...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:06

Po "Žalgirio" pergalės prieš "Atlantą" - dvivaldystė
Alyga.lt inf. http://www.lff.lt/lt/article/po_zalgiri ... vivaldyste" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus „Žalgirio" futbolininkai „SMScredit.lt A lygos" rungtynėse Gargžduose 1:0 palaužė lyderį Klaipėdos „Atlantą", atsigriebė už pralaimėjimą pirmajame rate ir surinktais taškais turnyro lentelėje pavijo iki šiol pirmavusius klaipėdiečius.

Be to, sostinės komanda yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau nei „Atlantas".

Lyderių dvikovoje pradžia buvo tokia, kokios futbolo mėgėjai galėjo tikėtis - atsargi. Pirmoji reali galimybė įmušti sukurta tik 26-ąją min. Tada vienas prieš „Atlanto" vartus atsidūrė Kamilis Bilinskis, bet įveikti vartininko Manto Galdiko jam nepavyko.

Vėliau buvo dar pora „Žalgirio" progų, sykį kamuolys atsidūrė klaipėdiečių vartuose, tačiau viskas baigėsi geltona kortele Mantui Kukliui, įmušusiam po teisėjo švilpuko. Realiausias galimybes išsiveržti į priekį „Žalgiris" sukūrė pačioje kėlinio pabaigoje. Pradžioje vienas prieš vartus atsidūrė, bet į juos nepataikė Jakubas Wilkas. Paskui po kampinio progą turėjo, tačiau ja nepasinaudojo Luka Peričius.

60-ąją min. vilniečiai dar kartą galėjo išsiveržti į priekį, bet po Ryčio Leliūgos perdavimo galva į vartus nepataikė Pavelas Komolovas. Dar po septynių minučių progą turėjo „Atlantas", tačiau Mariaus Papšio iš toli smūgiuotą kamuolį atrėmė vartininkas Armantas Vitkauskas.

Įvartis į „Atlanto" vartus įkrito70-ąją min. K.Bilinskis gavo neįtikėtinai tikslų Manto Kuklio perdavimą ir, atsidūręs vienas prieš M.Galdiką, įmušė šeštąjį savo įvartį šiame čempionate.

78-ąją min. K.Bilinskis galėjo pasižymėti ir antrą kartą, bet po jo smūgio kamuolys nuskriejo greta virpsto. „Atlantas" pabandė stiprinti puolimą vietoj gynėjo Kazimiero Gnedojaus leisdamas į aikštę puolėją Valdą Trakį, bet šturmo klaipėdiečiai organizuoti nesugebėjo. Vienintelę progą išlyginti rezultatą jau per teisėjo kompensuotą laiką turėjo Donatas Navikas, bet po jo smūgio galva kamuolys nuskriejo virš vartų.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:07

Klaipėdos „Atlantas" - Vilniaus „Žalgiris" 0:1 (0:0).

„Atlantas": M.Galdikas, M.Beneta, K.Gnedojus (82 min. V.Trakys), M.Kazlauskas, A.Jokšas, M.Papšys, A.Bartkus, D.Navikas, A.Urbšys (66 min. G.Kruša), G.Žukauskas, E.Razulis (58 min. Ž.Kymantas).

„Žalgiris": A.Vitkauskas, E.Vaitkūnas, L.Peričius, A.Skerla, A.Švrljuga, V.Šilėnas, M.Kuklys (85 min. P.Janušauskas), P.Komolovas (68 min. V.Gercas), A.Žulpa, J.Wilkas (55 min. R.Leliūga), K.Bilinskis.

Įvartis: K.Bilinskis (70).

Teisėjas G.Mažeika.

Geltonos kortelės:
A.Jokšas (13), M.Kazlauskas (35)/K.Bilinskis (14).

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:08

Nuskandinę "Atlantą" kyla į turnyro lentelės viršų
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... virsu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Gargžduose vykusiose "SMScredit.lt A lygos" XI turo rungtynėse VMFD "Žalgiris" komanda rezultatu 1:0 (0:0) nugalėjo Klaipėdos "Atlantą"

