...

VMFD ŽALGIRIS (Vilnius) vs. KKS LECH (Poznan)

2013 Lie 30 12:32

VMFD "Žalgiris" iš Vilniaus susikaus su Lechistano atstovais... LECH iš POZNANĖS. :mrgreen:

Paveikslėlis

wiki: http://lt.wikipedia.org/wiki/KKS_Lech_Pozna%C5%84" onclick="window.open(this.href);return false;

oficialus saitas: http://www.lech.poznan.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 13:39

Lenkų sirgaliams pasitikti Lietuvos pasienyje telkiamos specialios pajėgos
BNS.lt ir http://sportas.delfi.lt/futbolas/lenku- ... d=61967875" onclick="window.open(this.href);return false;
2013 m. liepos 30 d. 12:53

Nerimaujant dėl galimo agresyvaus elgesio, į Vilnių ketvirtadienį iš Lenkijos atvykstančius futbolo sirgalius pasienyje pasirengę tikrinti Valstybinės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai, sostinės policija aktyviai patruliuos visame mieste. „Mes ateisime policijai į pagalbą. Nelabai norime atskleisti tų priemonių, kurias mes naudosime, bet tos priemonės bus. Galima įvardinti, kad bus išsamesnė atvykstančių į Lietuvą asmenų patikra“, - BNS antradienį sakė Valstybinės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Giedrius Mišutis. Jo teigimu, pasieniečiai gavo policijos prašymą padėti sukontroliuoti Poznanės „Lech“ sirgalius. „Mūsų pareigūnai ir taip tikrina atvykstančiuosius. Pasienyje su Lenkija pasienio posto nėra, bet pasieniečiai gali atsistoti ant kelio ir bet koks asmuo, važiuojantis iš Vokietijos, Ispanijos mašina per Lenkiją į Lietuvą pasieniečių gali būti sustabdytas, pasieniečiai turi teisę tiesiog pasirinktinai patikrinti. Tai tokios patikros pasienyje su Lenkija vyksta, tiesiog dabar bus tikrinama įdėmiau ir išsamiau“, - dėstė VSAT atstovas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius savo ruožtu BNS sakė, kad policija "labai rimtai ir intensyviai ruošiasi" ketvirtadieniui. „Rungtynių dieną tiek prie stadiono ir stadione, tiek apskritai mieste dirbs sustiprintos policijos pajėgos, tikslaus jų skaičiaus, profesinės taktikos, jų dislokavimo vietų ir panašiai mes negalime sakyti. Dar labai norėtume akcentuoti tai, kad negalima atsinešti į stadioną bet kokio pobūdžio ginklų, žmogui specialiai sužaloti pritaikytų ar galinčių sužaloti žmones daiktų, tokių kaip peiliai, akmenys, buteliai, stiklo gabalai, medžio gabalai, lazdos, strypai - bet ko, kas svaidant, smogiant ar neatsargiai elgiantis gali būti pavojingi kitiems. Apskritai bet kuriuos smailius, aštrius daiktus draudžiama atsinešti, taip pat veido maskuotes, bet kokio pobūdžio pirotechnines priemones, alkoholinius gėrimus, narkotines, psichotropines medžiagas“, - dėstė policijos atstovas. Jo teigimu, į stadioną nebus įleidžiami akivaizdžiai girti ir agresyviai besielgiantys asmenys.

Ketvirtadienį sostinėje susitinka VMFD „Žalgiris“ ir Poznanės „Lech“ klubas. Lietuvos futbolo federacijos stadione vyks pirmosios UEFA Europos lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynės. Lenkijos futbolo klubo sirgaliai yra pagarsėję kaip vieni aršiausių fanų Rytų Europoje, todėl „Žalgiris“ keičia bilietų pardavimo principą ir jų visiškai nepardavinės rungtynių vietoje. Visi, norintys pamatyti rungtynes, kviečiami bilietus įsigyti iš anksto. „Žalgiris“ šią savaitę pranešė, kad bilietus į šią rungtynes galima įsigyti tik „Tiketos“ kasose, esančiose Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos Akropoliuose, prekybos centre „Europa“, „Siemens“ ir „Cido“ arenose. Bilietai parduodami tik pateikus Lietuvos piliečio pasą arba ID kortelę, vienas asmuo gali įsigyti ne daugiau kaip du bilietus.

