...

Trenerio Algimanto Balilionio išleistuvės

2013 Lap 20 10:46

Trenerio Algimanto Balilionio išleistuvės

Šių metų spalio 27 dieną Panevėžio futbolo akademijos stadione vyko didžiausią patirtį turinčio futbolo trenerio Algimanto Balilionio atsisveikinimas su trenerio darbu.Trenerio darbą be pertraukos Algimantas Balilionis išdirbo 50 metų. Tai buvo vienas iš pagrindinių futbolo talentų ugdytojas Panevėžyje. Treneris nusprendė pailsėti nuo futbolo ir daugiau dėmesio skirti šeimai. Trenerio garbei išleistuvių proga buvo surengtas auklėtinių futbolo turnyras. Jame dalyvavo įvairių kartų trenerio išugdyti futbolininkai: S. Danisevičius, A. Mykolaitis, V. Stankūnas, R. Kvedaras, M. Pažemeckas, D. Žindulis, J. Gulbinas, T. Markevičius, A. Šarkis, R. ir V. Šteinai ir daug kitų. Buvę auklėtiniai į atsisveikinimo šventę suvažiavo iš visos Lietuvos. Mielai kamuolį su savo auklėtiniais futbolo turnyro metu gainiojo ir treneris. Geros emocijos virė ir pasibaigus futbolo turnyrui. Mielai trenerį sveikino ne tik susirinkę buvę auklėtiniai, bet ir Panevėžio FA, Panevėžio KKSC, PAFF vadovai. Treneris buvo apdovanotas atminimo prizais (Lietuvos futbolo nacionalinės rinktinės ekipiruote) ir futbolo kamuoliu su auklėtinių parašais, bei Lietuvos futbolo federacijos Prezidento vardu įsteigtu ordinu "Už nuopelnus Lietuvos futbolui". Didelė futbolo bendruomenė linki nusipelniusiam treneriui Algimantui Balilioniui sveikatos bei gero užtarnauto poilsio!!!

...

Re: Treneriai

2013 Gru 06 10:54

S. Širmelis treniruos Kazachstano jaunimo rinktinę

Penalty.lt,http://www.DELFI.lt 2013 m. gruodžio 5 d.

Buvusio Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės trenerio asistento Saulius Širmelio keliai vėl pasuko į Kazachstaną. Anksčiau lietuvis treniravo šios šalies „Akžayk“ ekipą, o dabar dirbs su jaunimo U-21 rinktine.

S. Širmelis su Kazachstano futbolo federacija pasirašė kontraktą sistema 1+2 ir darbą pradės nuo sausio 1 dienos, o mėnesio pabaigoje jaunieji kazachai, kaip ir Lietuvos U-21 rinktinė, dalyvaus „Sandraugos taurės“ turnyre.

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/s- ... z2mgQ4ukrA" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Treneriai

2014 Sau 16 15:03

"Klaipėdos granitą" papildė Tomas Ražanauskas
http://www.klaipedos-granitas.lt/pages/ ... as-339.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo A lygos čempionatui, kuris turėtų startuoti kovo mėnesio pradžioje, aktyviai besirengiančios "Klaipėdos granito" ekipos trenerių štabą papildė dar vienas tituluotas futbolininkas - buvęs ilgametis Lietuvos rinktinės žaidėjas Tomas Ražanauskas.

Šis 38-erių futbolo specialistas ateinantį sezoną talkins "Klaipėdos granito" vyr. treneriui Robertui Poškai.

"Jo atėjimas į komandą bus didelė paspirtis jauniems žaidėjams", - įsitikinęs R. Poškus.

T. Ražanauskas turi trenerio patirties - pernai kartu su Virginijumi Liubšiu treniravo Rygos "Daugavos" futbolininkus.

"Praėjęs sezonas man buvo labai naudingas - pasisėmiau labai daug patirties iš itin patyrusio ir vieno iš tituluočiausių Lietuvos futbolo specialistų - Virginijaus Lubšio. Tikrai gavau daug pamokų. Mes su Rygos "Daugavos" ekipa aukščiausios Latvijos futbolo lygos čempionate likome ketvirti, o taurės pusfinalyje tik po baudinių serijos nusileidome tituluotajai Liepojos "Metalurgs" ekipai", - situaciją aiškino T. Ražanauskas.

