Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 10:26

Dainava 1: 2 Šiauliai

13 min. Arminas Vaskela
33 min. Jevgenij Moroz
70 min. George Alaverdashvili


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/732/dainava-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/732/dainava-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/732/dainava-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 10:34

Kruoja 0 : 0 Žalgiris

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/733/kruoja-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/733/kruoja-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/733/kruoja-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 10:43

Banga 1 : 2 Sūduva

41 min. Nerijus Valskis
51 min. Rafael Ledesma
60 min. Rokas Borusas


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/734/banga-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/734/banga-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/734/banga-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 10:58

Ekranas 1 : 2 Atlantas

39 min. Evaldas Razulis
75 min. Tadas Markevičius
92 min. Kazimieras Gnedojus


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/731/ekranas-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/731/ekranas-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/731/ekranas-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:00

“Kruoja” atsilaikė prieš “Žalgirį”
http://penalty.lt/kruoja-atsilaike-pries-zalgiri/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį jau sužaistos vienos Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose Pakruojo “Kruoja” ir Vilniaus “Žalgiris” išsiskyrė be įvarčių.

Pirmajame kėlinyje žaidybinė persvara priklausė vilniečiams ir jie daugiau atakavo. Nepaisant to, sostinės futbolininkams ilgai nepavyko sukurti labai pavojingų progų ir jie vos neprisižaidė. Ričardui Beniušiui pavyko perimti kamuolį iš svečių gynėjų, bet iš patogios pozicijos jis nesugebėjo įmušti.

Jau kitoje atakoje puikią galimybę įmušti turėjo “Žalgiris”, bet Maris Eltermanis atrėmė Manto Kuklio smūgį. Vos po minutės žalgiriečiai surengė dar vieną pavojingą išpuolį, po kurio į skersinį pataikė Algis Jankauskas.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje per daug nesikeitė – vilniečiai toliau gausiomis pajėgomis atakavo, o šeimininkų išpuoliai tapo vis retesni. “Žalgiris” sukūrė ne vieną progą įmušti, o arčiausiai tikslo buvo į skersinį pataikęs Kamilis Bilinskis. Baigiantis dvikovai vilniečiai tiesiog užgulė varžovų vartus, bet pastariesiems pavyko atsilaikyti.

Kruoja (Pakruojis) – Žalgiris (Vilnius) 0:0 (0:0)
Teisėjas: E.Gaigalas (Klaipėda), 400 žiūrovų
Įspėjimai: 27 min. T.Miklinevičius, 32 min. V.Pocevičius („Kruoja”); 25 min. A.Švrljuga („Žalgiris”)

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:04

“Sūduva” po atkaklios kovos įveikė “Bangą”
http://penalty.lt/suduva-po-atkaklios-k ... ike-banga/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gargždų “Banga” sekmadienį priėmė Marijampolės “Sūduvą” ir pralaimėjo 1:2.

Pirmajame kėlinyje abi ekipos žaidė aktyviai, bet sėkmė nusišypsojo svečiams. Jau baigiantis kėliniui šeimininkų baudos aikštelėje gavęs kamuolį tiksliai smūgiavo Nerijus Valskis ir išvedė “Sūduvą” į priekį.

Iš karto po pertraukos suvalkiečiai padvigubino savo persvarą, kai paliktas laisvas iš arti įmušė Rafaelis Ledesma. Praleidę įvartį aktyviau žaisti ėmė “Bangos” futbolininkai ir Rokas Borusas sušvelnino rezultatą. Su dideliu užsidegimu atakavę gargždiškiai galėjo ir išlyginti rezultatą, bet tas pats R.Borusas būdamas patogioje padėtyje nesugebėjo nuginkluoti varžovų vartininko. “Sūduvai” pavyko atlaikyti šeimininkų spaudimą ir komanda išsaugojo pergalingą rezultatą.

