Tadas Kijanskas

Moderatorius: Respublik

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2015 Rgp 23 11:17

vakar Kijanskas imuso
Hapoel Akko 0-1 Hapoel Haifa
Kijanskas T.66'

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2016 Lie 07 11:15

Kijanskas į Čekiją
http://www.fczbrno.cz/clanek.asp?id=Kij ... enete-3678" onclick="window.open(this.href);return false;

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Tadas Kijanskas

2016 Rgp 05 16:58

T.Kijanskas: "Kai esi pasiruošęs žaisti, nereikia nieko laukti"
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/tkij ... lauktiquot" onclick="window.open(this.href);return false;

Prieš keletą savaičių į Čekijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujantį Brno „Zbrojovka“ klubą persikėlęs ilgametis Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės gynėjas Tadas Kijanskas vis dar laukia savo debiuto Čekijos pirmenybėse – pirmosios rungtynės buvo atidėtos dėl itin stipraus lietaus.

Ne vienerius metus Izraelyje praleidęs futbolininkas persikėlęs į Čekiją davė interviu oficialiai savo naujojo klubo svetainei. 30-metis gynėjas papasakojo apie tai, kaip atvyko į Čekiją, Izraelyje praleistus metus bei prisiminė 2012 metų Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes tarp Čekijos ir Lietuvos rinktinių.

Kaip atsidūrei „Brno“ klube?
Didžiausią įtaką tam turėjo mano komandos draugas iš „Hapoel“ klubo. Prema Kovaras susisiekė su manimi ir pasakė, kad „Brno“ treneris domisi manimi. Kai viską išsiaiškinome tapau šio klubo dalimi. Esu patenkintas, kad persikėliau čia.

Puikiai kalbi anglų kalba. Galbūt moki ir čekiškai?
Moku labai daug kalbų, tačiau geriausiai kalbu lenkiškai, tad man nėra sunku suprasti jūsų kalbą, nes ji gan panaši. Manau po kurio laiko nekils problemų ir kalbant čekiškai (juokiasi).

Ar po sezono Izraelyje turėjai daugiau pasiūlymų?
Buvo dar kelios komandos, kurios domėjosi manimi, tačiau „Brno“ pateikė konkretų pasiūlymą, o kitos komandos norėjo kažko laukti. Galbūt tai būtų buvę pelningesni pasiūlymai, tačiau aš nenorėjau laukti ir nusprendžiau persikelti čia. Kai esi pasiruošęs žaisti, neverta nieko laukti. Geriau jau griebti žvirblį, nei laukti balandžio ant stogo.

Ar prieš atvykdamas čia pažinojai kurį nors komandos narį?
Nepažinojau, tiesiog buvau girdėjęs apie Janą Polaką ir tai, kad jis grįžta į šią komandą. Žinau, kad jis yra labai aukšto lygio futbolininkas, yra rungtyniavęs gerose komandose bei čempionatuose. Daugiau komandos narių nepažinojau, tačiau persirengimo kambaryje jaučiu, kad tai šauni kompanija, kuri mane puikiai priėmė.

Kaip prabėgo metai Haifos klube?
Tie trys metai buvo labai įdomūs. Pradžia nebuvo lengva, gan sudėtingos oro sąlygos, tad buvo sunku priprasti. Žaisti tokiu oru tikrai nebuvo paprasta, nes tas karštis ir saulė labai išsekina. Pati šalis ir miestas buvo labai gražūs, o futbolo lygis ganėtinai aukštas. Čempionate yra keturios super komandos, kurios kiekvienais metais surenka puikias sudėtis. Tą puikiai įrodo Tel Avivo „Maccabi“ patekimas į UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynes. Izraelyje žmonės mėgsta futbolą, eina į stadionus, kurių šalyje vis daugėja.

Kuo skiriasi Izraelyje žaidžiamas futbolas nuo likusios Europos?
Pats žaidimo stilius skiriasi neryškiai, tačiau čia net ir stipriausi klubai žaidžia labai nedisciplinuotai. Jau po pirmųjų penkių rungtynių minučių pamiršti visas taktikas ir galvoji tik apie ore tvyrantį karštį.

