...

Re: U-17

2015 Rgp 13 15:00

U-17 rinktinė kontrolinėje dvikovoje nenusileido "Klaipėdos granitui"
http://www.lff.lt/lt/article/u-17_rinkt ... s_granitui" onclick="window.open(this.href);return false;

"Amber Cup" turnyrui Palangoje besiruošianti Lietuvos jaunių U-17 rinktinė (gimę 1999 m. ir jaunesni žaidėjai) kontroliniame mače išbandė jėgas prieš „SMScredit.lt A lygos“ dalyvį „Klaipėdos granitą“. Roko Garasto treniruojama rinktinė Kretingos miesto stadione dvikovą su labiau patyrusiu priešininku baigė taikiai 2:2.

Varžovai iš Klaipėdos pirmavo antrajame kėlinyje po 50 minutę Liutauro Rimkaus realizuoto 11 metrų baudinio ir 60 minutę Almanto Eidėjaus pelnyto įvarčio. Visgi šalies U-17 rinktinė parodė charakterį ir sugebėjo atsitiesti – po greitos atakos įvartį 65 min. pelnė Olandijos klubui Roterdamo „Feyenoord“ priklausantis šiaulietis Dominykas Kubilinskas. Likus žaisti kelioms minutėms išlyginamąjį įvartį pelnė Klaipėdos futbolo mokyklos auklėtinis Arturas Seražidenovas.

„Likome patenkinti kontrolinių rungtynių varžovų ir jų pademonstruota kova. Likau šiek tiek nusivylęs savo komanda, jautėsi, kad trūko greičio ir susižaidimo. Visgi dar laiko turime ir bandysime taisyti klaidas ir šlifuoti žaidimą“, - po dvikovos LFF.lt sakė rinktinės treneris R. Garastas.

Lietuvos U-17 rinktinė pratęs savo stovyklą Palangoje iki pirmadienio, o rugpjūčio 18 dieną pradės kovas Lietuvos futbolo federacijos (LFF) 2015 m. “Amber Cup” taurės varžybose.

Atidarymo dieną rugpjūčio 18-ąją Lietuvos rinktinė susitiks su armėnais, po dviejų dienų žais su Ukraina, o paskutinėse rungtynėse kausis su Baltarusija. Bilietus į turnyro rungtynes platina "Bilietai.lt".

Rungtynių statistika

Lietuvos U-17 rinktinė - Klaipėdos granitas 2:2 (0:0)
Kretingos miesto stadionas, teisėjas - O. Abramavičius (Klaipėda)
Įvarčiai: 65 min. D. Kubilinskas, 78 min. A. Seražidenov (Lietuva U-17); 50 (11 m baud.) min. L. Rimkus, 60 min. A. Eidėjus (Klaipėdos granitas)

Lietuvos U-17 rinktinės sudėtis pirmajame kėlinyje: Ovidijus Šiaulys, Matas Voronko, Deividas Mikalauskas, Džiugas Raudonius (7 min. Kipras Kažukolovas), Deividas Skaržauskas, Domantas Putrius, Mantas Rusys, Domantas Vitkus, Edgaras Utkus, Andrius Lučauskas, Džiugas Sūnelaitis.

Antrajame kėlinyje: Ovidijus Šiaulys, Simonas Raila, Laimonas Karžinauskas (70 min. Lukas Jakavičius), Dominykas Kubilinskas, Artur Seražidenov, Matas Radžiukynas, Arnas Borodinas, Titas Aukštuolis, Žygimantas Urbietis, Kipras Kažukolovas, Deividas Mikalauskas.

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 18 15:28

Prieš antradienį Palangoje startuojantį "Amber Cup" turnyrą pasikeitė vienas dalyvis
http://www.lff.lt/lt/article/pries_antr ... as_dalyvis" onclick="window.open(this.href);return false;

Nuo šio antradienio Palangos miesto gyventojai ir poilsiautojai galės paįvairinti savo laisvalaikį stebėdami perspektyviausio šalies ir kaimyninių šalių jaunimo futbolo batalijas.

Jau rytoj Palangoje startuos tarptautinis jaunių futbolo turnyras „Amber Cup 2015", kuriame iki šeštadienio varžysis Armėnijos, Baltarusijos ir Lietuvos U-17 bei U-16 rinktinės (gimę 1999 ir 2000 m. bei jaunesni žaidėjai).

