...

VI (6) turas:

2014 Kov 31 10:47

2014-04-03 17:00
Trakai - : - Atlantas

2014-04-04 19:00
Žalgiris - : - Kruoja

2014-04-05 18:00
Sūduva - : - Ekranas

2014-04-06 12:00
Šiauliai - : - Kl. Granitas

2014-04-06 18:30
Banga - : - Dainava

...

VI (6) turas:

2014 Bal 02 14:16

"Trakai" - Klaipėdos "Atlantas"

Balandžio 3 dieną 17 val. Vilnius, LFF stadionas.

"Kovosime dėl septintos vietos, nes šešios komandos jau paskelbė, kad iškovos medalius", - pašmaikštavo "Atlanto" strategas Konstantinas Sarsanija, prieš sezoną kalbėdamas su "Trakų" treneriu Edgaru Jankausku.

Juokai juokais, bet faktas toks - debiutantai iš Trakų, prieš sezoną deklaravę rimtas ambicijas, turnyro lentelėje po penkių "SMScredit.lt A lygos" čempionato turų yra aukščiau už šalies vicečempionus iš uostamiesčio. Buvęs E.Jankausko agentas K.Sarsanija sako, kad "Atlantas" vis dar ieško savo pernykščio žaidimo ritmo. Vilniuje klaipėdiečiams lengva nebus. Juolab kad "Trakai" sustiprino vartininko poziciją - traumuotą Paulių Grybauską vartuose turėtų pakeisti ką tik įsigytas Tadas Kauneckas.

Humoristo ir futbolo mėgėjo Pauliaus Ambrazevičiaus prognozė: “Atlantas” vis dar nėra tas “Atlantas”, kurio visi tikėjomės prieš šį sezoną. Kita vertus, tai nėra ir tas “Atlantas”, kuris buvo prieš dvejus metus. Klaipėdiškiai atvažiuoja į Vilnių pas rimtai nusiteikusius “Trakus”, kuriuos turbūt galima vadinti šito sezono išsišokėliais. Bet klausimas, ar be pagrindinio vartininko labai gražiu vardu, “Trakai” atsilaikys prieš Kazlausko, Razulio ir jų draugų komandą. Pasirinksiu “Atlantą”, rezultatu 2:1 ir tikiuosi, kad “Trakai” nebegadins spėjimų".

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 02 14:18

Vilniaus "Žalgiris" - Pakruojo "Kruoja"

Balandžio 4 dieną 19 val. Vilnius, LFF stadionas.

Pernai komandos tarpusavyje mušėsi dažnai ir kone kaskart - iki kraujo. "SMScredit.lt A lygoje" būsimieji čempionai prieš "Kruoją" laimėjo vos vienerias rungtynes iš ketverių, o LFF taurės turnyro ketvirtfinalyje tik sėkmė ir gamtos kaprizai padėjo vilniečiams eliminuoti Pakruojo futbolininkus.

Šį sezoną komandos pasitiko gerokai pasikeitusios, bet jose liko maždaug po dešimtį žaidėjų, kurie dalyvavo 2013-ųjų tarpusavio batalijose. "Kruoja" vyksta pas piktą "Žalgirį", per kurio ambicijas praėjusiame ture tvojo savo vartus apgynęs Panevėžio "Ekranas". Tačiau Pakruojo komanda, dar praėjusią savaitę buvusi čempionato lyderių trejete, irgi norės atsigriebti po pralaimėjimo Gargždų "Bangai".

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Dar vienerios “A lygos” rungtynės Vilniuje – Vilniaus futbolo mėgėjai šį sezoną tikrai lepinami (nors gyvendamas Pakruojy irgi per daug nesiskųsčiau, “Kruoja” rodo gerą formą ir stovi turnyro lentelės viduryje). Bet “Žalgiriui” šitas mačas labai svarbus – antra lentelėje tik dėl prastesnio įvarčių santykio esanti “Banga” žaidžia su “Dainava”, dėl to tik didžiausias avantiūristas gali tikėtis, kad gargždiškiai praras taškus. Rungtynėse bus įvairių intrigų, pavyzdžiui, ar “Žalgirio” Deividui “Captain Fantastic” Šemberui įtiks aikštės būklė ir varžovų žaidimas, kelintą minutę, esant nepalankiam rezultatui (neduokdie), “Žalgirio” vyrai pradės nervintis ir daugybė kitų. Bet “Žalgiris” yra mano komanda ir tikiu, kad jie laimės 3:1".

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 02 14:19

Marijampolės "Sūduva" - Panevėžio "Ekranas"

Balandžio 5 dieną 18 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas.

Bus karšta. Taip manyti leidžia visa krūva veiksnių. Pirma: "Ekranas" pernai atėmė iš marijampoliečių "SMScredit.lt A lygos" bronzą, įmušęs Tauragės "Taurui" kone paskutinę čempionato sekundę.

