...

XII (12) turas:

2012 Geg 07 12:54

12 JORNADA

2012 04 11
REO 1 - 0 BANGA

2012 05 12
DAINAVA 1 - 0 ATLANTAS
TAURAS 1 - 2 EKRANAS


2012 05 13
ŠIAULIAI 3 - 3 SŪDUVA
ŽALGIRIS 0- 2 KRUOJA


1 EKRANAS 12 11 0 1 27-5 33
2 ŽALGIRIS 12 9 1 2 27-7 28
3 SŪDUVA 12 7 2 3 26-15 23
4 KRUOJA 12 7 1 4 14-10 22
5 DAINAVA 11 4 3 4 11-14 15
6 ŠIAULIAI 12 4 2 6 22-19 13
7 BANGA 12 3 2 7 8-15 11
8 REO 11 2 3 6 11-18 9
9 TAURAS 12 2 1 9 6-24 7
10 ATLANTAS 12 1 3 8 2-27 6
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:42

"General Financing A lygos" XII turas: "Šiaulių" ir "Kruojos" laukia lyderių testas
Giedrius Vaitkevičius, Futbolo.TV

Sekmadienį „General Financing A lygos" XII turo centrinėje dvikovoje „Šiauliai" priims Marijampolės „Sūduvą". Tą pačią dieną Vilniuje į kovą stos vietos „Žalgiris" ir Pakruojo „Kruoja". Turą penktadienį pradės Vilniaus „Reo", kuris atidarys sezoną „Žalgirio" stadione dvikova su Gargždų „Banga". Šeštadienį Lyderis „Ekranas" svečiuosis pirmose sezono rungtynėse Tauragės „Vytauto" stadione, o Alytaus „Dainava" priims Klaipėdos „Atlantą".

„Čempionatas palieka neblogą įspūdį. Jis įdomus ir kol kas sunkokai prognozuojamas. Išsiskiria tik trys komandos - „Ekranas", „Sūduva" ir „Žalgiris". „Šiauliai" atrodo silpniau. Nors „Reo" - vienas autsaiderių, bet daugeliui komandų pralaimėjo po vieną įvartį. „Dainavos" komanda - pilkasis arkliukas", - vertino turo ekspertas Saulius Vertelis.

I lygoje žaidžiantį Kėdainių „Nevėžį" treniruojantis futbolo specialistas stebi ir beveik visas A lygos rungtynes. Dažniausiai S. Vertelis jas žiūri per Futbolo.TV.

„Negalvojau, kad tiek taškų praradinės „Šiauliai". Pagal sudėtį jie verti daugiau. Pradžioje patiko „Sūduva". Ir „Ekranas" pateko po jos volu. Tačiau visos ekipos žaidė maniežuose, ant dirbtinės dangos. Marijampolės komanda prie to pripratusi. Dabar atsirado problemų. Manau, didžiausia - vartininkai", - analizavo S. Vertelis.

Buvusiam „Šiaulių", „Šilutės" ir „Kauno" strategui labiausiai patinka škoto Calumo Ellioto žaidimas. Puolėjo sąskaitoje 12 įvarčių per 11 turų. S. Verteliui imponuoja ir kitas „Žalgirio" futbolininkas Mantas Kuklys, „Ekrano" saugai Mantas Savėnas, Aurimas Kučys ir Ramūnas Radavičius.

„Sublizgėjo ir Rafelis Ledesma. Tačiau jis dar nėra fiziškai pasiruošęs, turi antsvorio. Manau, iš jo „Sūduvos" treneriai ir vadovai tikisi daugiau. Kitos ekipos daugiau ginasi, žaidžia komandinį futbolą", - mano S. Vertelis.

Prieš A lygos startą buvo kalbų, kad finansinių problemų kamuojamą „Atlantą" gali pakeisti „Nevėžis". Taip neįvyko ir dabar S. Vertelio auklėtiniai rungtyniauja I lygoje. Trenerio teigimu, kitu atveju „Nevėžis" būtų stipresnis, daugiau lėšų būtų skyrusi miesto savivaldybė.