Turnyre turėjo dalyvauti Ukrainos jaunieji futbolininkai, tačiau atvykimo dieną jie informavo, jog negalės dalyvauti dėl objektyvios priežasties - dėl infekcijos viešbutyje Ukrainoje didelė dalis komandos narių sunegalavo, kai kuriems teko gultis į ligoninę. Todėl ukrainiečius pakeis paskutinę akimirką sukviesta Lietuvos U-16 rinktinė, kurią treniruoja Vytautas Vaškūnas.

Prisijungė ir legionierių

Lietuvos U-17 rinktinė prieš „Amber Cup" turnyrą surengė dvi pasiruošimo stovyklas. „Pasiruošimas turnyrui prasidėjo Pasvalyje, ten buvo lyg atspiriamasis taškas. Žaidėjai sugrįžę po atostogų buvo pakrauti fiziškai, tikrai buvo nelengva. Vėliau turnyrui ruošiamės Palangoje ir daug dėmėsio skyrėme taktikai šlifuoti, žaidimui ir visai bendrai koncepcijai gerinti", - kalbėjo Lietuvos U-17 rinktinę treniruojantis Rokas Garastas.

Kalbėdamas apie rinktinės sudėtį, R.Garastas pasidžiaugė šiemet padidėjusia konkurencija tarp žaidėjų.

„Džiaugiamės, jog prie didelės žaidėjų konkurencijos prisidėjo ir du futbolininkai iš užsienio - Dominykas Kubilinskas (Roterdamo „Feyenoord", Olandija) ir Andrius Lučauskas („Metropolitan Police" F.C, Anglija). Tikimės, jog jie prisidės ir prie bendro komandos žaidimo gerinimo", - sakė R.Garastas.

Išsikėlė didelius tikslus

Pasak R. Garasto, „Amber Cup" turnyras yra taip pat svarbus, kaip ir bet kurios kitos tarptautinės varžybos, nes yra atstovaujama Lietuvai.

„Šis turnyras turėtų mūsų rinktinei suteikti dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis prieš svarbiausias šių metų kovas - atrankos varžybas Liuksemburge. Turnyrui esame išsikėlę labai didelius tikslus ir žiūrime į jį labai rimtai", - sakė R.Garastas.

Atidarymo dieną rugpjūčio 18-ąją Lietuvos rinktinė susitiks su armėnais, po dviejų dienų žais su jaunesne Lietuvos rinktine, o paskutinėse rungtynėse kausis su Baltarusija.

„Visuomet turnyro pirmos rungtynės parodo kaip seksis toliau. Manau, jog visi mūsų laukiantys varžovai bus panašaus pajėgumo ir visus galime nugalėti. Iš savo pusės žiūrovams norime pažadėti, kad stengsimės ir atiduosime visas savo jėgas", - žadėjo rinktinės strategas.

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 18 15:29

Turnyro tvarkaraštis:
Vieta: Palangos miesto stadionas

Rugpjūčio 18 d. (antradienis)
15:00 Lietuva U16 - Baltarusija (bilietai)
18:00 Lietuva U17 - Armėnija (bilietai) - tiesiogiai per „Futbolo.TV"

Rugpjūčio 20 d. (ketvirtadienis)
15:00 Armėnija - Baltarusija (bilietai)
18:00 Lietuva U17 - Lietuva U16 (bilietai) - tiesiogiai per „Futbolo.TV"

Rugpjūčio 22 d. (šeštadienis)
12:00 Lietuva U16 - Armėnija (bilietai)
15:00 Baltarusija - Lietuva (bilietai) - tiesiogiai per „Futbolo.TV"
Lietuvos U-17 rinktinės sudėtis:

Vartininkai: Ovidijus Šiaulys (Nacionalinė futbolo akademija, Šiauliai), Kajus Urbietis (NFA, Kaunas).

Gynėjai: Deividas Mikalauskas (NFA, Kėdainiai), Mantas Rusys (NFA, Plungė), Deividas Skaržauskas (NFA, Kėdainiai), Simonas Raila (NFA, Kaunas), Džiugas Raudonius (NFA, Šilalė), Kipras Kažukolovas (NFA, Kuršėnai), Matas Voronko (NFA, Kaunas).

