...

V (5) turas:

2015 Bal 23 10:17

Balandžio
23
Ketvirtadienis


I lyga V turas

17:30 | "Auska" - : - "Kražantė"
Alytaus Dainavos m-klos stadionas

- Šiandien KK varys daužyti bobausių :P

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 23 10:18

2015 m. LFF I lygos pirmenybių V turo anonsas

Balandžio mėn. 23 d. (ketvirtadienis)

44 17:30 Auska (Alytus) - Kražantė (Kelmė) (Alytaus d.d. st.)

Balandžio mėn. 24 d. (penktadienis)

40 17:30 Palanga (Palanga) - Šilas (Kazlų Rūda) (Klaipėdos d.d. st.)

Balandžio mėn. 25 d. (šeštadienis)

43 13:00 Minija (Kretinga) - Banga (Gargždai) (Klaipėdos d.d. st.)
37 14:00 Tauras (Tauragė) - Panevėžys (Panevėžys) (Tauragės d.d. stadionas)
42 14:00 Džiugas (Telšiai) - MRU (Vilnius) (Telšių d.d. st.)
38 15:00 Šilutė (Šilutė) - Nevėžis (Kėdainiai) (Klaipėdos d.d.st)
39 16:00 Lokomotyvas (Radviliškis) - Lietava (Jonava) (Panevėžio FA st.)
41 20:30 Žalgiris B (Vilnius) - Kaunas (Kaunas) (LFF stadionas)

Balandžio mėn. 26 d. (sekmadienis)

45 13:00 Kruoja-2 (Pakruojis) - Trakai-2 (Trakai) (Pakruojo m. st.)

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: V (5) turas:

2015 Bal 23 11:03

LFF kaip visada iš paskos velkasi. Minija nuo sezono pradžios skelbia, kad penkto turo rungtynes namie žais, o jie vis vien į Klaipėdą juos siunčia.

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 23 12:12

2015-04-25 13:00
Minija - : - Banga
Kretingos miesto stadionas

- Joo, Kretingiškiai spaus mandarinų sultis ir prakaitą savo žiūrovų akivaizdoje ir išspaus juos.. :D

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 23 12:21

Kelionė tęsiasi – kita stotelė „Penktas turas“
2015-04-23 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Kelion ... -turas/115" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketvirtadienis, 04.23, 17:30
Alytaus „Auska“ – Kelmės „Kražantė“

Alytaus „Auska“ praėjusiame ture atlaikė startinį „Kauno“ atakų škvalą, po to ir patys turėjo progų pasiekti pergalę. Galbūt šeštadienį „Auskos“ puolimui buvo išeiginė? Kelmiškiams primenu, kad šį kartą rungtynės vyks darbo dieną ir „svaitgalinio“ poilsio prie svečių vartų gali nebūti.
Tuo tarpu Kelmės „Kražantė“ pradeda ne tik mušti įvarčius, bet ir rinkti taškus. Rezultatyvios lygiosios Panevėžyje komandą bei jos gerbėjus nuteikė optimistiškai. Kodėl gi nenustebinus dar vieno Lietuvos futbolo tradicijų bastiono?

Penktadienis, 04.24, 17:30
„Palanga“ – Kazlų Rūdos „Šilas“

Sakyčiau vienos iš įdomesnių turo rungtynių, susitiks komandos, kurios šiame sezone gali nemažai pasiekti. Palangiškiai smagiai „pasikapojo“ praėjusį turą Gargžduose – komanda žaidžia įdomiai, ypač atakoje. Jaunas treneris, jauni žaidėjai – kol kas tai duoda neblogą rezultatą. Be abejo, pasitaiko ir pasitaikys duobelių, bet patirtis ir solidumas atsiranda ne taip greitai.
Kazlų Rūdos „Šilas“ tampa negailestingu – praėjusiame ture Tauragėje be narkozės išoperuotas „Tauras“ – 5:0, o Audrius Urbšys ir Evaldas Grigaitis pjausto varžovų gynybą tarsi sviestą. Vėlgi – nereikia pamiršti, jog „Šilui“ prieš kelias dienas teko papildomas krūvis – LFF pusfinalio rungtynės, pareikalavusios nemenkų jėgų.
Be pasekmių tokios kovos retai kada praeina.

