Atsižvelgiant į LFF Tyrimų komiteto iki šiol surinktus duomenis, LFF DK nutarė iki atskiro sprendimo suspenduoti šiuos žaidėjus: Martyną Dūdą, Elder da Silva, Luką Žukauską („Ekranas"), Ernestą Veliulį, Mihails Zizilevs, Oleg Dmytrenko, Oleksandr Tarasenko („Klaipėdos granitas").

Šis sprendimas per 7 dienas gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui.

LFF Tyrimų komitetas ir toliau tęs tyrimą dėl neteisėto rezultato paveikimo minėtose rungtynėse.

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 04 10:58

„Klaipėdos granito“ ukrainietis prisipažino, kad yra įsivėlęs į lažybų skandalą

Po rugsėjo 28 dieną Klaipėdoje vykusių rungtynių tarp „Klaipėdos granito“ ir „Atlanto“, kurios baigėsi rezultatu 3:0 (0:0) atlantiečių pergale, „Klaipėdos granito“ vadovybei kilo įtarimų, kad kai kurie žaidėjai galėjo būti įsivėlę į lažybų skandalą.

Po rungtynių „Klaipėdos granito“ vadovybė sušaukė susirinkimą ir vienas iš klubo legionierių ukrainietis Olegas Dmitrenka, esant daugybei liudininkų, prisipažino, kad specialiai siekė, kad komanda pralaimėtų rezultatu 3:0.
Iškart po šių įtartinų rungtynių klubas suspendavo abu ukrainiečius neribotam laikui. Jie komandos gretose nepasirodys tol, kol nebus išsiaiškintos visos įvykių aplinkybės.

Klubo vadovybė tuoj pat susisiekė su Lietuvos futbolo federacijos (LFF) atstovais ir pranešė apie esamą situaciją.

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) drausmės komitetas ėmėsi veiksmų – penktadienį suspendavo septynis A lygos žaidėjus, tarp kurių keturi „Klaipėdos granito“ žaidėjai: minėtieji ukrainiečiai Olegas Dmitrenka ir Aleksandras Tarasenka, taip pat Ernestas Veliulis ir latvis Michailas Ziziliovas bei trys Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai – Martynas Dūda, Lukas Žukauskas ir brazilas Elderis da Silva.

Olegas Dmitrenka, esant daugybei liudininkų, prisipažino, kad specialiai siekė, kad komanda pralaimėtų rezultatu 3:0.


„Klaipėdos granito“ vadovybė E. Veliulio ir M. Zizeliovo galimomis lažybų spekuliacijomis neįtaria, tačiau LFF drausmės komitetas juos nusprendė apklausti dėl papildomos informacijos.

„Gerai, kad “Klaipėdos granito„ vadovybė kreipėsi į mus ir pranešė apie galimas žaidėjų spekuliacijas lažybomis. Tai pagirtinas įvykis. Džiaugiamės tuo. Tik visi kartu kovodami su galimomis spekuliacijomis, galime pasiekti teigiamų rezultatų“, – sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas. Tačiau jis sakė, kad ir be „Klaipėdos granito“ vadovų, LFF sulaukė signalų apie galimas lažybas.

„Net, jei ir nieko nebūtų pranešę “Klaipėdos granito„ vadovai, būtume pradėję tyrimą. Yra surinkta tam tikra informacija ir jau atlikti tam tikri veiksmai. Yra raportai, gauti iš UEFA, yra apklausos. Yra labai objektyvių įrodymų, šitas dalykas nepaimtas “iš lempos„“, – kalbėjo LFF atstovas.

Jo teigimu, pasekmės gali būti skaudžios – informacija gali būti perduota ir teisėsaugos pareigūnams.

„Ekrano“ futbolininkams įtarimų šešėlis krito dėl pasirodymo rugsėjo 18 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse tarp „Ekrano“ ir „Šiaulių“ (2:3).

Futbolininkai suspenduoti iki tol, kol LFF Drausmės komitetas priims galutinius sprendimus dėl nuobaudų.

Daugiau detalių gali paaiškėti ateinantį trečiadienį, po LFF Drausmės komiteto posėdžio.

„Klaipėdos granito“ vadovai pabrėžia, kad visada kovos prieš galimas žaidėjų manipuliacijas lažybomis ir tokius žaidėjus griežtai baus.

„Mes už sąžiningą žaidimą ir garbingus sportinius principus“, – kalbėjo „Klaipėdos granito“ vadovai.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... z3FA2IAVKG" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 16 10:44

LFF verdiktas – A lygos žaidėjas diskvalifikuojamas iki gyvos galvos
2014 m. spalio 15 d. 22:21

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komitetas (DK) už neteisėtus veiksmus, kurie galėjo paveikti rungtynių baigtį ar eigą, iki gyvos galvos diskvalifikavo „Klaipėdos granito“ komandai atstovaujantį gynėją, taip pat skyrė pinigines baudas trims klubams.

