Valeta - Ekranas

Moderatorius: Respublik

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 20 14:23

kaip jau vemt nuo lietuviško kuklumo noris... Labiau bailumą primenančio[/quote]

nzn nuo ko cia tave vemt vercia, bet faktas kad zais antru numeriu kaip jie ten benoretu labai atakuoti ir bandys ant kontros pasigaut (beje pries bent kiek normalesnes komandas visos lietuviskos pergales taip ir pasiektos)...o laimet pries ta bate tikrai imanoma venspilis neperseniausiai tai parode...

...

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 20 14:29

Pralaimėjimas BAKU, Suomijos komandai buvo labai skaudūs. Trys kantraus, kryptingo darbo metų davė savo vaisių šiandien. Labai džiaugiamės, jog praėjome tą pirmą etapą.
Perfrazuojant Urbono mintį - sėkmingi burtai davė savo vaisių šiandien. Ekrano žaidimas toks pat nykus, kaip ir prieš porą metų.

Nuo 2007 metu Ekranas kyla i nauja lygi... Vis kyla ir kyla... kalbomis jie labai aukstai pakilo, bet aiksteje atrodo labai nekaip. Tikiuosi, kad jie savo nekokybisku zaidimu pries "Valletta" bande gudrauti, norejo suklaidinti gudus. Jeigu tai yra strategija ir ji pasiteisins, tik pasveikinsiu paneveziecius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Valeta - Ekranas

2011 Lie 22 15:46

Maltos čempionai vėl neprilygo "Ekranui"
Ingvaras Butautas
2011 m. liepos 19 d. 22:50

„Antrame etape žaisime su baltarusiais. Jie - irgi ne „Barcelona“. Gal pavyks ir su jais gerai sužaisti“, - sakė LFF generalinis direktorius Julius Kvedaras. „Ekranas“ antradienį 1:0 Panevėžyje laimėjo antrąsias Čempionų lygos antrojo atrankos etapo rungtynes prieš Maltos „Valletta“ ekipą. Pirmąjį susitikimą Maltoje panevėžiečiai laimėjo 3:2. Trečiame atrankos etape panevėžiečiai susitiks su Barysavo (Baltarusija) „Bate“ komanda. Baltarusiai namie 2:0 nugalėjo stipriausią Šiaurės Airijos „Linfield“ klubą. Jau penktą minutę įmušę įvartį, panevėžiečiai žaidė gana ramiai, per daug atakuoti varžovų vartų nesistengė. Tas mačą stebėjusiam Lietuvos futbolo federacijos (LFF) generaliniam direktoriui Juliui Kvedarui nepatiko. „Esu patenkintas rezultatu, patenkintas tuo, kad patekom į kitą etapą, patenkintas vartininku, patenkintas gynėjais, bet jeigu „Ekranas“ nori, kad kuo daugiau žmonių ateitų į rungtynes, jis tikrai turėtų pasirūpinti saugų ir puolimo grandimis. Jos sužaidė labai jau nykiai, - kalbėjo LFF generalinis direktorius.

Grįžti į