„Su šia sudėtimi geriau už „Atlantą" neatrodytume. Pernai „Dainava" debiutavo aukščiausioje lygoje ir eina į priekį. Mes stovime vietoje. Nė viena I lygos komanda nėra stipresnė už A lygos ekipą", - vertino S. Vertelis.
____________________________________________________________________________
http://www.lff.lt/lt/article/general_fi ... riu_testas

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:46

Vilniaus „Reo" - Gargždų „Banga"
Laikas - gegužės 11 diena, 18.30 valanda.
Vieta - Vilniaus „Žalgirio" stadionas.
Tiesioginė transliacija per Futbolo.TV.
Sauliaus Vertelio prognozė - 0:1.

„General Financing A Lygos" debiutantė „Reo" žais pirmąsias rungtynes Vilniaus „Žalgirio" stadione. Sostinės futbolininkų varžovė - „Banga". „Reo" lygoje su šešiais taškais užima devintąją vietą. „Banga" (11 taškų) žengia septinta.

„Laukia įdomios rungtynės. „Reo" žais namie, o „Banga" dabar pakilime. Manau, rungtynės baigsis lygiosiomis arba į Gargždų pusę. Mano prognozė - 2:1", - spėjo S. Vertelis.

Pernai „Nevėžis" su „Reo" žaidė I lygoje. Pasak S. Vertelio, du kartus pergalę šventė kėdainiečiai, sykį - „Reo". Tačiau dabar Vilniaus ekipa ženkliai sustiprėjusi - pasipildžiusi Jevgenijumi Morozu, Karoliu Jasaičiu, keletu buvusių „Bangos" futbolininkų.

„Patiko daugelis „Reo" rungtynių. Ekipai trūksta sėkmės - dažnai praleidžia įvarčius rungtynių pabaigose, į jos vartus skiriami 11 metrų baudiniai. Prieš sezoną maniau, kad vilniečiai išeis į aukščiausią lygą ir visi juos daužys. Nieko panašaus. Gerai žaidžia Jasaitis, Andžejus Romeiko, vartininkas Valdas Jakimavičius. Patinka Mindaugo Grigalevičiaus žaidimas. Ši ekipa kelia simpatijas", - neslėpė S. Vertelis.

„Reo" praėjusiame ture 1:6 pralaimėjo „Ekranui". Pasak futbolo specialisto, po keleto greitų įvarčių „Ekranas" buvo ant bangos, tad galėjo įmušti ne šešis, bet ir aštuonis ar devynis.

S. Vertelis prisiminė prieš sezoną „Nevėžio" „Bangai" pralaimėtas rungtynes 0:3. Jo nuomone, A lygos sezono metu gargždiškiai pralaimėjo ir tų mačų, kuriose nusileisti neturėjo: „Vėliau „Banga" įveikė „Šiaulius", „Taurą". Dabar ji pakilime. Žaidėjai įgauna pasitikėjimo. Nors reikia neturi žvaigždžių, bet neblogą įspūdį palieka Aurelijus Staponka, Evaldas Grigaitis, brazilas Mandinho, gruzinas Nika Mgeladzė."

„Banga" praėjusiame ture 2:1 namie pranoko „Dainavą". S. Verteliui pergalė nebuvo netikėta - vyko atviros rungtynės, kuriose pasižymėti galėjo ir viena, ir kita ekipa.

„Bangai" dėl šešių geltonų kortelių negalės padėti patyręs gynėjas Andrius Jokšas. S. Vertelio nuomone, tai didelės įtakos neturės: „Yra jaunų žaidėjų. Neblogas vidurio gynėjas gruzinas Mgeladzė. Patinka ir jaunas vartininkas Vitalijus Myrnyi, kuris žaidžia kaip patyręs."

Rungtynėms artėjant „Reo" paskelbė, kad Vilniaus komandos trenerių štabą papildė Valdas Ivanauskas. Jo pareigos įvardijamos kaip konsultanto, tačiau būtent jis turėtų vadovauti ekipai kartu su Viačeslavu Sukristovu. Iki tol ekipos vyriausiuoju treneriu dirbęs Stasys Baranauskas pripažino, kad komandai nebevadovaus.

