Tai varyk į Bėdų turgų ir sakyk: turiu bėdą, sumauta televizija nerodo futbolo 16 ant 9Pyze, įsijungiu LRT, rodo Bėdų turgų ir spėkit kokiu formatu rodo? Teisingai, 16:9... per ausį kažkam laikas gaut.
Aš ne televizininkas, o per daugiau nei 20 metų nesu matęs nieko baisesnio... garsas tragiškas, kokybė... ryškiai skaitmeninė...Norėjosi kaip geriau, gavosi kaip visada.. Jei ne patys nepadarom, tai gamtinės sąlygos krečia pokštus, o šiandien dar ir antgamtinės jėgos prisidėjo. Kaip sakė dvidešimt metų televizijoje dirbantys žmonės, turbūt tai koks trečia kartas, kai vaizdo signalas nenueina ten, kur reikia. Šiandien kažkokia mistinė avarija magistralėje (vaizdo signalo, ne automobilių) prie Kauno, neleido žiūrovams išvysti pirmo Banga - Ekranas rungtynių kėlinio.
tasai slash iš Gun`n`roses kartais ne afrikietičių kilmės britas??? per top geer rodė, kaip spaudė jis pedalus... tai sakėsi esąs ni****risViskas daug profesionaliau.
Su pigia chaltūra gal ir nesiriša, bet su atsipūtusių bičų produktu, manau, rištųsi.Chaltūra ir „skaitmeninis“ vaizdas nesiriša, nes skaitmeninį vaizdą padaro išleidime, bet ne filmavimo vietoje. O kas su garsu ne taip?
- Hm, specialiai dabar pasileidau įrašą pasižiūrėti ir pasiklausyti kas negerai su garsu. Nieko blogo neišgirdau. Komentatoriai kalba normaliai, intertriukšmas yra, kamuolys kaip bumpsi girdisi.. Gal teliką pasiregulioti reikia ar šiaip blogos nuotaikos buvai? Man tik Čerbos komentavimas silpnas pasirodė. Silpnas ne garso lygiu, bet pats kalbėjimas, kažkaip vis užsikirsdavo. Vasia rungtynėse Žalgiris - Šiauliai geriau klausėsi.Su pigia chaltūra gal ir nesiriša, bet su atsipūtusių bičų produktu, manau, rištųsi.Chaltūra ir „skaitmeninis“ vaizdas nesiriša, nes skaitmeninį vaizdą padaro išleidime, bet ne filmavimo vietoje. O kas su garsu ne taip?![]()
Garsas buvo lyg iš po žemių. Reikėjo įtempti ausytes ir atidžiai klausytis, kas ten kalbama..
Aš per Futbolo.TV žiūrėjau Banga (Gargždai) vs. Ekranas (Panevėžys) žaidimą... Gal per LTV ir padoriau viskas atrodė... Neturiu su kuo lyginti...- Hm, specialiai dabar pasileidau įrašą pasižiūrėti ir pasiklausyti kas negerai su garsu. Nieko blogo neišgirdau. Komentatoriai kalba normaliai, intertriukšmas yra, kamuolys kaip bumpsi girdisi..
Gal teliką pasiregulioti reikia ar šiaip blogos nuotaikos buvai?
Man tik Čerbos komentavimas silpnas pasirodė. Silpnas ne garso lygiu, bet pats kalbėjimas, kažkaip vis užsikirsdavo. Vasia rungtynėse Žalgiris - Šiauliai geriau klausėsi.
Cezi čia yra tema apie televizijos transliacijas, o ne apie internetines transliacijas. Už Lryto pernykštes transliacijas yra geriau, ir šiam momentui to užtenką...O pas latvius aplamai ar per TV rodo jų lygą?Aš per Futbolo.TV žiūrėjau Banga (Gargždai) vs. Ekranas (Panevėžys) žaidimą... Gal per LTV ir padoriau viskas atrodė... Neturiu su kuo lyginti...
Buvau pasijungęs sportacentrs.com LV Virsligos rungtynes su DAUGAVOM, ten kitas gartsas, kita kokybė...![]()