...

VIII (8) turas:

2013 Bal 15 12:32

2013-04-20 14:00
Šiauliai - : - Ekranas

2013-04-20 16:00
Tauras - : - Dainava

2013-04-21 18:00
Žalgiris - : - Banga

2013-04-21 20:00
Atlantas - : - Kruoja

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 15 12:38

Pagrindinis turo mačas :
Tauras - Dainava
Čia tai įdomu bus :lol:

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 15 13:01

Pagrindinis turo mačas :
Tauras - Dainava
Čia tai įdomu bus :lol:
itališka egzotika prieš afrikietišką, ir žemaičių jaunimas, prieš dzūkų Vilniaus legioną... :roll:

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 18 14:01

FC Vilniaus Žalgiris

Pakvietimus į sekmadienio rungtynes su Gargždų „Banga“ laimėjo:

Vardas Arwas, Augis Dobrynas, Rytis Kuzas, Vaidotas Šorys, Osvis Van Deringis, Vladas Ambrozevičius, Arturas Sim, Marius Zemaitaitis, Eduardas Demidov, Gediminas Jucys, Bartas Jovaiša, Tomas Misiūnas, Edvardas Lucenka, Tomas Kuchalskis, Ervinas Bazevičius, Linas Naujanis, Karolis Bielskis, Linas Mikalainis, Saulius Kalpokas, Paulius Ra Aly Baba, Marius Abromaitis, Mindaugas Zamas, Марек Харужий, Paulius Versekys, Mindaugs Valančius, Donatas Ragas, Marius Uždavinys, Adomas Pakalnis, Kotryna Kulbytė, Vilius Bundulas, Cezis Di Lecce, Nerijus Varnaitis, Sarune Ciupkaviciute, Algirdokas Jagermeister Trimpliorius, Vital Vilnius, Violeta Ivanauskaitė.

Paveikslėlis

Laimėtojai į stadioną pateks apsaugos darbuotojams parodę asmens dokumentą, tad prašome slapyvardžiais pasivadinusiųjų atsiųsti tikrą savo vardą ir pavardę.
Pakvietimai taip pat gali būti perduoti kitiems asmenims. Apie tai mus turite informuoti žinute.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 18 14:09

Gal yra norinčių pabūti CEZIO atstovu varžybose??? :mrgreen: O tai slasher`į teks siųsti į Vilnių, jeigu neatsiras savanorių :D

Algirdokas J. Trizniorius yra... FKE garbintojai spėlioja ŽALGIRIO rezus... :shock: :mrgreen:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 18 15:21

Pabūčiau :)

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 18 15:24

Laukiu patvirtinimo. 8-)

Lorencas

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 18 17:59

Čepas prieš Žalgirį. Kas ką? :lol:

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 19 11:44

Varžovė – turnyrinės lentelės kaimynė
Ketvirtadienis, 18 Balandis 2013 http://www.fktauras.lt/index.php?option ... ws&lang=lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį 16 valandą „Tauras“ namuose išbandys jėgas su Alytaus „Dainava“.

Varžovė. Alytaus „Dainava“ - tris taškus surinkę alytiškiai prieš prasidedant aštuntajam turui turnyrinėje lentelėje laipteliu aukščiau nei „Tauras“. Paskutinėse rungtynėse „Dainava“ patyrė eilinį pralaimėjimą – 1:2 nusileido Šiaulių komandai ir įsirašė penktąjį pralaimėjimą iš eilės. Vieninteliai dzūkų klubo taškai buvo iškovoti dar antrajame ture prieš taip pat buksuojančią Gargždų „Bangos“ ekipą. Vieną iš pagrindinių komandos nesėkmių priežasčių alytiškių vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius įvardina – dirbtinės dangos aikštės nebuvimas Alytuje. Tiek treniruotis, tiek žaisti namų rungtynes „Dainavos“ komandai tenka Kaune.

Permainos. Eilę metų „Dainava” buvo vienintelis A lygos klubas be užsieniečių, tačiau tarpsezonyje pasikeitus klubo savininkams, pasikeitė ir klubo požiūris į legionierius. 2013 m. sezone Alytaus komandai atstovauja 4 užsieniečiai: A. de Freitasas (Trinidadas ir Tobagas), S. Keita (Malis), K. Kumas Maka (Kirgizija) ir O. Solovyčius (Ukraina). Visgi dzūkų komandos branduolį ir šiame sezone sudaro vietiniai alytiškiai.