Šeima liko Vilniuje

Dėl Klaipėdos futbolo T. Ražanauskas kuriam laikui paliko Vilnių, kuriame gyvena jo šeima ir vaikai.

"Kai sulaukiau Roberto Poškaus pasiūlymo dirbti "Klaipėdos granite", pasitariau su žmona. Draugiškai nusprendėme, kad man reikia tęsti futbolo trenerio karjerą, ji mane suprato. Kol kas žmona su vaikais - septynerių metukų Martynu ir devynerių metuku Urte lieka Vilniuje, o ateityje žiūrėsime - gal atsikels gyventi su manimi į Klaipėdą. Kol kas žmona turi darbą Vilniuje, tad gyvens ten. Bandysiu kartkartėmis vykti į Vilnių, kad galėčiau pabūti su šeima. Kai bus vaikams atostogos, tada šeima galės atvykti pas mane į Klaipėdą. Kai dirbau Rygoje, dažnai aplankydavau šeimą, problemų nebuvo. Manau, kad ir dabar nekils didelių sunkumų", - pabrėžė T. Ražanauskas.

Šis futbolo specialistas su šia sporto šaka aktyviai draugauja nuo septynerių metukų.

"Futbolą lankiau nuo pirmos klasės, o profesionalo karjerą baigiau būdamas 36 metų. Taigi, su futbolu glaudžiai susijęs jau esu daugiau nei 30 metų. Manau, kad gyvenime kiekvienas turi dirbti tai, ką geriausiai išmano. Mano mėgstama sritis futbolas, tad ir noriu dirbti su tuo susijusį darbą. Tai ir buvo pagrindinis motyvas, kad atvykau į "Klaipėdos granitą", - sakė pokalbininkas.

T. Ražanauskas per savo sportinę karjerą rungtyniavo įvairiose Lietuvos, Rusijos, Norvegijos, Estijos, Kipro, Šveicarijos, Graikijos, Švedijos, Azerbaidžano ekipose.

"Pirmąją sutartį su Vilniaus "Panerio" ekipa pasirašiau būdamas penkiolikos metų. Vėliau išsipildė mano svajonė - patekau į legendinio Vilniaus "Žalgirio" gretas ir karjera tęsėsi užsienio klubuose", - prisiminimais dalijosi T. Ražanauskas.

Jis savo iškovotų trofėjų kolekcijoje gali didžiuotis Estijos, Kipro, Šveicarijos ir Azerbaidžano čempiono titulais.

Už Lietuvos vyrų futbolo rinktinę sužaidė 41 rungtynes, įmušė septynis įvarčius. 2012 m. rugpjūčio 29 d. baigė profesionalią karjerą.

Kremta mokslus

T. Ražanauskas tęsia tobulinimosi kelią - Lietuvos sporto universiteto Sporto ir medicinos fakultete studijuoja treniravimo sistemų bakalaurą.

"Dabar jau esu penktame kurse, o iš viso yra šeši kursai. studijos - įdomios, susijusios su mano darbu. Daug dalykų yra susijusių su fiziniu rengimu", - aiškino pokalbininkas.

Be to, jis šiuo metu siekia įgyti ir futbolo trenerio A licenciją.

"Kalbant apie "Klaipėdos granitą", norėčiau, kad šioje ekipoje rungtyniautų perspektyviausi šio regiono futbolininkai. Bandysime suburti jaunų ir patyrusių žaidėjų derinį. Norime, kad kiekvienai Lietuvos futbolo A lygos komandai galėtume sudaryti konkurenciją. Sieksime, kad kiekvienai ekipai, kuri kovos prieš mus, jokiu būdu nebūtų lengvas pasivaikščiojimas. Įdėmiai stebėsime kiekvieną peržiūroje dalyvaujantį žaidėją. Svarbu, kad futbolininkai būtų su tvirtu charakteriu. Mums reikia tokių žaidėjų, kurie išties dėl pergalių gali atiduodi savo širdį, visas savo jėgas", - sakė T. Ražanauskas.

