...

VIII (8) turas:

2015 Geg 13 09:28

VIII (8) turas

Gegužės mėn. 13 d. (trečiadienis)

68 18:00 Tauras (Tauragė) - Trakai-2 (Trakai)

Gegužės mėn. 15 d. (penktadienis) atkelta į gegužės 13 d.(trečiadienis)

71 20:00 Palanga (Palanga) - Minija (Kretinga)

Gegužės mėn. 16 d. (šeštadienis)

70 13:00 Lokomotyvas (Radviliškis) - Kražantė (Kelmė)
65 14:00 MRU (Vilnius) - Šilas (Kazlų Rūda)
66 17:00 Lietava (Jonava) - Banga (Gargždai)
67 15:00 Auska (Alytus) - Nevėžis (Kėdainiai)
69 15:00 Šilutė (Šilutė) - Kruoja-2 (Pakruojis)
72 15:00 Džiugas (Telšiai) - Kaunas (Kaunas)
64 17:00 Panevėžys (Panevėžys) - Žalgiris B (Vilnius)

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 13 09:29

Informacija dėl I lygos VIII turo rungtynių Radviliškyje ir Panevėžyje vietos
http://www.lff.lt/lt/article/informacij ... yje_vietos" onclick="window.open(this.href);return false;

Pakeista dviejų gegužės 16 d. vyksiančių 2015 m. LFF I lygos pirmenybių VIII turo rungtynių vieta.

Rungtynės tarp Radviliškio "Lokomotyvo" ir Kelmės "Kražantės" įvyks gegužės 16 d. 13 val. Radviliškio miesto stadione.

Rungtynės tarp FK "Panevėžys" ir Vilniaus "Žalgirio B" įvyks gegužės 16 d. 17 val. Panevėžio "Aukštaitijos" stadione.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 13 19:55

Kiek netikėta Tauro pergalė prieš Trakų dublerius 2:1

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 14 08:57

Devynios aštuntojo I lygos turo akimirkos
http://www.lff.lt/lt/article/devynios_a ... _akimirkos" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienis, 05.13, 18:00, Tauragės dirbtinės dangos stadionas.
Tauragės „Tauras“ - „Trakai 2“

Skęstančiųjų gelbėjimas – pačių skęstančiųjų reikalas. Šie Ostapo Benderio žodžiai kaip niekad tinka apibūdinti dabartinę Tauragės „Tauro“ padėtį. Iš tikrųjų, jei startavo tauragiškiai pakankamai sėkmingai, tai vėliau juos užklupo sunkūs laikai. Paskutinės ketverios rungtynės pralaimėtos triuškinamais rezultatais – karčias piliules teko nuryti tiek namuose, tiek svečių aikštėse. Tiesa, varžovai buvo ganėtinai stiprūs, bet ir trečiadienį į Tauragę atvyksiantys „Trakų-2“ futbolininkai – ne Kalėdų Seniai, taškų dovanoti nežada. Trakiškiai gavo sprigtą per nosį nuo „Palangos“, tad tikriausiai bus nusiteikę karingai bei kovingai. Jaunos šeimininkų komandos lauks nelengva kova dėl išgyvenimo. Kita vertus, būtent tokiose kautynėse grūdinasi ir bręsta žaidėjai. Tiesioginė rungtynių transliacija – per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Trečiadienis, 05.13, 20:00, Klaipėdos dirbtinės dangos stadionas
„Palanga“ - Kretingos „Minija“

Lyderis prieš kaimynus iš Kretingos. „Ant popieriaus“ tarsi ir viskas aišku - „Palangos“ futbolininkai yra ryškūs šios dvikovos favoritai. Visgi, neskubėčiau prognozuoti jiems lengvo gyvenimo, nes šiose rungtynėse bus juntami „derbio“ atspalviai. Nors komandų pavadinimai ir skirtingi, bet jos – susijusios su uostamiesčio A lygos ekipomis. Dar švieži įspūdžiai iš praeitą savaitgalį vykusių grumtynių tarp „Atlanto“ ir „Klaipėdos granito“. Kažko panašaus galima tikėtis ir trečiadienio vakarą. Ne visada tokiose rungtynėse laimi meistriškumas ir klasė. Dažnai lemiamą reikšmę turi nusiteikimas, kovingumas, aistra.

Šeštadienis, 05.16, 13:00, Radviliškio stadionas
Radviliškio „Lokomotyvas“ - Kelmės „Kražantė“

Radviliškis bunda. Ir bunda stiprokai – besirąžydami net 4 įvarčiais apdovanojo Alytuje „Auską“. Tai turėtų būti perspėjimas ir kaimyninės Kelmės „Kražantei“. Kita vertus, kelmiškiai irgi ne iš kelmo spirti. Lygiosios su tvirtomis „Kauno“ ir „Džiugo“ komandomis šį bei tą reiškia. Kadangi apetitas ateina bevalgant, jau norisi ir pirmosios pergalės, o ji leistų Kelmės komandai palikti turnyrinės lentelės dugną. „Lokomotyvas“ gi pasistengs „nebuksuoti“, nes slidinėjimai ir prasikasimai pirmenybių starte kainavo brangius taškus, kurių ateityje gali labai prireikti. http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false; neliks šios intriguojančios dvikovos nuošalyje – ji bus transliuojama tiesiogiai.