Antra: "Sūduva" dabar - tarsi banderilių dūriais įsiutintas koridos bulius. Dariaus Gvildžio treniruojama komanda pralaimėjo ketverias iš penkerių šio sezono rungtynių, o pastarąjį druskos žiupsnį į žaizdas švystelėjo marijampoliečius Klaipėdoje įveikęs "Atlantas". "Ekranas" tašką iš "Žalgirio" atėmė užmūrijęs savo vartus aklinos gynybos siena, bet kažin ar antrą kartą iš eilės tokia taktika gali atnešti sėkmę. Bet kuriuo atveju, bandydami ją naudoti varžovų, reikia manyti, panevėžiečiai iš netyčių nebeužkluptų.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Pernai “Ekranas” tik pačioje pačioje čempionato paskutinių rungtynių pabaigoje nugvelbė medalius iš “Sūduvos”. Bet Marijampolė, kaip jūra ar kalnai, nepamiršta ir neatleidžia. “Sūduva” stovi netikėtai žemai turnyro lentelėje, o “Ekranas” yra ta komanda, už kurios galima užsikabinti. Kita vertus, po rungtynių su “Žalgiriu”, sunku kaip nors ir nuspėti, ką varžovams priešpastatys talentingasis Valdas Dambrauskas. Nuoširdžiai žaviuosi tuo, ką su tokiais ištekliais šiame sezone daro “Ekrano” treneris. Spėju, kad “Sūduva” laimės 1:0".

...

VI (6) turas:

2014 Bal 02 14:19

"Šiauliai" - "Klaipėdos granitas"

Balandžio 6 dieną 12 val. Šiauliai, Gytarių stadionas.

Abi komandos šį sezoną laimėjo po sykį, bet klaipėdiečiai nugalėti aikštę paliko irgi vos vieną kartą. Tai buvo senokai - pirmajame ture dvikovoje su "Trakais". "Šiauliai" tiems patiems trakiškiams nusileido praėjusiame ture, bet, tiesą sakant, abi komandos tęsi prieš sezoną duotus panašius pažadus, kurių moralas - stebuklų nežadame, tačiau į atlapus kibsime visiems.

Rungtynės žada intrigą. Snaiperių dvikova - taip pat. Aikštėje turėtų būti abu rezultatyviausi šio sezono "SMScredit.lt A lygos" žaidėjai. Uostamiesčio komandos treneriams Robertui Poškui ir Tomui Ražanauskui teks pamąstyti, kaip stabdyti kroatą Niko Tokičių, o šiauliečiams - kaip užnerti ankštą apynasrį buvusiam jų pačių komandos puolėjui gruzinui Georgijui Alaverdašvili, kuris šį sezoną muša įvarčius vilkėdamas "Klaipėdos granito" marškinėlius.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Gera naujiena "Klaipėdos granito” fanams (jeigu tokių yra) – praėjusiose rungtynėse Robertas Poškus tik treniravo, todėl neabejotinai pailsėjo ir bus pasiruošęs su visa jėga užgulti “Šiaulių” vartus ir tiesiom kojom čiuožinėti į varžovų vartininką. Pridėkime du įvarčius mušančius gruzinus ir tampa aišku, kad “Granitas” laimės 3:1. Papildomi spėjimai – muša Poškus, Čargeišvilis ir Alaverdašvilis, “Šiauliuose” pasižymi Tokičius".

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 02 14:21

Gargždų "Banga" - Alytaus "Dainava"

Balandžio 6 dieną 18.30 val. Gargždai, miesto stadionas.

Geriausia lygos gynyba - prieš prasčiausią puolimą. Per penkis turus gargždiškiai nepraleido nė karto, o dzūkai kol kas nė sykio neliūdino varžovų vartininkų įvarčiais.

Kita vertus, antrą turnyro lentelės vietą užimanti "Banga", kaip ir "Sūduva", įmušė vos triskart ir šiuo rodikliu yra pranašesnė tik už tą pačią "Dainavą". Rungtynės su jaunais ir tik šį sezoną negailestingai apšaudytais alytiškiais - galimybė pagerinti rezultatyvumo statistiką. Triuškinamos "Atlanto", "Ekrano", "Kruojos", "Šiaulių" ir "Klaipėdos granito" pergalės lengvai pagrindžia šią teoriją.

P.Ambrazevičiaus prognozė:
"Po praėjusių rungtynių gavau laišką, rašė vienas iš Gargždų “Tigrų ekipos” fanų. Laiške buvo rašoma maždaug taip: “Klausyk, asile, gaidy tu *******, kada nustosi nuvertint “Bangą”? (kalba taisyta, pridėta keiksmažodžių ir įžeidimų dėl dramatiško efekto – P. A.). Jau nustojau, nes šitame ture “Banga” susitinka su vis dar apypalaide bala esančia Alytaus “Dainava”. Stiprybės “Dainavai”, futbolo bendruomenė ir aš asmeniškai linkim jiems sėkmės ir išsispręsti savo problemas, bet kol kas nieko mažiau už 0:5 negaliu
Stumia ant tigrų??? :roll:
__________________________
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/6-oj ... poleje/884" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 02 17:29

Kam įdomi ta Ambrazevičiaus nuomone, dar su mano vardu ?

