...

XI (11) turas:

2014 Bal 28 17:45

2014-05-02, 17:30
Kruoja VS. Šiauliai
Pakruojo miesto stadionas

2014-05-03, 12:00
Atlantas VS. KG
Klaipėdos centrinis stadionas

2014-05-03, 16:00
FKE VS. Dainava
Panevėžio "Aukštaitijos" st.

2014-05-03, 18:00
Sūduva VS. Žalgiris
ARVI arena

2014-05-04, 16:00
Trakai VS. Banga
LFF stadionas

...

Re: XI (11) turas:

2014 Bal 30 12:38

Maža paslaptis. Šeštadienį "Atlantas" su "Granitu" žais centriniame stadione - ant žolės...

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XI (11) turas:

2014 Bal 30 21:40

O kiti ant adatos žais ?

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 02 10:08

Pakruojo "Kruoja" - "Šiauliai"

Gegužės 2 dieną 17.30 val. Pakruojis, miesto stadionas. Pirmajame rate - 1:1.

"Kruoja" vėl kopia aukštyn turnyro lentelės kopėčiomis. Po ketverių iš eilės nepralaimėtų rungtynių ir psichologiškai svarbių pergalių prieš "Trakus" bei Panevėžio "Ekraną", Pakruojo komanda yra ketvirta ir nuo antrą poziciją užimančio Klaipėdos "Atlanto" atsilieka vos tašku.

"Šiauliai" po trijų iš eilės pralaimėtų dvikovų nuotaiką pasitaisė lygiosiomis su "SMScredit.lt A lygos" lyderiu Vilniaus "Žalgiriu". Be to, Šiaulių apskrities derbiai įprastai vyksta atkakliai - pirmajame rate užfiksuotos lygiosios, o šiauliečiams optimizmo gali įkvėpti naujas "Kruojos" nuostolis - dėl geltonų kortelių žaisti negalės vienas pagrindinių gynėjų Alfredas Skroblas. Kita vertus, viltis grįžti į aikštę suspindo vartininkui Martynui Matuzui - "Kruojai" pateikus apeliaciją jo penkerių rungtynių diskvalifikacija laikinai sustabdyta.

Humoro mėgėjo Pauliaus Ambrazevičiaus prognozė:
"Gera žinia pakruojiškiams – lyga grįžta į šį miestą. Bloga žinia – komandos žais stadione su jau legendiniu tampančiu takeliu. Žinoma, gerai, kad komandos žaidžia ne krepšinį ir nė vienoje nėra Gintaro Einikio, – takelis jį išmuštų iš vėžių, – tačiau vis tiek aukščiausioje šalies futbolo lygoje tokie stadionai neatrodo žaviai… Spėju, kad “Kruojai” takelis nesutrukdys ir ji laimės 2:0".

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 02 10:10

Klaipėdos "Atlantas" - "Klaipėdos granitas"

Gegužės 3 dieną 12 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Pirmajame rate - 2:2.

Derbis, kuriame "Atlantas" sieks įrodyti, jog kluptelėjimas - lygiosios su antra uostamiesčio komanda "SMSScredit.lt A lygoje" sezono pradžioje - buvo tik apmaudus atsitiktinumas. "Klaipėdos granito" treneris Robertas Poškus mano kitaip ir teigia, jog ne sykį taškus iš favoritų jau gręžę jo futbolininkai ir vėl stos į žūtbūtinę kovą.

Savaitės viduryje LFF taurės turnyro pusfinalį žaidęs "Klaipėdos granitas" išeikvojo daug daugiau fizinių ir emocinių jėgų nei varžovai, bet ši komanda gali džiaugtis tuo, jog į rikiuotę grįš nuobaudą per rungtynes su Gargždų "Banga" atlikęs patyręs saugas Tomas Tamošauskas. Futbolas pirmą kartą šį sezoną Klaipėdoje nuo dirbtinės dangos persikels ant centrinio stadiono žolės.