,,Klaipėdos granitas'' informacija, 2014-01-16.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Treneriai

2014 Sau 27 13:14

Futbolo techniniame centre buvę ar esami žaidėjai siekia trenerio licencijų
2014-01-27 13:00
http://www.lff.lt/lt/article/futbolo_te ... _licenciju" onclick="window.open(this.href);return false;

Praeitą savaitę Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje (NFA) esančiame futbolo techniniame centre vyko Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) B licencijos trenerių kursų sesija. Šių kursų įvadinė dalis vyko dar pernai metų gruodį, o praktikos ir teorijos egzaminai planuojami gegužės mėnesį. Šiemet UEFA B licencijos siekia jau ketvirtoji trenerių laida. Iš viso mokymuose dalyvauja 21 įvairaus amžiaus treneris iš įvairių šalies miestų. Tarp būsimų diplomuotų trenerių galima sutikti ir ne vieną futbolininką, kuris pernai dar žaidė A ar I lygoje. UEFA B licencijos siekia Gargždų „Bangai" atstovavęs Žilvinas Banys ir neseniai apie karjeros pabaigą paskelbęs Klaipėdos „Atlanto" futbolininkas Valdas Trakys. Taip pat trenerio licencijos siekia ir buvęs „Trakų" ekipos futbolininkas, o šiuo metu šio klubo direktoriaus pareigas einantis Virmantas Lemežis bei buvę nacionalinės rinktinės nariai Andrius Gedgaudas ir Tadas Gražiūnas.

UEFA B licencijos kursai susidės iš 11 sesijų, kurių metu kursantai ne tik klausys teorinių paskaitų, bet ir dalyvaus praktinėse pratybose, stebės ir vertins kitų trenerių darbą bei atliks praktiką savo klubuose. Baigiamosios sesijos vyks gegužės mėnesį, kuomet treneriai laikys teorijos ir praktikos egzaminus vyks, o licencijos ir diplomai kursantams bus įteikti birželio pradžioje. Šia savaitę į NFA rinksis ir futbolo treneriai siekiantys UEFA A licencijos, o pernai metais egzaminus laikė ir pirmoji Pro kursų dalyvių laida.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Treneriai

2014 Vas 06 11:17

70 metų sukanka B.Zelkevičiui
2014-02-06 10:48
http://www.lff.lt/lt/article/70_metu_su ... elkeviciui" onclick="window.open(this.href);return false;

2014 m. vasario 6 dieną 70 metų jubiliejų švenčia vienas žinomiausių Lietuvos futbolininkų ir trenerių Benjaminas Zelkevičius. Lietuvos futbolo federacija sveikina ilgametį Lietuvos rinktinės trenerį su garbinga sukaktimi. B.Zelkevičius futbolo kelią pradėjo gimtajame Kaune, o 1963 m. persikėlė į Vilniaus „Žalgirio" meistrų komandą. Metams buvo išvykęs į Ukrainą, vėliau grįžo į „Žalgirį". Pripažintas geriausiu 1971-1975 m. Lietuvos futbolininku. 1977 m. tapo „Žalgirio" treneriu, pirmaisiais iš antrosios lygos iškopė į pirmąją, 1983 m. - į aukščiausiąją. Sėkmingiausią sezoną B.Zelkevičiaus treniruojamas „Žalgiris" laimėjo TSRS pirmenybių bronzą, tapo pasaulio universiados čempionu. Po Nepriklausomybės atkūrimo dvejus metus buvo Lietuvos rinktinės treneriu, liko „Žalgirio" komandos treneriu (buvo užėmęs ir prezidento pareigas). Trumpai dirbo Austrijoje, 1995-1997 m. treniravo Lietuvos rinktinę. Vėliau kelerius metus praleido Rusijos klubuose, grįžo į rinktinę. Kelerius metus vadovavo Liepojos „Metalurgs". Paskutinę profesionalų komandą treniravo Vladivostoke 2009 m. Lietuvos nacionalinei rinktinei iš viso vadovavo 58-iose rungtynėse - tai antras pagal dydį rodiklis tarp visų laikų komandos trenerių.
Dosjė:

Benjaminas Zelkevičius
Gimė 1944 m. vasario 6 d. Kaune
Pirmasis treneris - A.Klimkevičius

Žaidėjo karjera:
1961-1962 m. Kauno „Banga"
1963-1967, 1969-1973 m. Vilniaus „Žalgiris" (331 rungt., 50 įv.)
1968 m. Donecko „Šachtar" (Ukraina)
1973-1975 m. Vilniaus „Pažanga"

