slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Vytautas Andriuškevičius

2010 Rgp 28 20:55

Lechia 2 - 0 Slask
Andriuškevičius žaidė visas rungtynes

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Vytautas Andriuškevičius

2010 Rgs 11 23:08

GKS Bełchatów – Lechia 1:0
Andriuškevičius žaidė visas rungtynes

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Vytautas Andriuškevičius

2010 Rgs 13 10:41

http://www.ivartis.lt/naujienos/new.252 ... ijoje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesėkmę patyrė Gdansko „Lechia“ ekipa, išvykoje 0:1 (0:0) nusileidusi Belchatovo GKS komandai. Vienintelį įvartį aikštės šeimininkai pelnė 72 rungtynių minutę. „Lechia“ ekipos sudėtyje visą mačą be keitimų rungtyniavo Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas Vytautas Andriuškevičius. Po šios nesėkmės Gdansko ekipa turnyrinėje lentelėje smuktelėjo į vienuoliktą poziciją.

Lygoje pirmauja Balstogės „Jagiellonia“ komanda, kuriai atstovauja du lietuviai Andrius Skerla ir Tadas Kijanskas. Kaip portalas ivartis.lt jau rašė, penktadienį „Jagiellonia“ įveikė Krokuvos „Wisla“ futbolininkus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Vytautas Andriuškevičius

2011 Sau 29 15:24

V.Andriuškevičiaus ekipos pergalė draugiškame susitikime
2011 sausio 29 d., šeštadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.259 ... ikime.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lenkijos aukščiausios lygos futbolo čempionatui besiruošianti Gdansko „Lechia“ ekipa penktadienį draugiškose rungtynėse 1:0 (0:0) įveikė Bydgoščės „Zawisza“ komandą. Vienintelį įvartį į trečiojo Lenkijos diviziono ekipos vartus „Lechia“ pelnė tik susitikimo pabaigoje, kuomet 88 minutę pasižymėjo Bedi Buval. Po traumos pasveikęs „Lechia“ ekipos lietuvis Vytautas Andiuškevičius aikštėje pasirodė iškart po pertraukos ir žaidė iki rungtynių pabaigos.

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: Vytautas Andriuškevičius

2012 Kov 30 19:47

o Vytautas gal užtraumuotas?? net atsargoje nėra :(

...

Re: įvairūs

2013 Sau 14 13:20

V.Andriuškevičius dalyvauja Norvegijos klubo peržiūroje
Penalty.lt 2013 m. sausio 13 d.

Lenkijos klubui Gdansko “Lechia” priklausantis Lietuvos rinktinės gynėjas Vytautas Andriuškevičius netrukus gali persikelti į Norvegiją. Lietuvį į peržiūrą pasikvietė šios šalies klubas Kristiansando “Start”.

22 metų V.Andriuškevičiaus sutartis su “Lechia” galioja iki vasaros. Pastaruoju metu jam sunkiai sekasi išsikovoti vietą pagrindinėje Gdansko komandos sudėtyje. Praėjusio sezono pabaigoje jis buvo perkeltas į antrąją klubo komandą. Situacija nepasikeitė ir šį sezoną – Ekstraklasa čempionate gynėjas sužaidė vos 2 rungtynes. Todėl “Lechia” vadovai pareiškė, kad nedarys kliūčių V.Andriuškevičiui išvykti jau sausį, jei tik jis susiras komandą.

“Start” klubas du kartus – 1978 ir 1980 m. yra tapęs Norvegijos čempionu. 2011 metais komanda iškrito į pirmą lygą, tačiau pernai laimėjo šį turnyrą ir sugrįžo į aukščiausią lygą “Tippeligaen”. Naujas sezonas Norvegijoje prasidės kovo 17 dieną.

“Start” klube jau yra žaidė du lietuviai – 2002 metais jam atstovavo Ričardas Beniušis ir Donatas Vencevičius.