Per septynerias rungtynes būsimieji „Tauro“ varžovai lygoje praleido daugiausia įvarčių – 20.

„SMScredit.lt A Lyga“, VIII turas
Tauragės „Tauras“ – Alytaus „Dainava“
Laikas: balandžio 20 d. 16:00 val.
Vieta: „Tauro“ dirbtinės dangos stadionas

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 19 11:47

Arnas Ribokas: "Šiauliuose sieksime revanšo" (FKE TV)
2013 balandžio 19d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/arnas ... nso-fke-tv" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio "Ekranas" šeštadienį išvyksta į "Šiaulius", kur 14-ą valandą susitiks su vietos "Šiaulių" ekipa. Panevėžiečiai į svečius vyksta kupini ryžto pasiekti pergalę. "Ekranui" svarbu ne tik atsirevanšuoti už namuose patirtą pralaimėjimą LFF taurės pusfinalio rungtynėse, bet ir nutraukti nelaimėtų rungtynių seriją A lygoje.

Prieš rungtynes išvykoje fkekranas.lt pakalbino jaunąjį ekranietį Arną Riboką. Saugas LFF taurės pusfinalyje žaidė visas rungtynes, tad pasidalino savo pastebėjimais apie "Šiaulių" ekipą.

- Arnai, kokios nuotaikos besiruošiant mačui su "Šiauliais"?
- Po pralaimėjimo nuotaikos negali būti geros, bet visa komanda nusiteikusi šeštadienį atsilyginti varžovams už tas pusfinalio rungtynes. A lyga mums svarbiau nei LFF taurė, todėl privalome "Šiaulius" nugalėti būtent šeštadienį.

- Ar turės įtakos tai, kad su "Šiauliais" jau žaidėme antradienį?
- Nežinau ar tai duos naudos. Manau, kad ir šeštadienį bus ne ką lengviau nei praėjusiose rungtynėse. Reikia būti susikaupusiems ir nekartoti klaidų.

- Galbūt po antradienio mačo įžvelgei "Šiaulių" stipriąsias ar silpnąsias puses?
- Čia labiau klausimas treneriams. Aš asmeniškai manau, kad "Šiauliai" nėra ta komanda, kurios negalėtumėme įveikti. Tiesiog pusfinalyje buvo taip, kad jie progas išnaudojo, o mes šaudėme pro šalį.

- Ką reikės padaryti šeštadienį siekiant teigiamo rezultato?
- Privalome mušti įvarčius. Žinoma, reikia noro ir atsidavimo. Nemanau, kad jo mums trūksta. Taip pat užtenka ir kovingumo, tačiau reikia vengti klaidų gynyboje, o puolime išnaudoti kiekvieną šansą. Manau, kad tai įvykdžius švieslentėje degs kitoks rezultatas nei matėme antradienį.

- Praeitose rungtynėse žaidei kariajame krašte, gynyboje. Ar tau priimtina ši pozicija?
- Įprastai žaidžiu saugų grandyje, bet toks buvo trenerio nurodymas. Nesiimsiu vertinti, kaip man sekėsi, tačiau jei treneris liepia žaisti ten, reiškia toje pozicijoje turiu atlikti savo darbą kaip galima geriau. Gynėjo pozicijoje gal dar nesu "apsišlifavęs", tačiau savo vertę turiu įrodyti ir žaisdamas kitoje pozicijoje.

- Kokia tavo fizinė būklė šiuo metu? Juk prieš prasidedant sezonui turėjai ir traumų.
- Šiuo metu viskas gerai, bet puikiai formai pasiekti dar reikia šiek tiek darbo ir laiko. Sieksiu tą padaryti kaip galima greičiau, kad galėčiau bet kuriuo metu padėti savo komandai.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 19 11:51

Pabūčiau :)
Perrašė tavo vardu. Gero futbolo. 8-)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 19 11:54

Ačiū

...