Šeštadienis, 05.16, 14:00, Vilnius, LFF stadionas
Vilniaus MRU - Kazlų Rūdos „Šilas“

Va čia bus rimta. Trumpi komandų pavadinimai gerai atspindi ir jų žaidimą - konkretų, be įmantrių vingrybių bet efektyvų. Praėjusiame ture MRU vikšrais traiškė trapią Tauragės „Tauro“ gynybą, tiesa, ir patys prasileido pora įvarčių. Tokios prabangos žaidžiant prieš „Šilą“ nerekomenduočiau. Suvalkiečiai mėgsta išsivežti iš Vilniaus taškus - tą gali patvirtinti ir „Žalgiris B“. Tiesa, išvyka į Jonavą „Šilui“ susiklostė tragiškai, gal Vilniuje pavyks išsilaižyti žaizdas? Komandos dalyvauja lenktynėse dėl lyderių marškinėlių, tad mačo svarba išskirtinė. Abiejų ekipų žaidimas gana subalansuotas, todėl stambaus rezultato sunku tikėtis. Nors futbolas dažnai nenuspėjamas.

Šeštadienis, 05.16, 15:00, Alytaus miesto stadionas
Alytaus „Auska“ - Kėdainių „Nevėžis“

Šaltas dušas – grūdina. Alytiškiai turėtų tą atsiminti po skaudaus antausio, patirto nuo „Lokomotyvo“. „Nevėžio“ sudėtis atrodo galingesnė, visgi, aikštės šeimininkai turės ir savų privalumų, kuriais pabandys pasinaudoti - savi žiūrovai, natūrali veja ir jaunatviškas entuziazmas. Sunkumų irgi apstu – traumos paretino „Auskos“ gretas. Kėdainiečių žaidimas pastaruoju metu kiek išsiderinęs. Komanda susidūrė su tam tikrais sunkumais ir pradeda klupti bei klimpti turnyrinės lentelės rikiuotėje. Neblizga kol kas „legionas“ - gal Alytaus stadionas juos įkvėps žygdarbiams? Ar tai įvyks, galėsite pamatyti per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Šeštadienis, 05.16, 15:00, Telšių dirbtinės dangos stadionas
Telšių „Džiugas“ – FBK „Kaunas“

FBK „Kaunui“ šį turą teks aplankyti Žemaitijos sostinę. Laukia nelengva akistata su „Džiugu“. Įveikti klampias telšiškių gynybos užtvaras - užduotis nelengva. Nors kauniečiai pratrūko įvarčiais praėjusiame ture, Telšiuose vargu ar teks pasismaginti. Įdomu pažymėti, kad abejose ekipose yra legionierių iš už Atlanto. Krepšinyje turbūt nieko keisto, bet futbole - ganėtinai egzotiška. Kanados ir Meksikos atstovai gina Telšių ir Kauno garbę - smagumėlis. Turnyriniu požiūriu, komandos kol kas yra lentelės vidutiniokai, turnyrinės lentelės viršutiniai balkonai ir niūrūs požemiai – ganėtinai netoli.

Šeštadienis, 05.16, 15:00, Šilutės stadionas
„Šilutė“ - Pakruojo „Kruoja-2“

Pamaryje bus laukiama pergalės. Prielaidos tam yra - „Šilutė“, nepaisant kelių pralaimėjimų, atrodo žino ko nori ir siekia savų tikslų. Komanda, nepraleidusi daugiau kaip dviejų įvarčių, bet ir neįmušusi daugiau kaip dviejų. Gal prieš „Kruoją-2“ atakoje reikalai pasitaisys? Pusę komandos įvarčių kol kas pelnė vienas žmogus - Maksimas Lukashevičius. Jei prie jo prisijungtų ir kiti, „Šilutė“ kiltų sparčiau. „Kruojos-2“ žaidimas praėjusiame ture Kaune nebuvo jau toks beviltiškas, koks gali pasirodyti žiūrint į rezultatą. Visgi, komandoje didokas meistriškumo atotrūkis tarp žaidėjų. Vidinės kolektyvo problemos irgi, be abejo, nuotaikos negerina. Visgi, Pakruojo komanda pajėgi pasipriešinti šeimininkams, o gal ir atimti taškus.

Šeštadienis, 05.16, 17:00, Jonavos stadionas
Jonavos „Lietava“ - Gargždų „Banga“

Šių rungtynių lauks nemažai futbolo sirgalių bei specialistų. Susitiks komandos iš garsių futbolo tradicijomis miestų, neblogai rungtyniaujančios ir šįmet. Jonaviškiai šį sezoną remiasi daugiausiai vietos žaidėjais, tą patį galima pasakyti ir apie Gargždų „Bangą“. Ši tendencija negali nedžiuginti. „Lietavos“ atakose sezono pradžioje pirmuoju smuiku grojo Laurynas Stonkus, dabar jam jau padeda ir kiti Jonavos „futbolo orkestro“ nariai. Praėjusiame ture „Lietavos“ jėgą pajuto Kazlų Rūdos ekipa. „Banga“ kol kas tuščiomis grįžta iš išvykų - pats laikas tą tradiciją keisti. Kovojant dėl aukštų vietų vien „naminių“ taškų tikrai nepakaks.

