matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

V turas

2014 Kov 26 10:03

2014 m. "SMSCredit.lt A lygos" čempionatas

V (5) Turas

Kovo mėn. 29 d. (šeštadienis)

23) Panevėžio FA stadionas, 15:00
Ekranas (Panevėžys) - VMFD Žalgiris (Vilnius)

22) Klaipėdos dirbtinės dangos stadionas, 18:00
Atlantas (Klaipėda) - Sūduva (Marijampolė)

Kovo mėn. 30 d. (sekmadienis)

25) Kauno NFA stadionas, 12:00
Dainava (Alytus) - Klaipėdos Granitas (Klaipėda)

24) Panevėžio FA stadionas, 14:00
Kruoja (Pakruojis) - Banga (Gargždai)

21) Vilnius, LFF stadionas, 16:00
Trakai (Trakai) - Šiauliai (Šiauliai)

...

Re: V turas

2014 Kov 28 15:53

Panevėžio "Ekranas" - : - Vilniaus "Žalgiris"

Kovo 29 dieną 15 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.


Laikyti kamuolį. Principas, kuris šiose rungtynėse bus esminis. Tai pabrėžė ir "Ekrano" puolėjas Lukas Kochanauskas: "Turime valdyti kamuolį, žaisti savo žaidimą, ir viskas bus gerai".

Valdyti kamuolį žaidžiant su "Žalgiriu" - sudėtinga užduotis. Tai žino ir aštuonis įvarčius per rungtynes praleidusi Marijampolės "Sūduva", ir Klaipėdos "Atlantas", kurio vartus žaliai balta pergalių mašina, kaip sostinės komandą pavadino oficiali "Ekrano" interneto svetainė, atrakino keturis kartus.

Kita vertus, jauni ir ambicingi panevėžiečiai pastaruosius du turus - tarsi šuo ant šieno, kuris nei pats ėda, nei kitam leidžia: ir su "Klaipėdos granitu", ir su Gargždų "Banga" sužaista lygiosiomis. O žinant pastarųjų sezonų Vilniaus ir Panevėžio klubų santykius, lieka konstatuoti: čempionams Auštaitijoje lengva nebus.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Dar ankstesniame sezone šitų dviejų komandų mačas laisvai galėjo būti vadinamas “centriniu turo maču”, bet su visa pagarba “Ekranui” ir jo fanams bei pažįstamiems gerbėjams (Mantui, Doncei, Pauliui, Andriui – jūs žinot, kas jūs esat), šiai akimirkai nematau šitoje poroje intrigos, nes “Žalgiris” komandas, kurioms prieš sezoną buvo tyliai kabinami kokios nors prabos medaliai, daužo bendru santykiu 12:1. O žinant “Ekrano” finansinę situaciją, nieko gero čia jiems nesišviečia. Net ir toks geras treneris labai daug iš komandos, nemanau, kad išspaus. Spėju, kad “Žalgiris” lengvai parsiveš pergalę iš Panevėžio 3:0. Gali būti, kad net Velička įmuš."

...

Re: V turas

2014 Kov 28 15:55

Klaipėdos "Atlantas" - : - Marijampolės "Sūduva"

Kovo 29 dieną 18 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinė aikštė.


"Žalgirio" ir "Ekrano" rungtynės - praėjusio sezono čempiono ir prizininko akistata. 2013-ųjų vicečempioną "Atlantą" Baltijos pajūryje aplankys "Sūduva", pernai "SMScredit.lt A lygoje" užėmusi ketvirtą vietą.

Marijampoliečiai praėjusiame ture gavo į paširdžius nuo "Trakų", pergalingą įvartį įmušusių per teisėjo pridėtą laiką. Kita vertus, klaipėdiečiai bandys reabilituotis po skaudaus nokdauno, į kurį juos pasiuntė "Žalgiris". Galima nuspėti, kad kova bus įnirtinga, nors nė viena komanda negalės pasiųsti į aikštę optimalių sudėčių: vienas "Atlanto" lyderių Marius Papšys gydosi traumą, o "Sūduvos" gynėjas Marius Činikas rungtynes praleis dėl diskvalifikacijos.

P.Ambrazevičiaus prognozė: “Atlantas” buksuoja. Kai po rungtynių su “Dainava” atrodė, kad puls klaipėdiečiai galingai, per kitas trejas rungtynes jie tesukrapštė 2 įvarčius. Razulio ir Kazlausko (linkėjimai, Donatai) komanda turi mušti daugiau. Imsiu ir taip lengvabūdiška nuspėsiu, kad “Atlantas” reabilituosis prieš savus ir laimės 3:1 prieš “Sūduvą”. Papildomas spėjimas – stadione bus šio savaitgalio lankomumo rekordas."

