...

VII (7) turas:

2015 Geg 09 10:12

7 Turas

2015-05-09 13:00 Tiesiogiai per futbolo.tv
Nevėžis-Žalgiris B
Kėdainių miesto stadionas

2015-05-09 13:00
Kražantė-Džiugas
Kelmės miesto stadionas

2015-05-09 15:00
Auska-Lokomotyvas
Alytaus miesto stadionas

2015-05-09 15:00
Tiesiogiai per futbolo.tv
Minija-Panevėžys
Kretingos miesto stadionas

2015-05-10 14:00
MRU-Tauras
LFF stadionas

2015-05-10 15:00
Tiesiogiai per futbolo.tv
Palanga-Trakai-2
Klaipėdos d.d. stadionas

2015-05-10 19:00
Banga-Šilutė
Gargždų miesto stadionas

2015-05-12 18:00
Lietava-Šilas
Jonavos miesto stadionas

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 09 10:13

Niekas nenorės mirti: bent jau septintajame ture
2015-05-07 http://pirmalyga.lt/naujiena/Niekas-nen ... e-ture/154" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketvirtadienis, 05.07, 18:00, Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadionas
„Kaunas“ – Pakruojo „Kruoja-2“
Turas prasideda „Kauno“ sugrįžimu į pagrindinį miesto stadioną. Šeimininkai, kaip visada, išradingi – šį kartą į rungtynes jie ketina atvykti naujais „Renault Twingo“ automobiliais. Pasivažinėti tokiu automobiliu galės ir vienas iš laimingesnių žiūrovų. Galbūt ši atrakcija padės buksuojančiam „Kauno“ žaidimui? Tuo labiau, kad iš pažiūros varžovas tikrai „įkandamas“. „Kruojos“ klubas išgyvena turbūt vienus sunkiausių laikmečių savo istorijoje. Kita vertus, futbole ne kartą yra buvę, kad „pasmerktieji“ stebuklingai atgyja ir nugali favoritus.
Tiesioginė rungtynių transliacija – per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Šeštadienis, 05.09, 13:00, Kėdainių stadionas
Kėdainių „Nevėžis“ – Vilniaus „Žalgiris B“
„Nevėžis“ grįžta namo. Išvykose, pasirodo, taškus rinkti kur kas sunkiau. Kėdainiečiai prarado lyderių statusą ir šeštadienio rungtynės jiems – gera proga vėl atsispirti kopimui aukštyn. Tiesa, „Žalgiris B“ visiškai nesiruošia būti laipteliu po „Nevėžio“ kojomis. Kol kas žalgiriečiai sistemingai pergales keičia pralaimėjimais. Manau, tai ne itin tenkina komandos trenerius, vadovus ir pačius žaidėjus. Rungtynės žada būti vienos įdomiausių šiame ture, turėtų sulaukti nemažo susidomėjimo. Nenuostabu, kad šias rungtynes transliuos ir http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Šeštadienis, 05.09, 13:00, Kelmės stadionas
Kelmės „Kražantė“ – : - Telšių „Džiugas“

Antrose rungtynėse Kelmėje šeimininkai ko gero nori ir tikisi pergalės. Po truputį aptvarkomas „savas darželis“ – gynyba tampa panaši į gynybą. O puolimas – ir taip ganėtinai aštrus. Tad Kelmės žiūrovai savaitgalį gali laukti šventės. Bet visi žemaičiai „nori šventę švęsti“. „Džiugas“, pradėjęs pirmenybes keliomis nesėkmėmis, laimėjo jau trejas rungtynes iš eilės ir ketina prie to nesustoti. Legionierius iš Kanados Clarence‘as Warennas tikisi pelnyti 15 įvarčių – kol kas nuo grafiko atsilieka, bet nedaug. Komanda sugeba perlaužti nesėkmingai besiklostančias rungtynes (tikra drama Kretingoje tą puikiai patvirtina). Tad žemaitiškos ristynės Kelmėje bus įdomios.