Pirmoji abiejų komandų dvikova baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis - 2:2. „Bangai" įvarčius pelnė Serge Tatiefangas (12 minutę) ir Aurelijus Staponka (76 min.), „Reo" - Ronaldas Solominas (23 min) bei Jevgenijus Morozas (67 min.). 72-ąją minutę 11 metrų baudinio nerealizavo ir vėliau už ataką prieš vartininką iš aikštės buvo pašalintas Mandinho.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:48

Alytaus „Dainava" - Klaipėdos „Atlantas"
Laikas - gegužės 12 d., 16 val.
Vieta - Alytaus miesto stadionas.
Tiesioginė transliacija per Futbolo.TV.
S. Vertelio prognozė - 2:0.

„Dainava" Alytaus miesto stadione priims „Atlantą". Šeimininkai (12 tšk.) rikiuojasi šešti, „Atlantas" (6 tšk.) - paskutinis, dešimtas.

„Susitiks neprognozuojamos komandos. Manau, kad šįkart sėkmė šypsosis „Dainavai". Ji žais namie, o į Alytaus stadioną renkasi daug sirgalių. Spėčiau, kad mačas baigsis 2:0", - prognozavo S. Vertelis.

Pasak futbolo specialisto, „Dainava" šiemet pasikeitusi. Pernai ją į priekį vedė veteranai Eimantas Poderis, Virginijus Miknevičius, Saulius Laibinis. S. Vertelio nuomone, šiemet jos variklis - ekipos strategas Rimvydas Kochanauskas.

„Treneris įvedęs tvarką. Nors žaidėjai jauni, jie laikosi trenerio koncepcijos. Ekipa ryškiai išskirtų lyderių neturi, tačiau žaidžia kaip komanda. Priekyje visada aktyvus ir pavojingas Arsenijus Buinickis", - sakė S. Vertelis.

Jo teigimu, neprognozuojama „Atlanto" komanda turi neblogą puolėją Evaldą Razulį, kurį S. Vertelis treniravo „Kaune". Strategas šios ekipos nenurašo ir negali pasakyti, kad „Dainava" geresnė.

„Atlantas" turėjo sunkų pasiruošimą. Tačiau komanda nebloga. Kuo tolyn, viskas bus geryn", - sakė S. Vertelis.

Praėjusiame ture „Dainava" 1:2 pralaimėjo „Bangai", o „Atlantas" 0:1 „Žalgiriui". Pasak S. Vertelio, klaipėdiečiai neblogai gynėsi.

Pirmajame rate „Atlanto" ir „Dainavos" rungtynės baigėsi be įvarčių - 0:0.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:48

Tauragės „Tauras" - Panevėžio „Ekranas"
Laikas - gegužės 12 d., 18 val.
Vieta - Tauragės „Vytauto" stadionas
Tiesioginė transliacija per Futbolo.TV.
S. Vertelio prognozė - 0:3.

Absoliutus lygos lyderis „Ekranas" (30 tšk.) keliaus į Tauragę ir kovos su vietos „Tauru" (7 tšk.). Pirmą kartą šį sezoną rungtynės vyks „Vytauto" stadione. Vis dėlto pasak S.Vertelio, tai neturėtų pagelbėti šeimininkams.

„Šiose rungtynėse viskas aišku. Tauragės ekipa nėra tokia pajėgi, kad galėtų rimčiau pasipriešinti „Ekranui", - mano S. Vertelis. - Viskas priklausys nuo pačių panevėžiečių - galbūt jiems užteks pergalės mažesniu skirtumu. Manau, „Ekranas" laimės 3:0."

„Nevėžio" vyriausiojo trenerio nuomone, „Tauras" pernai buvo stipresnis. Šiemet S. Verteliui imponuoja vienintelio Mariaus Kižio žaidimas: „Jį išėmus, būtų dar blogiau. Man tai viena silpniausių lygos komandų. Pagal sudėtį galbūt ir prasčiausia. Nėra taip, jog italai vestų komandą."