Saugai: Arnas Borodinas (NFA, Panevėžys), Domantas Vitkus (NFA, Kaunas), Dominykas Kubilinskas (Roterdamo „Feyenoord", Olandija), Domantas Putrius (NFA, Klaipėda), Andrius Lučauskas („Metropolitan Police" F.C., Anglija), Titas Aukštuolis (NFA, Panevėžys), Matas Radžiukynas (Vilniaus FM „Ateitis")

Puolėjai: Džiugas Sūnelaitis (NFA, Kazlų Rūda), Žygimantas Urbietis (NFA, Vilnius)

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 18 15:32

Lietuvos U-17 rinktinė nekantriai laukia „Amber Cup“ turnyro starto

https://www.youtube.com/watch?v=gpbKQRF2ucA" onclick="window.open(this.href);return false;


Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: U-17

2015 Rgp 18 18:14

Cirkas. 10/11 žaidėjų starte NFA auklėtiniai :D Ant suolo Feyenoordo žaidėjas ;)

Du rezultatyviausi elitinės lygos žaidėjai (taip, jie ne iš NFA) net nepakviesti. ;)) Va kaip pas mus daromas biznis

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: U-17

2015 Rgp 18 18:35

Metropolitan Police" F.C :D Isthmian League :D
Tai bent legionierius, čia praktiškai tas pats, kas mūsų sekmadienio lyga

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 19 10:46

„Amber Cup“ futbolo turnyrą Lietuvos 17-mečiai pradėjo pergale prieš Armėnijos rinktinę
http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-522647" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Palangos stadione startavo tradicinis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) „Amber Cup“ turnyras, kuriame šiemet varžosi Lietuvos, Baltarusijos ir Armėnijos 17-mečių rinktinės bei metais jaunesnė turnyro šeimininkų vienuolikė, pakeitusi neatvykusią Ukrainos ekipą.

Pirmąją turnyro dieną Lietuvos 16-mečių rinktinė po įspūdingo Arno Pauros (9 min.) įvarčio pirmavo, tačiau turėjo pripažinti vyresnių baltarusių pranašumą rezultatu 1:3 (1:1).

Įvarčiais prie pergalės prisidėjo Dmitrijus Barazdinas (27 min.), Konstantinas Kazakovas (67 min.) bei Pavelas Sadovskis (76 min.).

Turnyro atidarymo rungtynėse žiūrovus pamalonino du Džiugo Sūnelaičio (37 ir 79 min.) įvarčiai, o Lietuvos U-17 rinktinė 2:0 (1:0) nugalėjo bendraamžius iš Armėnijos.

Pasak pranešimo, pirmajame kėlinyje armėnams daug problemų kėlė D.Sūnelaičio ir Anglijoje rungtyniaujančio Andriaus Lučausko duetas. Greiti ir techniški lietuvaičiai nuolat raižė armėnų gynybą, o baigiantis kėliniui D.Sūnelaitis tiesiog subombardavo varžovų gynybą: puolėjo smūgis galva pataikė į skersinį, o vėliau pakartotiniu smūgiu lietuvis pelnė įvartį ir išvedė savo komandą į priekį.

Antrajame kėlinyje lietuvaičiai ir toliau atakavo svečių vartus bei gynėsi organizuotai. Ilgą laiką nė vienai, nė kitai rinktinei nepavyko sukelti pavojaus prie abiejų vartų. Mačo pabaigoje D.Sūnelaitis smūgiu iš maždaug 20 metrų pasižymėjo antruoju įvarčiu, garantavusiu pergalę lietuviams.

„Komanda tikrai labai gerai žaidė, visi labai stengėsi. Pagrindinis tikslas buvo išeiti į aikštę ir kovoti. Manau, jog visos grandys puikiai įvykdė trenerio užduotis“, – po rungtynių sakė įvarčių autorius D.Sūnelaitis.

