...

Re: Vaikų futbolas

2014 Sau 16 14:55

Jaunieji „Dainavos“ auklėtiniai Vokietijoje žaidė su galingų futbolo mokyklų atstovais
2014-01-16 http://futbolo.tv/straipsniai/2013-meta ... -atstovais" onclick="window.open(this.href);return false;

Alytaus „Dainavos-SRC2001“ komanda, treniruojama Virginijaus Sinkevičiaus, dalyvavo tarptautiniame futbolo turnyre Munderkingene (Vokietija), kuriame taip pat rungtyniavo „Eintracht“ (Vokietija), „Fiorentina“ (Italija), „Frankfurt“ (Vokietija), „Honved“ (Vengrija), „Mainz 05“ (Vokietija), „Maribor“ (Slovėnija), „Slavia“ (Čekija) klubų ir kitų Europos šalių futbolo ateitis.

Jaunoji „Dainava“ C grupėje 5:0 įveikė vokiečių SG „Öpfingen“, 4:0 – šeimininkus iš VfL „Munderkingen“ ir 3:0 – FV „Schelklingen Hausen“, 2:3 nusileido CFR „Cluj“ (Rumunija), 0:2 – italų AC „Fiorentina“ ir su įvarčių santykiu 14:5 pateko į antrąjį etapą. 1:0 įveikus FDS „Suomi“ (Suomija), teko 0:3 pralaimėti Frankfurto SG „Eintracht“, 2:5 – slovėnų NK „Maribor“ ir turnyrą baigti be kelialapio į ketvirtfinalį.

Kaip sakė treneris V. Sinkevičius, jaunieji Alytaus futbolo talentai Vokietijoje demonstravo gerą žaidimą – pasiektos keturios pergalės, o pralaimėta Italijos, Rumunijos, Slovėnijos ir Vokietijos superklubų U-13 komandoms.

Tarptautinis vaikų futbolo turnyras Munderkingene vyko 17-ąjį kartą. Prieš metus jame garbingai kovojo ir trenerio Povilo Baliukonio treniruojama „Dainava-SRC1999“.

V. Sinkevičiaus ir P. Baliukonio auklėtiniai – praėjusių metų Lietuvos čempionai.

fkdainava.lt ir Futbolo.TV inf.

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Sau 22 18:07

2014.01.22

(2004m.g.)
Panevėžio futbolo akademija-3 - FK “Nevėžis” 10:2
(2004m.g.)
Panevėžio futbolo akademija-4 - FK “Nevėžis” 2:11

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Vas 04 14:27

Mažeikių futbolo akademijos komanda Minske garbingai atstovavo Lietuvai – iškovota penktoji vieta.


Kelią į pusfinalį užkirto baudiniai
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... baudiniai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stambiame tarptautiniame turnyre jaunieji Mažeikių futbolininkai nepralaimėjo nė vienerių rungtynių per pagrindinį laiką, tačiau liko penkti.

Iškovota penktoji vieta

Mažeikių futbolo akademijos dešimtmečiai futbolininkai, treniruojami Algirdo Mikos, dalyvavo šešiolikos komandų turnyre Minske, kuriame varžėsi sportininkai iš Baltarusijos, Rusijos, Estijos ir Lietuvos. Mažeikiškiai mūsų šalies garbę gynė kartu su Vilniaus „Ateities“ futbolininkais.
Pogrupyje mažeikiškiai sužaidė lygiosiomis 5:5 su Gardino „Nemanu“, rezultatu 5:4 įveikė Borisovo „BATE“ pirmąją komandą ir, 13:0 sutriuškinę dar vieną Minsko ekipą, pogrupyje iškovojo pirmąją vietą.
Ketvirtfinalyje mažeikiškiai susikovė su jau pažįstama Borisovo „BATE“ antrąja komanda. Rungtynės baigėsi lygiosiomis 6:6, tačiau po baudinių serijos mūsų futbolininkai pralaimėjo ir kovą tęsė tik dėl 5–8 vietų.
Čia Mažeikių futbolo akademijos auklėtiniai jau nebeturėjo lygių – pirmojoje dvikovoje 4:1 įveikė Minsko „Dinamo“ antrąją ekipą, o kovoje dėl penktosios vietos 7:4 palaužė ir Minsko „Fortūną“.