Lietuvos stadionus siaubė ne kartą

Neramumų Lietuvoje Lenkijos klubų ir rinktinės sirgaliai yra sukėlę ne kartą, o labiausiai „pasižymėjo“ per 2007 metų Intertoto taurės dvikovą tarp Vilniaus „Vėtros“ ir Varšuvos „Legia“ komandų. Tuomet rungtynės buvo nutrauktos dėl į aikštę įsiveržusios minios agresyvių lenkų chuliganų, susirėmusių su policijos pajėgomis – pareigūnams teko panaudoti ašarines dujas ir gumines kulkas, o po užsitęsusių neramumų stadioną niokojanti gauja buvo išvaikyta tik raitosios policijos. Dėl tokio sirgalių, kurių į Vilnių buvo sugužėję net pustrečio tūkstančio, elgesio „Legia“ buvo išmesta iš turnyro ir turėjo padengti visus pridarytus nuostolius. Futbolo chuliganai iš Lenkijos yra nusiaubę ir Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadioną. 2011 metais draugiškų rungtynių tarp Lietuvos ir Lenkijos rinktinių metu fakelų, kėdžių nuolaužų ir akmenų krušą iš tribūnų paleidusius lenkus taip pat teko tramdyti riaušių malšinimo pareigūnams. Darbo turėjo ir Šiaulių policija. 2010 metais į Europos lygos mačą tarp „Šiaulių“ ir Krokuvos „Wisla“ svečių aistruoliai „palaikyti“ savo komandos atvyko apsiginklavę kardais, durklais ir peiliais. Tiesa, suvaldyti maždaug 400 „Wisla“ sirgalių pavyko, ir rungtynių metu didesnių incidentų nekilo. Tačiau prieš jų pradžią dėl chuliganizmo ir viešosios tvarkos trikdymo buvo sulaikyta beveik pusšimtis agresyvių lenkų.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 14:15

O ar jie jaučia, kad su tokiais veiksmais mūsų policininkai patys ir kelia grėsmę ir ažiotaža.Tegul pasidomi istorija Vilniaus Žalgirio ir Pietų IV .Manau tada nebereiks ir jokios apsaugos.Tie lenkai nebent prisigers ir vieną kitą kampą apmaižios, tuo viskas ir pasibaigs.
Ne luptis jie šįkart atvažiuoja

...

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 14:16

Vėl bus galima pasigirti, kad futbolas LT lankomesnis už krepšinį. 8-)
Čia: plūstels kokie 30 tūkstančiai lechų sirgalių, tai Wilno neatlaikys tokio barbarų atplūdžio. :roll:
Tai jums ne podružkių paradas... :mrgreen: 200 tūkst. LT saugumo užtikrinimui gali ir nepakakti :ugeek:

...

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 14:26

Lenkų chuliganai atvyks anksčiau ir planuoja "didingą žygį" prieš Aušros vartų
2013-07-30 lrytas.lt http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/l ... -vartu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ar Vilniaus laukia lenkų invazija? Tai, ko gero, šiomis dienomis dažniausiai užduodamas klausimas. Ketvirtadienį sostinėje įvyks Europos lygos trečiojo turo atrankos mačas. Vilniaus „Žalgiris“ susitiks su Poznanės „Lech“ komanda, kurios sirgaliai – gerai žinomi pasaulyje, net vadinami aršiausiais Rytų Europoje.

Nors Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione „Lech“ aistruoliams skirta 250 vietų, o „Žalgiris“ ėmė bilietus pardavinėti pakeitęs sistemą – vienas žmogus negali įsigyti daugiau nei keturių bilietų, perkant internetu galima sumokėti tik iš sąskaitos Lietuvoje – lenkų chuliganų tai negąsdina.

Į Vilnių planuoja atvykti apie 1-1,5 tūkstančio organizuotų „Lech“ sirgalių. Tarp jų – norintys pamatyti Vilnių, pasimėgauti futbolu, palaikyti savo ekipą, tačiau į Lietuvą atvyks ir chuliganai – tie patys, kurie neseniai „pražygiavo“ Suomijoje ir yra dalyvavę begalėje muštynių – tiek su kitais chuliganais, tiek su policijos pareigūnais.

