...

VII (7) turas:

2014 Bal 07 11:31

2014-04-11, 18:00
Atlantas - : -Šiauliai
Klaipėdos dirbtinės dangos st.

2014-04-12, 12:00
Granitas - : - Banga
Klaipėdos dirbtinės dangos st.

2014-04-12, 14:00
Ekranas - : - Trakai
Panevėžio "Aukštaitijos" st.

2014-04-12, 16:00
Dainava - : - Žalgiris
Alytaus miesto stadionas

2014-04-13, 12:00
Kruoja - : - Sūduva
Pakruojo miesto stadionas

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:12

Klaipėdos "Atlantas" - "Šiauliai"

Balandžio 11 dieną 18 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinė aikštė.

"Atlantas" ir toliau neranda savo žaidimo bei rezultato, kuris tenkintų trenerį Konstantiną Sarsaniją bei komandos gerbėjus. Praėjusiame ture - dar vienos lygiosios. Kita vertus, varžovė buvo komanda, šiuo metu užimanti vietą pirmajame turnyro lentelės trejete - "Trakai".

"Šiauliai" antras rungtynes iš eilės žais su varžovais iš uostamiesčio. Praėjusiame ture Saulės miesto futbolininkai savo tvirtovėje, Gytarių stadione, palaužė "Klaipėdos granitą", bet šįsyk bus sunkiau. Niuansai, kurie leidžia taip manyti - užgautos "Atlanto" ambicijos, blankūs "Šiaulių" rezultatai žaidžiant už Gytarių mikrorajono ribų ir - tai galbūt svarbiausia - vieno komandos lyderių Stjepano Babičiaus netektis dėl geltonų kortelių.

Humoristo ir futbolo mėgėjo Pauliaus Ambrazevičiaus prognozė: “Atlantas” – gera komanda, sudėtis tikrai gera, geras, pernai klasę įrodęs treneris, tik kad žaidimas kažkaip neina. Gal ta lengva pergalė prieš “Dainavą” nuteikė žaidėjus, kad šiemet tai va visus taip triuškinsim, kaip Alytaus paauglius. Bet futbole taip nebūna. Nors “Šiauliai” šiemet irgi nespindi, pergalė prieš “Dainavą” (bet prieš juos šiemet nelaimėjo tik nežaidusios komandos), pergalė prieš “Granitą” ir lygiosios su “Kruoja” ir trys pralaimėjimai. Įtariu, kad čia bus ketvirtas. “Atlantas” ims 2:0".

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:13

"Klaipėdos granitas" - Gargždų "Banga"

Balandžio 12 dieną 12 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinė aikštė.

Konkurse "Įmušk "Bangai" laimėtojų ir toliau nėra. Šešeriose pirmosiose "SMScredit.lt A lygos" rungtynėse nepraleidę gargždiškiai savo vartus "sausus" išsaugojo ir LFF taurės turnyro dvikovoje su "Klaipėdos granitu". Antrąjį šansą klaipėdiečiai turės šeštadienį, kai susigrums su "Banga" šalies čempionato akistatoje namuose.

Iškovojusi pergalę taurės turnyro dvikovoje "Banga" dar kartą pasiuntė žinutę varžovams: šiemečiai ketinimai - rimti. O faktas, kad Gargždų komanda yra surinkusi tiek pat taškų, kiek neginčijamas lygos autoritetas ir titulą ginantis čempionas "Žalgiris", šį teiginį spalvingai iliustruoja. Šiaip ar taip, laukia smagus reginys: "Klaipėdos granitas" - "Banga", antras dublis.

P.Ambrazevičiaus prognozė: “Granitas” šiemet “Bangai” yra kaip “Kruoja” praėjusio sezono pabaigoje “Žalgiriui” – per tris savaites komandos sužais tarpusavy tris kartus, du kartus LFF taurės pusfinalyje ir kartą lygoje. “Banga” jau įrodė prieš porą dienų, kad ir “Granitas” jiems šiemet neįmuš – nes to padaryti nesugebėjo net Robertas “Vartininkų siaubas” Poškus. Paimsiu šitą spėjimą ir nusirašysiu nuo jau buvusių rungtynių rezultato ir spėsiu, kad “Banga” laimės 2:0".