P.Ambrazevičiaus prognozė:
"Jau antras to paties krašto derbis per kelias dienas Roberto “Trenerio” Poškaus vedamai granitinei kariaunai. Į antrą vietą pakilusiam “Atlantui” reikės pasistengti, kad varžovą paguldytų ant menčių, bet aš atlantiškiais tikiu. Spėju, kad baigsis 2:1 jų naudai".

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 02 10:12

Panevėžio "Ekranas" - Alytaus "Dainava"

Gegužės 3 dieną 16 val. Panevėžys, "Aukštaitijos" stadionas. Pirmajame rate - 3:0.

Alytiškiai važiuoja į svečius pas varžovą, kuris šį sezoną į jų vartus įmušė mažiausiai, tik tris, įvarčius. "Ekranas" žada šventę ir malonių staigmenų savo sirgaliams, bet ne varžovams - Tarptautinės motinos dienos proga į stadioną nemokamai kviečiamos moterys, merginos bei mergaitės - kaip teigia pats klubas, visos esamos ir būsimos mamos.

Panevėžiečiams rungtynės su absoliučia lygos autsaidere bus galimybė pasikrauti teigiamos energijos po pralaimėjimo "Kruojai". Juolab kad ir taip netankios "Dainavos" gretos dar praretėjo - dėl geltonų kortelių žaisti negalės labiausiai patyręs komandos futbolininkas Nerijus Kavaliauskas. "Ekranui" dėl tos pačios priežasties neatstovaus Uchenna Umeh, bet legionierius iš Nigerijos šį sezoną ir taip toli gražu ne visada patenka į pagrindinę sudėtį.

P.Ambrazevičiaus prognozė:
"Atėjo laikas ant “Dainavos” išsilieti “Ekranui”. Ir niekaip kitaip šios dvikovos negaliu įvardinti. Intrigos yra dvi: kiek “Ekranas” įmuš įvarčių ir ar į savo vartus įsimuš jau tris kartus tai sezone padaręs aštuoniolikmetis “Dainavos” žaidėjas Nedas Čeplinskas. Stiprybės, “Dzūkų tankai”, tamsiausia yra prieš aušrą. “Ekranas” laimės 4:0".

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 02 10:12

Marijampolės "Sūduva" - Vilniaus "Žalgiris"

Gegužės 3 dieną 18 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Pirmajame rate - 1:8.

Pirmajame rate "Sūduva" žaisdama su "Žalgiriu" Vilniuje mėgino daryti tai, ko nebandė dauguma kitų vilniečių varžovų - žaisti atvirą futbolą. Marijampoliečiai gavo neįtikėtinai skaudžią pamoką, todėl, reikia manyti, taktika šįkart bus kiek kitokia.

"Žalgiris" į Suvalkiją vyksta užgautas lygiųjų Šiauliuose, bet išlieti įtūžį ant "Sūduvos" nebus lengva užduotis. Marijampolės komanda - kitokia nei sezono pradžioje. Ji nepralaimėjo jau penkiuose turuose iš eilės, o po pastarųjų trijų dvikovų šventė pergales. "Žalgiriui" nedidele švente tapo savaitės pradžioje vykęs LFF drausmės komiteto posėdis - vilniečių kapitonui Deividui Šemberui priverstinis poilsis, užsidirbtas Gargžduose, buvo sumažintas nuo trejų iki dvejų rungtynių, tad Marijampolėje futbolininkas jau galės žaisti.

P.Ambrazevičiaus prognozė:
“Žalgiris” neranda savo žaidimo ir tą gali pastebėti ne tik futbolo ekspertai, žiūrovai, bet ir ketvirtas juokingiausias “Humoro klubo” komikas. “Sūduva” pernykščio sezono pabaigoje “Žalgirį” nuskriaudė, bet šiemet taip nebebus, aš tikiu savo komanda ir jos pergale 1:0".

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 02 10:16

"Trakai" - Gargždų "Banga"

Gegužės 4 dieną 16 val. Vilnius, LFF stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

Akis į akį stos komandos, kurios po pirmojo "SMScredit.lt A lygos" rato buvo įsikūrusios lyderių trejete. Dešimtasis čempionato turas abi jas stumtelėjo žemyn, bet rungtynėse Vilniuje galima tikėtis aršios kovos. Tokios, kokia vyko pirmajame rate Gargžduose, kai tąsyk siautėjęs galingas pajūrio vėjas svaidė į aikštę net dideles palapines.