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:10

“Atlantas” toliau baudžia išankstinius favoritus
http://penalty.lt/atlantas-toliau-baudz ... favoritus/" onclick="window.open(this.href);return false;


Klaipėdos “Atlanto” futbolininkai tęsia sėkmingą žygį A lygoje.

7 turo rungtynėse klaipėdiečiai šeštadienį Panevėžyje susitiko su čempionu “Ekranu” ir dramatiškose rungtynėse šventė pergalę 1:2 (0:1)

Pirmas rungtynių kėlinys vyko labai atsargiai, abi komandos daugiau rūpinosi savo vartų saugumu. Kartą pavojingai smūgiavo klaipėdietis Andrius Urbšys, bet vartininkas Tadas Kauneckas atrėmė kamuolį. Kėlinio pabaigoje “Atlantas” išsiveržė į priekį. 39 min. Evaldas Razulis vienas kairiu kraštu perskrodė čempionų gynybą ir pelnė įvartį.

Iš karto po pertraukos Evaldas Razulis pataikė į virpstą. Po to “Ekranas” bandė suaktyvinti savo veiksmus ir kontroliavo žaidimą aikštės viduryje, tačiau kažko pavojingo sukurti nepavyko. Ekrano trenerių štabas žaidimą pagyvinti bandė keitimais ir tai pasiteisino su kaupu. Viena iš “Ekrano” atakų baigėsi įvarčiu, kai 75 min. po skersuoto kamuolio iš kairiojo krašto įvartį iš kelių metrų atstumo pelnė po keitimo pasirodęs Tadas Markevičius. Išlyginę rezultatą, panevėžiečiai dar labiau suaktyvėjo ir bandė pakeisti rungtynių eigą sau naudinga linkme., tačiau “Atlanto” gynyba buvo nepramušama. Visgi, kai jau atrodė, kad rungtynės baigsis lygiosiomis, klaipėdiečiai tarė savo žodį. Jau per pridėtą teisėjo laiką pajūrio atstovai uždirbo kampinį ir, po pakelto kamuolio į baudos aikštelę, aukštai iššokęs Kazimieras Gnedojus galva pelnė pergalingą įvartį.

“Atlantas”, iškovojęs penktą pergalę čempionate, su 15 taškų išliko vienvaldžiu lyderiu. Tuo tarpu “Ekrano” sąskaitoje 10 taškų, su kuriais panevėžiečiai lieka ketvirtoje pozicijoje.

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:29

“Šiauliai” įveikė “Dainavą”
http://penalty.lt/siauliai-iveike-dainava-2/" onclick="window.open(this.href);return false;


Šeštadienį sužaistos dar vienerios Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose “Šiauliai” išvykoje 2:1 nugalėjo Alytaus “Dainavą”.

Šauliečiai šioje dvikovoje pirmieji išsiveržė į priekį, kai pasižymėjo Arminas Vaskela. Dzūkams rezultatą pavyko išlyginti dar iki pertraukos – tikslus buvo Jevgenijus Morozas. Vis tik, įpusėjus antrajam kėliniui “Šiauliams” pavyko išplėšti pergalę. Ekipą vėl “ištraukė” rezultatyvusis Georgis Alaverdašvilis, pirmasis suskubęs prie nuo skersinio atšokusio kamuolio.

“Šiauliams” ši pergalė buvo trečioji čempionate ir ekipa užima ketvirtąją turnyro lentelės vietą, tašku lenkdama čempionus Panevėžio “Ekrano” futbolininkus. Alytiškiai patyrė šeštąją nesėkmę ir su trimis taškais žengia priešpaskutiniai.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:30

Panevėžio „Ekranas" 1 : 2 Klaipėdos „Atlantas"
Įvarčiai: T.Markevičius (75); E. Razulis (39), K.Gnedojus (92).