Liko kartėlis

Mažeikių ekipoje geriausiu žaidėju pripažintas Adrijus Kontenis, daugiausiai įvarčių turnyre – dvidešimt vieną – pelnė ir snaiperio vardą iškovojo Gvidas Gineitis.
„Apmaudu, kai dvejas rungtynes sužaidi lygiosiomis ir iškovoji keturias pergales, tačiau nepatenki tarp prizininkų. Nieko nepadarysi, baudinių serija – tai loterija, kuri šįkart mums užkirto kelią į stipriausiųjų ketvertuką. Ypač apmaudu tai, kad iniciatyvą turėjome ir lemiamose rungtynėse, tačiau praleidome tikrai „žioplus“ įvarčius“, – apie turnyrą kalbėjo komandos treneris.
O štai Lietuvos salės futbolo čempionate dešimtmečių komanda iš Mažeikių pogrupyje po du kartus įveikė dvi Klaipėdos ir Gargždų komandą ir, užėmusi pirmąją vietą, laukia varžovų atkrintamosiose rungtynėse.

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Vas 10 11:17

Vasario 8 d. vyko jau penktasis klubo „FK Atmosfera“ organizuotas futbolo turnyras. Šį kartą jis buvo skirtas 2005 m. gimimo komandoms.
Klubui „FK Atmosfera“ atstovavo Gintaro Juodeikio treniruojama komanda, kuri treniruotis pradėjo prieš pusantrų metų. Stebint berniukų žaidimą matosi, kiek daug galima nuveikti per tokį laikotarpį, kaip iš vaikiško žaidimo pereinama prie tikrojo futbolo.
Išbandyti jėgas futbolo aikštelėje atvyko 3 komandos iš Šiaulių, 2 iš Šilutės, ir po vieną komandą iš Kėdainių bei Telšių.
Geriausiai turnyre pasirodė Šilutės pirmoji komanda, namo išsivežusi spindinčią turnyro rėmėjo, UAB „Nafmera“, taurę.
Klubo „FK Atmosfera“ auklėtiniai iškovojo trečiąją vietą ir pasipuošė „bronzos“ medaliais.

...

Re: Šilalės futbolas

2014 Kov 18 12:36

Pirmadienis, 25 Vasaris 2013 17:15

Šilalės r. Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazijos futbolininkai nugalėjo LMOF kaimo vietovių mokyklų berniukų mažojo futbolo 5x5 varžybose.
http://www.lmssc.smm.lt/index.php?optio ... :naujienos" onclick="window.open(this.href);return false;

Š. m. vasario 22 d. Jonavoje vyko 2012-2013 metų Lietuvos mokinių olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų berniukų mažojo futbolo 5x5 finalinės varžybos. Šios varžybos į LMOF kalendorių įtrauktos antrus metus iš eilės. Zoninėse varžybose dalyvavo 28 komandos. Teisę dalyvauti finalinėse varžybose, iškovojo Plungės, Jonavos, Kauno ir Šilalės rajonų bendrojo ugdymo mokyklų komandos. Varžybų atidarymo metu sėkmės dalyviams linkėjo Jonavos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Vytautas Venskūnas, Jonavos KKSC direktorė Regina Stupurienė, šokiu futbolininkus pasveikino Jonavos „Neries“ pagrindinės mokyklos šokėjos.

Įveikę visus varžovus, nugalėtojais tapo Šilalės r. Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazijos futbolininkai. Beje, prieš metus, šios mokyklos komanda buvo iškovojusi sidabro medalius. Šeimininkai, Jonavos rajono jaunieji futbolininkai, praėjusiais metais, tapę nugalėtojais, šiais metai, tenkinosi trečiąja vieta.