Praėjusiame sezone įmušei 3 įvarčius. Neblogas rezultatas gynėjui?
Be abejonės. Kiekvienam gynėjui yra smagu įmušti įvartį, tad ir aš esant menkiausiai progai, ypatingai standartinių situacijų metu, ateinu prie varžovų vartų ir stengiuosi rasti laisvą plotą. Žaisdamas „Hapoel“ kiekvieną sezoną įmušdavau bent po keletą įvarčių, tad norėčiau šią statistiką pratęsti ir Čekijoje. Galbūt net pagerinti (juokiasi).

Atstovaudamas Lietuvos rinktinę žaidei ir prieš Čekiją. Ar pameni tas rungtynes?
Taip, berods tai buvo atranka į Europos čempionatą? Tai buvo įdomus mačas. Atvykome į Čekiją žinodami, kad jūs esate favoritai. Turėjote daugiau futbolininkų, kurie žaidžia geruose Europos klubuose ir stipriose lygose, tačiau mes sukovojome ir po Darvydo Šerno įvarčio išsivežėme pergalę. Jūsų rinktinė kontroliavo rungtynes ir turėjo daugybę progų, tačiau tą kart sėkmė lydėjo mus. Kartais futbole jos labai reikia.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Tadas Kijanskas

2016 Rgp 05 17:18

geriausiai kalbu lenkiškai, tad man nėra sunku suprasti jūsų kalbą, nes ji gan panaši
Kai pasižiūriu į linką futbolas.lt, tai galvoju, kad tikrai panašios tos mūsų - lenkų ir lietuvių kalbos.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2016 Rgp 05 17:24

geriausiai kalbu lenkiškai, tad man nėra sunku suprasti jūsų kalbą, nes ji gan panaši
Kai pasižiūriu į linką futbolas.lt, tai galvoju, kad tikrai panašios tos mūsų - lenkų ir lietuvių kalbos.
davė interviu oficialiai savo naujojo klubo svetainei

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Tadas Kijanskas

2016 Rgp 05 17:32

Supratau, kad ne AB`ui.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2017 Kov 15 16:50

Čekijos čempionate T.Kijanskas gynyboje buvo tikra siena
http://www.sportas.lt/naujiena/224797/c ... ikra-siena" onclick="window.open(this.href);return false;

Čekijos aukščiausioje lygoje Tadas Kijanskas ir vėl sužaidė visas 90 minučių bei padėjo Brno „Zbrojovka“ klubui namuose iškovoti tašką prieš „Bohemians 1905“ klubą, kadangi rungtynės pasibaigė 0-0.

Gerai gynyboje dirbęs T.Kijanskas galėjo likti nusivylęs savo komandos puolėjų darbu. „Bohemians“ nuo 42 minutės žaidė dešimtiese, bet Brno klubas įvarčio įmušti negalėjo. 77 minutę jėgos aikštėje išsilygino, nes raudoną kortelę gavo ir „Zbrojovka“ narys.

„Bohemians“ ekipa per visas rungtynes vos kartą smūgiavo į T.Kijansko ginamos ekipos vartų plotą, o tai tik parodo gerą „Zbrojovka“ klubo žaidimą gynyboje.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2017 Kov 15 16:54

Po daugiau nei metų į rinktinę grįžtantis T.Kijanskas: „Kiekvienos rungtynės rinktinėje man yra ypatingos“
http://www.sportas.lt/naujiena/224826/p ... -ypatingos" onclick="window.open(this.href);return false;

Čekijoje šį sezoną žaidžiantis ir tvirtu Brno „Zbrojovka“ ekipos startinės sudėties žaidėju tapęs Tadas Kijanskas užsitarnavo pakvietimą į Lietuvos vyrų futbolo rinktinę ir mūsų šaliai padės draugiškame mače su Čekija bei vyks į Londono „Wembley“ stadioną, kur žais pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Anglijos rinktine.

T.KIjanskas rinktinėje žais po daugiau nei metų pertraukos, o jo sugrįžimas įvyks jam jau gerai pažįstamoje šalyje – Čekijoje, kur šį sezoną jis ir rungtyniauja.

„Zbrojovka“ klubas pakalbino savo gynėją ir T.Kijanskas papasakojo apie žaidimą rinktinėje.

„Smagu sugrįžti į rinktinę ir žaisti tokiose rungtynėse prieš tokius varžovus. Žaisti rinktinėje man yra didžiulė garbė. Laukiu tų artėjančių dviejų rungtynių ir noriu jomis pasimėgauti“, – sakė T.Kijanskas, kuriam tiek Čekija, tiek Anglija yra pažįstamos rinktinės.