...

Re: V turas

2014 Kov 28 15:56

Alytaus "Dainava" - : - "Klaipėdos granitas"

Kovo 30 dieną 12 val. Kaunas, Futbolo akademijos stadionas.


"Tikiuosi, kad prieš "Dainavą" iškovosime pirmą pergalę", - po lygiųjų su Pakruojo "Kruoja" pasvarstė klaipėdiečių saugas Ernestas Veliulis.

Manytina, kad taip ir bus. "Klaipėdos granitas", praleidęs pirmas visose ketveriose šio sezono rungtynėse, bet pralaimėjęs tik sykį ir vis dar neiškovojęs pergalės, yra stipresnis už alytiškius, kurie šį sezoną kol kas negali registruoti naujų žaidėjų, neiškovojo taškų, neįmušė įvarčių, o praleido jų jau 18.

"Dainava" žais Kaune. Kaip ir "Kruoja", kol kas rungtyniaujanti Panevėžyje bei Vilniuje šį sezoną besiglaudžiantys "Trakai", alytiškiai savo aistruolius ir varžovus kviečia į svetimus miestus.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Neoficialiose lenktynėse “primušk “Dainavai” kuo daugiau”, šiuo metu pirmauja Klaipėdos “Atlantas” su šešiais įvarčiais, toliau seka “Šiauliai” su penkiais, “Kruoja” su keturiais ir “Ekranas” su trim. Sakyčiau, “Granitas” turėtų pavaryti geriau, nei “Kruoja”, bet prasčiau, nei “Atlantas” – komanda, turinti savo gretose Robertą “Įvarčių Mašiną” Poškų ir vieno gražiausių šį sezoną lygos įvarčių autorių Georgijų Alaverdašvilį, mažai įmušti nesugebės. Tik ne tokiai “Dainavai”. Prognozė - 0:5."

...

Re: V turas

2014 Kov 28 15:57

Pakruojo "Kruoja" - : - Gargždų "Banga"

Kovo 30 dieną 14 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.


Šarūnas Jurevičius nepraleido įvarčio septynis kėlinius, Soslanbekas Aršijevas - vieną. "Banga" šį sezoną vis dar "sausa", o du Aurelijaus Staponkos įvarčiai leidžia komandai likti trečioje turnyro lentelės vietoje.

"Kruoja" praėjusiame ture sužaidė toli gražu ne idealias rungtynes su "Klaipėdos granitu", o dvikovoje su "Banga" pakruojiškiams teks verstis be traumuoto pagrindinio vidurio gynėjo Radanfah Abu Bakro. Bet kuriuo atveju rungtynės žada krūvą intrigų. Ar "Banga" praleis? Ar kuri nors komanda, atsiliekanti nuo lyderio "Žalgirio" vos pora taškų, išlaikys tą nedidelį deficitą, o galbūt net pavys lyderį? Atsakymai į šiuos klausimus - sekmadienį.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Dar prieš sezoną, pagalvojęs, kad kada nors teks šitų dviejų komandų susitikimą pavadinti “TOP 3 komandų maču”, būčiau pagalvojęs, kad sapnuoju (visų pirma dėl to, kad net nesvajojau, jog rašysiu tokias “šmaikščias” apžvalgas prieš kiekvieną turą) – tiek “Kruoja”, tiek “Banga” maloniai stebina neblogais rezultatais ir aukštomis vietomis turnyrinėje lentelėje. Žinoma, šitos komandos dar nežaidė su “Žalgiriu”, o “Kruoja” nesusidūrė nei su “Atlantu”, nei su “Sūduva”. Bet vis tiek intriguoja. Sunkiausiai spėjamas rezultatas šitame ture, bet palaikysiu pakruojiškius ir sakysiu 2:1."

...

Re: V turas

2014 Kov 28 15:58

FK "Trakai" - : - FC "Šiauliai"

Kovo 30 dieną 16 val. Vilnius, LFF stadionas.


Senosios sostinės riterius, kaip save išdidžiai vadina trakiškiai, į aikštę ves naujas kapitonas - dvidešimtmetis Justinas Januševskis. Jaunas gynėjas raištį perima iš traumuoto vartininko Pauliaus Grybausko, o "Trakai" dvikovoje su "Sūduva" prarado ir susižeidusį saugą Darių Miceiką, kurio galimybės žaisti su "Šiauliais" paaiškės rungtynių dieną.

