The Miz

Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:09

KELIA SPARNUS Į PIETŲ AMERIKĄ
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... erika.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus “Žalgiris” netrukus didelėmis raidėmis iškals dar vieną įrašą Lietuvos futbolo istorijoje. Šalies čempionai kitą savaitę išvyks į treniruočių stovyklą Brazilijoje, kur išbandys jėgas su Pietų Amerikos klubais

Po ilgai trukusių derybų su būsimais varžovais Lietuvos futbolo flagmanas patvirtino viešojoje erdvėje sklandžiusią informaciją apie komandos pasiruošimą egzotiškoje Brazilijoje, daugelio vadinamoje pasaulio futbolo Mekoje.

Sausio 16 dieną išvykstantys vilniečiai už Atlanto treniruosis daugiau nei dvi savaites ir į Lietuvą sugrįš tik vasario 3-ąją. Brazilijoje žaliai balti turės galimybę pademonstruoti savo sugebėjimus ne tik treniruotėse, bet ir parodyti praeitame sezone kitų Lietuvos klubų taip ir neperkąstą čempionišką žaidimą.

"Labai džiugu pranešti, kad treniruočių stovyklą rengsime ne bet kur, o pačioje Brazilijoje. Dar nė viena Lietuvos komanda nėra to dariusi Pietų Amerikos žemyne, o ypač šalyje, galinčioje pasigirti tokiomis giliomis futbolo tradicijomis ir neabejotina meile šiam sportui. Tai yra neeilinė proga, iš kurios tikimės pasisemti kuo daugiau naujos patirties, užgrūdinti žaidėjus ateities kovoms”, - sakė “Žalgirio” sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Žalgiriečiai kitą savaitgalį savo odisėją pradės Brazilijos sostinėje Brazilijoje. Joje mūsų šalies atstovai ne tik treniruosis, bet ir sužais dvejas draugiškas rungtynes su pajėgiais priešininkais, kurių vienas reprezentuos stipriausią Brazilijos futbolo lygą.

Sausio 17 – 20 dienomis “Žalgiris” dalyvaus "Granada Cup" turnyre, kuriame susigrums su dvejais futbolo klubais. Sausio 17-ąją bus žaidžiama su vietos komanda “Sociedade Esportiva do Gama”, o sausio 20 dieną "Žalgiris" stos į kovą su anksčiau Brazilijos nacionalinės futbolo rinktinės vedlio Lusio Felipe Skolario treniruotu “Goias Esporte” klubu, žaidžiančiu Seria A čempionate.

“Goias” yra didžiausias centrinės – vakarų Brazilijos klubas, kuris du kartus laimėjo Brazilijos Seria B čempionatą, taip pat tris kartus pateko į prestižinį “Copa Libertadores” turnyrą, šešis kartus į Pietų Amerikos “Sudamericana” turnyrą. “Gama” taip pat yra laimėjusi Seria B čempionatą, šešis kartus triumfavo valstijos turnyruose.

"Vėliau sužaisime dar kelias draugiškas rungtynes, kurios turėtų vykti jau nebe sostinėje. Norime išbandyti jėgas su įvairaus pajėgumo komandomis, pasisemti kuo daugiau patirties iš šios kelionės. Neatmetama ir tokia galimybė, kad treniruočių stovyklos Brazilijoje metu komandą papildys keli naujokai”, - atskleidė M. Nikoličius.

Pasak “Žalgirio” sporto direktoriaus, vilniečiai apie treniruočių stovyklą futbolo žemėje galvojo jau seniai, o šias mintis paversti realybe prireikė atsakingo trijų mėnesių darbo. “Labai džiaugiamės, kad šios pastangos nenuėjo veltui ir dabar turime galimybę pristatyti vienos iš Europos futbolo lygų čempionus kito žemyno žmonėms", - teigė vienas iš “Žalgirio” vadovų.

Į treniruočių stovyklą Pietų Amerikos žemyne planuoja keliauti 23 – 26 reprezentacinės Lietuvos sostinės ekipos žaidėjai. Viešnagės Brazilijoje pradžioje prie komandos prisijungs ir puolėjas Adi Rocha.

