...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 10:53

I.Kozlovs: "Kartais turi daug progų, bet įmušti nepavyksta"
fkekranas.lt http://www.lff.lt/lt/article/ikozlovs_k ... nepavyksta" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio "Ekrano" ir Marijampolės "Sūduvos" akistata baigėsi lygiu rezultatu - 2:2. Ekraniečiai rezultatą išlygino ketvirtą pridėto laiko minutę, taip nubraukdami "Sūduvos" viltis iš Panevėžio grįžti su trimis taškais.

Po itin įtempto mačo, kuriame visą laiką iniciatyva priklausė panevėžiečiams, komandos saugas Igors Kozlovs sakė, kad laimėti turėjo "Ekranas", mat "Sūduvos" vartų apgultis truko
ne dešimt ir ne dvidešimt minučių, o visą susitikimą.

"Na ką, gerai, kad įmušėme paskutinę minutę, išlyginome rezultatą. Iš tikrųjų labai sunku buvo žaisti antrą kėlinį, kai beveik visa "Sūduvos" komanda buvo gynyboje prie savo vartų. Bet žaidėme iki galo ir įmušėme. Turėjome šiandien laimėti. Daug progų turėjome, o "Sūduva" - nepasakyčiau, vos kelis momentus."

"Kartais taip būna, turi daug progų ir negali įmušti, o varžovai turi jas vos kelias, ir jos virsta įvarčiais. Tai futbolas. Aikštėje dariau savo darbą, įmušiau įvartį, stengiausi padėti komandai laimėti. Gaila, kad nepavyko to padaryti." - kalbėjo rungtynes startinėje sudėtyje pradėjęs ir įspūdingai Marijampolės vartininką saugas I. Kozlovs.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 10:54

Vienas "Atlanto" įvartis "Taurą" paliko be taškų
Giedrius Vaitkevičius, Futbolo.TV

Šeštadienį „SMScredit.lt A lygos" V turo rungtynėse Klaipėdos „Atlantas" 1:0 (1:0) svečiuose pranoko Tauragės „Taurą". Pergalingą įvartį pelnė Evaldas Razulis.

„Tauras" nepaisė išankstinių prognozių ir galėjo pasižymėti pirmas. Nedaug trūko, kad 16-ąją minutę šeimininkai būtų įmušę po standartinės situacijos, kai galva nepataikė iš kelių metrų.

Pamažu įsidrąsino ir nesėkmės mače su „Šiauliais" priblokštas „Atlantas". Aktyviai žaidė ir E. Razulis, ir Donatas Kazlauskas, ir Marius Papšys. Tiesa, klaipėdiečiai arba nepataikydavo į vartus, arba pralaimėdavo dvikovas „Tauro" vartininkui Martynui Matuzui.

„Atlantui" tikslą pavyko pasiekti 26-ąją minutę. Iš kairės perdavimą gavęs E. Razulis iš kelių metrų galva nukreipė kamuolį į apatinį vartų kampą (1:0).

Dar pirmajame kėlinyje meistriškumą teko demonstruoti „Atlanto" vartininkui Mantui Galdikui. Po pertraukos jis darbo turėjo dar daugiau, bet įvarčio nepraleido.

Savų neišnaudojo ir klaipėdiečiai - po kampinio neįmušė Andrius Bartkus, iš toli - Žilvinas Kymantas.
Sunkią pergalę iškovojęs „Atlantas" žengia ketvirtas. Tiesa, jis turi tiek pat taškų (9), kiek aukščiau įsitaisę Vilniaus „Žalgirio" ir Pakruojo „Kruojos" futbolininkai. Be taškų liekantis „Tauras" - paskutinis, devintas.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 10:55

"Ekrano" ir "Sūduvos" trileris baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis
Giedrius Vaitkevičius, Futbolo.TV

Šeštadienį „SMScredit.lt A lygos" V turo rungtynėse Panevėžio „Ekranas" namie 2:2 (1:2) sužaidė su Marijampolės „Sūduva". Panevėžiečiai išlyginamąjį įvartį pelnė 93-ąją minutę.