Šeštadienis, 05.16, 17:00, Panevėžio „Aukštaitijos“ stadionas
„Panevėžys“ - Vilniaus „Žalgiris B“

Rungtynės, kurios primins principines Panevėžio ir Vilniaus komandų dvikovas praeityje. Netgi kai kurie ankstesnių laikų dramų pagrindiniai veikėjai bus tie patys. „Žalgiris B“ taškų grafoje esantis 10-ukas anaiptol nereiškia, kad tokiu pat pažymiu kol kas vertinamas jų žaidimas. Greičiau atvirkščiai – laukta galingesnio jaunųjų vilniečių žaidimo. Sunkokai įsivažiavo „Panevėžio“ ekipažas. Bet, atrodo, įsivažiuoja. Tiesa, patyręs vairininkas Virginijus Liubšys dar mato daug spragų komandos žaidime, bet neabejoju, kad su laiku jų bus vis mažiau.

Parengė: Naglis Miknevičius/pirmalyga.lt;

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 14 10:38

Pergalių badą „Tauras“ nutraukė įveikdamas „Trakus-2“
http://pirmalyga.lt/naujiena/Pergaliu-b ... akus-2/178" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos aštuntojo turo mače namuose žaidęs Tauragės „Tauras“ rezultatu 2:1 (2:1) pranoko Trakų „Trakus-2“ ir nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją.

Pirmieji šiame mače pasižymėjo svečiai, kurių sėkmingos atakos smaigalyje atsidūrė rezultatyviausias žaidėjas Povilas Malinauskas, po kurio taiklaus smūgio „Trakai-2“ išsiveržė į priekį – 1:0. Šis įvartis P.Malinauskui buvo jau aštuntasis šiame sezone, o pagal šį rodiklį savo komandoje jis yra sunkiai pavejamas. Tačiau tauragiškiai nebuvo linkę nusileisti ir dėdami visas pastangas puolime, likus žaisti iki kėlinio pabaigos kiek daugiau nei dešimt minučių, rezultatą išlygino, o įvarčio autoriumi tapo Andrii Mozharovskis – 1:1. Savąjį žaidimą atradę šeimininkai nesustojo ir dar po kelių minučių jau buvo priekyje, kai Vidmantas Gudjonis tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus – 2:1. Per likusį kėlinio laiką rezultatas nebesikeitė ir po pirmosios rungtynių dalies priekyje buvo „Tauras“ – 2:1.

Antrajame kėlinyje Trakų futbolininkai suaktyvino žaidimą prie varžovų vartų, tačiau pralaužti „Tauro“ gynybą sekėsi sunkiai. Nors buvo atakų, kurios tik per plauką nesibaigė trakiškių įvarčiais, tačiau „Tauro“ vartus patikimai gynė vartų sargas Algirdas Šveikauskas. Antrajame kėlinyje sunkiai tikslias atakas sekėsi kurti šeimininkams, kurie įvarčių daugiau nepelnė. Per rungtynių laiką daugiau nepasižymėjus ir „Trakams-2“, galutinis rungtynių teisėjo švilpukas skelbė „Tauro“ pergalę rezultatu 2:1.

***

Tauragės „Tauras“ – Trakų „Trakai-2“ 2:1 (2:1)
Tauragės d.d. stadionas: 300 žiūrovų

Įvarčiai: 29 min. Povilas Malinauskas (0:1), 34 min. Andrii Mozharovskyi (1:1), 39 min. Vidmantas Gudjonis (2:1).

Įspėjimai: 23 min. Vidmantas Gudjonis – geltona kortelė („Tauras“), 41 min. Mouhamed Cisse – geltona kortelė („Tauras“), 78 min. Donatas Šėgžda – geltona kortelė („Trakai-2“), 86 min. Tadas Juknius – geltona kortelė („Tauras“), 90 min. Modestas Sičinskis – geltona kortelė („Trakai-2“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 14 10:39

„Palanga“ pratęsė sėkmingą seriją ir įsirašė ketvirtą pergalę iš eilės
2015-05-13 http://pirmalyga.lt/naujiena/Palanga-pr ... -eiles/179" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos aštuntajame ture pergale džiaugėsi „Palangos“ ekipa, kuri namuose rezultatu 4:2 (3:1) nugalėjo svečius iš Kretingos – „Minijos“ futbolininkus. „Palangos“ komandai tai buvo ketvirtoji pergalės iš eilės, o „Minijai“ trečioji nesėkmė per paskutinius tris turus.