Komandos nugalėtojos ir prizininkės:
I vieta – Šilalės r. Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazija
II vieta – Kauno r. Domeikavos gimnazija
III vieta –Jonavos r. Bukinių pagrindinė mokykla
IV vieta –Plungės r. Šateikių pagrindinė mokykla

Lietuvos mokinių olimpinio festivalio nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti medaliais ir diplomais, geriausi komandų žaidėjai Jonavos KKSC įsteigtais prizais.

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Kov 18 14:06

Kelią į finalą užkirto baudiniai
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... baudiniai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stambiame tarptautiniame dešimtmečių futbolo turnyre jaunieji Mažeikių futbolo akademijos auklėtiniai užėmė trečiąją vietą.

Pogrupyje – be kliūčių

Vilniuje vyko dešimtmečių futbolininkų turnyras „Ateities CUP 2014 Spring“, kuriame varžėsi dvidešimt komandų iš Lietuvos, Rusijos ir Baltarusijos. Tarp dalyvių rungtyniavo ir Mažeikių futbolo akademijos auklėtiniai, treniruojami Algirdo Mikos.
Pogrupyje mažeikiškiai nušlavė visus varžovus – rezultatu 8:2 įveiktas Kauno FM „Tauras“, 7:2 Gargždų „Banga-2“, antrąją dieną mažeikiškių jėgą pajuto dvi Baltarusijos ekipos – rezultatu 4:2 nugalėta „Minsk-2“, o 6:2 įveikta Borisovo „BATE“.
Ketvirtfinalyje mūsų komanda po atkaklios kovos rezultatu 3:2 privertė pasiduoti Vilniaus „Ateities“ futbolininkus, o pusfinalyje sužaidė lygiosiomis 2:2 su Kauno „Spyriu“. Baudinių serijoje kauniečiai šventė pergalę ir iškopė į finalą, tuo tarpu mažeikiškiams teko grumtis dėl trečiosios vietos. Ir šioje dvikovoje, kurioje mūsų ekipos varžovai buvo „Minsk-1“ futbolininkai, normalus rungtynių laikas pasibaigė lygiosiomis 2:2, po baudinių serijos triumfavo mūsų miesto Futbolo akademijos auklėtiniai, kurie turnyre užėmė trečiąją vietą. Geriausiu komandos žaidėju pripažintas Gvidas Gineitis.

Laukia finalo ketverto kovos

„Apmaudu, kai pusfinalyje pirmavome beveik iki paskutinių susitikimo minučių ir kauniečiai išlygino rezultatą, o sportinė fortūna buvo jų pusėje per baudinių seriją. Tuo tarpu kovoje dėl bronzos varžovai rezultatą vėl išlygino, tačiau šį kartą mes baudinius smūgiavome taikliai. Apmaudu, kai nepatiri pralaimėjimo per pagrindinius laikus, bet netampi turnyro nugalėtoju. Rudenį vykusiame tokiame pat turnyre buvome šešti“, – kalbėjo komandos treneris Algirdas Mika.
Lietuvos salės futbolo čempionate mažeikiškiai pateko į finalinį ketvertą, kur dėl šalies čempionų vardų kovos su Vilniaus, Kauno ir Panevėžio futbolininkais.
Pusfinalio mače jaunieji mažeikiškiai be didesnio vargo du kartus – rezultatais 8:2 ir 9:3 nugalėjo Šiaulių futbolo komandą.

...

U-9

2014 Bal 29 10:16

Kėdainiuose varžėsi trijų šalių futbolininkai

Balandžio 26 d. Kėdainių stadione FK "Nevėžis" organizavo tarptautinį U-9 (2005m. gimimo) vaikų futbolo turnyrą "FK Nevėžis Taurė", kuriame varžėsi 15 komandų iš Lietuvois, Latvijos ir Rusijos.

