...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:23

A.Rimkevičius: "Tikiuosi, kad grįžtu į savo kelią" (FKE TV)

http://www.fkekranas.lt/naujienos/a-rim ... lia-fke-tv" onclick="window.open(this.href);return false;
Šiauliuose "Ekranui" pavyko nutraukti nesėkmingų rungtynių seriją. Panevėžiečiai išvykoje užtikrintai, rezultatu 1:4 nugalėjo Šiaulių "Šiaulius". Tris iš keturių įvarčių komandai pelnė A.Rimkevičius.

Rungtynėse "hat-trick'ą" pasiekęs puolėjas Artūras Rimkevičius sakė, kad svarbiausia buvo komandos pergalė, o savo indėlio į ją puolėjas per daug nesureikšmino.

"Svarbiausia šiandien buvo pasiekti pergalę ir džiaugiuosi, kad tą padaryti pavyko. Tie trys pralaimėjimai iš eilės mums buvo labai sunkūs psichologiškai, todėl gerai, kad persilaužėme, perlipome patys per save ir iškovojome tris taškus. Tai yra reikšmingiausi dalykai" - apie pasiektą pergalę kalbėjo A. Rimkevičius.

"Tikiuosi, kad mano snaiperio taikiklis jau sureguliuotas. Praeitose rungtynėse su "Šiauliais" irgi turėjau porą gerų progų, bet tų momentų nepasisekė išnaudoti. Tikiuosi, kad grįžtu į savo kelią ir šiandien pelnyti trys įvarčiai nebus paskutiniai" - savo pasirodymą įvertino hetriką pasiekęs "Ekrano" naujokas.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:25

"Šiauliai" 1 : 4 FKE:
foto akimirkos http://www.fkekranas.lt/naujienos/siaul ... -akimirkos" onclick="window.open(this.href);return false;


Panevėžio "Ekranas" nesėkmingą atkarpą nutraukė čempioniškai įveikdamas "Šiaulius". Panevėžiečiai šeimininkus palaužė rezultatu 1:4, o net tris įvarčius "Ekranui" pelnė A. Rimkevičius.

Kviečiame užsukti į fotogaleriją ir išvysti kaip klostėsi pergalingas mačas Šiauliuose.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:27

N. Kesminas: „Arčiau pergalės buvo Alytaus „Dainava“
http://fkdainava.lt/2013/04/n-kesminas- ... #more-4028" onclick="window.open(this.href);return false;

„Tauragės „Tauro“ futbolininkai iškovojo pirmąjį tašką „SMScredit.lt A lygoje“, nors arčiau pergalės rungtynėse su autsaideriu buvo Alytaus „Dainava“. Dvi paskutines pozicijas turnyro lentelėje užimančių komandų dvikova Tauragėje baigėsi be įvarčių“, – dėsto Nerijus Kesminas. A lygos apžvalgininko teigimu, realiausias progas įmušti „Dainava“ turėjo rungtynių pabaigoje. 83-iąją minutę iš baudos aikštelės vidurio į vartus nepataikė Martynas Biržinis, o 88-ąją min. vienas prieš vartus atsidūręs Darius Cibulskas sudelsė, ir jo smūgį blokavo „Tauro“ gynėjas.

Pirmajame kėlinyje buvo žaidžiamas gana atviras futbolas, bet progų sukurta nedaug. Pirmoje kėlinio pusėje bene didžiausią pagyvėjimą aikštėje sukėlęs epizodas buvo teisėjo klaida – Saulius Atmanavičius vietoj geltonos kortelės „Dainavos“ puolėjui Kęstučiui Balčiūnui parodė raudoną, bet labai greitai savo paties neapdairumą pastebėjo, ir aikštėje liko visi 22 futbolininkai. Kėlinio viduryje alytiškiai perėmė iniciatyvą ir surezgė kelias atakas, kurių baigmėje progų smūgiuoti į vartus turėjo ir K.Balčiūnas, ir Artūras Juchno. „Tauras“ bandė kontratakuoti, bet ilsėtis komandos išėjo rezultatui esant 0:0.

