...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:43

“Sūduva” nesunkiai įveikė “Taurą”
http://penalty.lt/suduva-nesunkiai-iveike-taura/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės “Sūduva” šeštadienį priėmė Tauragės “Taurą” ir įtikinamai nugalėjo 3:0.

Nuo pat dvikovos pradžios šeimininkai dominavo aikštėje ir kūrė pavojingus momentus prie tauragiškių vartų. “Sūduvai” dar iki pertraukos pavyko išsiveržti į priekį, kai 11 metrų baudinį realizavo Nerijus Valskis. Iš karto po pertraukos marijampoliečiai surengė greitą išpuolį, o bandydamas jį nutrauktį kamuolį į savo vartus nukreipė Mantas Lėkis.

“Sūduva” ir toliau daug atakavo ir dar ne kartą galėjo įmušti. Tačiau tai padaryti pavyko tik vieną kartą – iššokęs prieš vartininką tiksliai smūgiavo Audrius Brokas. Didesnio sutriuškinimo išvengę “Tauro” futbolininkai turėtų padėkoti fortūnai. Juos gelbėjo vartų konstrukciją, o kartais suvalkiečiai nesugebėdavo įmušti iš kelių metrų atstumo.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:44

“Ekranas” rungtynių pabaigoje palaužė “Kruoją”
http://penalty.lt/ekranas-rungtyniu-pab ... ze-kruoja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Semadienį jau sužaistos vienos Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose Panevėžio “Ekranas” išvykoje 1:0 įveikė Pakruojo “Kruoją”.

Panevėžiečiai aktyviai pradėjo dvikovą ir jau pirmosiomis jos minutėmis vos neįmušė Vitalijus Kavaliauskas. Pastarasis futbolininkas iki pertraukos dar ne kartą grasino šeimininkų vartams, bet ilsėtis komandos išėjo esant rezultatui 0:0.

Po pertraukos ir toliau kiek aktyvesni buvo šalies čempionai ir po to paties V.Kavaliausko smūgio pakruojiečių gynėjas atmušė kamuolį nuo vartų linijos. Baigiantis dvikovai komandos jau žaidė ganėtinai atvirą futbolą ir čia labiau pasisekė “Ekranui”. Į “Kruojos” baudos aikštelę įsiveržęs dar pernai šiai ekipai atstovavęs Donatas Petrauskas įsirėžė į varžovų gynėją, o arbitras skyrė 11 metrų baudinį. Nuo žymos smūgiavęs Arsenijus Buinickis pademonstravo šaltakraujiškumą ir nuginklavo Marį Eltermanį.

Pakruojiečiams pavyko surengti kelių minučių lemiamą svečių vartų šturmą, bet išplėšti lygiųjų taip ir neužteko laiko.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:45

“Žalgiris” suklupo Šiauliuose
http://penalty.lt/zalgiris-suklupo-siauliuose/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį sužaistos dar vienos Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose lygiosiomis 1:1 sužaidė “Šiauliai” ir Vilniaus “Žalgiris”.

Jau susitikimo pradžioje šeimininkams pavyko įmušti greitą įvartį, kai pasižymėjo Niko Tokičius. Praleidę įvartį vilniečiai gerokai suaktyvėjo ir nekartą pavojingai atakavo varžovų vartus. Pavojingai smūgiavo Andrius Skerla, Kamilis Bilinskis pataikė į skersinį, bet iki pertraukos “Žalgiris” taip ir neįmušė.

Išlyginti rezultatą svečiams pavyko tik įpusėjus antrajam kėliniui, kai puikiai savo darbą atliko “Žalgirio” lenkų duetas – po Jakubo Wilko perdavimo įmušė Kamilis Bilinskis.

Nepaisant taškų praradimo, sostinės klubas išlieka pirmoje turnyro lentelės vietoje, tašku lenkdamas Panevėžio “Ekraną” ir Klaipėdos “Atlantą”.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:50

BANGA 4 : 1 DAINAVA

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/751/banga-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/751/banga-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/751/banga-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;


Banga (Gargždai) - Dainava (Alytus) 4:1 (2:0)
Teisėjas: M.Jackus (Šiauliai), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: 21 min. T.Čargeišvili, 43 min. M.Dūda, 64 min. A.Staponka, 87 min. (iš 11m.) G.Kulbis („Banga"); 70 min. K.K.Dezire („Dainava")
Įspėjimai: 39 min. V.Bedoidze („Banga"); 49 min. D.Cibulskas, 83 min. D.Padaigis („Dainava")

„Banga": R.Bogužas, M.Dūda, R.Borusas, M.Da Silva, M.Gudauskas, T.Čargeišvilis, Ž.Banys, V.Bedoidze (72 min. A.Butkus), T.Salamanavičius, A.Aleksejevas (63 min. M.Kura), A. Staponka.