Šeštadienis, 04.25, 13:00
Kretingos „Minija“ – Gargždų „Banga“

Nedaug kas tikėjo, jog „Minija“ pajėgs pasipriešinti „Kruojos“ rezervui. Bet kretingiškiams tai – nė motais. Pergalė pasiekta gana įtikinamu rezultatu ir svečiuose, o tai suteikia komandai pasitikėjimo. Be abejonės, namuose iškovota pergalė dažnai būna saldesnė – ja pasidžiaugti gali ir vietos sirgaliai.
Tiesa sakant, kalbant apie sirgalių palaikymą, šiose rungtynėse reiktų būti atsargiam. Gargždų „Bangos“ „torsida“ gali būti net gausesnė nei šeimininkų – atstumas netolimas. Gargždų „dvyliktasis žaidėjas“ ne tik kad neturi lygių pirmoje lygoje, bet nedaug kas juos pranoksta ir aukščiausioje. Kalbant apie žaidimą, „Banga“ sąžiningai kopia viršun turnyrinės lentelės laiptais. Manau, neužilgo juos matysime kur kas aukščiau nei dabar.

Šeštadienis, 04.25, 14:00
Tauragės „Tauras“ – „Panevėžys“

„Tauras“ kol kas savo žaidimu, švelniai tariant, nežavi vietos futbolo gerbėjų. Kita vertus, sunku tikėtis stabilaus ir gero rezultato iš jaunimo. Trūksta patyrusių „senų vilkų“, ypač gynyboje. Tuo labiau, kad egzaminuotojai pirmoje lygoje gana griežti ir kol kas skaudžiai baudžia už daugybę klaidų.
„Panevėžys“ vis papildo savas gretas žinomais vardais. Tiesa, kol kas tai neatneša greitų dividendų ar lengvų pergalių – galbūt pirmuosius blyksnius išvysime Tauragėje? Prielaidos tam yra, anksčiau ar vėliau komanda turėtų „įsižaisti“. Vienintelė ekipa su „minusiniu“ taškų bagažu pasistengs, kad po šio turo atsidurtų „pliusinėje“ zonoje.

Šeštadienis, 04.25, 14:00
Telšių „Džiugas“ – MRU

Kaip ir dera žemaičiams, pirmus turus kiek apsidairę lygoje, telšiškiai pradėjo rinkti taškus. Pirmuoju jų „donoru“ tapo „Trakai–2“. Neabejoju, pajutę pergalės skonį šeimininkai sustoti nenorės. Rungtynės namuose, prieš sėkmingai startavusią MRU bus tarsi lakmuso popierėlis vertinant telšiškių pasiryžimą siekti aukštesnių vietų.
MRU startavo ypatingai solidžiai, taškų beveik nebarstė, paneigdami dalies specialistų mintis apie sudėties susilpnėjimą. Kartu su Kėdainių „Nevėžiu“ kol kas vilniečiai pirmauja. Tiesa, atkreipčiau dėmesį į tai, kad komanda visas rungtynes žaidė namuose, o žaisti Vilniuje ir Telšiuose, kaip sakoma, yra du labai skirtingi dalykai.

Šeštadienis, 04.25, 15:00
„Šilutė“ – Kėdainių „Nevėžis“

Turnyrinės lentelės viduryje esanti „Šilutės“ komanda priims vienus lyderių. Savo aikštėje šilutiškiai kol kas nėra žaidę, tikriausiai, tai ir atsiliepia rezultatams, nors jie ir nėra blogi, pirmuose turuose žaista su tvirtomis komandomis. Visgi pagal sudėtį ir potencialą „Šilutė“ gali būti aukščiau – manau šeštadienį galima sulaukti to patvirtinimo.
Turnyro lyderio laukia pirmoji išvyka į pamario kraštą. Neabejoju, jog šeimininkai lengviau leis išsivežti svečiams kokį vieną kitą rūkytą karšį, bet jokiu būdu ne tris taškus. Papildomas niuansas – žaidimas natūralioje vejoje. Po startinių turų ant dirbtinės aikštės tai gali turėti įtakos. Praėjusį turą Kėdainių komandą pristabdė kaimynai – jonaviškiai. Dabar lauks nelengvesnės rungtynės.