Turnyre nepralaimėję nei vienerių rungtynių triumfavo Kauno futbolo mokyklos "Tauras" futbolininkai finale 1:0 palaužę Kauno rajono FK "Girionys-Ryterna" komandą. Trečiąją vietą iškovojo Marijampolės FC "Sūduva". Kėdainiečiai varžėsi dvejomis komandomis ir užėmė 10 ir 12 vietas. Pajėgesnė "Nevėžis-1" komanda pogrupyje 5:0 įveikė Panevėžio FA-2, sužaidė lygiosiomis 1:1 su Jonavos KKSC ir 0:0 su FK "Garliava", bei 2:6 pralaimėjo Marijampolės FC "Sūduvai".

Geriausiais žaidėjais kėdainiečių tarpe išrinkti Dovydas Dargužis ir Rokas Buivyčius.
Geriausias turnyro vartininkas Martynas Ražanauskas (Kauno FM "Tauras")
Geriausias turnyro gynėjas Nojus Jankauskas (FK "Girionys-Ryterna")
Geriausias turnyro puolėjas Matas Miškinis (Marijampolės FC "Sūduva")
Rezultatyviausias turnyro žaidėjas Kasparas Teresius (Kauno FM "Tauras")

Galutinė turnyrinė lentelė:
1. Kauno FM "Tauras"
2. FK "Girionys-Ryterna"
3. Marijampolės FC "Sūduva"
4. Kauno "Ąžuolas"
5. Tauragės VJSM
6. Kaliningrado SDIUŠOR-5 (Rusija)
7. Rygos FS (Latvija)
8. Jonavos KKSC
9. Panevėžio FA
10. Kėdainių FK "Nevėžis-1"
11. FK "Garliava"
12. Kėdainių FK "Nevėžis-2"
13. Maciulevičiaus FM
14. FK "Girionys"
15. Panevėžio FA-2

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Vaikų futbolas

2014 Bir 16 13:25

Vaikų ir jaunių futbolo varžybų laukia pokyčiai
http://www.lff.lt/lt/article/vaiku_ir_j ... a_pokyciai" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacija (LFF) ruošia permainas vaikų ir jaunių futbole - artimiausiu metu bus restruktūrizuojamos vaikų ir jaunių futbolo asociacijos (LVJFA) varžybos.

Siekiant kelti jų konkurencingumą bei prestižą, šiemet startuos LVJFA Elitinė jaunių lyga, kurią sudarys U-18 ir U-16 amžiaus grupės.

“Vaikų ir jaunių futbolo asociacijos narių susirinkime buvo pristatytas naujasis projektas, kurio tikslas, kad geriausi jaunieji futbolininkai žaistų tarp geriausiųjų ir su geriausiais. Elitinė lyga privalo ugdyti jaunuosius talentus ir juos atvesti į profesionalų futbolą“, - LFF.lt kalbėjo naujasis asociacijos direktorius Raimondas Statkevičius.

Korekcijų bei pertvarkymų susilauks ir kitų amžiaus grupių pirmenybės. Taip per keletą metų tikimasi galutinai restruktūrizuoti jaunimo futbolo sistemą, kuri būtų nukreipta dvejomis kryptimis – elito ugdymas ir masinio futbolo plėtojimas.

Naujoji Elitinė lyga startuos jau šį rudenį. Kiekvienoje amžiaus grupėje rungtyniaus po 8 komandas. Jos bus atrinktos pagal A lygos klubų pateiktas paraiškas ir pagal šių metų LVJFA aukščiausios lygos pirmenybių rezultatus. Pirmenybė bus teikiama Nacionalinės futbolo akademijos meistriškumo grupėms.

Naujosios vaikų ir jaunių pirmenybės bus vykdomos keturiais ratais. Kiekviena komanda sužais po 28 rungtynes.
Nemažas dėmesys bus skiriamas ir lygos viešinimo ir populiarinimo klausimams. Numatoma, jog pirmenybės turės savo centralizuotą prekės ženklą, rezultatai bus pateikiami atskiroje interneto svetainėje, rungtynės transliuojamos internetu.