„Dainava": D.Mikučionis, V.Rutkauskas, D.Padaigis, A.Mikaitis, D.Gunevičius, M.Atmanavičius (46 min. A.De Freitas), R.Stankevičius (63 min. T.Vitukynas), A.Juchno, D.Cibulskas, M.Biržinis, L.Baranauskas (46 min. K.Dezire).

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 10:51

"Banga" pratęsė savo pergalių seriją
http://www.alyga.lt/naujiena/Bangos-per ... siasi-/157" onclick="window.open(this.href);return false;

Mindaugo Čepo vadovaujama Gargždų „Banga" iškovojo trečiąją pergalę iš tiek pat galimų „SMScredit.lt A lygos" čempionato antrajame rate. Gargdžiškiai savo aikštėje rezultatu 4:1 (2:0) įveikė Alytaus „Dainavą" ir atsirevanšavo už pirmojo rato nesėkmę. Turnyrinėje lentelėje „Banga" dėl didesnio įmuštų įvarčių skaičiaus pakilo į šeštąją vietą, aplenkdami rungtynėmis mažiau sužaidusius „Šiaulius".

Nuo pirmųjų minučių aikštės šeimininkai ėmė ieškoti kelių link varžovų vartų. Rungtynėse prieš Tauragės „Taurą" puikiai rungtyniavęs Aleksėjus Aleksejevas tolimais šūviais kėlė daug problemų Donatui Mikučioniui. „Bangos" legionierius buvo labai arti sėkmės 14 minutę, tačiau stiprų smūgį į artimą vartų kampą vartininkui pavyko atmušti.

Žaidimo persvarą Gargždų komandai įrodyti pavyko 21-ąją minutę. Pasižymėjo T.Čargeišvilis, kurio iš maždaug 30 metrų pažeme smūgiuotas kamuolys tinkle atsidūrė atsimušęs į virpstą.

Vienintelę realią progą pirmajame kėlinyje „Dainava" sukūrė tik 30-ąją minutę. Darius Cibulskas po kampinio pavojingai smūgiavo galva, priversdamas Rimantą Bogužą pademonstruoti reakciją ir kamuolį atmušti kojomis.

42-ąją minute į alytiškių vartus krito antrasis įvartis. Po kampinio svečių baudos aikštelėje kilo sumaištis, vienas iš gynėjų nepataikė į kamuolį, leisdamas Martynui Dūdai padvigubinti rezultatą.

D.Mikučionis buvo priverstas kristi po A.Aleksejevo kojomis 56-ąją dvikovos minutę, kad, atmušdamas kamuolį, apsaugotų komandą nuo trečiojo įvarčio. Vis tik „Dainavos" vartų sargas buvo bejėgis 64-ąją minutę, kai po T.Čargeišvilio baudos smūgio kamuolys atsitrenkė į skersinį, atšoko į aikštę, pataikė į atbėgantį Aurelijų Staponką ir gan kurioziškai įkrito į vartus.

Minimalią galimybę išgelbėti rungtynes svečiai gavo 70-ąją minutę. Cloud Dezire įkirto į baudos aikštelę, sulaukė labai tikslaus perdavimo ir užbaigė vieną iš retų „Dainavos" atakų stipriu smūgiu į apatinį kampą.

Vis tik, perėmusi iniciatyvą, Alytaus komanda nieko pavojingo sukurti nesugebėjo. Negana to, 87-ąją minutę už pražangą baudos aikštelėje į alytiškių vartus rungtynių arbitras nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo po keitimo aikštelėje pasirodęs Gajus Kulbis.