Dabartinis “Start” treneris Glennas Andersenas sako, kad V. Andriuškevičius pirmosiose treniruotėse jam paliko teigiamą išmintingo gynėjo įspūdį.

Pats V. Andriuškevičius savo vizitą Kristiansande Lenkijos spaudai komentavo taip: “Peržiūroje būsiu iki trečiadienio ir viliuosi, kad tiksiu “Start” treneriams. Esu jaunas žaidėjas ir negaliu sau leisti veltui praleisti likusios sezono dalies. “Lechia” vadovai netrukdytų išvykti. Tai man labai svarbu. Norvegijos čempionatas aukšto lygio ir jame aš galėčiau tobulėti.”

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Sau 20 16:23

Vytautas Andriuškevičius: apie moteris, futbolą ir Lenkiją
http://sportin.lt/naujienos/futbolas/vy ... r-lenkija/" onclick="window.open(this.href);return false;
autorius: Dovydas Ušakovas

Lietuvos rinktinės ir Gdansko „Lechia“ futbolo klubo kairiojo krašto gynėjas Vytautas Andriuškevičius išskritiniame interviu sporto portalui SportIN.lt papasakojo apie savo karjerą, asmeninį gyvenimą ir norą palikti Lenkiją.

– Kada ir kaip pradėjote savo futbolininko karjerą? Kas lėmė, kad pasukote į futbolininko karjeros pusę?
– Viskas prasidėjo labai įdomiai, gal net juokingai. Būdamas dar septynerių metų pradėjau lankyti krepšinio treniruotes, tačiau krepšininko karjera baigėsi labai greitai – po mėnesio, dėl priežasties, dėl kurios dabar labai džiaugiuosi. Tiesiog tėvams neužtekdavo laiko kiekvieną dieną mane vežioti į kitą Alytaus pusę, taip ir nutrūko mano krepšinio treniruotės. Būdamas antroje klasėje, sulaukiau vaikų futbolo trenerio pakvietimo pradėti lankyti futbolo treniruotes. Jis eidavo per klases ir kviesdavo visus berniukus į treniruotes. Užsirašė beveik kas trečias, tačiau išliko labai nedaug. Po to sekė dešimt metų jaunučių komandoje, pas trenerį Rimvydą Kochanauską: treniruotės, varžybos, turnyrai, kaip ir priklauso kiekvienai jaunučių komandai.

– Kaip šiuo metu sekasi rungtyniauti Gdansko „Lechia“ ekipoje?
– Nesiseka, jei taip galima sakyti. Patys nesėkmingiausi buvo praėję 2012 metai. Metų pradžioje už komandos vairo stojo naujas vyriausiasis treneris. Gavau sužaisti vos vienas rungtynes, per kurias užsidirbau dvi geltonas korteles. Po tų rungtynių buvau perkeltas į antrąją – rezervinę – komandą iki vasaros. Po to atėjo vėl naujas vyriausiasis treneris. Šis leido sužaisti dvejas rungtynes ir po to, nieko nepaaiškinęs, nebeleido į aikštę iki pat pirmojo čempionato rato pabaigos. Štai taip ir praėjo 2012 metai. Labai „turtingai“ – sužaidžiau „net“ trejas oficialias rungtynes (juokiasi).

– Panašu, kad esate nepatenkintas esama situacija „Lechia“ ekipoje? Gal po sezono planuojate palikti šį klubą?
– Jei atvirai – taip. Dar liko pusė metų galiojantis kontraktas su Gdansko ekipa, tačiau prieš keletą dienų buvau Norvegijoje, Kristiansando mieste, IK „Start“ klubo peržiūroje. Negaliu garantuoti, tačiau, manau, esu arti susitarimo su šiuo klubu ir persikėlimo rungtyniauti į Norvegiją. Tai išties būtų geresnis variantas nei Lenkija.