Pirmojo įvarčio ilgai laukti neteko, jau 11-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Gvidas Juška – 1:0. Sužaidus maždaug dar dešimt minučių, įvartis skriejo ir į palangiškius vartus, kai tikslų smūgį atliko Evaldas Garbauskas ir leido „Minijai“ išlyginti rezultatą – 1:1. Pirmoje rungtynių dalyje žiūrovai galėjo išvysti ir trečiąjį rungtynių įvartį. 29-ąją minutę „Palangą“ į priekį vėl išvedė Lukas Baranauskas – 2:1. Tačiau tuo šeimininkų sėkmingos atakos nesibaigė. 39-ąją minutę dubliu pasižymėjo L.Baranauskas ir po pirmojo kėlinio palangiškiai buvo priekyje rezultatu 3:1.

Antroje rungtynių dalyje, 61-ąją minutę, dar vienu įvarčiu „Minijos“ gretose pasižymėjo E.Garbauskas ir sušvelnino atsilikimą – 2:3. Praėjus mažiau nei dešimt minučių, „Palanga“ savo turėtą pranašumą ir vėl atstatė, o dubliu šiame mače pasižymėjo ir G.Juška – 4:2. Per likusį rungtynių laiką kretingiškiams priartėti prie varžovų nepavyko, o pranašumą išlaikiusi „Palanga“ įsirašė dar vieną pergalę rezultatu 4:2.

***

Palangos „Palanga“ – Kretingos „Minija“ 4:2 (3:1)
Palangos stadionas: 100 žiūrovų

Įvarčiai: 11 min. Gvidas Juška (1:0), 21 min. Evaldas Garbauskas (1:1), 29 min. Lukas Baranauskas (2:1), 39 min. Lukas Baranauskas (3:1), 61 min. Evaldas Garbauskas (3:2), 70 min. Gvidas Juška (4:2).

Įspėjimai: 31 min. Linas Vaitkus – geltona kortelė („Palanga“), 36 min. Artūras Kurbangalijevas – geltona kortelė („Minija“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:21

LFF I lygos VIII (8) turas

Gegužės 13 d. (trečiadienis)

68) Tauras (Tauragė) - Trakai-2 (Trakai) 2:1 (2:1)
Tauragės dirbt. dangos stadionas, 300 žiūrovų
Teisėjas - K. Bartuškevičius (Kaunas)
Įvarčiai: 34 min. A. Možarovskyj, 39 min. V. Gudjonis (Tauras); 29 min. P. Malinauskas (Trakai-2)
Įspėti: 23 min. V. Gudjonis, 41 min, M. Cisse, 86 min. J. Rimkus (Tauras); 78 min. D. Šėgžda, 90 min. M. Sičinskis (Trakai-2)

Atkelta į gegužės 13 d. (trečiadienis)

71) Palanga (Palanga) - Minija (Kretinga) 4:2 (3:1)
Klaipėdos centrinio stadiono atsarginė aikštė, 100 žiūrovų
Teisėjas - L. Gedvila (Šilutė)
Įvarčiai: 11 min. G. Juška, 29, 39 min. L. Baranauskas, 70 min. G. Juška - 11 m baud. (Palanga); 21, 61 min. E. Garbauskas (Minija)
Įspėti: 31 min. L. Vaitkus (Palanga); 36 min. A. Kurbangalijevas (Minija)

Gegužės 16 d. (šeštadienis)

70) Lokomotyvas (Radviliškis) - Kražantė (Kelmė) 3:0 (3:0)
Radviliškio m. stadionas, 150 žiūrovų
Teisėjas - M. Lukjančukas (Šiauliai)
Įvarčiai: 73 ir 90 min. G. Barevičius, 85 min. J. Jeremejev (Lokomotyvas)
Įspėti: 36 min. I. Šapola (Lokomotyvas); 11 min. K. Vladička, 57 min. E. Milašauskas (Kražantė)
Pašalintas: 45 min. K. Vladička (Kražantė)

65) MRU (Vilnius) - Šilas (Kazlų Rūda) 0:3 (0:2)
LFF stadionas, 70 žiūrovų
Teisėjas - V. Kazlauskas (Kaunas)
Įvarčiai: 10 min. R. Mačežinskas, 32 min. G. Urba - iš 11 m baud., 90 min. A. Urbšys (Šilas)
Įspėti: 21 min. R. Kliukoitis, 31 min. 31 min. R. Janilionis, 51 min. A. Likša (MRU); 82 min. E. Grigaitis, 90+2 min. A. Urbšys, 90+2 min. G. Urba (Šilas)
Pašalinti: 90+2 min. T. Statkevičius, 90+2 min. P. Osauskas (MRU)

67) Auska (Alytus) - Nevėžis (Kėdainiai) 1;2 (0:1)
Alytaus m. stadionas, 250 žiūrovų
Teisėjas - S. Melnikovas (Vilnius)
Įvarčiai: 58 min. M. Atmanavičius (Auska); 8 min. T. Markevičius, 90+2 min. D. Nebilevičius (Auska)
Įspėti: 71 min. G. Kulbis, 76 min. E. Kugys, 87 min. T. Markevičius (Nevėžis)

69) Šilutė (Šilutė) - Kruoja-2 (Pakruojis) 3:1 (3:1)
Šilutės m. stadionas, 300 žiūrovų
Teisėjas - V. Gerasimov (Klaipėda)
Įvarčiai: 4 min. M. Lukaševič, 6 min. E. Lukoševičius, 45+1 min. M. Golubovskis (Šilutė); 23 min. D. Kriukas (Kruoja-2)
Įspėti: 38 min. L. Trakšelis, 39 min. A. Žernys, 39 min. E. Lukoševičius, 87 min. M. Lėkis (Šilutė); 5 min. D. Tamošauskas, 58 min. E. Lukoševičius, 83 min. S. Olberkis (Kruoja-2)
Pašalintas: 87 min. M. Lėkis (Šilutė)
59 min. M. Lukaševič nerealizavo 11 m baud.