Jau per teisėjo pridėtą laiką puikios progos sušvelninti rezultatą neišnaudojo D.Cibulskas, iššokęs prieš vartininką, tačiau nepataikęs į tolimą vartų kampą.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:01

F.C. ŠIAULIAI vs. VMFD ŽALGIRIS

Man nereikėjo net šiukšlių rinkti, kad mane įleistų pro paradinį įėjimą. Užteko tik prisistatyti. :mrgreen:

Į Šiaulius atvykau po 14-00, 15-30 jau buvau stadione. Apžiūrėjau ŠCS veją. žolė vietomis dar nesužaliavusi buvo. prieš rungtynes Radavičius pasidalino prisiminimais.... tipo, jis nepamena, kad kada nors Šiauliuose būtų buvusi gera veja. Kiti jam pritarė, tik vienas žalgirietis pasakė, kad viskas čia normaliai. japoškė aprodė visai apsnūdęs... pakalbinau jį, bet buvo nelabai šnekus. Nustebau, kad prieš rungtynes Tomas kančelskis daug rūkė... iki po rungtynių... apie 20-00 pešė dūmą ir buvo labai susimąstęs. Tikriausiai nežinojo ar džiaugtis tuo iškovotu tašku, ar ne...

Žiūrovai šiauliečiai pacukų amžiaus... Visa publika moksleiviai ir studentai... po 3 lt, buvo nemažai dažytų mergyčių... lukšteno saulėgrąžas ir rūkė tribūnose. Ko negaliu pakęsti... Vienas senjoras buvo, bet tai, kaip supratau, Lunskio tėvukas. beje, Lunskį keikė ir FCŠ dubleriai, šalia kurių sėdėjau.

Puolime šiauliečiai vėlavo su perdavimais ir patekdavo į nuošales. Gynyboje didelių gaisrų nekildavo. nors kamiuoliuką ilgiau kontroliavo ŽALGIRIS, bet jiems nesisekė kažką daryti. gal bijojo žolės, o tai prie plastmasės pripratę... Apskritai žali tik daug keikėsi prieš rungtynes, ypač Leliūga, o akyse ugneles nebuvo. nenuteikė kovai treneris komandos, tokia mano nuomonė. Prieš rungtynes žaidėjai gnaibė ipadus, kompus ir labiau domėjosi tulpinių kova, o patys tik nešvankius juokelius laidė...
Jau neatsimenu, kada skaičiau tokį įdomų rungtynių reportą. Jaučiuosi lyg pats pabuvojęs Šiauliuose...:)

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:02

SŪDUVA 3 - 0 TAURAS

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/752/s-duva-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/752/s-duva-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/752/s-duva-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Sūduva (Marijampolė) - Tauras (Tauragė) 3:0 (1:0)

Teisėjas: J.Paškovskis (Vilnius), 600 žiūrovų
Įvarčiai: 24 min. (iš 11m.) N.Valskis, 48 min. M.Lėkis („Tauras" į savo vartus), 57 min. A.Brokas („Sūduva")
Įspėjimai: 20 min. N.Valskis („Sūduva")

„Sūduva": P.Davidovas, M.Ugge, N.Radžius, D.Isoda, V.Bagdanavičius, V.Baranovskis (65 min. A.Breivė), P.Leimonas, P.Bašičius, N.Valskis, A.Brokas, R.Ledesma.

„Tauras": M.Matuzas, M.Eiza, M.Lėkis (54 min. I.Tvalavadzė), C.Vacca, R.Kuzinas, D.Malkevičius (46 min. H.Eskis), L.Trakšelis, L.Bielskis, N.Cosentini (61 min. S.Babilius), M.Lukaševičius, M.Kižys.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:04

"Sūduva" dar kartą sumušė "Taurą"
http://www.alyga.lt/naujiena/Suduva-dar ... ntarai/162" onclick="window.open(this.href);return false;

Po triuškinamos pergalės pirmajame rate 6:1 Marijampolės „Sūduva" antrą kartą šį sezoną nepasigailėjo Tauragės „Tauro". Šįkart - namuose, kur iškovota pergalė 3:0. Du įvarčius įmušti pavyko Audriui Brokui.

Pirmajame kėlinyje aikštėje dominavo „Sūduva". „Tauro" gynybą draskė Nerijus Valskis, Rafaelis Ledesma, A.Brokas.

16-ąją min. po pavojingo marijampoliečių išpuolio į savo vartus vos neįsimušė Mantvydas Eiza. Dar po penkių minučių „Sūduvos" žaidėjai prašė 11 metrų baudinio, bet gavo geltoną kortelę N.Valskiui už vaidybą. Baudinys į Tauragės komandos vartus buvo skirtas 24-ąją min., kai baudos aikštelėje ranka sužaidė Mantas Lėkis. N.Valskis įmušė septintą savo įvartį šį sezoną, pasiųsdamas kamuolį į tauragiškių vartus jau ketvirtą sykį šį sezoną.

