bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

VII turas

2011 Geg 01 10:29

Pergalę lėmė baudinys
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n452.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus "Žalgirio' futbolininkai iškovojo dar vieną pergalę. "Sportimos" manieže vilniečiai 1:0 nugalėjo Tauragės "Tauro" komandą. Rungtynės nebuvo labai gražios, nepasižymėjo įvarčių ar progų gausa. Pirmieji progą susikūrė "Tauro" futbolininkai. Jau 13 minutę Orestas Buitkus iš geros progos mušė netaikliai. Po dešimties minučių, tik "Tauro" vartininko šuolis išgelbėjo svečius nuo įvarčio po Aleksandro Kurnajevo smūgio. 32 min. Arminas Vaskela varžovų baudos aikštelėje bandė perduoti komandos draugui, tačiau varžovų gynėjas atmušė jį ranka. Teisėjas skyrė 11 m baudinį, kuri įvarčiu pavertė Artūras Jeršovas.

Antrą kėlinį tęsėsi panašus žaidimas, kuriame gynėjai dažniau laimėdavo prieš puolėjus. Kelis kartus nuo varžovų bandė pabėgti Nerijus Astrauskas, į vartus mušė Andrejus Nagumanovas ar Aleksandras Kurnajevas, bet tai nebuvo kvapą gniaužiančios progos. "Tauro" puolime labiausiai pasižymėjo Nikolajus Misiukas. Ne tiek savo puikiu žaidimu, kiek kritimu vilniečių baudos aikštelėje tikintis baudinio. Kaip ir "Žalgirio", "Tauro" atakos antrą kėlinį buvo gausios, bet nelabai pavojingos ir su jomis puikiai tvarkėsi varžovų gynyba.
"Žalgiris": M. Rapalis, G. Freidgeimas, A. Jankauskas, M. Jokičius, E. Vaitkūnas, A. Jeršovas (79' E. Mastianica), A. Kurnajevas, A. Nagumanovas, A. Vaskela (62' V. Šilėnas), N. Astrauskas, D. Matulevičius 946' R. Vilėniškis).

Vitalijus Stankevičius ("Žalgirio" vyr. treneris): Prieš rungtynes sakiau vyrams, kad jos bus labai sunkios, nes Tauragės komanda per visas sužaistas rungtynes praleisdavo po viena įvarti, sakiau, kad mums bus nelengva. Tą mes ir matėm šiandien. Sugebėjome tik vieną įvartį pelnyti iš 11 m baudinio. Jų vartininkas neblogas ir aišku matosi N. Mačiulis kuris vidurį kontroliuoja. Manau, "Tauras" tikrai nebloga komanda, gynyboje gerai sužaidė. Pirmą kėlinį žaidėme visai kitaip nei įprasta. Šį kartą žaidėme dviem puolėjais: N. Astrauską ir D. Matulevičių išleidom, nes mums reikejo pergalės. Negaliu pasakyti, kad labai pavyko, nes pirmo kėlinio viduryje pradėjome pralošinėti vidurį, buvo smūgių į mūsų vartus nuo vidurio linijos. PaŽiūrėsim vaizdo įrašus, kodėl taip nutiko. Čia buvo paskutinės rungtynės Sportimos manieže, malonu kad laimėjome, bet žaidimas dar toli gražu ne tas, kurį norėtume demonstruoti. Tačiau pergalė yra pergalė. Rezultatu esu patenkintas, žaidimu - nelabai. Šiaip Sportima turėtų būti mūsų pranašumas, bet šiandien to nebuvo nes Tauragė irgi treniruojasi ant dirbtinės dangos tik lauke ir žiadžia jie namu rungtynes Gargžduose, tai nepasakyčiau, kad jiems čia buvo didelis faktorius.

Artūras Jeršovas: Labai sunkios rungtynės buvo, bet kovojom iki galo, svarbiausia, kad pavyko iškovoti tris taškus ir laimėti. Galėjo būti dar vienas baudinys, bet teisėjas nesušvilpė. Manau turėjom progų ir pelnytai laimėjom. "Tauras" - gana stipri komanda, atakavo, stengėsi, bet dabar čia šilta, žaisti labai sudėtinga, nėra kuo kvepuoti, daug jėgų atidavėm. Daugelis "Tauro" žaidėjų pernai buvo pas mus komandoje, tai geri gynėjai, nedavė lengvai prieiti mums prie jų vartų.