„Prieš Čekiją mes žaidėme EURO 2012 atrankoje ir Čekijoje sugebėjome nustebinti, laimėdami 1-0. Tada Čekijoje žaidė Janas Polakas ir jis rungtyniavo gerai. Tada sužaidėme gerą mačą, bet nuo to laiko abi komandos smarkiai pasikeitė“, – tęsė Lietuvos rinktinės gynėjas.

„Dėl to, kad žaidžiu Čekijoje, šių rungtynių nelaikau išskirtinėmis. Kiekvienas mačas rinktinėje man yra ypatingas ir šis bus taip pat“, – teigė T.Kijanskas.

Apie artėjančias rungtynes su Anglija, lietuvis sakė: „Paskutinėse tarpusavio rungtynėse mes pralaimėjome 0-4. Tai bus labai įdomus ir sunkus mačas prieš tradiciškiausią futbolo šalį. Negalėsime būti susikoncentravę tik ties vienu žaidėju, nes visi jų futbolininkai yra aukščiausio lygio“.

„Kiekvienas rinktinės narys pasitiki savimi ir kaip įmanoma yra geriausiai pasiruošęs artėjančioms rungtynėms. Tačiau akivaizdu, kad abu būsimi varžovai yra kito lygio komandos, todėl turime išlikti realistiški. Lūkesčiai yra aiškūs, bet jei yra bent kelių procentų galimybė laimėti, tu turi kovoti. Būtent taip ir bus“, – ryžto neslėpė T.Kijanskas.

Lietuva šiuo metu kvalifikacinėje F grupėje turi 5 taškus ir užima ketvirtą vietą, o pirmoje vietoje esantys anglai turi 10 taškų.

„Negalvoju apie orą ir koks jis bus žaidžiant prieš Čekiją ir Angliją. Prie naujo trenerio Edgaro Jankausko esu pirmą kartą pakviečiamas į rinktinę ir man tai didelė garbė. Edgaras Jankauskas yra didžiulis vardas Lietuvos futbolo pasaulyje. Jis su „Porto“ laimėjo Čempionų lygą“, – savo klubui Lietuvos rinktinės trenerį pristatė T.Kijanskas.

Iki prisijungimo prie Lietuvos rinktinės, T.Kijanskui dar reikės sužaisti vieną mačą už Brno komandą ir būtent tam gynėjas kol kas ir skiria savo dėmesį.

„Prasidėjus pavasariui mūsų žaidimas visiškai pasikeitė. Mes kol kas dar nepatyrėme pralaimėjimo, bet iš kitos pusės, nelaimėjome maksimaliai galimų šakų. Turime stengtis įmušti kuo daugiau ir laimėti rungtynes“, – pabrėžė gynėjas.

„Brno yra labai gražus miestas ir man čia patinka. Vis dar laukiu geresnių orų ir tikro pavasario grožio“, – juokdamasis savo interviu užbaigė T.Kijanskas.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2017 Kov 19 22:13

T.Kijanskas toliau svariai prisideda prie Brno klubo nepralaimėtų rungtynių serijos
http://www.futbolas.lt/naujiena/400495/ ... iu-serijos" onclick="window.open(this.href);return false;

Čekijos aukščiausioje lygoje dar vieną puikų mačą sužaidė Tadas Kijanskas, kuris prisidėjo, kad jo atstovaujama Brno „Zbrojovka“ komanda ir vėl nepraleido įvarčio. Visgi Brno klubas pats nesugebėjo įmušti, todėl išvykos mačas prieš „Hradec Kralove“ pasibaigė nulinėmis lygiosiomis.

Verta paminėti, kad tai buvo jau trečiosios „Zbrojovka“ ekipos lygiosios iš eilės, pasibaigusios rezultatu 0-0. Taip pat reikia pažymėti, kad 2017 metais Čekijos pirmenybėse Brno komanda dar nepralaimėjo, bet taip pat dažnai nelaimi.

Pirmajame kėlinyje T.Kijanso ekipa dominavo puolime, tačiau nei vienas jų smūgis nenuginklavo aikštės šeimininkų vartininko. Tuo metu „Hradec Kralove“ per pirmą kėlinį nei karto nesmūgiavo į „Zbrojovka“ ekipos vartų plotą, o prie to prisidėjo ir T.Kijansko geras žaidimas. Antrajame kėlinyje žaidimas tapo kiek lygesnis, bet įvarčių žiūrovai neišvydo.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2017 Kov 22 19:46

Dvejus metus trukęs Tado Kijansko sugrįžimas
http://lzinios.lt/lzinios/Sportas/dveju ... mas/240821" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilmantas Remeika

Čekijoje stovyklaujanti Lietuvos futbolo rinktinė šiandien sužais draugiškas rungtynes su šios šalies nacionaline komanda. Tai bus generalinė repeticija prieš sekmadienį vyksiančią pasaulio čempionato atrankos dvikovą Anglijoje.