35-ąją min. N.Valskis atsidūrė vienas prieš vartininką Martyną Matuzą po idealaus R.Ledesmos perdavimo, bet į vartus nepataikė. Jau per teisėjo pridėtą laiką kamuolį smūgiu per save virš skersinio efektingai paleido R.Ledesma, tačiau rezultato padidinti marijampoliečiams nepavyko.

Antrasis kėlinys prasidėjo antru įvarčiu. 48-ąją min. A.Brokas gavo puikų R.Ledesmos perdavimą iš aikštės gilumos ir padidino „Sūduvos" persvarą - 2:0. 57-ąją min. A.Brokas ir dar kartą pasiuntė kamuolį į vartus - vis po to paties R.Ledesmos perdavimo.

66-ąją min. Marijampolės komanda turėjo idealią progą įmušti, bet iš arti į vartus nepataikė aikštėje ką tik pasirodęs Armandas Breivė. „Sūduva" ir vėliau tvirtai kontroliavo situaciją, o 85-ąją min. N.Valskis pataikė į virpstą. Jau per teisėjo pridėtą laiką iš toli pavojingai iššovė R.Ledesma, bet kamuolį atrėmė buvęs Marijampolės komandos vartininkas M.Matuzas.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:19

KRUOJA 0 - 1 EKRANAS

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/753/kruoja-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/753/kruoja-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/753/kruoja-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;


„Kruoja": M.Eltermanis, A.Skroblas, N.Astrauskas, D.Strockis, A.Bagočius, D.Arlauskis, A.Lipskis, N.Mačiulis, G.Slavickas, L.Kochanauskas, R.Beniušis.

„Ekranas": T.Kauneckas, R.Pilotas, E.Girdvainis, O.Reyesas, V.Slavickas, D.Petrauskas, I.Kozlovas (90 min. D.Norvilas), A.Buinickis, A.Vertelis (73 min. T.Markevičius),
V.Kavaliauskas (71 min. U.Umeh), A.Rimkevičius.

Pakruojo „Kruoja" - Panevėžio „Ekranas" 0:1 (0:0).
Įvartis: A.Buinickij (88, iš 11m. baudinio)
Geltonos kortelės: L.Kochanauskas (62); A.Vertelis (30), A.Buinickij (90).
Rungtynių teisėjai: A.Žuta, A.Šeškus, D.Miklovas.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:22

"Ekranas" išplėšė pergalę Pakruojyje
Alyga.lt inf.

88-ąją rungtynių minutę Arsenijus Buinickis realizavo 11 m. baudinį, atnešusį Panevėžio „Ekranui" ketvirtąją iš eilės pergalę „SMScredit.lt A lygos" čempionate.

Lietuvos čempionai išvykoje minimalia persvara 1:0 (0:0) įveikė Pakruojo „Kruoją" ir pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą, dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio aplenkdami Klaipėdos „Atlantą".

Pirmąją galimybę išsiveržti į priekį sukūrė aikštės šeimininkai. 13-ąją minutę Ričardas Beniušis po kampinio iššoko aukščiau už visus, tačiau smūgiu galva į vartus nepataikė. Dviem puolėjais žaidęs „Ekranas" savo atakas grindė aukštais perdavimais, tačiau „Kruojos" gynėjai klaidų nedarė ir nesunkiai nutraukdavo visus svečių bandymus.

17-ąją minutę tarpusavyje nesutarė Tadas Kauneckas ir Oscaras Reyesas, išbėgę link kamuolio. Jų laimei, R.Beniušis nesusiorientavo situacijoje ir nesugebėjo išnaudoti to, kad Panevėžio klubo vartai buvo likę tušti.

Mariui Eltermaniui pirmą kartą savo meistriškumą pademonstruoti teko tik 22-ąją minutę. Vitalijus Kavaliauskas iškrapštė kamuolį iš po gynėjo kojos ir pabandė pataikyti į tolimą kampą, bet „Kruojos" vartininkas šuolyje kamuolį sugavo.

