bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2017 Sau 19 13:47

Kazkaip gaila ir graudu ziuret i komanda. Nors yra niuansu, kad puse komandos zaidzia Minske, puse losia Rusijoje. Pats baigineju futbolo treniravimo studijas ir kazkaip keista stebeti zaidima. Ivairiuose futbolo seminaruose/aptarimuose visi kone lyg susitare sneka, jog jauniu rezultatai nera patys svarbiausi, reikia ziureti su perspektyva i aiteiti. Tvarkoje, as sutinku. Isvaziuoja komanda eksperimentinemis sudetimis, norisi patikrinti naujus zaidejus ir panasiai. Taciau, jeigu jau gerb. V.Vaskunas nusprendzia is u17 rinktines ar dabartines u 18 rinktines daryt komanda 1 numeriu, tai kodel elgiasi priesingai ir turnyro metu viskas grindziama standartinemis situacijomis ir zaidziant kontraatakomis? Rungtynese su Slovakais, atsimusinejama 90min, pasigirdus finaliniam svilpukui, musu rinktine pergalingai susunka, lyg butu pateke i Elitini raunda. Kitos rungtynes su Kazahais tokia pat melodija, tik gynyba, retkarciais stengiamasi uzpulti. Tai kokio velnio mes kalbame apie ateities perspektyvas, kai vaikai nezaidzia? Jie yra priversti siekti rezultato, saugodami nulines lygiasias, ar tai normalu?

Dar neseniai daug kas peike, kad nacionaline rinktine pralosia 0-2 ar 0-3 rungtynes visiskai gindamasi ir tai kartojosi ilga laika. Taciau, atejus Jankauskui, tos atakos pasidare astresnes/racionalesnes. Vyrai pradejai brangint kamuoli ir su juo zaisti, o ne tik atsimusineti. Pralaimejimas Slovakams, meistriskumo skirtumas ir ne kitaip, bet geriau pralosti taip ir zaisti, nei pralosti 0-1 ir pastoviai atsimusineti.
- Visiška tiesa.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2017 Sau 20 15:05

3:1 laimėjo. Rezas atrodo gražesnis, nei pats žaidimas, bet rinktinė kažkiek reabilitavosi mano akyse. Aukštuolis lygtais hettrick'ą įmušė.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-18

2017 Sau 20 15:14

Titas visus tris įvarčius įmušė, o kitiems vartai užrišti.
T.Aukštuolio "hetrikas" atvedė Lietuvos U-18 rinktinę į pergalę V.Granatkino turnyre
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/tauk ... no-turnyre" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos U-18 rinktinė sėkmingai užbaigė Valentino Granatkino memorialinį atminimo turnyrą. Vytauto Vaškūno auklėtiniai paskutinėse turnyro rungtynėse rezultatu 3:1 (2:1) įveikė Irano rinktinę ir turnyre užėmė 13-ają vietą.

Visus 3 įvarčius Lietuvos komandai 32, 42 ir 83-ają minutėmis pelnė puolėjas Titas Aukštuolis.

Priminsime, kad šiame turnyre Lietuvos futbolininkai be Irano dar įveikė Azerbaidžaną (2:1), po baudinių serijos patiesė Tadžikistaną, lygiosiomis sužaidė su Slovakija (0:0), po baudinių serijos pralaimėjo Moldovos rinktinei ir nusileido Kazachstanui (0:2).

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-18

2017 Sau 20 16:43

TRYS T. AUKŠTUOLIO ĮVARČIAI LEIDO TURNYRĄ UŽBAIGTI PUIKIA PERGALE
http://lff.lt/news/1519/trys-t-aukstuol ... a-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos U-18 (gimusių 1999 m. ir jaunesnių žaidėjų) rinktinė Sankt Peterburge Valentino Granatkino atminimo turnyre užbaigė savo pasirodymą aukšta nata. Rungtynėse dėl 13-osios vietos lietuviai užtikrintu rezultatu 3:1 įveikė Irano rinktinę.