Po pertraukos vaizdas aikštėje nesikeitė. Alytiškiai atakavo, „Tauras“ bandė kandžiotis kontratakuodamas. Tauragiškių vartams grasinti mėgino A.Juchno, Renaldas Stankevičius, D.Cibulskas. „Tauras“, sėkmingai įžaidęs baudos smūgį, sukūrė galimybę smūgiuoti Lukui Bielskiui, o komandos debiutantas iš Rusijos Maksimas Lukaševičius baudos aikštelėje nesuvaldė kamuolio, kurį gavo iš Simono Babiliaus. Rungtynių pabaigoje Fortūna šypsojosi „Taurui“ – lygiosios.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:28

Startinė sudėtis: "Žalgiris" - "Banga"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... banga.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD "Žalgiris" komanda sekmadienį 18 valandą Vilniuje žaidžia "SMScredit.lt A lygos" VIII turo rungtynes su Gargždų "Banga"

Žalgiriečiai susitikimą pradeda tokia sudėtimi:

Vartininkas
Armantas Vitkauskas

Gynėjai
Georgas Freidgeimas
Luka Peričius
Andrius Skerla
Andro Švrljuga

Saugai
Jakubas Wilkas
Ramūnas Radavičius
Artūras Žulpa
Mantas Kuklys
Rytis Leliūga

Puolėjas
Kamilis Bilinskis

Atsarginių žaidėjų suolelis: Aivaras Bražinskas, Algis Jankauskas, Pavelas Komolovas, Egidijus Vaitkūnas, Paulius Janušauskas, Takuya Kanai, Vedranas Gercas.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:31

VMFD "Žalgiris" 4 - 2 Gargždų "Banga"

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/459.html" onclick="window.open(this.href);return false;


Paveikslėlis POPA ŽALGIRIEČIAI MAN PADARĖ,-skundėsi teisėjui ARMANDO. :mrgreen:

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:33

Įvarčiai lemiamomis minutėmis atnešė pergalę
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... rgale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Vilniuje vykusiose "SMScredit.lt A lygos" VIII turo rungtynėse VMFD "Žalgiris" ekipa rezultatu 4:2 (1:1) nugalėjo Gargždų "Bangą"


Aktyviai LFF stadione prasidėjusiame mače žalgiriečiai nieko nelaukdami apgulė varžovų vartus ir jau 7-ąją minutę po tikslaus Manto Kuklio smūgio galva išsiveržė į priekį.
Po įmušto įvarčio pakankamai daug laisvės "Bangos" futbolininkams puolime suteikę šeimininkai antroje kėlinio pusėje išleido persvarą iš savo rankų.
34 minutę kontratakos metu vienas prieš vartininką atsidūręs Aurelijus Staponka iš arti nuginklavo Armantą Vitkauską ir išlygino rezultatą.
Po pertraukos "Žalgirio" treneris Marekas Zubas pabandė pagyvinti komandos veiksmus atakos smaigalyje išleisdamas antrąjį puolėją.
Stratego sprendimas žaliai baltiems davė vaisių. Gausesnėmis pajėgomis prie "Bangos" vartų antrajame kėlinyje rungtyniavę vilniečiai 65 minutę susigrąžino persvarą.
Rytis Leliūga po puikaus Manto Kuklio perdavimo iš baudos aikštelės nukreipė kamuolį į tinklą.
Antrasis įvartis svečių pasipriešinimo nepalaužė. 75 minutę netikėtai žalgiriečius užklupę gargždiškiai atrado skylę šeimininkų gynyboje ir antrą kartą išlygino rezultatą.
"Bangos" futbolininkų džiaugsmas truko neilgai. 79 minutę Kamilis Bilinskis gražiu smūgiu galva įmušė trečiąjį įvartį, nulėmusį rungtynių nugalėtoją.
Paskutinį tašką pačioje mačo pabaigoje 90 minutę simboliškai padėjo Vedranas Gercas.

VMFD "Žalgiris" 4 - 2 Gargždų "Banga"
6' [1 - 0] M. Kuklys
34' [1 - 1] A. Staponka
65' [2 - 1] R. Leliūga
75' [2 - 2] M. Kura
79' [3 - 2] K. Bilinskis
90' [4 - 2] V. Gercas


Geltonos kortelės: Vedranas Gercas (90 min.); Armando dos Santos (5 min.), Žilvinas Banys (7 min.) Matheus da Silva (62 min.), Rokas Borusas (89 min.).