Nesėkmingą savaitę "Ekranas" baigė dramatišku pralaimėjimu "Atlantui"
http://www.lff.lt/lt/article/nesekminga ... u_atlantui" onclick="window.open(this.href);return false;
"SMScredit.lt A lygos" spaudos tarnybos inf.

Kazimieras Gnedojus jau per teisėjo pridėtą laiką pelnė įvartį, atnešusį pergalę Klaipėdos „Atlantui" „SMScredit.lt A lygos" čempionato septintojo turo rungtynėse. Čempionato lyderiai išvykoje po gražių ir kovingų rungtynių 2:1 (1:0) palaužė čempioną Panevėžio „Ekraną". Trečioji pergalė iš eilės ir penktoji pergalė iš viso „Atlantui" leido tapti vienvaldžiu turnyrinės lentelės lyderiu. „Ekranas" patyrė antrąją nesėkmę iš eilės.

Pirmosiomis rungtynių minutėmis žaidimas daugiausiai vyko aikštės viduryje. Pirmąją pavojingą ataką Panevėžio FA stadione susirinkę žiūrovai išvyko tik 17-ąją mačo minutę. Suklydus klaipėdiečių gynėjams, Arsenijus Buinickis perdavė kamuolį į baudos aikštelę, tačiau Aurimui Verteliui jo pasiekti nepavyko.

Kėlinio viduryje iniciatyvą į savo rankas perėmė aikštės šeimininkai, kurių reidai į "Atlanto" baudos aikštelę vis dažnėjo, tačiau klaipėdiečių gynyba klaidų nedarė.

Kėliniui baigiantis, svečiai surengė keletą pavojingų išpuolių. 37-ą minutę „Ekraną" išgelbėjo užtikrintai sužaidęs vartininkas Tadas Kauneckas, nukreipęs pavojingai smūgiuotą kamuolį virš vartų.

39-ą minutę dar kartą blykstelėjo „Atlanto" rezultatyviausias futbolininkas Evaldas Razulis. Individualiu reidu suklaidinęs du gynėjus, puolėjas smūgiu į tolimą vartų kampą išvedė svečius į priekį. Tai buvo jau septintasis E.Razulio įvartis čempionate.

Pirmosios antro kėlinio atakos metu „Atlantas" galėjo padvigubinti persvarą, tačiau po Evaldo Razulio smūgio kamuolys sudrebino aikštės šeimininkų vartų virpstą.

69-ąją minutę „Ekranas" galėjo išlyginti rezultatą, bet įspūdingai Artūro Rimkevičiaus smūgiuotas kamuolys skriejo tiesiai į „Atlanto" vartininką. Po minutes svečiai atsakė labai pavojinga ataka, kurios smaigalyje atsidūręs Marius Papšys nesugebėjo įveikti puikiai sužaidusio T.Kaunecko.

Išlyginti rezultatą „Ekranui" pavyko 74-ąją minutę po Vitalijaus Kavaliausko perdavimo pažeme laisvas likęs Tadas Markevičius smūgiavo taikliai.

Atrodė, kad rungtynės baigsis taikiai, tačiau per teisėjo pridėtą laiką, 92-ąją minutę, po kampinio K.Gnedojus aplenkė savo gynėją ir puikiu smūgiu galva išplėšė pergalę „Atlantui".

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:33

Alytaus „Dainava" 1 : 2 Šiaulių „Šiauliai"
Įvarčiai: J.Morozas (33); A.Vaskela (13), G.Alaverdašvili (70).



"Šiauliai" išvykoje palaužė Alytaus "Dainavą"
"SMScredit.lt A lygos" spaudos tarnybos inf. http://www.lff.lt/lt/article/siauliai_i ... us_dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Tik antrajame kėlinyje aikštėje pasirodęs rezultatyviausias "SMScredit.lt A lygos" čempionato futbolininkas George Alaverdašvilis tapo trečiosios „Šiaulių" pergalės kalviu. Saulės miesto komanda septintojo turo rungtynėse išvykoje 2:1 (1:1) palaužė Alytaus „Dainavą" ir pakilo į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą. Šeštąją nesėkmę patyrę alytiškiai lieka aštunti.

