Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2016 Rgs 30 10:56

U-17 Lietuva 0 - 1 U-17 Turkija
paskutinėje atakoje praleidusi įvartį turėjo pripažinti Turkijos pranašumą
Kaip šitaip. :evil:

Santrauka: https://www.youtube.com/watch?v=H3nHVaHlOOo" onclick="window.open(this.href);return false;



Komentarai: https://www.youtube.com/watch?v=d6tRDFAi7U8" onclick="window.open(this.href);return false;


Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2016 Rgs 30 11:00

2016-09-29
V. VAŠKŪNAS: "IKI TEIGIAMO REZULTATO TRŪKO NEDAUG"
Zigmas Jurevičius, kaunodiena.lt http://lff.lt/news/246/v-vaskunas-iki-t ... ko-nedaug/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos jaunių (iki 17 metų) futbolo rinktinė baigė pasirodymą Europos čempionato atrankos turnyre. Ir pagyrų, ir kritikos sulaukusios ekipos vairininkas Vytautas Vaškūnas įvertino auklėtinių pasirodymą.

- Pradžiai įvertinkite bendrą ekipos pasirodymą? – kaunodiena.lt pasiteiravo V.Vaškūno.
- Rezultato prasme – blogai. Proceso prasme – gerai. Ar daug trūksta iki teigiamo rezultato? Manau, kad nedaug. Viską apsprendė mažų detalių visuma. Tarkime, jei mums būtų nereikėję siekti pergalės paskutinėse rungtynėse prieš turkus, mes realiai galėjome jas baigti lygiosiomis. Tai būtų geras rezultatas prieš šalį, kurioje yra 77 milijonai gyventojų, o futbolas ten – populiariausia sporto šaka.

- Koks buvo rungtynių su grupės lyderiais turkais planas?
- Planavome žaisti savo žaidimą, nesigrūsti prie savo vartų, o likus 10 – 15 minučių, jau pradėti varžovų vartų šturmą, nes lygiosios mūsų netenkino. Rizikuodami siekėme pergalės, ir dėl to nei kiek nesigailiu. Atvirkščiai, aš didžiuojuosi vaikinais. Jie tokiame nuovargio fone rado ryžto ir valios, noro kilti į lemiamą šturmą. Būtent tai ir reiškia nugalėtojo mentalitetą. Tokiu atveju, lygiosios su futbolo šalimi Ukraina, minimalus pralaimėjimas apylygių varžovų dvikovoje su norvegais, mūsų nedidelei šaliai būtų garbingas pasirodymas ne tik proceso prasme, bet ir rezultato.

- Ar komandoje turite ryškių asmenybių ir žaidėjų?
- Neabejotinai. Tai ir mūsų kapitonas Kipras Kažukolovas, ir Matas Vareika, ir Edgaras Utkus, ir Arijus Bražinskas, ir Matas Ramanauskas. Šiame turnyre juos išskyrė ir varžovų specialistai. Kiek žinau, jais domisi ir talentus medžiojantys skautai. Ir visi kiti rinktinės nariai ateityje gali būti šitame sąraše. Reikia tik tikėjimo savimi ir įdėti daug darbo. Žinoma, stiebtis visada yra kur. Turnyro metu teko bendrauti su kitų šalių specialistais. Visko nevardinsiu, bet prie personalo turėtų būti etatinis psichologas, žiniasklaidos atstovas. Taip būtų subalansuotas personalo krūvis.

- Po turnyro pasigirdo ir kritikos dėl rinktinės kandidatų atrankos...
- Žinau, apie kurį žaidėją kalbate. Rinktinė buvo atrenkama objektyviai įvertinus įvairius kriterijus. Buvo futbolininkų branduolys ir dar keli žaidėjai – ant ribos. Dėl jų atsiklausiau ir pačių futbolininkų nuomonės. Absoliuti dauguma to žaidėjo neįtraukė į rinktinės sąrašą, nematė kolektyvo dalimi. Tad sprendimas buvo pasvertas. O šiaip, šita rinktinė yra labai geros auros. Man buvo tikras malonumas būti jos dalimi. Man visi rinktinės nariai yra svarbūs ir reikalingi, pradedant žaidėju, baigiant personalu. Jos laukia šviesi ateitis. Visa širdimi tikiu, kad vaikinams šis keletą metų trukęs mūsų bendras įdirbis bus labai naudingas ateities karjeroje.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2016 Gru 14 12:32

PAAIŠKĖJO U-17 RINKTINĖS VARŽOVAI EUROPOS ČEMPIONATO ATRANKOJE
http://lff.lt/news/1450/paaiskejo-u-17- ... atrankoje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį Niono mieste (Šveicarija) buvo ištraukti atrankos į 2018 metų Europos U-17 čempionatą burtai, kuriuose savo varžovus sužinojo ir Lietuvos rinktinė.

