...

XII (12) turas:

2013 Geg 09 11:56

2013-05-11 14:00
Banga - : - Dainava

2013-05-11 19:00
Sūduva - : - Tauras

2013-05-12 16:00
Kruoja - : - Ekranas

2013-05-12 18:00
Šiauliai - : - Žalgiris

...

XII (12) turas:

2013 Geg 09 12:01

Apie XII (12) turą

Favoritai, atrodytų, aiškūs, bet į Lietuvą ritasi karščio bangos, taip, kad visko gali nutikti. Žaidėjai prie to dar nėra įpratę ir kovos su kaitra (gal lietumis) ir mokysis valdyti kamuoliuką ant šviežios žolytės, prie kurios dar nėra įpratę...

Tikiuosi, kad vyrai neperdegs, žaisdami tokioje kaitroje... blogai, kad žiema tęsėsi net pusę metų ir iš karto pakliuvome į tokią kaitrą.

The Miz

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 10 15:46

12 turas: ar bus revanšas?
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 52-12turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį "Banga" vėl sugrįžta į Gargždų miesto stadioną - 14 valandą laukia dvikova su Alytaus "Dainava".


Pirmasis tarpusavio susitikimas "Bangai" buvo vienos prasčiausių rungtynių šiame sezone. Alytiškiai ne tik neleido mūsų komandai regzti atakų, bet ir patys net tris kartus pasiuntė kamuolį į mūsų vartus - 0:3. Visgi ši pergalė "Dainavai" nesuteikė papildomų jėgų. Per pirmąjį ratą būsimieji "Bangos" varžovai į savo sąskaitą įsirašė tik dar vieną tašką, kai nulinėmis lygiosiomis sužaidė su Tauragės "Tauru". Antrojo rato pradžioje alytiškiai kiek išgąsdino Panevėžio "Ekraną" (pralaimėjo 1:2) ir atėmė taškus iš Pakruojo "Kruojos" (1:1).

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:26

Gargždų „Banga“ - Alytaus „Dainava“.
Gegužės 11 dieną 14 val. Gargždai, miesto stadionas. Pirmajame rate – 0:3.


„Banga“ - ant bangos. Nuo tada, kai stojo prie komandos vairo, treneris Mindaugas Čepas dukart pralaimėjo, bet po to buvo dvi įspūdingos pergalės vienodu rezultatu 4:1. Pradžioje gargždiškiai sumušė „Šiaulius“, o po to – ir „Taurą“.

Neabejotina, jog žibalo į ugnį šliūkštelės ir tas faktas, kad pirmajame rate alytiškiai nepagailėjo „Bangos“ bei pasiuntė kamuolį į jų vartus triskart bei iškovojo vienintelę kol kas pergalę „SMScredit.lt A lygoje“. Praėjusiame čempionato ture „Dainava“ atlaikė „Kruojos“ spaudimą ir iškovojo penktą savo tašką šiemet.

Geras ženklas Gargždų komandai – įvarčių skonį vėl pajuto komandos puolėjas Aurelijus Staponka. Tris iš keturių savo rezultatyvių šio sezono smūgių jis pademonstravo pastarosiose dvejose rungtynėse.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:27

Marijampolės „Sūduva“ - Tauragės „Tauras“.
Gegužės 11 dieną 19 val. Marijampolė, „Arvi“ stadionas. Pirmajame rate – 6:1.


Iškovoti pergalės „Sūduva“ nepajėgia jau trejas rungtynes iš eilės. Tai marijampoliečiams turėtų kelti sportinio pykčio, o dvikova namuose su paskutinę vietą užimančia komanda – geras laikas ir gera proga grįžti į pergalių kelią. Juolab kad pirmajame rate „Sūduva“ pasismagino, pasiųsdama kamuolį į „Tauro“ vartus šešiskart. Nerijus Valskis pasižymėjo trimis įvarčiais ir rezultatyviu perdavimu.