Gediminas Jarmalavičius ("Tauro" vyr. treneris): Rungtynes vertinu gerai, buvo daug vyriškos kovos, buvo futbolo, manau kad davėm "Žalgiriui" tikrą kova. Norėčiau padėkot vyrams už ryžtą ir kovingumą. Įdomu, kai lauke 20 laipsnių karščio, o tenka žaisti ant dirbtinės dangos. Dabar galime kalbėti, kad ta dirbtinė danga visiems vienoda, bet, beabejo, "Žalgiris" turėjo pranašuma. Jie čia daug laiko treniruojasi, daug laiko žaidžia, visas rungtynes čia yra laimėję. Padėkojau vyrams nes praktiškai visas 90 min. nejautėme skirtumo, kad treniravomės lauke, o žaidėm ant dirbtinės dangos. Bet neblogo lygio dvikova buvo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 10:33

„Šiauliai“ iš Marijampolės parsivėže tašką
2011 04 30
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12573" onclick="window.open(this.href);return false;

„Šiauliams“ pavyko išsaugoti savo vartus „sausais“ rungtynėse su praėjusių metų vicečempionais „Sūduvos“ futbolininkais. Varžovai turėjo nemažai progų pelnyti įvartį, tačiau pasiusti kamuolio į Šarūno Jurevičiaus ginamus vartus jiems nepavyko. Patys šiauliečiai rečiau grasino šeimininkų vartams, tačiau baigiantis rungtynėms turėjo progų išplėšti pergalę.
FK „Sūduva“ (Marijampolė) – FC „Šiauliai“ (Šiauliai) 0:0 (0:0)
Teisėjas: N.Dunauskas (Vilnius), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 81 min. V.Slavickas („Sūduva"); 8 min. Audrius Veikutis, 44 min. P.Janušauskas, 60 min. R.Vėževičius, 65 min. Arvydas Veikutis, 77 min. G.Tvildiani („Šiauliai").
FK „Sūduva“: P. Valinčius; M.Samusiovas, N. Radžius, V. Slavickas, V. Borovskis; P. Leimonas (70‘ S. Koziuberda), K. Chvedukas, T. Ražanauskas, Tad. Eliošius, E. Grigaitis (65‘ N. Mašitševas), R. Beniušis (77‘ Povilas Lukšys).
FC „Šiauliai“: Š. Jurevičius; Juvenal, Au. Veikutis, D. Lunskis, T. Sirevičius; S. Količ, Ar. Veikutis, V. Lapeikis (46‘ Tau. Eliošius), R. Vėževičius (V. Raskov), P. Janušauskas; G. Tvildiani (T. Špukas). Arsarginiai žaidėjai: T. Simaitis, E. Pšelenskis, R. Urbelis, K. Gusočenko.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 10:35

Saulius Širmelis: „Turim reikalauti iš savęs daugiau“
2011 04 30
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12575" onclick="window.open(this.href);return false;

