Tu dar parašyk, kad toto laimėjau pernai ir šiais metais, bet adminai mane ištrynė abiem atvejais.
- Prisipažįsti, kad buvai užsiregistravęs kaip Dziuzepe totalizatoriuje?
Neprisipažįstu, nes tai dar viena absurdiška prielaida. Beje, man svetimos garbės nereikia.
Toto dalyvauju nuo 2011 metų. Deja, aš šiais metais nepatekau tarp geriausiųjų, beje, kaip ir pernai, bei užpernai.

Nesiseka man toto.
Jeigu IP adresas kažkam kliūva, tai mūsų mieste yra šešios-septynios kontoros su vienu IP.
Wiešpats įsitaisęs devynių aukštų kontoroje. Visi kiti dirba kitame miesto gale ir net užmiestyje. Žmonių daug, o IP vienas.
Kažkam tai per daug sudėtinga suprasti, nes dirba su asmeniniais kompais, neišeidami iš namų.
Aš pažįstu asmeniškai žmogų, kuris užsivadinęs
Dziuzepe, dalyvavo 2016 metų totalizatoriuje.
Man vakarais sms siuntinėdavo, kad Wiešpats valdo ir apie rekordinę persvarą prieš Rulį ir Valdą rašė.
Vis primindavo, kad žadėjau pasivyti ir visus aplenkti. Bet man nesvarbu, būti toto pirmam, ar kažkelintam. Nesureikšminu spėlionės rezultatų.
Aš pažįstu ir 2015 metų toto geriausią
Papis nicku spėliojusį žmogų. Ir, tikrai, ne aš spėliojau.

Ir ne Dziuzepe.
bronius, tu patikrink forumo Makenzis IP adresą su CEZIO, Dzuzepes ir pačiam aišku bus, kas yra kas, nes jau absurdo ribą pasiekė visi tie kliedesiai.
Man pačiam smalsu, kas ten su kuo sutampa.

Aš nuo 2008 metų gegužės mėnesio su tuo pačiu IP adresu. 2010 m. kovą forume užsiregistravau, nieko nekeičiau, per amžių amžius tas pats IP adresas.
Galvoju, su kokiu ir kieno IP adresu maniškis gali sutapti ar dubliuotis.
Tobex labiausiai į pievas nuvažiavo, kai Leja, prilygino CEZIO (TėTušio) IP adresui. Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.
Mes su broniumi gerai žinome, kodėl
šiandien tie adresiukai sutampa.
2015 m. sausio mėn. viena panelė kreipėsi į policiją dėl persekiojimo, o kovo mėnesį mes matydavome prisijungusius du vartotojus. CEZIS ir Leja.
Kokiu tikslu toji panelė jungdavosi prie forumo, galima lengvai atspėti. Per pietus, vakarais po 22 val. neršdavo forume. Kažin kodėl?
Jeigu vyksta ikiteisiminis tyrimas ir nebendrauji nei telefonu, nei kitais būdais, tai kurių galų reikia lįsti į forumą, užsiregistruoti ir tampytis jame?
Balandžio mėnesį bronius gavo žinutę nuo šefo, kad pakeistų šį bei tą. Va, nuo tada ir IP adresiukas sutampa.
Tačiau visi 113 pranešimų parašyti tos merginos, neva "nukentėjusiosios". Tris metus IP adresiukas nesutapo, o dabar [nuo 2015 metų balandžio mėn.] sutampa.
Šefas prašė padėkoti broniui.

Vieną, vienintelį kartą teisingas žmogus pagudravo.
Aišku, galėjo gražiai paprašyti paslaugos, kaip vyras vyro, bet negi sakysi, kad su buvusia meiluže nebesusitvarkai.
Beje, Tobex gavo pasiūlymą susipažinti, padiskutuoti apie futboliuką, bet, galimai, pats suprato, kad ne su vienu žmogumi tektų susidurti, tai labai ir net labai mandagiai atsisakė. Būtų sutikęs, tai būtume maloniai pasibendravę, padiskutavę. Patys kalti, kad prisigalvoja kažkokių nesąmonių, o paskui bijo rimtų žmonių. Aš jeigu kažkam pasiūlyčiau susitikti, tai šalia Vacį kažkas pamatytų ir imtų bėgti per miestą, tarsi kas medžiotų.