Šiame susitikime lietuvių trenerių štabas nusprendė suteikti progą turnyre dar nežaidusiam vartininkui Kornelijui Smilingiui, kuris pakeitė Pijų Petkevičių.
Abi komandos nevengė atviro žaidimo, o 26 minutę pirmą rimtą progą įmušti turėjo iraniečiai. Komandos kapitonas Kipras Kažukolovas numušė kamuolį nuo vartų linijos. Į tai lietuviai po keturių minučių atsakė savuoju išpuoliu – Edgaras Utkus atakos krašte išniro vienas prieš vartininką, bet pastarasis atrėmė smūgį.
32 minutę Lietuvos ekipai pavyko išsiveržti į priekį. Po kampinio mūsų komanda sukūrė pavojingą situaciją baudos aikštelėje, pirmą K. Kažukolovo smūgį atrėmė vartininkas, bet galų gale Titas Aukštuolis pasinaudojo tuo, kad kamuolys atšoko jam ir iš arti smūgiavo tiksliai.
Visgi jau po kelių minučių Iranui pavyko išlyginti rezultatą. Varžovų puolėjas sulaukė aukšto perdavimo baudos aikštelės centre ir tiksliai smeigė kamuolį galva į K.Smilingio ginamus vartus.
Tačiau mūsiškiai nemažino apsukų ir toliau grasino oponentų vartams, kol pasiekė antra įvartį. Prieš pertrauką kontratakoje Titas Aukštuolis sprintavo į priekį dešiniajame krašte, įsiveržė į baudos aikštelę, ir nors iš pradžių smūgiuoti nepavyko, gavęs antrą progą stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.
Po pertraukos žaidimo tempas kiek nuslopo, bet lietuviai tvirtai laikė vadeles savo rankose. 83 minutę pergalę buvo įtvirtinta. Irano vartininkas suklydo atlikdamas perdavimą ir kamuolį prisivijęs T.Aukštuolis pelnė savo „hat-tricką“.
Lietuva triumfavo 3:1 - tai Vytauto Vaškūno auklėtiniams buvo trečioji pergalė turnyre. Lietuviai patyrė tik vieną pralaimėjimą, tačiau užėmė 13-ąją vietą.

U-18 Lietuva – Iranas 3:1 (2:1)
Sankt Peterburgo sporto ir koncertų kompleksas
Teisėjas: Vasilii Tikhonov
Įvarčiai: 32 min. T. Aukštuolis (1:0), 34 min. S. Sayyadmaneshshiadeh (1:1), 83 min. T. Aukštuolis (2:1), 83 min. T. Aukštuolis (3:1)
Įspėti: 62 min. T. Paulikas (Lietuva), 67 min. T. Aukštuolis (Lietuva), 79 min. E. Utkus (Lietuva), 85 min. T. Janušauskas (Lietuva), 87 min. M. Sharifi (Iranas), 88 min. Y. Delfi (Iranas).
U-18 Lietuva: Kornelijus Smilingis, Kipras Kažukolovas, Tadas Paulikas, Arnas Borodinas (46 min. Matas Voronko), Andrius Lučauskas (23 min. Tomas Janušauskas (89 min. Deividas Skaržauskas)), Domantas Putrius (36 min. Ronaldas Misiūnas), Domantas Vitkus (46 min Džiugas Sūnlelaitis), Matas Ramanauskas, Edgaras Utkus, Martynas Vasiliauskas, Titas Aukštuolis (89 min. Deividas Mikalauskas).

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: U-18

2017 Sau 20 16:43

U-18 Lietuva-Iranas įvarčiai
https://www.youtube.com/watch?v=o7a5lIihQCM" onclick="window.open(this.href);return false;

Kažkodėl Lietuvos futbolas užrašė U-17 :D

Paskutinį kartą redagavo 1 Makenzis. Iš viso redaguota 2017 kartus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2017 Sau 25 12:57

U18 momentai ir įvarčiai Granatkine:


bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 08 11:11

Šiais metais Granatkino turnyras greičiausiai vyks rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais, kai vietiniai čempionatai sustabdomi rinktinių pasirodymams. Rusai nori, kad rungtynės vyktų natūraliose aikštėse, nors jų Sankt-Peterburge yra tik keturios.

https://vk.com/granatkinaspb" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 17 19:46

U-18 RINKTINĖ PRADĖJO PASIRUOŠIMĄ TARPTAUTINIAM TURNYRUI BALTARUSIJOJE
2018-01-17
http://lff.lt/news/4536/u-18-rinktine-p ... arusijoje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos U-18 (2001 m. ir jaunesni) vaikinų rinktinė dalyvauja treniruočių stovykloje ir ruošiasi kitą savaitę Minske vyksiančiam tarptautiniam „Development Cup“ turnyrui. Pirmadienį Kaune susirinkę jaunieji futbolininkai iki penktadienio treniruosis Marijampolėje, o šeštadienį išvyksta į Minską. Šį trečiadienį rinktinė taip pat sužais treniruočių pobūdžio rungtynes su SM „Tauro“ komanda.