„Semsimės patirties iš užsienio valstybių. Jau aišku, jog rugpjūčio pradžioje vyksime į Belgiją, kur susitiksime su šios šalies futbolo federacijos atstovais. Įgytas žinias ir naujausias bei pažangiausias treniravimo metodikas stengsimės perteikti treneriams“, - teigė R.Statkevičius.

Artimiausiose LVJFA planuose - komandų skatinimas įvairiomis motyvacinėmis priemonėmis. Bus siekiama, jog lyga turėtų generalinį rėmėją, oficialų kamuolį, aprangas, o ateityje vyktų natūralus komandų judėjimas tarp lygų.

Paveikslėlis

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Vaikų futbolas

2014 Rgs 01 13:52

Premjeras A. Butkevičius atidarė sporto mokyklas Panevėžyje ir Šiauliuose
http://www.delfi.lt/sportas/kitos-sport ... d=65712030" onclick="window.open(this.href);return false;
2014 m. rugsėjo 1 d. 12:47

Rugsėjo 1-ą, Mokslo ir žinių dieną, Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius dalyvavo Panevėžio ir Šiaulių sporto vidurinių mokyklų atidarymo šventėse. Po ilgokos pertraukos Lietuvoje savo veiklą pradeda specializuotos, sportinio ugdymo programas turinčios mokyklos, kurios nuo kitų mokslo metų taps sporto gimnazijomis.

„Skatinti mokinius ir jaunimą sportuoti, sudaryti sąlygas žmonių fiziniam aktyvumui ir sveikai gyvensenai skleisti – mūsų Vyriausybės įsipareigojimas Lietuvos visuomenei“, - pažymėjo Ministras Pirmininkas A. Butkevičius. – Šiemet rugsėjo 1-ą turim jau dvi mokyklas, kuriose mokysis šių regionų ir iš visos Lietuvos atvykę sportui gabūs vaikai. Tikiuosi, kad tai bus gera pradžia, stiprinant sveiką gyvenimo būdą ir sportinį judėjimą Lietuvoje, ieškant naujų talentų mūsų olimpinėms rinktinėms.“ Sveikindamas su Rugsėjo 1-a, premjeras A. Butkevičius palinkėjo jauniesiems sporto entuziastams gerai mokytis, būti lyderiais ir ugdyti komandinio bendravimo savybes, garbingai kovoti varžybose.

Dar šių metų pradžioje buvo sudaryta tarpžinybinė darbo grupė parengė teisės aktų projektus, atliko kitus parengiamuosius darbus, kad pradėtų veikti specializuotos sportinio ugdymo mokyklos. Šiais mokslo metais Šiaulių sporto vidurinės mokyklos 5–12 klases lankys 197 vaikai, iš kurių 88 yra atvykę iš kitų miestų ir rajonų. Šios mokyklos programoje – penkiolika sporto šakų: rankinis, moterų imtynės, krepšinis, tekvondo, graikų ir romėnų imtynės, futbolas, boksas, tinklinis, irklavimas, lengvoji atletika, žolės riedulys, BMX dviračiai, laisvosios imtynės, dziudo ir regbis.

Panevėžio mokykloje 7–11 klasėse mokysis 172 mokiniai, kurių didžioji dauguma – šio regiono vaikai. Jie treniruosis 12 olimpinių sporto šakų: baidarių ir kanojų irklavimo, bokso, dviračių sporto, dziudo, futbolo, graikų ir romėnų imtynių, krepšinio, lengvosios atletikos, plaukimo, rankinio, sunkiosios atletikos ir triatlono pratybose.

Sporto gimnazija – regioninė bendrojo ugdymo mokykla, vykdanti specializuoto sporto ugdymo krypties programas. Šios įstaigos tikslas – išskirtinių gabumų sportui turintiems vaikams sukurti tinkamas sąlygas kartu su bendruoju išsilavinimu siekti sportinio meistriškumo įvairiose olimpinio sporto šakose. Čia bus sudarytos galimybės mokytis ir treniruotis, dalyvauti įvairiose mokomosiose treniruočių stovyklose, varžybose ir turnyruose. Šiauliuose Premjeras taip pat susitinka su miesto sporto bendruomene ir Šiaulių universiteto vadovais.

