...

VII (7) turas:

2015 Bal 07 14:41

Utenos „Utenis“ – : - „Klaipėdos granitas“

Balandžio 7 dieną 15.30 val. Visaginas, sporto centro stadionas

Pirmą kartą nuo Nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos aukščiausioje lygoje pergalę iškovoję uteniškiai, varžovus vėl priims Visagine. Būtent šiame mieste Mindaugo Čepo treniruojami futbolininkai atidarė taškų sąskaitą.

Vos keturis įvarčius per šešerias rungtynes įmušę debiutantai, pirmojo rato pabaigoje susigrums su trejomis komandomis, kurios gera gynyba pasigirti negali. „Klaipėdos granitas“ per paskutinius tris turus net dešimt kartų traukė kamuolį iš savo vartų tinklo, tad „Utenio“ gali laukti sąlyginai silpnesnė varžovų gynybos linija.

Ne tik skylėta gynyba turėtų kelti rūpesčių klaipėdiečių strategui Gediminui Jarmalavičiui. Iš komandos rikiuotės iškrito Mindaugas Strauka ir Gediminas Kruša, maža to, granitiečiai neturėjo daug laiko poilsiauti. Šeštadienį užbaigę šeštąjį turą, klaipėdiečiai jau antradienį atidarys septintąjį. Vis dėlto Klaipėdos klubas, kaip ir uteniškiai, sužaidė rungtynes su visais pirmojo penketo atstovais bei turės galimybę pelnyti taškų kovojant su silpnesniais varžovais. Iškovoti trys taškai leistų komandoms net per pora pozicijų palypėti į viršų.

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 14:42

Klaipėdos „Atlantas“ – : - Kauno „Stumbras“

Balandžio 7 dieną 17.30 val. Klaipėda, dirbtinė dangos stadionas.

Čempionų teritorijoje suklupę klaipėdiečiai sugrįš namo ir mėgins reabilituotis akistatoje su traumų kamuojamu „Stumbru“.

Po pralaimėjimo įtūžusių atlantiečių jėgą jau teko pajusti „Šiauliams“, tada Konstantino Sarsanijos treniruojama komanda į čempionato autsaiderių vartus pasiuntė net penkis įvarčius. Įrodyti savo vertę sieks Andrejus Paniukovas ir kiti atakuojantys žaidėjai, kurie po mačo su „Žalgiriu“ sulaukė stratego iš Rusijos kritikos. Tuo, jog kartūs trenerio žodžiai motyvuoja, mes jau įsitikinome.

„Stumbro“ ekipą pastaruoju metu aplankė tikra traumų lavina, o Viliaus Armanavičiaus sugrįžimas po diskvalifikacijos yra gana menka paguoda Dariui Gvildžiui. Kauniečių puolimo perspektyvos be Artūro Rimkevičiaus, Klaudijaus Upsto bei Eriko Skripkino yra išties niūrios. „Atlantas“ – gana ryškus šio mačo favoritas, tačiau varžovo neįvertinti nederėtų. Kauno klubas net ir be lyderių yra kietas riešutas bet kuriai čempionato komandai.

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 14:44

Pakruojo „Kruoja“ – : - Vilniaus „Žalgiris“

Balandžio 8 dieną 16.30 val. Panevėžys, FA stadionas

Centrinėje septintojo turo dvikovoje vicečempionas sieks atimti pirmuosius taškus iš praėjusio sezono nugalėtojo. Namuose rungtyniaujanti „Kruoja“ tą moka geriau nei bet kuri kita pirmenybių komanda.

Istorija tokia: net keturios paskutinės vilniečių dvikovos išvykoje su pakruojiečiais pasibaigdavo nulinėmis lygiosiomis, tad jau dvejus metus „Kruoja“ savo namų aikštėje sugeba išlaikyti „sausus“ vartus. Penkiuose mačuose nepralaiminti mažo miestelio komanda vis gerina savo žaidimą ir žada čempionams mesti rimtą iššūkį. Įdomu tai, jog nuo 2011 metų aukščiausioje šalies lygoje namuose žaidžiantys pakruojiečiai negali vilniečiams įmušti įvarčio.

Galbūt žalgiriečiai tokiems faktams didelio dėmesio neskiria, tačiau ankstesni susitikimai kalba patys už save. Būtent šią dvikovą reikėtų laikyti sunkiausiu išbandymu čempionams šiame sezone. A.Paniukovą čempionams pavyko pažaboti, o ar pavyks tą padaryti su pagreitį įgaunančiu Tautvydu Eliošiumi?

ŽALGIRIS A, pabandys apžaisti KRUOJĄ A.. :D

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 14:46

Trakų „Trakai“ – : - Šiaulių „Šiauliai“

Balandžio 9 dieną 18 val. Vilnius, LFF stadionas

Abejos komandos – skirtinguose poliuose. „Trakai“ nepralaimi nuo antrojo turo, savo ruožtu, tokio prasto šiauliečių starto ir itin skylėtos gynybos vargu, ar kas nors tikėjosi.