„Ekranas" įsibėgėjo ir vis daugiau laiko ėmė praleisti varžovų aikštės pusėje. Suklydus Davydui Arlauskiui, V.Kavaliauskas prasiveržė dešiniu kraštu, tačiau pagailėjo perdavimo Artūrui Rimkevičiui ir nusprendė iš kelių metrų smūgiuoti į vartus pats. Kamuolys praskriejo virš vartų.

Dar po trijų minučių tik prastos kokybės aikštė sutrukdė A.Rimkevičiui pasinaudoti Aivaro Bagočiaus klaida aikštės viduryje. Tačiau vieną prieš vartininką iššokusį „Ekrano" puolėją, bandantį susitvarkyti su šokinėjančiu kamuoliu, pasivijo D.Arlauskis ir pasiuntė kamuolį į kampinį.

37-ąją minutę visa „Ekrano" komanda pakėlė rankas, prašydami rungtynių arbitro paskirti 11 m. baudinį po to, kai Arsenijus Buinickis klaidinančiu judesiu paguldė gynėją, kuriam kamuolys pataikė į ranką, tačiau švilpukas tylėjo. Kėlinio pabaigoje jau „Kruojos" futbolininkai ėmė reikalauti baudinio, tačiau pries tai buvo užfiksuota aikštės šeimininkų pražanga.

Po pertraukos panevėžiečiai parėmė iniciatyvą. Vienas po kito į vartus pavojingai smūgiavo A.Rimkevičius, A.Vertelis ir V.Kavaliauskas. Po pastarojo tolimo smūgio M.Eltermanis kamuolį atmušė visai priešais save, tačiau atskubėjęs A.Rimkevičius antruoju bandymu į vartus nepataikė.

60-ąją minutę „Ekranas" neišnaudojo puikiausios galimybės išsiveržti į priekį. Kontratakos metu A.Rimkevičius iššoko vienas prieš vartininką ir perdavė kamuolį V.Kavaliauskui. Tačiau pastarojo smūgį nuo vartų linijos „ištraukė" pasiaukojančiai sužaidęs D.Arlauskis, iš kart po to atsitrenkęs į virpstą. Laimei, traumos futbolininkas išvengė. Po keturių minučių jau M. Eltermanis dar kartą pademonstravo savo reakciją, puikiai atrėmęs Edvino Girdvainio smūgį galva.

Viena iš retų „Kruojos" atakų galėjo pasibaigti įvarčiu 84-ąją minutę, kai, niekam nepalietus kamuolio po Nerijaus Mačiulio perdavimo, šis skriejo į vartus, tačiau neįtikėtinu šuoliu komandą išgelbėjo Tadas Kauneckas.

„Ekranas" pergalę išplėšė 88-ąją dvikovos minutę, kai A.Buinickis realizavo 11 m. baudinį, paskirtą už pražangą prieš Donatą Petrauską. Jau per teisėjo pridėtą laiką Uchenna Umeh galėjo įtvirtinti svečių pergalę ir nubausti didelėmis pajėgomis į priekį nuskubėjusius pakruojiškius, tačiau nesugebėjo pergudrauti M. Eltermanio.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:32

KRUOJA 0 - 1 EKRANAS

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/753/kruoja-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;
Žiūrim 3:39... ten išmeta SŪDUVOS logo ir ARSENIJ BUINICKIJ... :mrgreen: F.TV klaidelė :mrgreen:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:36

FC ŠIAULIAI 1 : 1 VMFD ŽALGIRIS

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/754/siauliai-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/754/siauliai-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/754/siauliai-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiaulių „Šiauliai" - Vilniaus „Žalgiris" 1:1 (1:0).


„Šiauliai": P.Pocius, E.Pšelenskis, F.Zderičius, N.Tokičius (83 min. R.Urbelis), T.Snapkauskas, L.Mušnikovas, D.Jankauskas (69 min. D.Lunskis), T.Eliošius, T.Gašputis, G.Alaverdašvilis (74 min. T.Birškys), M.Vorobjovas.

„Žalgiris": A.Vitkauskas, A.Jankauskas, A.Skerla, A.Švrljuga, M.Kuklys, P.Komolovas (57 min. V.Gercas), E.Vaitkūnas, V.Šilėnas (46 min. R.Radavičius), J.Wilkas, K.Bilinskis, A.Žulpa.

Įvarčiai: N.Tokičius (2); K.Bilinskis (68).