Šeštadienis, 04.25, 16:00
Radviliškio „Lokomotyvas“ – Jonavos „Lietava“

Radviliškio komanda įsivažiuoja sunkokai. Viena priežasčių – komandai sudėtinga pereiti į žaidimo ritmą po salės futbolo sezono, tuo labiau, kad galutinai jis baigsis tik sekmadienį. Visgi niekam nenusileista beviltiškai, radviliškiečiai „kabinasi“ į taškus ir pergales varžovai „plėšia per kraują“. Krenta į akis kol kas nedidelis komandos rezultatyvumas, bet gana tvirta gynyba.
Jonavos „Lietavos“ išvykų epopėja tęsiasi. Pagal kalendorių, jonaviškiai puikai galėtų naudotis išvykomis ir geležinkeliu – po Kėdainių kitas didesnis geležinkelio mazgas – Radviliškis. Iš čia, manau, jie tikrai galvoja grįžti ne tuščiomis. Mariaus Bezykornovo vadovaujamai ekipai privalu pasinaudoti priešininkų problemomis norint išlikti lyderių gretose.

Šeštadienis, 04.25, 20:30
Vilniaus „Žalgiris B“ – „Kaunas“

Turo „viniukas“ – gal taip ryškiai ir neatsispindės nuolatinė konkurencija tarp Vilniaus ir Kauno, tačiau rungtynės sulauks nemažo dėmesio.
Žaisti prieš žalgiriečius niekam nėra ir nebus lengva. Kita vertus, jie patys gali prisikurti problemų visose rungtynėse. Komandos treneris atkreipė dėmesį į žaidybinės disciplinos, susikaupimo trūkumą. Gal tai iš dalies ir lėmė, kol kas vidutiniškus rezultatus po ketverių rungtynių savo aikštėje. Beje, žalgiriečiai – bekompromisinė komanda, lygiosios jiems nepatinka. Ir dar įdomus faktas – pamėgti vienodi rezultatai -pergalės 1-0 ir 4-1, pralaimėjimai – identiški 0-1 ir 1-4.
„Kauno“ komandai rungtynės bus vienas rimčiausių išbandymų. Nežinau, ar jau laikas nueiti savaitgalį į bažnyčią, ar dar į kokią šventą vietą ir „nuimti prakeiksmą“ nuo varžovų vartų. Bet faktas tas, kad progas versti įvarčiais geltonai žaliems nesiseka. Gal šįkart „pramuš“?

Sekmadienis, 04.26, 13:00
Pakruojo „Kruoja 2“ – „Trakai 2“

Pakruojyje susitiks dvi labai panašios komandos. Tiek komplektacijos principais, tiek rodomais rezultatais. Nenuostabu, kad ir turnyrinėje lentelėje jos žengia greta. Šaltas dušiukas kartais grūdina ir naudingas sveikatai. Galime galvoti, kad „Kruojos 2“ pralaimėjimas „Minijai“ – tik apmaudus netikėtumas, artėjančios rungtynės tai patvirtins (arba paneigs).
„Trakų“ pamaina kol kas taškų neparsivežė iš Žemaitijos, abejose išvykose nusileista minimaliais rezultatais. Manote Pasvalio kraštas bus dosnesnis svečiams? Sunkiai tikėtina. Vėlgi, daug kas priklausys nuo komandų sudėčių konkrečioms rungtynėms. Bet kuriuo atveju, kvalifikuotų žaidėjų ekipose nestinga. Kokie reikalai su motyvacija ir nusiteikimu – pamatysime aikštėje.

Naglis Miknevičius

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 25 10:16

Po antrojo kėlinio Alytaus „Auska“ pranoko varžovus iš Kelmės
2015-04-23 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Po-ant ... Kelmes/117" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos penktojo turo susitikime tarp Alytaus „Auskos“ ir Kelmės „Kražantės“ po antrojo kėlinio alytiškiai namuose iškovojo pergalę rezultatu 3:1 (0:0).

Pirmajame kėlinyje abi komandos sukūrė keletą pavojingų progų varžovams, tačiau kamuolys taip ir nepasiekė nei „Auskos“ nei „Kražantės“ vartų. Po pirmojo kėlinio abi komandos turėjo tenkintis lygiosiomis – 0:0.

