...

X (10) turas:

2013 Bal 29 13:20

2013-05-03 18:00
Kruoja - : - Tauras

2013-05-04 14:00
Atlantas - : - Sūduva

The Miz

Re: X (10) turas:

2013 Bal 30 14:36

2013-05-03 18:00, Pakruojis
Kruoja - Tauras

Tiesiogiai 2013-05-04 14:00, Klaipėda
Atlantas - Sūduva

2013-05-04 18:30, Šiauliai
Šiauliai - Banga

2013-05-05 19:00, Panevėžys
Ekranas - Dainava
http://www.alyga.lt" onclick="window.open(this.href);return false; duoda tokias rungtynes. O tai jau Pakruojis namie savo mieste zais, o Atlantas Klaipėdoje? Ar čia vėl kažko prisapaliota?

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 02 12:51

Penktadienį futbolas grįžta į Pakruojį
http://www.fkkruoja.lt/naujienos-kruoja ... i-pakruoji" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį, 18 valandą, Pakruojo miesto stadione bus sužaistos pirmosios 2013 metų rungtynės – vietos „Kruoja“ „SMScredit.lt A lygos“ mače stos į kovą su Tauragės „Tauru“.

Pakruojiečiai Lietuvos čempionate iškovoję 14 taškų ir žengia ketvirti. Tauragiškiai (1 taškas) – paskutiniai, ketvirti.

„Kruoja“ šiemet su „Tauru“ sužaidė vienerias rungtynes. Pirmajame sezono mače kovo 10-ąją Pakruojo futbolininkai varžovus svečiuose įveikė 2:1. Du įvarčius pelnė vėliau „Kruoją“ palikęs Georgas Alaverdashvilis (37, 55 minutėmis). „Taurui“ nuo 11 metrų žymos 84-ąją minutę tiksliai smūgiavo Simonas Babilius.

Praėjusiame sezone „Kruoja“ varžovus nugalėjo visus kartus – 3:1 Pakruojyje, 1:0 Panevėžyje, dukart 4:0 Tauragėje.

Futbolas į Pakruojį grįžta beveik po pusmečio – paskutiniąsias rungtynes „Kruoja“ savo stadione žaidė lapkričio 11-ąją.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 03 11:02

Pakruojo „Kruoja“ - Tauragės „Tauras“.
Gegužės 3 dieną 18 val. Pakruojis, miesto stadionas. Pirmajame rate – 2:1.


LFF taurės turnyre „Kruoja“ padėti sau negali. Pakruojiškiams lieka sirgti už „Žalgirį“, kuris, iškovojęs taurę, atvertų Aukštaitijos klubui kelią į Europos lygą. Pusfinalyje vilniečiai „Kruojos“ viltį išsaugojo.

Pakruojo futbolininkai grįžta namo. Iki šiol namų rungtynes jie žaidė Panevėžyje. Ir „Kruojai“, ir „Taurui“ tai bus pirmosios rungtynės ant žolės šiemet.

„Tauras“ pirmajame rate iškovojo vos tašką, tačiau triuškinamą nesėkmę patyrė tik žaisdamas su Marijampolės „Sūduva“. Treneris Aliaksandras Brazevičius pastaruoju metu vis palankiau vertina savo jaunos komandos žaidimą. Visa tai leidžia manyti, jog „Kruojai“ lengva nebus. Juolab kad komandoje nebėra „Tauro“ duobkasio pirmojo rato dvikovoje – du įvarčius tada įmušusio Georgijaus Alaverdašvili.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 03 11:07

Klaipėdos „Atlantas“ - Marijampolės „Sūduva“.
Gegužės 4 dieną 14 val. Gargždai, miesto stadionas. Pirmajame rate – 1:0.


„Mes būsime čempionai“, - po pralaimėjimo LFF taurės turnyro turnyro pusfinalyje „Žalgiriui“ ryžtingai pažadėjo „Atlanto“ treneris Konstantinas Sarsanija. Čempionato lyderis „Sūduvos“ laukia kibirkščiuodamas sportiniu pykčiu.

Nuo tada, kai čempionato starte uostamiesčio komanda nugalėjo marijampoliečius, o rezultatas buvo įvertintas kaip staigmena, situacija pasikeitė. „Atlantas“ dabar vertinamas daug pagarbiau. Rungtynių Gargžduose favoritu derėtų laikyti būtent klaipėdiečius, juolab kad į „Sūduvos“ stovyklą pirmojo rato pabaigoje, kaip ir sezono starte, įsisuko traumų epidemija.

Bet sportinio pykčio Suvalkijos komandai taip pat nestigs. Jo turėtų pridėti, pasak „Sūduvos“ kapitono Povilo Leimono, „stiprus spyris į užpakalį“ 0:5 pralaimėtose rungtynėse su „Žalgiriu“.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 03 11:08

„Šiauliai“ - Gargždų „Banga“.
Gegužės 4 dieną 18.30 val. Šiauliai, Gytarių stadionas. Pirmajame rate – 1:1.