LFF taurės pusfinalyje žaidė abi komandos, todėl dėl pranašumo kalbant apie fizinių jėgų resursus neturės nei vieni, nei kiti. Savaitės vidurys daugiau teigiamų emocijų atnešė "Bangai", patekusiai į taurės turnyro finalą ir iškovojusiai teisę žaisti Europos lygoje. Tačiau "Trakų" komandoje į aikštę grįš nuobaudą išsilaižęs vienas komandos lyderių Jurijus Kendyšas.

P.Ambrazevičiaus prognozė:
"Sezono pradžioje “Banga” buvo pagavusi neblogą bangą (žinau, baisu tokie žodžių žaismai), bet dabar žaidimas pradėjo banguoti (taip, tęsiu šitą ir toliau). Dėl to rungtynės su į LFF taurės finalą nepapuolusiais “Trakais” bus tik įdomesnės. “Trakai” visada paneigia mano prognozes, tai prijausdamas Edgarui Jankauskui,

...

XI (11) turas:

2014 Geg 03 10:32

Pakruojo "Kruoja" 1 - 0 "Šiauliai"

Gegužės 2 dieną 17.30 val. Pakruojis, miesto stadionas.

2014-05-02 | 11 turas | Teisėjas: Saulius Atmanavičius | Žiūrovų: 300

Pakruojo „Kruoja“ namuose įveikė Šiaulių „Šiaulius“ rezultatu 1:0 (0:0). Po šios pergalės Vladimiro Čeburino auklėtiniai kuriam laikui pakilo antrąją turnyro lentelės poziciją, savo ruožtu, šiauliečiai rikiuojasi priešpaskutiniai – devinti.

Rungtynes aktyviau pradėjo svečiai, jau vienoje iš pirmųjų atakų vartininkas Artūras Vaičulis buvo priverstas gaudyti Modesto Vorobjovo smūgiuotą kamuolį. Kiek vėliau Niko Tokičius atliko gerą perdavimą Edvinui Jasaičiui, pastarojo smūgis buvo labai pavojingas, kamuolys skriejo visai šalia virpsto.

Netrukus pirmuoju pavojingesniu išpuoliu atsakė ir „Kruoja“ – Robertas Vežėvičius aukštu perdavimu surado Ričardą Beniušį, kurio smūgis galva buvo kiek netikslus.

„Šiauliai“ keletą sykių bandė laimę tolimais smūgiais, kartą po puikaus Vyto Gašpuičio smūgio kamuolys prazvimbė greta vartų, A.Vaičulis tame epizode stovėjo sustingęs.

Pirmojo kėlinio antroje pusėje žaidimo tempas kiek nukrito, šeimininkai turėjo dvi pusproges, tačiau tiek R.Beniušio, tiek Nerijaus Mačiulio smūgiai buvo netikslūs.

Prieš pat pertrauką „Šiaulių“ gynėjas Edvardas Gaurilovas netiksliai smūgiavo galva po kampinio, o nuo paskutinės „Kruojos“ atakos svečiai šiaip ne taip apsigynė.

Po pertraukos pakruojiečiai į aikštę grįžo labai rimtai nusiteikę ir pradėjo joje dominuoti. Nors kelis gaisrus „Šiauliams“ pavyko užgesinti, bet 51-ąją rungtynių minutę kamuolį perėmęs Tautyvdas Eliošius atliko labai tikslų perdavimą R.Beniušiui, kuris išbėgęs prieš Igną Plūką privertė jį kapituliuoti.

Iš karto po praleisto įvarčio svečių žaidėjas Rokas Gedminas atliko puikų reidą suklaidindamas kelis „Kruojos“ gynėjus, vis tik paskutinė atakos stadija buvo nesėkminga – smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

Svečiams nepavyko primesti savojo žaidimo, pakruojiečiai užtikrintai gynėsi, neutralizuodavo visas aštresnių atakų užuomazgas ir rezgė pavojingus išpuolius. Vieno jų metu R.Beniušis sulaukė tikslaus R.Vėževičiaus perdavimo, tačiau stiprus smūgis tikslo nepasiekė.