Lietuvių pirmasis barjeras laukia 10 grupėje, kur jie susikaus su Austrijos, Rumunijos ir Liuksemburgo komandomis. Varžybas surengs Rumunija, o jos turėtų įvykti spalio 22-30 dienomis.
Grupės nugalėtoja automatiškai pateks į elitinį etapą, vyksiantį 2018 metų pavasarį. Kelialapius į elitinį etapą iškovos ir septynios geriausios antrąją vietą užėmusios komandos – iš viso atrankos grupių yra 13.
Elitiniame etape komandos bus suskirstytos į aštuonias grupes. Jų nugalėtojai ir septynios geriausios antrąją vietą užėmusios rinktinės pateks į finalinį turnyrą Anglijoje. Jis įvyks 2018 metų liepą.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2017 Sau 10 16:53

LIETUVA U-17 vs. LATVIJA U-17
2017 01 11, 12 val.
ARVI daržinėje, Marijampolėje

Sausio 11 dieną „Arvi“ futbolo arenoje bus sužaistos draugiškos rungtynės, kuriose susitiks septyniolikmečių rinktinės.

Lietuvos ir Latvijos U-17 rinktinių kontrolinės rungtynės prasidės 12 valandą.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2017 Sau 11 16:38

U-17 RINKTINĖ KONTROLINĖSE RUNGTYNĖSE NUGALĖJO LATVIJĄ
http://lff.lt/news/1499/u-17-rinktine-k ... o-latvija/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tarptautiniui
[[tarptautiniam]] turnyrui Minske besiruošianti Lietuvos U-17 (2000 m. gimimo ir jaunesnių žaidėjų) rinktinė trečiadienį Marijampolės „Arvi“ manieže sužaidė kontrolines rungtynes prieš Latvijos komandą ir šventė pergalę 2:0.
Pirmajame kėlinyje žaidimas buvo apylygis, tačiau lietuviams pavyko pasinaudoti oponentų klaida ir aštuntą minutę pasižymėjo Arnoldas Baulinas – puolėjas perėmė kamuolį ir atsidūręs vienas prieš vartininką smūgiavo tiksliai.
Per pertrauką Lietuvos komandos vyriausiasis treneris Svajūnas Česnulis pakeitė visus startinio vienuoliktuko žaidėjus ir leido pasireikšti visiems sudėtyje buvusiems futbolininkams.
Žaidimas antrajame kėlinyje buvo atviresnis, progų pasižymėti turėjo abi komandos. Visgi Lietuvos ekipa buvo pranašesnė. 56 minutę lietuviai padvigubino pranašumą, kai svečius prie jų vartų paspaudė Nauris Petkevičius ir Dominykas Kodzas. Pastarajam pavyko gauti kamuolį ir jis realizavo savo galimybę nepriekaištingai.
Rungtynės baigėsi Lietuvos pergale 2:0. Mūsų komandai tai buvo kontrolinis testas prieš netrukus prasidėsiantį „Development Cup“ turnyrą Minske. Į Baltarusiją U-17 rinktinė išvyksta šį šeštadienį. C grupėje mūsiškiai kausis su Ukrainos, Izraelio ir Gruzijos komandomis.

Rungtynių statistika:
U-17 Lietuva – Latvija 2:0 (1:0)
Marijampolės „Arvi“ maniežas, 35 žiūrovai
Teisėjas: Robertas Valikonis
Įvarčiai: 8 min. A.Baulinas (1:0), 56 min. D.Kodzas (2:0).
Lietuvos startinė sudėtis: Kajus Urbietis, Ernestas Mockus, Arnas Paura, Džiugas Raudonius, Neilas Urba, Rokas Gudelis, Karolis Uzėla, Justas Marazas, Matas Vareika, Titas Milašius, Arnoldas Baulinas.
Po keitimo: Robertas Kazbaris, Egidijus Dusevičius, Erikas Germanovičius, Matas Kubilius, Renatas Banevičius, Artūras Dolžnikovas, Dominykas Kodzas, Benas Šatkus, Vilius Piliukaitis, Nauris Petkevičius, Jonas Bičkus, Genaras Samsonikas, Justas Kudirka.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-17

2017 Sau 13 18:04

LIETUVOS U-17 RINKTINĖ BAIGIA PASIRUOŠIMĄ TARPTAUTINIAM TURNYRUI MINSKE

http://futbolo.tv/video/lietuvos-u-17-r ... rui-minske" onclick="window.open(this.href);return false;

Yra abu įvarčiai į latvių vartus. Bet man įdomiausias faktas - Futbolo TV grįžo į Youtubės platformą.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2017 Sau 16 12:03