Brazilijoje vilniečiai planuoja iš viso sužaisti 6 kontrolines rungtynes, kurios Lietuvos čempionams taip pat taps papildomu pajamų šaltiniu. Žinoma, jog “Žalgirio” ir Brazilijos komandų dvikovų Brazilijoje laukia tūkstančiai vietos futbolo gerbėjų, pasiruošusių mačus stebėti stadione.

The Miz

Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:10

DALYVAUS "GRANADA CUP" TURNYRE
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... rnyre.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2015/01/09

Vakar, sausio 8 dieną, Vilniaus „Žalgiris“ oficialiai paskelbė žinią apie Brazilijoje rengiamą treniruočių stovyklą. Žalgiriečiai Pietų Amerikoje ne tik treniruosis, bet ir žais kontrolines rungtynes. Sparnus į futbolo žeme vadinamą šalį Vilniaus „Žalgiris" kels sausio 16 dieną, o pirmąsias rungtynes surengs jau kitą dieną. Lietuvos čempionai dalyvaus „Granada Cup“ turnyre, kur susitiks su dvejais varžovais. Sausio 17-ąją bus žaidžiama su vietos komanda „Sociedade Esportiva do Gama", o sausio 20 dieną „Žalgiris" stos į kovą su anksčiau Brazilijos nacionalinės futbolo rinktinės vedlio Luiso Felipe Skolario treniruotu “Goias Esporte” klubu, žaidžiančiu Seria A čempionate. Be šių klubų, „Granada Cup“ turnyre taip pat dalyvaus Ukrainos čempionas Donecko „Shakhtar“, kuris žais prieš Brazilijos aukščiausioje lygos atstoves „Flamengo“ ir „Cruseiro“ ekipas. „Žalgiris“ kartu su „Gama“ ir „Goias“ klubais sudarys pirmąją grupę, o „Shakhtar“, „Cruseiro“ ir „Flamengo“ pateks į antrąją. Daugiausiai rungtynių laimėjęs klubas susižers 100 tūkst. JAV dolerių piniginį prizą. Beje, į šį laimėjimą nepretenduos „Cruseiro“ ir „Flamengo“ komandos, turnyre žaisiančios svečių teisėmis. Turnyro dalyviams surinkus vienodą skaičių pergalių bus atsižvelgiama į įmuštų ir praleistų įvarčių santykį, įmuštų ar praleistų įvarčių kiekį, surinktas geltonas ir raudonas korteles.

The Miz

Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:11

Visos „Granada Cup“ turnyros dvikovos

(data, komandos, stadionas, laikas (Lietuvos laiko juosta)):

Sausio 17 d.: „Gama“ – „Žalgiris“, Estadio Bezerrao stadionas, 21 val. (mūsų laiku)
Sausio 18 d.: „Shakhtar“ – „Flamengo“, Mane Garrincha stadionas, 21 val.
Sausio 20 d.: „Goias“ – „Žalgiris“, Estadio Bezerrao, 24 val.
Sausio 22 d.: „Gama“ – „Goias“, Estadio Bezerrao, 24 val.
Sausio 25 d.: „Cruseiro“ – „Shakhtar“, Mane Garricha, 21 val.

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:13

ŽAIS ĮSPŪDINGUOSE PIETŲ AMERIKOS STADIONUOSE
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... nuose.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Besiruošdami naujam sezonui, žalgiriečiai viešės Brazilijoje, kur sužais šešias kontrolines rungtynes. Dvi iš jų bus dalyvaujant jau anksčiau paskelbtame „Granada Cup“ turnyre, o po jo bus sužaistos dar keturios rungtynės

Sausio 22 – vasario 1 dienomis planuojama sužaisti su šiais klubais: „Santa Cruz“, „Ypiranga“, „Caxias“ ir „Vila Nova“.