Rungtynėms artėjant į pabaigą tobulos progos padvigubinti rezultatą neišnaudojo Aivaras Bagočius, už tokias nerealizuotas galimybes „Kruoja“ galėjo sulaukti atpildo, tačiau puiki gynyba neleido „Šiauliams“ sukurti nieko pavojingo. Mačo pabaigoje treneris Vladimiras Čeburinas išnaudojo visus tris keitimus, taip beveik nepalikdamas progų svečiams sukurti kažko panašaus į vartų apgultį.


...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 03 15:31

2014-05-03, 12:00
Atlantas 2 : 0 KG
Klaipėdos centrinis stadionas

2014-05-03 | 11 turas| Teisėjas: Edmundas Gaigalas | Žiūrovų: 900


***

A lyga: Klaipėdos derbyje „Atlantas“ įveikė debiutantus
http://alyga.smscredit.lt/varzybos/Atla ... anitas/196" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Lietuvos futbolo „SMScredit.lt A lygoje“ žaidžiamos trys 10-o turo rungtynės. Anksčiausioje dienos dvikovoje Klaipėdoje įvyko uostamiesčio derbis - jame be Evaldo Razulio ir Donato Kazlausko žaidęs „Atlanto“ klubas 2:0 nugalėjo pirmenybių debiutantus „Granito“ futbolininkus.

Nors dvikovą energingiau pradėjo aikštės šeimininkai, „Klaipėdos granitas“ privalėjo išsiveržti į priekį 7-ą minutę. Greitos atakos metu po Tamazio Čargeišvilio perdavimo iš dešinės Borisas Ignatjevas atsidūrė visiškai laisvas baudos aikštelėje, tačiau iš kelių metrų įsigudrino smūgiuoti taip, kad išgelbėti savo komandą sugebėjo puikią reakciją pademonstravęs Mantas Galdikas.

Atsakomosios atakos metu progą įmušti turėjo ir Andrius Jokšas. Sulaukęs perdavimo baudos aikštelėje, gynėjas krisdamas pabandė nukreipti kamuolį į tolimą vartų tinklą, bet pažeme smūgiavo šalia virpsto.

16-ą minutę darsyk reakciją turėjo pademonstruoti „Atlanto“ vartininkas. T. Čargeišvilis tiksliu perdavimu į baudos aikštelę išvedė Tomą Tamošauską. Šio smūgis kliudė gynėją ir pakeitė skriejimo trajektoriją, tačiau M. Galdiko tai nesuklaidino.

Po dviejų minučių Kazimieras Gnedojus galėjo rezultatyviai užbaigti standartinę situaciją prie svečių vartų, bet po gero Donato Virkšo perdavimo aukščiausiai už visus iššokęs gynėjas galva smūgiavo virš vartų.

Kėlinio įpusėjus, „Atlantas“ perėmė kamuolio kontrolę į savo rankas. Pavienės „Klaipėdos granito“ atakos aikštės šeimininkų baudos aikštelės prieigas pasiekdavo retai.

Keletą kartų anksčiau laimę iš toli pabandęs Ovidijus Verbickas prisišaudė ir privertė padirbėti Paulių Pocių, kuriam teko šuoliu gaudyti pažemę į vartus pasiųstą kamuolį po gražios greitos „Atlanto“ atakos 34-ą minutę.

Po trijų minučių blykstelėjo Andrius Bartkus. Saugas puikiu klaidinančiu judesiu už nugaros paliko iškart du gynėjus, įsiveržė į baudos aikštelę ir perdavimu joje surado laisvą Tadą Eliošių, tačiau šis smūgiuoti sudelsė ir po kojomis kritę gynėjai kamuolį blokavo.

Po lygios antrojo kėlinio pradžios, įvartis krito į svečių vartus. Po keitimo aikštėje pasirodęs Marius Papšys vieną prieš P.Pocių dešinėje išvedė T. Eliošių. Puolėjo smūgį „atrėmė“ virpstas, bet pirmasis prie į aikštę atšokusio kamuolio atsidūrė A. Jokšas ir pelnė pirmą įvartį 58-ą minutę.