VMFD "Žalgiris": Armantas Vitkauskas, Andro Švrljuga (57' Egidijus Vaitkūnas), Luka Peričius, Andrius Skerla, Georgas Freidgeimas, Artūras Žulpa, Jakubas Wilkas, Mantas Kuklys, Ramūnas Radavičius (46' Vedranas Gercas), Rytis Leliūga (83' Paulius Janušauskas), Kamilis Bilinskis.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:34

Gercas: mačo pradžia tokios intrigos nežadėjo

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12814.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Žalgiris" 4:2 "Banga". Įvarčiai ir komentarai

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 13:39

R. Leliūga: tikėjome, kad pergalė bus mūsų

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12818.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Žalgiris" 4:2 "Banga". Komentarai

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 14:19

POPA ŽALGIRIEČIAI MAN PADARĖ,-skundėsi teisėjui ARMANDO. :mrgreen:
Kad čia panašiau į diskusiją su teisėju: Čia aš prasižengiau, tau gal su regėjimu prastai? :)

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 16:47

"Žalgiris" 4 : 2 "Banga"

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12819.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Žalgiris" 4:2 "Banga". Rungtynių epizoda

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 22 16:52

K. Bilinskio įvartis pretenduoja tapti gražiausiu

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12820.html" onclick="window.open(this.href);return false;

K. Bilinskio įvartis pretenduoja tapti VIII turo gražiausiu

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 23 11:48

8 turas: geras lyderiui ir čempionui, bet ne geležiniams vartininkams
Nerijus Kesminas, Alyga.lt

Lyderis vėl laimėjo. Čempionas pagaliau laimėjo. Autsaideris pelnė pirmą tašką, o praėjusio sezono supersnaiperis vėl žudo varžovus įvarčių fejerverkais. Visa tai atnešė aštuntasis „SMScredit.lt A lygos" čempionato turas.

Be stabdžių. Po „Šiaulių" antausio Velykų savaitgalį Klaipėdos „Atlantas" iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės. Pasak uostamiesčio komandos trenerio Konstantino Sarsanijos asistento Rimanto Žvingilo, pralaimėjimas šiauliečiams tapo gera pamoka žaidėjams. Atrodo, pamoka įsisavinta tvirtai - sekmadienį „Atlantas" 2:0 įveikė Pakruojo „Kruoją" ir išsaugojo vienvaldžio lyderio poziciją.

Klaipėdiečiai parodė, kaip reikia draskyti nesukalbamą „Kruojos" gynybą, kurią šturmuodami musę anksčiau kando „Sūduva" ir „Žalgiris". Pirmajame kėlinyje Gargžduose „Atlantas" įmušė dukart, nors galėjo kamuolį į vartus pasiųsti bent šešis sykius.

Rungtynėse su „Kruoja" vėl spindėjo puolėjas Evaldas Razulis, pasižymėjęs dubliu ir žengęs į „SMScredit.lt A lygos" rezultatyviausių žaidėjų sąrašo viršūnę. Sezono žvaigždė vėl traukė dėmesį į save, bet „Atlantas" šįsyk turėjo ir žvaigždę šešėlyje - saugas Marius Papšys aikštės krašte kėlė tokį vėją, kad jo oponentai iš Pakruojo kai kuriais atvejais galėjo ir į depresiją pulti.

Snaiperiai. E.Razulis šiame čempionate jau pelnė devynis įvarčius - vienu daugiau už „Šiaulių" gruziną Georgijų Alaverdašvili. Savo žodį savaitgalį tarė ir 35 įvarčius praėjusį sezoną įmušęs Artūras Rimkevičius. Po traumos formą vis labiau gerinantis vartininkų siaubas triskart siuntė kamuolį šiauliečių, kurių puolimą pernai pats vedė į priekį, vartus bei konstatavo, kad snaiperio taikiklis, atrodo, vėl sureguliuotas.

Jeigu taip yra iš tikrųjų, kova dėl rezultatyviausio sezono žaidėjo titulo turėtų būti neįtikėtinai įdomi. E.Razulis, G.Alaverdašvili, A.Rimkevičius, Kamilis Bilinskis iš „Žalgirio", sezono pradžia leidžia spėti, kad galbūt ir Nerijus Valskis iš „Sūduvos" iki pirmenybių pabaigos yra pajėgūs įmušti ne vieną dešimtį įvarčių.

Pagaliau. „Šiauliai" - „Ekranas" 1:4. Po trijų pralaimėjimų iš eilės „SMScredit.lt A lygoje" ir LFF taurės turnyre šalies čempionas iškovojo pergalę. Ji „Ekranui" buvo reikalinga kaip šviežaus oro gurkšnis - iki tol šalies futbolo flagmanas buvo nusmukęs į šeštą turnyro lentelės vietą.

