...

V (5) turas:

2013 Bal 03 11:52

2013-04-05 18:00
Dainava - : - Žalgiris

2013-04-06 14:00
Ekranas - : - Sūduva
2013-04-06 16:00
Tauras - : - Atlantas

2013-04-07 16:00
Kruoja - : - Banga

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 11:45

Rungtynės Kaune - nemokamai
fkdainava.lt

Laikinojoje sostinėje vyksiantį "SMScredit.lt A lygos" V turo mačą tarp VMFD "Žalgiris" ir Alytaus "Dainavos" ekipų sirgaliai stebės nemokamai

Ar alytiškiams, palaikomiems „Dzūkų tankų“ ir kitų futbolo sirgalių, simbolinė namų aikštelė Kaune bus svetinga?
Ar į aikštę sugrįš prieš rungtynes su „Sūduva“ traumą gavęs Alytaus atakų „varikliukas“ Modestas Atmanavičius?
Ar „Žalgirio“ vartus saugos praėjusio sezono alytiškių vartų sargas Aivaras Bražinskas?
Kiek legionierių bus registruoti iki šiol lietuviškiausia šalies futbolo komanda vadintos „Dainavos“ sudėtyje – trys, o gal keturi?
Visi atsakymai į šiuos klausimus – penktadienio pavakarę (18 valandą) – laikinojoje sostinėje, NFA stadione.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 11:55

Anonsas: „Ekranas“ VS. „Sūduva“
Parašyta 2013.04.04 http://fksuduva.lt/?p=1261" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį, balandžio 6 dieną, 14 valandą Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkų lauks kol kas rimčiausias išbandymas 2013 metų „Smscredit.lt A lygos“ čempionate. Marijampoliečiai išvykoje pamėgins atimti taškus iš daugkartinių Lietuvos čempionų Panevėžio „Ekrano“ futbolininkų.

Panevėžio ekipa savo sąskaitoje po trijų sužaistų rungtynių turi maksimalų taškų kiekį – 9. Čempionai iškovojo tris gana užtikrintas pergales: 3-1 įveikė Alytaus „Dainavą“, 6-2 Pakruojo „Kruoją“ ir 2-0 Gargždų „Bangą“. Tuo tarpu „Sūduva“ po lėto sezono starto pergales iškovojo tik trečiame ir ketvirtame turuose įveikdama Tauragės „Taurą“ ir jau minėtą „Dainavą“.

Panevėžio „Ekrano“ klubas prieš 2013 metų sezoną gerokai atsinaujino, bet išlaikė tuos pačius tikslus kaip ir pastaraisias metais – apginti čempionų titulą. Svarbias roles „Ekrano“ komandoje užima šie naujokai: buvęs ilgametis „Sūduvos“ gynėjas Vaidas Slavickas, ispanas Oscar Reyes, Šri Lankos pilietis Fernando De Abreu, seniai Lietuvos pirmenybėsi rungtyniaujantis latvis Igors Kozlovs ir vienas iš geriausių Lietuvoje žaidžiančių saugų Donatas Petrauskas. Be to, prie komandos neseniai prisijungė visiems puikiai pažįstamas puolėjas Artūras Rimkevičius, kuriam dėl įvairių problemų nepavyko įsitvirtinti užsienio klubuose.

Praėjusio sezono „Sūduvos“ ir „Ekrano“ susitikimai pasižymėdavo ypatinga įtampa ir atkaklumu, todėl panašaus vaizdo aikštėje galima tikėtis ir šiais metais.

Pirmoji 2013 metų Panevėžio ir Marijampolės futbolo klubų akistata vyks jau šį šeštadienį Panevėžio futbolo akademijos dirbtinės dangos aikštėje. Kviečiame atvykti palaikyti „Sūduvos“ futbolininkų arba mačą tiesiogiai stebėti http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false; svetainėje.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 12:02

DAINAVA, kuri nesitreniruoja normaliai, o tik kvėpuoja pušyno oru ir dūsta ant parketo, bandys atsilaikyti prieš ŽALGIRĮ... :roll:
Dzūkai geriau pasiduotų be kovos. :mrgreen:

EKRANAS namie bandys apžaisti SŪDUVĄ...
Laukia sunki, bet įdomi kova! Sunku bus tulpiniams išlaikyti vartus sausus...
SŪDUVA moka užpulti FKE, o kai dabar jų gynyboje lavonėliai slankioja, tai įmanoma padaryti lengvai ir stilingai. :mrgreen:

TAURAS pribrendo pirmai pergalei po tiek mėnesių "sausros", o ATLANTO klubas nustebino pergalingai pradėjęs čempionatą, bet dabar turės viską pradėti nuo pradžių... :roll:

KRUOJA su visu legionu priiminės gargždiškius... o gal ta egzotika jau išgaravo iš to kaimo???
o gal pagal REO tradiciją neatvyks į namų rungtynes... jeigu dar negavo babkių, tai žaidimo ir neišvysime. :roll:

The Miz

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 15:58

Alytaus „Dainava“ - Vilniaus „Žalgiris“.
Kaunas, Nacionalinės futbolo akademijos stadionas. Balandžio 5 dieną 18 val.