„Klaipėdos granitas“ atsakė pavojingu T. Čargeišvilio išpuoliu. Legionierius įkirto į baudos aikštelę, sulaukė tikslaus perdavimo ir stipriu smūgiu iš aštraus kampo privertė M. Galdiką kamuolį atmušti akrobatiniu šuoliu.

61-ą minutę „Atlantas“ surengė pavyzdinę ataką, pasibaigusią įvarčiu po trijų perdavimų vienu lietimu. M. Papšys ir T. Eliošius į baudos kraštą išvedė O. Verbicką, šis perdavė kamuolį įkirtusiam Rokui Krušnauskui, kuris nepaliko P. Pociui jokių vilčių.

Išbalansuotą svečių komandą 69-ą minutę nokautuoti galėjo M. Papšys, tačiau dešinėje be priežiūros palikto saugo smūgis į tolimą kampą praskriejo šalia virpsto.

Į priekį nuskubėjęs „Klaipėdos granitas“ galėjo sušvelninti rezultatą po gaisro aikštės šeimininkų baudos aikštelėje, bet puikiai sužaidė M. Galdikas, krisdamas ir kojomis atremdamas Dominyko Galkevičiaus smūgį iš kelių metrų.

Aikštėje pasirodęs Hayato Wakino labai aktyviai įsijungė į žaidimą, reidais draskydamas varžovų gynybą kairiajame aikštės flange. Po vieno jų saugas aštriai perdavė kamuolį į baudos aikštelę 74-ą minutę, bet Mihailui Zizelevui jo pasiekti nepavyko.

Po taktinio keitimo, kai Marką Benetą pakeitė Rolandas Baravykas, gaisrai „Atlanto“ baudos aikštelėje pamažu baigėsi ir, išskyrus tolimą aikštės šeimininkų smūgį, kurį P. Pocius nukreipė į kampinį, abi komandos daugiau pavojingų išpuolių nesukūrė.

***

Klaipėdos „Atlantas“ 2 - 0 „Klaipėdos Granitas“
58' [1 - 0] Andrius Jokšas
61' [2 - 0] Rokas Krušnauskas


...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 05 10:48

Klaipėdos „Atlantas“ – „Klaipėdos granitas“ 2:0 (0:0)

„Atlantas”: M.Galdikas, M.Beneta (78 min. R.Baravykas), K.Gnedojus, A.Jokšas, M.Kazlauskas, E.Žarskis, A.Bartkus (84 min. G.Žukauskas), O.Verbickas, D.Virkšas (46 min M.Papšys), T.Eliošius, R.Krušnauskas.

„Klaipėdos granitas“: P.Pocius, R.Borusas, O.Tarasenko, R.Simanavičius, D.Šiškinas, G.Adžijevas (66 min. H.Wakino), T.Čargeišvilis, O.Dmytrenko, T.Tamošauskas (71 min. M.Zizelevas), E.Veliulis, B.Ignatjevas (65 min. D.Galkevičius).
Įvarčiai: A.Jokšas (58), R.Krušnauskas (61).

Geltonos kortelės: O.Tarasenko (54), G.Adžijevas (60), O.Dmytrenko (90+1); M.Beneta (73).

...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 05 10:54

KOMENTARAI

Treneris Konstantinas Sarsanija („Atlantas“):
„Nepasakyčiau, kad tai buvo revanšas, nes „Klaipėdos granitui“ nesame pralaimėję ir nesiruošiame to daryti, nors futbolo visko būna, todėl revanšo norėtųsi kitą šeštadienį prieš „Žalgirį“. Kalbant apie šias rungtynes, „Klaipėdos granitas“ - gera komanda. Jie su visais kovoja. Praėjusiais metais taškus iš mūsų atimdavo tik „Banga“, o „Klaipėdos granitas“ prieš „Bangą“ laimėjo, sužaidė lygiosiomis su „Žalgiriu“, „Trakais“, „Kruoja“ - iš visų lyderių atima taškus. Rungtynės buvo sunkios, visi stengėsi. Derbio niekas nenori pralaimėti. Neturėjome E.Razulio, M.Papšys pasirodė po keitimo, D.Kazlauskas irgi tik atsigauna po traumos, o J.Kirilovas vakar susižeidė per treniruotę - pradėjome pirmą kėlinį be keturių pagrindinių žaidėjų. M.Papšys pridėjo komandai aštrumo atakoje. Gerai, kad įmušėme tuos du įvarčius ir nugalėjome.“