„Noriu pasveikinti komandą su pergale. Sėkmingos rungtynės ir ilgai laukta pergalė. Esame išsikėlę sau didelį tikslą – laimėti turnyrą. Šios dienos dvikova buvo pirmas tvirtas žingsnis link to. Tačiau šios rungtynės parodė, jog dar yra kur tobulėti. Manau, jog pakalbėjus su žaidėjais, išanalizavus jų žaidimą, mes žaidimą dar pagerinsime“, – po pergalės kalbėjo rinktinės vyriausias treneris Rokas Garastas.

Antrąją „Amber Cup“ turnyro dieną (rugpjūčio 20 d.) 15 valandą susitiks Baltarusijos ir Armėnijos rinktinės, o vėliau (18 val.) santykius aiškinsis abi Lietuvos rinktinės.

Jaunių rinktinių futbolo turnyras Palangoje tradiciškai vyksta nuo 1993 metų ir tik pernai dėl miesto stadiono rekonstrukcijos buvo persikėlęs į Klaipėdą.

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 19 10:47

Lietuvos U-17 rinktinė 2:0 (1:0) nugalėjo bendraamžius iš Armėnijos.
Lietuva U-17 vs. Armėnija U-17 2:0.

Lietuva U-17: Ovidijus Šiaulys, Matas Voronka, Džiugas Raudonius, Deividas Skaržauskas, Deividas Mikalauskas, Domantas Putrius, Mantas Rusys, Arnas Borodinas (57 min. Dominykas Kubilinskas), Domantas Vitkus (80+2 min. Matas Radžiukynas), Andrius Lučauskas (57 min. Titas Aukštuolis), Džiugas Sūnelaitis (80+2 min. Žygimantas Urbietis).
Atsarginiai žaidėjai: Kajus Urbietis, Kipras Kažukolovas ir Simonas Raila.

Armėnija U17: Erik Churšudian, Pargev Abrahamian, Vahagn Jengoian, Albert Chačumian (41 min. , Erik Gharibian), Artur Chačatrian, Norair Grigorian (41 min. Vardan Babachanian), Hovhannes Harutiunian (72 min. Samuel Churšudian), Vigen Karapetian, Mihran Petrosian (67 min. Arman Asilian), Abraham Portugalian, Rarik Melikian (51 min. Ašot Grigorian)

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 19 10:52

Turnyro atidarymo rungtynėse žiūrovus pamalonino du Džiugo Sūnelaičio (37 ir 79 min.) įvarčiai, o Lietuvos U-17 rinktinė 2:0 (1:0) nugalėjo bendraamžius iš Armėnijos. Pasak pranešimo, pirmame kėlinyje armėnams daug problemų kėlė D. Sūnelaičio ir Anglijoje rungtyniaujančio Andriaus Lučausko duetas. Greiti ir techniški lietuviai nuolat raižė armėnų gynybą, o baigiantis kėliniui D. Sūnelaitis tiesiog subombardavo varžovų gynybą: po puolėjo smūgio galva kamuolys pataikė į skersinį, o vėliau pakartotiniu smūgiu lietuvis pelnė įvartį ir išvedė savo komandą į priekį. Antrame kėlinyje lietuviai ir toliau atakavo svečių vartus ir gynėsi organizuotai. Ilgą laiką nė vienai, nė kitai rinktinei nepavyko sukelti pavojaus prie abiejų vartų. Mačo pabaigoje D. Sūnelaitis smūgiu iš maždaug 20 metrų pasižymėjo antru įvarčiu, garantavusiu pergalę lietuviams. „Komanda tikrai labai gerai žaidė, visi labai stengėsi. Pagrindinis tikslas buvo išeiti į aikštę ir kovoti. Manau, jog visos grandys puikiai įvykdė trenerio užduotis“, - po rungtynių sakė įvarčių autorius D. Sūnelaitis. „Noriu pasveikinti komandą su pergale. Sėkmingos rungtynės ir ilgai laukta pergalė. Esame išsikėlę sau didelį tikslą - laimėti turnyrą. Šios dienos dvikova buvo pirmas tvirtas žingsnis link to. Tačiau šios rungtynės parodė, jog dar yra kur tobulėti. Manau, jog pakalbėjus su žaidėjais, išanalizavus jų žaidimą, mes žaidimą dar pagerinsime“, - po pergalės kalbėjo rinktinės vyriausias treneris Rokas Garastas.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/am ... d=68773278" onclick="window.open(this.href);return false;