„Tauro“ treneris Aliaksandras Brazevičius patenkintas tuo, kad „SMScredit.lt A lygoje“ jau žaidžiama ant žolės, nors jo komanda galimybių treniruotis ant gyvo gazono dar neturi. Baltarusio logika paprasta – aikštės dar nėra tobulos kokybės, ir tauragiškiams, visose rungtynėse daugiau griaunantiems, nei kuriantiems, tokia situacija - paranki.

Nors pertrauka tarp 11-ojo ir 12-ojo turo – labai trumpa, kai kurie Marijampolės komandos žaidėjai per ją spėjo sudalyvauti socialinėje akcijoje. „Sūduvos“ kapitonas Povilas Leimonas ir italas gynėjas Maximiliano Ugge trečiadienį Marijampolėje teikė prizus „Futboliuko“ projekte geriausiai rungtyniavusiems vaikams. M.Ugge rungtynes su „Tauru“ žais po dvikovos, praleistos dėl diskvalifikacijos – taip pat, kaip ir kroatas saugas Petaras Bašičius.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:27

Pakruojo „Kruoja“ - Panevėžio „Ekranas“.
Gegužės 12 dieną 16 val. Pakruojis, miesto stadionas. Pirmajame rate – 2:6.


Pakruojo futbolininkai žaidžia prasčiausią savo sezono atkarpą. Antrojo rato starte jie namuose pralaimėjo „Taurui“ ir neįveikė „Dainavos“. Čempionato starte kovodama su šiais varžovais „Kruoja“ iškovojo visus šešis įmanomus taškus.

Panevėžiečiai šią savaitę paskelbė, kad skubotų sprendimų renkantis naują trenerį nebus. Komandai ir toliau vadovaus trijų trenerių štabas, kurio veikloje svarbiausias yra Valdo Dambrausko ir Arvydo Skrupskio žodis.

Nuo tada, kai iš „Ekrano“ stratego posto pasitraukė Valdas Urbonas, panevėžiečiai, nors ir nelengvai, laimi – vienodas rezultatas užfiksuotas 2:1 jų dvikovose su „Tauru“ ir „Dainava“.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:30

„Šiauliai“ - VMFD „Žalgiris“.
Gegužės 12 dieną 18 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Pirmajame rate – 0:1.


„Žalgiris“ įsibėgėjo. Vilniaus komanda nepralaimi nuo pirmojo turo rungtynių su Klaipėdos „Atlantu“, o praėjusiame ture klaipėdiečiams atsirevanšuota Gargžduose. Po šios pergalės „Žalgiris“ surinktais taškais susilygino su „Atlantu“.

„Šiauliai“, praėjusiame ture sužaidę lygiosiomis su „Sūduva“, šią savaitę sukasi ne tik čempionato, bet ir socialinių projektų rate. Komanda sužaidė neoficialias sutrumpinto reglamento rungtynes su Šiaulių „Universiteto-Gintros“ merginomis, skirtas protestui prieš smurtą šeimoje, o šeštadienį Šiauliuose - „Darom“ akcija, per kurią klubas dalys pakvietimus į rungtynes su „Žalgiriu“ žmonėms, atėjusiems rinkti šiukšlių prie Gytarių stadiono.
Nerinkau ir nerinksiu šiukšlių... :roll: nereikia man tokių pakvietimų... :mrgreen:


...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:32

"Šiauliams" lengvo gyvenimo nežada
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ezada.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Netausosime jėgų LFF taurės finalui. Sekmadienį stengsimės pademonstruoti geriausią savo žaidimą", - prieš mačą kalbėjo žalgiriečiai

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda sekmadienį Šiauliuose žais „SMScredit.lt A lygos“ XII turo rungtynes su vietos „Šiauliais“.

Lietuvos vicečempionai ir šiauliečiai gegužės 19 d. susitiks ir kitame fronte - LFF taurės finale.