VIII turas: „Tauras“ VS. „Dainava“

2013 Bal 19 14:32

Tauragės „Tauras“ VS. Alytaus „Dainava“
http://fkdainava.lt/2013/04/tauras-ir-d ... ininkuose/" onclick="window.open(this.href);return false;

„Dugne“, – tai ne Oskaro Koršunovo spektaklis, o futbolo „drama“, kurią A lygos apžvalgininkas Nerijus Kesminas priskiria Tauragės „Tauro“ ir Alytaus „Dainavos“ susitikimui. Paskutinėje turnyro lentelės vietoje esantys tauragiškiai, pasak apžvalgininko, bandys iškovoti pirmuosius šį sezoną taškus namuose. „Dainava“ per šešerias čempionato rungtynes Alytuje dar nežaidė – net ir namų mačus žaidė svečiose aikštėse, iš viso praleido 20 įvarčių – daugiau nei bet kuri kita lygos komanda. „Ši statistika turėtų įkvėpti turnyro lentelės dugne esantį „Taurą“ žygiams“, – prognozuoja N. Kesminas.

Autsaiderių dvikovoje derėtų tikėtis įnirtingos kovos bent jau todėl, kad pasirankioti taškų žaidžiant su kitomis komandomis ir vieniems, ir kitiems kol kas sekasi sunkiai. Alytiškiai, kurie vienintelę savo pergalę ir vienintelius taškus iškovojo trečiojo turo rungtynėse su „Banga“, rungtyniaus be komandą palikusio puolėjo Pauliaus Sakalio, o taip pat be „Dainavoje“ dėl trūkstamų dokumentų nelikusio gynėjo Oleh Solovyč iš Ukrainos

Lorencas

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 20 10:37

VIII turas: “Ekranas” priremtas prie sienos
http://penalty.lt/viii-turas-ekranas-pr ... ie-sienos/" onclick="window.open(this.href);return false;


Šeštadienį įvyksiančios dvejos A lygos 8-ojo turo rungtynės turės savas intrigas.

Panevėžio “Ekranas” Šiauliuose sieks nutraukti nesėkmingų rungtynių seriją ir pakilti mažiausiai dviem pozicijomis į priekį, o “Tauras” mėgins atsikratyti nevykėlių etiketės mače su “Dainava”.

“Šiauliai” – “Ekranas”
Šeštadienis, 14.00
Gytarių stadionas


Per paskutines trejas rungtynes “Ekranas” iškovojo vos 1 tašką. Sunku prisiminti, kada panevėžiečiai A lygoje turėjo tokią nesėkmingą seriją. Ir įvarčių jie praleidžia daugiau už penkias kitas komandas. Prie viso to dar prisidėjo pralaimėjimas tiems patiems “Šiauliams” 1:2 LFF Taurės pusfinalyje. Po šių nesėkmių “Ekraną” nuo lyderio “Atlanto” skiria jau 5 taškai. Žinant, kokia sudėtimi “Ekranas” kovojo prieš šiauliečius Taurės turnyre, vadinti rezultatą sensacingu nederėtų. “Pagrindinis mūsų tikslas – A lyga”, – pareiškė panevėžiečių treneris Valdas Urbonas. “Mūsų prioritetas – Taurės turnyras”, – tvirtino šiauliečių strategas Tomas Kančelskis. Kai kurie futbolo gerbėjai po šių pasisakymų pradėjo spekuliuoti apie galimą komandų susitarimą: Mes jums bilietą į finalą, jūs mums taškus čempionate…

Visas spekuliacijas šiauliečiai galės paneigti šeštadienį ir dar kartą pasinaudoti “Ekrano” problemomis. Tačiau sausi istoriniai faktai byloja, kad Šiaulių komandai bus labai sunku. Per pastaruosius tris sezonus įvykusių 10 tarpusavio dvikovų A lygoje “Šiauliams” lygiosiomis pavyko sužaisti tik 3 sykius. Kiti 7 susitikimai baigdavosi “Ekrano” pergalėmis. O paskutinį kartą šiauliečiai panevėžiečius čempionate nukovė dar 2006 metų liepą (4:1). Gera žinia “Ekranui” ta, kad po traumos į rikiuotę grįžo vidurio saugas Donatas Petrauskas.