„Ekranas" nuo pat mačo pradžios tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas, bet stigo aštrumo puolant. Bene geriausius šansus penkerių pastarųjų metų šalies čempionai turėjo po standartinių situacijų. 16-ąją minutę po kampinio galva į vartus nepataikė Giedrius Tomkevičius.

„Sūduva" pasirinko kontratakų taktiką ir ji pasiteisino. 19-ąją minutę reidą surengė traumas išsigydę Marijampolės komandos lyderiai - Karolis Chvedukas ir Rafaelis Ledesma. Pirmasis pradėjo ataką, o pastarasis ją užbaigė, baudos aikštelėje apgavęs kelis varžovus ir pasiuntęs kamuolį į vartus (0:1).

Šeimininkai ir toliau varžovams grasino standartinėmis situacijomis. Puikių šansų neišnaudojo tas pats centro gynėjas G. Tomkevičius. Pirmąkart jis smūgiavo koja, antrąkart - galva. Abukart „Sūduvą" gelbėjo vartininkas Pavelas Davidovas.
„Ekranas" tikslą pasiekė 35-ąją minutę, kai tolima, sau būdingą bombą įmušė Igoris Kozlovas (1:1).

Vis dėlto, iki pertraukos „Sūduva" išsiveržė į priekį. 44-ąją minutę už pražangą prieš R. Ledesmą greta baudos aikštės skirtas baudos smūgis. Pats brazilas atliko perdavimą, o įvartį pelnė galvą kyštelėjęs Nerijus Valskis (1:2).

Antrajame kėlinyje „Ekranas" kontroliavo kamuolį, bet atakuojant aštrus nebuvo. 81-ąją minutę po kontratakos šeimininkus dar kartą galėjo nubausti R. Ledesma, bet užuot perdavęs kamuolį į kairę ar dešinę, kur buvo laisvi komandos draugai, mušė aukštai virš vartų.

Kai jau atrodė, kad „Sūduva" iškovos sensacingą pergalę, prabilo Vitalijus Kavaliauskas. Panevėžio komandos puolėjas įmušė po kampinio įmušė 93-ąją minutę (2:2). Ekranas" dar galėjo ir laimėti rungtynes, bet paskutinėje atakoje mušė virš vartų.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 10:56

"Žalgiris" pranašumą prieš "Dainavą" įrodė per vieną kėlinį
„SMScredit.lt A lygos" spaudos tarnybos inf.

„SMScredit.lt A lygos" pirmenybių penktojo turo rungtynėse Vilniaus „Žalgiris" į Alytaus „Dainavos" vartus įmušė tiek pat įvarčių, kiek iki tol vykusiose trejose rungtynėse ir sutriuškino varžovus 3:0 (3:0). Lemiamą persvarą vilniečiai susikrovė dar iki pertraukos.

Pirmajame kėlinyje žaliai balti tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas. „Dainava" progų grasinti „Žalgirio" vartams gavo vos porą kartų, o sostinės futbolininkai savo galimybių ieškojo nepailsdami.

20-ąją minutę „Žalgirio" legionierius iš Rusijos Pavelas Komolovas pataikė į virpstą. Įvarčiai pabiro sužaidus pusvalandį. Pratrūko „Žalgirio" lenkai - Kamilis Bilinskis įmušė 30-ąją ir 34-ąją min., o Jakubas Wilkas - 41-ąją. J.Wilkas paskutinėmis kėlinio akimirkomis galėjo dar padidinti „Žalgirio" persvarą, bet po jo smūgio kamuolį iš viršutinio vartų kampo iškrapštė vartininkas Aurimas Dubickas.

Antrajame kėlinyje „Žalgiris" ramiai kontroliavo situaciją, neleisdamas varžovams nieko sukurti. Nedažnomis savo progomis vilniečiai taip pat nepasinaudojo.

Namų rungtynes „Dainava" ir vėl žaidė Kaune, ant dirbtinės Nacionalinės futbolo akademijos stadiono dangos. Žiemai užsitęsus, alytiškiai net neturi galimybės treniruotis standartinio dydžio aikštėse.