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 02 17:47

Kam įdomi ta Ambrazevičiaus nuomone, dar su mano vardu ?
COLOLO irgi nejuokingas, bet humoristas. :mrgreen:
AMBRAZEVYČĖ irgi nejuokingas, tai bando juokinti savo astropognozėmis A lygoje... :idea:

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 03 16:48

„Atlanto“ futbolininkai, kovosiantys su „Trakais:

Vartininkas – Mindaugas Malinauskas;
Gynėjai – Andrius Jokšas, Kazimieras Gnedojus, Edgaras Žarskis, Marius Kazlauskas;
Saugai – Donatas Kazlauskas, Jurijus Kirilovas, Ovidijus Verbickas, Gerardas Žukauskas;
Puolėjai – Tadas Eliošius, Evaldas Razulis.

Atsarginiai: Mantas Galdikas, Gediminas Kruša, Donatas Navikas, Rolandas Baravykas, Markas Beneta, Dovydas Virkšas ir Rokas Krušnauskas.

Vyriausiasis treneris – Konstantinas Sarsanija.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 03 18:52

nykios rungtynės kažkokios, nei vieni,nei kiti nieko įdomaus neparodė...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 03 18:59

įdomu ko imsis Atlantas, kad žaidimas gerėtų.
Tiek pernai gyrė Virkšą, o šiemet dar nei karto nemačiau.. Egzaminams lyg ir per jaunas dar

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 04 10:06

TRAKAI 0 : 0 ATLANTAS
2014 04 03
VILNIUS, LFF stadionas


***

Jau pačioje rungtynių pradžioje „Atlanto“ vartams pagrasino „Trakų“ puolėjas Tadas Labukas, tačiau vartų sargui Mindaugui Malinauskui smūgis didelių problemų nesukėlė.

Daug techninio broko neleido komandoms pademonstruoti kokybiško bei akiai patrauklaus žaidimo pirmajame rungtynių kėlinyje. Šeimininkų atakos buvo truputį aštresnės ir pavojingiausias epizodas priklausė būtent jiems.

25-ąją rungtynių minutę individualiu meistriškumu sužibėjo „Trakų“ ekipos žaidėjas Vytautas Lukša. Saugas puikiai kairiajame atakos krašte suklaidino „Atlanto“ kapitoną Andrių Jokšą ir atliko pavojingą smūgį į tolimąjį vartų kampą, tačiau kamuolys tikslo nepasiekė.

Svečiai pirmoje rungtynių dalyje turėjo progų pasižymėti tik po standartų, bet nei kampiniai, nei baudos smūgiai jokios apčiuopiamos naudos neatnešė.

Antrojo kėlinio pirmoji pusė taip pat niekuo nesiskyrė pirmųjų 45-ių minučių. Žaidėjai kovojo dėl kiekvieno kamuolio, o paskutinėse atakų stadijose, kai varžovų vartams galėdavo kilti reali grėsmė, pritrūkdavo tikslaus perdavimo.

Po atliktų pirmųjų keitimų kiek labiau suaktyvėjo svečiai – „Atlanto“ futbolininkai. Treneris Konstantinas Sarsanija tikrai atspėjo į aikštę išleidęs Gediminą Krušą, kuris pagyvino komandos žaidimą. Klaipėdiečiai sužaidė labai neblogą atkarpą rungtynių pabaigoje.

81-ąją minutę A.Jokšas puikiai baudos aikštelės krašte suklaidino varžovus ir atliko aštrų perdavimą, bet nei vienas jo komandos draugas prie kamuolio nesuspėjo. Panašioje situacijoje po kelių minučių atsidūrė ir Evaldas Razulis. „Atlanto“ puolėjas nesuspėjo prie kamuolio, kurį jam iš kairiojo atakos krašto perdavė Tadas Eliošius.

Šeimininkai taip pat tarė savo žodį – V.Lukšos smūgiuotą kamuolį sugavo M.Malinauskas, o pačioje rungtynių kulminacijoje po vieno iš kelių iš eilės pakeltų kampinių komandą vėl išgelbėjo puikiai sužaidęs vartų sargas.

Paskutinė ataka priklausė svečiams, tačiau silpnai smūgiuotą kamuolį be didesnio vargo sugavo „Trakų“ klube debiutavęs, vartininkas Tadas Kauneckas.

...

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 04 10:09

„Trakų“ ir „Atlanto“ akistatoje įvarčių nebuvo pelnyta
Karolis Tretjakas, alyga.lt 2014-04-03 19:38

LINK: http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Trak ... elnyta/888" onclick="window.open(this.href);return false;


Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 04 19:31

Žalgiris kokią sudėtį sugalvojo, su 7 gynybinio plano žaidėjais :D

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VI (6) turas:

2014 Bal 04 21:09

Semberas kur kas labiau atakuojantis nei zagurskas

Grįžti į