Dar vienas satisfakcijos momentas - panevėžiečiai nugalėjo „Šiaulius", kuriems LFF taurės turnyro pusfinalyje namuose pralaimėjo antradienį.

Sūnus paklydėlis. Mindaugas Čepas, kurio venomis, kaip jis pats teigia, teka žaliai baltas kraujas, grįžo į LFF stadioną Vilniuje per „Žalgirio" rungtynes. Tik šįsyk - priešingoje barikadų pusėje. Buvęs Vilniaus komandos treneris debiutavo Gargždų „Bangos" stratego poste.

Tai, kad pirmose rungtynėse teko žaisti būtent su „Žalgiriu", M.Čepas pavadino gyvenimo pokštu. Rungtynės vos netapo piktu pokštu Mareko Zubo treniruojamiems vilniečiams - po Aleksejaus Aleksejevo įvarčio 75-ąją min. septintą vietą turnyro lentelėje užimantys gargždiškiai buvo išlyginę rezultatą.

„Žalgirio" problemas išsprendė du rezultatyvūs lenko Jakubo Wilko perdavimai iš krašto rungtynių pabaigoje. Sostinės futbolininkai laimėjo 4:2.

Oops. Kai E.Razulis įmušė pirmą įvartį Mariui Eltermaniui, o „Bangos" puolėjas Aurelijus Staponka pasiuntė kamuolį į Armanto Vitkausko vartus, nutrūko dvi įstabios serijos. „Kruojos" ir „Žalgirio" vartininkams iki tol šį sezoną nebuvo įmušęs niekas.

M.Eltermanis savo vartus „sausus" saugojo 283 minutes, o A. Vitkauskas, įskaitant ir taurės turnyro dvikovą su „Atlantu" - net 573. „Žalgirio" vartininkui paguoda tapo pergalė, o M.Eltermaniui lieka filosofiškai pasvarstyti, kad ir geri dalykai anksčiau ar vėliau baigiasi.

Taškas. Po šešių pralaimėjimų iš eilės Tauragės „Tauras" pelnė pirmą tašką šio sezono „SMScredit.lt A lygos" čempionate. Atimtas jis buvo iš tos komandos, kuri ir turėjo būti strateginis tauragiškių taikinys - viršutinė turnyro lentelės kaimynės Alytaus „Dainavos".

Alytiškiai barstyti taškų Tauragėje nebuvo linkę, bet mergina vardu Fortūna šįsyk vilkėjo „Tauro" marškinėlius. Rungtynių pabaigoje „Dainavos" saugai Martynas Biržinis ir Darius Cibulskas nepasinaudojo auksinėmis progomis išplėšti pergalę, dvikova baigėsi 0:0.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 23 12:47

Sausai Kesminas rašo. Daugiau pikantiškų detalių reikėtų.

...

Re: VIII (8) turas:

2013 Bal 23 12:55

Senai jis išsausėjęs... nuobodusis komentatorius. :mrgreen:

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: VIII (8) turas:

2014 Rgp 06 10:39

Lyderis vėl laimėjo. Čempionas pagaliau laimėjo. Autsaideris pelnė pirmą tašką, o praėjusio sezono supersnaiperis vėl žudo varžovus įvarčių fejerverkais. Visa tai atnešė aštuntasis „SMScredit.lt A lygos“ čempionato turas.

Be stabdžių. Po „Šiaulių“ antausio Velykų savaitgalį Klaipėdos „Atlantas“ iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės. Pasak uostamiesčio komandos trenerio Konstantino Sarsanijos asistento Rimanto Žvingilo, pralaimėjimas šiauliečiams tapo gera pamoka žaidėjams. Atrodo, pamoka įsisavinta tvirtai – sekmadienį „Atlantas“ 2:0 įveikė Pakruojo „Kruoją“ ir išsaugojo vienvaldžio lyderio poziciją.

Klaipėdiečiai parodė, kaip reikia draskyti nesukalbamą „Kruojos“ gynybą, kurią šturmuodami musę anksčiau kando „Sūduva“ ir „Žalgiris“. Pirmajame kėlinyje Gargžduose „Atlantas“ įmušė dukart, nors galėjo kamuolį į vartus pasiųsti bent šešis sykius.

Rungtynėse su „Kruoja“ vėl spindėjo puolėjas Evaldas Razulis, pasižymėjęs dubliu ir žengęs į „SMScredit.lt A lygos“ rezultatyviausių žaidėjų sąrašo viršūnę. Sezono žvaigždė vėl traukė dėmesį į save, bet „Atlantas“ šįsyk turėjo ir žvaigždę šešėlyje – saugas Marius Papšys aikštės krašte kėlė tokį vėją, kad jo oponentai iš Pakruojo kai kuriais atvejais galėjo ir į depresiją pulti.

