Valeta - Ekranas

Moderatorius: Respublik

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Valeta - Ekranas

2011 Lie 10 23:24

D.Bička: „Šimtaprocentinė koncentracija ir atidi varžovų analizė gali atnešti mums sėkmę“
2011-07-10
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2817" onclick="window.open(this.href);return false;

„Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička prieš dvi savaites viešėjo San Marine ir stebėjo „Tre Fiori“ bei būsimų „Ekrano“ varžovų UEFA Čempionų lygoje dvikovą. Pasak jo, Maltos ekipa paliko drausmingos, turinčios savo žaidimo braižą komandos įspūdį. Grįžęs į Lietuvą, D.Bička radijo stoties „Pulsas“ laidoje „FKE ritmu“ pasidalino mintimis apie stebėtą kovą.

- Kokį įspūdį paliko rungtynės tarp San Marino ir Maltos komandų, kokio lygio „Vallettos“ ekipa?
- Kaip ir buvo galima tikėtis, tai skirtingų pagal meistriškumą komandų dvikova, San Marino ekipa yra veikiau mėgėjų lygio. Nežinau, ar ta komanda treniruojasi kiekvieną dieną. Maltos ekipa paliko dviprasmišką įspūdį. Turi du tris legionierius, kurie yra aukštos klasės, tačiau bendrai vertinant negalėčiau pasakyti, jog Maltos ekipos lygis yra labai aukštas. Komanda žaidžia drausmingą futbolą, matosi trenerio braižas, žaidžia taktine schema 4-2-1-3, žaidžia vos ne trimis puolėjais. Na, bet jie taip žaidė prieš silpnesnę komandą. Galėčiau pasakyti taip: reikia labai atidžiai įvertinti priešininką. Du, trys aukšto lygio žaidėjai gali nuspręsti rungtynių baigtį. Galvoju, kad laukia įdomi dvikova.

- Jei reikėtų palyginti su lietuviškomis futbolo komandomis, į kurią ekipą pagal meistriškumą galėtų lygiuotis „Valletta“?
- Sudėtinga palyginti, tai savitas klubas. Stebint rungtynes, tam tikru momentu kai kurie epizodai priminė Lietuvos čempionatą, kuomet „Ekranas“ atakuoja, o silpesnė komanda yra visiškai atsitraukusi į gynybą ir visais būdais stengiasi nepraleisti įvarčio. „Valletta“ - pietiečių ekipa, legionieriai brazilai, vienas nigerietis, patys maltiečiai vikrūs, neaukšto ūgio, savita, įdomi komanda.

- Komandos branduolį sudaro jaunesnių žaidėjų derinys ar, atvirkščiai, patyrę vyresni futbolininkai?
- Ekipos amžiaus vidurkis – 25 metai. Sakyčiau, optimalus futbolininkų amžius. Startinėje sudėtyje yra 1977, 1979 metų gimimo, kiti gimę 1980, 1984, 1986 metais. Gan jauna komanda.

- Ar galima teigti, jog „Ekranas“ pajėgus įveikti Maltos ekipą?
- Taip, žinoma. Kitos kalbos nėra, mes privalome ją įveikti. Reikia labai atidžiai įvertinti priešininką, būtina šimtaprocentinė koncentracija abejose varžybose. Tokiu atveju mums turėtų pasisekti.

FK "Ekranas" delegecija į Maltą išvyksta jau pirmadienio rytą. Maltos ir Lietuvos čempionų dvikova - jau antradienį 20:30 Lietuvos laiku. Likite su fkekranas.lt ir pirmieji sužinokite visas karščiausias Čempionų lygos naujienas!

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 13:56

V.Urbonas: “Motyvuoti ekipos papildomai nereikia“
2011-07-11
http://www.fkekranas.lt/?lang=1&sid=255&tid=2821" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmadienį, dieną pusę pirmos Lietuvos laiku Panevėžio “Ekrano” delegacija pasiekė Maltą, kurioje rytoj ekraniečiai susitiks su „Vallettos“ ekipa UEFA Čempionų lygos II kvalifikacinio etapo pirmosiose rungtynėse. Rytoj Maltos ir Lietuvos čempionų akistata – 20:30 Lietuvos laiku. Žiūrėkite video reportažą per FKE TV.

Tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus į Maltą atvyko 18 futbolininkų. Kartu su komanda nevyko Egidijus Varnas bei Nerijus Sasnauskas, kurie gydosi traumas. Giedrius Tomkevičius taip pat priverstas praleisti dvikovą dėl raudonos kortelės, kurią gavo Suomijoje praėjusiais metais per atsakomąsias Čempionų lygos rungtynes. Andrius Arlauskas ir Andrius Šidlauskas gydosi anksčiau patirtas traumas. Tik išlipus iš lėktuvo lietuvių ekipą pasitiko didžiulis karštis. Pavėsyje dieną termometro stulpelis rodė 33 laipsnius karščio. Komanda apsistojo 5 žvaigždučių viešbutyje, kuris yra netoli Valetos miesto. Iki stadiono - apie pusvalandis kelio autobusu. Dieną futbolininkai, atkeliavę į viešbutį, papietavo bei išėjo ilsėtis iki treniruotės. Treniruotė „Hibernian“ stadione, kuriame antradienį ir vyks pirmosios UEFA Čempionų lygos II kvalifikacinio etapo pirmos rungtynės, prasidėjo 20:30 Lietuvos laiku. Po jos mintimis apie varžovų ekipą pasidalino treneris Valdas Dambrauskas: „Man teko matyti žaidžiančią „Vallettos“ komandą, ji tikrai nebloga. Ypač individualiai stiprūs atakuojantys žaidėjai. Rytoj jie rungtyniaus namuose ir stengsis pasiekti juos tenkinantį rezultatą prieš antras rungtynes. Ši dvikova - kaip du kėliniai, pirmos ir antros rungtynės. Manau, didelės rizikos iš jų pusės neturėtų būti“.

Trumpas interviu po treniruotės su „Ekrano“ vyriausiuoju treneriu Valdu Urbonu:

- Ar sklandžiai vyko pasiruošimas UEFA Čempionų lygos rungtynėms?
- Viskas gerai, sklandžiai greitai atskridom užsakytu reisu. Kelionė neprailgo, vyrai pailsėjo, dabar pasitreniravome, pažiūrėjome aikštę, aplinką, visi nusiteikę pozityviai, laukiame rytojaus rungtynių.

- Ar esate patenkintas žaidėjų fizine forma, pasiruošimu?
- Vyrai rimtai ruošiasi, supranta rungtynių svarbą, papildomai nuteikti, motyvuoti ekipos nereikia. Tarptautinės varžybos, Čempionų lyga įpareigoja visus. Kaip seksis žaidimas, rytoj pamatysime.

- Kaip galvojate, kokie žaidimo elementai gali lemti „Ekranui“ palankų rezultatą?
- Nereikia užmiršti, jog yra ir atsakomosios rungtynės. Tai dvikova iš dviejų dalių, bus varžybos Panevėžyje. Visų pirma svarbu koncentruotai, atidžiai žaisti gynyboje. Aš tikiu, jog galime įmušti įvartį. Nuteiksime vyrus siekti teigiamo rezultato, pergalės. Manau, rytoj grįšime su gera nuotaika namo.

Po treniruotės trumpai pakalbinome saugą Aurimą Kučį.

- Ar spėjai pailsėti dieną po kelionės, kuri prasidėjo anksti ryte?
- Porą valandų pasnaudėme ir laukėm terniruotės, nebuvo pernelyg kažką veikti. Toks ir poilsis dieną, kai yra labai šilta.

- Ar dieną vargino karštis?
- Vargino, aišku. Nors ir Lietuvoje paskutinės tos dienos buvo šiltos, tačiau čia visai kitoks karštis.

- O per treniruotę oras?
- Na, dabar geras oras ir ryt jis neturėtų trukdyti žaist.