IŠVYKO Į TARPTAUTINĮ TURNYRĄ BALTARUSIJOJE
http://lff.lt/news/1503/isvyko-i-tarpta ... arusijoje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ankstyvą šeštadienio rytą Lietuvos U-17 (2000 m. gimimo ir jaunesnių žaidėjų) rinktinė išvyko į tarptautinį „Development Cup“ turnyrą Baltarusijoje. Komandos strategas Svajūnas Česnulis prieš kelionę atrinko galutinę 18-os žaidėjų sudėtį ir teigė, jog įrodyti savo galimybes turės nemažai naujokų.
Jaunieji futbolininkai susirinko į rinktinės stovyklą praeitą savaitę Kaune ir treniruotėse bandė pademonstruoti savo galimybes. Trečiadienį komanda sužaidė kontrolines rungtynes prieš Latvijos bendraamžius, kuriuos nugalėjo rezultatu 2:0, o pasireikšti gavo visi paraiškoje buvę žaidėjai.
Mūsų komandos sudėtis turnyre bus ženkliai pasikeitusi nuo rudenį vykusios Europos čempionato atrankos. S. Česnulis pažymėjo, jog trūks penkių šios amžiaus grupės žaidėjų, kurie atstovauja metais vyresnei U-18 komandai V. Granatkino turnyre Sankt Peterburge, o vartininko Arijaus Bražinsko į rinktinę neišleido Anglijos klubas. Taip pat, trenerio teigimu, kad prieš turnyrą sustreikavo vieno pagrindinių komandos narių Roko Gudelio sveikata, todėl jis turės atlikti išsamesnius tyrimus pas gydytojus. Komanda versis ir be traumuoto vartininko Tomo Čepulio.
„Turėjome geras sąlygas treniruotėms ir sužaidėme neblogas rungtynes su latviais. Turime problemų, bet į rinktinę ankščiau nepatekusiems žaidėjams tai yra labai gera terpė parodyti save ir, kita vertus, mums tai yra puiki proga juos išbandyti. Atrinkti į turnyrą vykstantį aštuonioliktuką yra pats nemaloniausias procesas. Sprendėme daug ir ilgai dėl kelių pozicijų“, – sakė S. Česnulis.
Šeštadienį rinktinė įsikurs Minske, kur jau šiandien turėtų surengti pirmąją treniruotę. Pirmadienį (sausio 16-ąją) mūsų komanda pradės C grupės varžybas ir surems ginklus su Ukrainos ekipa, antradienį (sausio 17-ąją) žais prieš Gruziją, o ketvirtadienį (sausio 19-ąją) baigs grupių etapą dvikova su Izraeliu.
„Mūsų laukia nelengvos rungtynės. Izraelis Europos čempionato atrankos savo grupėje užėmė pirmą vietą ir pateko į elitinį etapą. Ukrainą mes jau matėme Lietuvoje ir ji taip pat pateko į elitinį etapą. Gruzija turi futbolo tradicijas ir ten šis sportas yra numeris vienas. Tai – galingos ir stiprios komandos. Tai mums bus nebloga proga įsitikinti savo galimybėmis. Tikime, kad galime su jomis konkuruoti ir parodysime kovą kiekvienose rungtynėse“, – tikino S. Česnulis.

Turnyro Baltarusijoje tvarkaraštis:

Sausio 16 d. (pirmadienis), 11:00 val.
Lietuva – Ukraina
Sausio 17 d. (antradienis), 15:40 val.
Lietuva – Gruzija
Sausio 19 d. (ketvirtadienis), 13:30 val.
Lietuva – Izraelis
Sausio 20-22 d. numatytos atkrintamosios varžybos ir rungtynės dėl vietų

Lietuvos U-17 rinktinės sudėtis „Development Cup¨turnyrui:

Vartininkai:
Kajus Urbietis (NFA, Kaunas)
Robertas Kazbaris (NFA, Kretinga)

Gynėjai:
Ernestas Mockus (NFA, Klaipėda)
Džiugas Raudonius (NFA, Šilalė)
Arnas Paura (NFA, Marijampolė)
Erik Germanovič (Vilniaus „Žalgiris“)

Saugai:
Matas Kubilius (NFA, Klaipėda)
Matas Vareika (NFA, Jonava)
Karolis Uzėla (Vilniaus „Žalgiris“)
Justas Marazas („Trakai“)
Renatas Banevičius (Alytaus FA „Dainava“)
Titas Milašius („FCB Escola Varsovia“)
Artūr Dolžnikov (Vilniaus „Žalgiris“)
Dominyk Kodz (Vilniaus „Žalgiris“)
Benas Šatkus (Gargždų „Banga“)