“Tauras” – “Dainava”
Šeštadienis, 16.00
“Tauro” stadionas


“Tauro” treneris Aleksandras Brazevičius kelis kartus kantriai kartojo, kad komandos žaidimas po truputį gerėja. Bet rezultatų kaip nėra, taip nėra. Galiausiai trūko ir jo kantrybė – baltarusis pareiškė, kad pavargo kalbėti apie nesibaigiančias problemas. Žinant, kad po savaitės tauragiškių kelyje atsidurs “Ekranas”, šios rungtynės tikriausiai paskutinė galimybė iškovoti taškus pirmame rate. “Dainavos” pagrindas po kojomis irgi trapus. Pralaimėję šeštadienį, jie pirmąjį ratą garantuotai baigs paskutinėje vietoje. “Dainava” yra daugiausiai įvarčių A lygoje praleidžianti komanda. Net “Tauro” gynyba nėra tokia skylėta. Stabilumo dzūkų žaidimui neprideda ir nesibaigianti žaidėjų migracija.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 20 10:50

Jau ruošiatės savaitgaliui? :)

Primename, kad rytoj 14:00 Gytarių dirbtinės dangos aikštelėje įvyks "SMScredit.lt A lygos" mūšis su Lietuvos čempionais - Panevėžio "Ekrano" futbolininkais.
Laukiame Jūsų tribūnoje, įėjimas tik 3 litai! Pirmyn Šiauliai! http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_13385" onclick="window.open(this.href);return false;

Blin. už tai, kad į tulpinius pažiūrėti F.C. ŠIAULIAI reikalauja trijų litų... :twisted: Šešti, šešti EKRANAS šešti, jeigu laimėtų, tai nebūtų šešti... Gaus eilinį kartą nuo ŠIAULIŲ ir vėl teks būt su nuliu..
.

Ar "Šiauliai" pratęs savo pergalių seriją?

Balandžio 20 d. 14:00 Gytarių dirbtinės dangos aikštelėje įvyks VIII "SMScredit.lt A lygos" turas. Šį kartą į Šiaulius atvyksta penkių pastarųjų sezonų čempionai Panevėžio "Ekrano" futbolininkai. Tiesa, šį sezoną panevėžiečiams sezono startas susiklostė ne taip kaip norėtųsi ir šiuo metu "Ekranas" rikiuojasi šeštoje turnyrinės lentelės vietoje.

Per pastaruosius tris "SMScredit.lt A lygos" turus Panevėžio "Ekranas" iškovojo vos vieną tašką paskutinėmis sekundėmis išplėšę lygiąsias 2:2 priš Marijampolės "Sūduvą". Vėliau sekė du pralaimėjimai "Žalgiriui" ir Klaipėdos "Atlantui atitinkamai rezultatais 2:0 ir 2:1. Taip pat "Ekranas" namie neatsilaikė ir prieš "Šiaulius", kurie taurės rungtynėse įveikė šeimininkus rezultatu 2:1. Nors šis pralaimėjimas turnyrinei lentelei įtakos neturi, visgi tai buvo jau trečias "Ekrano" pralaimėjimas iš eilės.

"Šiaulių" situacija kiek kitokia. Sezono starte sužaidę dvi rungtynes lygiosiomis ir sykį pralaimėję, dabar šiauliečiai gali džiaugtis trimis pergalėmis iš eilės "SMScredit.lt A lygos" sezone bei įspūdinga pergale taurės rungtynėse.

Visgi laukia rungtynės prieš čempionus, kurie tikrai nėra patenkinti savo pozicija turnyrinėje lentelėje ir sieks bet kokia kaina sugrįžti į pergalių kelią. Laukia intriguojančios rungtynės, kuriose nugalėti gali bet kas. "Šiauliams" motyvacijos prieš savo žiūrovus taip pat netrūks.

Rungtynių pradžia 14:00, Gytarių dirbtinės dangos aikštelėje (Kviečių g. 7)

Prie ištikimiausių klubo sirgalių būrio kviečia prisijungti ir "Šiaulių fanai".

Pirmyn Šiauliai! Pirmyn Šiauliai! Pirmyn Šiauliai!

Grįžti į