Geltonos kortelės: M.Vorobjovas (54), N.Tokič (80); V.Šilėnas (34), A.Žulpa (57).

Rungtynių teisėjai: D.Rumšas, V.Gerasimov, G.Arakelian.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 11:37

"Šiauliai" atlaikė "Žalgirio" atakas ir iškovojo tašką
Alyga.lt inf.

Paskutinės SMScredit.lt A lygos" čempionato XII turo rungtynės tapo LFF „Druskininkų Hermio" taurės finalo generaline repeticija.

Joje Šiaulių „Šiauliai" savo aikštėje lygiosiomis 1:1 (1:0) sužaidė su lygos lyderiu Vilniaus „Žalgiriu" ir turnyrinėje lentelėje aplenkė Gargždų „Bangą".

Jau po pačios pirmosios šiauliečių atakos 2-ąją dvikovos minutę Armantui Vitkauskui teko išimti kamuolį iš tinklo, kai Lietuvos vicečempionų gynyba „pramiegojo" Niko Tokičių, kuris įkirto į baudos aikštelę ir tiksliu smūgiu į tolimą vartų kampą išvedė „Šiaulius" į priekį.

Atsigavę po tokio šalto dušo, žalgiriečiai pamažu perėmė iniciatyvą ir ėmė ieškoti kelių link atsitraukusių aikštės šeimininkų vartų. Pirmasis progą pasižymėti turėjo Andrius Skerla, tačiau jo smūgis praskriejo šalia virpsto.

16-ąją minutę Algis Jankauskas buvo labai arti to, kad išlygintų rezultatą, tačiau jo po kampinio galva smūgiuotą kamuolį nuo vartų linijos atmušė Filipas Zderičius. Dar po dviejų minučių Kamilis Bilinskis labai norėjo, kad rungtynių arbitrai parodytų į vidurio liniją, skelbdami įvartį, kai po jo smūgio kamuolys atsitrenkė į skersinį, atsimušė į žemę ir grįžo į aikštę.

„Šiaulių" gerbėjai lengviau atsikvėpė 26-ąją minutę, kai Jakubo Wilko tolimas baudos smūgis praskriejo visai šalia skersinio, o 39-ąją minutę komandą gelbėti teko Pauliui Pociui po labai pavojingo tolimo Pavelo Komolovo smūgio. Vartininko atmuštą kamuolį antruoju bandymu vilniečiai pasiuntė į tinklą, tačiau buvo užfiksuota nuošalė.

64-ąją minutę savo meistriškumą teko pademonstruoti ir žalgiriečiui A.Vitkauskui. N.Tokičius sulaukė gero komandos draugo perdavimo, įsiveržė į baudos aikštelę, tačiau jo smūgį į tolimą vartų kampą „Žalgirio" vartininkas atrėmė, išmušdamas kamuolį į kampinį.

Po keturių minučių sostinės klubas rezultatą išlygino. Puikiai kraštu prasiveržė Jakubas Wilkas ir atidavė tikslų perdavimą savo tautiečiui K.Bilinskiui, kuris smūgiu iš 10 m. nepaliko jokių vilčių P.Pociui.

79-ąją min. Vedranas Gercas galėjo išvesti „Žalgirį" į priekį, kai suklydo neapdairiai vartus palikęs šiauliečių vartininkas, tačiau puolėjo smūgį blokavo gynėjas. Dar po 5 minučių atodūsis nuvilnijo tribūnose po K.Bilinskio gražaus ir techniško smūgio. Legionierius iš Lenkijos, kamuoliui nenusileidus ant žemės po perdavimo iš krašto, labai stipriai smūgiavo į vartus, bet į vartų stačiakampį nepataikė.

...

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 12:11

Gražiausio „SMScredit.lt A lygos“ XII turo įvarčio rinkimai
2013-05-13

VIDEO: http://www.futbolo.tv/reportazai/2013-m ... o-rinkimai" onclick="window.open(this.href);return false;

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: XII (12) turas:

2013 Geg 13 12:32

Dar po dviejų minučių Kamilis Bilinskis labai norėjo, kad rungtynių arbitrai parodytų į vidurio liniją, skelbdami įvartį, kai po jo smūgio kamuolys atsitrenkė į skersinį, atsimušė į žemę ir grįžo į aikštę.
norėtųsi, kad įmuštus įvarčius užskaitytų ne tik Bilinskiui

Grįžti į