matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

UEFA Tautų lyga

2014 Kov 26 14:50

Lietuvos futbolo rinktinė dalyvaus naujoje UEFA Nacijų lygoje?
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/l ... zLMTRIor7A" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo rinktinė kartu su nacionalinėmis kitų šalių ekipomis netrukus gali dalyvauti Nacijų lygoje – naujame turnyre, kurį nuo 2018-2019 m. sezono planuoja rengti UEFA.
Visos Europos šalių nacionalinės komandos toliau dalyvautų pasaulio ir senojo žemyno čempionatuose, o šis trečiasis turnyras žada pakeisti dabar rengiamus draugiškus rinktinių mačus.

UEFA jau parengė revoliucinį futbolo varžybų sistemos pertvarkos planą, kuris šį ketvirtadienį turėtų būti svarstomas per metinį UEFA kongresą Astanoje (Kazachstanas).

Nacijų lygoje dalyvautų visų UEFA priklausančių 54 šalių rinktinės.

Kol kas dar nėra galutinai patvirtintas naujo turnyro reglamentas, bet pagal išankstinius planus visos rinktinės pagal pajėgumą būtų suskirstytos į 3 arba 4 divizionus.

Po kiekvieno turnyro stipriausia diviziono rinktinė patektų į aukštesnį divizioną, o silpniausia iškristų į žemesnę lygą.

Kiekvieno diviziono grupių nugalėtojai dalyvautų Finalo ketverto turnyre, kuris vyktų neutralioje aikštėje kiekvieną vasarą nelyginiais metais.
Paskutinį kartą redagavo 1 matvaju. Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: UEFA Nacių lyga

2014 Kov 26 15:29

UEFA Nacių lygoje
NESUPRATAU:

NACIŲ [fašistų] ar NACIJŲ lyga...

tema taip užvadinta.. :mrgreen:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: UEFA Nacių lyga

2014 Kov 26 15:51

negerai būtų, sumažintu galimybę tokiems patekimams į eč kaip, kad pateko Latviai.

būtų kaip ledo ritulyje kad viena atranką sulošia trečiam divisione, kitą antrame, ir taip pirmyn atgal keliauja. niekam nebeįdomu kai niekada nebe atvažiuos stiprios rinktinės.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: UEFA Nacių lyga

2014 Kov 26 16:00

Tai čia viskas dėl stiprių ir daroma, kad ponai su chalopais nesusitiktų. Nelygis gi.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: UEFA Nacių lyga

2014 Kov 26 16:13

negerai būtų, sumažintu galimybę tokiems patekimams į eč kaip, kad pateko Latviai.

.
kad čia su EC nieko bendro neturi. Nacijų lygoje žaistume su ne prastesniais varžovais, negu dabar pasirenkame draugiškiems mačams. Geresniems varžovams jau eilę metų nėra babkių. O jei atsirastų netyčia , tai galima tada Braziliją arba Argentiną pasikviesti į Kauną. Su Europos geriausiais ir taip atrankose prisižaidžiam.

...

Re: UEFA Nacių lyga

2014 Kov 26 16:44

negerai būtų, sumažintu galimybę tokiems patekimams į eč kaip, kad pateko Latviai.
latviai, anglai, bulgarai..

tautybės rašosi iš mažosios raidės, tik šalių pavadinimai didžiosiomis

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Kov 27 13:43

UEFA vadovai palaimino Nacijų lygą, kurioje žais ir Lietuva
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/u ... zQOuRIor7A" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos rinktinė kartu su nacionalinėmis kitų Europos šalių ekipomis dalyvaus Nacijų lygoje – naujame turnyre, kurį nuo 2018-2019 m. sezono rengs UEFA.
Apie tai dar trečiadienį, remdamasis britų dienraščiu „The Telegraph“, paskelbė lrytas.lt, o ketvirtadienį oficialiai patvirtino ir UEFA.