72) Džiugas (Telšiai) - Kaunas (Kaunas) 0:2 (0:1)
Telšių dirbt. dangos stadionas, 380 žiūrovų
Teisėjas -M. Pomeckis (Panevėžys)
Įvarčiai: 24 min. M. Žukovas, 83 min. E. Petkevičius (Kaunas)
Įspėti: 27 min. L. Anderson, 45 min. D. Baškys, 67 min. P. Ukrinas (Džiugas)

64) Panevėžys (Panevėžys) - Žalgiris B (Vilnius) 4:4 (2:2)
Panevėžio "Aukštaitijos" stadionas, 400 žiūrovų
Teisėjas - U. Veprauskas (Kaunas)
Įvarčiai: 39, 59 min. P. Lukšys, 44 (11 m.b.), 87 min. M. Savėnas (Panevėžys); 8 min. A. Skuratovič, 13 min. J. Lasickas, 51 min. D. Romanovskij, 78 min. H. Šidlauskas (Žalgirisi B)
Įspėti: 22 min. D. Donėla, 50 min. M. Suvaizdis, 90+1 min. F. Valiūnas (Panevėžys); 39, 90+2 min. L. Valvonis, 84 min. J. Momkus (Žalgiris B)
Pašalintas: 90+2 min. L. Valvonis (Žalgiris B)

66) Lietava (Jonava) - Banga (Gargždai) 3:0 (3:0)
Jonavos miesto stadionas, 400 žiūrovų
Teisėjas - E. Citavičius (Kaunas)
Įvarčiai: 17 min. L. Miščiukas - iš 11 m.b,, 45 min. L. Stonkus (Lietava); 14 min. A. Šlušnys - į savo vartus (Banga)
Įspėti: 37 min. T. Dargužas, 59 min. A. Butkus (Banga)

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:27

Antroje rungtynių dalyje „Lokomotyvas“ nepaliko šansų „Kražantei“
2015-05-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Antroje-ru ... zantei/184" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos aštuntajame ture įtikinamą pergalę iškovojo namuose žaidęs Radviliškio „Lokomotyvas“, kuris rezultatu 3:0 (0:0) pranoko kol kas be pergalių savo sąskaitoje esančią Kelmės „Kražantę“. Radviliškio ekipai tai buvo antroji pergalė iš eilės.

Pirmajame kėlinyje neblogai rungtynių pradžią sužaidė „Lokomotyvas“, kurie po Tomo Sirevičiaus smūgio galėjo išsiveržti į priekį, tačiau kamuolys pataikė į skersinį. 12-ąją minutę „Kražantė“ turėjo galimybę pelnyti įvartį, tačiau tolimas Gedimino Čeponkaus smūgis nebuvo tikslus. Antroje pirmojo kėlinio dalyje radviliškiečiai ir toliau gąsdino varžovus. 24-ąją minutę Edgaras Stankevičius turėjo šimtaprocentinę progą išvesti „Lokomotyvą“ į priekį, bet kamuolys skrido virš vartų. Tuo pavojingos „Lokomotyvo“ atakos nesibaigė. 32-ąją minutę beveik garantuotą įvartį galėjo įmušti Marius Ligeika, bet smūgis nebuvo tikslus. Pirmojo kėlinio pabaigoje antrąją geltona kortele buvo nubaustas kelmiškių žaidėjas Karolis Vladička, o tai lėmė, kad žaidėjas turėjo palikti savo ekipą šiose rungtynėse. Nors pirmoje rungtynių dalyje įvarčius pelnyti galėjo abi komandos, tačiau kėlinys baigėsi lygiu rezultatu – 0:0.

Antrajame kėlinyje, dėl pašalinto žaidėjo, „Kražantei“ teko verstis tik dešimtyje. 54-ąją minutę pasižymėti galėjo Edvinas Mučinis, tačiau ir jam nepavyko išvesti „Lokomotyvo“ į priekį. Antroje rungtynių dalyje abi ekipos turėjo mažiau pavojingų progų ir demonstravo daugiau kovos. Nors ir dešimtyje žaidė kelmiškiai, tačiau gynyboje atiduodavo visas jėgas ir 62-ąją minutę puikiai apsigynę nuo dar vienos pavojingos radviliškiečių atakos. 73-ąją minutę kelmiškių gynybą pagaliau pavyko pralaužti po keitimo pasirodžiusiam Giedriui Barevičiui ir išvesti „Lokomotyvą“ į priekį – 1:0. Likus žaisti kiek daugiau nei penkioms minutėms, po keitimo pasižymėjo ir dar vienas radviliškiečių žaidėjas. Antrąjį „Lokomotyvo“ įvartį pelnė Jurijus Jeremejevas ir padvigubino savo ekipos pranašumą – 2:0. Tačiau tuo radviliškiečių įvarčiai nesibaigė. Antruoju tiksliu smūgiu pasižymėjo G.Barevičius, po kurio įvarčio „Lokomotyvas“ pirmavo jau labiau nei įtikinamai – 3:0. Galutinis teisėjo švilpukas skelbė namuose iškovotą Radviliškio ekipos pergalę rezultatu 3:0.