Pirmosios rungtynės bus žaidžiamos sausio 22 dieną, kai Lietuvos sostinės futbolininkai susigrums su Brazilijos Seria B rungtyniaujančia „Santa Cruz“ komanda. Šia dvikova neseniai savo šimtmetį paminėjęs brazilų klubas pradės pasiruošimą artėjančiam šalies čempionatui. Kadangi tai bus pirmosios rungtynės šiais metais, šeimininkai planuoja surinkti pilną 60 tūkstančių žiūrovų talpinantį "Arruda" stadioną.

Antrosios rungtynės vyks sausio 25 dieną prieš šiemet Seria A Gaucho lygoje žaisiančius „Ypiranga“ futbolininkus iš Erechimo miesto. Triskart antro lygio Gaučo čempionato nugalėtojai ir Lietuvos čempionai žais „Colosso da Lagoa“ stadione, kuriame telpa apie 30 tūkstančių futbolo gerbėjų.

Sausio 28-ąją bus žaidžiama su Seria C klubu „Caxias“. Brazilai žalgiriečius priims beveik 31 tūkstantį žiūrovų talpinančiame „Centenario“ stadione.

Draugiškų rungtynių ciklas Pietų Amerikos žemyne bus užbaigtas vasario 1-ąją rungtynėmis su „Vila Nova“ futbolo klubu. Tigrais vadinami futbolininkai yra triumfavę Seria C čempionate, o žalgiriečius jie priims savo „Serra Dourada“ stadione, talpinančiame per 50 tūkstančių žmonių.

Tai bus pirmas kartas, kai Lietuvos futbolo komanda artėjančiam sezonui ruošis Pietų Amerikos žemyne. Sausio 16 – vasario 3 dienomis vyksiančioje treniruočių stovykloje Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai rengsis ne tik A lygos rungtynėms, bet ir vasarą vyksiančioms UEFA Čempionų lygos atrankos kovoms.

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:13

Draugiškų rungtynių Brazilijoje tvarkaraštis:

Sausio 17 d.: „Gama“ – Vilniaus „Žalgiris“, Estadio Bezerrao, 21 val.
Sausio 20 d.: „Goias“ – Vilniaus „Žalgiris“, Estadio Bezerrao, 24 val.
Sausio 22 d.: „Santa Cruz“ – Vilniaus „Žalgiris“, Arruda, 24 val.
Sausio 25 d.: „Ypiranga“ – Vilniaus „Žalgiris“, Colosso da Lagoa, laikas nežinomas
Sausio 28 d.: „Caxias“ – Vilniaus „Žalgiris“, Centenario, laikas nežinomas
Vasario 1 d.: „Vila Nova“ – Vilniaus „Žalgiris“, Serra Dourada, 20 val.

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:14

RENGIASI KELIONEI Į BRAZILIJĄ http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/27775.html" onclick="window.open(this.href);return false;

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:15

FUTBOLININKAI IŠVYKSTA Į BRAZILIJĄ
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ilija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jau šį penktadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai išvyks į pirmą klubo istorijoje treniruočių stovyklą Pietų Amerikos žemyne

Sausio 16 – vasario 3 dienomis žalgiriečiai surengs neeilinį pasirengimo naujam sezonui ciklą, kuris vyks daugelio futbolo šalimi vadinamoje Brazilijoje.
Vilniečiai ne tik treniruosis, bet ir dalyvaus „Granada Cup“ turnyre, kur sužais dvejas rungtynes. Po šio turnyro bus sužaistos dar keturios draugiškos rungtynės su vietinėmis komandomis.

Septyniolikos dienų trukmės treniruočių stovyklos metu futbolininkai sužais su šešiomis įvairaus pajėgumo Pietų Amerikos komandomis: „Gama“, „Goias“, „Santa Cruz“, „Ypiranga“, „Caxias do Sul“ ir „Vila Nova“.

Brazilijoje prie Lietuvos čempionų komandos prisijungs šiuo metu pagal individualią programą gimtinėje besitreniruojantis puolėjas Adi Rocha. Į saulėtąją Pietų Ameriką keliaus 25 komandos futbolininkai.

Į treniruočių stovyklą nevyks tik du žaidėjai: „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas ir 18-metis puolėjas Edvinas Baniulis.