Visos Europos šalių nacionalinės komandos toliau dalyvaus pasaulio ir senojo žemyno čempionatuose, o naujas trečiasis turnyras pakeis dabar rengiamus draugiškus rinktinių mačus.

Šį ketvirtadienį Astanoje (Kazachstanas) per kasmetinį UEFA kongresą buvo vienbalsiai pritarta revoliuciniam nacionalinių ekipų varžybų sistemos pertvarkos planui.

„Tai labai svarbus sprendimas, kuris turės didelės įtakos nacionalinių ekipų ateičiai“, – neabejojo UEFA prezidentas Michelis Platini.

Nacijų lygoje dalyvaus visų UEFA priklausančių 54 šalių rinktinės. Remiantis reitingu jos bus suskirstytos į keturis skirtingus divizionus.

Nacijų lygos varžybos truks dvejus metus, o nelyginiais metais kiekviename divizione bus rengiamas Finalo ketverto turnyras, kuriame dalyvaus po keturias stipriausias rinktines.

Po kiekvieno dvejų metų ciklo keturios stipriausios kiekvieno diviziono komandos pateks į aukštesnį divizioną, o keturios silpniausios iškris į žemesnį.

Keturios stipriausios Nacijų lygos rinktinės iš karto gaus tiesioginį bilietą į 2020 metų Europos čempionato finalinį turnyrą.

Jeigu FIFA pritars, keletas Europai skirtų bilietų į pasaulio futbolo čempionatą taip pat ateityje gali būti išdalinti, remiantis Nacijų lygos turnyro rezultatais.

„Tai milžiniškas žingsnis į priekį nacionalinėms Europos šalių ekipoms. Mes tikimės, kad sirgaliams patiks šis naujas varžybų formatas“, – vylėsi UEFA nacionalinių komandų varžybų komisijos pirmininkas Wolfgangas Niersbachas.

|UEFA vadovai neslėpė, jog Nacijų lyga turėtų būti pelningesnė negu pavienės draugiškos rungtynės, kurias dabar žaidžia rinktinės.

„Mes siekėme optimatizuoti dabartinę situaciją, nes yra ne tik komandų, su kuriomis visi nori žaisti draugiškus mačus, bet ir rinktinių, kurios niekaip neranda varžovų tokioms rungtynėms, – aiškino Gianni Infantino, UEFA generalinis sekretorius. – Būtent todėl ir kilo Nacijų lygos idėja“.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Kov 27 13:56

UEFA narės pritarė naujo rinktinių turnyro konceptui
http://www.lff.lt/lt/article/uefa_nares ... _konceptui" onclick="window.open(this.href);return false;

Nuo 2018 metų nacionalinių futbolo rinktinių kontrolines dvikovas Europoje pakeis UEFA Nacijų lygos turnyras, kuris papildytų dabartinę varžybų sistemą. Naujam projektui ketvirtadienį pritarta Astanoje vykstančiame Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) kongrese.

Visos 54 UEFA narių, tarp jų ir Lietuvos futbolo federacija, kongrese pasirašė rezoliuciją, kurioje išreikštas pritarimas centralizuotos atrankos varžybų rinkodaros sistemai ir nuo 2018 metų startuosiančiam naujam projektui. Pagal jį kartu su tradicinėmis atrankos varžybomis bus rengiama ir UEFA Nacijų lyga.

„Tai didelis žingsnis į priekį nacionalinių rinktinių futbolui Europoje. Tikimės, kad ir aistruoliai pritars tokiam naujam formatui", - sakė UEFA nacionalinių rinktinių varžybų komiteto pirmininkas Wolfgangas Niersbachas.

Planuojama, jog naujasis varžybų projektas startuos nuo 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos (UEFA EURO 2020) ciklo. Nacijų lyga vyks greta atrankos varžybų kaip papildomas turnyras, kuris ne tik pakeistų beveik visas kontrolines rungtynes, bet ir suteiktų daugiau šansų kovoti dėl kelialapio į Europos čempionatą.