Antrajame rungtynių kėlinyje su kur kas didesniu užsidegimu pradėję kėlinį pirmieji savo įvarčių sąskaitą atidarė „Auskos“ futbolininkai, kuomet 55–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs Paulius Sakalis pelnė pirmąjį įvartį savo ekipai – 1:0. Antrojo įvarčio ilgai laukti neteko, 59–ąją minutę dar kartą savo ekipos sirgalius nudžiugino Paulius Sakalis, savo ekipos įvarčių sąskaitą padvigubindamas – 2:0. 67–ąją rungtynių minutę rezultatą sušvelninti pavyko Kelmės „Kražantei“, kuomet kamuolį taikliai į varžovų vartus pasiuntė Vaidas Viktoravičius – 1:2. Visgi 76–ąją rungtynių minutę pranašumą „Auskai“ sugrąžino Paulius Sakalis, kuris rungtynėse pelnė visą hetriką ir po kurio puikaus pasirodymo rezultatas tapo 3:1. Iki rungtynių pabaigos rezultatas taip ir nepasikeitė, pasibaigus rungtynių laikui buvo užfiksuota alytiškių pergalė namuose rezultatu – 3:1.

***

Alytaus „Auska“ – Kelmės „Kražantė“ 3:1 (0:0)
Alytaus d.d. stadionas: 400 žiūrovų

Įvarčiai: 55 min. Paulius Sakalis (1:0), 59 min. Paulius Sakalis (2:0), 67 min. Vaidas Viktoravičius (2:1), 76 min. Paulius Sakalis (3:1).

Įspėjimai: 28 min. Kildras Kavaliukas – geltona kortelė („Kražantė“), 34 min. Aurimas Miniauskas – geltona kortelė („Auska“), 46 min. Elvinas Indrišiūnas – geltona kortelė („Kražantė“), 90 min. Modestas Atmanavičius – geltona kortelė („Auska“).

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 25 10:17

Po atkaklios dvikovos – trečioji „Palangos“ pergalė sezone
2015-04-24 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Po-atk ... sezone/120" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos penktojo turo mače pergalę šventė Palangos „Palanga“, kuri namuose 3:1 (2:0) įveikė Kazlų Rūdos „Šilą“.

Nuo pirmųjų kėlinio minučių abi ekipos žaidė kovingai ir sukūrė nemažai pavojingų situacijų varžovams. Visgi pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas tik antrojoje kėlinio pusėje, kuomet 32–ąją kėlinio minutę „Palangos“ įvarčių sąskaitą atidarė Simonas Urbys – 1:0. 44–ąją kėlinio minutę „Palangos“ ekipa dar kartą pradžiugino savo sirgalius, kai 44–ąją minutę Gvidas Juška komandos įvarčius padvigubino – 2:0. Iki kėlinio pabaigos „Palangos“ pranašumo „Šilui“ sumažinti nepavyko.

Antrajame rungtynių kėlinyje emocijų ir atkaklios kovos netrūko. Įpusėjus antrajam kėliniui, 67–ąją minutę varžovų vartus pavyko pralaužti „Šilo“ saugui Andriui Urbšiui, po kurio įvarčio rezultatas tapo – 1:2. 72–ąją minutę už pavojingos atakos nutraukimą antra geltona kortele buvo nubaustas Palangos žaidėjas Mindaugas Bitinas, po kurios buvo priverstas palikti aikštelę. Vis tik komandos draugo pašalinimas „Palangos“ futbolininkų iš vėžių neišmušė – 87–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs, komandos pranašumą padidino Rokas Krušnauskas. Po antrojo kėlinio namuose rezultatu – 3:1 (2:0) pergalę šventė Palangos „Palanga“.

***

Palangos „Palanga“ – Kazlų Rūdos „Šilas“ 3:1 (2:0)
Klaipėdos d.d. stadionas: 50 žiūrovų

Įvarčiai: 32 min. Simonas Urbys (1:0), 44 min. Gvidas Juška (2:0), 67 min. Andrius Urbšys (2:1), 87 min. Rokas Krušnauskas (3:1)

Įspėjimai: 12 min. Simonas Urbys – geltona kortelė („Palanga“), 23 min. Mindaugas Bitinas – geltona kortelė („Palanga“), 50 min. Gvidas Juška – geltona kortelė („Palanga“), 56 min. Andrius Urbšys – geltona kortelė („Šilas“), 62 min. Aurimas Raginis – geltona kortelė („Šilas“), 72 min. Mindaugas Bitinas – geltona – raudona kortelė („Palanga“).

Zemaitiss
Pranešimai: 961
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: V (5) turas:

2015 Bal 25 14:56

Po pirmo..2:0 dziugas pirmauja..nors tiek zaidimu tiek pavojingom atakom mru geriau atrodo..