Šiauliečiai pagavo palankų vėją. Iš septynerių pastarųjų „SMScredit.lt A lygos“ ir LFF taurės turnyro rungtynių jie laimėjo penkerias, o nugalėti paliko aikštę tik sykį.

Vidinė konkurencija komandoje, kurią skatina treneris Tomas Kančelskis, duoda teigiamų rezultatų. Saulės miesto komandos sėkmė taurės turnyro pusfinalyje reiškia, kad paskutinis Lietuvai skirtas bilietas į Europą nusės Šiaulių krašte – jį gaus arba „Kruoja“, arba „Šiauliai“, kuriems reikia laimėti finalą.

Nuo tada, kai „Bangos“ vairą perėmė Mindaugas Čepas, Gargždų komanda taškų dar nepelnė. Bet ir „Žalgiriui“, ir „Atlantui“ gargždiškiai pralaimėjo kovodami. Suprantama, jie kovos ir Šiauliuose.

Rungtynės vyks ant dirbtinės dangos Gytariuose. Šiauliečiai nusprendė leisti miesto savivaldybės stadiono žolei leisti ramiai sužaliuoti.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 03 11:10

Panevėžio „Ekranas“ - Alytaus „Dainava“.
Gegužės 5 dieną 19 val. Panevėžys, „Aukštaitijos“ stadionas. Pirmajame rate – 3:1.


Kitaip nei Šiauliuose, Panevėžyje komandos jau rungtyniaus ant žolės. „Ekranas“ į aikštę eis po pralaimėjimo taurės turnyro pusfinalyje, tačiau pirmajame „SMScredit.lt A lygos“ pirmenybių rate patirti sukrėtimai lėmė, kad svarbiausia ir prioritetine čempionų komandos užduotimi jau prieš kelias savaites tapo siekis gerinti turnyrinę situaciją nacionaliniame čempionate.

„Dainava“ pergalės džiaugsmo nepatyrė nuo trečiojo turo, bet pirmojo rato pabaigoje komandos kovingumas ir gynyba pagerėjo. Alytiškių bėda lieka futbolininkų traumos – vienokių ar kitokių sveikatos problemų turi Mindaugas Strauka, Jevgenijus Morozas, dar keli žaidėjai.

Lorencas

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 10:30

Kruoja 2 : 3 Tauras

2 min. Marius Kižys 0-1
9 min. Ričardas Beniušis 1-1
75 min. Simonas Babilius 1-2
76 min. Maksim Lukashevic 1-3
78 min. Nerijus Mačiulis 2-3


Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/743/kruoja-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/743/kruoja-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/743/kruoja-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Lorencas

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 10:32

“Kruoja” netikėtai pralaimėjo “Taurui”
http://penalty.lt/kruoja-netiketai-pralaimejo-taurui/" onclick="window.open(this.href);return false;


Pakruojo “Kruojos” futbolininkų sugrįžimas į savąjį stadioną baigėsi nesėkme. Jie pirmosiose II rato rungtynėse nelauktai 2:3 pralaimėjo Tauragės “Taurui”.

Šeimininkai jau rungtynių pradžioje patyrė šaltą dušą, kai 2 min. įvartį po prasiveržimo pelnė Marius Kižys. Persvara svečiai džiaugėsi neilgai. Po pražangos baudos aikštelės krašte teisėjas skyrė 11 m baudinį ir jį realizavo Ričardas Beniušis – 1:1. Gan prastos kokybės aikštėje komandoms sunkiai sekėsi organizuoti atakas, vyravo jėgos futbolas, paremtas ilgais perdavimais.

Negausiai susirinkusių žiūrovų įdomesni įvykiai laukė antro kėlinio pabaigoje. 75 min. Simonas Babilius rezultatyviai baigė “Tauro” kontrataką. Vos po minutės “Taurui” atstovaujantis baltarusis Maksimas Lukaševičius taip pat pabėgo į priekį ir pergudravo šeimininkų vartininką Marį Eltermanį.

“Kruoja” nepasidavė. 78 min. Nerijus Mačiulis tiksliu smūgiu maždaug iš 14 m pasiuntė kamuolį į “devyniukę” – 2:3. Pakruojo ekipos pastangos spausti varžovus ir mėginti išlyginti rezultatą buvo chaotiškos. Maža to, “Tauras” vienoje kontratakoje vos nepelnė ketvirtojo įvarčio.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 10:57

Gargždų "Banga" (oficialus)

"Bangos" vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas pasirinko toki aštuonioliktuką rungtynėms su "Šiauliais": R.Bogužas, V.Myrnyi, A.Alekseev, Ž.Banys, V.Bedoidze, R.Borusas, A.Butkus, T.Chargeishvili, M.Da Silva, A.Dos Santos, M.Dūda, M.Gudauskas, A.Ivanauskas, G.Kulbis, M.Kura, G.Nikabadze, T.Salamanavičius, S.Staponka.
Primename, kad dvikova Šiauliuose prasidės 18 valandą.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 11:15

Pakruojo „Kruoja“ – Tauragės „Tauras“ 2:3 (1:1)

„Kruoja“: M. Eltermanis; G. Slavickas, A. Skroblas, D. Arlauskis, G. Balašauskas (71 min. J. Bušmič); N. Astrauskas, T. Miklinevičius, N. Mačiulis, A. Lipskis; L. Kochanauskas (78 min. A. Bagočius), R. Beniušis.