Trenerio karjera:
1973-1977 m. Vilniaus „Šviesa"
1979 m. Lietuvos rinktinė
1977-1990 m. (su pertrauka) Vilniaus „Žalgiris"
1991-1992 m. Vienos ‚Austria Memphis"
1990-1991 m. Lietuvos rinktinė
1990-1996 m. (su pertrauka) Vilniaus „Žalgiris"
1995-1997 m. Lietuvos rinktinė
1997 m. Naberežnyje Čelny „KamAZ"
1998 m. Volgogrado „Rotor"
1999 m. Jaroslavlio „Šinnik"
2001-2003 m. Lietuvos rinktinė
2002-2003 m. Kaliningrado „Baltika"
2004-2007 m. Liepojos „Metalurgs"
2009 m. Vladivostoko „Luč-Energija"

Laimėjimai:
Geriausias Lietuvos futbolininkas (1971, 1972 m.)
Lietuvos čempionas (1973, 1991 m.), taurės laimėtojas (1991, 1993, 1994 m.)
Pabaltijo čempionas (1990 m.)
Latvijos čempionas (2005 m.), taurės laimėtojas (2006 m.)
Pasaulio studentų žaidynių čempionas (1987 m.)
SSRS čempionato bronzos medalininkas (1987 m.)
Nusipelnęs Lietuvos sporto darbuotojas (1982 m.)
TSRS nusipelnęs treneris (1989 m.)

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: Treneriai

2014 Vas 06 11:46

Hmm- kaip Zelkus galejo tapti 1973m. Lietuvos cempionu, jei tais metais Lietuvos cempionais tapo Nevezis, kuriame Zelkus nei zaide, nei treniravo? :o

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Treneriai

2014 Vas 06 18:59

Na kaipgi be pagraudenimų?

70-metį švenčiantis Benjaminas Zelkevičius apie Lietuvos futbolą: „Kaip padarysi geras salotas, jei turi tik bulvę, ridiką ir morką?“
Paulius Cubera
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 3434?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

Vienam sėkmingiausių Lietuvos futbolo trenerių Benjaminui Zelkevičiui vasario 6-ąją sukanka 70 metų. Vienuolika metų Vilniaus „Žalgirį“ ir šešerius metus Lietuvos futbolo rinktinę muštravęs futbolo specialistas su nostalgija atsimena, kai futbolas Lietuvoje galėjo prilygti krepšiniui. Būdamas vos 33 metų ir iki tol treniravęs tik studentų komandą B.Zelkevičius prie Vilniaus „Žalgirio“, kuris murkdėsi trečioje pagal svarbą SSRS lygoje, vairo stojo 1977 metais. Tada prasidėjo Lietuvos futbolo skrydis aukštyn. „Žalgiris“ iškart iškopė į SSRS čempionato pirmąją lygą, tą sezoną surinko net 85 proc. galimų taškų ir laimėjo pereinamąsias rungtynes su Nalčiko „Spartak“ (po trijų rungtynių). Per penkerius metus Vilniaus klubas įsitvirtino pirmoje lygoje, o 1982 metais iškopė į aukščiausiąjį SSRS imperijos divizioną. B.Zelkevičius tada iš komandos buvo priverstas pasitraukti po žaidėjų maišto, tačiau sugrįžo į komandą tų pačių žaidėjų prašymu 1985 metais. 1987-aisiais „Žalgiris“ jau iškovojo SSRS čempionato bronzos medalius ir dar pakeliui laimėjo pasaulinę universiadą. Atkūrus nepriklausomybę B.Zelkevičius su „Žalgiriu“ porą kartų laimėjo Lietuvos čempionatą, treniravo rinktinę. Pastaruoju metu žinomas treneris dirbo „Ateities“ futbolo mokykloje, tačiau teigė, kad iš jos pasitraukė ir šiuo metu futbole jo jau nėra.