„Rimtai ruošiamės sekmadienio susitikimui – analizuojame ankstesnes „Šiaulių“ komandos rungtynes bei stengiamės rasti silpnų vietų jų žaidime. Šiauliečiai šiemet surinko jauną ir ambicingą komandą. Ji turi greitų futbolininkų. Mes bandysime juos neutralizuoti ir primesti savo žaidimo stilių.

Nors su „Šiauliais“ teks žaisti du kartus iš eilės, tikrai nesitaupysime LFF taurės finalui bei sekmadienį stengsimės pademonstruoti aukščiausio lygio futbolą, kadangi negalime prarasti taškų A lygos pirmenybėse. Turime pakankamai ilgą suolelį ir abiems mačams prieš „Šiaulius“ būsime puikiai pasiruošę“, - teigė vienas iš žalgiriečių trenerių štabo narių Artūras Ramoška.

„Šiemet „Žalgirio“ ekipos vartintinkai rungtyniauja stabiliai ir patikimai. Armantas Vitkauskas dažnai gelbėja komandą sudėtingose situacijose. Pastaruosiuose keliuose susitikimuose nepraleidžiame įvarčių, todėl labai džiaugiuosi tiek vartininko žaidimu, tiek apskritai komandine gynyba“, - kalbėjo vartininkus treniruojantis A. Ramoška.

„Šiauliečiams atstovauja jauni, tačiau pakankamai pajėgūs ir ambicingi žaidėjai, kurie demonstruoja gero lygio futbolą. Jiems nebūdingi aukšti perdavimai į priekį, tikintis, kad kažkuris iš futbolininkų „užsikabins“ už kamuolio. Komanda žaidimą grindžia perdavimais ant žemės. A lygos dvikova su „Šiauliais“ bus puiki generalinė repeticija prieš taurės finalą. Esame gerai pasiruošę bei nusiteikę siekti pergalės“, - sakė sostinės ekipos saugas Paulius Janušauskas.

„Šiauliečiai šiemet mane šiek tiek nustebino – tai jauna ekipa, tačiau jau dabar žaidžia kokybišką futbolą. Manau, kad šiame sezone jos rezultatai bus geresni nei pernai“, - teigė savo laiku penkis sezonus „Šiaulių“ klubui atstovavęs žalgirietis Vaidotas Šilėnas. - Nors pats „Šiaulių“ komandoje žaidžiau ilgą laiką, dabar sentimentų ar emocijų jai nejaučiu. Palikus ekipą pirmaisiais metais būdavo keista rungtyniauti prieš draugus ir pažįstamus, tačiau praėjus tiek laiko, man jie yra eiliniai varžovai, kuriuos tikimės įveikti“.

„Bandysime sustabdyti „Šiaulių" puolimą su vienu rezultatyviausiu čempionato žaidėju Giorgiu Alaverdašviliu priešakyje. Šis futbolininkas šiemet muša daug įvarčių, todėl turėsime jį atidžiai prižiūrėti. Treneriai paruoš specialų planą, kuris padės neutralizuoti pavojingąjį puolėją“, - sakė „Žalgirio“ ekipos saugas Vaidotas Šilėnas.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 12:34

Žalgiriečiai ruošiasi rungtynėms su "Šiauliais"

Paveikslėlis

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ezada.html" onclick="window.open(this.href);return false;



...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 15:55

2013-05-11 14:00
Banga 4 : 1 Dainava


BANGA 1 - 0 DAINAVA
21` gargždiškiai pirmauja

30` virptas ... Alytus nerealizavo idealios progos
31` vienas prieš vartus nepataikė į vartus

43` Martynas Dūda
po kampinio kilo chaosas baudos aikštelėje, kuo pasinaudojo Dūda...
BANGA 2 - 0 DAINAVA

64` Aurelijus Staponka
Po standarto kamuoliukas kirto į skersinį ir atsimušė į Staponką. Įvartis.
BANGA 3 - 0 DAINAVA

BANGA 3 - 1 DAINAVA
įvartį pelnė Dainavos žaidėjas neištariama pavarde
70` gražiai įmušė ir atšventė tai .. salto padarė :)

87` Gajus Kulbis įmuša 11 metrų baudinį ir rezultatas tampa triuškinantis.
BANGA 4 - 1 DAINAVA

Wsio... rungtynės baigtos...
kažkoks DEJAVU... trečias rungtynės iš eilės BANGA LAIMI rezultatu 4-1, o Dainavos Cibulskas dviejų tokių progų neišnaudojo...