LFF DK nagrinėjo naujausius tyrimo duomenis dėl galimo neteisėto rezultato paveikimo 2014 m. rugsėjo 18 d. vykusiose Lietuvos čempionato rungtynėse tarp Panevėžio „Ekrano“ ir Šiaulių „Šiaulių“ (2:3) bei 2014 m. rugsėjo 28 d. rungtynėse tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir „Klaipėdos granito“ (3:0).

Atsižvelgiant į LFF Tyrimų komiteto, UEFA ir BDFS (angl. Betting Fraud Detection System) surinktus duomenis, LFF DK pagal Drausmės kodekso 44 straipsnio 1 ir 2 dalis („neteisėtos įtakos darymas ir sutartų rungtynių draudimas“) nusprendė žaidėjui Olegui Dmytrenkai skirti draudimą dalyvauti bet kokioje su futbolu susijusioje veikloje.

LFF DK pagal Drausmės kodekso 30 straipsnio („nesportiškas elgesys“) antros dalies punktus („garbingo žaidimo principų pažeidimas“ ir „veiksmai, kuriais daroma žala futbolo reputacijai“) skyrė po 5 tūkst. litų baudas trims klubams – Panevėžio „Ekranui“, „Klaipėdos granitui“ ir „Šiauliams“.

Pagal tuos pačius Drausmės kodekso 30 str. antros dalies punktus dvejų rungtynių diskvalifikacijos skirtos šiems žaidėjams: Martynui Dūdai, Elderiui da Silvai, Pauliui Daukšai („Ekranas“), Ernestui Veliuliui, Michailui Zizilevui, Aleksandrui Tarasenkai („Klaipėdos granitas“).

1 rungtynių diskvalifikacija skirta Lukui Žukauskui („Ekranas“).

Į diskvalifikaciją jau įskaitytos šių žaidėjų dėl suspendavimo praleistos rungtynės.

Šie sprendimai per 7 dienas gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui.

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/lf ... z3GI9DMzlB" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 16 10:45

Jei esate neabejingi futbolui ir norite prisidėti prie šios kovos su nesąžiningumu, kviečiame pasidalinti savo turima informacija apie rezultatų manipuliacijas, nelegalias lažybas ar bet kokią kitą korupciją. Rašykite mums anoniminiu elektroniniu paštu [email protected]. Jūsų konfidencialumą garantuojame.

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 16 10:47

įtarimą sukėlusios rungtynės.. įvarčiai..



http://www.youtube.com/watch?v=NhjvKFoP0rM" onclick="window.open(this.href);return false;



http://www.youtube.com/watch?v=uNvTJZsz-CM" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 18 09:40

Nesąžiningam žaidimui - raudona kortelė
http://www.lff.lt/lt/article/nesazining ... na_kortele" onclick="window.open(this.href);return false;

Manipuliacijoms rungtynių rezultatams - nulinė tolerancija. Atnaujinta Lietuvos futbolo federacijos Drausmės kodekso redakcija numato griežtas sankcijas tiems, kurie nesąžiningais veiksmams sieks daryti įtaką rungtynių baigtį.

LFF Vykdomojo komiteto patvirtintoje naujoje LFF Drausmės kodekso redakcijoje pagrindiniai papildymai skirti nesąžiningo žaidimo prevencijai. Drausmės kodekse papildytas 44 straipsnis, kuris numato neteisėtos įtakos darymą ir sutartų rungtynių draudimą.

Straipsnio 3-7 punktuose numatytos sankcijos tiems rungtynių dalyviams ir klubams ar komandoms, kurių elgesys sudaro prielaidas daryti išvadą, jog jie galėjo padaryti 1 punkte numatytus pažeidimus - t.y. nesąžiningais būdais darytį įtaką rungtynių baigčiai arba eigai ar panašiai.

Numatyta, jog pasikartojus minėtiems pažeidimams, klubams ar komandomis gali būti skiriamos taškų atėmimo sankcijos, pašalinimas iš varžybų arba perkėlimas į žemesnę lygą.

Taip pat pagal naują Drausmės kodekso redakciją, atsižvelgiant į FIFA rekomendacijas, siekiant paspartinti ginčų dėl žaidėjų statuso ir perėjimo iš klubo į klubą sprendimą, tokie ginčai priskiriami Apeliacinio komiteto kompetencijai.

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 18 09:40

- O gal uztektu ispejimo zodziu.. is bedos geltonos kortos??? :roll:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 18 15:27

Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės.Man ta tema skamba, kaip: Lezbietės, gėjai, pedofilai, fetišistai, žudikai ir iškrypėliai

...

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 18 15:30

Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės.Man ta tema skamba, kaip: Lezbietės, gėjai, pedofilai, fetišistai, žudikai ir iškrypėliai
Lezbės rašosi su S. :ugeek:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Sukčiai, lažybininkai ir sutartos rungtynės

2014 Spa 18 15:31

Įvairiaspalvis gyvenimas

Grįžti į