Jo teigimu, „Ekrano" įsivažiavimas buvo nelengvas, tačiau vėliau viskas stojo į savo vietas: „Žaidėjų meistriškumas aukštas. Iššauti gali bet kuris: Savėnas, Kučys, Radavičius, Velička, Adama. Daugelis kelerius metus rungtyniavę kartu. „Tauras" - visiškai nauja komanda."

„Taurui" teks verstis be šešias geltonas korteles susirinkusio Tomo Vyšniausko.

Praėjusiose rungtynėse „Tauras" 0:1 pačioje rungtynių pabaigoje pralaimėjo „Sūduvai". „Ekranas" 6:1 sumindė „Reo". Nepaisant triuškinančios pergalės, panevėžiečiai praleido įvartį po devynerių „sausų" pergalių iš eilės.

„Jei rezultatas būtų buvęs 0:2, varžovai net nebūtų prie vartų priėję. Vartininkas galbūt ir nepatenkintas, jam norėjosi pratęsti seriją, tačiau žaidėjai nesusikalbėjo, užmigo, paleido žaidėją, o šis įmušė", - sakė S. Vertelis.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:49

„Šiauliai" - Marijampolės „Sūduva"
Laikas - gegužės 13 d., 16 val.
Vieta - Šiaulių miesto savivaldybės stadionas.
Tiesioginė transliacija per Futbolo.TV ir „Lietuvos ryto" televiziją.
S. Vertelio prognozė - 1:1.

Vienoje centrinių turo dvikovų susikaus „Šiauliai" (5 vieta - 13 tšk.) ir „Sūduva" (3 vt. - 22 tšk.).

„Marijampolės komandai bus sunkios rungtynės. Šiauliečiai laimėję dvi pastarąsias rungtynes, yra neparankūs „Sūduvai", žais savo žiūrovų akivaizdoje. Svečiams bus sunku. Spėčiau, kad arba dvikova baigsis lygiosiomis, arba „Šiauliai" laimės. Galbūt bus 1:1", - ilgai mąstęs sakė S. Vertelis.

Pasak trenerio, „Šiauliams" rungtynės bus labai svarbios psichologiškai. Iš duobės lipantys „Šiauliai" su naujuoju vyriausiuoju treneriu Gediminu Jarmalavičiumi žengia pergalingai - 5:1 sutriuškino Klaipėdos „Atlantą" ir 4:0 Pakruojo „Kruoją".

„Pradedu įtarinėti, kad galbūt žaidėjai nedemonstravo noro rungtyniauti prie vairo stovint buvusiam treneriui. Per tokį trumpą laiką ką nors pakeisti neįmanoma. Nustebino pergalė Pakruojyje. „Kruoja" gali pralaimėti bet kam, tačiau ne pagrindiniams varžovams „Šiauliams", - priežasčių ieškojo S. Vertelis.

Jo nuomone, „Sūduvos" silpna vieta - gynyba ir vartininkai: „Būdamas treneriu bijočiau kiekvienos standartinės situacijos."

„Sūduva" praėjusiose rungtynės išsigelbėjo mače su „Tauru", kai 94-ąją minutę įmušė Povilas Lukšys. Pastaruoju metu marijampoliečiai barsto taškus.

„Sūduva" sezono pradžioje žaidė labai gražiai. Niekas paskui juos nespėjo. Dabar marijampoliečių žaidimas kritęs. Jis pastarąsias savaites stovi vietoje, Kartais atrodo, kad netgi eina atgal", - sakė S. Vertelis.

„Šiauliams" dėl keturių geltonų kortelių negalės padėti gynėjai Deivydas Lunskis ir Intaras Kirchneris. S. Vertelio nuomone, tai didelės įtakos neturės: „Lunskiui buvo laikas pailsėti. Jis „Šiaulių" mohikanas, bet jam reikia ir poilsio. Šiauliečių centro gynėjai lėtoki. Stipri „Šiaulių" vieta - vartininkas Mindaugas Malinauskas. Kai jo nėra, žaidimas būna prastesnis."