Pagrindinių gynėjų netektys lietuvių trenerį Edgarą Jankauską privertė prisiminti tuos žaidėjus, kurie pastaruoju metu kvietimo į rinktinę nesulaukdavo. Vienas tokių – Čekijos lygoje rungtyniaujantis Tadas Kijanskas. Jis dar prieš kelias savaites žvalgėsi bilietų į šio vakaro rungtynes ir ketino jas stebėti iš tribūnų, o dabar pats turės galimybę pasirodyti aikštėje.

31-erių T. Kijanskas rinktinėje pasirodys po netrumpos pertraukos – į ją paskutinį kartą buvo kviestas 2015-ųjų birželį. Brno „Zbrojovkos“ klube rungtyniaujantis gynėjas „Lietuvos žinioms“ papasakojo apie čekišką futbolą ir ilgai lauktą sugrįžimą į nacionalinę rinktinę.

Pergalę mena iki šiol

– Ar kvietimas į rinktinę jums buvo netikėtas?
– Atvirai kalbant – nesitikėjau, nes pastaruoju metu į ją nebuvau kviečiamas, todėl ir dabar ši tikimybė buvo nedidelė. Stengiausi sėkmingai žaisti savo klube, gal treneris E. Jankauskas tai pastebėjo ir nusprendė mane išmėginti. Kvietimas netikėtas, nustebino.

– Paskutines oficialias rungtynes rinktinėje žaidėte prieš dvejus metus, būtent per dvikovą su Anglija, buvote kapitonu. Kodėl vėliau tapote nereikalingas?
– Komandos rezultatai ir žaidimas tada nebuvo geri, tikriausiai ankstesni treneriai norėjo kažką keisti. Nenoriu ieškoti kaltų ir kapstytis po praeitį. Treneris man nieko nepaaiškino, tačiau ir neprivalėjo to daryti. Tokį sprendimą priėmiau normaliai, neįsižeidžiau. Vieną dieną esi reikalingas, kitą – ne. Sportininkai privalo tai suprasti.

– Dvikova su Čekija jums bus ypatinga?
– Taip, norisi gerai pasirodyti. Juolab kad iki šiol likę malonūs prisiminimai iš Europos čempionato atrankos rungtynių 2010-aisiais Olomouce, kai čekus įveikėme 1:0. Varžovai tada laikyti aiškiais favoritais, niekas nesitikėjo, kad galime laimėti jų aikštėje, bet mes tai padarėme. Dabar rungtynių statusas draugiškas, tačiau tai nemažins noro pasiekti gerą rezultatą.

– Rungtynės vyks nedideliame Ūsčio prie Labės mieste. Kodėl čekai pasirinko tokią neįprastą vietą?
– Papasakosiu įdomią istoriją, kaip sužinojau apie tai. Kai žaidėme Čekijos čempionato rungtynes Teplicėje, išvakarėse nakvojome šalia esančiame Ūstyje prie Labės. Gyvenau viename kambaryje su buvusiu Čekijos rinktinės žaidėju Janu Polaku. Paprašiau jo sužinoti, kur susitiks čekai su lietuviais ir padėti gauti bilietus į rungtynes. Pasidomėjęs J. Polakas sako: žais čia. Abu nustebome. Stadionas nedidelis, jame telpa 4–5 tūkst. žiūrovų. Galbūt čekai tokiu pasirinkimu nuvertina mus, nes turi daug erdvesnių stadionų. Vis dėlto per draugiškas rungtynes jie nebūna užpildyti. Bet mums nereikėtų į tai kreipti dėmesio. Na, o šios istorijos pabaigoje pats sulaukiau kvietimo į rinktinę (juokiasi).