Į aikštę abi komandos eis pakilios nuotaikos. Edgaro Jankausko treniruojami trakiškiai po lygiųjų su "Žalgiriu" iškrapštė kovingą pergalę Marijampolėje, o šiauliečiai sutriuškino "Dainavą" bei pasiuntė į "SMScredit.lt A lygos" snaiperių sąrašo viršūnę savo puolimo lyderį kroatą Niko Tokičių.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Edgaro Jankausko komanda jau kelintą turą gadina mano spėjimus, ir taip nemaloniai – spėjau, kad su “Sūduva” mačas baigsis lygiosiomis, o Povilas Krasnovskis įmušė 93 minutę ir išplėšė pergalę. Edgarai Jankauskai, gal jau gana gadinti mano spėjimus? Gerai, gerai, šįkart pagaliau spėju, kad “Trakai” nugalės 2:0 ir tikiuosi, kad taip ir pasibaigs. Labukas, Tadai, gal kokį įvartuką?"

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: V turas

2014 Kov 29 16:56

pėstieji prieš autobusą 0:0

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: V turas

2014 Kov 29 16:57

pėstieji prieš autobusą 0:0
Dar tiksliau būtų "skėsčiotojai" :)

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: V turas

2014 Kov 29 17:03

Bėja, o kas tas Ambrazevičius ?

TikTak
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: 2014 Kov 10 16:54
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: V turas

2014 Kov 29 18:29

pėstieji prieš autobusą 0:0
Autobusas tvarkingas. Technikine apziura siandien praejo :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: V turas

2014 Kov 29 19:55

Bėja, o kas tas Ambrazevičius ?
- Žinau kaip „Futbolo protmūšio“ vedėją. Komikas dar lygtais.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: V turas

2014 Kov 29 20:09

Kas vyksta Marijampolės "Sūduva" futbolo klube

1.Sudėtyje vyksta bandymai.Kaip pasiruošimo sezono nebūtų užtekę, komanda savęs neranda.
2.Naujokams atėjusiems į komandą atsitiko tokia fazė, kuri visiems žaidėjams vieną kart nutinka - Ne jų sezonas.
3.Nuolat prastėjantys rezultatai, arba jų nebūvimas.(Rungtynės su Dainava nesiskaito...)
4.Dariaus Gvildžio nerimas, dėl jo pačio ateities klube.
5.Situacijos iš padėties nesuradimas.

Galimi siūlomi variantai padėsiantys atitaisyti futbolo klubo Marijampolės "Sūduva" situaciją, A-lygos čempionate

1.Per čempionato pertrauką, arba per papildomas laisvas dienas reikia surengti draugiškų rungtynių ciklą prieš labai žemo lygio komandas.(Tokiu būdu pagerės atmosfera tarp žaidėjų ir bus surastas tinkamas žaidimas)
2.Pakeisti vyriausiąjį trenerį (Šiuo atveju žaidėjai visada įgauna papildomos motyvacijos ir pradeda žaisti naujai)
3.Mušti ir kankinti žaidėjus sadistiniais būdais, esant reikalui prievartauti ir lytiškai santykiauti.(Tai ne ypatingai siūlomas variantas, bet įrodyta, kad kartais padeda)

Su visa pagarba Marijampolės "Sūduva" futbolo klubo valdybai,
Paulius Bėkšta

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: V turas

2014 Kov 29 20:29

Deividas Šemberas: „Ekranas“ - didelė banda, sustojusi savo aikštės pusėje“

http://www.fkekranas.lt/naujienos/deivi ... tes-puseje" onclick="window.open(this.href);return false;

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: V turas

2014 Kov 29 22:39

Deividas Šemberas: „Ekranas“ - didelė banda, sustojusi savo aikštės pusėje“

http://www.fkekranas.lt/naujienos/deivi ... tes-puseje" onclick="window.open(this.href);return false;
galėtu ypač kaip komandos kapitonas ir solidžiau elgtis, o tai dabar nusileidžia iki visokių mourinho ir panašių lygio :)

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: V turas

2014 Kov 29 23:58

Dambrausko triumfas šeštadienio rungtynės. Labai gerai apibūdino savo taktiką. Esmė buvo neleisti Žalgiriui turėti kiekybinės persvaros kraštuose. Prisiminus Žalgirio rungtynes su Sūduva kai Radavičius viena po kito netrukdomas siuntė kamuolius į baudos aikštelę, tai atrodo labai teisinga :)
Gaila, kad brazilas neįmušė įvarčio, aš už intrigą.

Valdas Dambrauskas: "Šis taškas mums labai brangus"
http://www.fkekranas.lt/naujienos/valda ... ai-brangus" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į