– Ar ilgėsitės Lenkijos, jei teks ją palikti? Čia žaidžiate nuo 2010-ųjų…
– Lenkijoje pabuvau pakankamai ilgai ir gailesčio išvažiuoti iš čia tikrai nebus. Abejoju, ar bent per petį į ją pažiūrėsiu. Čia atradau du labai gerus draugus ir, manau, kad tai yra nemažai. Apskritai, nelabai turiu įpročio prisirišti prie šalies, turbūt dėl to, kad neturiu savo šeimos. Kai teko palikti draugus Lietuvoje, taip pat didelio gailesčio ar emocijų nebuvo, toks jau aš žmogus.

– Kaip reaguojate į tai, jog Jūsų pirmasis profesionalus klubas FBK „Kaunas“, yra ties išnykimo riba? Ir tai, kad Kaunas šiuo metu neturi nė vienos aukščiausioje Lietuvos lygoje rungtyniaujančios futbolo komandos?
– Nesistebiu FBK „Kauno“ griūvimu, viskas jau buvo aišku, kai dar pats rungtyniavau šiame klube. Galbūt, iš išorės viskas ir atrodė neblogai, tačiau kai esi komandos viduje, puikiai jauti, ar klubas turi ateities perspektyvą. Viskas jau buvo aišku, kai FBK buvo perkeltas rungtyniauti į Lietuvos antrąją lygą. Net ir laimėjus ją, nebuvo jokių prošvaisčių, kad klubas gali pakilti nuo mirties slenksčio, visi žinojo, kad tai tik laiko klausimas, kada šis klubas išnyks iš futbolo žemėlapio. Pats miestas – Kaunas – man labai patinka, kai tik grįžtu į Lietuvą, būtinai jį aplankau, o tai, kad mieste nėra komandos rungtyniaujančios A lygoje – labai liūdna.

– O Jums FBK „Kaunas“ neliko skolingas pinigų?
– Galima sakyti – ne. Man buvo skolingi paskutinį atlyginimą, tačiau tuos pinigus nurašiau, ir jokių pretenzijų dėl pinigų grąžinimo klubui nekėliau. Kitiems, galbūt, liko skolingi daugiau.

– Ar turite savo futbolininką – idealą?
– Galbūt šiuo klausimu pasirodysiu labai nepopuliarus, tačiau mano idealas tikri nėra Cristiano Ronaldo, Lionelis Messi ar Zlatanas Ibrahimovičius. Mano nuomone, idealas turi būti kažkur šalia tavęs, kad galėtum iš jo pasimokyti to, kuo jis yra už tave pranašesnis, būtent tokį idealą aš turėjau Gdanske, manau, iš jo išmokau nemažai.

– O galbūt turite savo mėgstamiausią komandą?
– Komandos taip pat neturiu. Nemėgstu žiūrėti daug futbolo – beveik išvis nežiūriu. Kartais įsijungiu sekmadieniais Anglijos „Premier“ lygą, tačiau po kelių varžybų iš eilės – pavargstu. Norint smagiai pažiūrėti futbolą, reikia geros kompanijos (šypsosi).

– Kas laimės kitų metų Lietuvos futbolo čempionatą?
– Jei „Ekranas“ turės stabilią finansinę padėtį, ne taip, kaip praeitą sezoną, jis bus konkurencingas Vilniaus „Žalgiriui“. Jei vėl iškils kažkokių finansinių kėblumų, tuomet neabejotinai – „Žalgiris“. Pats asmeniškai norėčiau, kad čempionais taptų „Žalgiris“, nes norisi, kad pagaliau pasikeistų čempionas, reikia naujų vėjų Lietuvos futbole.