Po įtikinamos pergalės prieš Gargždų „Bangą“ alytiškiai triuškinamai pralaimėjo Marijampolės „Sūduvai“. Ir balandį pozicijų neužleidžianti žiema „Dainavą“ pjauna turbūt labiau už bet kurį kitą „SMScredit.lt A lygos“ klubą – dzūkų komanda ne tik neturi galimybės žaisti savo mieste, bet ir treniruojasi mažesnių matmenų aikštėse ant įvairių dangų, dažnai turinčių nedaug bendro su klasikiniu futbolo formatu vienuolika prieš vienuolika.

Be to, alytiškiams, įregistravusiems kelis legionierius iš egzotiškų pasaulio kraštų, tenka ieškoti naujų žaidybinių ryšių, o naujiesiems užsieniečiams – bandyti prisitaikyti neįprastomis sąlygomis. Jau trečias namų rungtynes šį sezoną „Dainava“ žais Kaune. Nedidelė paguoda sirgaliams yra faktas, kad bilietai į rungtynes – nemokami. Lieka tik benzinui sukrapštyti.

„Žalgiris“ šį sezoną savų bėdų irgi neišvengia – per trejas čempionato rungtynes įmušti vos trys įvarčiai. Bet praėjusio turo rungtynėse su „Tauru“ vilniečiai galimybių sutriuškinti varžovus turėjo. 33 smūgiai į vartų pusę, 14 – į jų plotą. Arba, cituojant komandos saugą Mantą Kuklį: „Progų įmušti turėjome beveik visi“.

The Miz

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 15:58

Panevėžio „Ekranas“ - Marijampolės „Sūduva“.
Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas. Balandžio 6 dieną 14 val.

Penkis pastaruosius šalies čempionatus laimėjęs „Ekranas“ taškų kol kas nebarstė – trejos rungtynės, trys pergalės. „Ekranas“ yra rezultatyviausia pirmenybių komanda, įmušusi 11 įvarčių. Skaičius, iki kurio nedaug trūksta tik vienai lygos komandai - „Sūduvai“. Marijampoliečiai po dvejų rungtynių be įvarčių per kitas dvejas siuntė kamuolį į Tauragės „Tauro“ ir „Dainavos“ vartus dešimt kartų.

Dvi iš eilės iškovotos triuškinamos pergalės pakėlė „Sūduvą“ į antrą turnyro lentelės poziciją. Suvalkijos komandos viltis pakovoti dėl taškų Panevėžio futbolo akademijos stadione, kuriame, beje, „Ekranas“ šalies čempionato rungtynių nėra pralaimėjęs, kaitina faktas, kad į aikštę paskui Karolį Chveduką, jau žaidusį su alytiškiais, grįžti gali Rafaelis Ledesma.

Bet dviejų rezultatyviausių 2012-ųjų sezono žaidėjų akistatos žiūrovai šįsyk dar nematys – su „Ekranu“ sutartį pasirašęs buvęs „Šiaulių“ snaiperis Artūras Rimkevičius nežais. Pasak panevėžiečių trenerio Valdo Urbono, skubinti įvykių kol kas nėra prasmės.

The Miz

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 15:59

Tauragės „Tauras“ - Klaipėdos „Atlantas“.
Tauragė, „Tauro“ stadionas. Balandžio 6 dieną 16 val.

Gali būti, kad taškų „SMScredit.lt A lygoje“ kol kas nepelnę tauragiškiai atsidurs netinkamu metu netinkamoje vietoje. Po apmaudaus pralaimėjimo „Šiauliams“ uostamiesčio futbolininkai gali būti pikti. Ypač po emocingos trenerio Konstantino Sarsanijos tirados: „Kai kurie žaidėjai mano, kad jie jau dabar yra žvaigždės. Kai kuriems šukuosenos rūpi labiau už aukojimąsi aikštėje. Šaltas dušas bus naudingas visiems klube – ir žaidėjams, ir treneriams“.