Zemaitiss
Pranešimai: 961
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: V (5) turas:

2015 Bal 25 16:17

Nu ka...vilnius patvarkytas..3-0..:)

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 25 16:21

maladiec :) taip ir reikia mru`škykams :P

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 27 11:28

Po antrojo kėlinio Kretingos „Minija“ šventė pirmąją pergalę namuose
2015-04-25 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Po-ant ... amuose/121" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos penktojo turo dvikovoje tarp Kretingos „Minijos“ ir Gagrždų „Bangos“ pergalę rezultatu 1:0 (0:0) iškovojo kretingiškiai.

Nuo pirmųjų kėlinio minučių Gargždų „Banga“ iniciatyvą laikė savo rankose, tuo tarpu aikštės šeimininkai, nors ir nevengdami atakų, didesnį dėmesį buvo sutelkę į gynybą. Kėlinio metu gargždiškiai turėjo keletą progų realizuoti įvarčius, tačiau atakų iki galo įgyvendinti taip ir nepavyko. Po pirmojo kėlinio abi ekipos turėjo tenkintis lygiosiomis 0:0.

Antrajame kėlinyje ekipos parodė kur kas kietesnį žaidimą, 67–ąją minutę geltona kortele už nesportišką elgesį buvo sudrausmintas „Bangos“ žaidėjas Sigitas Urbys. 76–ąją minutę Kretingos „Minijai“ galiausiai pavyko nudžiuginti į namų stadioną gausiai susirinkusius aistruolius, atakos smaigalyje atsidūręs Evaldas Garbauskas kamuolį tiksliai pasiuntė į varžovų vartus ir pelnė pirmąjį rungtynių įvartį – 1:0. 80–ąją minutę už nesportišką elgesį buvo sudrausmintas Vilius Augutis, o per tris pridėtas žaidimo minutes geltona kortele spėjo pasižymėti ir „Bangos“ žaidėjas Aurimas Šlušnys. Iki kėlinio pabaigos daugiau įvarčių pasiekta nebuvo. Po antrojo kėlinio Kretingos „Minija“ šventė pirmąją pergalę namų aikštelėje rezultatu – 1:0.

***

Kretingos „Minija” – Gargždų „Banga” 1:0 (0:0)
Kretingos miesto stadionas: 550 žiūrovų

Įvarčiai: 76 min. Evaldas Garbauskas (1:0).

Įspėjimai: 67 min. Sigitas Urbys – geltona kortelė („Banga“), 80 min. Vilius Augutis – geltona kortelė („Minija“), 90+3 min. Aurimas Šlušnys – geltona kortelė („Banga“).

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 27 11:31

„Panevėžys“ iškovojo užtikrintą pergalę Tauragėje
2015-04-25 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Paneve ... rageje/122" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos penktojo turo susitikimeTauragėje tarp „Tauro“ ir „Panevėžio“ užfiksuota rezultatyvi panevėžiečių pergalė 4:0 (3:0).

Pirmajame rungtynių kėlinyje nuo pirmųjų minučių didesnės iniciatyvos ėmėsi panevėžiečiai, visgi pirmojo rungtynių įvarčio teko palaukti. 33–ąją minutę sėkmingai užbaigęs ataką „Panevėžio“ komandą į priekį išvedė Povilas Lukšys – 1:0. Ilgai netrukus buvo pelnytas ir antrasis kėlinio įvartis – 36–ąją minutę Povilas Lukšys pasižymėjo antrąjį kartą, smūgiu galva kamuolį pasiųsdamas į tauragiškių vartus ir komandos įvarčius padvigubindamas – 2:0. 41–ąją minutę 11 metrų baudinio metu Mantas Savėnas pelnė įvartį ir komandos pranašumą padidino – 3:0. Po pirmojo kėlinio „Panevėžys“ džiaugėsi persvara – 3:0.

Antrajame kėlinyje tiek „Tauro“, tiek „Panevėžio“ komandos aktyviai mėgino susikurti rezultatyvių progų, tačiau ir toliau aikštelėje kiek labiau dominavo panevėžiečiai. 66–ąją minutę baudos smūgio metu Arnas Ribokas kamuolį taikliai pasiuntė į vartų devyniukę ir komandos įvarčius padidino – 4:0. Per likusį rungtynių laiką „Panevėžio“ ekipai pavyko savo vartus išsaugoti „sausus“, o pasibaigus rungtynių laikui užtikrintą pergalę – 4:0 į savo sąskaitą įsirašė „Panevėžys“.