Šeštadienis, 05.09, 15:00, Alytaus miesto stadionas
Alytaus „Auska“ – Radviliškio „Lokomotyvas“
Alytiškiai vėl kviečiami į centrinį miesto stadioną! Debiutantai jau parodę „nagučius“ ne vienai pirmos lygos komandai, šįkart bus patenkinti tik pergale. Žiūrovai reikalaus įvarčių, Paulius Sakalis ir „ko“ bandys tuos reikalavimus patenkinti. „Lokomotyvas“ startavo sunkiai, bet turi patyrusių „vilkų“, kuriems reikia laiko išsilaižyti žaizdas po žieminių salės futbolo batalijų. Tuo ir bando naudotis varžovai, kol kas gana sėkmingai. Tik vargu, ar ilgai tos malonės tęsis, manau, jau artimiausiuose turuose išvysime gerokai pasikeitusią Radviliškio komandą. Ir nors geležinkelis Alytuje išardytas, „Lokomotyvas“ gali rasti kaip parsivežti tašką, o gal net ir tris.

Šeštadienis, 05.09, 15:00, Kretingos stadionas
Kretingos „Minija“- „Panevėžys“
Abi komandos pakankamai „laisvai“ ginasi. Na, čia taip, švelnus išsireiškimas, komandų treneriai turi apie tai kur kas griežtesnę nuomonę. Gali būti, kad šeštadienį komandų gynybiniuose redutuose išvysime naujovių. Pulti komandos mėgsta ir moka. Panevėžio gretose vėl „pirmais smuikais“ grieš „gvardiečiai“, menantys auksinius „Ekrano“ laikus, kretingiškiai turės jiems priešpastatyti savus privalumus – kovingumą ir kantrybę. Kas bus stipresnis – neapsiimu spręsti, pamatysite patys – kas stadione, kas stebėdami rungtynių transliaciją per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Sekmadienis, 05.10, 14:00, Vilnius, LFF stadionas
Vilniaus MRU – Tauragės „Tauras“
Po sekmadieninių mišių kažkieno keliai pasuks link LFF stadiono – panašu, kad „studentiška“ MRU vienuolikė šįkart atsidurs egzaminatorių (gal labiau – terminatorių) vaidmenyje. Tauragiškių laukia grėsmingas varžovas ir sunki kova, išsivežti taškus iš Vilniaus bus nelengva. Galbūt „Taurui“ tai ir nėra pirmos svarbos uždavinys, kur kas reikšmingiau – sutvarkyti vidinius komandos svertus, subalansuoti ją, nes kol kas „Tauro“ orkestras groja gan nedarniai, ir dažniausiai – liūdnokas melodijas. MRU nelabai nusiteikusi dalinti į kairę ir į dešinę savos aikštės privalumus. Antrame rate bus daugiau išvykų, tad nors sakoma, kad „viščiukus skaičiuoja rudenį“, vilniečiams rankoves taškų rinkimui reikia raitotis jau dabar.

Sekmadienis, 05.10, 15:00, Klaipėdos dirbtinės dangos stadionas
„Palanga“ – „Trakai-2“
Čia jau vyks kova turnyrinės lentelės viršukalnėse. Be deguonies aparatų, be pagalbininkų ir be kompromisų. Tiesiog sekmadienį, tiesiog vienas prieš vieną, tiesiog – kas ką. Nugalėtojas išdidžiai stovės ant pirmenybių keteros su plevėsuojančia lyderio vėliava, pralaimėjęs atsitrauks, bet – tik per žingsnelį. „Palangos“ ataka blizga, tviska, žiba, bet „Trakų“ rezervistai savo darbą puikiai išmano, varžovų žudikų instinktai niekur nedingę! Lyderių dvikova sekmadienį – per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;!

Sekmadienis, 05.10, 19:00, Gargždų stadionas
Gargždų „Banga“ – „Šilutė“
Vaidas Žutautas davė pylos saviškiams, nežiūrint į pergalę dideliu skirtumu praėjusiame ture. Tikėsimės, tai buvo išgirsta, nes šįkart į svečius atvyks „Šilutė“. Komanda, jau surinkusi daugiau nei 10 taškų ir žaidžianti gana pragmatišką, bet efektyvų futbolą. Pamariečiai labai nedaug praleidžia ir muša beveik tiek, kiek reikia pasiekti pergalėms arba sužaisti lygiosiomis. Toks žaidimo stilius gali būti labai neparankus šeimininkams. Atrodo, kad Gargždų „Banga“ po solidaus starto kiek prarado žaidimo ritmą. Keli neplanuoti taškų praradimai – ir ekipa kol kas neužima tos vietos turnyrinėje lentelėje, kuria būtų patenkinta. Vietos „torsida“ stengsis įkvėpti gargždiškius naujiems tikslams ir naujiems žygiams. Tuo labiau, kad prielaidų tam yra.

