...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 11:06

ŽALGIRIS 0 - 2 KRUOJA
XII (12) turas, 2012 05 13

“Kruoja” svečiuose įveikė “Žalgirį”
Paveikslėlis

Pakruojiečiams jau kelintą kartą sezone pavyko įmušti ankstyvą įvartį. Šį kartą tikslus buvo jau pirmosiomis minutėmis atliktas Donato Petrausko smūgis. Vos praleidę, žalgiriečiai perėmė iniciatyvą ir bandė lyginti rezultatą, bet svečiai atsakydavo kontrišpuoliais. Iki pertraukos “Kruojos” futbolininkams gana sėkmingai pavyko atlaikyti šeimininkų atakas, o jau prieš pat išeinant ilsėtis jie sudrebino ir varžovų vartų skersinį.

Antrajame kėlinyje ir toliau kamuolį kontroliavo “Žalgiris”, o pakruojiečių gynyba ir vartininkas žaidė patikimai. Jau baigiantis susitikimui vilniečiai turėjo realią galimybę išlyginti rezultatą, bet Mario Grgurovičius nerealizavo 11 metrų baudinio. Paskutinės susitikimo minutės buvo paženklintos emocijų protrūkiu. “Kruojos” futbolininkų kontrataką nutraukti bandęs sostinės klubo kapitonas Algis Jankauskas nugriovė varžovą, apimtas įniršio sviedė kapitono raištį į teisėją ir prieš save išvydo raudoną kortelę. Kiek vėliau svečiai įmušė ir antrą kartą – “Žalgirio” vartininkas Marius Rapalis smūgiuodamas kamuolį pataikė į Rostislavą Diakivą ir “Tango 12″ atsidūrė vartų tinkle. Po šio įvarčio susistumdymą pradėję abiejų ekipų futbolininkai jį dar pratęsė ir po netikėta svečių pergale pasibaigusių rungtynių.

Vilniaus “Žalgiris” – Pakruojo “Kruoja” 0:2 (0:1)
Teisėjas: G.Mažeika (Kaunas), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 4 min. D.Petrauskas, 90+6 min. R.Diakivas („Kruoja”);
81 min. M.Grgurovičius neįmušė 11m. baudinio („Žalgiris”)
Įspėjimai: 50 min. L.Peričius, 85 min. A.Jankauskas („Žalgiris”); 6 min. A.Skroblas, 26 min. V.Antipovas, 36 min. E.Veliulis, 82 min. S.Žygalovas, 90+6 min. R.Diakivas („Kruoja”)
Pašalinimai: 90+3 min. A.Jankauskas („Žalgiris”);
79 min. VMFD „Žalgiris” (Vilnius) treneris M.Čepas pašalintas iš techninės zonos
_________________________________________________________________________________
http://penalty.lt/kruoja-sveciuose-iveike-zalgiri/

grynas
Pranešimai: 97
Užsiregistravo: 2012 Sau 11 10:22
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 13:51

nu bet tas Kruojos rusas su savo aktoriaus talentu laisvai galėtų Italijoj ar ispanijoj žaisti


...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:15

DAINAVA 1:0 ATLANTAS: santrauka, komentarai, rungtynės

http://www.futbolo.tv/video/94-a-lyga-v ... 0-atlantas


...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:18

ŠIAULIAI 3:3 SŪDUVA: santrauka, komentarai, rungtynės

http://www.futbolo.tv/video/92-a-lyga-v ... -33-suduva



šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:30

Nepakertu, kas neleidžia visos turo santraukų rinktinės sudėti į vieną pranešimą?

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:45

Nepakertu, kas neleidžia visos turo santraukų rinktinės sudėti į vieną pranešimą?