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:13

kada įdomu pas mūsų klubus išskyrus aišku Marijampolę pavasaris prasidės...

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:14

Panevėžio "Ekranas" - "Trakai"

Balandžio 12 dieną 14 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.

Nugalėti "Ekraną" - sunkiai įmanoma misija. Tai padaryti šiame "SMScredit.lt A lygos" čempionate sugebėjo tik Pakruojo "Kruoja", pergalingą įvartį į panevėžiečių vartus įmušusi paskutinę teisėjo kompesuoto laiko minutę pirmajame ture. Kita vertus, ketveriose pastarosiose rungtynėse "Ekranas" nei pats laimėjo, nei kitiems leido - visos dvikovos baigėsi lygiosiomis.

Šį savaitgalį abi komandos turės nuostolių dėl drausminių nuobaudų futbolininkams, bet panevėžiečiams jos galbūt bus skausmingesnės. "Ekranas" neteko dvikovoje su Marijampolės "Sūduva" raudoną kortelę prieš save išvydusio pagrindinio atraminio saugo Edgaro Baranausko, o "Trakams" dėl pašalinimo iš aikštės negalėsiančio padėti Dariaus Cibulsko vaidmuo komandoje - epizodinis, vietoj jo grįš diskvalifikaciją išsilaižęs gruzinas Besiki Amašukeli. Kita vertus, "Ekranas" turės pranašumą - šviežesnes kojas. Panevėžiečiai savaitės viduryje ilsėjosi, o "Trakams" teko sužaisti LFF taurės pusfinalio rungtynes su "Žalgiriu".

P.Ambrazevičiaus prognozė:
“Trakai” šiemet nenusiteikę juokauti – lygiosios lygoje su “Žalgiriu”, minimalus pralaimėjimas “Žalgiriui” taurės pusfinalyje (rungtynėse “Trakai” turėjo daugiau progų, kai “Žalgiris” išnaudojo beveik vienintelę realią), ir vienintelis pralaimėjimas lygoje. Bet šį savaitgalį jie važiuoja susitikti su “didele banda, sustojusia savo aikštės pusėje” (© Deividas Šemberas). “Ekrano” atstovai man jau priekaištavo, kad neprognozuoju niekad jiems pergalės, tai aš, norėdamas Panevėžy ramiai vaikščioti, sakau, kad “Ekranas” laimės 1:0".

Nežinau su kuo FKE žais, bet norėdamas ramiai vaikščioti po miestą, sakau, kad visas būsimas sezono rungtynes laimės 1-0. :mrgreen:

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:15

Alytaus "Dainava" - Vilniaus "Žalgiris"

Balandžio 12 dieną 16 val. Alytus, miesto stadionas.

Pirmųjų rungtynių savo stadione proga "Dainava" sirgalius kviečia stebėti akistatą su "Žalgiriu" nemokamai, bet alytiškiams teks susitaikyti su tuo, kad ši dovana gali tapti mazochizmo seansu. Nė karto šiame čempionate neįmušusi ir 29 sykius praleidusi "Dainava" žais su rezultatyviausia "SMScredit.lt A lygos" komanda.

Kažin ar "Žalgirį" sustabdys nuovargis - vilniečiai žaidė LFF taurės turnyro pusfinalio rungtynes su "Trakais", bet dvikova Alytuje žalių ir baltų treneriui Marekui Zubui yra galimybė paeksperimentuoti sudėtimi ir patausoti tuos, kuriems poilsio labiausiai reikia. Jakubui Wilkui, Serge'ui Nyuadzi, Krisčiui Andreou, galbūt ir Linui Pilibaičiui išvyka į Dzūkiją gali tapti šansu bent laikinai išsiveržti į čempionato snaiperių sąrašo viršūnę.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Tiesą sakant, net bijau ką nors ir spėti šitose rungtynėse. “Dainava” vis dar negali registruoti naujų žaidėjų, vis dar įsiskolinusi, vis dar bus priversta žaisti su neseniai į vyrų futbolą per prievartą perėjusiais jaunuoliais. Spėju 6:0 “Žalgirio” naudai, bet nuoširdžiai manau, kad gali įvarčių skaičius būti ir dviženklis".

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 10 18:16

Pakruojo "Kruoja" - Marijampolės "Sūduva"

Balandžio 13 dieną 12 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.