Pirmajame rate „Sūduva" „Šiaulius" sutriuškino 4:1. Marijampolės komandai įvarčius pelnė Ričardas Beniušis (24 min.), Tada Eliošius (27 min.), Andrius Urbšys (47 min.) ir P. Lukšys (88 min.). „Šiauliams" tikslų smūgį atliko Marius Bezykornovas (70 min.). „Patekome po „Sūduvos" volu", - tąkart sakė „Šiaulių" puolėjas Artūras Rimkevičius, kurio įvartis nebuvo įskaitytas.

Šįkart „Šiaulių" lyderis teigė, kad laukia stiprus varžovas, bet šeimininkai sieks pergalės: „Sūduva" daugelį metų vieni A lygos lyderių. Ji įrodė, kad gali žaisti gerą, gražų futbolą. Dabar galbūt marijampoliečiai duobelėje, bet tikiuosi gerų, gražių rungtynių."

Jam antrino „Šiaulių" strategas G. Jarmalavičius: „Sūduvos" potencialas didelis. Bet kuris žaidėjas gali iššauti. Man ji imponuoja."

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:49

Vilniaus „Žalgiris" - Pakruojo „Kruoja"
Laikas - gegužės 13 d., 18 val.
Vieta - Lietuvos futbolo federacijos stadionas.
Tiesioginė transliacija per Futbolo.TV.
S. Vertelio prognozė - 2:0.

Turas baigsis įdomia kova tarp pirmo ketvirto ekipų - „Žalgiris" (2 vt. - 28 tšk.) namie priims „Kruoją" (4 vt. - 19 tšk.).

„Kruojai" nelengvas laikotarpis, rungtynės vyks Vilniuje, tad turėtų laimėti 2:0. Gali įmušti ir Calumas Elliotas. Jei ne, progų tikrai turės", - prognozavo S. Vertelis.

Trenerio teigimu, įtakos gali turėti ir stadiono danga: „Ten neįprastai sukasi kamuolys. Danga nėra bloga, tiesiog žaidėjai prie jos nepratę."

Pasak S. Vertelio, „Kruojos" komandoje vyksta ieškojimai - ekipą paliko ne pagrindinės sudėties ukrainiečiai Romanas Kisliakovas ir Sergėjus Lendielis.

„Prieš sezoną su „Kruoja" žaidėme draugiškas rungtynes ir pralaimėjome 0:4. Pakruojiečiai žaidė labai gerai. Dabar „Kruojos" forma ne tokia gera", - lygino S. Vertelis.

Strategui geriausią įspūdį palieka „Kruojos" saugai - Tomas Miklinevičius ir Artūras Žulpa. Jo nuomone, komandos ukrainiečiai - eiliniai futbolininkai: „Tiek Antipovas, tiek Žigalovas nėra žvaigždės. Lietuvoje tokio lygio futbolininkų taip pat yra. Manau, kad „Kruoja" prašovė su komplektacija."

Vienas legionierių „Kruojai" padėti negalės - keturias geltonas korteles yra susirinkęs latvis Valerijus Čistjakovas.

Praėjusiame ture „Kruoja" 0:4 nusileido „Šiauliams", o „Žalgiris" sunkiai - 1:0 įveikė „Atlantą". Nepaisant to, S. Vertelis mano, jog „Žalgiris" šiemet bus vienintelė ekipa, mesianti kovą „Ekranui".

Pirmajame rate „Žalgiris" „Kruoją" įveikė 1:0. Pergalingą įvartį 76-ąją minutę pelnė C. Elliotas. Prieš tai Pakruojo ekipa neišnaudojo ne vienos puikios galimybės.

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 11:51

REO 1 - 0 BANGA
XII (12) turas, 2012 05 11

Vaflių komanda apžaidė Gargždų nenugalimąją Bangą. Sensacija ir ne kitaip. :roll:

REO 1:0 BANGA: santrauka, komentarai

http://futbolo.tv/video/86-a-lyga-video ... o-10-banga


Konsultantu save pristatančio Valdo Ivanausko vedami vilniečiai žaidė kiek pranašiau už varžovus ir antrajame kėlinyje įmušė pergalingą įvartį.
Tiksliu smūgiu pasižymėjo jau komandos vadovų pasitikėjimą anksčiau praradęs Mindaugas Grigalevičius.
Jis kamuolį į vartus nukreipė po to, kai kamuolys atšoko nuo vartų skersinio.
____________________________________________________________________
http://penalty.lt/a-lygos-turas-praside ... ergalemis/

