...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:37

Nugalės tas, kas parodys didesnį norą
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Rungtynėse su „Kruoja“ žiūrovai išvys daug kovos iš abiejų ekipų“, - sako VMFD "Žalgiris" komandos saugas Artūras Žulpa


Du su puse sezono Pakruojo „Kruojo“ klube praleidęs žalgirietis gerai pažįsta būsimuosius varžovus.

„Pakruojiečiai išlaikė branduolį bei pasipildę keletu pajėgių žaidėjų demonstruoja puikius rezultatus. Dėl įvairių komandą kamuojančių problemų legionieriai išvyko namo, tačiau manau, kad tai didelis pliusas, nes likus tik lietuviams atmosfera turėtų būti gera, kaip ir pernai“, - pasakoja „Žalgirio“ saugas.

22 metų futbolininkas labai šiltai atsiliepia apie buvusią ekipą.

„Atsiminai likę tik geri. Atstovavau „Kruojai“ gana ilgai, nemažai patobulėjau kaip žaidėjas. Gerai sutardavome su komandos draugais, su dauguma kurių iki šiol palaikome ryšį.

Ir mūsų rodyti rezultatai buvo puikūs, pernai ilgą laiką žengėme trečioje vietoje ir tik sezono gale pritrūkus sėkmės, užleidome ją „Sūdūvai. Visas komandos įdirbis išlikęs, todėl „Kruojos“ iškovotos 4 pergalės man nėra didelė staigmena“, - kalbėjo žaidėjas.

„Būsimi varžovai yra tikrai pajėgi komanda, taip pat pasižymi labai kovingu charakteriu. Žaisime išvykoje, kur aikštės būklė, kiek žinau, nėra ideali, todėl galvoju, kad kovos bus daugiau nei gražaus futbolo.

Svarbiausia būti gerai pasiruošus psichologiškai bei nusiteikti sunkiam mačui. Nugalės tas, kas pademonstruos didesnį norą“, - kalbėjo „Žalgirio“ saugas.

„Nors pastaruoju metu žaidžiame daug rungtynių, kol kas nejaučiame didelio nuovargio. Galbūt sezonui įsibėgėjus, norėsis ilgesnių pertraukų tarp dvikovų, bet dabar dar tik Lietuvos čempionato pradžia. Man pačiam patinka daug žaisti“, - džiaugėsi rungtynių maratonu Artūras Žulpa.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:38

Varžovai pavojingi - būtina koncentracija
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... acija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Turime nemažai informacijos apie Pakruojo „Kruoją“. Svarbiausia bus ja pasinaudoti“, - prieš artėjantį mačą sako treneris Marekas Zubas

„Stebėjau keletą pastarųjų Pakruojo ekipos mačų ir ji man paliko labai kovingos bei stiprios komandos įspūdį. Esu įsitikinęs, kad sekmadienį aikštėje užvirs tikra kova, nes nė viena komanda nenorės nusileisti“, - sako žalgiriečių treneris.

„Nors varžovai turi įvairių sunkumų, tai jiems išėjo tik į naudą, komanda mobilizavosi, visi ekipos nariai yra kaip niekad vieningi. Išvykus legionieriams, nemažai žaidėjų gavo puikų šansą parodyti savo sugebėjimus.

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad esant tokioms aplinkybėms futbolininkai yra labiau motyvuoti bei aikštėje parodo daugiau dvasios. Stebėdami „Kruojos“ rungtynes galime visą tai įžvelgti“, - teigia treneris iš Lenkijos.

„Varžovai bus labai pavojingi, todėl mums būtina išlaikyti dvikovoje su „Ekranu“ demonstruotą koncentraciją bei neblogą sportinę formą. Pasidžiaugėme gražia pergale, tačiau dabar žiūrime į priekį, kadangi laukia ilgas ir sudėtingas rungtynių maratonas.

Sekmadienį žaisime trečią kartą per devynias dienas, krūvis žaidėjams yra didelis, tačiau esu įsitikinęs, kad jie spės atsigauti ir fiziškai, ir psichologiškai. Reikia prie to priprasti, kadangi visas balandžio mėnuo bus toks sudėtingas“, - pasakoja M.Zubas.

„Per keletą paskutinių susitikimų pagerėjo komandos progų realizacija. Treniruočių metu dirbame ties tuo, todėl natūralu, kad mūsų atakų užbaigimas progresuoja.