Nuo pirmųjų minučių iniciatyva priklausė „Šiauliams". 13-ąją minutę Rokas Gedminas puikiai prasiveržė dešiniuoju kraštu ir atliko tokį perdavimą į vartininko aikštelę, kad Arminui Vaskelai beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus iš poros metrų.

Po praleisto įvarčio alytiškiai nepasimetė ir ėmė rengti vis pavojingesnes kontratakas, kurių smaigalyje nuolat atsidurdavo Jevgenijus Morozas. Vienos jų metu „Dainava" 24-ąją minutę turėjo puikią progą išlyginti rezultatą. J.Morozas pastebėjo, kad „Šiaulių" vartininkas Šarūnas Jurevičius paliko savo vartus, tačiau smūgis iš aikštės vidurio praskriejo šalia vartų.

33-ąją minutę dar vienas aikštelės šeimininkų išpuolis baigėsi išlyginamuoju įvarčiu. Akilas De Freitas prasiveržė palei galinę liniją ir atliko tikslų perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam ir visiškai laisvam prieš vartus likusiam J.Morozui, kuris savo šanso nepraleido.

Kėliniui baigiantis „Dainava" surengė dar dvi puikias atakas, tačiau Danielis Gunevičius pasiuntė kamuolį virš vartų, o J.Morozo smūgį atmušė puikiai sužaidęs Š.Jurevičius.

Antrajame kėlinyje „Šiaulių" vyr. treneris Tomas Kančelskis į aikštę metė pagrindines savo pajėgas - rezultatyviausią lygos futbolininką G.Alaverdašvilį. Žaidimas išsilygino ir daugiausiai vyko aikštės viduryje. Aktyvesnių veiksmų komandos ėmėsi tik kėliniui įpusėjus.

66-ąją minutę A.De Freitas pavojingai skersavo kamuolį į baudos aikštelę, tačiau komandos draugų, galėjusių užbaigti ataką, neatsirado. 69-ąją minutę Artūras Juchno tolimu smūgiu patikrino svečių vartininko budrumą.

G.Aleverdašvilis be įvarčio aikštės nepaliko ir šiose rungtynėse. 70-ąją minutę „Šiaulių" kontratakos metu A.Vaskela galėjo tapti "dublio" autoriumi, tačiau jo per vartininką perkeltas kamuolys pataikė į skersinį. Pirmas prie kamuolio atskubėjo G.Alaverdašvili ir pasiuntė jį į tuščių vartų tinklą. Rezultatyviausias lygos futbolininkas už keturių minučių galėjo pelnyti ir antrąjį savo įvartį, tačiau jo baudos smūgį atrėmė Aurimas Dubickas.

Puikias rungtynes žaidęs J.Morozas 75-ąją minutę turėjo puikią galimybę išlyginti rezultatą, tačiau, sulaukęs perdavimo iš kairiojo krašto, smūgiavo virš vartų.

86-ąją minutę R.Gedminas galėjo atlikti perdavimą G.Alaverdašviliui, tačiau nusprendė ataką užbaigti pats, bet pataikė tiesiai į „Dainavos" vartininką.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:34

"Žalgiris" nepralaužė "Kruojos" gynybos
http://www.lff.lt/lt/article/zalgiris_n ... os_gynybos" onclick="window.open(this.href);return false;

Visas 90 minučių atakavęs Vilniaus „Žalgiris" išvykoje nesugebėjo pralaužti Pakruojo „Kruojos" gynybinių užtvarų. „SMScredit.lt A lygos" čempionato septintojo turo rungtynėse.

Lygiosiomis 0:0 pasibaigusi turnyrinės lentelės kaimynių dvikova labiausiai turėjo nudžiuginti išvakarėse laimėjusį Klaipėdos „Atlantą", kuris išlaikė vienvaldžio lyderio statusą.