Dėl tikslaus Nacijų lygos formato dar bus diskutuojama. Pagal siūlomą konceptą, rinktinės pagal reitingus būtų suskirstytos į keturis atskirus divizionus. Kiekviename divizione komandos būtų skirstomos į mažesnes grupes po 3-4 komandas. Jos 2018 metų rugsėjo - lapkričio mėnesiais tarpusavyje sužaistų 4-6 rungtynes.

Grupių nugalėtojai patektų į antrąjį varžybų etapą, kuris vyktų 2019 metais. Šiame etape keturios komandos galėtų iškovoti teisę 2020 m. kovo mėnesį dalyvauti atkrintamosiose varžybose dėl patekimo į UEFA EURO 2020 finalinį etapą. Kitos komandos varžytųsi dėl galimybės lygoje pakilti į aukštesnį divizioną arba neiškristi žemiau.

Pasak UEFA, pagrindinis Nacijų lygos turnyro tikslas - paskatinti sportinę rinktinių konkurenciją, kurios, daugelio futbolo bendruomenės atstovų nuomone, ypač trūksta per kontrolines rungtynes. Teigiama, jog naujas turnyras padėtų pakelti nacionalinių rinktinių futbolą į naują kokybinį lygmenį ir išlaikyti teigiamą balansą su klubiniu futbolu.

Atrankos į Europos čempionatą sistema iš esmės nesikeistų, tačiau naujas varžybų ciklas po paskutinio čempionato prasidėtų ne tų pačių metų rugsėjį, o kitų metų kovo mėnesį.

UEFA jau anksčiau priemė sprendimą, jog UEFA EURO 2020 finalinis turnyras vyks ne vienoje ar dvejose valstybėse, o daugelyje miestų visame žemyne.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Kov 30 18:06

Lietuvai Nacijų taurė - tinkamas variantas
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/l ... zgyvhIor7A" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacija (LFF) džiaugiasi, kad nuo 2018 metų mūsų šalies rinktinė rungtyniaus naujame Nacijų lygos turnyre, kuris pakeis kontrolines rungtynes, rašo dienraštis „Lietuvos rytas
Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) pasiūlytos permainos, kai naujas Nacijų lygos turnyras pakeis kontrolines rungtynes, bus naudingos mūsų šalies komandai.

Taip mano Lietuvos futbolo rinktinės vadovas Robertas Tautkus ir LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Ketvirtadienį UEFA kongrese Astanoje patvirtino naują turnyrą, kuris bus rengiamas nuo 2018 metų. Pagrindinė permainų mintis – Nacijų lygos varžybos pakeis kontrolines rungtynes.

„Buvo noras suaktyvinti varžybų grafiką, kad svarbių lemiamų mačų būtų daugiau. Pastaruoju metu susidomėjimas draugiškomis rungtynėmis, ypač žemesnių pagal reitingą komandų, nebuvo didelis.

Oficialios varžybos įdomesnės ir žiūrovams, ir žiniasklaidai“, – sakė kongrese Kazachstane dalyvavęs E.Eimontas.

R.Tautkus pripažino, kad pastaraisiais metais susidurdavo su sunkumais ieškodamas varžovų kontrolinėms rungtynėms.

Ypač sudėtinga buvo susitarti su stipresnėmis rinktinėmis.

„Dabar bus galimybė žaisti ir su geresnėmis komandomis, – sakė R.Tautkus. – Be to, bus lengviau iškviesti iš klubų žaidėjus.“

Būsimųjų varžybų sistema dar nėra patvirtinta, bet planuojama, kad 54 Europos rinktinės pagal reitingą bus padalytos į keturis pogrupius – A, B, C ir D po 12–14 komandų. Kiekviename pogrupyje bus sudarytos atkrintamųjų varžybų poros arba kelios grupės po 3–4 komandas. Būtų žaidžiama namie ir išvykoje nuo rugsėjo iki gruodžio.