Snaiperiai. E.Razulis šiame čempionate jau pelnė devynis įvarčius – vienu daugiau už „Šiaulių“ gruziną Georgijų Alaverdašvili. Savo žodį savaitgalį tarė ir 35 įvarčius praėjusį sezoną įmušęs Artūras Rimkevičius. Po traumos formą vis labiau gerinantis vartininkų siaubas triskart siuntė kamuolį šiauliečių, kurių puolimą pernai pats vedė į priekį, vartus bei konstatavo, kad snaiperio taikiklis, atrodo, vėl sureguliuotas.

Jeigu taip yra iš tikrųjų, kova dėl rezultatyviausio sezono žaidėjo titulo turėtų būti neįtikėtinai įdomi. E.Razulis, G.Alaverdašvili, A.Rimkevičius, Kamilis Bilinskis iš „Žalgirio“, sezono pradžia leidžia spėti, kad galbūt ir Nerijus Valskis iš „Sūduvos“ iki pirmenybių pabaigos yra pajėgūs įmušti ne vieną dešimtį įvarčių.

Pagaliau. „Šiauliai“ - „Ekranas“ 1:4. Po trijų pralaimėjimų iš eilės „SMScredit.lt A lygoje“ ir LFF taurės turnyre šalies čempionas iškovojo pergalę. Ji „Ekranui“ buvo reikalinga kaip šviežaus oro gurkšnis – iki tol šalies futbolo flagmanas buvo nusmukęs į šeštą turnyro lentelės vietą.

Dar vienas satisfakcijos momentas – panevėžiečiai nugalėjo „Šiaulius“, kuriems LFF taurės turnyro pusfinalyje namuose pralaimėjo antradienį.

Sūnus paklydėlis. Mindaugas Čepas, kurio venomis, kaip jis pats teigia, teka žaliai baltas kraujas, grįžo į LFF stadioną Vilniuje per „Žalgirio“ rungtynes. Tik šįsyk – priešingoje barikadų pusėje. Buvęs Vilniaus komandos treneris debiutavo Gargždų „Bangos“ stratego poste.

Tai, kad pirmose rungtynėse teko žaisti būtent su „Žalgiriu“, M.Čepas pavadino gyvenimo pokštu. Rungtynės vos netapo piktu pokštu Mareko Zubo treniruojamiems vilniečiams – po Aleksejaus Aleksejevo įvarčio75-ąją min. septintą vietą turnyro lentelėje užimantys gargždiškiai buvo išlyginę rezultatą.

„Žalgirio“ problemas išsprendė du rezultatyvūs lenko Jakubo Wilko perdavimai iš krašto rungtynių pabaigoje. Sostinės futbolininkai laimėjo 4:2.

Oops.:) Kai E.Razulis įmušė pirmą įvartį Mariui Eltermaniui, o „Bangos“ puolėjas Aurelijus Staponka pasiuntė kamuolį į Armanto Vitkausko vartus, nutrūko dvi įstabios serijos. „Kruojos“ ir „Žalgirio“ vartininkams iki tol šį sezoną nebuvo įmušęs niekas.

M.Eltermanis savo vartus „sausus“ saugojo 283 minutes, o A. Vitkauskas, įskaitant ir taurės turnyro dvikovą su „Atlantu“ - net 573. „Žalgirio“ vartininkui paguoda tapo pergalė, o M.Eltermaniui lieka filosofiškai pasvarstyti, kad ir geri dalykai anksčiau ar vėliau baigiasi.

Taškas. Po šešių pralaimėjimų iš eilės Tauragės „Tauras“ pelnė pirmą tašką šio sezono „SMScredit.lt A lygos“ čempionate. Atimtas jis buvo iš tos komandos, kuri ir turėjo būti strateginis tauragiškių taikinys – viršutinė turnyro lentelės kaimynės Alytaus „Dainavos“.

Alytiškiai barstyti taškų Tauragėje nebuvo linkę, bet mergina vardu Fortūna šįsyk vilkėjo „Tauro“ marškinėlius. Rungtynių pabaigoje „Dainavos“ saugai Martynas Biržinis ir Darius Cibulskas nepasinaudojo auksinėmis progomis išplėšti pergalę, dvikova baigėsi 0:0.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į