Atsargų futbolą demonstravusios komandos daug pavojingų momentų pirmajame kėlinyje nekūrė. „Kruoja" visą dėmesį skyrė vartų saugumui, todėl žaidimas daugiausiai vyko šeimininkų aikštės pusėje.

16-ąją minutę Kamilis Bilinskis, sulaukęs perdavimo iš kairiojo krašto, gražiai smūgiavo galva, tačiau Mariui Eltermaniui pavyko nesunkiai pagauti kamuolį. 23-ąją minutę Mantas Kuklys atliko puikų reidą į baudos aikštelę, bet jo aštraus perdavimo nelaukė nei vienas vicečempionų futbolininkas.

Kėlinio pabaigoje abi komandos galėjo išsiveržti į priekį. 43-ąją minutę Ričardas Beniušis gavo puikią dovaną iš „Žalgirio" gynėjų. Puolėjas perėmė neatsargiai perduotą kamuolį, atsidurdamas vienas prieš Armantą Vitkauską, tačiau stiprų smūgį vilniečių vartininkas atrėmė.

Atsakomosios atakos metu jau Mariui Eltermaniui teko akrobatiniu šuoliu atmušti kamuolį po tolimo K.Bilinskio šūvio. Algis Jankauskas buvo arčiausiai to, kad svečiai pelnytų įvartį 45-ąją dvikovos minutę, bet galva pasiuntė kamuolį į skersinį po idealaus Jakubo Wilko perdavimo. Aktyviai rungtyniavęs K.Bilinskis jau per pridėtą teisėjo laiką įsiveržė į baudos aikštelę, tačiau į vartus nepataikė.

54-ąją minutę J.Wilkas, neleisdamas kamuoliui nusileisti ant žemės, po perdavimo iš krašto nesugebėjo pataikyti į vartus iš kelių metrų atstumo ir privertė komandos draugus griebtis už galvų. Eilinę puikią galimybę pelnyti įvartį 61-ąją minutę turėjo K.Bilinskis, tačiau „Kruoją" dar kartą išgelbėjo puikią reakciją pademonstravęs M.Eltermanis.

Per likusį rungtynių laiką aikštelės šeimininkai toliau gynėsi didžiulėmis pajėgomis ir apie puolimą negalvojo. Nors progų įvarčiui turėjo tiek Artūras Žulpa, tiek Verdanas Gercas, tačiau Pakruojo komandai pavyko išsaugoti savo vartus ir iškovoti lygiąsias.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:37

Gargždų „Banga" 1 : 2 Marijampolės „Sūduva"
Įvarčiai: R.Borusas (60); N.Valskis (42), R.Ledesma (51).


"Sūduva" Gargžduose privertė pasiduoti "Bangą"
http://www.lff.lt/lt/article/suduva_gar ... uoti_banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos" futbolininkai Gargžduose atmušė vietos „Bangos" atakų virtinę rungtynių pabaigoje ir „SMScredit.lt A lygoje" iškovojo sunkią pergalę 2:1. Surinkę 11 taškų Suvalkijos futbolininkai pakilo į ketvirtą turnyro lentelės vietą.

„Sūduvai" tai buvo pirmoji pergalė po dvejų iš eilės nelaimėtų rungtynių. „Banga", kuriai, atsistatydinus treneriui Vaidui Žutautui, vadovavo Stasys Vyšniauskas - ketvirtas pralaimėjimas iš eilės.

Pirmasis kėlinys vyko permainingai, bet įvartį pirmi įmušė marijampoliečiai. 41-ąją min. po Audriaus Broko perdavimo kamuolį į tinklą pasiuntė Nerijus Valskis. Jis pelnė savo šeštą savo įvartį šį sezoną.