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:16

Žaidėjų, dalyvausiančių treniruočių stovykloje Brazilijoje, sąrašas:

Vartininkai:
Armantas Vitkauskas
Saulius Klevinskas
Lukas Lidakevičius

Gynėjai:
Georgas Freidgeimas
Algis Jankauskas
Samiras Kerla
Artakas Yedigaryanas
Mantas Fridrikas
Egidijus Vaitkūnas
Aldas Korsakas
Andro Švrljuga

Saugai:
Jakubas Wilkas
Paulius Janušauskas
Linas Pilibaitis
Mantas Kuklys
Danielis Romanovskis
Vytautas Lukša
Jurijus Kendišas
Justas Lasickas

Puolėjai:
Adi Rocha
Kristis Andreou
Seržas Nyuiadzi
Arturas Skuratovič
Darius Kazubovičius
Elivelto

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:30

PRADEDA ODISĖJĄ PIETŲ AMERIKOJE
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ikoje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ilgo laukimo prasidėjo Vilniaus „Žalgirio“ turnė po Pietų Ameriką. Penktadienio vakarą žalgiriečiai nusileido Brazilijos sostinėje, kur pradės treniruočių stovyklą

Ilgai trukusios kelionės metu sostinės komandai teko apsilankyti Rygos ir Paryžiaus oro uostuose, kol galiausiai sėkmingai pasiekė Brazilijos miestą.

Skrydis iš Paryžiaus į Braziliją truko net 11 valandų, o bendra kelionės trukmė sudarė daugiau nei 16 valandų.

Beje, komandai atvykus į oro uostą paaiškėjo, jog ne visi žalgiriečiai iškart sulauks savojo bagažo. Kai kuriems iš jų teks luktelėti bent jau iki šeštadienio.

Lietuvos čempionus Brazilijos oro uoste šiltai pasitiko „Granada Cup“ taurės turnyro organizatoriai, originaliai pasveikinę savo svečius.

Brazilai papuošė autobusą Vilniaus „Žalgirio“ bei „Granada Cup“ turnyro logotipais bei pasirūpino, jog žaliai balti saugiai pasiektų viešbutį, kuriame jie svečiuosis turnyro metu.

Šeštadienį ryte, 8 valandą stipriausia Lietuvos komanda rinksis į pirmąją treniruotę, o vakare sužais pirmąsias kontrolines rungtynes su vietos „Gama“ klubu.

„Granada Cup“ turnyre Vilniaus „Žalgiris“ iš viso sužais dvejas rungtynes. Vėliau bus surengti dar keturi draugiški mačai.

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:31

Vilniaus "Žalgiris" atvyko į Braziliją | 2015

https://www.youtube.com/watch?v=LIbh5m0qSvA" onclick="window.open(this.href);return false;


The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:32

"ŽALGIRIS" PO ILGOS KELIONĖS PASIEKĖ BRAZILIJĄ

NUOTRAUKŲ GALERIJA http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/825.html" onclick="window.open(this.href);return false;

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 10:41

video rodo, kad nakti vazevo, o 25 c temperaturos rode :lol: tropiku karstis :shock:


Behemoth'c
Pranešimai: 813
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 11:13

cia specialiai, kad tik daugiau pranesimu surinktum darai :? :?: :? ir kam cia atskira tema reikalinga :? :?: :? po to bus Zalgiris Kipre :?: :?: :?: viska manau i Zalgirio tema talpint pilnai uztenka :!: ir ne kiekvienam sakyniui atskira pranesima kurt...

The Miz

Re: Vilniaus FK Žalgirio turas 2015 į Braziliją

2015 Sau 17 11:28

cia specialiai, kad tik daugiau pranesimu surinktum darai :? :?: :? ir kam cia atskira tema reikalinga :? :?: :? po to bus Zalgiris Kipre :?: :?: :?: viska manau i Zalgirio tema talpint pilnai uztenka :!: ir ne kiekvienam sakyniui atskira pranesima kurt...
niekam tasai kipras nerupi, o i brazilija ne kiekviena karta skraido i turnirus 8-) iskirtinis turas, tai ir tema, kad viskas butu vietoi, jeigu ka

Grįžti į