Lygiosios su vienais čempionato favoritų tenkino Saulių Širmelį, tačiau vis tik „Šiaulių“ vyr. treneris norėtų, kad komanda patikėtų, kad gali kovoti, ne tik dėl ketvirtosios vietos. „Nepaisant šių lygiųjų, „Sūduva“ - ryškus turnyro favoritas, tad tai, kad jie turėjo pranašumą – naturalu. Mums rezultatas – visai neblogas šeimininkams gal kai kuriais momentais nusisuko sėkmė. Mes negalvojome važiuodami čia apie lygiąsias, paskutines penkias minutes, galima saugoti lygiąsias, tačiau, negalima jų saugoti visas 90 minučių. Dar yra šiek tiek susikaustymo, tačiau jau neblogai, kad pavyko išsaugoti savo vartus „sausais“. Sunkiausiai pakeisti ne komandos braižą, o mentalitetą. „Šiauliams“ tai yra labai svarbu, kad nebeužtenka žaisti dėl ketvirtos vietos ir galvoti, kad tai super rezultatas. Turim reikalauti iš savęs daugiau. Pasiteisino keitimas – brolis prieš brolį (Tautvydas Eliošius prieš Tadą). Turėjome dvejinti gynybą prieš Eliošių, antrame kėlinyje daugiausiai jį nukenksminant prisidėjo jo brolis. Užsidirbom nemažai geltonų kortelių, gal kitų šalių čempionatuose jų parodyta būtų mažiau. Mūsų šalies čempionatas kiek „minkštesnis“, tačiau prie tokio teisėjavimo reikia prisitaikyti. Dėl kortelių jau turėsime nuostolių – su „Ekranu“ negalės žaisti Robertas Vėževičius, tačiaa tikimės, kad sugrįš Rytis Leliūga, viską darome, kad ir Laurynas Rimavičius kuo greičiau galėtų žaisti.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 10:35

Virginijus Liubšys: „Rezultatas nuliūdino“
2011 04 30
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12576" onclick="window.open(this.href);return false;

Apmaudo dėl rezultato po rungtynių neslėpė „Sūduvos“ vyr. treneris Virginijus Liubšys. Marijampoliečiai nepajėgė realizuoti susikurtų progų ir su „Šiauliais“tenkinosi tik lygiosiomis. „Žaidėme su stipria komanda, aš prieš rungtynes sakiau, kad nebus lengva. Vis dėlto rezultatas nuliūdino, nes mūsų futbolininkai turėjo daug progų pasiekti įvartį. Apmaudu, kad jomis vyrai nepasinaudojo. Tačiau toks yra futbolas. Pirmajame kėlinyje gerų progų turėjo Povilas Leimonas, Karolis Chvedukas, Tadas Eliošius, antrajame – Mantas Samusiovas, Povilas Lukšys. Ypač puikią galimybę pelnyti įvartį turėjo P.Lukšys. Jei iš tokių padėčių neįmuši – nelaimėsi.“ Treneris pripažino, kad „Šiauliai“ marijampoliečiams yra labai neparanki komanda, tačiau nemano, kad „Sūduvos“ futbolininkai dėl to jaustų psichologinį barjerą. „Nereikia lyginti ankstesnių „Šiaulių“ su dabartiniais. Kaip jau esu sakęs šio sezono „Šiauliai“ – stipri komanda, kurią įveikti labai sunku. Čempionatas nuo to tik įdomesnis, kitą savaitę į Šiaulius atvyksta „Ekranas“, nemanau, kad jiems ten bus lengva.“ – po rungtynių kalbėjo V. Liubšys.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 10:36

Tautvydas Eliošius: „Brolis tikėjosi lengvos pergalės“
2011 04 30
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12574" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrame kėlinyje aikštėje pasirodžiusio Tautvydo Eliošiaus viena užduočių buvo padėti stabdyti brolį Tadą, rungtyniaujanti „Sūduvos“ komandoje. „Šiaulių“ planas pasiteisino ir vienas pavojingiausių varžovų žaidėjų nebeturėjo tiek laisvės kiek pirmoje rungtynių pusėje.

Rungtynės klostėsi nelengvai, tikriausiai ir nulinės lygiosios tekina komandą?
Tikrai buvo labai sunkios rungtynės. „Sūduva“ – labai stipri komanda ir lygiosios su jais išvykoje nėra blogas rezultatas. Komanda kovojo ir nors labai sunkiai pavyko apsiginti ir nepraleisti įvarčio.

Žaidei prieš brolį, ar prieš rungtynes kalbėjote apie jų baigtį?
Jis, sakė, kad „Sūduva“ nesunkiai laimės ir jis pats „uždės“. Buvo tikras, kad pavyks pasiekti pergalę. Po rungtynių kalbėjomės, nors buvo nepatenkintas ir nusiminęs rezultatu, pagyrė mus už gerą žaidimą. Kol kas „Sūduvai“ ne viskas sekasi kaip tikėtasi. Man jau yra tekę žaisti prieš brolio komandą, tad tai nebuvo naujiena. Šiandien dvigubinome gynybą prieš jį, antrame kėlinyje nesukėlė tiek pavojaus kiek pirmame.