Geriausios komandos kils į stipresnį pogrupį, o prasčiausios ekipos pasibaigus dvejų metų ciklui kris žemyn. Pirmą kartą į pogrupius komandos būtų paskirstytos pagal reitingą.

Lietuvos rinktinė UEFA reitinge yra 41-oji, tad mūsų šalies futbolininkams horizonte šviečiasi silpniausias, ketvirtasis, pogrupis ir varžovai iš tokių valstybių kaip Makedonija, Airija, Liuksemburgas, Malta, Lichtenšteinas, Šiaurės Airija, Velsas, Armėnija, Estija, Farerų salos, San Marinas, Andora.

Visos rinktinės ir toliau dalyvaus Europos ir pasaulio pirmenybių atrankos varžybose.

Tačiau per naująjį trečiąjį turnyrą irgi atsivertų papildoma galimybė patekti į Europos čempionato finalinį etapą, kuriame lietuviai dar nėra žaidę.

Numatyta, kad 20 komandų į 2020 metų Europos futbolo pirmenybes patektų per įprastas atrankos varžybas, o dar keturios rinktinės – iš kiekvieno Nacijų lygos pogrupio.

„Teoriškai net ir rungtyniaudami D pogrupyje turėtume galimybę patekti į Europos čempionatą“, – sakė E.Eimontas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Kov 30 18:21

„Teoriškai net ir rungtyniaudami D pogrupyje turėtume galimybę patekti į Europos čempionatą“, – sakė E.Eimontas.
- Įdomu. Norėčiau daugiau sužinot apie tokią galimybę.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Kov 30 21:24

nesamonė kažkokia. Jau plėtimas euro čempo yra diskutuotinas klausimas, o dabar dar kažkokį draugišką turnyrą sugalvojo kuris, nenustebsiu jei laikui bėgant pakeis tas pačias atrankas

visdarmaza
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 2014 Kov 15 11:56
Palaikoma komanda: Dainava
Miestas: Kaunas

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Bal 15 00:11

Visai nera logikos...
KET testai http://www.kettestai.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: UEFA Nacijų lyga

2014 Gru 08 17:16

Patvirtintas 2018 m. startuosiančios UEFA Nacijų lygos formatas
http://www.lff.lt/lt/article/patvirtint ... s_formatas" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinė rinktinė kartu su kitomis Europos valstybių komandomis nuo 2018 metų dalyvaus naujame turnyre - UEFA Nacijų lygoje, kuris suteiks papildomą šansą kovoti dėl patekimo į Europos ar Pasaulio čempionatų finalinius etapus.

Lygos projektui pavasarį pritarė visos 54 UEFA narės, tarp jų ir Lietuvos futbolo federacija. Praėjusią savaitę lygos formatas galutinai patvirtintas UEFA Vykdomojo komiteto posėdyje.

UEFA Nacijų lygos (Nations league) pagrindinis tikslas - paskatinti sportinę rinktinių konkurenciją pakeičiant didžiąją dalį kontrolinių rungtynių. Naujas turnyras laikomas viena iš priemonių pakelti nacionalinių rinktinių futbolą į naują kokybinį lygmenį ir išlaikyti balansą su klubiniu futbolu.

Naujosios varžybos startuos 2018 m. rugsėjo - lapkričio mėnesiais, prieš atrankos į 2020 m. Europos futbolo čempionato (UEFA EURO 2020) ciklą. Šis bus žaidžiamas nuo 2019 m. kovo iki lapkričio mėn.

Nacijų lygoje rinktinės pagal to laikotarpio reitingus bus suskirstytos į keturis atskirus divizionus (A, B, C ir D). Kiekviename divizione komandos bus skirstomos į mažesnes grupes po 3-4 komandas.