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 16:00

Kai 3:1 tapo po A lygoje pirmojo C. Kum Maka įvarčio. Alytaus kamerūnietis ne tik įmušė greitą „Dainavos“ garbės įvartį, tačiau ir jo šventimu, kurio metu puolėjas atliko labiau gimtastikai nei futbolui būdingus judesius – suktukus per galvą.

Daugiau: http://fkdainava.lt/2013/05/dainavos-ga ... -gargzdus/" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 11 21:31

Labai norėjau šiukšles rinkti, bet dėja.... Turėjau kitą labai svarbų užsiėmimą

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:28

F.C. ŠIAULIAI vs. VMFD ŽALGIRIS

Man nereikėjo net šiukšlių rinkti, kad mane įleistų pro paradinį įėjimą. Užteko tik prisistatyti. :mrgreen:

Į Šiaulius atvykau po 14-00, 15-30 jau buvau stadione. Apžiūrėjau ŠCS veją. žolė vietomis dar nesužaliavusi buvo. prieš rungtynes Radavičius pasidalino prisiminimais.... tipo, jis nepamena, kad kada nors Šiauliuose būtų buvusi gera veja. Kiti jam pritarė, tik vienas žalgirietis pasakė, kad viskas čia normaliai. japoškė aprodė visai apsnūdęs... pakalbinau jį, bet buvo nelabai šnekus. Nustebau, kad prieš rungtynes Tomas kančelskis daug rūkė... iki po rungtynių... apie 20-00 pešė dūmą ir buvo labai susimąstęs. Tikriausiai nežinojo ar džiaugtis tuo iškovotu tašku, ar ne...

Žiūrovai šiauliečiai pacukų amžiaus... Visa publika moksleiviai ir studentai... po 3 lt, buvo nemažai dažytų mergyčių... lukšteno saulėgrąžas ir rūkė tribūnose. Ko negaliu pakęsti... Vienas senjoras buvo, bet tai, kaip supratau, Lunskio tėvukas. beje, Lunskį keikė ir FCŠ dubleriai, šalia kurių sėdėjau.

Puolime šiauliečiai vėlavo su perdavimais ir patekdavo į nuošales. Gynyboje didelių gaisrų nekildavo. nors kamiuoliuką ilgiau kontroliavo ŽALGIRIS, bet jiems nesisekė kažką daryti. gal bijojo žolės, o tai prie plastmasės pripratę... Apskritai žali tik daug keikėsi prieš rungtynes, ypač Leliūga, o akyse ugneles nebuvo. nenuteikė kovai treneris komandos, tokia mano nuomonė. Prieš rungtynes žaidėjai gnaibė ipadus, kompus ir labiau domėjosi tulpinių kova, o patys tik nešvankius juokelius laidė...

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:42

“Banga” ir vėl laimėjo 4:1

Šeštadienį jau sužaistos vienos Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose Gargždų “Banga” namuose 4:1 įveikė Alytaus “Dainavą”.
Tai jau buvo trečioji iš eilės gargždiškių pergalė tokiu pat rezultatu.


Šeimininkai pirmąjį įvartį į alytiškių vartus pasiuntė įpusėjus pirmajam kėliniui, o prieš pat pertrauką padvigubino persvarą.
Antrajame kėlinyje ekipos apsikeitė įvarčiais, bet baigiantis susitikimui “Banga” gavo teisę smūgiuoti 11 metrų baudinį ir rezultatas tapo 4:1.

Grįžti į