– Nemažai žaidėjų, sužibėję A lygoje, išvyksta rungtyniauti į Lenkiją, tačiau ten daugelis jų atlieka tik statistų vaidmenis ir sustabdo savo tobulėjimo progresą. Tad ar verta jauniems, perspektyviems žaidėjams vykti tęsti savo karjeros į Lenkiją?
– Kažkada kartu su Mindaugu Panka skaičiavome, kiek Lietuvos futbolininkų rungtyniauja Lenkijos aukščiausioje lygoje, ir suskaičiavome vos du. Manau, nereikia per daug sureikšminti A lygos, laukti to sužibėjimo. Jei tik atsirado palanki galimybė iškeliauti į Lenkiją, tad pirmyn. Kodėl? Todėl, kad ten yra kito lygio futbolas. Tai ir žiniasklaidos dėmesys, ir profesionalumas iš sporto funkcionierių pusės bei organizuotumo. Jei reikėtų ieškoti priežasčių, kodėl Lenkijoje lietuviai gauna tiek mažai žaidimo laiko, tai turbūt svarbiausia priežastis būtų ta, kad lenkai nelabai vertina lietuvių tautybės žmones. Praleidęs ten pustrečių metų, vis dar nelabai randu bendrą kalbą su jais. Lenkai gana atgrasūs žmonės. Tačiau nesigailiu praleistų metų Lenkijoje, nes bet kokia patirtis – yra patirtis. Tad mano nuomone, jei tik yra galimybė iškeliauti rungtyniauti į užsienį, reikia ja naudotis, nebūtinai į Lenkiją, į bet kurią kitą šalį. Galbūt ten atrasi savo kitas teigiamas puses. Juk visada yra galimybė grįžti atgal į Lietuvą, o naujos pažintys bei nauji draugai dar niekam nepakenkė.

– Pats esate dar tik 22-ejų ir viskas, kas geriausia, matyt, dar ateityje. Ar Jūsų ateities planuose yra kontraktas su komanda, rungtyniaujančia pajėgiausiuose Europos lygose, kaip Anglija, Ispanija, Italija ar Vokietija?
– Išties, esu dar jaunas ir kiekvienas žaidėjas privalo sau kelti maksimalius tikslus. Net ir tokius, kurie atrodo nelabai realūs. Tuomet iš savęs gali daugiau reikalauti ar padaryti didesnę pažangą gerindamas savo žaidimą. Norėčiau kada nors apsivilkti vienos iš šių šalių aukščiausių lygų komandos marškinėlius, tačiau tikrai nesiruošiu per pusę metų padaryti milžinišką žingsnį ar peržengti savo galimybių ribas. Šiuo metu mano tikslas – nuosekliai ir sistemingai tobulėti žaidimo prasme.

– Ką manote apie Lenkijos futbolo sirgalius? Ar kartais jų chuliganiški veiksmai nepakenkia komandai? Ar tai turi įtakos komandos žaidimui?
– Į Lenkijos futbolo stadionus renkasi labai didelės masės žmonių ir nemažą dalį jų sudaro „Ultros“. Jie turi labai daug kam būdingą problemą – kai komanda laimi, pergalę švenčia kartu, bet kai komandai nesiseka, būna, kad net nušvilpia. Išties, kartais būna sunku su tuo susitaikyti. Yra buvę momentų, kai žaisdami namuose praleidžiame įvartį ir kai mes kontroliuojame kamuolį, mus nušvilpia savi sirgaliai… Tokiais momentais net kildavo minčių, kad geriau jau žaisti išvykoje.

– Kokią nuomonę susidarei apie Lenkijos moteris?
– Žinoma, kiekvienos šalies atstovas sakys, kad jo šalies moterys yra geriausios. Manau, kad kiekviena šalis turi labai gražių moterų ir nevertėtų išskriti vienos šalies. Kas liečia Lenkijos moteris, tai man jos nelabai patiko – tiek išvaizda, tiek charakterio bruožais. Tikiuosi niekas nesupyks, bet, mano nuomone, lenkų kalba yra negraži, todėl nesutikau nė vienos moters su sodriu, gražiu, moterišku balsu. Galbūt tai ir nelabai įmanoma, kadangi jų kalboje labai daug priebalsių, mažai balsių.