„Development Cup“ turnyre lietuviai pateko į A grupę su Baltarusijos, Suomijos ir Belgijos rinktinėmis. Pirmoji Lietuvos dvikova lauks sausio 21 dieną su šeimininkų rinktine. Sausio 22 dieną (antradienį) Antano Vingilio vadovaujama komanda susitiks su suomiais, o sausio 24 dieną užbaigs grupės varžybas akistata su belgais. Sausio 26–28 dienomis visos komandos, atitinkamai nuo pasiektų rezultatų grupėje, kausis rungtynėse dėl 1–12 vietų.

Pasak A. Vingilio, rinktinei Minske dėl įsipareigojimų klubams ir kitų priežasčių nepadės legionieriai, tačiau komandinė dvasia yra aukštame lygyje: „Trūksta pagrindinės sudėties žaidėjų, kurie žaidė Europos U-17 čempionato atrankoje ir nemažai žaidėjų atvyko po žiemos pertraukos, per kurią turėjo mažai praktikos. Dirbame su fiziniu žaidėjų parengimu, bet šios stovyklos metu daugiausia dėmesio skirsime taktiniam pasiruošimui“. „Galiu pasidžiaugti, jog rinktinėje yra gera atmosfera. Žaidėjai turės galimybę įrodyti savo galimybes ir manau, jog jiems netrūks motyvacijos žaidžiant prieš pajėgius varžovus Minske. Susitiksime su Belgijos ir Suomijos komandomis, kurios laimėjo savo U-17 čempionato atrankos grupes, o šeimininkai Baltarusija šiame turnyre visada yra rimtas varžovas“, – samprotavo A. Vingilys.
Turnyro Baltarusijoje tvarkaraštis:

Sausio 21 d. (sekmadienis), 18:00 val.
Lietuva – Baltarusija

Sausio 22 d. (antradienis), 15:40 val.
Lietuva – Suomija

Sausio 24 d. (trečiadienis), 15:40 val.
Lietuva – Belgija

Sausio 26-28 d. numatytos atkrintamosios varžybos ir rungtynės dėl vietų
Lietuvos U-18 rinktinės kandidatų sąrašas:

Vartininkai:

Kajus Urbietis (Nacionalinė FA)
Povilas Survila (Nacionalinė FA)

Gynėjai:

Egidijus Dusevičius (Verčelio „Pro Vercelli“, Italija)
Gytis Makauskis (Vilniaus FA „Žalgirietis“)
Matas Dedura (Kauno SM „Tauras“)
Rokas Rasimavičius (Kauno „Stumbras“)
Deimantas Kontenis (Panevėžio FA)
Vakaris Kalėda (Alytaus FA „Dainava“)
Tomas Kačerauskas (Panevėžio FA)

Saugai:

Mantas Petrikas (Gargždų „Banga“)
Vilius Piliukaitis (Nacionalinė FA)
Karolis Žebrauskas (Nacionalinė FA)
Eugene Park (Hiurto „Hürth“, Vokietija)
Lukas Juodkūnaitis (Vilniaus FM)
Simonas Vasiljevas (Vilniaus „Žalgiris B“)
Marjanas Isajevas (Panevėžio FA)
Valdas Paulauskas (Nacionalinė FA)
Žygimantas Pečkys (Marijampolės „Sūduva“)

Puolėjai:

Ernestas Andriušis (Vilniaus FM)
Benediktas Butler (Vilniaus FM)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 23 18:04

TURNYRĄ MINSKE PRADĖJO NESĖKME PRIEŠ ŠEIMININKUS
2018-01-21
https://lff.lt/news/4550/turnyra-minske ... imininkus/" onclick="window.open(this.href);return false;



https://youtu.be/pQ5xi7jI2oc" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienio vakarą Minske prasidėjo tarptautinis „Development Cup“ turnyras. Nesėkmingai jame startavo Lietuvos U-18 (2001 m. ir jaunesni) vaikinų rinktinė, kuriai A grupės dvikovoje teko pripažinti Baltarusijos bendraamžių pranašumą 0:3.

Antano Vingilio auklėtiniams teko susidurti su užtikrintu varžovų žaidimu – šeimininkai kontroliavo kamuolį didesnį laiko tarpą ir mūsų komandai neleido sukurti progų įmušti.

Einant kėliniui į pabaigą, Baltarusija rimtai pradėjo grasinti Lietuvos vartams. 34 minutę lietuvius nuo praleisto įvarčio išgelbėjo skersinis, bet po poros minučių šeimininkai išsiveržė į priekį, kai dešiniajame atakos krašte tarp lietuvių gynėjų praskuodė Nikita Ivanutenko, sugebėjęs iš aštraus kampo nuginkluoti vartininką Kajų Urbietį prie dešiniojo virpsto.