Marius Papšys („Atlantas“):
„Pirmos rungtynės, kai pirmavoje 2:0 ir sužaidėme 2:2, buvo mums kaip pralaimėjimas. Šiandien įrodėme, kad esame už juos stipresni. Aišku, visada visko gali atsitikti, gal kitose rungtynėse ir pralaimėsime, bet darysime viską, kad to nebūtų. Varžovai visi kovoja, žino, ką daryti. Viduryje yra neblogi žaidėjai. Šiandien jie negalėjo padaryti to, ką galetų padaryti ant dirbtinės dangos - žaisti „žemais“ perdavimais, todėl irgi stengėsi mušti į priekį, bet mūsų gynėjai susitvarkė, viską laimėjo.“

Treneris Robertas Poškus („Klaipėdos granitas“):
„Pirmą kėlinį buvo apylygė kova, turėjome porą realių momentų, kurių neišnaudojome. Antrajame grubios klaidos gynyboje, gal vaikinai pasėdo, gal pritrūko koncentracijos ir šiek tiek išsijungė - gavome du greitus įvarčius. Po to jau buvo sunku atstatyti. Man labai patiko, kaip vaikinai kovojo. Žinojome, kad „Atlantas“ žais ilgais kamuoliais, su užduotimis susitvarkėme.“

Rokas Borusas („Klaipėdos granitas“):
„Po rungtynių dabar liūdna. Pirmajame kėlinyje įmušus įvartį vieną - kitą, nes progelių turėjome, gal būti kita linkme pasisukę. Apie tai, kad turėjome rungtynes, buvome pavargę, nebuvo kalbų apie šviežumą. Treneris tiesiog akcentavo, kad sunki aikštė, kad nežaisti ant žemės, mušti į priekį ir kad bus daug kovos. Kas padarys klaidelę, tas ir laimės. Taip ir buvo. Ant šio aikštės nebuvome nei karto užlipę. Ji daro savo, kojos pasėdo, jautėsi klampumas, bet čia ne pasiteisinimas.“


...

Re: XI (11) turas:

2014 Geg 05 11:00

Panevėžio "Ekranas" 6 - 0 Alytaus "Dainava"

Gegužės 3 dieną 16 val. Panevėžys, "Aukštaitijos" stadionas.

2014-05-03 | 11 turas | Teisėjas: Robertas Valikonis | Žiūrovų: 750

Nuo rungtynių pradžios link varžovų vartų nuskubėjęs „Ekrano“ atakos traukinys galėjo parsivežti įvartį jau pačią pirmąją mačo minutę, bet po pražangos į baudos aikštelę pakeltą kamuolį koja virš vartų pasiuntė Elivelto.

7-ąją minutę dar viena standartinė situacija prie alytiškių vartų pasibaigė netaikliu Edgaro Baranausko smūgiu galva iš kelių metrų. Kitos „Ekrano“ atakos metu idealios progos neišnaudojo Tomas Dapkus. Po perdavimo iš aikštės gilumos vienas prieš vartininką atsidūręs saugas nesugebėjo pergudrauti patikimai sužaidusio Donato Mikučionio.

Jo kolegai „Ekrano“ vartuose Kornelijui Timofejevui į žaidimą įsijungti ir sugauti nestiprų Teisio Leskausko tolimą smūgį pažeme teko tik 15-ąją minutę.

Po trijų minučių baudos aikštelės prieigose buvo nugriautas Lukas Kochanauskas. Prie kamuolio stojęs E.Baranauskas pasiuntė jį į artimąjį vartų kampą, bet komandą nuo įvarčio šuoliu išgelbėjo D.Mikučionis.