Antradienis, 05.12, 18:00, Jonavos stadionas
Jonavos „Lietava“ – Kazlų Rūdos „Šilas“
Lentelė su Jonavos „Lietavos“ kol kas užimama 2-ąja vieta jau apkeliavo visus žinomus socialinius tinklus ir spėjo surinkti pakankamai „like“ paspaudimų iš jonaviškių ir jiems prijaučiančių. Tai tik dar kartą parodo komandos ambicijas ir siekius. Nemažai pasitikėjimo savimi „Lietavai“ pridavė pergalė Vilniuje prieš „Žalgirį B“. Šįkart egzaminatorius – irgi rimtas. Kazlų Rūdos ekipa baigė savo puikų žygį–pasirodymą LFF taurės varžybose ir dabar visą savo dėmesį sutelks pirmenybėms. Komandas skiria tik vienas taškelis ir kova užvirs nejuokinga – laukiam gladiatorių mūšio!

Parengė: Naglis Miknevičius;

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 09 10:15

FBK „Kaunas“ legendiniame stadione iškovojo ilgai lauktą pergalę
2015-05-07 http://pirmalyga.lt/naujiena/FBK-Kaunas ... ergale/157" onclick="window.open(this.href);return false;

Kauno FBK „Kaunas“ septintajame LFF Pirmos lygos ture namuose rezultatu 4:1 (3:0) šventė rezultatyvią pergalę prieš Pakruojo „Kruojos–2“ futbolininkus.

Pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas jau 3–ąją pirmojo kėlinio minutę, kai Pakruojo „Kruojos–2“ vartininkui nepavyko atremti Josuetl Hernandez Rea smūgio, pirmieji į priekį išsiveržė kauniečiai – 1:0. Ir jau 21–ąją minutę Josuetl Hernandez Rea pasižymėjo reto grožio dubliu, ekipos įvarčių skaičių padvigubindamas – 2:0. 25–ąją minutę Kauno ekipa turėjo puikų šansą kamuolį pasiųsti į tuščius varžovų vartus, vis dėlto įvartis pelnytas nebuvo. 44–ąją minutę atsidūręs atakos smaigalyje Paulius Sirotavičius po puikaus Josuetl Hernandez Rea perdavimo pelnė trečiąjį ekipos įvartį– 3:0. Pirmajame kėlinyje Pakruojo „Kruojai–2“ kauniečių vartų sargo gynybos pralaužti taip ir nepavyko.

Antrajame kėlinyje rezultatyvių progų ekipoms susikurti kurį laiką nesisekė. Nors Pakruojo „Kruoja–2“ parodė kur kas atkaklesnį žaidimą nei pirmajame kėlinyje. Visgi 78–ąją minutę į priekį išsiveržęs Edgaras Petkevičius akistatoje su „Kruojos–2“ vartininku Aivaru Bražinsku sugebėjo kamuolį taikliai pasiųsti į varžovų vartų tinklą – 4:0. 82–ąją minutę 11 metrų baudinio metu Edelino Miguel le pavyko pelnyti pirmąjį ekipos įvartį ir rezultatą sušvelninti 1:4. Pasibaigus rungtynių laikui kauniečiai legendiniame stadione šventė ilgai lauktą pergalę rezultatu – 4:1.

***

Kauno FBK „Kaunas“ – Pakruojo „Kruoja–2“ 4:1 (3:0)

S.Dariaus ir S.Girėno stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 3 min. Josuetl Hernandez Rea (1:0), 21 min. Josuetl Hernandez Rea (2:0), 44 min. Paulius Sirotavičius (3:0), 78 min. Edgaras Petkevičius (4:0), 82 min. Edelino Miguel le (4:1).

Įspėjimai: 15 min. Aurimas Lipnevičius – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), 19 min. Lukas Turauskas – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), 35 min. Edvinas Nocius – geltona kortelė („Kruoja–2“), 80 min. Paulius Giedraitis – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), 90 min. Laurynas Zimba – geltona kortelė („Kruoja–2“).