Pergalę po vienintelio tikslaus Kamilio Bilinskio smūgio iškovoję žalgiriečiai į savo sąskaitą įsirašė 22-ąjį tašką.
Tiek pat jų turi ir nesėkmę patyrę "Atlanto" futbolininkai, praradę lyderio statusą, kurį perėmė į pirmąją vietą pakilę žaliai balti.
Aktyviai mačą pradėjusios ekipos jau pirmajame kėlinyje galėjo pakreipti susitikimo eigą sau palankia linkme.
25 minutę savo šanso neišnaudojo "Žalgirio" puolėjas Kamilis Bilinskis, po puikaus Egidijaus Vaitkūno perdavimo atsidūręs vienas prieš vartininką, tačiau atlikęs nepavojingą smūgį.
Uostamiesčio ir sostinės vienuolikių futbolininkai aukščiausią pavarą įjungė prieš pat pertrauką. "Atlantas" iš pradžių nesugebėjo pasinaudoti žalgiriečių klaida aikštės viduryje, vėliau iš baudos aikštelės ribų įvarčio pasiekti nepavyko Evaldui Razuliui.
Vilniečiai į tai atsakė dviem pavojingais smūgiais, kurių autoriai buvo Jakubas Wilkas ir Luka Peričius.
Sužaidus valandą vėją prie "Atlanto" vartų sukėlė į greitą ataką nuskubėję Rytis Leliūga ir Pavelas Komolovas, tačiau pastarajam nepavyko nukreipti kamuolio į vartų plotą.
Netrukus sunerimti buvo priversti ir žalgiriečiai. Marius Papšys galingu smūgiu bandė nuginkluoti Armantą Vitkauską, bet žaliai baltų vartų sargas neklydo.
Įvarčių sausra galiausiai buvo nutraukta 71 minutę. M. Kuklys atliko nuostabų perdavimą K. Bilinskiui, kuris dar kartą atsidūrė vienas prieš vartininką ir savojo šanso šį kartą nepaleido. Lenkas tiksliu smūgiu nukreipė kamuolį į vartus ir išvedė svečius į priekį.
Lemiamomis mačo akimirkomis "Atlantas" be atodairos kilo į paskutinį šturmą. Visu pajėgumu žalgiriečius spaudę Klaipėdos futbolininkai galėjo išlyginti rezultatą, bet iš baudos aikštelės galva smūgiuotas kamuolys praskriejo virš vartų.
Nuaidėjęs finalinis teisėjo švilpukas skelbė žalgiriečių triumfą bei revanšą už pirmajame rate patirtą pralaimėjimą.

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:24

"Atlantas" 0 - 1 "Žalgiris"

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/470.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Federacijos čempionai nugalėjo šio sezono išsišokėlius iš Klaipėdos. Sveikinu žaliai baltus su sunkia ir pelnyta pergale.

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:33

K. Bilinskis: dėl pergalės teko pavargti

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/13197.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Atlantas" 0-1 "Žalgiris". Įvartis ir komentarai

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 11:35

Galdikas šaunuolis...
o lenkai tai vis dar lietuviškai nepramoko... :mrgreen: pats laikas jau būtų... :roll:

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 12:43

Treneris: M. Kuklio perdavimas buvo neeilinis

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/13198.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Atlantas" 0-1 "Žalgiris". Komentarai

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 13:56

“Sūduvai” nepavyko laimėti Šiauliuose
Parašyta 2013.05.07 http://fksuduva.lt/?p=1868" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiaulių miesto stadionas
Rungtynių teisėjas – Edmundas Gaigalas
Šiaulių “Šiauliai” 1 – 1 Marijampolės “Sūduva”
65′ [ 1 - 0 ] Niko Tokič
85′ [ 1 - 1 ] Rafael Ledesma


“Šiauliai”: P.Pocius, T.Snapkauskas, D.Lunskis, E.Pšelenskis, F.Zderič, D.Jankauskas, T.Eliošius, L.Mushnikov ( 76′ R.Urbelis ), A.Vaskela, M.Rašo ( 61′ N.Tokič ), G.Alaverdashvili ( 84′ M.Vorobjovas ).
“Sūduva”: P.Davidovs, N.Radžius, D.Isoda ( 80′ A.Breivė ), P.Daukša, V.Bagdanavičius, R.Xin ( 46′ A.Brokas ), P.Leimonas, V.Baranovskij, N.Valskis, R.Ledesma, M.Kdouh ( 46′ P.Kiselevskis ).

Aikštės šeimininkams taip buvo pirmosios 2013 metų “Smscredit.lt A lygos” rungtynės pagrindiniame miesto stadione.

Šiose rungtynės Marijampolės “Sūduvos” gretose debiutuos 18-metis vidurio gynėjas Darius Isoda. Jis startinėje sudėtyje pakeitė praėjusiame ture raudoną kortelę gavusį Maximiliano Ugge. Į Marijampolės komandos sudėtį taip pat sugrįžo po ligos pasveikęs brazilas Rafaelis Ledesma.