Tačiau „Dainavos“ vartininkas liko bejėgis 23-ąją minutę. Po traumos į panevėžiečių sudėtį sugrįžęs Aleksandaras Šušnjaras pats pradėjo ir pats užbaigė gražią „Ekrano“ ataką. Po reido link varžovų vartų serbas iš pradžių atliko perdavimą Donatui Norvilui, o po to smūgiu galva į tinklą pasiuntė R.Piloto iš krašto pakeltą kamuolį.

27-ąją minutę abi komandos prarado po vieną žaidėją. Iš aikštės dėl nesportiško elgesio rungtynes anksčiau laiko baigė raudonas korteles prieš save išvydę Tomas Salamanavičius ir Skirmantas Šeštavickas. Po pašalinimo „Ekrano“ atakos prarado turėtą aštrumą. Žaidimas ir toliau vyko „Dainavos“ aikštės pusėje, tačiau itin pavojingų momentų panevėžiečiams sukurti nesisekė.

33-ąją minutę po perdavimo iš aikštės gilumos vienas prieš vartus galėjo iššokti Elivelto. Jį nugriovęs Nedas Čeplinskas galėjo lengviau atsikvėpti, kadangi rungtynių arbitras jam parodė tik geltoną kortelę. R.Pilotas baudos smūgiu į vartus nepataikė.

Elivelto galėjo išnaudojo vieną iš daugelio pirmajame kėlinyje keltų kampinių, bet po E.Baranausko perdavimo laisvas galva smūgiavo šalia tolimo vartų virpsto.

Išart po pertraukos darsyk komandą išgelbėjo D.Mikučionis. Po kampinio ir rikošeto baudos aikštelėje kamuolys nukrito visiškai laisvam L.Kochanauskui, bet šio smūgį kojomis už aikštės ribų nukreipė „Dainavos“ vartų sargas.

50-ąją minutę į svečių vartus krito antrasis įvartis. Antrojo rungtynėse tikslų perdavimą atlikus R.Pilotui, iš kelių metrų atstumo pasižymėjo Elivelto. Brazilui tereikėjo tiksliai pataikyti į kamuolį.

Po dviejų minučių „Ekranas“ pagaliau išnaudojo vieną iš gausybės kampinių. A.Šušnjaras nesunkiai laimėjo oro dvikovą, galva numesdamas kamuolį laisvam T.Dapkui, kuris savo šanso nepraleido.

Vos keliolikos sekundžių aikštėje užteko Edvardui Tamulevičiui įmušti ketvirtąjį komandos įvartį 65-ąją minutę. Po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas pirmu prisilietimu po kampinio užtikrintai galva pasiuntė kamuolį į vartus.

71-ąją minutę baudos aikštelėje buvo nugriautas varžovų gynybą prasiveržimais nuolat draskęs R.Pilotas. Skyrus 11 m. baudinį, prie kamuolio stojo daug progų šiose rungtynėse neišnaudojęs L.Kochanauskas. Puolėjas šįkart smūgiavo užtikrintai.

Jau po dviejų minučių, pakėlus kampinį „Dainavos“ baudos aikštelėje kilo gaisras. Gynėjams nepavykus panaikinti pavojaus, savo laimę smūgiu pabandė Aivaras Meškinis, bet nestipriai spirtą kamuolį susistabdė jo kelyje buvęs L.Kochanauskas ir nukreipė į tolimą vartų tinklą, sąskaiton įsirašydamas dublį.

Per likusį laiką gerų progų neišnaudojo D.Norvilas ir Lukas Baranauskas. Pastarojo sudėtiną smūgį galva puikiu akrobatiniu šuoliu į kampinį pirštų galais sugebėjo nukreipti D.Mikučionis.

Paskutinę dvikovos minutę garbės įvartį galėjo pelnyti Domas Ivanauskas. Perėmęs kamuolį iš neapdairiai sužaidusio varžovo, alytiškis išbėgo vienas prieš vartus, tačiau smūgiuoti sudelsė ir į gynybą spėjęs sugrįžti A.Šušnjaras kamuolį atėmė.

Grįžti į