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 09 15:01

Šeštadienis, 05.09, 13:00, Kėdainių stadionas
Kėdainių „Nevėžis“ 2 – 2 Vilniaus „Žalgiris B“

[1-0] 22` Tadas Markevičius
{1-1] 53` Daniel Romanovskij - pendelį įkalė
-----------------------------------
[1-2] 53` Haroldas Vaineikis
[2-2] 75` Gajus Kulbis - penaltį įkalė

The Miz

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 09 16:09

Gegužės 9 d. 15.00 val. Kretingos miesto stadione LFF I-os lygos rungtynės:
Kretingos „Minija“ – Panevėžio FK „Panevėžys“

„Minijos“ startinė sudėtis: Tadas Norbutas, Kazys Mažionis, Jevgenijs Koršakovs, Jurijus Kurbangalijevas, Viktors Jefremovs, Audrius Tolis, Evaldas Garbauskas, Aivaras Lukošius, Artūras Kurbangalijevas, Dos Santos Leonardo, Vilius Augutis.

FK „Panevėžio“ startinė sudėtis: Marius Suvaizdis, Gotaras Vasiliauskas, Aivaras Meškinis, Džiugas Petrauskas, Martynas vasiliauskas, Povilas Lukšys, Arnas Ribokas, Jonas Skinderis, Vaidas Kavaliauskas, Giedrius Tomkevičius, Mantas Savėnas.

po pirmo kelinio nulines 0-0

antro pradzia sekminga minijai 1-0, ivartis leonardo

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 11 09:42

Po atkaklios dvikovos užfiksuotos „Kražantės“ ir „Džiugo“ lygiosios
2015-05-09 http://pirmalyga.lt/naujiena/Po-atkakli ... iosios/162" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos septintajame ture Kelmės „Kražantė“ ir Telšių „Džiugas“ susitikimą užbaigė lygiosios – 1:1 (1:0).

Pirmojo rungtynių įvarčio ilgai laukti neteko, jau 3–ąją kėlinio minutę ekipos sirgalius pradžiugino Agniaus Juozapaičio įvartis, po kurio Kelmės „Kražantė“ išsiveržė į priekį – 1:0. Ekipos demonstravo kovingą ir atkaklų žaidimą, įpusėjus rungtynėms dvi geltonos kortelės buvo parodytos „Džiugo“ ekipos žaidėjams, o besibaigiant pirmajam kėliniui už pavojingą ir nesportišką žaidimą geltonomis kortelėmis buvo sudrausminti Kelmės žaidėjai: Agnius Juozapaitis ir Elvinas Indrišiūnas, tačiau daugiau įvarčių kėlinio metu pasiekta nebuvo. Po pirmojo kėlinio Kelmės „Kražantė“ buvo priekyje 1:0.

Prasidėjus antrajam kėliniui atakos smaigalyje atsidūręs Clarence Augustus Warren rezultatą išlygino – 1:1. 70–ąją minutę už grubų žaidimą geltona kortelė buvo parodyta Gediminui Čeponkui, o visai netrukus už pavojingą žaidimą geltona kortele buvo įspėtas ir Kęstutis Petkus. 81–ąją minutę geltona kortelė už nesutikimą su teisėjo sprendimu buvo parodyta „Kražantės“ žaidėjui Erikui Milašauskui, o 85–ąją minutę už pavojingos atakos nutraukimą geltoną kortelę prieš save išvydo Paulius Ukrinas. Deja iki kėlinio pabaigos ekipoms daugiau įvarčių realizuoti nepavyko. Pasibaigus rungtynių laikui buvo užfiksuotos Kelmės „Kražantės“ ir Telšių „Džiugo“ lygiosios – 1:1.

***

Kelmės „Kražantė“ – Telšių „Džiugas“ 1:1 (1:0)
Kelmės miesto stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 3 min. Agnius Juozapaitis (1:0), 47 min. Clarence Augustus Warren (1:1).