– Futbolui atidavėte praktiškai visą savo gyvenimą – buvote ilgametis „Žalgirio“ krašto puolėjas, o po to ir treneris. Ar tokią futbolo ateitį įsivaizdavote, kai baigėte karjerą ir pradėjote dirbti treneriu?
– Manau, kad anksčiau futbolas buvo tikrai auštame lygyje, gal net galėjo konkuruoti su krepšiniu. Dabar yra kaip yra. Tektų labai ilgai kalbėti, jei norėtume įvardinti visas priežastis. Pirmiausia manau, kad tokioje nedidelėje valstybėje daug labai talentingų futbolininkų ir negali būti. Vis dėlto, net ir tiems, kurie yra, mūsų čempionato lygis yra per žemas, talentingi žaidėjai čia netobulėja. Tokio lygio varžybos jį tik tempia žemyn. Jeigu žaidėjas yra geras ir talentingas, jam vis tiek iki aukštumų yra toli, mes to neturime. Tada „Žalgiris“ buvo tikrai stipri komanda, o Sovietų Sąjungos čempionatas iš stipresnių Europoje – žaisdavome kaip lygūs su Kijevo „Dinamo“, kurie 1986 m. laimėjo Europos taurę. Dirbau su vaikais ir nemanau, kad jie kažkuo skiriasi nuo ankstesnių kartų žaidėjų. Bet tie vaikai vėliau, 15-16 metų, pradeda po truputį dingti. Juk jie mato, kad perspektyvos nėra, reikia eiti į mokslus, nes nieko futbole nepasieksi. Prasimuša vienetai. Iš futbolo labai sunku būtų pragyventi ir jie arba tėvai tai supranta.

– Lietuvos rinktinę treniravote net tris kartus. Imtumėtės darbo dar kartą, jeigu vėl kas kviestų?
– Visų pirma, tai niekas manęs nekviestų. Antra, stebuklų nepadarysi, gali kviesti kokį nori trenerį. Jei nėra žaidėjų, ką tas treneris padarys. Kaip tu padarysi geras daržovių salotas, jei turi tik bulvę, ridiką ir morką?

– Bet juk yra ir gerų pavyzdžių. Pavyzdžiui praėjusių metų Vilniaus „Žalgiris“.
– Nieko ypatingo jie nepasiekė, jų lygis dar tikrai nėra europinis. Juk kai susitiko su Zalcburgu, pamatėme, koks iš tikro yra tas vilniečių lygis. Žinoma, palyginti su šių laikų Lietuvos futbolu, komanda tikrai pakilo aukštyn, tačiau iki aukščiausio lygio – dar toli.

– „Žalgiryje“ žaidėte ir pats, kodėl karjerą baigėte toks jaunas, 28-erių?
– Ne tik „Žalgiryje“, metus žaidžiau Donecko „Šachtior“ su tikrai neblogais žaidėjais, tačiau po metų grįžau į „Žalgirį“. Tada nebuvo galimybių išvykti į užsienį. Karjerą baigiau jaunas, nes nelabai sutikau su kai kuriomis tuomečio trenerio koncepcijomis. Man atrodė, kad aš galiu pareikšti nuomonę, tačiau susipykom ir nebenorėjau daugiau žaisti.

– Pažvelgus atgal į savo karjerą, ką jums maloniausia atsiminti?
– Manau, kad Sovietų sąjungos čempionate su „Žalgiriu“ užimtos 3, 4 ir 5 vietos yra tikrai aukštas pasiekimas. Labai vertinu pergalę universiadoje 1987 metais Zagrebe. Tada grupėje įveikėme labai stiprią Jugoslavijos komandą, kurios žaidėjai vėliau rungtyniavo garsiuose Europos klubuose. Galiu paminėti tokias pavardes, kaip Dejanas Savičevičius (1992-1998 m. žaidė „Milan“ – red.), Draganas Stojkovičius (1990-1994 žaidė „Marseille“ – red.), Robertas Prosinečki (1991-1994 žaidė Madrido „Real“ – red.). Finale įveikėme Pietų Korėją, o jos žaidėjai vėliau rungtyniavo rinktinėje pasaulio čempionate. („Žalgiris“ tada buvo pavadintas SSRS rinktine ir dalyvavo universiadoje, kur laimėjo auksą, o Arminas Narbekovas su šešiais įvarčiais tapo rezultatyviausiu pirmenybių futbolininku – red.). Tada „Žalgiris“ buvo tikrai stipri komanda, o Sovietų Sąjungos čempionatas iš stipresnių Europoje – žaisdavome kaip lygūs su Kijevo „Dinamo“, kurie 1986 m. laimėjo Europos taurę.