Po pergalės Kaune „Žalgiris" taškais susilygino su lyderiu Panevėžio „Ekranu", kuris kol kas laimėjo trejas rungtynes iš trejų. „Dainava" su trimis taškais „SMScredit.lt A lygoje" lieka priešpaskutinė, aštunta.

Šeštadienį čempionate įvyks trejos rungtynės, o įdomiausia turėtų būti „Ekrano" ir į trečiąją poziciją po „Žalgirio" pergalės smuktelėjusios Marijampolės „Sūduvos" akistata Panevėžyje.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 10:57

“Kruoja” grįžo su trenksmu ir sutriuškino “Bangą”
http://penalty.lt/kruoja-gryzo-su-trenk ... ino-banga/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį sužaistos vienerios Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose negandų kamuojama Pakruojo “Kruoja” net 4:0 sutriuškino Gargždų “Bangą”.

Panevėžio dirbtinės dangos aikštėje varžovus priiminėję pakruojiečiai aktyviau pradėjo susitikimą ir jau pirmosiomis minutėmis vos neįmušė Lukas Kochanauskas. Netrukus pastarajam futbolininkui jau pasisekė labiau ir iššokęs prieš varžovų vartininką jis smūgiu pažeme išvedė šeimininkų ekipą į priekį.

Įpusėjus pirmajam kėliniui “Bangai” pavyko perimti iniciatyvą ir komanda galėjo išlyginti rezultatą. Arbitrui į “Kruojos” vartus paskyrus 11 metrų baudinį iniciatyvos ėmėsi Žilvinas Banys, bet nuo žymos pataikė į skersinį.

Po pertraukos kiek daugiau atakavo gargždiškiai, bet labai grubios jų klaidos gynyboje virto dar trimis šeimininkų įvarčiais. Pirmiausia kamuolį išmušinėjęs “Bangos” gynėjas pataikė į Nerijų Mačiulį, o suskubęs Andrius Lipskis padvigubino “Kruojos” persvarą. Kiek vėliau dešinysis svečių gynėjas bandė perduoti kamuolį vartininkui, bet padovanojo jį L.Kochanauskui ir rezultatas tapo 3:0.

Ketvirtas įvartis į gargždiškių vartus krito jau po klaidos kairiajame krašte, kai paprastoje situacijoje praradęs kamuolį futbolininkas nugriuvo, o į baudos aikštelę įsiveržęs Nerijus Astrauskas suteikė galimybę Ričardui Beniušiui išbandyti taiklumą iš arti smūgiuojant į neginamus vartus.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:12

Ale Jelgavas stadions koks grazus :D Netgi zinau turbut kur jis,jei apie ta pati galvoju,matai ten mano giminiu gyvena biski :D
Kauguru vidusskolas futbola laukums - kaip suprantu, tai mokyklos stadionas.
Ja ja, futbola laukums patiešam labaks. 8-)
Daug pinigų sukišo latviai į tas renovacijas. Šeštadienį kiek nustebau, kad šulės stadione žaidžia. Juk tokie stadionai išstatyti, bet lauks vasaros...
Sergėjus Slyva... teisėjauja vis.. :mrgreen: daryčiau aš kompotą iš jo :) ir vaišinčiau nemėgstamiausius kaimynus. :mrgreen:
Na jei slyvu daugiau uzvartosi gali nekaip baigtis,pirma tualetiniaus popieriaus nupirk kaimynams,nors tiek lengviau ant duses bus :mrgreen:
Kaimynai man dzin, tegul PYPT`inasi... o štai, kad "slyvukas" vis gadina žaidimą, tai man nepatinka... :twisted:
Dėl tokio aukšto rakurso ir dirbtinė žolė atrodo žalesnė, ir saulė nekala į objektyvą (priešingai nei tuo pačiu metu vykusiose rungtynėse Tauragėje, kur pasukus kamerą į kairę, praktiškai nieko nebesimatydavo). Priedo, saulė Jelgavos stadione šviečia operatoriui iš nugaros. Pakartojimų Latvijoje nebuvo, o kompgrafika - neinformatyvi, nors ir vizualiai pakankamai graži. Bet didžiausias latvių pliusas - nepriekaištingas vaizdo švarumas.
bronius, ten Virslygos naujo logotipo nematei?? Kaip visada: latviška raudona. :mrgreen:
Kai 2012 metų sezone A lygos pirmenybių mačus klubai žaisdavo Gargžduose, tai per 3 metrų įstrižainę matydavau tik rūką. :mrgreen: Dar kokius neaiškius siluetus.. Lyg koks Styveno Kingo romanas RŪKE... :twisted: O pas latvius net žolė žalia atrodė, žiū, kas Tauragėje... tai apšarmojusi plastmasė... :mrgreen:

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:36

V.Žutautas: Aikštėje nė vienas neatidavė savęs
http://penalty.lt/v-zutautas-aiksteje-n ... ave-saves/" onclick="window.open(this.href);return false;

A lygos 5-asis turas sekmadienį baigėsi netikėtai lengva Pakruojo “Kruojos” komandos pergale 4:0 prieš Gargždų “Bangos” ekipą.

Po skaudaus pralaimėjimo “Bangos” treneris Vaidas Žutautas negailėjo aštrių kritikos žodžių savo auklėtiniams.

“Visi keturi įvarčiai yra mūsų kaltė. Žaidėjai turėtų susimąstyti, ką jie daro aikštėje. Aš už juos perdavimo neatliksiu, dvikovų nelaimėsiu. Galiu tik paaiškinti, ką reikia daryti aikštėje”, – sakė V.Žutautas.

V.Žutautas pasigedo auklėtinių atsidavimo rungtynėms: “Tai buvo ne klaidos, o kamuolio atidavimai varžovams lygioje vietoje. Net nesinori apie tai kalbėti “ant karštųjų”. Nė vienas aikštėje buvęs žaidėjas neatidavė savęs šimtu procentu. Nė vienas.”

Kur kas geresnės nuotaikos buvo “Kruojos” treneris Aidas Dambrauskas, 43-iojo gimtadienio proga iš auklėtinių gavęs gražią dovaną.

“Pastaruoju metu treniravomės tik salėje, todėl vyrams neturiu jokių priekaištų. Esu patenkintas rungtynėmis ir puikia dovana. Žinant, kokia mūsų padėtis, man trūksta žodžių emocijoms išreikšti. Vyrai atidavė viską, ką galėjo, rezultatas kalba už save. Esu sužavėtas ir maloniai nustebintas, – džiaugėsi A.Dambrauskas. – Tikiu, kad ir žaidėjams ši pergalė pridės psichologinių jėgų. Tris mėnesius gyvename tikėjimu. Klubo valdyboje įvyks permainų, tikiuosi tai bus į gerą. “Kruojos” padėtis ne katastrofiška, bet labai sunki.”

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:39

Ekranas (Panevėžys) 2 : 2 Sūduva (Marijampolė)
Įvarčiai: 35 min. I.Kozlovs, 90+3 min. V.Kavaliauskas („Ekranas"); 19 min. R.Ledesma, 44 min. N.Valskis („Sūduva")

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/724/ekranas-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/724/ekranas-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/724/ekranas-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:41

Tauras (Tauragė) 0 : 1 Atlantas (Klaipėda)
Įvarčiai: 26 min. E.Razulis („Atlantas")


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/725/tauras-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/725/tauras-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/725/tauras-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:43

Kruoja manau nutildys visus pesimistus, kartu ir mane

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:50

Kruoja (Pakruojis) 4 : 0 Banga (Gargždai)
Įvarčiai:
9 min. ir 73 min. L.Kochanauskas, 67 min. A.Lipskis, 78 min. R.Beniušis („Kruoja"); 35 min. Ž.Banys (Banga) neįmušė 11m. baudinio

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/726/kruoja-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/726/kruoja-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/726/kruoja-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 11:51

Kruoja manau nutildys visus pesimistus, kartu ir mane
Trumpas jų suolelis... imsir traumos juos išpjaus, o tada nebus kam žaisti. :mrgreen:

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 12:31

Tada aš šnekėsiu vėl kitaip

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 08 12:38

Tauragės "Tauras" - Klaipėdos "Atlantas" 0:1 (0:1)


Grįžti į