Bent kartą tu sudėk, tada nebus pretenzijų man. :lol:

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:48

Nepakertu, kas neleidžia visos turo santraukų rinktinės sudėti į vieną pranešimą?
Bent kartą tu sudėk, tada nebus pretenzijų man. :lol:
Aš neužsiimu niekais. Jeigu yra normali sistema kaip futbolo.tv, tai kokio velnio viską dar čia pakartoti. Ypač, kai futbolo.tv žlugimo atveju ir tavo nuorodos bus absoliučiai bevertės.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 14:53

Nepakertu, kas neleidžia visos turo santraukų rinktinės sudėti į vieną pranešimą?
Bent kartą tu sudėk, tada nebus pretenzijų man. :lol:
Aš neužsiimu niekais. Jeigu yra normali sistema kaip futbolo.tv, tai kokio velnio viską dar čia pakartoti. Ypač, kai futbolo.tv žlugimo atveju ir tavo nuorodos bus absoliučiai bevertės.
Rimtas žmogus esi, tai niekais ir neužsiimi, suprantu... :ugeek:
kadangi aš nerimtas, tai, logiška, kad niekais užsiiminėti man vienas malonumas. :lol:

Prikarksėsi tu man tą žlugimą... :evil:
Gyvenimas yra bevertis... filosofe... :D Todėl jį bandau įprasminti užsiimadamas niekais... :D

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 18 10:30

Penki pastebėjimai apie dvyliktąjį A lygos turą

Paveikslėlis

Sužaistas dvyliktasis Lietuvos futbolo A lygos turas.
Pateikiame penkis subjektyvius pastebėjimus įvairiais į futbolo mėgėjų akiratį patekusiais žaidimo ir kitais aspektais.


Marijus RIMAS

1. Sportininkų valia panaši Lietuvoje ir Europoje.


Sekmadienį Europos sporto arenose vyko kaip niekada atkaklios ir įsimintinos kovos. Dirbantieji Lietuvos futbole dažnai ieško net ir menkiausios progos pasididžiuoti ne pačius geriausius laikus išgyvenančiu mūsų sporto karaliumi. Kodėl dabar nepasakius, kad įsimintiniausi sekmadienio sporto įvykiai prasidėjo Šiauliuose. Šio miesto ekipa pademonstravo valią ir rungtynių su Marijampolės “Sūduva” pabaigoje atsilikinėdama dviem įvarčiais sugebėjo išplėšti lygiąsias. Šiauliečių pavyzdžiu vėliau pasekė ir paskutinėmis akimirkomis Anglijos lygą laimėję “Manchester City” futbolininkai bei Prancūzijos lygos nugalėtojų titulą per teisėjo pridėtą laiką beveik užsitikrinusi “Montpellier” ekipa. Neužmirškime ir ne visų futbolo gerbėjų mėgstamo krepšinio. Eurolygos finalinėse rungtynėse įvykęs Pirėjo “Olympiacos” “comebackas” įsimins ilgam. Tačiau kai kur lietuviai ir pavėlavo. Londono “Qeens Park Rangers” kapitonas Joey Bartonas nedaug, bet aplenkė Vilniaus “Žalgirio” kapitoną Algį Jankauską. Daug didesnį stažą turintis Anglijos futbolo blogasis berniukas gera valanda anksčiau jėga puolė auklėti neįtikusius varžovus.