– O kaip Jūsų asmeninis gyvenimas? Ar turite gyvenimo draugę?
– Turėjau panelę iš Alytaus. Deja, jau praėjo metai, kaip esu vienišas.

...

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Sau 22 12:17

autorius: Dovydas Ušakovas
Dovydėlis parašė straipsnį ir nenusikeikė nė karto... kas jam pasidarė??? Pasikeitė neatpažįstamai. :D
Vytautas Andriuškevičius: apie moteris, futbolą ir Lenkiją
Koks straipsnis apie moteris, kai nėra nė vienos ciocės nuotraukos??? :mrgreen: :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgp 24 00:39

džiugu, kad išsigydęs traumas pastoviai lošia starte, tiesa komanda vis dar kovoja dėl išlikimo lygoje

...

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 27 15:19

V. Andriuškevičius Švedijoje atliko rezultatyvų perdavimą
BNS 2013 m. rugsėjo 27 d.

33-ąjį tašką Švedijos futbolo čempionato XXV turo rungtynėse iškovojo dešimtą vietą šešiolikos komandų turnyre užimantis Vytauto Andriuškevičiaus atstovaujamas Stokholmo "Djurgarden IF" klubas, trečiadienį namuose susitikimą su ketvirtoje pozicijoje esančia Solnos AIK (43 tšk.) ekipa baigęs lygiosiomis 2:2 (2:2).

Susitikimą pagrindinėje sudėtyje pradėjęs Lietuvos rinktinės gynėjas, po kurio pakelto kampinio krito pirmasis rungtynių įvartis, 74-ą minutę vietą aikštėje užleido Jesperui Arvidssonui.

Po įvartį šeimininkams pelnė Andreas Johanssonas (6 min.) ir Amadou Jawo (39 min.), o svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Nabilas Bahoui'us (11 min.) bei Henokas Goitomas (27 min.).

Čempionate pirmauja "Malmö FF" (51 tšk.) futbolininkai, lenkiantys "IFK Göteborg" (50 tšk.) bei "Helsingborg IF" (45 taškai) vienuolikes.

http://sportas.delfi.lt/futbolas/v-andr ... z2g5wgELZ0" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 27 15:20

Målen Djurgården - AIK 2-2 Derby Stockholm Sweden DIF - AIK


bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 27 15:38

O du varžovų įvarčiai - po aktyvių veiksmų Andriuškevičiaus gynybos pusėje. Pirmo įvarčio momentu Vytas davė laisvai mušti, antro - neuždengė perdavimo.

...

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 27 15:57

Vycka pasižymėjo visomis prasmėmis. :mrgreen:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 27 16:40

Tai geriausia ką rinktinė turi visomis prasmėmis Vytautas yra kuriantis žaidėjas ir manau, kad jis geriausias iš dabar lošiančių Lietuvių.

...

Re: Vytautas Andriuškevičius

2013 Rgs 30 16:56

„Djurgarden“ klubas su V. Andriuškevičiumi toliau kyla Švedijos čempionate
BNS 2013 m. rugsėjo 30 d.

Dešimtąją pergalę Švedijos futbolo čempionato XXVI turo rungtynėse iškovojo ir į septintąją vietą šešiolikos komandų turnyre pakilo Vytauto Andriuškevičiaus atstovaujamas Stokholmo "Djurgarden IF" (36 tšk.) klubas, sekmadienį svečiuose 4:1 (1:0) nugalėjęs penkioliktojoje pozicijoje likusią "Halmstads BK" (24 tšk.) ekipą.

Lietuvos rinktinės gynėjas šįsyk liko atsargoje.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Ertonas Fejzullahu (6 ir 52 min.), po vieną - Aleksandaras Prijovičius (69 min.) ir Amadou Jawo (85 min.).

Garbės įvartį į svečių vartus įmušė Simonas Silverholtas (78 min.).

http://sportas.delfi.lt/futbolas/djurga ... z2gNsqk32I" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į