A diviziono nugalėtojai varžysis dėl nugalėtojų vardo, o kiekvienos diviziono grupės nugalėtojai kovos dėl patekimo į aukštesnį divizioną. Pagal Nacijų lygos reitingą taip pat bus sudaromi atrankos varžybų (European qualifiers) krepšeliai.

Viena reikšmingiausių naujovių - kiekvieno Nacijų lygos diviziono grupių nugalėtojai (viso 16 komandų) pateks į atkrintamąsias varžybas (Play-off). Jose į keturias grupes suskirstytos komandos 2020 m. kovo mėn. sužais po dvejas rungtynes (pusfinalis ir finalas) ir nugalėtojai galės iškovoti vieną iš keturių kelialapių į UEFA EURO 2020.

Jei komanda vietą Europos čempionate jau bus užsitikrinusi per atrankos varžybas, jos vietą atkrintamosiose varžybose atitinkamai užims kita komanda pagal UEFA Nacijų lygos reitingą.

Oficialios atrankos Į UEFA EURO 2020 sistema iš esmės nesikeis - į finalinį etapą pateks dešimties grupių nugalėtojai ir antrąsias vietas užėmusios rinktinės (viso 20 komandų).

Tokiais pačiais principais ateityje vyks ir Europos zonos atranka į Pasaulio čempionatą - tik bus pakoreguotos varžybų datos ir kelialapių skaičius, dėl kurio varžysis rinktinės.

UEFA EURO 2020 finalinis turnyras vyks trylikoje skirtingų miestų trylikoje šalių.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: UEFA Nacijų lyga

2017 Vas 09 00:12

Nacionalinėms rinktinėms – nauja praktika
http://lzinios.lt/lzinios/Sportas/nacio ... ika/238007" onclick="window.open(this.href);return false;

Europos futbolo asociacijų sąjunga (UEFA) palaimino naują projektą. Prieš kelias dienas buvo pristatytas UEFA Tautų lygos („UEFA Nations league“) turnyras.

2018-ųjų rudenį prasidėsiančiame turnyre varžysis 55 UEFA priklausančių šalių nacionalinės rinktinės. Rungtynės vyks 2018–2019 metų futbolo sezoną ir kartu taps vienu iš atrankos į Europos čempionatą etapų, taip pat pakeis ne itin didelį susidomėjimą keliančias draugiškas dvikovas.

Lietuva – C divizione

Siekiant konkurencingumo ir bandant išvengti triuškinamų rezultatų, rinktinės bus skirstomos į keturis divizionus. A ir B divizionuose žais po 12 pajėgiausių Europos komandų, C divizione – 15, D – 16. UEFA neslepia, kad iš A ir B divizionų varžybų rengimo tikisi gauti nemenko pelno, nes jose dalyvaus elitinės ekipos, gebančios pritraukti turtingų rėmėjų.

Pagal dabartinį reitingą Lietuvos rinktinė turėtų žaisti Tautų lygos C divizione. Jos varžovės galėtų būti Šiaurės Airijos, Rumunijos, Čekijos, Turkijos, Albanijos, Danijos, Juodkalnijos, Serbijos, Bulgarijos, Škotijos, Norvegijos, Azerbaidžano, Kipro ir Suomijos nacionalinės komandos.

Divizionuose rinktinės bus skirstomos į keturias grupes. Jų rungtynės vyks po du kartus – namie ir išvykoje. Keturių grupių lyderės kils į aukštesnį divizioną, keturios prasčiausiai pasirodžiusios ekipos leisis žemyn.

Per atkrentamąsias varžybas taip pat paaiškės visų divizionų nugalėtojai. Jie sulauks didžiulio paskatinimo – iš karto pateks į Europos čempionatą. Taigi tokia sistema suteiks istorinį šansą mažųjų šalių rinktinėms.

Kitos 20 finalinio etapo dalyvių paaiškės po atrankos varžybų, tik jos bus trumpesnės nei iki šiol. Numatyta, kad atranka prasidės 2019-ųjų kovą. Rinktinės bus suskirstytos į 10 grupių, iš jų bilietus į EURO 2020 šventę gaus po dvi geriausiai pasirodžiusios ekipos.