Faktas, kad bilietus įsigyti – sunkiau ir tai, jog jų skirta gerokai mažiau nei tikėtasi – nepradžiugino „Lech“ gerbėjų. Vieni jų nusprendė kreiptis į draugus Lietuvoje, kad šie padėtų nusipirkti bilietų, kiti suka galvas dėl kitų galimybių. „Lech“ aistruoliai taip pat rūpinasi ir palaikymo forma – viena iš jų – žygis.

„Dauguma mūsų į Vilnių vyks. Su bilietais ar be jų. Todėl ir turiu tokį pasiūlymą – boikotuokime tuos bilietus ir leiskime jiems jais paspringti. Aš galvoju apie mūsų didingą maršą nuo Aušros vartų iki stadiono, prie kurio vartų galėtume skanduoti“, - rašo vienas diskusijos dalyvis.

Lenkijos sirgalių žygiavimas ir ilgas stoviniavimas prie vartų – jau žinomas Lietuvai. Užpernai į draugiškas rinktinių rungtynes atvykę lenkai nusprendė, kad pernelyg ilgai laukia eilėje prie stadiono vartų ir ėmėsi drastiškų veiksmų – išstumdė apsaugą, pradėjo viską laužyti ir žygiavo tribūnos link. Tuomet jų maršą vainikavo kova su policijos pareigūnais.

Žygiavo „Lech“ sirgaliai ir prieš mačą Suomijoje su Espo „Honka“ komanda. Tuomet jie tiesiog ėjo stadiono link, aplink laužė tvoras ir visiškai nekreipė dėmesio į apsaugos darbuotojus.

Užkliuvo ir lenkiškų pavardžių rašymas

Nors sirgaliai dažnai stengiasi nesieti politikos su futbolu – tai padaryti dažniausiai būna labai sunku. Ir ypač tada, kai kalbama apie Lietuvos ir Lenkijos klubų ar rinktinių akistatą.

Lietuvių ir lenkų santykiai tapo ir viena iš „Lech“ aistruolių forumo potemių. Vienas iš diskusijos dalyvių piktinosi, kad Lietuva skyrė itin nedidelę bausmę interneto komentatoriui, kuris skleidė atvirą neapykantą lenkams.

„Jis rašė: „Suvarykit lenkus į stovyklą ir leiskit kapotis su čigonais, kol nė vienų iš jų neliks. Mums, lietuviams, jų nereikia. Lenkai ir Lenkija neturi teisės egzistuoti, - istorija kolegas pakurstyti mėgino „Lech“ sirgalius. - Teismas jam uždraudė lankytis interneto kavinėse. Lengva suvokti, koks skandalas būtų kilęs, jei tai būtų nutikę Lenkijoje.“

„Lech“ ir „Žalgirio“ rungtynės ketvirtadienį vyks 19 val. 30 min. Lenkijos klubo sirgaliai vieni kitus jau ragina į Lietuvą vykti anksčiau. „Dėl sienų kontrolės“, - paminėjo vienas sirgalių.

Kiekvieną kartą, kai į Lietuvą atvyksta Lenkijos futbolo sirgaliai policijos pareigūnai juos pasitinka jau pasienyje. Ginčai, apsistumdymai ir suėmimai – nuolatiniai tų dienų palydovai.

Iškrėtę chuliganus pareigūnai yra radę ne tik lazdų ir krūvas alkoholio. Lietuvos žiniasklaidos puslapius puošė ir fotografijos su peiliais ir net mačetėmis.

Raktiniai žodžiai: lech, chuliganai, žalgiris


bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 15:44

„Lech“ fanklubas supyko dėl bilietų ir boikotuos Vilniųlenkai gali apgulti stadiono prieigas
Šarūnas Černiauskas
http://sportas.delfi.lt/futbolas/lech-f ... d=61968339" onclick="window.open(this.href);return false;
2013 m. liepos 30 d. 15:34

Prieš ketvirtadienio futbolo mačą tarp VMFD „Žalgirio“ ir Poznanės „Lech“ jau kunkuliuoja aistros. Bilietų kiekiu nepatenkintas „Lech“ fanklubas „Wiara Lecha“ atsisako išvykos į Vilnių organizavimo ir neprisiims atsakomybės už fanų veiksmus. Tokios žinios pasiekė „Žalgirio“ fanus. Tai DELFI patvirtino ultrų lyderis Ingvaras Butautas.