Praėjusį sezoną "Sūduva" nutraukė Pakruojo prakeiksmą - po šešerių iš eilės nelaimėtų rungtynių A lygoje marijampoliečiai įveikė Aukštaitijos komandą triskart iš eilės. Šįsyk "Sūduvai" teks kovoti su kitais demonais - mažai įvarčių mušančios komandos svarbiausia užduotis yra pakilti iš turnyro lentelės užkulisių.

Po šešių turų "Sūduva" užima priešpaskutinę, devintąją, vietą. "Kruoja" - aukščiau, bet sportinio pykčio neturėtų stigti ir šiai komandai - abu šio sezono pralaimėjimus Pakruojo futbolininkai patyrė per pastaruosius du turus žaisdami su lyderiais "Banga" ir "Žalgiriu".

P.Ambrazevičiaus prognozė:
"Įdomi dvikova – gana gerai žaidžianti komanda, iš kurios to nesitikėjom ir labai blogai žaidžianti komanda, iš kurios tokio blogo žaidimo nesitikėjom. “Kruoja” pirmus keturis turus varė tai laimėdama, tai lygiosiom, ir tik dabar, kai susidūrė su lentelės viršum, dukart grįžo tuščiomis. Laikas grįžti į pirmų keturių turų ritmą ir laimėti prieš akivaizdžiai šiemet netikėtai prastai sezoną pradėjusią “Sūduvą”. Žinot, marijampoliečiai, jeigu norite medalių, šitame sezone labai gerai žaisti reikėtų pradėti jau dabar. “Kruoja” 2, “Sūduva” 1".
reikiejo sakyti, kas KRUOJA sudubasins varžuovus nepadoriu rezultatu.. SŪDUVA nesugeba niekam pasipriešinti rimčiau. tik užmigusius šiauliečius apžaidė.

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 11 18:15

Klaipėdos "Atlantas" - : - "Šiauliai"

Balandžio 11 dieną 18 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinė aikštė.

"Atlantas":
Mindaugas Malinauskas, Markas Beneta (sugrįžęs į pagrindą), Kazimieras Gnedojus, Edgaras Žarskis, Marius Kazlauskas, Donatas Kazlauskas, Jurijus Kirilovas, Ovidijus Verbickas, Gerardas Žukauskas, Tadas Eliošius ir Evaldas Razulis.

Pasiruošę išbėgti žaisti, jeigu reikės:
Mantas Galdikas, Rolandas Baravykas, Gediminas Kruša, Donatas Navikas, Skirmantas Rakauskas, Dovydas Virkšas ir Rokas Krušnauskas.

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 10:29

Klaipėdos „Atlantas“ – Šiaulių „Šiauliai“ 1:0 (1:0)

„Atlantas”:
M.Malinauskas, A.Jokšas, E.Žarskis, M.Kazlauskas, K.Gnedojus, J.Kirilovas (79 min. D.Navikas), T.Eliošius, O.Verbickas, G. Žukauskas (46 min. S.Rakauskas), E.Razulis, D.Kazlauskas (75 min. R.Baravykas).

„Šiauliai“:
I.Plūkas, J.Raziūnas, F.Zderičius, E.Gaurilovas, A.Renusas, M.Strauka, M.Vorobjovas, Y.Keita (82 min. R.Leščius), T.Vitukynas (46 min. R.Gedminas), E.Jasaitis, N.Tokičius.

Įvarčiai: J.Kirilovas (26).

Geltonos kortelės: D.Kazlauskas (70); N.Tokičius (49).

***

"Atlanto" pergalei užteko vieno įvarčio
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Atla ... arcio-/920" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdos „Atlantas“ iškovojo trečiąją pergalę „SMScredit.lt A lygos“ futbolo čempionate. Uostamiesčio komanda savo aikštėje minimalia persvara 1:0 (1:0) įveikė „Šiaulius“ ir pakilo į trečiąją turnyro lentelės vietą, aplenkdama „Trakus“, kurie VII-ojo turo rungtynes žais rytoj. Ketvirtąją nesėkmę patyrę šiauliečiai – septinti.