– Kuo pasižymi Čekijos rinktinė, kurią nuo praėjusios vasaros treniruoja Karelas Jarolimas?
– Čekai visada turėjo stiprią futbolo rinktinę. Praėjęs atrankos ciklas jiems buvo geras, bet Europos čempionate trūko pergalių. Komandos pasirodymas netenkino, žaidimas buvo „klampus“ ir negražus, todėl pasikeitė treneriai. Ir nors K. Jarolimas dabar surinko stipriausią sudėtį, čekų nerimas dėl rinktinės žaidimo išlieka ir jie jaudulį jaučia.

Grąžino istorinį vardą

– Nuo 2013-ųjų tris sezonus žaidėte Izraelyje, Haifos „Hapoel“ klube. Kodėl praėjusią vasarą persikėlėte į Brno?
– Galėjau likti Haifoje, bet priėmiau kitą sprendimą. Tuo metu Haifos komandoje buvome net penki vidurio gynėjai. Naujasis „Hapoel“ treneris nerodė didelio entuziazmo išlaikyti mane komandoje, nors klubo savininkas siūlė likti. Tačiau nusprendžiau pakeisti ne tik komandą, bet ir šalį, norėjau išmėginti save kitoje lygoje. Sulaukiau kvietimų iš Turkijos antrojo diviziono klubų, Azerbaidžano, bet Brno „Zbrojovka“ pirmoji pateikė konkretų pasiūlymą. Buvo liepos mėnuo, tad nusprendžiau nedelsti, nes naujas sezonas turėjo prasidėti netrukus.

Žaidžiant Izraelyje reikėjo gero fizinio pasirengimo, nes tekdavo atlaikyti alinantį karštį, tai atimdavo daug jėgų. O Čekijoje vėl teko priprasti prie žiemiškų šalčių ir sniego. Trejus metus nebuvau matęs tikros baltos žiemos, todėl šią žiemą Brno jaučiuosi šiek tiek keistai. Sugrįžo jaunystės prisiminimai, kai futbolą žaisdavome ant sniego.

– Ką simbolizuoja jūsų klubo pavadinimas?
– „Zbrojovka“ yra čekiškas šaunamųjų ginklų gamintojas, tokiu pavadinimu mūsų klubas žaidė dar prieš kelis dešimtmečius. Apskritai Brno klubo pavadinimas keitėsi daug kartų, tačiau vietiniams sirgaliams jis vis tiek asocijuojasi su „Zbrojovkos“ vardu, jis tarsi simbolis perduodamas iš kartos į kartą. Todėl prieš kelerius metus klubui grąžintas šis pavadinimas. Teko girdėti, kad klubo savininkai netgi sumoka „Zbrojovkos“ įmonei iš galimybę vadintis šiuo vardu.

– Ar žinote, kad 1997 metais, kai Brno klubas vadinosi „Boby“, jis UEFA taurės turnyre įveikė Kauno „Inkarą“?
– Apie tai kalbėjome su 25 metus Brno klube dirbusiu masažuotoju. Man atvykus čia, jis papasakojo savo įspūdžius iš įdomios kelionės į Kauną 1997-aisiais. Žinome, kad tuomet kriminogeninė situacija Kaune nebuvo labai gera. „Boby“ savininkas paliko automobilį prie viešbučio, bet administratorius tuoj pat nurodė nuvaryti jį į saugomą aikštelę, antraip ryte esą mašinos jis neras.

O per tuos metus mūsų klubas išsaugojo tradicijas ir sirgalius, jie noriai renkasi į rungtynes. „Zbrojovkos“ vadovai dabar kuria solidaus klubo struktūrą su jaunimo komandomis ir akademija.

– Čekijos lygoje esate vienuolikti tarp 16 komandų. Rezultatai netenkina?
– Žinoma, ne – pakanka paanalizuoti statistiką. Naujasis komandos treneris Svatoplukas Habanecas vasarą negalėjo įvykdyti norimų permainų, nes daug ekipos narių turėjo garantuotas sutartis su klubu . Žaidėjų ir trenerio ryšys šiuo metu labai geras, tik rezultatai nedžiugina. Ginamės neblogai, bet stringame puolime, įmušame nedaug įvarčių. Net 13 iš 21 rungtynių baigėme lygiosiomis – daugoka. Bet sakoma: jei negali laimėti rungtynių – pasistenk nepralaimėti.