Įspėjimai: 20 min. Kipras Jankauskas – geltona kortelė („Džiugas“), 23 min. Eimantas Stonkus – geltona kortelė („Džiugas“), 43 min. Agnius Juozapaitis – geltona kortelė („Kražantė“), 45 min. Elvinas Indrišiūnas – geltona kortelė („Kražantė“), 70 min. Gediminas Čeponkus – geltona kortelė („Kražantė“), 74 min. Kęstutis Petkus – geltona kortelė („Džiugas“), 81 min. Erikas Milašauskas – geltona kortelė („Kražantė“), 85 min. Paulius Ukrinas – geltona kortelė („Džiugas“).

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 11 09:43

Po ilgų nesėkmių – užtikrinta „Lokomotyvo“ pergalė
2015-05-09 http://pirmalyga.lt/naujiena/Po-ilgu-ne ... ergale/164" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos septintajame ture įtikinamą pergalę svečiuose šventė Radviliškio „Lokomotyvas“, kuris po antrojo kėlinio rezultatu – 4:0 (0:0) įveikė Alytaus „Auską“.

Pirmajame kėlinyje ekipos rodė atkaklų ir kovingą žaidimą. Progų pasižymėti turėjo abi komandos, tačiau sėkmingai atakų pabaigti nepavykdavo. Įpusėjus kėlinio laikui už grubų žaidimą geltonomis kortelėmis buvo sudrausminti du „Lokomotyvo“ žaidėjai – Edvinas Mučinis ir Tomas Sirevičius. Visgi iki pirmojo kėlinio pabaigos kamuolys neatsidūrė nei vienos ekipos vartuose, po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus – 0:0.

Antrojo kėlinio 61–ąją minutę Arūnui Šteinui galiausiai pavyko kamuolį taikliai pasiųsti į varžovų vartus ir pelnyti pirmąjį rungtynių įvartį – 1:0. Ilgai netruko laukti ir dar vienos pavojingos atakos prie alytiškių vartų, ir nors varžovo smūgį Giedrius Štreimikis atrėmė, dar po keleto akimirkų antrasis Edgaro Stankevičiaus bandymas buvo sėkmingas, „Lokomotyvas“ išsiveržė į priekį – 2:0. 75–ąją minutę 11 metrų baudinio metu įvartį sėkmingai realizavo Arūnas Šteinas, ekipos įvarčius padidindamas – 3:0. O 80–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs Ignas Šapola pelnė ketvirtąjį komandos įvartį ir varžovams nepaliko jokių vilčių. 81–ąją minutę traumą gavęs Giedrius Štreimikis buvo pakeistas jaunuoju ekipos vartininku, 15–mečiu Sauliumi Geležūnu. Deja net ir tai Alytaus ekipos neišgelbėjo. Pasibaigus rungtynių laikui užtikrintą pergalę – 4:0 šventė Radviliškio „Lokomotyvas“.

***

Alytaus „Auska“ – Radviliškio „Lokomotyvas“ 0:4 (0:0)
Alytaus miesto stadionas: 400 žiūrovų

Įvarčiai: 61 min. Arūnas Šteinas (0:1), 69 min. Edgaras Stankevičius (0:2), 75 min. Arūnas Šteinas (0:3), 80 min. Ignas Šapola (0:4).

Įspėjimai: 30 min. Edvinas Mučinis – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 35 min. Tomas Sirevičius – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 56 min. Marius Butėnas – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 73 min. Giedrius Štreimikis – geltona kortelė („Auska“), 86 min. Vaidotas Rutkauskas – geltona kortelė („Auska“).

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 11 09:45

MRU negailestingai šturmavo „Tauro“ vartus
2015-05-10 http://pirmalyga.lt/naujiena/MRU-negail ... vartus/165" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos septintojo turo susitikime užfiksuota rezultatyvi Vilniaus MRU pergalė namuose rezultatu – 7:2 (4:0).

Pirmieji į priekį išsiveržė vilniečiai, kai 19–ąją minutę taiklų smūgį į varžovų vartus pasiuntė Aivydas Ruškys – 1:0. Įpusėjus rungtynėms už atakos nutraukimą geltona kortele buvo įspėtas Tomas Statkevičius, o visai netrukus už grubų žaidimą buvo sudrausmintas ir dar vienas MRU žaidėjas – Tadas Švaikevičius. 39–ąją minutę ataką sėkmingai užbaigė Nikolajus Misiukas (2:0), o dar po keleto akimirkų ekipos įvarčių sąskaitą pasipildė dar dvejais įvarčiais, kurių autoriai – antrą kartą pasižymėjęs Nikolajus Misiukas ir Erikas Grigaitis – 4:0. Pirmajame kėlinyje „Taurui“ taip ir nepavyko pelnyti pirmojo įvarčio, kėlinys baigėsi MRU pranašumu – 4:0.