Puolėjai:
Jonas Bičkus (Klaipėdos „Atlantas“)
Nauris Petkevičius (Kauno „Stumbras“)
Arnold Baulin (Vilniaus „Žalgiris“)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-17

2017 Sau 16 15:18

Lietuvos U-17 rinktinė Minske vykstančiame turnyre užtikrintai įveikė Ukrainą
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/liet ... ke-ukraina" onclick="window.open(this.href);return false;

Baltarusijos sostinėje Minske startavo kasmetinis tarptautinis futbolo turnyras "Development Cup", kuriame dalyvauja ir Lieutuvos U-17 (2000 m. gimimo ir jaunesnių žaidėjų) rinktinė. Svajūno Česnulio treniruojama ekipa startavo sėkmingai - pirmosiose rungtynėse lietuviai užtikrintai, rezultatu 2:1 įveikė bendraamžius iš Ukrainos. Abu įvarčius lietuviai įmušė pirmoje rungtynių dalyje, kai pasižymėjo Justas Marazas ir Arnold Baulin. Įvartį mūsiškiai prasileido likus pačioje rungtynių pabaigoje. C grupėje kovojančių lietuvių antradienį dar laukia rungtynės su Gruzija, o ketvirtadienį mačas su Izraelio rinktine.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-17

2017 Sau 16 15:19

Paniurnėsiu, kad U18 irgi nuo 2:1 turnyrą pradėjo. Na, bet pergalė yra pergalė - šaunuoliai. Tik kur čia tas užtikrintas rezultatas? 2:0 sakyčiau yra užtikrintas, o 2:1 - ant ribos. O Žalgirio atstovai rinktinėje - vien lenkai..

Lukitto
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2016 Gru 24 17:02
Palaikoma komanda: Kaunas

Re: U-17

2017 Sau 16 18:20

Paniurnėsiu, kad U18 irgi nuo 2:1 turnyrą pradėjo. Na, bet pergalė yra pergalė - šaunuoliai. Tik kur čia tas užtikrintas rezultatas? 2:0 sakyčiau yra užtikrintas, o 2:1 - ant ribos. O Žalgirio atstovai rinktinėje - vien lenkai..
aš ir žiūrėjau mačą, tai tikrai, kad užtikrintai :) pabaigoj rungtynių Ukraina įmušė tik

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-17

2017 Sau 16 20:01

Izraelis U-17 - Gruzija U-17 4:0

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2017 Sau 17 17:28

LIETUVA 4 : 1 GRUZIJA

U-17 rinktinė sutriuškino gruzinus!
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/u-17 ... o-gruzinus" onclick="window.open(this.href);return false;

Baltarusijos sostinėje Minske vykstančiame "Development Cup 2017" turnyre dalyvaujanti Lietuvos U-17 (2000 m. gimimo ir jaunesnių žaidėjų) rinktinė ir toliau žengia be pralaimėjimų. Svajūno Česnulio auklėtiniai rezultatu 4:1 (1:1) sutriuškino Gruzijos bendraamžius ir iškovojo antrą pergalę iš eilės.

Aktyviau rungtynes pradėję lietuviai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 14-ają minutę pasižymėjo Matas Vareika. Tiesa, ilgai persvara mūsiškiai nepasidžiaugė, nes 30-ają minutę rezultatą Gruzijos futbolininkai išlygino.

Antrą rungtynių pusę ir vėl geriau pradėjo Lietuvos futbolininkai - 44-ają minutę rezultatą vėl persvėrė Klaipėdos "Atlanto" auklėtinis Jonas Bičkus. Rungtynėms einant į pabaigą lietuviai pridėjo dar du įvarčius: 76-ają minutę pasižymėjo Dominyk Kodz, o 79-ają tašką rungtynėse padėjo Matas Kubilius.

Ketvirtadienį Lietuvos U-17 rinktinės laukia kova dėl pirmosios vietos grupėje su Izraelio rinktine.

Priminsime, kad turnyre žaidžiami du kėliniai po 40min.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-17

2017 Sau 17 17:31

Na va, čia linksmiau nei pas aštuoniolikinius. Tik FutbolasLT neparašė, kad Petkevičius per 5 minutes sugebėjo užsidirbti dvi geltonas ir buvo išvarytas iš aikštės. Prisiminus, kad pirmose rungtynėse taip pat nubaustas buvo ir kitas lietuvis, skamba jau nemaloniai.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-17

2017 Sau 17 17:39

Auga Šembero įpėdiniai, kurie moka gauti raudonas kortas už rūstų žvilgsnį.

viva
Pranešimai: 756
Užsiregistravo: 2014 Sau 03 23:07
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: U-17

2017 Sau 17 20:13

oficialiai gruzinai lyg u-16

Grįžti į