Rinktinė džiugina

– Nors nebuvote kviečiamas į Lietuvos rinktinę, jos pasirodymą sekėte. Pritariate nuomonei, kad žaidimas nuteikia viltingai?
– Tikrai matyti, kad E. Jankauskas turi savo žaidimo filosofiją ir ją sėkmingai diegia. Jis aiškiai perteikia žaidėjams tai, ko konkrečiai nori iš jų aikštėje. Tai labai svarbu. Rezultatai taip pat pagerėjo. Visi vienbalsiai tvirtino, kad slovėnams ir škotams pralaimėsime. O kaip viskas baigėsi? Paskutinėmis rungtynių akimirkomis išsprūdusios pergalės...

– Ar ankstesnėje rinktinėje trūko komunikavimo tarp trenerių ir žaidėjų?
– Man nebūtų etiška komentuoti ankstesnio trenerio darbą. Tai, kas buvo, – jau istorija. Reikia mokytis iš klaidų ir judėti pirmyn.

– Ko galima pasimokyti iš rungtynių su Anglija 2015-aisiais?
– Taip pat sunku vertinti, nes komandoje pasikeitė treneriai, o naujasis viską pradėjo nuo „švaraus popieriaus lapo“. Skiriasi ir jų idėjos. Neabejoju, kad E. Jankauskas tinkamai parengs komandą sekmadienio mačui. Žaidėjams reikės būti maksimaliai susikaupusiems ir aikštėje atiduoti visas jėgas. Prieš anglus tikrai kovosime ir ką gali žinoti – futbolas kartais būna nenuspėjamas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Tadas Kijanskas

2019 Lie 01 10:24

T. Kijanskas prisijungė prie kitos Izraelio komandos
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/406114 ... o-komandos

Praėjusiame sezone Izraelio antroje pagal pajėgumą lygoje žaidęs ir Aškelono „Hapoel“ garbę gynęs Tadas Kijanskas ir toliau žais šioje lygoje, bet atstovaus jau kitai ekipai.
33-ejų metų gynėjo, kuris buvo reguliarus startinės sudėties žaidėjas Aškelono komandoje (34 sužaistos rungtynės praėjusiame sezone), sutartis su šia ekipa pasibaigė galioti ir jis priėmė kito klubo pasiūlymą – Umm al Fahm „Hapoel“.
Praėjusiame sezone Umm al Fahm „Hapoel“ klubas žaidė trečioje pagal pajėgumą šalies lygoje, tačiau joje užtikrintai užėmė pirmą vietą ir pakilo į antrąjį šalies divizioną.
Dėl to Haifos apskrities klubas intensyviai ieško pastiprinimo ir kviečiasi naujus žaidėjus, o T. Kijanskas tapo vienu iš pirmųjų apie kurio atvykimą paskelbė šis klubas.
Per savo karjerą T. Kijanskas žaidė ne tik Lietuvoje ir Izraelyje, bet ir Lenkijoje bei Čekijoje, tačiau panašu, kad lietuvis savo karjeros saulėlydį pasitikti ketina Izraelyje.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Tadas Kijanskas

2019 Lie 01 19:23

Nusprendžiau patikrinti, ką reiškia tie visi Hapoel ? Hapoel reiškia Izraelio sporto asociacija, o Maccabi, tai reiškia pasaulinis žydų sportininkų susivienijimas. Štai dėl ko tiek daug tų Hapoel ir Maccabi pas žydus.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2020 Geg 07 00:12

Tadas Kijanskas: Kiedyś odwiedzę Kielce. Koronę bardzo szanuję. Obrońca reprezentacji Litwy teraz jest w Izraelu
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/tada ... 2-14924852

Tadas Kijanskas, who played 43 matches in the Premier League in the colors of Korona Kielce in the years 2011-2013 is currently in the Israeli Second League. The 47-time representative of Lithuania was made in December, when he hit Hapoel Umm Al-Fahm with Maccabi Tel Aviv 3: 2 in the Israel Cup with a sensational victory. Now he is waiting for victory against ... coronavirus.

Do you believe in the return of the league ball?
I heard that maybe even at the end of April we will resume training and the leagues will resume at the turn of May and June. Well, in Israel people are sitting at home, and society has managed to get used to such exceptional situations in this country. I feel very much in my team. I came right after my promotion from the third to the second league, and the plans were to fight for promotion to the highest class. We had a great run, and the icing on the cake was the triumph with Maccabi Tel Aviw, the local giant. Pan Tadeusz obviously scored, as he once did for the Crown with Legia, he he. In January we presented ourselves weaker and we are in the middle of the table. In the meantime some good players have left us. The club will not give up its big aspirations, and the Arab community dreams of the highest league of Israel. Continues stadium modernization , because Hapoel wants to play home matches at its facility. Now we have to drive several dozen kilometres, and there is still a lot of interest in our matches.