The Miz

Re: U-17

2015 Rgp 19 10:53

„Lietuva U17“ 2:0 „Armėnija U17“: įvarčiai (Amber Cup; 2015-08-18)

https://www.youtube.com/watch?v=28wO5uy6Ug8" onclick="window.open(this.href);return false;


CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: U-17

2015 Rgp 21 13:50

LIETUVA U-17 5 - 0 LIETUVA U-16
2015 08 20, PALANGA


Vakar Roko Garasto treniruojama Lietuvos U-17 vaikinų rinktinė 5:0 (5:0) nugalėjo metais jaunesnius savo tėvynainius.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Dominykas Kubilinskas (16 ir 20 min.), po vieną - Žygimantas Urbietis (29 min.), Titas Aukštuolis (36 min.) ir Matas Radžiukynas (39 min.).

***

„Amber Cup“ futbolo turnyro nugalėtojas paaiškės po Lietuvos ir Baltarusijos 17-mečių mačo
LFF, http://www.DELFI.lt" onclick="window.open(this.href);return false; 2015 m. rugpjūčio 21 d. 08:56

Lietuva U17 5 – 0 Lietuva U16
16' Dominykas Kubilinskas [1 - 0]
20' Dominykas Kubilinskas [2 - 0]
29' Žygimantas Urbietis [3 - 0]
36' Titas Aukštuolis [4 - 0]
39' Matas Radžiukynas [5 - 0]
Lietuva U17: Ovidijus Šiaulys (41 min. Kajus Urbietis), Kipras Kažukolovas, Deividas Mikalauskas (41 min. Džiugas Raudonius), Matas Voronka (41 min. Deividas Skaržauskas), Laimonas Karžinauskas, Dominykas Kubilinskas (41 min. Domantas Vitkus), Arnas Borodinas, Titas Aukštuolis, Matas Radžiukynas, Artuasr Seražidenovas, Žygimantas Urbietis. Atsarginiai žaidėjai: Mantas Rusys, Andrius Lučauskas, Džiugas Sūnelaitis.