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Rgs 01 14:28

Informacija apie futbolo treniruotes vaikams - viename puslapyje
http://www.lff.lt/lt/article/informacij ... _puslapyje" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien startavo naujas Lietuvos futbolo federacijos (LFF) projektas http://www.futbolotreniruotes.lt" onclick="window.open(this.href);return false;.

Naujoje interneto svetainėje lankytojai galės rasti kur vyksta futbolo treniruotės vaikams visoje Lietuvoje, klubų ir sporto mokyklų kontaktus bei daug kitos naudingos informacijos.

Futbolotreniruotes.lt projekto vadovas Vaidotas Rastenis sako, kad puslapio atsiradimą lėmė vaikų ir jų tėvų susidomėjimas, kur ir pas ką būtų galima sportuoti.

„Šiuo metu sistemoje galima rasti apie 100 futbolo klubų vaikams. Ateityje registruotis kviesime ir vaikų darželius, mokyklas, kur vaikai gali bent kartą per savaitę lankyti futbolo užsiėmimus. Neabejojame projekto sėkme, nes vaikai, patys ar pasitarę su tėveliais, galės rinktis kur ir pas ką lankyti treniruotes”, – apie projektą pasakoja V.Rastenis.

Sistema veikia labai paprastai – suvedus informaciją – vaiko amžių, pageidaujamą Lietuvos miestą ar vietovę bei lytį, bus pateikiama visa informacija į ką galima kreiptis ir kur treniruotis.

Idėjos autorius ir projekto iniciatorius LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas pabrėžia, kad puslapyje informacijos apie treniruotes gali ieškoti ne tik berniukai. Mergaitės taip pat yra labai laukiamos futbolo treniruotėse visoje Lietuvoje.

,,Pristatydami projektą surengėme smagią fotosesiją, kurioje dalyvavo mažieji futbolininkai ir profesionalūs, šalyje gerai žinomi žaidėjai – Edgaras Jankauskas, Georgas Fridgeimas, Mantas Kuklys, Deividas Česnauskis ir Viktorija Magalinskaja.
,,Kai užaugsiu būsiu...” – tokiu šūkiu norime paskatinti vaikus sportuoti ir, galbūt, vieną dieną tapti nauja futbolo žvaigžde”, – sako E.Eimontas.

Žaismingoje fotosesijoje dalyvavęs vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų, dabar futbolo klubo „Trakai“ vyriausiasis treneris E.Jankauskas pritaria iniciatyvai populiarinti vaikų futbolą.

„Kiekvienas profesionalas niekada nepamirš dienos, kai atėjo žaisti futbolą – kas jį atvedė, koks buvo pirmojo trenerio vardas ir pavardė. Ne visi mažieji futbolininkai užaugs žvaigždėmis, tačiau kuo daugiau iš jų turės galimybę rasti treniruotes, trenerius, kurie buria komandas, tuo didesnė tikimybė, kad Lietuvoje užaugs perspektyvių žaidėjų“, – samprotauja E.Jankauskas.

Fotosesijoje su profesionaliais futbolininkais dalyvavo ir televizijos laidų vedėjos Vlados Musvydaitės sūnus Benas. Berniukas, kuriam lapkritį sueis penkeri metai, nuo rudens pradės lankyti futbolo treniruotes.

„Benui labai patinka futbolas, jis jau turi aprangą, todėl labai nekantriai laukia, kada prasidės treniruotės. Po susitikimo su profesionalais jis man pasakė, kad nori būti vartininkas. Labai tikiuosi, kad žaisti futbolą Benui patiks, o aš pirmąjį kartą iš savo nenustygstančio vietoje sūnaus išgirsiu, kad pagaliau pavargo“, – šypsosi Vl.Musvydaitė.