Pirmajame kėlinyje “Sūduva” sukūrė keletą įvarčiais pasibaigti galėjusių atakų. Pora epizodų liko neišnaudota po to, kai Mohamedo Kdouh nepasiekė labai pavojingi komandos draugų perdavimai.

Kėlinio pabaigoje puikią galimybę įmušti turėjo Valentinas Baranovskis. Jis sulaukė Rex Xin perdavimo iš krašto ir laisvas smūgiavo į vartus iš 16 metrų, tačiau kamuolys skriejo aukštai virš vartų.

Aikštės šeimininkai pirmojo kėlinio eigoje taip pat turėjo galimybių persverti rezultatą į savo pusę, bet smūgio į vartus stadija dažniausiai nebūdavo pasiekiama.

Nepaisant “Sūduvos” persvaros pirmajame kėlinyje, 65 rungtynių minutę į priekį išsiveržė aikštės šeimininkai. Po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas Niko Tokičius gavo komandos draugo perdavimą iš krašto ir vienu lietimu tiksliai smūgiavo į Pavelo Davidovo saugomus vartus.

83 rungtynių minutę surengė gražią ataką, kurios smaigalyje atsidūręs Nerijus Valskis išprovokavo Deivido Lunskio pražangą. Baudos smūgį nuo baudos aikštelės linijos ėmėse realizuoti Rafaelis Ledesma, kuris smūgiavo tiksliai ir nepaliko vilčių Pauliui Pociui šį smūgį atremti.

90 rungtynių minutę Valentinas Baranovskis turėjo puikią progą pelnyti įvartį, bet būdamas keli metrai nuo vartų sudelsė smūgiuoti ir tuo pasinaudoję “Šiaulių” gynėjai ataką nutraukė.

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 13:59

Tris dienas Dariukas (D. Gvildys) ugdė nugalėtojų mentalitetą SŪDUVOS komandoje, o ketvirtą teko pripažinti, kad ne geresni už šiauliečius... koks nusivylimas. :mrgreen:

Paveikslėlis

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 15:34

Šiandien A lygoje dar dvejos rungtynės: "Tauras" - "Banga" (18 val.) ir "Dainava" - "Kruoja" (20 val.).

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 18:30

19 min. A. Staponka muša įvartį į "Tauro" vartus.
TAURAS 0 - 1 BANGA

27 Salamanavičius dar vieną
TAURAS 0 - 2 BANGA

M. Kižys smūgiu galva švelnina rezultatą 36-ąją minutę - 1:2.
TAURAS 1 - 2 BANGA

ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 18:56

Trecia bangos banke: zaidejas su ranka pasimuso kamuoli...Teisejo klaida...

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 08 21:52

Kruoja - Dainava 1:1
Teisėjo teisėjavimas tiesiog absurdiškas.......

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 09 09:22

Trecia bangos banke: zaidejas su ranka pasimuso kamuoli...Teisejo klaida...
Net Tauro žaidėjai neprotestavo, tai reiškia jokios rankos nebuvo. Būtų buvus ranka, tai būtų teisėją pasmaugę :)

...

Re: XI (11) turas:

2013 Geg 09 10:28

Dar viena įspūdinga “Bangos” pergalė
http://penalty.lt/dar-viena-ispudinga-bangos-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gargždų “Bangos” futbolininkai A lygoje iškovojo antrąją pergalę iš eilės. Savaitgalį svečiuose 4:1 pranokę “Šiaulius”, jie trečiadienį Tauragėje tokiu pačiu skirtumu įveikė ir “Taurą”.

Savo pranašumą gargždiškiai ėmė įrodinėti greitai. 19 min. po Roko Boruso perdavimo iš arti pasižymėjo Aurelijus Staponka. Dar po 7 minučių tiksliai smūgiavo 20-metis “Bangos” saugas Tomas Salamanavičius. 36 min. “Tauro” viltis atgaivino Marius Kižys, tiksliai smūgiavęs galva po perdavimo iš krašto. Bet prieš pat pertrauką “Banga” atstatė dviejų įvarčių pranašumą. Mandinho perdavė kamuolį T.Salamanavičiui ir šis įveikė vartininką Mindaugą Matuzą – 1:3.

57 min. “Bangos” komandai plačiai nusišypsojo fortūna. Tolimas Nicola Cosentini smūgis atsimušė į skersinį. O pirmas prie kamuolio suskubęs M.Kižys taip pat pataikė į vartų konstrukciją. 74 min. “Bangos” pranašumą kontratakos metu įtvirtino Aleksejus Aleksejevas ir “Tauro” komanda nuleido rankas – 1:4

Grįžti į