Are you staying longer in Israel?
I still have a contract for a year, but I can't rule out returning to Lithuania because my family misses their homeland. There are plans, but we know how to plan now. I'm a bit scared by the level and organization of league games in Lithuania, where 6 clubs take part in the top league. The relationship seems to have had better power than the previous one, but there is a deep crisis. There is no shortage of problems, including financial ones, and ways out are sought. The worst thing is where to get your money from. The four best teams in Lithuania are still at a decent level, but they have no background. However, I would definitely like to play in my country for a year or two.


Are you still counting on your national team performance?
I made my national team debut in 2009 and had many beautiful moments with her. First, I had to fight a good position in the team, and I had good competitors. Goalkeeper Karcemarskas, Skerla, Stankevicius, Danilevicius, Semberas, brothers Cesnauskis. then we had a good squad and we were aiming for promotions to big events. However, even with the players from the leagues of Russia, Spain, Italy and Turkey, we failed to achieve the goal. I enjoyed every call, representing my homeland and competing with top class footballers. Once I won the basic composition, the older, experienced staff left the Lithuanian team one by one and that was reflected on the level. We were weak because there were no adequate additions. In the third stage of my adventure, we were unable to do much. One or two injuries of the best players strongly influenced the quality and results. However, there was always a fight, it gave everything for Lithuania, and today I can look in the mirror without fear. And I look forward to one more farewell match in the national team.

Your best moments in the national team?
I faced the stars - for example Fernando Torres, Edin Dżeko, aces of England. I played Wembley, with 90,000 fans, an amazing atmosphere. We fought them to the max, like Banda Świrów from Korona Kielce. He always remains a supporter of Lithuanian football and I am hurt by what I see. The best Lithuanian teams - Suduva and Żalgiris have ten foreigners in starting eleven. They are taking places from Lithuanians, but I hope it will change.

Do you like to go back to the days of Korona Kielce?
There I also competed with great footballers - for example, young Arek Milik, Kamil Grosicki. When I came to the Crown I immediately noticed that there is a very good team and there is a great atmosphere. We made a good result and you could be promoted to European cups. Not much was missing, and it seems to me that with the current Premier League formula, Korona would occupy a higher position in the Premier League than the fifth. It's a pity ... In my second season team was weaker, but there was a bit of turmoil in the club. Banda Świrów ended, coach Ojrzyński, several leading players left and a new story began. Then no matter who came to the Arena Kielce had to make a lot of effort. I think that to this day fans remember the character of Bandy Świrów, an exceptional team that never cracked and stuck at training two hundred percent. Leszek Ojrzyński,

Do you want to become a trainer?
Rather not for me. I have other football plans, but I don't rule out anything. Maybe there will be an opportunity to appear more often in Kielce. Now, let Korona stay in the Premier League, which I believe, because Kamil Kuzera is in the club, and he can help the team in difficult times. Greetings to everyone associated with the Crown and remember that I am with you.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Tadas Kijanskas

2020 Rgs 08 12:57

neseniai profesionalią sportininko karjerą baigęs buvęs Lietuvos futbolo rinktinės narys Tadas Kijanskas.

Įvairiuose šalies ir užsienio klubuose žaidęs T. Kijanskas persikėlė gyventi į Kauno rajoną. Futbolininkas tvirtino norintis prisidėti prie kokybinių klubo pokyčių.
https://www.diena.lt/naujienos/sportas/ ... nda-984511

o dar ne toks ir senas, galvojau kad sužais už ką nors LT, bet tikriausiai kitais metais pirmoje lygoje :)

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Tadas Kijanskas

2020 Rgs 08 13:18

neseniai profesionalią sportininko karjerą baigęs buvęs Lietuvos futbolo rinktinės narys Tadas Kijanskas.

Įvairiuose šalies ir užsienio klubuose žaidęs T. Kijanskas persikėlė gyventi į Kauno rajoną. Futbolininkas tvirtino norintis prisidėti prie kokybinių klubo pokyčių.
https://www.diena.lt/naujienos/sportas/ ... nda-984511

o dar ne toks ir senas, galvojau kad sužais už ką nors LT, bet tikriausiai kitais metais pirmoje lygoje :)
Registruotas jau SFL III Lygoje Ozo, bet mane irgi nustebino.

Grįžti į