Lietuva U16: Tomas Čepulis, Rokas Gudelis, Simonas Raila (47 min. Ignas Grykšas), Valdas Antužis, Matas Kubilius, Benas Šatkus, Gintaras Rakauskas, Matas Vareika (65 min. Germanas Daškevičius), Edvinas Sirutavičius (60 min. Titas Milašius), Lukas Jakavičius, Darius Zubauskas. Atsarginiai žaidėjai: Robertas Kazbaris, Egidijus Dusevičius, Matas Gudaitis.
Rungtynių eiga: Jau pirmame kėlinyje R. Garasto auklėtiniai įmušė penkis įvarčius be atsako jaunesnei lietuvių komandai ir išsprendė klausimą dėl rungtynių nugalėtojo. 16-ą minutę D. Kubilinskas realizavo baudos smūgį ir išvedė pagrindinę U-17 rinktinę, o 20-ą minutę padvigubino persvarą. 29-ą minutę Ž. Urbietis savo individualų reidą vainikavo techniškai pasiųsdamas kamuolį virš vartininko Tomo Čepulio galvos. 36-ą minutę U-17 rinktinė surengė puikią kontrataką dešiniu kraštu ir ištąsė varžovų gynybą. Artūras Seražidenovas pastebėjo T. Aukštuolio prasiveržimą ir šiam atliko efektingą perdavimą – puolėjui teliko nuginkluoti T. Čepulį. Paskutinį rungtynių įvartį pelnė M. Radžiukynas prieš pat pirmo kėlinio pabaigą. Kairio krašto saugas atliko slalomą tarp kelių priešininkų gynėjų. Antrame kėlinyje komandos demonstravo gana inertišką žaidimą be ypatingų progų. Šansą sušvelninti rezultatą 57-ą minutę turėjo tik Edvinas Sirutavičius, tačiau smūgiavo kairiau vartų virpsto. „Išėjome 100 procentų nusiteikę, nenuvertinome varžovo, sužaidėme kaip įmanoma geriausiai ir įmušėme 5 įvarčius. Tikėjomės, jog jaunesni varžovai labiau pasipriešins. Savo pasirodymą vertinu gerai, gavau žaisti kėlinį, pelniau du įvarčius, ko reikia geriau. Jau laukiame šeštadienio dvikovos ir jai ruošiamės, norime laimėti“, - po dvikovos sakė Roterdamo „Feyenoord“ (Olandija) klubui priklausantis D. Kubilinskas. „Rungtynės prasidėjo dviprasmiškai, komanda buvo nusiteikusi rimtai žaisti ir kautis, bet gana anksti įgijo pranašumą, todėl antrame kėlinyje gavo visai kitas užduotis. Po pertraukos vaikinams liepiau gerinti žaidimo dinamiką ir sinchroniškumą. Manau, jog po pirmų dviejų greitų įvarčių, kurių mūsų varžovai nesitikėjo, viskas šioje dvikovoje buvo baigta. Paskutinės rungtynės gausis kaip turnyro finalas, baltarusiai paliko gerą įspūdį. Tai greita, agresyvi rinktinė, teko su jais susidurti Minsko turnyre ir tada pralaimėti, todėl šeštadienį sieksime revanšo“, - kalbėjo U-17 rinktinės vyriausiasis treneris R. Garastas. „Per dvi savaites mūsų rinktinė sužaidė trejas tarptautines rungtynes, todėl šiandien buvome priversti pakeisti kone visą sudėtį Norėjome duoti pagrindiniams žaidėjams pailsėti ir tuo pačiu patikrinti rinktinės pretendentus. Šiandien daug teko eksperimentuoti ir pozicijose, keletas žaidėjų žaidė jiems neįprastuose amplua, to pasekoje toks ir rezultatas. Aišku, šios dienos komandos procesas, sąžiningai pasakius, irgi nepaliko įspūdžio, bet vaikinai gavo galimybę parodyti save“, - po patirto pralaimėjimo sakė U-16 rinktinės treneris Vytautas Vaškūnas. Antrą pergalę iškovojo ir Baltarusijos ekipa, 3:0 (1:0) įveikusi Armėnijos bendraamžių komandą. Įvarčiais prie pergalės prisidėjo Andrejus Pilipavecas (11 min.), Dmitrijus Baradzinas (41 min. iš 11 m baudinio) ir Pavelas Sadovskis (4 min.). Dvikovos pradžioje abi komandos apsikeitė pavojingomis progomis, visgi netrukus savo pranašumą, suklydus Armėnijos rinktinės vartininkui, įrodė Baltarusijos komanda. Šios rinktinės kapitonas Andrejus Pilipavecas sėkmingai smūgiavo galva po to, kai kamuolys atšoko nuo varžovų vartininko. Po praleisto įvarčio armėnai neketino lengvai pasiduoti ir po mažu žaidimas aikštėje išsilygino. Rungtynėse sužaidus apie pusvalandį puikų smūgį atliko armėnų kapitonas Hovhannesas Harutiunianas. Per likusį kėlinio laiką nei vienai, nei kitai komandai nepavyko nieko pavojingesnio sukurti. Antras kėlinys armėnams prasidėjo itin apmaudžiai. Iš pradžių teisėjas už neleistinus veiksmus baudos aikštelėje skyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo baltarusiai, o po keleto akimirkų ši komanda dar kartą nubaudė aplaidžiai gynyboje sužaidusius armėnus. Vėliau žaidimas kiek aprimo, atrodė, kad abi komandos susitaikė su esamu rezultatu ir didesnių pastangų jį pakeisti nedėjo.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/am ... d=68794108" onclick="window.open(this.href);return false;

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: U-17

2015 Rgp 21 13:55

1. Lietuva U-17 2 2 0 0 7:0 6
2. Baltarusija U-17 2 2 0 0 6:1 6
3. Armėnija U-17 2 0 0 2 0:5 0
4. Lietuva U-16 2 0 0 2 1:8 0

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: U-17

2015 Rgp 21 14:01

„Lietuva U17“ 5:0 „Lietuva-2 U17“: santrauka (Amber Cup; 2015-08-20)

https://www.youtube.com/watch?v=A0AgyVI3YGA" onclick="window.open(this.href);return false;


U-17 uždominavę buvo 8-)