Supyko dėl 250 bilietų

Anot I. Butauto, „Wiara Lecha“ reiškia atvirą nepasitenkinimą tuo, jog „Lech“ gerbėjams „Vėtros“ stadione skirta tik 250 bilietų. Dėl tokio bilietų kiekio lenkai nutarė oficialiai neprisidėti prie sirgalių kelionės į Vilnių organizavimo. „Pas juos yra aiškus pareiškimas, kad fanklubas nesugeba išdalinti tiek mažai bilietų ir dėl to atsisako juos dalinti, neatsako už saugumą“, - DELFI teigė I. Butautas. Pasak jo, „Lech“ gerbėjai ruošiasi ir tokiam scenarijui, kuriame į „Vėtros“ stadioną jie nebus įleisti. Esą „Lech“ fanų forumuose matyti, kad lenkai tokiu atveju ketina apgulti stadiono prieigas. Apie tai, jog „Wiara Lecha“ atsisako kelionės į Vilnių koordinavimų, jau skelbia ir Lenkijos žiniasklaida.

Jei prasidės muštynės, vilniečiai nesitrauks

Paklaustas, ar laukia svečių iš Lenkijos, „ultrų“ lyderis buvo lakoniškas: „Laukiame ar nelaukiame – jie vis tiek atvyks“. Kiek „Lech“ sirgalių atvyks į sostinę, anot jo, neprognozuojama. Tačiau lenkai esą tikisi sostinę užgriūti gausiai – daugiau nei 2 tūkst. žmonių. „Jų nori būti per du tūkstančius, jiems duodama bilietų – 250. Kiek jų bus, neaišku“, - konstatavo pašnekovas. Sostinės policija lenkų antplūdžiui ruošia gausias pajėgas, o taktikos, saugumo sumetimais, neatskleidžia. Vis dėlto I. Butautas neslepia, jog jeigu „Lech“ sirgaliai velsis į konfliktus su „Žalgirio“ ultromis, vilniečiai skolingi neliks. „Jeigu provokuos, jeigu užpuls ar dar kažką – kodėl mums neįsivelti į muštynes? Galite nors vieną logišką argumentą pasakyti? (...) Mes irgi turim savigarbą“, - sakė ultrų lyderis. Vilniaus policija su „Žalgirio“ ultromis dėl ketvirtadienio rungtynių esą nekontaktavo. „Man atrodo, kad mes policijai rūpime mažiausiai. Pas juos yra didesnių problemų negu mes“, - nusijuokė I. Butautas. Ankstesnėse UEFA Europos lygos kvalifikacinėse rungtynėse „Žalgirį“ palaikė tūkstantinės minios. Lojaliausių klubo fanų, vadinamųjų „Pietų IV“ ultrų, mače su armėnų „Piunik“ buvo daugiau kaip 160, o kai Vilniuje viešėjo airių „St. Patrick's Athletic“ – daugiau nei 180. Kiek „Pietų IV“ ultrų atvyks palaikyti savo komandos ketvirtadienį, I. Butautas neprognozavo.