Futbolotreniruotes.lt projekto vadovas V.Rastenis laikosi LFF pozicijos, kad futbolas turėtų būti prieinamas visiems ir visur. Pasak jo, ne visada svarbiausia yra žaisti geriausioje, vien tik pergales švenčiančioje komandoje, nes sporte negali visi būti laimėtojai.

„Jauniesiems sportininkams svarbiausia – žaisti. Nereikia bijoti pralaimėti ar klysti. Didžiausi pasaulyje atradimai buvo pasiekti po daugelių bandymų ir klaidų. Todėl svarbiausia, kad treniruotėse vaikai nebijotų ieškoti, žaisti ir atrasti, o tada ateis ir rezultatai“, – sako jis.

Kad sistemoje užsiregistravusiems vaikams būtų smagiau treniruotis, LFF žada stebinti įvairiomis staigmenomis, pavyzdžiui, kvietimais į Lietuvos nacionalinės rinktis rungtynes, susitikimais su futbolo žvaigždėmis ir kitomis, ne mažiau vertingomis dovanomis.

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Rgs 02 11:53

Banga CUP U-9 (2005)

Galutinė komandų rikiuotė:
1. SDJUSŠOR-5 I
2. FK "Liepaja-1"
3. SK "Babite" :mrgreen: babytės :mrgreen:
4. Tauragės FM
5. Plungės "Žiogeliai"
6. Ventspils "Ceriba"
7. Gargždų "Banga-1"
8. FK "Liepaja-2"
9. FK "Šilutė"
10. Šiaulių FA
11. Baltika
12. FC "Maardu"
13. SDJUSŠOR-5 II
14. Gargždų "Banga-2"
15. Klaipėdos FM
16. Vilniaus FM

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Rgs 11 12:08

Kėdainiuose varžėsi jaunieji futbolininkai

Praėjusi savaitgalį, rugsėjo 7 d., šviečiant saulutei, Kėdainių stadione kamuolį gainiojo virš 300 vaikų su didelėmis palaikančiomis sirgalių-tėvelių pajėgomis. FK "Nevėžis" organizuotame tarptautiniame vaikų U-8 (2006) ir U-9 (2005) futbolo turnyre “FK Nevėžis cup – 2014″ dalyvavo 23 komandos iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos.

Devynmečių (2005m. gimimo) turnyre, kuriame varžėsi 10 komandų, triumfavo Kauno FM "Tauro" ekipa (treneris L.Ramanauskas), finale po baudinių palaužę Kauno "Ąžuolo" (treneris D.Kadziauskas) klubą. Šeimininkai Kėdainių FK "Nevėžis" futbolininkai (treneris N.Kestenis) užėmė trečiąją vietą.

Tuo tarpu aštuonmečių (2006m. gimimo) turnyre, kuriame dalyvavo 13 komandų, visus trofėjus išsivežė dalyvavusios kaimyninės Latvijos respublikos komandos. Nugalėtojais tapo Rygos "Skonto" komanda, antroji vieta atiteko FS "Jurmala" komandai, o trečioje vietoje liko Daugpilio BFC "Daugava" ekipa.

Kėdainiečių gretose išsiskyrė Džiūgas Čečkauskas, kuris buvo išrinktas geriausiu U-9 turnyro gynėju. Geriausias “Nevėžio” komandos žaidėjai išrinkti Klaidas Blandis ir Ėrikas Lipnevičius.

Galutinė U-9 (2005m.) turnyro turnyrinė lentelė:
1. Kauno FM “Tauras”
2. Kauno "Ąžuolas″
3. Kėdainių FK “Nevėžis″
4. FK "Girionys-Ryterna"
5. Panevėžio FA-I
6. Kaliningrado SDIUŠOR-5 (Rusija)
7. Jonavos KKSC
8. Panevėžio FA-II
9. Vilniaus “Granitas”
10.FK "Girionys"