„Atlantui“ šįsyk teks verstis be traumuoto pagrindinio vidurio gynėjo Edgaro Žarskio. Tačiau „Taurui“ tai – tik galimas medaus šaukštas galimoje deguto statinėje.

The Miz

Re: V (5) turas:

2013 Bal 04 15:59

Pakruojo „Kruoja“ - Gargždų „Banga“.
Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas. Balandžio 7 dieną 16 val.

„Kruoja“ šią savaitę apaugo mitais. Žaidėjai grasino streiku. Legionieriai paliko komandą skųsdamiesi, kad net pavalgyti paskutinėmis dienomis Lietuvoje neturėjo už ką, o bilietus kelionei namo jiems pirko draugai.

Klubo direktorius Arūnas Šimkūnas ieškojo potencialių rėmėjų Norvegijoje, o treneris Sebastienas Roquesas išvyko jų dairytis į gimtąją Prancūziją. Bandydamas spręsti žaidėjų problemas treneris esą ketino parduoti savo automobilį, bet jį pavogė, todėl S.Roquesui liko džiaugtis iš Pakruojo savivaldybės atsiųstu elektroniniu laišku, kuriame žadama pagalba.

Pakruojis – karščiausias šiuo metu A lygos taškas. Rungtynes su „Kruoja“ Panevėžyje rengiasi žaisti „Banga“. Jai po dviejų iš eilės „sausų“ pralaimėjimų „Dainavai“ ir „Ekranui“ reikia teigiamų emocijų. Pozityvios energijos pasisemti gargždiškiai pabandys rungtyniaudami su sunkiausiai šiuo metu gyvenančiu lygos klubu, kurio „Kruojoje“ esantys lietuviai futbolininkai nemetė likimo valiai ir kuriam rengiasi toliau atstovauti.

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 11:23

5 turas: dvikova su paslaptingąja "Kruoja"
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 922-5turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį 16 valandą Panevėžyje "Banga" susitinka su Pakruojo "Kruoja".

Varžovas. Pakruojo "Kruojai" galima būtų skirti paslaptingiausio Lietuvos klubo vardą. Ilgą laiką tylėję apie tai, ar apskritai dalyvaus A lygoje, vėliau pakruojiečiai atkakliai slėpė pavardes tų, kuriuos kvietėsi į peržiūrą Pakruojyje ir Marijampolėje. Galiausiai buvo įvardytas šešioliktukas futbolininkų, išvykusių į treniruočių stovyklą Italijoje, kur praėjusį sezoną su "Atlantu" dirbęs treneris Sebastien Roques bei paslaptingas naujasis klubo savininkas iš Šveicarijos turėjo suformuoti komandos sudėtį. Nors prieš pat sezono pradžią "Kruoja" paskelbė sąrašą žaidėjų, kurie turėtų atstovauti Pakruojo ekipai 2013 metų sezone, dėl nesutvarkytų transferų pirmuosius tris turus teko verstis be gausybės išvardytų legionierių. Galiausiai legionieriai susikrovė daiktus ir patraukė namo, pareiškę, kad buvo apgauti (žr. skrastas.lt publikaciją).
"Kruojos" ateitį iki šiol gaubia migla, nes pats klubas praktiškai jokios informacijos apie susiklosčiusią situaciją neskelbia, o klubo vadovybė yra nepasiekiama.
2013 metų sezoną "Kruoja" pradėjo dviem pergalėmis - Tauragėje po atkaklios kovos 2:1 palaužtas "Tauras", o Panevėžyje, kur "Kruoja" dėl nepalankių oro sąlygų žaidžia namų rungtynes, 2:0 įveikta "Dainava". Pakruojo ekipos veržimąsi į priekį pristabdė "Ekranas", tiesiog sudraskęs sekmadienio "Bangos" varžovų gynybą - 2:6. Tiesa, net keturis iš šešių įvarčių į varžovų vartus įmušęs G.Alaverdašvili jau ketvirtajame ture vilkėjo "Šiaulių" marškinėlius. Pamatęs, kad "Kruojos" ateitis nėra aiški, gruzinas išnaudojo galimybę iki kovo 31 dienos pakeisti klubą.