„Žalgiris“ siūlė daugiau bilietų

VMFD „Žalgirio“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė DELFI teigė negirdėjusi apie „Wiara Lecha“ rengiamą boikotą. Vilniaus klubo vadovės nuomone, fanklubas negali kratytis atsakomybės už „Lech“ gerbėjų veiksmus. „Už sirgalių elgesį neprisiimti atsakomybės yra tiesiog neįmanoma. Tą labai aiškiai reglamentuoja UEFA taisyklės ir visa kita“, - sakė V. Venslovaitienė. Pasak jos, jokių oficialių žinių iš „Lech“ klubo šia tema kol kas negauta. Anot pašnekovės, „Žalgiris“ lenkams siūlė daugiau vietų LFF stadione, tačiau atsako kol kas nesulaukė. „Mes jiems siūlėme dar daugiau negu mes turėjome galimybę. (...) Suprantu jų norą ir jų realų poreikį turėti daugiau vietų. Bet gyvenimas diktuoja savo žaidimo taisykles. Mes net siūlėme 300 bilietų. Nežinau, ar jie nesutiko. Neturiu galutinės informacijos. Bet mūsų pasiūlymas buvo ar sekmadienį, ar pirmadienį paskelbtas“, - tęsė V. Venslovaitienė. „Žalgirio“ vadovės teigimu, galimybes riboja LFF stadiono dydis. „Kiek galime bilietų duoti, tiek suteikiame. Žiūrime galimybes: jeigu galime daugiau, duodame daugiau. Laukiame jų visų futbolo šventėje. Mes neturime tokio stadiono, kokį turi Poznanės „Lech“. Pas mus tiktai 4800 vietų. Mes nekalti, kad mūsų stadionas – tiktai ketvirtadalis jų stadiono. Reikšti kažkokį nepasitenkinimą, kai mes atvirai ieškome galimybių kažką daugiau padaryti... Aš neturiu daugiau ką pakomentuoti. Iš mūsų pusės yra labai teigiamas nusiteikimas. Mes jų visų laukiame, laukiame futbolo šventės Vilniuje“, - reziumavo V. Venslovaitienė.

The Miz

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 16:21

"Lech" fanams palikta 250 vietų, negalima bilietų įsigyti neturint sąskaitos Lietuvoje, dėl padidintos apsaugos tariamasi su vidaus reikalų ministru, dauguma ultrų net nebus įleisti į Lietuvą

The Miz

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 30 16:23

Bus imtasi papildomų saugumo priemonių
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... moniu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Agresyviausiais Rytų Europoje vadinamiems „Lech“ sirgaliams bus palikta tik 250 vietų - mažiausias privalomas skaičius pagal reglamentą

„Jei lenkai norės įsigyti bilietus į kitus sektorius, jiems bus taikomos papildomos apsaugos priemonės. Vienas žmogus negalės įsigyti daugiau nei keturių bilietų. Negalima bus mokėti užsienio kortele. Perkant internetu apmokėti bus galima tik turint sąskaitą Lietuvoje“, – sakė M.Nikoličius.

Jis pabrėžė, kad dėl padidintos apsaugos bus tariamasi su vidaus reikalų ministru Dailiu Alfonsu Barakausku. „Žalgirio“ vadovas neabejoja, kad dauguma vadinamųjų ultrų net nebus į Lietuvą įleisti.

„Tikslas yra kad rungtynės įvyktų ir jos pasibaigtų sėkmingai. Galima juk pradėti kontrolę nuo sienos, kas turbūt privaloma ir turėtų būti daroma“, – „Žinių radijui“ teigė M.Nikoličius.

„Žalgirio“ ir „Lech“ rungtynės Vilniuje – kitą ketvirtadienį.

...

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 11:56

"Žinoma, "Lech" yra favoritas. Jei komanda nenuvertins varžovų, ypač pirmame mače Vilniuje, patekti į kitą etapą neturėtų būti labai sudėtinga,- "sport.pl" sakė saugas. - Tačiau "Žalgiris" varžovo nebijos, nes Lietuvos klubai ne kartą žaidė prieš oponentus iš Lenkijos ir net yra iškovoję pergalių. Todėl pirmosios rungtynės bus ypatingai reikšmingos",- sako Wilkas.

Išsamus interviu su buvusiu žalgiriečiu!
Buvęs žalgirietis Wilkas: "Žalgiris" - gera komanda, bet aiškus favoritas yra "Lech" (interviu)
2013/07/31 http://www.eurofootball.lt/nw_index.php ... s&id=31233" onclick="window.open(this.href);return false;

Poznanės "Lech" ekipos treneriams pasirengimas dvikovai su Vilniaus "Žalgiriu" klostosi lengviau, nei įprastai prieš menkiau pažįstamas komandas.

Pagelbėjo buvęs žalgirietis

To priežastis - Jakubas Wilkas, aštuonerius metus rungtyniavęs Poznanės klube, o šį pavasarį sukirtęs rankomis su "Žalgiriu". Lietuvą jis paliko prieš keletą savaičių, kuomet pasirašė sutartį su Rumunijos "Vaslui", tačiau per šį laiką spėjo pažinti "žaliai baltų" žaidimo filosofiją.