Lietuviai dar bandė užklupti oponentus savo išpuoliais, bet galutinis pirmojo kėlinio teisėjo švilpukas skelbė apie baltarusių pranašumą 1:0.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje per daug nesikeitė. 67 minutę Baltarusija įmušė antrą įvartį. Po pakelto kampinio kamuolį iš už baudos aikštelės prieigų galingai į dešinį vartų kampą smūgiavo Maksimas Kapralevas ir K. Urbiečiui stipraus šūvio šį kartą nepavyko atremti.

75 minutę varžovai įtvirtino savo pergalę trečiuoju įvarčiu greitoje kontratakoje.

Antrąsias rungtynes lietuviai žais jau rytoj, kai susitiks su Suomijos rinktine. Šiandien kitose grupės rungtynėse suomiams teko pripažinti Belgijos pranašumą 0:4.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-18 – Baltarusija U-18 0:3 (0:1)
Minsko futbolo maniežas, 1500 žiūrovų
Įspėti: 27 min. D. Kontenis (Lietuva), 41 min. E. Dusevičius (Lietuva), 80+4 min. D. Dubrov (Baltarusija), 80+4 min. K. Urbietis
Įvartis: 34 min. N. Ivanutenko (0:1), 67 min. M. Kopralev (0:2), 75 min. A. Evtukovich (0:3).

Lietuva: Kajus Urbietis, Rokas Rasimavičius, Deimantas Kontenis, Valdas Paulauskas (41 min. Tomas Kačerauskas), Simonas Vasiljevas (69 min. Mantas Petrikas), Vilius Piliukaitis, Karolis Žebrauskas, Lukas Juodkūnaitis (70 min. Marjanas Isajevas), Ernestas Andriušis (53 min. Benediktas Butler), Matas Dedura (65 min, Gytis Makauskis), Egidijus Dusevičius.

Atsargoje: Povilas Survila, Dovydas Vilkas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 23 18:05

U-18 RINKTINĖ KOVINGAS RUNGTYNES SU SUOMIAIS UŽBAIGĖ LYGIOSIOMIS
2018-01-22
https://lff.lt/news/4556/u-18-rinktine- ... giosiomis/" onclick="window.open(this.href);return false;



https://youtu.be/3eKTvRZiKPc" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos U-18 rinktinė toliau tęsia kovas Minske vykstančiame „Development Cup“ turnyre. Pirmadienį lietuviai surėmė ginklus su Suomijos bendraamžiais ir baigė rungtynes lygiosiomis 0:0.

Vakarykštėje dvikovoje su baltarusiais mūsų komandai teko pripažinti oponentų pranašumą, tačiau treneris Antanas Vingilys pasitikėjo savo auklėtiniais ir startinėje sudėtyje atliko vieną keitimą – vietoje Valdo Paulausko aikštėje pasirodė Mantas Petrikas.

Pačios rungtynės nebuvo tokios, kurios galėjo padovanoti žiūrovams daug veiksmo prie abiejų vartų. Abi komandos kelis kartus turėjo pusproges įmušti, bet tai nesukėlė didelių problemų gynėjams ir vartininkui.

Nors abi komandos bandė primesti savo žaidimą ir rasti kelių oponentų vartų link, rungtynės baigėsi rezultatu 0:0. Lietuva šiuo metu A grupėje rikiuojasi trečioje vietoje su vienu tašku. Pirmoje vietoje žengia Baltarusijos rinktine (6 tšk.), kuri šiandien nugalėjo Belgiją (3 tšk.) 1:0.

Lietuviai gali finišuoti antri grupėje, jei trečiadienį nugalės Belgijos rinktinę.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-18 – Suomija U-18 0:0 (0:0)
Minsko futbolo maniežas, 280 žiūrovų
Įspėtas: 54 min. S. Vasiljevas (Lietuva)

Lietuva: Kajus Urbietis, Rokas Rasimavičius, Deimantas Kontenis, Mantas Petrikas (80+3 min. Valdas Paulauskas), Simonas Vasiljevas, Vilius Piliukaitis, Karolis Žebrauskas, Lukas Juodkūnaitis, Ernestas Andriušis, Matas Dedura, Egidijus Dusevičius.