2. Bet Europa lietuviams nėra konkurentė.

Per LFF stadione šiemet vykusias “Žalgirio” rungtynes ne kartą teko pastebėti žmones, kurių simpatijos Lietuvos klubiniam futbolui anksčiau buvo artimos dabartiniam Vladimiro Romanovo požiūriui į mūsų A lygą. Tenka pripažinti, kad šį kontingentą sugebėjusi sudominti sostinės klubo administracija veikia puikiai. Tačiau nemaža dalis jų sekmadienį neatėjo į stadioną, nes daug kas pasirinko stebėti beveik tuo pačiu metu vykusias lemiamas Anglijos futbolo lygos kovas. Ar nebuvo galima valandėlei nukelti “Žalgirio” rungtynių? Bet tada jos būtų sutaposios su svarbiausia Lietuvos krepšinio sezono dvikova. Tačiau futbolo gerbėjai pas mus skiriasi nuo oranžinio kamuolio mylėtojų. Pastariesiems ši sporto šaka įdomi tik kai žaidžia lietuviai, nes finalinės LKL rungtynės sekmadienį gan įžūliai užgožė stipriausių Europos krepšinių komandų kovas Stambule. Tačiau daug futbolo gerbėjų nė nedvejodomi A lygos kovas iškeis į užsienyje vykstančias įdomesnes rungtynes. Viso šito nepajėgė suprasti mūsų futbolo sezoną surikiavęs kompiuteris, birželį padaręs pagrindiniu šalies futbolo sezono mėnesiu. Mūsų klubai žais šio mėnesio 10, 11, 13, 14, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 25, 26, 27 ir 30 dienomis! Kas tuo metu vyks Lenkijoje ir Ukrainoje kompiuteriui ne taip ir svarbu. Liepą mūsų futbolininkai kiek pailsės, o į kovas vėl stos jau prasidėjus Londono olimpinėms žaidynėms.

3. Rungtynių dalyviai priprato prie kamerų ir kalba vis atviriau.

Nukonkuruoti Europos futbolo čempionatą lietuviai galės bandyti sparnuotomis frazėmis. Po pasibaigusių šio A lygos turo kovų jų nepašykštėjo rungtynių dalyviai. Ypač aktuali buvo klausymo tema. Štai “Atlanto” treneris Romualdas Norkus tiesiai šviesiai rėžė, kad Lietuvoje arbitrai teisėjauja ausimis. “Žalgirio” strategą Damirą Petravičių kiek nuvylė per mažai išmanus oficialusis lygos kamuolys. “Ball today don’t listen” – nusivylęs kalbėjo kroatas. Atrodo, treneris jau mąsto lietuviškai ir iš mūsų kalbos žodžius verčia į anglų. Ganėtinai atviras buvo “Sūduvos” treneris Virginijus Liubšys. “Komandos užpakalyje (vartuose) stovi skylė, skylė” – supykęs kalbėjo jis. “Ekrano” vedlys Valdas Urbonas kalbėdamas apie Tauragės stadiono aikštę atskleidė iš kokių tarptautinių organizacijų galima gauti lėšų arenoms tvarkyti, o visada iškalbingas Gedeminas Jarmalavičius padėkojo dar ir Dievui.

4. Dievas padeda naujiems komandų treneriams.

Atrodo, kad šiame sezone trenerius pakeitusias A lygos komandas pradeda lydėti sėkmė. Atsisveikinusi su ilgamečiu treneriu Stasiu Baranausku Vilniaus REO iš karto iškovojo pergalę. Visi jau girdėjo apie naujo stratego vedamų “Šiaulių” šuolį. Gal iš tiesų ir buvo teisus šiauliečiams vadovaujantis Gedeminas Jarmalavičius ėmęs dėkoti Dievui. Šis iš tiesų padeda naujiesiems lygos ekipų treneriams. Logiškai juk negalima paaiškinti fakto, kad rungtynėse su Gargždų “Banga” sostinės klubas net keliuose epizoduose sulaukė teisėjo palankumo.

5. Gera pradžia – pusė darbo.

Rungtynėse su “Žalgiriu” pergalę iškovojusi “Kruoja” pirmąjį įvartį įmušė jau pačioje susitikimo pradžioje. Šiame sezone “Kruoja” jau laimėjo septynis kartus. Įdomu tai, kad net penkias pergales pasiekti padėjo labai ankstyvi pakruojiečių įvarčiai. Atrodo, kad ūkiški “Kruojos” vadovai puikiai sugebėjo komandai įskiepyti liaudies išmintį. Juk visi žinome, kad anksti kėlęs nesigailėsi ar, kad gera pradžia jau yra pusė darbo.
____________________________________________________________________________________________________
http://penalty.lt/penki-pastebejimai-ap ... ygos-tura/

Grįžti į