- O kokia aikštės kokybė?
- Rytoj pamatysim, gal ją dar kiek paruoš. Dabar ji nėra pati geriausia, gal ryt ją dar pjaus ir bus truputį geresnė.

Primename, rytoj varžybų pradžia 20:30 Lietuvos laiku. Tik čia, FKE LIVE, sekite rungtynių eigą bei pirmieji sužinokite, kaip „Ekranui“ seksis Maltoje prieš „Vallettos“ ekipą.

...

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 15:21

Man atrodo, kad Maltoje jiems geriau seksis nei Panevezyje.

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 19:01

Tokie atsipalaidavę kaip prieš A lygos rungtynes

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 22:14

Ar matote kas darosi. Ekranas kuria mažą stebuklą ir didelę šventę Lietuvos futbole.

Valiukas
Pranešimai: 372
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:43
Palaikoma komanda: "Ekranas"

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 22:30

Galėjo ta šventė būt didesnė.. Markevičiui per ausį reikia duot. Galva neneša man kaip puolėjas gali 91 minutę savo baudos aikštelėje sužaist ranka ir gaut pendelį.. Ale, taip sakant, nereikia vyt Dievo į medį, rezultatas visai visai neblogas :)

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 22:38

Tai ta Valeta ir Panevėžyj gaus per kiaušius ir išeis rėkdami, su savo dideliom perspektyvom.

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 23:18

Markevičius galvojo, kad teisėjauja Slyva :lol:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 12 23:19

gaila, kad triju ivarciu pranasuma issvaiste, bet tikiuosi namie neprisidarys bedu

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 13 00:13

92` - pridėtos 4 minutės. Baudinys buvo skirtas už tai, jog kamuolys pataikė į A.Jokšo ranką.
A lygoje tikrai Ekranui niekas nefiksuotų tokio epizodo. Savaime aišku, kad kamuolys surado ranką. Akivaizdu, kad teisėjas palaikė šeimininkus ir padėjo išsikapstyti iš visiškos gėdos.

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 13 00:30

92` - pridėtos 4 minutės. Baudinys buvo skirtas už tai, jog kamuolys pataikė į A.Jokšo ranką.
A lygoje tikrai Ekranui niekas nefiksuotų tokio epizodo. Savaime aišku, kad kamuolys surado ranką. Akivaizdu, kad teisėjas palaikė šeimininkus ir padėjo išsikapstyti iš visiškos gėdos.
Na jo, kažkaip ne pagal UEFA rekomendacijas matyt teisėjavo... Arba nesuprato, kad Ekranas ranjkų neturi, vien kojas...

...

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 13 11:55

Man atrode, kad Ekranas losia viena koja ir viena ranka. Kazkaip per daug atsipute buvo, nustojo zaisti per anksti. Norejosi kazko panausaus kaip rungtynese su Mazeikiais, kad i graba sukaltu kuo daugiau viniu, bet sugebejo tik visa persvara issvaistyti...

Hibernians Ground / 2011 m. liepos mėn. 12 d. / 20:30

15` - Umeh Uchenna Calistus ! Pirmas įvartis atstovaujant "Ekranui" ir dar Čempionų lygoje! Įsiveržęs į baudos aikštelę suklaidino gynėją, vartininką ir iš kelių metrų pelnė įvartį į tuščius vartus!!!

21` - Dainius Gleveckas, po kampinio pelno antrą įvartį! Kamuolys atšoko gynėjui po kojom ir jis stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus! 2:0 priekyje "Ekranas"!

41` - R.Radavičius tiksliai realizuoja 11 m baudinį, 3:0!

42` - netikėtu smūgiu užkluptas E.Zubas, įvartį pelno M.Mifsud.

91` - 11 m baudinys į FKE vartus, tiksliai jį realizavo W.Barbarosa.

94` - teisėjas skelbia rungtynių pabaigą. Pergalė 3:2. Lauksime Jūsų visų po savaitės Panevėžyje!

...

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 13 12:04

Artimiausios FKE rungtynės:
Liepos 19d., 19:00 "Ekranas" - "Valletta"



Grįžti į