Pirmieji pavojingą išpuolį surengė „Šiauliai“. 4-ąją minutę po perdavimo iš gilumos kamuolį gavęs Niko Tokičius surado į baudos aikštelę įkirtusį Mindaugą Strauką, tačiau saugo smūgį paskutiniu momentu blokavo po kojomis kritęs gynėjas.

11-ąją minutę „Atlantui“ įvarčio vos nepadovanojo Ignas Plūkas. Svečių vartininkas perlaikė kamuolį ir, bandydamas jį išsmūgiuoti, pataikė į spėjusį pribėgti Evaldą Razulį. Šiauliečio laimei, kamuolys išlėkė už galinės linijos.

Kėlinio viduryje pavojingų momentų iki tol nesukūrę klaipėdiečiai nubaudė svečius už pirmąją klaidą gynyboje. Edvardas Gaurilovas slystelėjo ir nesugebėjo perimti Donato Kazlausko perdavimo į baudos aikštelę dešinėje jos pusėje. Kamuolys pasiekė Jurijų Kirilovą, kuris išvengė gynėjų ir šaltakraujiškai pažeme pasiuntė kamuolį į tolimą vartų kampą 26-ąją minutę.

Kitos „Atlanto“ atakos metu visi stadione susirinkę žiūrovai ėmė reikalauti 11 metrų baudinio įsitikinę, kad baudos aikštelėje griuvęs Donatas Kazlauskas tai padarė ne be varžovų pagalbos, tačiau rungtynių arbitro švilpukas tylėjo.

Po įvarčio perėmę iniciatyvą uostamiesčio futbolininkai įsikūrė svečių aikštės pusėje. 37-ąją minutę po įžaisto kampinio Jurijus Kirilovas puikiai suklaidino jį prižiūrėjusį gynėją ir, įsiveržęs į baudos aikštelę, atidavė kamuolį E.Razuliui. Šio smūgis iš geros situacijos kliudė gynėją ir išlėkė už aikštės ribų.

Kėlinio pabaigoje dvi pavojingas atakas surengė „Šiauliai“. M.Strauka gražiai perdavimais vienu lietimu su N.Tokičiumi supainiojo varžovų gynybą, bet, likęs laisvas baudos aikštelėje, smūgiavo netaikliai. 45-ąją minutę po kampinio klaipėdiečiams nepavyko išmušti kamuolio toliau nuo vartų. Yamadou Keita jį parideno Edvinui Jasaičiui, bet komandos kapitonas smūgiavo netiksliai.

Antrojo kėlinio pradžioje „Šiaulių“ vartus užgriuvo „Atlanto“ atakų lavina. Gerą progą padvigubinti rezultatą turėjo E.Razulis. Šiauliečiams prasižengus, po perdavimo į baudos aikštelę puolėjas iššoko aukščiau už visus ir galva smūgiavo visai šalia vartų. Kitos klaipėdiečių atakos metu laime stipriu šūviu pabandė D.Kazlauskas, tačiau I.Plūkas kamuolį sugavo.

58-ąją minutę tik skersinis išgelbėjo šiauliečius nuo dviejų „Atlanto“ Kazlauskų surengtos atakos. Po Mariaus aukšto perdavimo smūgiu galva vartų konstrukciją sudrebino Donatas. Praėjus dvejoms minutėms, vienas prieš vartus iššokęs J.Kirilovas sudelsė smūgiuoti, leisdamas atskubėjusiems gynėjams likviduoti pavojų.

I.Plūkas išgelbėjo komandą po dar vienos gynėjų klaidos 61-ąją minutę. E.Razulis galva numetė kamuolį į baudos aikštelę Tadui Eliošiui, kuris smūgiavo labai stipriai, tačiau šiauliečių vartininkas pademonstravo puikią reakciją.

Kitos „Atlanto“ atakos metu J.Kirilovas įspūdingais apgaulingais judesiais įsiveržė į baudos aikštelę, prie galinės linijos suklaidino Aivarą Renusą ir smūgiavo pažeme į tolimą vartų kampą. Kamuolys prariedėjo visiškai šalia virpsto.

Atlaikę vartų šturmą, šiauliečiai surengė pavojingą išpuolį 72-ąją minutę. Svečių kontratakos smaigalyje atsidūrė N.Tokičius, tačiau puolėjas nesugebėjo pataikyti į kamuolį ir smūgis nepavyko.