„Tačiau kaip sakoma – tobulumui ribų nėra, todėl esu tikras, galime dar stipriai pagerinti tiek susikurtų galimybių išnaudojimą, tiek ir kitus žaidimo aspektus. Dvikova prieš „Kruoja“ bus dar vienas žingsnis gerėjančio žaidimo link“, - pažymėjo Marekas Zubas.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:39

Startinė sudėtis: "Kruoja" - "Žalgiris"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... giris.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD "Žalgiris" komanda sekmadienį 16 valandą Panevėžyje žaidžia "SMScredit.lt A lygos" VII turo rungtynes su Pakruojo "Kruoja"

Žalgiriečiai susitikimą pradeda tokia sudėtimi:

Vartininkas
Armantas Vitkauskas

Gynėjai
Algis Jankauskas
Luka Peričius
Egidijus Vaitkūnas
Andro Švrljuga

Saugai
Jakubas Wilkas
Pavelas Komolovas
Artūras Žulpa
Mantas Kuklys
Rytis Leliūga

Puolėjas
Kamilis Bilinskis

Atsarginių žaidėjų suolelis: Aivaras Bražinskas, Georgas Freidgeimas, Ramūnas Radavičius, Vaidotas Šilėnas, Paulius Janušauskas, Takuya Kanai, Vedranas Gercas.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:41

Pakruojo "Kruoja" 0 - 0 VMFD "Žalgiris"

Geltonos kortelės: Tomas Miklinevičius (27 min.), Valdas Pocevičius (32 min.); Andro Švrljuga (25 min)

VMFD "Žalgiris":
Armantas Vitkauskas, Andro Švrljuga, Algis Jankauskas, Luka Peričius, Egidijus Vaitkūnas (73' Vaidotas Šilėnas), Artūras Žulpa, Rytis Leliūga (80' Vedranas Gercas), Mantas Kuklys, Pavelas Komolovas (62' Ramūnas Radavičius), Jakubas Wilkas, Kamilis Bilinskis.

Progas švaistę žalgiriečiai tenkinosi tašku

http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... tasku.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Panevėžyje vykusiose "SMScredit.lt A lygos" VII turo rungtynėse VMFD "Žalgiris" ekipa sužaidė lygiosiomis 0:0 su Pakruojo "Kruoja"


Aktyviai prasidėjusiame susitikime žalgiriečiai jau pirmosiomis minutėmis surengė kelias pavojingas atakas. Iš baudos aikštelės į vartus iš pradžių smūgiavo Jakubas Wilkas, vėliau Pavelas Komolovas. Kito šanso žaliai baltiems teko laukti iki pat kėlinio pabaigos. Po grubios gynėjų klaidos vartininko Armanto Vitkausko dėka išvengę įvarčio vilniečiai galėjo išsiveržti į priekį. 44 minutę Algio Jankausko smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į vartų skersinį, o prieš pat pertrauką savo progos neišnaudojo Kamilis Bilinskis. 55 minutę netiksliai iš kelių metrų atstumo smūgiavo ir Jakubas Wilkas. Antroje mačo pusėje aktyviai puolę svečiai nuolat kėlė įtampą prie "Kruojos" vartų, bet pasiekti įvarčio taip ir nesugebėjo. Susitikimui pasibaigus nulinėmis lygiosiomis ekipos į savo sąskaitą įsirašė po 13-ąjį tašką.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:42

Pakruojo "Kruoja" 0 - 0 VMFD "Žalgiris"

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/453.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis Kosminis futbolas :mrgreen:
Paveikslėlis Kruojos iškrypėlis lenda su savo purvinom letenom :mrgreen:
Paveikslėlis forumietė britty ir kita ciocė :mrgreen: FKE palaikytos serga už.. Kruoją???

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:49

Geresnio žaidimo pergalei nepakanka


"Kruoja" 0 - 0 "Žalgiris". Komentarai ir rungtynių epizodai.

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12577.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 12:55

M. Zubas: "Kruoja" gynėsi agresyviai


VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12604.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Kruoja" 0-0 "Žalgiris". Komentarai

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 14:47

Kiek puikių rezultatų užderėjo šiam ture.
Lietuviškasis Atlantas padėjo į vietą čempionus.
Kruoja išsityčiojo iš būsimųjų čempionų.
Nutamsėjęs dzūkų pasididžiavimas Dainava eilinį kartą pralošė, gaila tik kad nesutriuškino....
Čempionai buvo 5 metus iš eilės galingiausieji, o štai šeštais metais nusprendė likti šeštais. :P
KRUOJA pastoviai tyčiojasi iš svęs pačių... o pagal logiką, tai slasheris prognozuoja, kad A lygos čempionais turėtų tapti ŽALGIRIS. :mrgreen:
Dzūkų pasididžiavimas bobausiai ir vovieruškos... :mrgreen: o futbolu domisi tik keli tankistai ir šuo. :mrgreen:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 15:07

... o pagal logiką, tai slasheris prognozuoja, kad A lygos čempionais turėtų tapti ŽALGIRIS. :mrgreen:
žaliai balti jau nuo pernai vasaros garsiai ir užtikrintai dėsto, kad jie taps čempionais. Ką čia dar beprognozuoti.