***

Tauragės „Tauras“ – Panevėžio „Panevėžys“ 0:4 (0:3)
Tauro d.d. stadionas: 75 žiūrovų

Įvarčiai: 33 min. Povilas Lukšys (0:1), 36 min. Povilas Lukšys (0:2), 41 min. Mantas Savėnas (0:3), 66 min. Arnas Ribokas (0:4).

Įspėjimai: 18 min. Julius Meištininkas – geltona kortelė („Tauras“), 23 min. Dominykas Norkus – geltona kortelė („Tauras“), 45 min. Arnas Ribokas – geltona kortelė („Panevėžys“), 59 min. Mouhamed Cisse – geltona kortelė („Tauras“), 70 min . Aivaras Meškinis – geltona kortelė („Panevėžys“), 89 min. Edgaras Mejeris – geltona kortelė („Tauras“), 90min. Paulius Obolevičius– geltona kortelė („Panevėžys“).

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 27 11:32

„Džiugas“ įveikė MRU ir šventė antrąją pergalę iš eilės
2015-04-25 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Dziuga ... -eiles/123" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos penktojo turo susitikimas baigėsi Telšių „Džiugo“ pergale namuose, kuris rezultatu – 3:0 (2:0) pranoko Vilniaus MRU.

Pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas jau 12–ąją pirmojo kėlinio minutę – „Džiugo“ ekipą į priekį išvedė Clarence Augustus Warren 1:0. Kėlinio metu ekipos sukūrė keletą pavojingų atakų varžovams, tačiau kurį laiką jų realizuoti nei vienai iš ekipų nepavyko. 36–ąją minutę Vitaliy Polyanskyy kamuolį taikliai pasiuntė į varžovų vartus ir komandos pranašumą padidino – 2:0. Per likusį kėlinio laiką kamuolys vartų daugiau neskrodė, po pirmojo kėlinio Telšių „Džiugas“ buvo priekyje – 2:0.

Antrajame kėlinyje MRU klubui iniciatyvą perimti sekėsi sunkiai, aikštelėje labiau dominavo telšiškiai. 75–ąją minutę Eimantas Marozas atsidūręs atakos smaigalyje sėkmingai pelnė įvartį savo ekipai ir komandai leido užtikrintai išsiveržti į priekį rezultatu 3:0. Per likusį rungtynių laiką Vilniaus MRU taip ir nepavyko pralaužti varžovų vartų.Pasibaigus rungtynių laikui MRU futbolininkams teko pripažinti Telšių „Džiugo“ pranašumą rezultatu 3:0.

***

Telšių „Džiugas“ – Vilniaus MRU 3:0 (2:0)

Telšių d.d. stadionas: 500 žiūrovų

Įvarčiai: 12 min. Clarence Augustus Warren (1:0), 36 min. Vitaliy Polyanskyy (2:0), 75 min. Eimantas Marozas (3:0).

Įspėjimai: 12 min. Clarence Augustus Warren – geltona kortelė („Džiugas“), 31 min. Tomas Stankevičius – geltona kortelė (MRU), 42 min. Rokas Petrikas – geltona kortelė („Džiugas“).

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 27 11:33

M.Lukashevich dublis „Šilutei“ leido įveikti lyderiaujantį „Nevėžį“
2015-04-25 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/MLukas ... Nevezi/124" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos dvikova tarp Šilutės „Šilutės“ ir Kėdainių „Nevėžio“ baigėsi netikėta šilutiškių pergale, kurie namuose rezultatu – 2:0 (0:0) įveikė lyderiaujantį Kėdainių „Nevėžį “.

Nuo pirmųjų kėlinio minučių komandos demonstravo atkaklų žaidimą. „Šilutė“ daugiau dėmesio sutelkė į gynybą, tačiau galima buvo matyti ekipos užsidegimą kovojant su lyderiaujančia Kėdainių „Nevėžio“ ekipa, kuri kėlinio metu sukūrė keletą pavojingų situacijų varžovų vartininkui, tačiau „Šilutei“ vartus pavyko išsaugoti nepaliestus. Po pirmojo kėlinio rezultatas išliko 0:0.