Rungtynių statistika

Radviliškio „Lokomotyvas” – Kelmės „Kražantė“ 3:0 (0:0)
Radviliškio miesto stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 73 min. Giedrius Barevičius (1:0), 85 min. Jurij Jeremejev (2:0), 90 min. Giedrius Barevičius (3:0).

Įspėjimai: 11 min. Karolis Vladička – geltona kortelė („Kražantė“), 36 min. Ignas Šapola – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 45 min. Karolis Vladička – raudona kortelė („Kražantė“), 57 min. Erikas Milašauskas – geltona kortelė („Kražantė“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:28

- šitas rungtynes 45 minutę sugadino teisėjas fredis..

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:29

„Šilas“ svečiuose įtikinamai įveikė MRU
2015-05-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Silas-svec ... ke-MRU/185" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos aštuntojo turo mače pergalę šventė Kazlų Rūdos „Šilas“, kuris svečių aikštelėje rezultatu 3:0 (2:0) pranoko Vilniaus MRU komandą.

Pirmajame kėlinyje jau 10-ąją rungtynių minutę į priekį išsiveržė „Šilas“, kai pirmąjį rungtynių įvartį pelnė Ramūnas Mačežinskas – 1:0. Šeimininkams rasti kelius link varžovų vartų sekėsi sunkiai, o Kazlų Rūdos ekipa pirmajame kėlinyje ir dar kartą sugebėjo pralaužti vilniečių gynybą. 32-ąją minutę atakos smaigalyje atsidūrė Gytis Urba ir padvigubino savo komandos pranašumą – 2:0. Per likusį kėlinio laiką rezultatas daugiau nesikeitė, o „Šilas“ po pirmųjų keturiasdešimt penkių minučių buvo priekyje – 2:0.

Antroje rungtynių dalyje ir toliau žaidimą kontroliavo svečiai. Beveik visą antrojo kėlinio laiką komandos aktyviau darbavosi gynyboje ir sunkiai rado kelius link varžovų vartų. Kėlinio pabaigoje emocijos pasiekė aukščiausią tašką, o tai dar labiau sustiprino 90-ąją minutę pelnytas trečiasis „Šilo“ įvartis, kurio autoriumi tapo Evaldas Grigaitis – 3:0. Per pridėtą laiką daugiausiai darbo turėjo teisėjai. Įsisiūbavus emocijoms net dviems MRU futbolininkams, Tomui Statkevičiui ir Pauliui Osauskui, teisėjai buvo priversti parodyti raudonas korteles už smūgius varžovams. Tačiau tai rungtynių rezultato nepakeitė ir „Šilas“ šventė įtikinamą pergalę – 3:0.

Rungtynių statistika

Vilniaus MRU – Kazlų Rūdos „Šilas“ 0:3 (0:2)

LFF stadionas: 70 žiūrovų

Įvarčiai: 10 min. Ramūnas Mačežinskas (0:1), 32 min. Gytis Urba (0:2), 90 min. Evaldas Grigaitis (0:3).

Įspėjimai: 21 min. Ruslanas Kliukoitis – geltona kortelė (MRU), 31 min. Rokas Janilionis – geltona kortelė (MRU), 51 min. Andžej Likša – geltona kortelė (MRU), 82 min. Evaldas Grigaitis – geltona kortelė („Šilas“), 90+2 min. Gytis Urba – geltona kortelė („Šilas), 90+2 min. Tomas Statkevičius – raudona kortelė (MRU), 90+2 min. Paulius Osauskas – raudona kortelė (MRU), 90+2 min. Andrius Urbšys – geltona kortelė („Šilas“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:30

Per pridėtą laiką įmušęs „Nevėžis“ išsivežė pergalę iš Alytaus
2015-05-16
Aštuntajame LFF Pirmos lygos susitikime pergalę iškovojo Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai, kurie rezultatu 2:1 (1:0) įveikė Alytaus „Auską“.

Pirmoje rungtynių dalyje svečiai iš Kėdainių demonstravo aštresnį žaidimą, kas jiems leido jau 8-ąją minutę persverti rezultatą savo naudai. Atakos smaigalyje atsidūręs Tadas Markevičius išvedė „Nevėžį“ į priekį – 1:0. Po šio įvarčio tarsi „prabudo“ ir „Auskos“ futbolininkai, kurių žaidimas pagyvėjo ir prie varžovų vartų šeimininkai pradėjo rengti pavojingesnes atakas. Visgi, įvarčiais pirmajame kėlinyje jų pabaigti nesugebėjo. „Nevėžis“ ir toliau naudojosi alytiškių klaidomis gynyboje ir brovėsi prie varžovų vartų, tačiau turėtų progų per pirmąją rungtynių dalį daugiau neišnaudojo. Prieš ilgąją pertrauką „Nevėžis“ ir toliau buvo priekyje – 1:0.