Nesinorėtų kažkurioje komandoje rungtyniauti kartus su broliu?
Žinoma norėtus, dažnai bendraujame telefonu, kalbamės kaip kuriam sekasi. Tarp mūsų pusantrų metų skirtumas ir kartu vienoje komandoje žaidėme tik vaikystėje. Būtų tikrai smagu kartu žaisti vienoje komandoje, tačiau dabar jis laimingas „Sūduvoje“, aš džiaugiousi žaisdamas „Šiauliuose“, gal kažkada keliai suves ir į vieną komandą.

Šiemet žaidi pagrindinėje komandoje mažiau, nei praėjusio sezono pradžioje, neišgyveni dėl to?
Rečiau žaisti tenka nuo praėjusios vasaros, kai komanda pasipildė naujais žaidėjais, padidėjo komandoje konkurencija. Žinoma, tai nedžiugina, tačiau, kad yra didesnė konkurencija – gerai, tenka labiau pasistengti treniruotėse, kad įrodyti savo vertę. Baltijos lygos varžybos taip pat šansas, kad parodyti, kad treneriai gali pasitikėti. Antradienį žaisime su „Ventspils“ – praėjusio sezono geriausia Baltijos lygos komanda, tai bus mums geras šansas įrodyti ko esame verti. Tikiu, kad galime kovoti taip pat sėkmingai kaip su „Levadia“, nors varžovas tikrai labai pajėgus. Tai kad rungtynės vyks Šiauliuose ir jas rodys per TV, tik labiau prideda motyvacijos visai komandai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 23:15

Gargžduose sutriuškintas „Atlantas“
Sekmadienis, 01 Gegužė 2011 13:42
Parašė Linas Glodenis
http://www.fkmazeikiai.lt/index.php/nau ... omment2722" onclick="window.open(this.href);return false;

Futbolo klubas „Mažeikiai“ šventė didžiausią savo pergalę A lygoje, Gargžduose rezultatu 5:0(1:0) sutriuškintas Klaipėdos „Atlantas“. Šiose rungtynėse „Mažeikiams“ negalėjo padėti raudoną kortelę praėjusiose rungtynėse gavęs V. Polianskij ir traumuoti: V. Antipov, A. Miniauskas. M. Stankevičius, bei N. Labžentis.

Nuo pat rungtynių pradžios dominavusiems mažeikiečiams pirmo įvarčio ilgai laukti nereikėjo, jį jau 6 min. tolimu smūgiu pelnė komandos legionierius Sergėj Žigalov. Pelnę įvartį „Mažeikiai“ ir toliau kontroliavo žaidimą, 21 min. „Mažeikių“ žaidėjas griaunamas varžovų baudos aikštelėje, o 23 min. vienas prieš vartininką išbėga kitas mažeikietis, tačiau smūgis iš nepatogios padėties netaiklus. 30 min. grubiai stabdomas E. Užkuraitis, be medikų pagalbos jam aikštės palikti nepavyksta, o 34 min. jį keičia R. Kisliakov. Gynėjo trauma „Mažeikių“ neišmuša iš vėžių ir toliau viena po kitos rengiamos pavojingos atakos, tačiau iki kelinio pabaigos rezultatas nesikeičia.