„Tauras“: M. Matuzas; M. Eiza, I. Tvalavadzė, C. Vacca, M. Lėkis; R. Kuzin, L. Trakšelis, N. Cosentini (90 min. L. Bielskis), D. Malkevičius (65 min. L. Martišauskis), M.Lukashevic, M. Kižys (66 min. S.Babilius).

Įvarčiai: R. Beniušis (8 iš 11 m), N. Mačiulis (77); M. Kižys (2), S. Babilius (75), M. Lukashevic (76).

Geltonos kortelės: L. Kochanauskas (40), J. Bušmič (72); M. Matuzas (89).

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 11:16

Pakruojiečiai netikėtai pralaimėjo „Taurui“
http://www.fkkruoja.lt/naujienos-kruoja ... ejo-taurui" onclick="window.open(this.href);return false;

„SMScredit.lt A lygoje“ neliko nelaimėjusių komandų. Vieną tašką iki tol turėjęs Tauragės „Tauras“ sugadino sugrįžimo į savo stadioną šventę Pakruojo „Kruojai“. Ši komanda, iki tol namų rungtynes žaidusi Panevėžyje, savo teritorijoje nusileido „Taurui“ 2:3.

Rungtynių pradžioje iš giedro dangaus sužaibavo ir vienoje, ir kitoje baudos aikštelėje. 2-ąją minutę „Tauro“ žaidėjas Marius Kižys gavo kamuolį netoli varžovų vartų, ir nestipriu, bet tiksliu smūgiu į artimąjį vartų kampą užklupo nepasirengusį „Kruojos“ vartininką Marį Eltermanį – 0:1. Tauragiškiams pirmą kartą šio sezono „SMScredit.lt A lygoje“ pavyko išsiveržti į priekį.

„Kruoja“ rezultatyvia ataka atsakė 8-ąją minutę. Išpuolis kairiuoju kraštu baigėsi pražanga ir 11 metrų baudiniu, kurį įmušė Ričardas Beniušis.

Vėliau Pakruojo komanda kontroliavo teritoriją, bet jai atakuojant, kamuolys dažniausiai nepasiekdavo puolėjų. 32-ąją minutę progą atsidurti vienas prieš vartininką turėjo Lukas Kochanauskas, tačiau paskutinę akimirką suvaldyti kamuolio jam nepavyko. 44-ąją minutę po Andriaus Lipskio smūgio iš toli kamuolys prašvilpė greta virpsto.

„Tauras“ tradiciškai pasirinko kontratakų taktiką, o savo pavojingiausią išpuolį surengė 37-ąją minutę. Tada „Kruojos“ gynėjas iškrapštė kamuolį iš po smūgiuoti pasirengusio M. Kižio kojų.

Po pertraukos Pakruojo komanda bandė primesti varžovams savo sąlygas, bet daug progų nesukūrė. Realiausia jų 60-ąją minutę nepasinaudojo L. Kochanauskas – po jo smūgio kamuolys atsimušė į virpstą.

Įvarčiai pasipylė sužaidus maždaug 75 minutes. Pirmiausia „Taurą“ į priekį išvedė Simonas Babilius. Po kelių dešimčių sekundžių tauragiškių persvarą padidino Maksimas Lukaševičius. Tačiau 77-ąją min. „Kruojos“ viltį atgaivino Nerijaus Mačiulio įvartis.

Viltis ruseno neilgai – tauragiškiai atmušė varžovų atakas, iškovojo pirmą sezono pergalę ir pirmąsyk pakilo iš turnyro lentelės dugno.

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 11:27

Pakruojis namie savo mieste zais, o Atlantas Klaipėdoje? Ar čia vėl kažko prisapaliota?
KRUOJA namie Pakruojy, o ATLANTAS namie... bet Gargžduose. :mrgreen:
na, ir stadionas pakruojyje... baisesnį tik kokiame užkampyje galima surasi... Ariogalos lygio stadionas... :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 11:52

buvo panašus žemkėje kai Teledema lošdavo

...

Re: X (10) turas:

2013 Geg 04 13:02

Turi mintyje Noreikiškių??? Pats ten esu žaidęs, sakyčiau, kad pusė velnio, geriau nei ta trypta asla Pakruojyje.. lyg ant asfalto... :roll:

Grįžti į