– Buvote futbolininkas, vėliau treneris, tačiau kitur tokių pareigų niekada neužėmėte, kodėl?
– Turbūt praleidau savo laiką. Gal kai „Žalgiryje“ viskas buvo po kojomis į kitus truputį per daug iš aukšto žiūrėjau. Gal kukliau reikėjo, bet kai viskas sekėsi, atrodė kitaip. Paskui gal prieš mane kiti norėjo atsilošti. Kita vertus, vieniems atrodė vienaip, kitiems gal kitaip, idėjų turėjau, būčiau galėjęs kažką duoti. Mūsų čempionato lygis yra per žemas, talentingi čia netobulėja.

– Vis dar neturime Lietuvoje stadiono. Kaip tai vertinate?
– Čia tikrai yra gėda, kai tarpusavyje aiškinamasi, ginčijamasi, bet niekaip nepabaigiama. Tai nacionalinis svarbos reikalas, estai pasistato, latviai pasistato, o mes nesugebame. Juk jis ne tik futbolui būtų reikalingas, bet ir šventėms – štai juk buvo Lietuvos tūkstantmetis.

– Sakėte, kad futbole jūsų nebėra. Ar toli nutolote? Gal gimtadienio proga išvyksite pažiūrėti kokių rungtynių?
– Nelabai švenčiu tuos gimtadienius, juolab truputį net baisoka, pažiūrėjus į metus. (juokiasi). Toks jubiliejus. Nors aš nejaučiu, kad man tiek metų, sportuoju, nemanau, kad būčiau labai pasikeitęs. Nežinau, ar išvyksiu, bet futbolą žiūrėti mėgstu. Man patinka Anglijos, Vokietijos čempionatai, labai mielai stebiu „Bayern“ rungtynes, „Barcelona“ klubą.

– Tada pabaigai pasakykite, kas geresnis – Lionelis Messi ar Cristiano Ronaldo?
– Man asmeniškai labiau patinka L.Messi, nors dabar ir truputį pametė formą. Tačiau visiems taip būna. Man imponuoja jo lankstumas, maniera, tačiau Cristiano Ronaldo irgi puikus, turi labai gerą uoslę įvarčiams.

...

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:03

70-metį švenčiantis Benjaminas Zelkevičius apie Lietuvos futbolą:

„Kaip padarysi geras salotas, jei turi tik bulvę, ridiką ir morką?“
Šutink, Benai.. į puodą ir tušink. Tada gausis LA TROŠKINYS. :mrgreen: jeigu nepavyks, galėsi kiaulėm atiduoti.. :mrgreen:

...

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:07

Na kaipgi be pagraudenimų?
Suni vaikystė, mediniai žaislai. Prie sovietų blogai buvo, dabar dar blogiau... :roll:

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:18

Be reikalo cia varai ant jo - nelabai ka geresnio uz ji beturejom ant musu biedno lietuvisko futbolo...

...

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:22

Niekas nevaro. :P čia draugiškas Beno šaržas. Inkšt lietuviai mokam, o sukovot neišeina niekaip.. :roll:

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:49

Na gal but ir draugiskas tas sarzas, bet tuomet, kai Zelkus vaiku buvo- kazi ar kas turejo kitokiu, nei mediniai zaislu - cia taipogi draugiskai sarzuoju :)

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:51

Ir dar visgi del 1973m. cempiono - gal galetum pasiaiskinti kaip ten is tikro buvo- kiek uzmatau-esi statistikos megejas :)

...

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:53

1973 metais NEVĖŽIS juk čempionas, ar Benas žaidė tais metais už NEVĖŽĮ??? :roll:

kaip galėjo tais metais čempionu tapti, jeigu PAŽANGOJE žaidė, o pažanga liko penktas??? už penktą vietą čempionų vardus duoda??? Nemanau..
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Treneriai

2014 Vas 06 19:54

Žaidėjo karjera:
1973-1975 m. Vilniaus „Pažanga"

Trenerio karjera:
1973-1977 m. Vilniaus „Šviesa"

Grįžti į