Atsargoje: Povilas Survila, Dovydas Vilkas, Tomas Kačerauskas, Benediktas Butler, Gytis Makauskis, Marjanas Isajevas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 25 21:02

U-18 RINKTINĖ MINIMALIU REZULTATU NUSILEIDO BELGIJAI
2018-01-24
https://lff.lt/news/4566/u-18-rinktine- ... -belgijai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos U-18 rinktinė trečiadienį užbaigė Minske vykstančio „Development Cup“ turnyro grupės etapo kovas. Antano Vingilio auklėtiniai žaidimu nenusileido Belgijos bendraamžiams, bet patyrė pralaimėjimą minimaliu rezultatu 0:1. Šiose rungtynėse dominavo gynybinio stiliaus futbolas. Lietuviai pavyzdingai gynėsi nuo belgų išpuolių ir neleido varžovams sukurti rimtų progų pasižymėti – su savo darbais sėkmingai tvarkėsi tiek vartininkas Kajus Urbietis, tiek mūsų komandos gynybos linija. Visgi antrajame kėlinyje belgai pralaužė Lietuvos gynybą. 60 minutę po perdavimo iš krašto, lietuviams nepavyko neutralizuoti pavojaus baudos aikštelėje, o Marciano Azizas antruoju smūgiu pataikė kamuolį į dešinį vartų kampą. Iki mačo galo Lietuvos rinktinė bandė ieškoti galimybių išlyginti rezultatą, tačiau jis išliko nepakitęs ir belgai triumfavo 1:0.

Grupėje lietuviai su vienu surinktu tašku užėmė trečią vietą ir dabar varžysis dėl 7-9 vietų. Penktadienį (13:15 val.) Lietuvos rinktinės laukia akistata su Islandijos bendraamžiais.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-18 – Belgija U-18 0:1 (0:0)
Minsko futbolo maniežas, 470 žiūrovų
Įvartis: 60 min. M. Aziz (0:1)
Įspėti: 37 min. D. Kontenis (Lietuva), 74 min. L. Patris (Belgija), 80+1 min. A. Mvom Onana (Belgija).

Lietuva: Kajus Urbietis, Egidijus Dusevičius, Gytis Makauskis, Matas Dedura, Rokas Rasimavičius, Deimantas Kontenis, Vilius Piliukaitis, Karolis Žebrauskas (63 min. Mantas Petrikas), Lukas Juodkūnaitis, Simonas Vasiljevas (80+1 min. Benediktas Butler), Ernestas Andriušis.

Atsargoje: Povilas Survila, Dovydas Vilkas, Tomas Kačerauskas, Marjanas Isajevas, Valdas Paulauskas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 25 21:33

Ar įmuš nors vieną įvartį turnyre? Baik tu, nemanau..

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: U-18

2018 Sau 26 11:28

kad garbingai pasipriešinti įvarčių nereikia :))

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: U-18

2018 Sau 26 11:46

panasu, kad tuoj apie pergaliu (ne tik jauniu ir jaunimo) sventima aplamai reiks pamirst :( svesim (retai) ivarcius :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: U-18

2018 Sau 27 00:18

ISLANDAMS PRALAIMĖJO TIK PO BAUDINIŲ SERIJOS
2018-01-26
https://lff.lt/news/4569/islandams-pral ... u-serijos/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://youtu.be/YFbyBECcDwo" onclick="window.open(this.href);return false;



Lietuvos U-18 rinktinė „Development Cup“ turnyre Minske toliau lieka be pergalių. Varžybose dėl 7-9 vietų penktadienį mūsų komanda tik po baudinių serijos nusileido Islandijos bendraamžiams. Kaip ir praėjusiose rungtynėse, lietuviai pademonstravo kokybišką žaidimą gynyboje, bet pristigo produktyvumo savo atakose. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių, tad buvo mušami vienuolikos metrų baudiniai. Juose Lietuvai pavyko pirmauti 4-3, bet vėliau nesėkmingi Ernesto Andriušio ir Roko Rasimavičiaus smūgiai sutrukdė komandai pasiekti pergalę – islandai triumfavo 5:4. Šeštadienį Lietuvos laukia paskutinis turnyro mačas. 13:15 Lietuvos laiku Antano Vingilio auklėtiniai mes iššūkį Moldovai.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-18 – Islandija U-18 0:0 (0:0, po baudinių serijos 4:5)
Minsko futbolo maniežas, 240 žiūrovų
Įspėti: 62 min. R. Rasimavičius (Lietuva), 70 min. E. Dusevičius (Lietuva).

Lietuva: Povilas Survila, Egidijus Dusevičius, Matas Dedura, Rokas Rasimavičius, Deimantas Kontenis, Tomas Kačerauskas (41 min. Valdas Paulauskas), Vilius Piliukaitis, Karolis Žebrauskas (54 min. Mantas Petrikas), Lukas Juodkūnaitis, Simonas Vasiljevas, Ernestas Andriušis.

Atsargoje: Kajus Urbietis, Marjanas Isajevas, Benediktas Butler.

Grįžti į