"Su manimi susisiekė "Lech" atstovai ir aš jiems padėsiu, nes gerai pažįstu "Žalgirį". Pasidalinau savo pastebėjimais su treneriais šiomis dienomis,- sakė 28 metų Wilkas. - "Žalgirio" atstovai su manimi nesikalbėjo, bet Lietuvoje ir taip nėra sudėtinga stebėti Lenkijos čempionatą."

"Lech" gretose saugas žaidė nuo pat karjeros pradžios 2003 metais.

Prisiminimai iš Vilniaus - pozityvūs

Wilkas taip pat davė interviu Lenkijos žiniasklaidai, kuriame teigė iš Vilniaus parsivežęs tik gerus prisiminimus. Tiesa, futbolininkas pridūrė, kad "Lech" yra aiškus poros favoritas.

""Žinoma, "Lech" yra favoritas. Jei komanda nenuvertins varžovų, ypač pirmame mače Vilniuje, patekti į kitą etapą neturėtų būti labai sudėtinga,- "sport.pl" sakė saugas. - Tačiau "Žalgiris" varžovo nebijos, nes Lietuvos klubai ne kartą žaidė prieš oponentus iš Lenkijos ir net yra iškovoję pergalių. Todėl pirmosios rungtynės bus ypatingai reikšmingos."

Apibūdindamas "Žalgirio" žaidimo stilių Wilkas išskyrė kitą Lietuvos ekipos legionierių iš Lenkijos Kamilį Bilinskį: "Vilniečiai nespiria kamuolio bet kur ir stengiasi žaisti perdavimais pagrįstą futbolą. Pagrindinė komandos jėga - rezultatyvus puolėjas Bilinskis, jo sportinė forma tikrai gera. Taip pat svarbūs saugai Pavelas Komolovas ir Mantas Kuklys, kurie diktuoja atakų tempą."

"Žalgirio" klube rado viską, ko reikėjo

Į Rumuniją persikėlęs saugas nenusivylė laikotarpiu, kurį praleido "Žalgiryje".

"Vilniuje sutikau puikius ir malonius žmones, be to, čia gyvena daug lenkų, todėl "Lech" apsilankymas jiems visiems bus šventė,- tikino jis. - "Žalgiris" organizaciniais klausimais turi viską, ko reikia: darbuotojus, pasirengimą rungtynėms, mačų analizę. Galbūt Lenkijoje tai norma, tačiau Lietuvoje - anaiptol."

Tiesa, jis pripažino, kad pagal futbolo lygį "A lyga" gerokai nusileidžia tiek Rumunijos, tiek Lenkijos pirmenybėms. Nepaisant to, šeši mėnesiai nebuvo praleisti veltui.

"Treneris Marekas Zubas puikiai dirba su futbolininkais, treniruotėse siūlo įdomias užduotis, daug dirbama su kamuoliu. Iki atvykdamas į "Žalgirį" jo nepažinojau, bet labai džiaugiuosi, kad turėjome galimybę dirbti kartu. Be to, klube viskas gerai su finansais: nei algos, nei priedai nevėluoja."

Lenkas neabejojo, kad Vilniaus komanda laimės šalies čempionatą: "Dabar "Žalgiris" žaidžia puikiai ir turėtų nesunkiai laimėti pirmenybes. Vilniečiai yra galva aukščiau už konkurentus."

Gyrė sirgalius

Wilkas prisiminė ir ištikimiausius "Žalgirio" aistruolius: "Žinoma, atmosferos, kurią matome "Lech" mačuose, su vaizdu Vilniuje lyginti negalime, nes Lenkijoje susirenka 20-25 tūkstančiai žmonių ir visą laiką palaiko komandą. "Žalgirio" fanų daug mažiau, bet jie organizuoti, palaiko komandą keliaudami šimtus kilometrų. Tokių ištikimų kitų Lietuvos klubų aistruolių nemačiau."

Paprašytas surikiuoti tris pastarąsias atstovautas komandas pagal pajėgumą, Wilkas, kuris dar negali žaisti Rumunijos čempionate dėl nesutvarkytų dokumentų, pripažino, jog pirmoje vietoje regi "Lech", antroje - "Vaslui", o trečioje "Žalgirį".