Antrąjį kėlinį „Sūduva" pradėjo dar viena rezultatyvia ataka. 51-ąją min. Ren Xinis mušė iš baudos aikštelės, o kamuolys, kliudęs „Bangos" gynėją, nukrito po kojomis Rafaeliui Ledesmai, kuris ramiai pasinaudojo galimybe.

Intrigą gargždiškiai atkūrė sužaidus valandą, kai užkūrė varžovams tikrą pirtį. Pradžioje po Mandinho baudos smūgio kamuolys atsimušė į virpstą, o po keliolikos sekundžių antroji atakos banga baigėsi tiksliu Roko Boruso smūgiu galva.

Vėliau mėlyni-oranžiniai turėjo ne vieną progą išplėšti lygiąsias. Ypač apmaudi buvo R.Boruso klaida 75-ąją min., kai visiškai be priežiūros už šešių metrų nuo vartų paliktas gargždiškis nepataikė į kamuolį.

79-ąją min. „Sūduvos" vartininkui Pavelui Davidovui teko akrobatiniu šuoliu gelbėti vartus nuo tolimo Mandinho šūvio. Dar po penkių minučių progą turėjo Tamazas Čargeišvili. Rungtynių pabaigoje į varžovų baudos aikštelę keliavo net „Bangos" vartininkas Vitalijus Mirnyj, bet „Sūduva", retkarčiais irgi bandžiusi grasinti gargždiškių vartams kontratakomis, atsilaikė.

Lorencas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:39

VII turo statistika
http://www.lff.lt/lt/article/2013_m_sms ... 3_04_13_14" onclick="window.open(this.href);return false;

2013 04 13

26) Ekranas (Panevėžys) - Atlantas (Klaipėda) 1:2 (0:1)
Teisėjas: S.Slyva (Kaunas), 850 žiūrovų
Įvarčiai: 75 min. T.Markevičius ("Ekranas"); 39 min. E.Razulis, 90+2 min. K.Gnedojus ("Atlantas")
Įspėjimai: 27 min. F.de Abreu, 43 min. U.Umeh, 47 min. O.Reyes, 51 min. R.Pilotas ("Ekranas"); 72 min. A.Bartkus, 79 min. G.Žukauskas ("Atlantas")

25) Dainava (Alytus) - Šiauliai (Šiauliai) 1:2 (1:1)
Teisėjas: N.Dunauskas (Vilnius), 200 žiūrovų
Įvarčiai: 32 min. J.Moroz („Dainava"); 13 min. A.Vaskela, 70 min. G.Alaverdashvili („Šiauliai")
Įspėjimai: 54 min. T.Vitukynas, 58 min. A.Juchno, 72 min. K.Balčiūnas („Dainava"); 38 min. N.Tokič, 61 min. D.Jankauskas, 88 min. F.Zderič („Šiauliai")

2013 04 14

27) Kruoja (Pakruojis) - Žalgiris (Vilnius) 0:0 (0:0)
Teisėjas: E.Gaigalas (Klaipėda), 400 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 27 min. T.Miklinevičius, 32 min. V.Pocevičius („Kruoja"); 25 min. A.Švrljuga („Žalgiris")

28) Banga (Gargždai) - Sūduva (Marijampolė) 1:2 (0:1)
Teisėjas: S.Atmanavičius (Klaipėda), 900 žiūrovų
Įvarčiai: 60 min. R.Borusas („Banga"); 42 min. N.Valskis, 51 min. R.Ledesma („Sūduva")
Įspėjimai: 74 min. M.Dūda („Banga"); 43 min. P.Bašič, 55 min. V.Bagdanavičius („Sūduva")

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 11:47

Gražiausio „SMScredit.lt A lygos“ VII turo įvarčio rinkimai
2013-04-14


VIDEO: http://www.futbolo.tv/reportazai/2013-m ... o-rinkimai" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:26

EKRANAS 1 - 2 ATLANTAS
Reportažas iš Panevežio



Grįžti į