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: U-17

2015 Rgp 24 12:17

Lietuva (U-17) - Baltarusija (U-17) 0:2 (0:1)
Palangos m. stadionas
Teisėjas - Donatas Rumšas (Palanga)
Įvarčiai: 3 min. Pavel Sadovski, 65 min. Dzimitry Kalineika (Baltarusija)
Įspėti: 8 min. Matas Voronko, 12 min. Deividas Mikalauskas, 37 min. Mantas Rusys (Lietuva); 7 min. Mikita Biatsenia, 12 min. Dzamitry Baradzin, 21 min. Andrei Pilipavets, 40 min. Dzimitry Kalineika (Baltarusija);
Pašalintas: 65 min. Mikita Biatsenia (Baltarusija, už 2 geltoną kortelę).
Lietuvos U-17 rinktinės sudėtis:
Ovidijus Šiaulys, Matas Voronko, Deividas Mikalauskas, Deividas Skaržauskas, Džiugas Raudonius, Domantas Putrius, Domantas Vitkus (56 min. Matas Radžiukynas), Mantas Rusys (64 min. Titas Aukštuolis), Dominykas Kubilinskas, Andrius Lučauskas, Džiugas Sūnelaitis.
Atsargoje: Kajus Urbietis, Arnas Borodinas, Kipras Kažukolovas, Simonas Raila.

Baltarusijos U-17 rinktinės sudėtis:
Kiryl Kotau, Nika Basaryia, Pavel Sadovski (80 min. Aliaksandr Ksenafontau), Siarhei Volkau (41 min. Kiryl Pilets), Vladizslau Malkevich, Mikita Biatsenia, Konstantsin Kazako (80 min. Krasimir Kapov), Artsiom Mirayevski, Dzimitry Baradzin (35 min. Dzimitry Kalineika), Ivan Hamolka, Andrei Pilipavets.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: U-17

2015 Rgp 24 12:19

LIETUVA U-17 0 : 2 GUDIJA U-17
http://www.lff.lt/lt/article/amber_cup_ ... ko_armenus" onclick="window.open(this.href);return false;

Nepavykęs startas

Paskutinėse turnyro rungtynėse susitiko iki tol abi pergales iškovojusios komandos - Lietuva ir Baltarusija.

Rungtynės lietuviams prasidėjo labai nesėkmingai - mūsiškiai šiurkščiai klydo ir iškart buvo nubausti. Po netikslaus perdavimo atgal baltarusiai perėmė kamuolį mūsiškių baudos aikštelėje ir po perdavimo į baudos aikštelę svečių žaidėjas Ivanas Hamolka įmušė smūgiu galva į tuščius vartus.

12 minutę po Dominyko Kubilinsko baudos smūgio iš krašto kamuolį atmušė vartininkas. 20 min. jau turėjo padirbėti lietuvių vartininkas Ovidijus Šiaulys, kuris atmušė smūgį po pavojingo varžovų reido.

Lietuvos komanda pirmajame kėlinyje demonstravo greito tempo atakuojanti futbolą ir 24 min. buvo arti tikslo. D. Kubilinskas suklaidino varžovą ir stipriai smūgiavo į vartus, tačiau kamuolį baltarusių vartų sargas atmušė į skersinį.

Atakose pritrūko tikslumo

Antrajame kėlinyje mūsiškiai toliau dažnai kontroliavo kamuolį, tačiau varžovai gynyboje neklydo ir atrasdavo spragų Lietuvos komandos gynybinėse užtvarose. 52 min. gera proga nepasinaudojo Siarhei Volkau. 65 min. varžovai dar kartą nubaudė lietuvius. Po išmetimo iš užribio Dzmitry Kalineika užklupo mūsiškių gynybą nepasiruošusią ir įsiveržęs į baudos aikštelę tiksliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

67 min. už šiurkščią pražangą aikštės viduryje antrą geltoną kortelę užsidirbo Mikita Biatsenia. Lietuviai pakilo į paskutinį šturmą. 70 min. gerą progą įmušti turėjo Džiugas Sūnelaitis, tačiau jo smūgį baudos aikštelėje atmušė vartininkas. Baltarusijos komanda išlaikė persvarą ir šventė pergalę. Lietuvis Ovidijus Šiaulys pripažintas geriausiu turnyro vartininku, o geriausiu gynėju - antrosios komandos narys Ernestas Mockus.

Grįžti į