...

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 12:06

Sostinės policijos vadovo kreipimasis į fanus

Kreipimasis į futbolo sirgalius
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... alius.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tegul komandos netrukdomos įrodo savo meistriškumą ir deramai atstovauja savo šaliai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas

Vilniaus apskrities policijos bendruomenės vardu kreipiuosi į futbolo aistruolius.

Neabejoju, kad tikitės gražių rungtynių, įspūdingos kovos futbolo vejoje ir įtikinamos, garbingos pergalės savajai komandai.

Tegul komandos netrukdomos įrodo savo meistriškumą ir deramai atstovauja savo šaliai. Neleiskime, kad išpuoliai, incidentai ar kitokie teisės pažeidimai sugadintų futbolo grožį, o nederami sirgalių veiksmai suterštų mėgstamos komandos vardą.

Policijos pajėgos padarys viską, kad galėtumėte mėgautis reginiu saugioje, draugiškoje aplinkoje. Kartu, esu priverstas įspėti, kad policijos tolerancija baigsis sulig menkiausiu pažeidimu. Raginu kartu pasistengti, kad taip neatsitiktų – tai padaryti galime ir privalome.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 12:20

Tai bliacha šnipas...

...

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 12:29

esu priverstas įspėti, kad policijos tolerancija baigsis sulig menkiausiu pažeidimu.
POLICIJA tik podružkėms labai tolerantiška, o futbolo sirgaliai pajus, ką reiškia gyventi policinėje valstybėje. :twisted:

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 15:02

http://www.eurofootball.lt/nw_index.php ... s&id=31234" onclick="window.open(this.href);return false;
"Lech" treneris: "Žalgiris" - ne ta komanda, kuri galėtų mus nustebinti
Poznanės "Lech" ekipos treneris Mariuszas Rumakas įsitikinęs, kad jo auklėtiniai peržengs UEFA Europos lygos trečiąjį kvalifikacinį etapą.
Lenkijos vicečempionai ketvirtadienį Vilniuje žais pirmąsias didžiulio ažiotažo susilaukusias rungtynes su Lietuvos čempionato lyderiu Vilniaus "Žalgiriu".
"Puikiai pažįstu "Žalgirį" ir trenerį Mareką Zubą, kuris nieko neslepia. Tai ne ta komanda, kuri galėtų mus nustebinti,- sakė jaunas 36 metų strategas. - Esu tikras, jog pasirodysime geriau, nei savaitgalio nacionalinio čempionato mače su "Cracovia". Nors žaidėme prastai, bet vis tiek galėjome laimėti, jei ne kurioziškas varžovų įvartis. Žinau, jog futbolininkai bus pasirengę, todėl viskas bus gerai."
Ir pridūrė: "Su komanda atkeliaus net ir tie žaidėjai, kurie gydosi traumas, pavyzdžiui Luisas Henriquezas ir Rafalis Murawskis. Norime visi būti kartu."
Treneriui antrino ir saugas Szymonas Pawlowskis: "Žinome, kad turime gerinti žaidimą ir tikimės to jau rytoj. Mūsų tikslas - tik pergalė. Be abejo, taurės rungtynės nėra lengvos, o varžovas - stiprus, ką įrodo ir rezultatai. Jis pajėgesnis nei praeitame etape tekusi Espo "Honka" ir dominuoja Lietuvos čempionate. Tačiau mes norime nugalėti abiejuose mačuose.
čia kalba treneris, kurio nenustebino ne Ruchas nei Krakovia :D nu gal ir Žalgiris laimėdamas nenustebins :D

The Miz

Re: VMFD ŽALGIRIS vs. LECH

2013 Lie 31 15:47

čia kalba treneris, kurio nenustebino ne Ruchas nei Krakovia :D nu gal ir Žalgiris laimėdamas nenustebins :D
srirtumas nuo krakovijos, kad cia bus dvi rungtynes, o kai tokie lenkai atsipute, tai yra vilties, kad truks motyvacijos jiems irodineti pranasuma aiksteje. tegul sau buna uzmige, pasikele, mums tai i nauda

Grįžti į