Antrajame kėlinyje ir toliau vyko atkakli kova. Visų susirinkusių žiūrovų džiaugsmui, 58-ąją minutę įvarčiu pasižymėjo ir šeimininkai. Po „Nevėžio“ klaidos gynyboje, tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė Modestas Atmanavičius ir išlygino rezultatą – 1:1. 75-ąją minutę „Nevėžis“ turėjo šimtaprocentinę progą išsiveržti į priekį, tačiau Roko Mikuckio smūgis nebuvo tikslus, o patikimai „Aukos“ vartus saugojo penkiolikmetis vartininkas Saulius Geležūnas. Nors atrodė, kad rungtynės ir baigsis lygiu rezultatu, tačiau per pridėtą teisėjo laiką, 92-ąją minutę, kamuolį į vartus pasiuntė Domantas Nibilevičius ir leido savo komandai išsiveržti į priekį – 2:1. Per likusį laiką alytiškiai tikslių atakų surengti nebespėjo, o Kėdainių ekipa šventė pergalę, kurios reikėjo laukti net keturis turus.

Rungtynių statistika

Alytaus „Auska” – Kėdainių „Nevėžis“ 3:0 (0:0)

Alytaus miesto stadionas: 250 žiūrovų

Įvarčiai: 8 min. Tadas Markevičius (0:1), 58 min. Modestas Atmanavičius (1:1), 90+2 min. Domantas Nibilevičius (1:2).

Įspėjimai: 71 min. Gajus Kulbis – geltona kortelė („Nevėžis“), 76 min. Evaldas Kugys – geltona kortelė („Nevėžis“), 87min. Tadas Markevičius – geltona kortelė („Nevėžis“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:40

PIRMALYGA.LT feilinasi.. gi ne 3-0 buvo, pats stebėjau rungtynes.. :shock:
Neapgausite.. :evil:

http://pirmalyga.lt/naujiena/Per-pridet ... lytaus/186" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:41

Žemaitijos sostinėje FBK „Kaunas“ įsirašė antrąją pergalę iš eilės
2015-05-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Zemaitijos ... -eiles/187" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos aštuntajame ture pergalę į savo sąskaitą įsirašyti pavyko FBK „Kauno“ futbolininkams, kurie išvykoje rezultatu 2:0 (1:0)nugalėjo Telšių „Džiugo“ komandą.

Pirmojo rungtynių įvarčio teko laukti daugiau nei pusę pirmojo kėlinio. 24-ąją rungtynių minutę telšiškių gynybą pralaužė Marius Žukovas ir leido laikinosios sostinės ekipai išsiveržti į priekį – 1:0. Nors per pirmąją rungtynių dalį abi komandos turėjo progų atakuoti vartus, tačiau kibiai gynyboje žaidę futbolininkai įvarčių daugiau pelnyti neleido. Prieš ilgąją pertrauką priekyje ir toliau buvo FBK „Kaunas“ – 1:0.

Antrajame kėlinyje ir toliau brautis artyn vartų komandoms sekėsi sunkiai. Antroje rungtynių dalyje buvo galima išvysti daugiau įnirtingos kovos nei pavojingų atakų. „Džiugui“ susikurti progų išlyginti rezultatą sekėsi sunkiai, o viską dar labiau apsunkino 83-ąją minutę pelnytas kauniečių įvartis, kuomet atakos smaigalyje atsidūrė Edgaras Petkevičius ir savo ekipos pranašumą padvigubino – 2:0. Per likusį rungtynių laiką komandos daugiau įvarčių nepelnė, o laikinosios sostinės komanda šventė antrąją pergalę iš eilės.

Rungtynių statistika

Telšių „Džiugas” – Kauno FBK „Kaunas“ 0:2 (0:1)

Telšių d.d. stadionas: 380 žiūrovų

Įvarčiai: 24 min. Marius Žukovas (0:1), 83 min. Edgaras Petkevičius (0:2).

Įspėjimai: 27 min. Latwayne Anderson – geltona kortelė („Džiugas“), 45 min. Dovydas Baškys – geltona kortelė („Džiugas“), 67 min. Paulius Ukrinas – geltona kortelė („Džiugas“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:42

„Šilutė“ pirmajame kėlinyje nuginklavo „Kruoją-2“
2015-05-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Silute-pir ... uoja-2/188" onclick="window.open(this.href);return false;

Pergalę aštuntajame LFF Pirmos lygos ture iškovojo Šilutės „Šilutė“, kuri namuose 3:1 (3:1) įveikė Pakruojo „Kruojos-2“ vienuolikę.