Antrajame kėlinyje ekipos toliau mėgino kurti rezultatyvias atakas. Ir jau 50–ąją minutę buvo pasiektas pirmasis rungtynių įvartis, kurį realizuoti pavyko „Šilutės“ puolėjui Maksim Lukashevich – 1:0. 85–ąją minutę ataką dar kartą sėkmingai užbaigė Maksim Lukashevich, po kurio dublio „Šilutė“ pirmavo – 2:0. Iki kėlinio pabaigos puikiai gynyboje žaidę šilutiškiai Kėdainių „Nevėžiui“ įvarčio pelnyti neleido. Pasibaigus antrajam kėliniui buvo užfiksuota netikėta „Šilutės“ pergalė namuose prieš lyderiaujantį „Nevėžį“ rezultatu – 2:0.

Po rungtynių „Šilutės“ gynėjas Aldas Žernys teigė, kad geras taktinis pasiruošimas nulėmė užtikrintą pergalę: „Šiose rungtynėse labiau koncentravomės į gynybą, varžovai turėjo tik vieną realią progą pelnyti įvartį, tačiau mūsų vartininkui tai atrodė vieni niekai. Antrajame kėlinyje išėjome dar labiau užsidegę. Stadione jautėsi, kad susirinkę žmonės buvo išsiilgę futbolo ir labai džiaugėsi mūsų pergale“.

***

Šilutės „Šilutė“ – Kėdainių „Nevėžis“ 2:0 (0:0)
Šilutės miesto stadionas: 200 žiūrovų

Įvarčiai: 50 min. Maksim Lukashevich (1:0), min. 85 min. Maksim Lukashevich (2:0).

Įspėjimai: 33 min. Tadas Markevičius – geltona kortelė („Nevėžis“), 86 min. Mantas Lėkis – geltona kortelė („Šilutė“).

...

Re: V (5) turas:

2015 Bal 27 11:35

Jonavos „Lietava“ svečiuose sutriuškino Radviliškio „Lokomotyvą“
2015-04-25 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Jonavo ... motyva/125" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos mačas Panevėžio FA stadione baigėsi rezultatyvia Jonavos „Lietavos“ pergale, kurie svečiuose 4:1 (3:0) įveikė Radviliškio „Lokomotyvą“.

Pirmajame kėlinyje pirmieji į priekį išsiveržė svečiai, kai 18–ąją kėlinio minutę komandos įvarčių sąskaitą sėkmingai atidarė Augustinas Montvydas 1:0. Kėlinio metu daugiau atakų sukurti pavyko „Lietavos“ futbolininkams: 34–ąją minutę Eisvinas Utyra komandos pranašumą padidino, o dar po minutės Lauryno Stonkaus dėka „Lietavos“ įvarčių sąskaita dar padidėjo – 3:0. „Lokomotyvo“ ekipai perimti iniciatyvą į savo rankas sekėsi gan sunkiai. Po pirmojo kėlinio „Lietava“ pirmavo – 3:0.

Antrajame kėlinyje 59–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs Marius Ganusauskas sėkmingai užbaigė ataką ir „Lietavos“ pranašumą padidino 4:0. Kėlinio metu „Lokomotyvui“ taip pat pavyko sukurti keletą pavojingų epizodų, tačiau kurį laiką įvarčių realizuoti nepavyko. 77–ąją minutę „Lietavos“ vartus galiausiai pavyko pralaužti Tomui Bielickiui, po kurio pelnyto įvarčio rezultatas tapo 1:4. Iki rungtynių pabaigos daugiau įvarčių realizuota nebuvo, pasibaigus rungtynių laikui Radviliškio „Lokomotyvas“ turėjo pripažinti užtikrintą Jonavos „Lietavos“ pergalę – 4:1.

***

Radviliškio „Lokomotyvas“ – Jonavos „Lietava“ 1:4 (0:3)
Panevėžio FA stadionas: 100 žiūrovų

Įvarčiai: 18 min. Augustinas Montvydas (0:1), 34 min. Eisvinas Utyra (0:2), 35min. Laurynas Stonkus (0:3), 59 min. Marius Ganusauskas (0:4), 77 min. Tomas Bielickas (1:4).

Įspėjimai: 41 min. Marius Ligeika – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 66 min. Benas Spietinis – geltona kortelė („Lietava“), 79 min. Marius Butėnas – geltona kortelė („Lokomotyvas“).

Grįžti į