Antrajame kėlinyje MRU tęsė įvarčių seriją: 53–ąją minutę hetriku pasižymėjo Nikolajus Misiukas, ekipai leisdamas išsiveržti į priekį – 5:0. 68–ąją minutę baudinio metu pirmąjį „Tauro“ ekipos įvartį pelnė Lukas Bielskis, o po keleto minučių tiksliu smūgiu rezultatą dar kartą sušvelnino – 2:5. Antrajam kėliniui bėgant į pabaigą ekipos demonstravo kur kas kietesnį futbolą ir kibesnę gynybą. 88–ąją minutę Tomas Misiūnas pralaužė „Tauro“ vartų sargo gynybą ir pelnė šeštąjį ekipos įvartį. Paskutinę rungtynių minutę atakos smaigalyje atsidūręs Aivydas Ruškys pasižymėjo antruoju asmeniniu įvarčiu, po kurio „Tauro“ ekipai teko pripažinti MRU pergalę. Vilniečiai, pademonstravę tikrą įvarčių fiestą, namuose šventė pergalę rezultatu 7:2.

***

Vilniaus MRU – Tauragės „Tauras“ 7:2 (4:0)
LFF stadionas: 60 žiūrovų

Įvarčiai: 19 min. Aivydas Ruškys (1:0), 39 min. Nikolajus Misiukas (2:0), 43 min. Nikolajus Misiukas (3:0), 45 min. Erikas Grigaitis (4:0), 53 min. Nikolajus Misiukas (5:0), 68 min. Lukas Bielskis (5:1), 75 min. Lukas Bielskis (5:2), 88 min. Tomas Misiūnas (6:2), 90 min. Aivydas Ruškys (7:2).
Įspėjimai: 29 min. Tomas Statkevičius – geltona kortelė (MRU), 34 min. Tadas Švaikevičius – geltona kortelė (MRU), 80 min. Lukas Ankudinovas – geltona kortelė („Tauras“), 81 min. Nikolajus Misiukas – geltona kortelė (MRU), 81min. Tomas Misiūnas – geltona kortelė (MRU), 81 min. Donatas Šadbaras – geltona kortelė („Tauras“)

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 11 09:47

Po pelnytos pergalės – „Palanga“ ir toliau išlaiko lyderių pozicijas
2015-05-10 http://pirmalyga.lt/naujiena/Po-pelnyto ... icijas/166" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos septintojo turo mačas tarp „Palangos“ ir „Trakai–2“ ekipų baigėsi rezultatyvia palangiškių pergale namuose – 3:1.

Nuo pirmųjų minučių iniciatyvą žaidime rodė „Palangos“ ekipa, jau 5–ąją minutę buvo atlikta puiki ataka, vis tik „Trakus–2“ nuo pirmojo varžovų įvarčio išgelbėjo vartų konstrukcija. Ir jau 12–ąją minutę pirmasis taiklus įvartis krito į „Palangos“ vartų tinklą, kai Romualdas Kliukoitis pasiuntė taiklų smūgį į kairįjį varžovų vartų kampą. 22–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs Gvidas Juška atliko pavojingą smūgį į varžovų vartus, nors Trakų vartininkui pavyko atremtį jo smūgį, „Palangos“ situaciją pataisė vietoje ir laiku atsidūręs Julius Kasparavičius, kuris rezultatą išlygino – 1:1. Abi ekipos demonstravo atkaklų žaidimą, sukurdamos pavojingas situacijas varžovams. 31–ąją minutę taikliai kamuolį į varžovų vartų tinklą pasiuntė Lukas Baranauskas , o ilgai netrukus pasižymėjo dubliu, komandos įvarčius padidindamas – 3:1. 37–ąją minutę pavojingą ataką prie Trakų vartų pavyko sukurti Simonui Urbiui, deja jos realizuoti iki galo nepavyko. Pasibaigus pirmojo kėlinio laikui „Palanga“ pirmavo – 3:1.