Antram kėlinyje įvarčio irgi nereikėjo ilgai laukti, jis įmuštas jau 46 rungtynių minutę, įvarčio autorius S. Žigalov. 48 min. vienas iš varžovų žaidėjų už antrą geltoną kortelę šalinamas iš aikštės, tačiau tai nesutrukdo „Atlantui“ 51 min.sukurti vienos iš pavojingiausių savo progų šiose rungtynėse, tačiau M. Matuzas žaidžia užtikrintai ir varžovams sušvelninti rezultato nepavyksta, o jau 53 min. S. Žigalov kala trečia savo ir komandos įvartį šiose rungtynėse. 56 min. „Mažeikiai“ ir vėl susikurią puikią progą, tačiau galva smūgiuotas kamuolys atsimuša į virpstą, o 57 min. vienas prieš vartininką išbėga S. Žigalov, tačiau ketvirto įvarčio pelnyti jam nepavyksta. Vos 56 min. į aikštę išbėgęs M. Grušauskas 70 min. įsirašo pirmąjį savo įvartį šiame sezone ir tampa pirmuoju lietuviu pelniusiu įvartį „Mažeikiams“ 2011 m. sezone. Tačiau, net ir po šio įvarčio „Mažeikių“ puolimo mašina nestoja, 72 min. mažeikietis išbėga vienas prieš varžovų vartininką, tačiau teisėjas švilpia nuošalę. 76 minutę paskutinį „Mažeikių“ įvartį pelno rezultatyviausias mūsų ekipos praėjusios sezono žaidėjas Gintas Podelis. 83 min. varžovų baudos aikštelėje griaunamas mažeikietis, tačiau teisėjo švilpukas tyli, iki rungtynių pabaigos nei vienai ekipai pasižymėti nepavyksta ir „Mažeikiai“ švenčią antrą pergalę šiame A lygos sezone.

Dubleriai: Rytoj (gegužės 2 d.) 18 val. Mažeikių sporto centro stadiono atsarginėje aikštėje susitiks abiejų ekipų antrosios komandos.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 23:20

Su čempionais - lygiosios
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -lygiosios" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Panevėžyje "Banga" jau eilinį kartą nuliūdino "Ekrano" gerbėjus. Po atkaklios kovos užfiksuotos lygiosios - 1:1.

Rungtynės. Pirmajame kėlinyje ne itin dažnai varžovų vartams grasinusios komandos visgi sugebėjo pelnyti po įvartį. 32 minutę M.Kuros smūgis iš 30 metrų užklupo nepasiruošusį "Ekrano" vartininką K.Timofejevą - 0:1. Deja, mūsų komandai persvarą išlaikyti pavyko tik iki 38 minutės, kai šeimininkams pakėlus kampinį suklydo gynėjai ir E.Varnas galva nukreipė kamuolį į vartus - 1:1. Baigiantis kėliniui "Ekranas" turėjo galimybę pasižymėti dar kartą, bet I.Spiridonov krisdamas atrėmė į vartų kampą skriejantį kamuolį.

Antrajame kėlinyje mūsų komanda užtikrintai sužaidė gynyboje. Panevėžyje susirinkę žiūrovai išvydo matyt vienintelį epizodą, kai šeimininkai galėjo tikėtis pelnyti įvartį - 78 minutę pakėlus kampinį D.Gleveckas iš kelių metrų nepataikė į vartus. Finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo lygiąsias. Tai jau buvo trečiosios rungtynės Panevėžyje, kai "Ekranui" nepavyksta palaužti gargždiškių pasipriešinimo. Priminsime, kad gegužės 14 dieną Alytuje abi komandos susitiks dar kartą. Tiesa, ne A lygos čempionate, o Taurės finale.
"Bangos" sudėtis: I.Spiridonov, D.Padaigis, I.Zelmikas, M.Bitinas (80' G.Ratkus), M.Kazlauskas, M.Kura (90+4' K.Urbaitis), S.Tatiefang, R.Grudys, A.Lipskis, M.Choruži, G.Gailius (58' I.Bagdonas). Atsargoje liko: P.Pocius, M.Gudauskas, G.Kulbis, I.Rodkin.
Kita dvikova. Sekmadienį, gegužės 8 dieną, 17 valandą Gargždų miesto stadione "Banga" susitiks su Alytaus "Dainava".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VII turas

2011 Geg 01 23:25

LFF A lygos VII turo statistika
http://www.lff.lt/lt/article/2011_m_lff ... 4_30_05_01" onclick="window.open(this.href);return false;

2011 04 30

37. Sūduva (Marijampolė) - Šiauliai (Šiauliai) 0:0 (0:0)
Teisėjas: N.Dunauskas (Vilnius), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 81 min. V.Slavickas („Sūduva"); 8 min. Audrius Veikutis, 44 min. P.Janušauskas, 60 min. R.Vėževičius, 65 min. Arvydas Veikutis, 77 min. G.Tvildiani („Šiauliai")