Skatins konkurenciją

„Esame tikri, kad ši naujovė padidins nacionalinių komandų futbolo prestižą ir kokybę. Sirgaliams tai patiks“, – tvirtino UEFA prezidentas Aleksanderis Čeferinas.

Pasibaigus Tautų lygos projekto pristatymui UEFA vadovas atsakė į rūpimus klausimus apie naują turnyrą.

– Kokiomis aplinkybėmis kilo idėja rengti Tautų lygos varžybas?
– UEFA yra asociacija, kuri glaudžiai bendradarbiauja su savo narėmis. Tautų lygos idėja pateikta norint sustiprinti rinktinių futbolą. Šį sumanymą noriai palaikė nacionalinės federacijos. Jų treneriai ir žaidėjai mano, kad draugiškos rungtynės nėra labai įdomios, o naujas turnyras visiems suteiks taip trokštamos intrigos. Mūsų diskusijos ir konsultacijos dėl naujų rinktinių varžybų prasidėjo dar 2011-aisiais ir truko kelerius metus. 2013-aisiais po federacijų generalinių sekretorių susitikimo Stokholme buvo pritarta Tautų lygos kūrimo idėjai.

– Kaip keisis Europos čempionato atrankos varžybų sistema?
– Ji taps kur kas paprastesnė nei iki šiol. Ir trumpesnė. Kaip žinoma, Tautų lygos keturių divizionų nugalėtojai pateks į Europos čempionatą. Atrankos turnyre komandos bus suskirstytos į 10 grupių, iš jų bilietus į pirmenybes gaus po dvi ekipas. Atrankos varžybos truks pusmetį – nuo 2019-ųjų kovo iki lapkričio.

– Ar dėl to nenukentės klubai?
– UEFA ir toliau laikysis nustatyto tarptautinių rungtynių tvarkaraščio, sieksime išsaugoti pusiausvyrą tarp klubų ir rinktinių futbolo. Viskas taps netgi paprasčiau – du rinktinės mačai per trumpiau nei savaitę, ir žaidėjas keliauja atgal į klubą.

– Kokia nauda nacionalinėms federacijoms ir jų rinktinėms?
– Per mūsų konsultacijas federacijos ir jų treneriai atskleidė, kad draugiškose rungtynėse akivaizdžiai stokojama sportinės konkurencijos. Tautų lyga kompensuos šį trūkumą, papildys rinktinių varžybų kalendorių. Kas dvejus metus mėgaujamės pasaulio ir Europos čempionatų kovomis, o dabar tarp jų įsiterps ir Tautų lyga.

Vidutinio ir žemesnio lygio rinktinės nuo šiol gaus papildomą stimulą stengtis ir siekti bilieto į Europos čempionatą. Juk ten pateks ir viena komanda iš žemiausio diviziono. Tad kalbame apie subalansuotą varžybų lygį, atkaklesnes rungtynes ir stabilias pajamas.

Beje, draugiškų rungtynių tikrai neatsisakysime. Rinktinės ir federacijos toliau galės rinktis varžovus savo nuožiūra, ypač jei norės žaisti su kito žemyno atstovais. Svarbiausia, kad iki minimumo sumažės tokių mačų, kurie kartais atrodo beprasmiai.

– Užsiminėte apie pajamas. Ar šis projektas kuriamas dėl pinigų?
– Ne, finansinė nauda nėra esminė šio turnyro steigimo priežastis. Bet neneigiame, kad iš televizijos transliacijų teisių pardavimo tikimės sulaukti dar daugiau pajamų. Ypač iš A diviziono, kuriame varžysis geriausios ir populiariausios rinktinės.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: UEFA Tautų lyga

2018 Sau 24 14:18

Rumunija, Serbija, Juodkalnija - šūdiniau būt negali.

Grįžti į