Geriausias turnyro vartininkas: Deividas Liutvinas (Kauno "Ąžuolas")
Geriausias turnyro gynėjas: Džiūgas Čečkauskas (Kėdainių FK “Nevėžis” )
Geriausias turnyro puolėjas: Kasparas Murėnas (Kauno FM “Tauras”)
Rezultatyviausias turnyro žaidėjas: Kasparas Teresius (Kauno FM “Tauras”)

Galutinė U-8 (2006m.) turnyro turnyrinė lentelė:
1. Rygos FC “Skonto-I” (Latvija)
2. FS “Jurmala” (Latvija)
3. Daugpilio BFC "Daugava-I"
4. Mažeikių "Atmosfera"
5. Kauno "Ąžuolas-I″
6. Telšių "Džiūgas"
7. Daugpilio BFC "Daugava-II"(Latvija)
8. Kauno "Ąžuolas-II″
9. Kauno FM “Spyris”
10.Kauno FM “Tauras”
11.FK "Garliava"
12.Rygos FC “Skonto-II” (Latvija)
13.Kėdainių FK “Nevėžis″ (be konkurencijos)

- Nesupratau: be konkurencijos paskutiniai.. :roll:


Geriausias turnyro vartininkas: Nikita Jemeljanovs (Rygos FC “Skonto-I”)
Geriausias turnyro gynėjas: Danis Kašica (FC “Jurmala” )
Geriausias turnyro puolėjas: Alexandrs Zahars (Daugpilio BFC "Daugava-I"
Rezultatyviausias turnyro žaidėjas: Viktor Makijevski ( Rygos FC “Skonto-I”)

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Spa 01 18:43

Vilniaus Futbolo mokykla 1 - 1 FM ATEITIS

Rungtynės buvo netikėtos tiek vaikams , tiek treneriams - rinkomės į treniruotę , o teko rungtyniauti .
Rungtynių pradžia buvo apylygė , tiek vieni, tiek kiti besivaržantys vaikai bandė ,,užsikabinti už kamuolio". Kiek nežymią persvarą turėjo VFM kuri kėlinio viduryje realizavosi į įvartį . Kilusioje sumaištyje prie ateitiečių vartų pats žvitriausias buvo Aleksandras .
Po įvarčio VFM vaikai įgavo didesnį pasitikėjimą ir vis bandė regsti atakas. Gaila ,tačiau šį kartą Vileikos atstovai neblizgėjo - Ernestas pajutęs skaudulį diafragmoje pasiprašė keičiamas , o Gytis niekaip negalėjo prisitaikyti prie daug lengvesnės svorio kategorijos varžovų ir be gautos geltonos kortelės nieko įdomesnio nuveikti nesugebėjo .
Baigiantis kėliniui ginybos klaida leido svečiams išlyginti rezultatą .
Pertraukos metu treneris S.Bakanas pabandė pakoreguoti komandos žaidimą , nuteikti ir motyvuoti žaidėjus kitam kėliniui...
Antrame kėlinyje buvo daug kovos , keletas pavojingų išpuolių tiek prie vienų ,tiek prie kitų vartų , tačiau įvarčių daugiau neišvydome .
Lygiosios labiau džiuginusios svečius , nei aikštės šeimininkus .

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Spa 08 11:32

Šiandien Alytuje - 2014/15 m. Lietuvos vaikų 9 x 9 (g. 2003 m.) futbolo čempionato Pietų regiono pirmenybės.

Turas Alytuje rengiamas Dainavos pagrindinės mokyklos stadione (Vilties g. 12).

Turo tvarkaraštis:
16.00 Druskininkų SC - Alytaus SRC (treneris - Šarūnas Klimavičius)
16.00 Jurbarko SK „Vulkanas” - FK „Dainava” (treneris - Aidas Kalimavičius)
17.10 Alytaus SRC - Jurbarko SK „Vulkanas”
17.10 FK „Dainava” - Druskininkų SC

...

Re: Vaikų futbolas

2014 Lap 17 19:06

ATEITIS CUP U 12 . "ŽALGIRIETIS" - RYGOS "SKONTO"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/809.html#g" onclick="window.open(this.href);return false;[g1]/25/

Grįžti į