Puikią formą įgavusi Valdo Urbono treniruojama ekipa šiuo metu yra įmušusi daugiausiai įvarčių „SMScredit.lt A lygoje“. Jeigu patyręs „Trakų“ naujokas Aleksandras Byčionokas pateisins lūkesčius, klubo laukia tikrai šaunios perspektyvos.

Aštuoniolika įvarčių praleidę „Šiauliai“, žaidžiant su rezultatyviausia turnyro komanda, tikrai negali būti laikomi rungtynių favoritais. Nestabili komandos sudėtis, dėl traumų iškritę svarbūs futbolininkai ir susižaidimo stoka – šios problemos neleidžia Saulės miesto ekipai parodyti savo potencialo. Sunku pasakyti, ar pavyks šiauliečiams atimti taškų ir puikiai rungtyniaujančių „Trakų“.

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 14:47

Marijampolės „Sūduva“ – : - Kauno „Spyris“

Balandžio 9 dieną 20 val. Marijampolė, „Arvi“ arena

Per paskutiniuosius du turus įvarčių ir taškų sąskaitą gerokai papildžiusi „Sūduva“ namuose priims „Spyrio“ komandą, kurios laukia trečiasis iš eilės pirmojo penketuko atstovų egzaminas.

Marijampoliečiai sulig kiekvienu turu įrodinėja, jog pasimokė iš praėjusio sezono klaidų ir yra labai rimtai pasiruošę kovai dėl medalių. Netgi gerai sukomplektuotos komandos atsarginiai futbolininkai neretai ne atima, o prideda kokybės aikštėje. Tomas Radzinevičius, Karolis Chvedukas, Vaidotas Šilėnas ir kiti žaidėjai demonstruoja solidų žaidimą, tad tik užtikrinta pergalė yra „Sūduvos“ tikslas artėjančiame mače.

„Spyris“ po puikaus sezono starto patyrė tris pralaimėjimus iš eilės bei pirmą kartą šiame sezone žengs ant natūralios žolės. Gana kukliai prieš sezoną atrodžiusi kauniečių sudėtis buvo sustiprinta, o paskutiniuoju klubo pirkiniu tapo „Šiauliuose“ praėjusiame sezone rungtyniavęs Jevgenijus Morozas. Futbolininkas po rungtynių „Kruoja“ buvo nusiteikęs optimistiškai ir tikėjo „Spyrio“ galimybėmis. Visgi žaidžiant išvykoje su „Sūduva“ tikėjimo neužteks. Kauniečiai, norėdami iškovoti taškų, privalės sužaisti geriausias rungtynes sezone.

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 16:21

2015-04-07 15:30 | Visagino sporto centro stadionas | Teisėjas: Jurijus Paškovskis

UTENIS 0 - 2 KLP GRANITAS
PO PIRMOJO KĖLINIO


42' 0:1! Labai gražus įvartis. Kamuolys atšoko T.Vitukynui, kuris įspūdingu smūgiu vienu lietimu iš 25 metrų tiksliai smūgiavo į apatinį vartų kampą.

44' 0:2! Granitiečiai netikėtai muša ir antrąjį įvartį. Standartinės padėties metu kamuolys idealiai atšoko K.Gnedojui, o gynėjas iš dangaus nukritusia proga pasinaudojo ir iš kelių metrų smūgiavo tiksliai.
- Titas ir Kazys daužo UTENIO gynybą..

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 16:52

Nieko sau :D tikrai netikėtumas

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:03

- žinant, kad tu špygas už UTENĮ laikai ir šventai jais tikėjai. :D koks nusivylimas..

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:06

žinoma, maniau kad Utenis tikrai laimės šitas rungtynes :D

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:12

76' 0:3! Klaipėdiečiai surengė ataką.
K.Laukžemis kaire koja smūgiavo stipriai ir nepaliko vilčių Utenio vartininkui I.Plūkui.

...

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:21

84 minutė... 1:3!
utenos žaidėjas E.Mastianica pakovojo baudos aikštelėje ir atliko perdavimą link D.Kazubovičiaus, kuris pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:27

Blogai sužaidė Utenis. Na ką, sveikinimai Granitui, tikrai nusipelnė pergalės

Pažiūrėsim kas dėsis Klaipėdoj, gal ir ten bus netikėtas upsetas :)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:29

Skripkinas, Upstas ir Rimkė nežaidžia. Gailą, būtų įdomesnės rungtynės. Dabar Atlantas į vienus vartus atkals :)

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:30

Nustebino šiek tiek Utenio pralaimėjimas ypač Plūko žaidimas, du įvarčiai į artimą kampą

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VII (7) turas:

2015 Bal 07 17:40

Taip, Utenio vartininkas ir gynėjai nesublizgėjo. Apskritai visa komanda sužaidė prastai

Grįžti į