Beveik visi taškai ant „i“ šiame mače buvo sudėti jau pirmajame rungtynių kėlinyje. Jau 4-ąją minutę „Šilutę“ į priekį išvedė Maksimas Lukashevičius – 1:0. Šiam futbolininkui tai buvo jau penktasis įvartis šiame sezone ir pagal šį rodiklį jis yra rezultatyviausias šilutiškių gretose. Neilgai trukus, 6-ąją minutę, „Šilutės“ pranašumas padvigubėjo, kai tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė Edgaras Lukoševičius – 2:0. Tačiau „Kruoja-2“ po šalto dušo rungtynių pradžioje nepalūžo ir 22-ąją minutę, Dominyko Kriuko vedami, sumažino atsilikimą – 1:2. Visgi, tuo įvarčiai šiame kėlinyje nesibaigė. Po pirmojo kėlinio per teisėjo pridėtą laiką pavyko pasižymėti Martynui Golubovskiui, po kurio įvarčio prieš didžiąją pertrauką „Šilutė“ turo dviejų įvarčių pranašumą – 3:1.

Antrajame kėlinyje, 59-ąją minutę, dar labiau padidinti šilutiškių pranašumą galimybę turėjo M.Lukashevičius, kuris mušė 11 metrų baudinį, tačiau itin patikimai sužaidė Pakruojo komandos vartų sargas. Nors per likusį rungtynių laiką komandos surengė ne vieną pavojingą ataką, tačiau nei šeimininkams, nei svečiams įvarčiais daugiau pasižymėti nepavyko. Pirmajame kėlinyje rezultatyviai sužaidė „Šilutės“ futbolininkai laimėjo rungtynes rezultatu 3:1 ir padovanojo pergalę susirinkusiems žiūrovams.

Rungtynių statistika

Šilutės „Šilutė” – Pakruojo „Kruoja-2“ 3:1 (3:1)

Šilutės miesto stadionas: 300 žiūrovų

Įvarčiai: 4 min. Maksim Lukashevich (1:0), 6 min. Edgaras Lukoševičius (2:0), 22 min. Dominykas Kriukas (2:1), 45 + 1 min. Martynas Golubovskis (3:1).

Įspėjimai: 5 min. Domas Tamošauskas – geltona kortelė („Kruoja-2“), 38 min. Laimonas Trakšelis – geltona kortelė („Šilutė“), 39 min. Edgaras Lukoševičius – geltona kortelė („Šilutė“), 39 min. Aldas Žernys – geltona kortelė („Šilutė“), 58 min. Evaldas Lukoševičius – geltona kortelė („Kruoja-2“), 83 min. Sigitas Olberkis – geltona kortelė („Kruoja-2“), 87 min. Mantas Lėkis – geltona kortelė („Šilutė“), 87 min. Mantas Lėkis – raudona kortelė („Šilutė“).

...

Re: VIII (8) turas:

2015 Geg 18 11:45

Trys įvarčiai į „Bangos“ vartus atvedė „Lietavą“ į ketvirtąją pergalę iš eilės
2015-05-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Trys-ivarc ... -eiles/189" onclick="window.open(this.href);return false;

Jonavos „Lietava“ LFF Pirmos lygos aštuntajame ture rezultatu 3:0 (3:0) nugalėjo Gargždų „Bangą“ ir iškovojo ketvirtąją pergalę iš eilės.

Nors pirmąjį rungtynių įvartį pelnė „Bangos“ žaidėjas Irmantas Slušnys, tačiau kamuolys skriejo ne į varžovų, o į savus vartus ir leido „Lietavai“ išsiveržti į priekį – 1:0. Prabėgus dar trims minutėms jonaviškiai susirinkusius žiūrovus pradžiugino dar kartą: kamuolį tiksliai į vartus pasiuntė Lukas Miščiukas ir šeimininkai buvo priekyje jau 2:0. Tačiau tai nebuvo visi pirmojo kėlinio įvarčiai. Baigiantis pirmajai rungtynių daliai, 45-ąją minutę, įvarčiu pavyko pasižymėti Laurynui Stonkui ir leisti „Lietavai“ pirmauti net 3:0. Tai buvo jau septintasis L.Stonkaus įvartis šiame sezone ir pagal šį rodiklį jis yra jonaviečių lyderis. Prieš antrąją rungtynių dalį „Lietava“ savo pranašumą išlaikė – 3:0.

Antrajame kėlinyje šeimininkai suaktyvino savo gynybą ir „Bangoms“ futbolininkams buvo dar sunkiau rasti kelią link „Lietavos“ vartų. Įtikinamai pirmaujantiems šeimininkams savo turimos persvaros padidinti daugiau nepavyko, bet Gargždų ekipa turimo deficito taip pat nesumažino. Antrajame kėlinyje komandos įvarčiais daugiau nebeapsikeitė, o „Lietava“ rezultatu 3:0 šventė pergalę.

Rungtynių statistika

Jonavos „Lietava” – Gargždų „Banga“ 3:0 (3:0)

Jonavos miesto stadionas: 400 žiūrovų

Įvarčiai: 14 min. Irmantas Slušnys – į savus vartus (1:0), 17 min. Lukas Miščiukas (2:0), 45 min. Laurynas Stonkus (3:0).

Įspėjimai: 37 min. Tomas Dargužas – geltona kortelė („Banga“), 59 min. Andrius Butkus – geltona kortelė („Banga“).

Grįžti į