Antrajame kėlinyje ekipoms kur kas sunkiau sekėsi sukurti pavojingų situacijų varžovams, visgi kamuolio kontrolę ilgesnį kėlinio laiką valdė „Palanga“. Keletas gaisrų kilo prie Trakų ekipos vartų, tačiau komandos vartininkas varžovų atakas atlaikė sėkmingai. Realizuoti įvarčių antrojo kėlinio metu ekipoms nepavyko. Pasibaigus rungtynių laikui pelnytą pergalę namuose rezultatu – 3:1 šventė Palangos „Palanga“, kuri šiuo metu su šešiolika taškų puikuojasi pirmoje turnyrinės lentelės vietoje, sėkmingai išlaikydama lyderių poziciją.

***

Palangos „Palanga“– Trakų „Trakai–2“ 3:1 (3:1)
Klaipėdos d.d. stadionas: 100 žiūrovų

Įvarčiai: 12 min. Romualdas Kliukoitis (0:1), 22 min. Julius Kasparavičius (1:1), 31 min. Lukas Baranauskas (2:1), 35 min. Lukas Baranauskas (3:1).

Įspėjimai: 20 min. Mindaugas Bitinas – geltona kortelė („Palanga“), 49 min. Mantas Leonavičius – geltona kortelė („Trakai–2“), 51 min. Marius Stonkus – geltona kortelė („Palanga“), 69 min. Simonas Urbys – geltona kortelė („Palanga“).

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 11 09:49

Išsaugojusi minimalią persvarą pergalę šventė Gargždų „Banga“
2015-05-10 http://pirmalyga.lt/naujiena/Issaugojus ... -Banga/167" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos septintojo turo mače pergalę iškovojo Gargždų „Banga“, kuri namuose 2:1 (2:0) pranoko Šilutės „Šilutę“.

Nuo pirmųjų kėlinio minučių emocijų netrūko, abi komandos demonstravo atkaklų žaidimą. 15–ąją minutę už nesportišką elgesį geltona kortele buvo įspėtas Šilutės komandos žaidėjas – Mantas Lėkis. Pirmojo rungtynių įvarčio teko palaukti, 30–ąją kėlinio minutę gausiai susirinkusius „Bangos“ sirgalius pradžiugino Dovydo Pačkausko įvartis, po kurio gargždiškiai išsiveržė į priekį – 1:0. O dar po keleto akimirkų kamuolys dar kartą atsidūrė „Šilutės“ vartuose, kai 32–ąją minutę taikliu smūgiu pasižymėjo Andrius Butkus – 2:0. Per likusį kėlinio laiką „Šilutei“ rezultato sušvelninti nepavyko.

Antrajame kėlinyje ekipos mėgino sukurti keletą pavojingų situacijų varžovams, deja, įvarčių kurį laiką pasiekti nepavyko. 56–ąją minutę geltona kortelė buvo parodytą „Bangos“ futbolininkui Sigitui Urbiui, o ilgai netrukus už grubų žaidimą prieš save geltoną kortelę išvydo ir „Šilutės“ žaidėjas – Justas Milius. 73–ąją minutę Maksimui Lukashevichiui galiausiai pavyko pralaužti Igno Driomovo saugomus vartus ir rezultatą kiek sušvelninti – 2:1. Iki antrojo kėlinio pabaigos išlaikę minimalią persvarą (2:1) pergalę namų stadione šventė Gargždų „Bangos“ futbolininkai.

***

Gargždų „Banga“ – Šilutės „Šilutė“ 2:1 (2:0)
Gargždų miesto stadionas: 800 žiūrovų

Įvarčiai: 30 min. Dovydas Pačkauskas (1:0), 32 min. Andrius Butkus (2:0), 73 min. Maksim Lukashevich (2:1).

Įspėjimai: 15 min. Mantas Lėkis– geltona kortelė („Šilutė“), 56 min. Sigitas Urbys – geltona kortelė („Banga“), 60 min. Justas Milius – geltona kortelė („Šilutė“).

...

Re: VII (7) turas:

2015 Geg 12 10:11

7 Turas
2015-05-12 18:00
Lietava - : - Šilas
Jonavos miesto stadionas

Grįžti į