56. REO (Vilnius) - Banga (Gargždai) 1:0 (0:0)
Teisėjas: A.Kancleris (Klaipėda), 300 žiūrovų
Įvarčiai: 67 min. M.Grigalevičius („REO")
Įspėjimai: 2 min. S.Džiojev, 50 min. G.Kulbis, 65 min. K.Jasaitis („REO"); 85 min. D.Padaigis („Banga")
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 14:16

Vaflių komanda apžaidė Gargždų nenugalimąją Bangą. Sensacija ir ne kitaip. :roll:
Prie REO dar reiktų ir A.Kanclerį su draugais prirašyti, nes santraukoje puikiai matosi, kad įvartį Banga įmušė ne iš nuošalės :)

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 14:25

Vaflių komanda apžaidė Gargždų nenugalimąją Bangą. Sensacija ir ne kitaip. :roll:
Prie REO dar reiktų ir A.Kanclerį su draugais prirašyti, nes santraukoje puikiai matosi, kad įvartį Banga įmušė ne iš nuošalės :)
Kai tiek legendų trinasi REO techninėje zonoje, tai Kancleris ir ko. jiems ima talkinti. Kiek Banga beįmuštų, tai įžvelgtų nuošalę ar pražangą puolime.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 12 17:38

jums nestabdo futbolo.tv?

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 10:48

XII turo statistika

2012 05 11

56. REO (Vilnius) - Banga (Gargždai) 1:0 (0:0)
Teisėjas: A.Kancleris (Klaipėda), 300 žiūrovų
Įvarčiai: 67 min. M.Grigalevičius („REO")
Įspėjimai: 2 min. S.Džiojev, 50 min. G.Kulbis, 65 min. K.Jasaitis („REO"); 85 min. D.Padaigis („Banga")

2012 05 12

57. Dainava (Alytus) - Atlantas (Klaipėda) 1:0 (0:0)
Teisėjas: J.Paškovskis (Vilnius), 1800 žiūrovų
Įvarčiai: 65 min. A.Buinickij („Dainava")
Įspėjimai: 62 min. E.Užkuraitis, 85 min. I.Begič („Atlantas")

60. Tauras (Tauragė) - Ekranas (Panevėžys) 1:2 (0:2)
Teisėjas: E.Gaigalas (Klaipėda), 400 žiūrovų
Įvarčiai: 84 min. T.Sirevičius („Tauras"); 4 min. M.Savėnas, 35 min. A.Velička („Ekranas")
Įspėjimai: 71 min. A.Borysenko, 90+1 min. A.Mascia („Tauras"); 65 min. U.Umeh, 71 min. A.Fofana („Ekranas")

2012 05 13

58. Žalgiris (Vilnius) - Kruoja (Pakruojis) 0:2 (0:1)
Teisėjas: G.Mažeika (Kaunas), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 4 min. D.Petrauskas, 90+6 min. R.Diakiv („Kruoja");
81 min. M.Grgurovič neįmušė 11m. baudinio („Žalgiris")
Įspėjimai: 50 min. L.Perič, 85 min. A.Jankauskas („Žalgiris"); 6 min. A.Skroblas, 26 min. V.Antipov, 36 min. E.Veliulis, 82 min. S.Žygalov, 90+6 min. R.Diakiv („Kruoja")
Pašalinimai: 90+3 min. A.Jankauskas („Žalgiris");
79 min. VMFD „Žalgiris" (Vilnius) treneris M.Čepas pašalintas iš techninės zonos

59. Šiauliai (Šiauliai) - Sūduva (Marijampolė) 3:3 (1:2)
Teisėjas: D.Petraška (Ukmergė), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 9 min. S.Cesanelli, 89 min. R.Vėževičius, 90+2 min. I.Kozlovs („Šiauliai"); 17 min. R.Ledesma, 32 min. S.Loginov, 70 min. M.Šoblinskas („Sūduva")
Įspėjimai: 16 min. E.Jasaitis, 43 min. S.Cesanelli („Šiauliai"); 28 min. C.Thomson, 80 min. M.Šoblinskas („Sūduva")