38. VMFD „Žalgiris" (Vilnius) - Tauras (Tauragė) 1:0 (1:0)
Teisėjas: S.Dirda (Kaunas), 700 žiūrovų
Įvarčiai: 32 min. (iš 11m.) A.Jeršovas („Žalgiris")
Įspėjimai: 82 min. E.Vaitkūnas („Žalgiris"); 48 min. N.Misiuk, 72 min. K.Gnedojus, 75 min. D.Arlauskis („Tauras")

2011 05 01

39. Kaunas (Kaunas) - Klaipėda (Klaipėda) 2:2 (1:1)
Teisėjas: D.Miklovas (Palanga), 300 žiūrovų
Įvarčiai: 41 min. S.Paulius, 53 min. T.Miklinevičius („Kaunas"); 30 min. T.Dargužas, 78 min. (iš 11m.) D.Remėza („Klaipėda")
Įspėjimai: 37 min. M.Šoblinskas, 70 min. A.Sanajevas, 77 min. L.Vertelis („Kaunas"); 63 min. A.Tarlazis, 70 min. T.Tratch, 81 min. A.Zagkos („Klaipėda")
Pašalinimai: 90 min. A.Tarlazis (už 2-ą geltoną) („Klaipėda")

40. Atlantas (Klaipėda) - Mažeikiai (Mažeikiai) 0:5 (0:1)
Teisėjas: D.Petraška (Ukmergė), 120 žiūrovų
Įvarčiai: 7 min., 47 min. ir 54 min. S.Žygalov, 71 min. M.Grušauskas, 77 min. G.Podelis („Mažeikiai")
Įspėjimai: 31 min. T.Vyšniauskas, 44 min. J.Jeremejev, 62 min. K.Laukžemis („Atlantas"); 10 min. T.Kizevičius, 23 min. E.Užkuraitis, 68 min. E.Valaitis („Mažeikiai")
Pašalinimai: 48 min. T.Vyšniauskas (už 2-ą geltoną) („Atlantas")

41. Dainava (Alytus) - Kruoja (Pakruojis) 0:0 (0:0)
Teisėjas: S.Slyva (Kaunas), 2180 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 89 min. D.Cibulskas („Dainava"); 51 min. V.Pocevičius, 62 min. S.Pihockis („Kruoja")

42. Ekranas (Panevėžys) - Banga (Gargždai) 1:1 (1:1)
Teisėjas: A.Kancleris (Klaipėda), 1400 žiūrovų
Įvarčiai: 38 min. E.Varnas („Ekranas"); 32 min. M.Kura („Banga")
Įspėjimai: 90+5 min. A.Kučys („Ekranas")

Rezultatyviausi žaidėjai:
1-6. T.Eliošius (Sūduva) - 4 įvarčiai
1-6. A.Nagumanov (Žalgiris) - 4
1-6. A.Buinickij (Dainava) - 4
1-6. R.Beniušis (Sūduva) - 4
1-6. S.Žygalov (Mažeikiai) - 4
1-6. E.Varnas (Ekranas) - 4
7-15. V.Antipov (Mažeikiai) - 3
7-15. A.Kučys (Ekranas) - 3
7-15. G.Kulbis (Banga) - 3
7-15. R.Vėževičius (Šiauliai) - 3
7-15. D.Matulevičius (Žalgiris) - 3
7-15. Deividas Lukošius (Klaipėda) - 3
7-15. R.Seedorf (Tauras) - 3
7-15. T.Markevičius (Ekranas) - 3
7-15. A.Jeršovas (Žalgiris) - 3
16-24. A.Urbšys (Sūduva) - 2
16-24. N.Mašitšev (Sūduva) - 2
16-24. N.Astrauskas (Žalgiris) - 2
16-24. Ž.Kymantas (Atlantas) - 2
16-24. A.Lipskis (Banga) - 2
16-24. E.Poderis (Dainava) - 2
16-24. R.dos Santos (Atlantas) - 2
16-24. N.Misiuk (Tauras) - 2
16-24. M.Andelkovič (Ekranas) - 2

Grįžti į