...

Re: VII (7) turas:

2013 Bal 15 15:11

žaliai balti jau nuo pernai vasaros garsiai ir užtikrintai dėsto, kad jie taps čempionais. Ką čia dar beprognozuoti.
ŽALGIRIS tik nuo pernai vasaros... o štai pelėsių kontora savo titulą jau šešti metai kaip gina, net toks naujokas kaip ARCĖ ir tas pareiškė, kad ir jis gins čempionų vardą, nors pernai jis nieko doro ir nenuveikė, tik gimto kaimo vaikinus nusmukdė... į gilią psichologinę duobę. :mrgreen:

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: VII (7) turas:

2014 Rgp 06 10:35

Vienas taškas per trejas rungtynes. Po tokios nesėkmingos serijos „SMScredit.lt A lygoje“ šalies futbolo čempionas Panevėžio „Ekranas“ iš turnyro lentelės viršūnės nugarmėjo į šeštąją vietą.

Po dramatiškų lygiųjų su Marijampolės „Sūduva“ bei pralaimėjimo Vilniaus „Žalgiriui“ panevėžiečiai namuose nusileido ir Klaipėdos „Atlantui“. Pergalingą įvartį „SMScredit.lt A lygos“ lydere tapusiai uostamiesčio komandai gynėjas Kazimieras Gnedojus galva pelnė paskutinę rungtynių minutę.

„Mes šį sezoną ketiname laimėti prieš visus“, - išrėžė lemiamo epizodo didvyris paklaustas, ar tikėjosi pergalės prieš čempionus. Įvartį „Atlantui“ pridėjo ir vienas rezultatyviausių čempionato žaidėjų Evaldas Razulis, pasiuntęs kamuolį į vartus septintą kartą per trejas rungtynes.

„Atlantą“ pagal surinktus taškus galėjo pavyti Pakruojo „Kruoja“ ir „Žalgiris“, bet jų tarpusavio rungtynės Panevėžyje baigėsi be įvarčių. „Žalgiris“ neįmušė, nors į vartų pusę smūgiavo net 31 kartą, o varžovai atsakė vos vienu bandymu. „Mums sekėsi, - pripažino dar vienas geras rungtynes sužaidęs „Kruojos“ vartininkas Maris Eltermanis. - „Žalgiris“ neįmušdavo net tada, kai atrodė, kad vienintelis kelias kamuoliui – į tinklą“.

Vilniaus ir Pakruojo komandos liko pirmajame „SMScredit.lt A lygos“ trejete. Kiti lyderių grupėje esantys klubai iškovojo nelengvas pergales išvykose. „Sūduva“ 2:1 nugalėjo Gargždų „Bangą“, o „Šiauliai“ tokiu pat rezultatu palaužė Alytaus „Dainavą“.

Ir gargždiškiai, ir alytiškiai rungtynių pabaigoje galėjo išsigelbėti, o prie „Sūduvos“ vartų dvikovos su „Banga“ pabaigoje buvo ypač karšta. Bet savo persvarą favoritams išsaugoti pavyko. Rezultatyviausias čempionato žaidėjas Georgijus Alaverdašvili įmušė savo aštuntą, o „Sūduvos“ saugas Nerijus Valskis – šeštą įvartį šį sezoną.


„SMScredit.lt A lygos“ 7-ojo turo statistika:

Panevėžio „Ekranas“ - Klaipėdos „Atlantas“ 1:2 (0:1). T.Markevičius (73); E.Razulis (40), K.Gnedojus (90).

Alytaus „Dainava“ - „Šiauliai“ 1:2 (1:1). J.Morozas (33); A.Vaskėla (13), G.Alaverdašvili (70).

Pakruojo „Kruoja“ - Vilniaus „Žalgiris“ 0:0.

Gargždų „Banga“ - Marijampolės „Sūduva“ 1:2 (0:1). R.Borusas (60); N.Valskis (41), R.Ledesma (51).
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į