Tarpusavio dvikovose 2012 metais "Banga" nusileido "Kruojai". Mūsų komanda laimėjo vieną susitikimą, dar vienas baigėsi lygiosiomis, o Pakruojo ekipa į savo sąskaitą įsirašė dvi pergales. Pirmojoje akistatoje Panevėžyje jau 8 minutę "Kruojos" saugas T.Miklinevičius pasiuntė kamuolį į "Bangos" vartus, o visi gargždiškių bandymai atstatyti pusiausvyrą buvo nerezultatyvūs. Gegužės 27 dieną Gargžduose "Kruoja" taip pat gana anksti (27 minutę) pasiuntė kamuolį į "Bangos" vartus, tačiau gargždiškiai taip pat greitai (35 minutę) pusiausvyrą atstatė, ir rungtynių rezultatas nebepasikeitė iki finalinio švilpuko. Rugpjūčio 10 dieną komandos vėl susitiko Gargžduose. Pirmajame kėlinyje A.Ivanauskas įveikė varžovų vartų sargą, o vėliau "Banga" be didesnių problemų atrėmė visus "Kruojos" bandymus išlyginti rezultatą ir pratęsė tuometinę pergalių seriją. Paskutiniame susitikime Pakruojyje mūsų komandai teko pripažinti šeimininkų pranašumą - 1:2.
"Bangos" nuostoliai. Dėl traumų sekmadienio rungtynėse į aikštę tikrai neišbėgs M.Bitinas ir E.Grigaitis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 12:25

Alytaus „Dainava“ - Vilniaus „Žalgiris“.
Kaunas, Nacionalinės futbolo akademijos stadionas. Balandžio 5 dieną 18 val.
Kaune visą dieną drebia sniegą, tai labai abejoju ar Žalgiris sutiks tokiomis oro sąlygomis žaisti. Jaučiu nukels į šeštadienį arba sekmadienį.

atsiknisk
Pranešimai: 237
Užsiregistravo: 2012 Bal 29 22:00
Palaikoma komanda: VMFD Žalgiris
Miestas: Kazlų Rūda

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 12:29

Alytaus „Dainava“ - Vilniaus „Žalgiris“.
Kaunas, Nacionalinės futbolo akademijos stadionas. Balandžio 5 dieną 18 val.
Kaune visą dieną drebia sniegą, tai labai abejoju ar Žalgiris sutiks tokiomis oro sąlygomis žaisti. Jaučiu nukels į šeštadienį arba sekmadienį.
Prieš valandą VMFD Žalgiris FB profilis skelbė, kad "Rungtynės Kaune įvyks! Kviečiame 18.00 į NFA stadioną palaikyti žaliai-baltų!"
Paveikslėlis

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 12:49

Alytaus „Dainava“ - Vilniaus „Žalgiris“.
Kaunas, Nacionalinės futbolo akademijos stadionas. Balandžio 5 dieną 18 val.
Kaune visą dieną drebia sniegą, tai labai abejoju ar Žalgiris sutiks tokiomis oro sąlygomis žaisti. Jaučiu nukels į šeštadienį arba sekmadienį.
O kaip garsioji frazė: rungtynės įvyks bet kokiu oru? :) Šiaip su dirbtinės dangos aikštėmis viskas yra paprasta - reikia tik traktoriuką laiku užvesti ir paleisti. Tada prieš rungtynes bus gražus žalias kilimas. O jei Dainava darys kaip Kėdainiai (viskuo kaltins dievą), tai tada murkdysis visi po sniegą :)

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 13:07

labai abejoju ar Žalgiris sutiks tokiomis oro sąlygomis žaisti. Jaučiu nukels į šeštadienį arba sekmadienį.
ŽALGIRIS ne kokie nors fyfukai iš KAUNO, kurie sezoną pradėdavo gegužės mėnesį, žali visus metus žaidžia. :mrgreen:

...

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 13:12

O jei Dainava darys kaip Kėdainiai (viskuo kaltins dievą), tai tada murkdysis visi po sniegą :)
Gal fk NEVĖŽIS, o ne KĖDAINIAI??? ;)
O tai ką daugiau kaltint, jeigu ne Wiešpatį??? O jeigu traktoriuko neturi, arba nemoki jo užkurti, tai iš viso prawalas... :mrgreen: dar gi "saliarkos" reikia įpilti...

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: V (5) turas:

2013 Bal 05 13:19

[
ŽALGIRIS ne kokie nors fyfukai...
pirmą kartą šiame sezone iškiš nosį į lauką ir jau įsivaizduoja save ne fyfukais :). Juokdariai.Visos normalios A lygos komandos jau senai atidarė lauko sezoną, o žali vis delsia :) Gal nenori išsitepti ir sušlapti savo stilingųjų Kappa marškinėlių :)

Grįžti į