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 10:52

DAINAVA 1 - 0 ATLANTAS
XII (12) turas, 2012 05 12

Alytuje vienintelis įvartis buvo pelnytas taip pat antrajame kėlinyje.
“Dainavos” puolėjas Arsenijus Buinickis permetė kamuolį per vartus palikusį Klaipėdos “Atlanto” vartininką iš Alytaus Giedrių Štreimikį.
Šiose rungtynėse progų įmušti turėjo ir klaipėdiečiai, bet Evaldas Razulis pataikė į virpstą.
_____________________________________________________________________________
http://penalty.lt/a-lygos-turas-praside ... ergalemis/

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 10:59

TAURAS 1 - 2 EKRANAS
XII (12) turas, 2012 05 12

Šeštadienį panevėžiečiai svečiuose 2:1 įveikė Tauragės “Taurą”. Čempionai į priekį išsiveržė jau susitikimo pradžioje – pasižymėjo mėnesio A lygos futbolininko prizą neseniai gavęs Mantas Savėnas. Šį kartą panevėžietis baudos smūgiu pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą. Jau baigiantis kėliniui iš kelių metrų kamuolį į vartus pasiuntė Andrius Velička ir rezultatas tapo 2:0 “Ekrano” naudai. Šeimininkai vienu įvarčiu atsakė tik jau susitikimo pabaigoje – pasižymėjo Tomas Sirevičius.
______________________________________________________________________________________________________________
http://penalty.lt/ekranas-laimi-ir-toliau/

...

Re: XII (12) turas:

2012 Geg 14 11:02

ŠIAULIAI 3 - 3 SŪDUVA
XII (12) turas, 2012 05 13

“Šiauliai” išplėšė lygiąsias su “Sūduva”

Pirmieji progą išsiveržti į priekį sukūrė marijampoliečiai, bet po tolimo Craigo Thomsono smūgio kamuolys pataikė į vartų konstrukciją. Praėjus nedaug laiko aikštės šeimininkai sugebėjo įmušti, kai pirmas prie kamuolio suskubęs Santiago Cesanelli pasiuntė jį į vartų tinklą. Kiek vėliau “Sūduva” rezultatą išlygino. Po perdavimo iš dešiniojo atakos kraštą iš arti tiksliai smūgiavo Rafaelis Ledesma, bet šiame epizode koją pasitempęs brazilas buvo priverstas palikti aikštę. Dar pirmajame kėlinyje “Šiaulių” puolėjas Artūras Rimkevičius galėjo vėl išvesti savo komandą į priekį, bet iš patogios padėties smūgiavo šalia vartų. Jau kitoje atakoje “Sūduva” pakėlė kampinį ir Sergejus Loginovas nuginklavo Mindaugą Malinauską.

Po pertraukos jau vyko kiek lėtesnis žaidimas, bet rungtynės tapo tikru trileriu. Iššsokęs prieš vartininką Marius Šoblinskas svečių persvarą padidino iki dviejų įvarčių, bet “Šiauliams” ją pavyko likviduoti. Jau baigiantis dvikovai iš arti įmušė Robertas Vėževičius, o per arbitro pridėtą laiką lygiąsias tolimu smūgiu išplėšė Igoris Kozlovas.

“Šiauliai” – Marijampolės “Sūduva” 3:3 (1:2)
Teisėjas: D.Petraška (Ukmergė), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 9 min. S.Cesanelli, 89 min. R.Vėževičius, 90+2 min. I.Kozlovs („Šiauliai”); 17 min. R.Ledesma, 32 min. S.Loginovas, 70 min. M.Šoblinskas („Sūduva”)
Įspėjimai: 16 min. E.Jasaitis, 43 min. S.Cesanelli („Šiauliai”); 28 min. C.Thomsonas, 80 min. M.Šoblinskas („Sūduva”)
______________________________________________________________________________________________________________
http://penalty.lt/siauliai-isplese-lygiasias-su-suduva/

Grįžti į