Legionierius iš Kroatijos turėjo puikią progą išlyginti rezultatą 83-ąją minutę, bet jo labai stiprus šūvis praskriejo visiškai šalia virpsto ir atsitrenkė į išorinę tinklo pusę. Galimybę smūgiuoti puikiu reidu flangu sukūrė Filipas Zderičius.

Jau per teisėjo pridėtą laiką, „Šiauliams“ bandant išlyginti rezultatą, trys klaipėdiečiai iššoko prieš du varžovus. Perdavimo sulaukęs Ovidijus Verbickas nusprendė ataką užbaigti pats, tačiau pataikė tiesiai į vartininką.

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 10:31

Atlantas 1 : 0 Šiauliai: įvartis


...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 10:32

KOMENTARAI

Treneris Gediminas Jarmalavičius („Šiauliai“):
„Rūbinėje padėkojau komandai, reikia pasveikinti ir „Atlantą“. Visiems rungtynės turėjo patikti - emocingos, neblogo lygio. Gaila, tas paslydimas pirmame kėlinyje. Atrajame kėlinyje „Atlantas“ turėjo progų, bet turėjome ir mes. Manau, kad buvome verti lygiųjų. Sidabro medalininkams davėme kovą, jiems lengva nebuvo. Lengvai dovanoti taškų nesiruošiame niekam. S.Babičiaus viduryje labai trūko, prie mūsų žaidimo filosofijos daug išpildo, turi savo rolę. Šiandien žaidė jaunimas, todėl trūko ramybės ir šaltakraujiškumo, todėl jis mums būtų padėjęs.“

Edvinas Jasaitis („Šiauliai“)
„Man ir taip neįprasta - žaidžiu ne savo pozicijoje, o šiandien dar šiokie tokie pakeitimai. Jautėsi, kad nebuvo S.Babičiaus. Žaidimas centre gavosi ne toks, kokio tikėjomės. Yra kaip yra. Kitas rungtynes jis jau galės žaisti, tad kovosime. Rezultatas - ne pagal žaidimą. Šiandien jie laimėjo, bet kitą kartą galbūt bus kitaip. Šiandien jiems pasisekė.“

Konstantinas Sarsanija („Atlantas“)
„Visų pirma noriu atsiprašyti žmonių, kurie žiūrėjo transliaciją internete, nes turėjo girdėtis, kaip aš keikiausi. Tačiau tai buvo dėl kai kurių momentų. Teisėjas turėjo skirti 11 m. baudinį į „Šiaulių“ vartus, taip pat buvo dar keletas atvejų, kuriuos, manau, jis traktavo neteisingai ir man nepavyko susitvardyti. Rungtynės mums buvo labai sunkios. Sveikinu savo vyrus ir sirgalius, bet, futbole yra taisyklė - kai neįmušti tu, įmuš tau. Bijojau, kad to neįvyktų, nes turėjome daug momentų, bet primdavome neteisingus sprendimus baigiamojoje atakos stadijoje. “

Jurijus Kirilovas („Atlantas“)
„Buvo sunku, bet sukūrėme daugiau momentų. Rezultatas, manau, pagal žaidimą, laimėjome pelnytai. Prieš mus žaidė gera komanda, bet mes žaidėme geriau. Mūsų komanda gera, miestas man taip pat patinka. Gerai priėmė, draugiškas kolektyvas. Sąlygos mane tenkina ir svarbiausia - žaisti ir nugalėti.“


karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 13:49

nu va ir nutrūko bangos serija, šiaip visai linksmai antras kėlinys susižiūrėjo :)

...

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 13:53

nuo 83 minutės smagu buvo žiūrėti, tik muštynių su teisėju trūko. D. Arlauskis savo švelniu būdu padėjo išbalansuoti BANGĄ.. :mrgreen:

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 13:59

šiaip banga nors ir žaisdama mažumoje,labai į ataką veržėsi, aišku įvartį tai po kampinio gavo,bet vis vien būtų labiau pasisaugoję,būtų tą tašką matyt pasiėmę...

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2014 Bal 12 14:14

na taures atsakomosios varzybos turetu buti idomios :roll: ,gali Granitas kabintis i Banga,o dar kai uz vartu Europa matai :lol:

Grįžti į